Birman-maniacs

100 ευρώ δεν τα δίνω σε καμια περίπτωση, αμα ψάχνει για κορόϊδα, αστον να ψάχνει στην Γερμανία;)
ξερεις τι θα κανουμε?εσυ θα κανεις τον ανηξερο και θα ρωτησεις..και αν σου πουν και σενα 100 θα τους πουμε να πας πουν τουλαχιστον τι ομαδα ειναι οι γονεις..;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ξερεις τι θα κανουμε?εσυ θα κανεις τον ανηξερο και θα ρωτησεις..και αν σου πουν και σενα 100 θα τους πουμε να πας πουν τουλαχιστον τι ομαδα ειναι οι γονεις..;)

To πολυ πολυ βρισκετε καποιο εργαστηριο εδω που ειναι πιο φθηνο και κανετε το τεστ;)...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ασχετο...

Σημερα ηταν μια κυρια στην δουλεια και μου λεει "Αχ πολυ ωραιο το μαλλι σου,ντεκαπαζ εκανες?" και της λεω "Ναι" μετα μου λεει "Και εγω προσπαθησα να το κανω ετσι αλλα δεν μου βγηκε,μου βγηκε καροτε.Εσενα τι χρωμα ηταν τα μαλλια σου πριν?Σου βγηκαν ετσι με την πρωτη?" της λεω "Ηταν ξανθα και ναι μου βγηκαν με την πρωτη" και μου λεει "Ααα για αυτο σου βγηκαν με την πρωτη ετσι"
:lol::lol::lol::lol:Ενιωσα σαν κοπελα εκεινη τη στιγμη:lol: μετα νομιζα οτι θα μιλουσαμε για μανικιουρ και πεντικιουρ:lol:

To πολυ πολυ βρισκετε καποιο εργαστηριο εδω που ειναι πιο φθηνο και κανετε το τεστ;)...
ξερει η Γιουλη ενα στην Αθηνα.Δεν ξερω βεβαια αν θα βγει φθηνοτερα,αλλα σιγουρα θα βγει αργοτερα που θα εχουμε βαλει κανενα φραγκο στην ακρη,,,;)

Ασχετο...

Σημερα ηταν μια κυρια στην δουλεια και μου λεει "Αχ πολυ ωραιο το μαλλι σου,ντεκαπαζ εκανες?" και της λεω "Ναι" μετα μου λεει "Και εγω προσπαθησα να το κανω ετσι αλλα δεν μου βγηκε,μου βγηκε καροτε.Εσενα τι χρωμα ηταν τα μαλλια σου πριν?Σου βγηκαν ετσι με την πρωτη?" της λεω "Ηταν ξανθα και ναι μου βγηκαν με την πρωτη" και μου λεει "Ααα για αυτο σου βγηκαν με την πρωτη ετσι"
:lol::lol::lol::lol:Ενιωσα σαν κοπελα εκεινη τη στιγμη:lol: μετα νομιζα οτι θα μιλουσαμε για μανικιουρ και πεντικιουρ:lol:
το μαλλι μακρυ το εχεις?ειναι πολυ μοδα η περμαναντ τωρα..:lol::lol::lol:

Oχι το εχω αρκετα κοντο:lol:
καλα πλακα σου κανω!!!!εγω μαζι σου ειμαι!!!βαψτα,κουρεψετα οπως θες..γιατι αν δεν τα κανεις τωρα ποτε θα τα κανεις?κι εγω απο 18-22 μιλαμε ειχα κανει ολα τα χρωματα.Κοκκινο,χαλκινο,ξανθο,μαυρο...μετα μου περασε και καταλαβα οτι το φυσικο μου μου παει καλυτερα απόλα!:rolleyes:

σκουλαρικια,τατουαζ,εχουμε?

Θοδωρη σε καληνυχτιζω!!!!τα λεμε αυριο!!!:)

Kαλημέρα!! :)

Καλημερα!! καλη εβδομαδα..:)

Ειμαι πτωμα...κλεινουν τα ματια μου. Καλά ηταν ...εφυγα τελικα τη Παρασκευη στις 3.30 απο τη δουλεια. Πηγα σπιτι οπου ειχα και ενα θεμα με τη Πισου - καπως αρρωστουλα ηταν.:( Φτασαμε αργα, για να ακολουθησουμε τους υπολοιπους στο τραπεζι. Για να πολυλογω δυο μερες στο τρεξιμο ειμασταν...:confused: Ομορφα ηταν ....

Γυρισα και με επιασε πανικος!! το σπιτι ηταν μες την ''μπαλιτσα απο σιλικονη'' (αυτες που βαζουμε στα παπουτσια για να απορροφουν την υγρασια). Φρικη!! πανικος!! :( φαινεται ομως οτι δεν τα εφαγαν ...ημουν συνεχεια απο πισω τους, να δω εστω και μια ''υποπτη'' κινηση!!

Γυρισα και με επιασε πανικος!! το σπιτι ηταν μες την ''μπαλιτσα απο σιλικονη'' (αυτες που βαζουμε στα παπουτσια για να απορροφουν την υγρασια). Φρικη!! πανικος!! :( φαινεται ομως οτι δεν τα εφαγαν ...ημουν συνεχεια απο πισω τους, να δω εστω και μια ''υποπτη'' κινηση!!
αμάν... που μπορεί να τη βρήκαν... δε νομίζω μωρέ να την έφαγαν... είναι άοσμη...για τη δική μας μύτη τουλάχιστον... η Pisu πως είναι? τι λες να είχε? τι συμπτώματα? :(

Το σακουλακι το βρηκε σε ενα μπολ που ειχα στον παγκο της κουζινας. Ειχε μαλλον αφηνιασει ο Αλφι....γιατι και τα ανακυκλωσιμα ειχε σκορπισει και ενα μπλουζακι που αφησα σε μια σακουλα, το ειχε βγαλει και μαλλον σκουπισε ολο το σπιτι με αυτο :mad:

Το σακουλακι το βρηκε σε ενα μπολ που ειχα στον παγκο της κουζινας. Ειχε μαλλον αφηνιασει ο Αλφι....γιατι και τα ανακυκλωσιμα ειχε σκορπισει και ενα μπλουζακι που αφησα σε μια σακουλα, το ειχε βγαλει και μαλλον σκουπισε ολο το σπιτι με αυτο :mad:
Ναι μωρέ μάλλον βαριόντουσαν... που να'ταν ο άτιμος και μόνος του... δεν ήρθε κάποιος να τα δει ε? πες μου πως είναι η pisu?

Η Πισου απο τη Πεμπτη ειχε μια περιεργη συμπεριφορα..πηγαινε στη τουαλετα της και καθοταν με τις ωρες....σαν να ειχε δυσκοιλιοτητα ή ουρολοιμωξη- ξερεις αυτην την αισθηση που εχουν και οι ανθρωποι οτι θελουν να πανε συνεχεια οταν εχουν ουρολοιμωξη. Τελικα μιλησα με τη Βασια, και με συμβουλεψε τι να κανω. Χτες που γυρισα την βρηκα μια χαρα...ευδιαθετη, με ορεξη να φαει και γενικα δεν παρατηρησα ξανα αυτη την συμπεριφορα. Τωρα την παρακολουθω και αναλογα θα παω στο κτηνιατρο....:confused:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back