Birman-maniacs

Έστειλα pm στη Katerina10!
Α Οk! Απλώς στο είπα μήπως βιαζόσουν για τώρα, σε σώζει πραγματικά αυτός ο μεταφραστής, αν και πολλές φορές βγάζεις το νόημα δεν κάνει μετάφραση αλλα καταλαβαίνεις τι λέει:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Στείλε μου όμως το site... εχω κι εγώ ένα αλλά είναι βλακεία...
https://translate.google.com/translate_t
Αν δεν καταλαβαίνεις πως λειτουργεί πες μου;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Παιδιά ο γάτος είναι ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ!Είναι στο σκαρί τους ε;;
Είναι πολύ μεγάλος πράγματικά!

:lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Τι κάνει η συλλογή της Figurini Panini? :lol:
Eγώ ετοιμάζω νέο άλμπουμ! :lol:
Καλά είναι,φροντίζει να μας υπενθυμίζει τακτικά ότι δεν τους αρέσει να τον αφήνουμε μόνο αφήνοντάς μας δωράκια στην πόρτα.:down:Το άλλο χαρτάκι μας περιμένει καρτερικά να πάει 25 Αυγούστου για να πακεταριστεί και να μας έρθει!:up:

Καλά είναι,φροντίζει να μας υπενθυμίζει τακτικά ότι δεν τους αρέσει να τον αφήνουμε μόνο αφήνοντάς μας δωράκια στην πόρτα.:down:Το άλλο χαρτάκι μας περιμένει καρτερικά να πάει 25 Αυγούστου για να πακεταριστεί και να μας έρθει!:up:

Αν σου λερώνει στη πόρτα... βάλτου λίγη άμμο εκεί που λερώνει..και προχώρα τη σιγά σιγά... εκεί που θες... δοκιμασμένο! ;)

Ναι το κάναμε κι αυτό...Και λερώνει δίπλα στην άμμο!Το χειρότερο είναι ότι μόλις επιστρέφω πάει στην άμμο του επιδεικτικά!

Ναι το κάναμε κι αυτό...Και λερώνει δίπλα στην άμμο!Το χειρότερο είναι ότι μόλις επιστρέφω πάει στην άμμο του επιδεικτικά!
α:hmm:... μωρέ έχω χάσει επεισόδια...:(
Σε εκδικείται τότε... υπομονή όταν θα του'ρθει η παρείτσα για να το κόψει!

Ευχαριστώ.. κάνει τη μετάφραση αλλά "εκτροφέα Θοδωρή"! :lol:
Μπα.. η εκτροφέας του θοδωρή είναι χειρότερη:lol:

Μπα.. η εκτροφέας του θοδωρή είναι χειρότερη:lol:
:lol:Eπειδή κάτι είχε πει ότι μετέφρασε εκείνο το γράμμα από το Internet! :lol:

η εκτροφεας του Θοδωρα ειναι μκραν η χειροτερη.............

:lol:Eπειδή κάτι είχε πει ότι μετέφρασε εκείνο το γράμμα από το Internet! :lol:
Ναί δεν παίζεται, το θυμάμαι:lol::lol::lol: Βρε τι εχουμε πάθει εγώ κι ο Θοδωρής με τους εκτροφείς. Ο ένας δεν εχει ιδέα πως να βγάλει μια φωτογραφία της προκοπής και η άλλη γράφει στον translator για να συνεννοηθούν:lol::lol::lol::lol: Ο ένας χειρότερος απο τον άλλον!!!

Ναί δεν παίζεται, το θυμάμαι:lol::lol::lol: Βρε τι εχουμε πάθει εγώ κι ο Θοδωρής με τους εκτροφείς. Ο ένας δεν εχει ιδέα πως να βγάλει μια φωτογραφία της προκοπής και η άλλη γράφει στον translator για να συνεννοηθούν:lol::lol::lol::lol: Ο ένας χειρότερος απο τον άλλον!!!
Εγώ για τη δική μου έχω φτιάξει ένα λεξικό (catalis English) και πλέον χρησιμοποιώ αυτό κι όχι της Οξφόρδης! :lol:

η εκτροφεας του Θοδωρα ειναι μκραν η χειροτερη.............
Αυτή σίγουρα κερδίζει άνετα το βραβείο του χειρότερου εκτροφέα στο τομέα της ενημέρωσης:D Δε θα μου έκανε εντύπωση να έλεγε του Θοδωρή να μιλήσουν live στο Internet με web κάμερες και να συνεννοούνται με ζωγραφιές και σκίτσα:lol::lol::lol:

Πες του να κάνει κανένα σεμινάριο... θα του χρειαστεί...ή στείλτου τις φωτό του www.truesoul.de να τον πιάσουν ζήλιες... αν κι αυτοί δεν είναι Ελληνάρες ζηλιάρηδες... :lol:

Εγώ για τη δική μου έχω φτιάξει ένα λεξικό (catalis English) και πλέον χρησιμοποιώ αυτό κι όχι της Οξφόρδης! :lol:
:lol::lol::lol:Γιατί και εγώ εχω βάλει στο λεξιλόγιο μου κάποιές καινούργιες λέξεις για να καταλαβαίνω τον Αντρέ, για να μην λέμε μονο για του θοδωρή την εκτροφέα:D Με το "than" πχ εννοεί "then":lol:
"ist" εννοεί "is":lol:
Και εχει 2-3 ακόμα που δεν τα θυμάμαι:lol:

πεσμένη η ομάδα μας... πάω σπίτι... Δανάη δες τα e-mail σου!

ήρθα κι εγω...καλά έριξα έναν ύπνο....:)

:lol::lol::lol:Γιατί και εγώ εχω βάλει στο λεξιλόγιο μου κάποιές καινούργιες λέξεις για να καταλαβαίνω τον Αντρέ, για να μην λέμε μονο για του θοδωρή την εκτροφέα:D Με το "than" πχ εννοεί "then":lol:
"ist" εννοεί "is":lol:
Και εχει 2-3 ακόμα που δεν τα θυμάμαι:lol:

ΟΛΟΙ οι Γερμανοί το then το λένε than.... μα ΟΛΟΙ! :lol:
Μωρέ ας βγάζουν ωραία και γερά γατιά... κι ας το λένε και thun! :lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back