katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 17:21 Η katerina10: #18.521 20-07-08 17:21 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: τα φωναζουμε και σχεδον με το ιδιο υποκοριστικο:λιονταρινο τον λεω εγω,αλλα πιο πολυ τζουτζουκακι(και αλλα πολλα βεβαια,τα οποια τα εχει μαθει ολα και ερχεται σε οποιο και αν τον φωναζω) Click για ανάπτυξη... Εμένα μόνο τα φιλάκια έχει μάθει και την σακούλα από το φαί..Και η Ήλια το ίδο αν και με αγνοεί επιδεικτικότητα όταν της κάνω φιλάκια!Αλλά βρε Δανάη πως του το έμαθες το όνομα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 17:23 Η katerina10: #18.522 20-07-08 17:23 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Εντελως!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!το μαμαδοβλεμμα του δεν υπαρχει!!!!!με κοιταει και λιωνω.Ο γατομπαμπας μας κοροιδευει και τον λεει μαμακια.Το ιδιο και ο γατοπαππους(ο μπαμπας μου δηλαδη)αλλα εμας δεν μας νοιαζει... Click για ανάπτυξη... Εμένα δεν με νοιάζει καθόλου που έρχεται και με γλείφει συνέχεια και αγνοεί πολλές φορές την αδερφή του για λίγα λεπτά μαζί μου..Η Ήλια όμως έρχεται και τον πειράζει για να πάει να παίξει μαζί της..Γυναίκες!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 17:31 Ο πυρροθριξ: #18.523 20-07-08 17:31 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Εμένα μόνο τα φιλάκια έχει μάθει και την σακούλα από το φαί..Και η Ήλια το ίδο αν και με αγνοεί επιδεικτικότητα όταν της κάνω φιλάκια!Αλλά βρε Δανάη πως του το έμαθες το όνομα??? Click για ανάπτυξη... αφου του μιλαω συνεχεια καλα τωρα ειμαστε ολοκληροι αντρες!!! αλλα οταν τον πηρα φροντησα να συνδυασει το ονομα του με το φαγητο.Αν ερχοταν του εδινα λιχουδιες.Το εμαθε πολυ γρηγορα.Εχουμε μαθει ακομα το "ελα δω",που δεν υπακουει παντα,το "φυγε απο κει",που ακουει σχεδον παντα και το "κατσε κατω" που το κανει παντα. Οταν του λεω μπραβο,βαζει μπρος τη μηχανη του γουργουριτου!!!του αρεσει να με ευχαριστει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 17:32 Ο πυρροθριξ: #18.524 20-07-08 17:32 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Εμένα δεν με νοιάζει καθόλου που έρχεται και με γλείφει συνέχεια και αγνοεί πολλές φορές την αδερφή του για λίγα λεπτά μαζί μου..Η Ήλια όμως έρχεται και τον πειράζει για να πάει να παίξει μαζί της..Γυναίκες!!!! Click για ανάπτυξη... γι'αυτο το λεω συνεχεια...αρσενικα και παλι αρσενικα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 17:34 Η katerina10: #18.525 20-07-08 17:34 Χμμμμ εμένα έχουν μάθει το Μη πολύ εκνευριστική λέξη για αυτούς και το ...χ'αιδεμα σαν επιβράβευση.Αν βρω να πάρω λιχουδιές κάπου θα το κάνω.Προς το παρόν κρατάω μία κονσέρβα για κίτεν στο ντουλάπι για τη στιγμή που θα μετακομίσουμε γιατί......Φοβάμαι ότι θα πάθουν σοκ!Θα είναι και άλλος άνθρωπος μαζί μας(η νονά τους)... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 17:35 Ο πυρροθριξ: #18.526 20-07-08 17:35 ακομα εχει μαθει το 'παμε στη γιαγια"(που μενει κατω απο μας)και το "παμε στη μαμα"(που μενει κατω απο τη γιαγια) το "παμε διπλα"(που σημαινει οτι θα παει σπιτι του για υπνο τον χειμωνα) εχω πολυ εξυπνη γατα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 17:36 Η katerina10: #18.527 20-07-08 17:36 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: γι'αυτο το λεω συνεχεια...αρσενικα και παλι αρσενικα!!!! Click για ανάπτυξη... Μου αρέσει όμως το γυναικείο της νάζι..Κι ας με γράφει μερικές φορές..Θεωρώ ότι είναι πιο χαδιάρα από τον άλλο !!!Σίγουρα!!Το καθένα έχει την προσωπικότητα του που ταιριάξαμε αμέσως!