Birman-maniacs

μαλλον δεν λειτουργει εξαποστασεως ..
που ξερει η γαλλιδα πχ τι κανω εγω με τη γατα..
δεν μπορεις να υποχρεωσεις τον αλλον που το εχει αγορασει..νομιζω ειναι διαφορετικο αν το εχει υιοθετησει...
δεν ξερω κι εγω ζωριζομαι ηθικα παρα πολυ με αυτο...
τοσο πολυ που εχω απελπιστει αλλα ψαχνω μια φορμουλα που να λειτουργει ,
η αληθεια ειναι οτι τα αδεσποτα που στειρωνω του δρομου πρεπει να πανε τουλαχιστον 4 μηνων...
μονο αν ειναι πολυ γνωστος και εγγυημενος ο αλλος και το παει στο 8αμηνο για στειρωση..
και παλι.....θα ρισκαρατε>>???
καμια ιδεα??
μη βάζεις διλλήματα ούτε στον εαυτό σου ούτε και σε μας... η εκτροφή έχει και τις... δυσάρεστες πλευρές της...:(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

αντε και το βαλαμε ορο στο συμβολαιο οπως εχω βαλει αλλα τοσα, κι αν δεν τα τηρισει τικανουμε??
δικαστικα δεν μπορεις να κανεις πολλα γιατι ειναι κατι το οποιο θα του ανηκει , και το εχει πληρωσει...
:/:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

δεν υπάρχουν κακά μάτια και ματιάσματα... άντε βρε... όταν δεν το σκέφτεσαι δεν σου συμβαίνει τίποτα κακό... το κακό... είναι στο μυαλό μας...όσο δεν σε απασχολεί είσαι πάνω από αυτό... όσο σε απασχολεί σε κυβερνά.
Θεε μου!!!!!!!!11ακουω τον μπαμπα μου!!!!μηπως σου φυτρωνει και μουστακι?:lol::lol::lol::lol:

ναι εχεις δικιο γιουλη θα προβω στην αρχικη μου σκεψη 3 μηνων τα κοριτσακια 4 μηνων τα αγορακια ...
με εθαιρα και με μια ομαδα γιατρων ( τρομαρα μου ) να ειναι απο πανω τους...
ευτυχως εχουν σπουδασει αγγλια που εκει τα στειρωνουν στους 3 μηνες αβερτα....
νιουκ νιουκ

ναι βρε Κατερινα μου!!!και ειδικα τα αρσενικα θα εχουν προβληματα πολλα αργοτερα ετσι και στειρωθουν πολυ νωρις..καλυτερα αυτο με το συμβολαιο ππου σου λεει η Γιουλη.Το πολυ-πολυ να τους υποχρεωνεις να εισαι παρουσα στην επεμβαση!
γι'αυτη την ιδεα τι λες?

Θεε μου!!!!!!!!11ακουω τον μπαμπα μου!!!!μηπως σου φυτρωνει και μουστακι?:lol::lol::lol::lol:
την άποψη την κληρονόμησα από τη μητέρα μου... που είναι γυναικάρα!:cool::lol:

γι'αυτη την ιδεα τι λες?

οτι δεν θα το δεχτουν και αν θα το δεχτουν θα θελησουν να εληχθουν για να το αποφυγουν....
ισως οχι απαραιτητα ολοι...
αλλα δεν θα ηθελα να διαγραφω απο τιν fife για τερατογεννεσεις που λελει ο λογος ιδιωτων που αφησα να συμβουν...

ναι εχεις δικιο γιουλη θα προβω στην αρχικη μου σκεψη 3 μηνων τα κοριτσακια 4 μηνων τα αγορακια ...
με εθαιρα και με μια ομαδα γιατρων ( τρομαρα μου ) να ειναι απο πανω τους...
ευτυχως εχουν σπουδασει αγγλια που εκει τα στειρωνουν στους 3 μηνες αβερτα....
νιουκ νιουκ
η έννοια του εκτροφέα είναι να μην αναπαράγονται τα με ελαττώματα ζώα (Pets) αλλά των γιατρών αυτό να γίνεται στη σωστή ηλικία για τη καλή μελλοντική τους υγεία... συμφωνώ μαζί σου πάντως... γι'αυτό και είπα πριν ότι η εκτροφή έχει και τα δυσάρεστά της...

την άποψη την κληρονόμησα από τη μητέρα μου... που είναι γυναικάρα!:cool::lol:
καλε οταν λεω ματι εννοω αρνητικη ενεργεια..ενεργεια υπαρχει παντου γυρω μας και μας επιρρεαζει ειτε το θελουμε ειτε οχι..ειτε ειναι καλη ειτε κακη..

Βασιλη αυτο μου εστειλε:
Hello Danae,

I tried to make some pictures today, unfortunately they didn't got very good. Now the time starts where it's quite difficult to make good pictures as they run around the whole time :)

I attached a photo for you, but I will try to make some better ones during the week.

I also asked Ina about the blood test. She said that a test is very expensive, it will cost around 100,- for the test. On friday she will come home, she will mail you than about it, she knows more about this things as I do.

Greetings
Andre'
οπως βλεπεις και αυτος φυσαει την αγγλικη...:lol:
100 ευρώ δεν τα δίνω σε καμια περίπτωση, αμα ψάχνει για κορόϊδα, αστον να ψάχνει στην Γερμανία;)

Καληνύχτα.. πάω για ξεκούραση...

Καληνύχτα θα τα πούμε αύριο:)

..κυρια Γιουλη δεν θα αμς κανετε την τιμη να συγγραψετε στο περιοδικο μας :D
ειπα για γουρη η πρωτη παρουσιαση ρατσας να ειναι τα βιρμανακια ;)

θα σας καλυνυχτησω γιατι αυριο προβλεπετε πολυ βαραβαρη μερα

καληνυχτα....:happy:

οτι δεν θα το δεχτουν και αν θα το δεχτουν θα θελησουν να εληχθουν για να το αποφυγουν....
ισως οχι απαραιτητα ολοι...
αλλα δεν θα ηθελα να διαγραφω απο τιν fife για τερατογεννεσεις που λελει ο λογος ιδιωτων που αφησα να συμβουν...
με αυτο που ανεφερες πριν περσιας και σιαμ τι ειχε συμβει?δεν το ειχα παρακολουθησει..

καλε οταν λεω ματι εννοω αρνητικη ενεργεια..ενεργεια υπαρχει παντου γυρω μας και μας επιρρεαζει ειτε το θελουμε ειτε οχι..ειτε ειναι καλη ειτε κακη..
υπάρχει αρνητική ενέργεια αλλά μπορεί να υπάρχουν τρόποι εσύ να τη νικήσεις... γιατί απαραίτητα να σε νικήσει αυτή? μεγάλο κεφάλαιο που θα αναπτύξουμε άλλη φορά...
ααααααα (χασμουρητο)

καληνυχτα και σε σενα Κατερινα μου!!!!:)

αααααααααα μεγαλη μας τιμη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:):):):):)

Kαληνυχτα Γιουλη:)

τιμή μου.. αλλά θα έδινα τη σκυτάλη στο Βασίλη τον erefer που μας έχει φτιάξει το www.birman.gr σύντομα θα τον συναντήσω και θα το δουλέψουμε λίγο παρέα...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back