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 17:38 Η katerina10: #18.528 20-07-08 17:38 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ακομα εχει μαθει το 'παμε στη γιαγια"(που μενει κατω απο μας)και το "παμε στη μαμα"(που μενει κατω απο τη γιαγια) το "παμε διπλα"(που σημαινει οτι θα παει σπιτι του για υπνο τον χειμωνα) εχω πολυ εξυπνη γατα Click για ανάπτυξη... Ζηλεύω λίγο που τα έχει μάθει όλα αυτά..Δεν νομίζω ότι θα μπορέσω ποτέ να τα μάθω στα δικά μου...Ίσως με το καιρό καταλάβουν τι θέλω να πω όταν φωνάζ ΉΛια και Μάπα...Ίσως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 17:38 Ο πυρροθριξ: #18.529 20-07-08 17:38 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Χμμμμ εμένα έχουν μάθει το Μη πολύ εκνευριστική λέξη για αυτούς και το ...χ'αιδεμα σαν επιβράβευση.Αν βρω να πάρω λιχουδιές κάπου θα το κάνω.Προς το παρόν κρατάω μία κονσέρβα για κίτεν στο ντουλάπι για τη στιγμή που θα μετακομίσουμε γιατί......Φοβάμαι ότι θα πάθουν σοκ!Θα είναι και άλλος άνθρωπος μαζί μας(η νονά τους)... Click για ανάπτυξη... εγω του ειχα παρει κατι μπισκοτακια για γατες που πρεπει να ηταν πολυ νοστημα γιατι κανανε δουλεια με την εκπαιδευση.Νομιζω θα εκανε τα παντα για να τα φαειή του επαιρνα ενα που ειναι σαν σαλαμακι για γατες.Εσυ που εισαι Αθηνα θα τα βρεις ευκολα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 17:49 Ο πυρροθριξ: #18.530 20-07-08 17:49 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ζηλεύω λίγο που τα έχει μάθει όλα αυτά..Δεν νομίζω ότι θα μπορέσω ποτέ να τα μάθω στα δικά μου...Ίσως με το καιρό καταλάβουν τι θέλω να πω όταν φωνάζ ΉΛια και Μάπα...Ίσως! Click για ανάπτυξη... χρειαστηκαν αρκετα μπισκοτακια..αλλα τωρα εχω αντικαταστησει πια τα μπισκοτακια με το "μπραβο"που ξερει οτι οταν του το πω ειμαι ευχαριστημενη απο αυτον.Με τη σειρα του ευχαριστιεται και αυτος μετα και γουργουριζει!!! αλλα το βασικο ειναι να τους μιλας συνεχως,χρησιμοποιωντας τις ιδιες λεξεις.μαθαινουν απο τον τονο της φωνης στην αρχη και αργοτερα οταν ακουν κατι καταλαβαινουν τι πρεπει να κανουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 17:52 Η katerina10: #18.531 20-07-08 17:52 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: εγω του ειχα παρει κατι μπισκοτακια για γατες που πρεπει να ηταν πολυ νοστημα γιατι κανανε δουλεια με την εκπαιδευση.Νομιζω θα εκανε τα παντα για να τα φαειή του επαιρνα ενα που ειναι σαν σαλαμακι για γατες.Εσυ που εισαι Αθηνα θα τα βρεις ευκολα Click για ανάπτυξη... Θυμάσαι πως λέγεται???Μωρέ εδώ που βρίσκομαι μάλλον είναι σαν χωριό...ΤΙΠΟΤΑ δεν έχει πια???Τα πετ σοπ στη γειτονιά μου δηλ...Τουλάχιστον είναι καλοί άνθρωποι..Δανάη αν τους έβαζα ωμή γαλοπούλα λες να έπιανε το κόλπο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 17:54 Η katerina10: #18.532 20-07-08 17:54 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: χρειαστηκαν αρκετα μπισκοτακια..αλλα τωρα εχω αντικαταστησει πια τα μπισκοτακια με το "μπραβο"που ξερει οτι οταν του το πω ειμαι ευχαριστημενη απο αυτον.Με τη σειρα του ευχαριστιεται και αυτος μετα και γουργουριζει!!! αλλα το βασικο ειναι να τους μιλας συνεχως,χρησιμοποιωντας τις ιδιες λεξεις.μαθαινουν απο τον τονο της φωνης στην αρχη και αργοτερα οταν ακουν κατι καταλαβαινουν τι πρεπει να κανουν. Click για ανάπτυξη... Ναι...Τη λέξη μη την έχουν μάθει σε όλους τους δυνατούς τόνους..Βέβαια η Ήλια έχει μάθει μόνο τον ήχο της καρέκλας όταν πάω να σηκωθώ επειδή έχει κάνει βλακεία.Το μη δεν την αποτρέπει αν και το καταλαβαίνει...Είναι με τις ώρες της.Ο Μάπας διαμαρτύρεται αν δεν έχει καταλάβει τι έχει κάνει και έχει πολύ πολύ πλάκα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 17:56 Ο πυρροθριξ: #18.533 20-07-08 17:56 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Θυμάσαι πως λέγεται???Μωρέ εδώ που βρίσκομαι μάλλον είναι σαν χωριό...ΤΙΠΟΤΑ δεν έχει πια???Τα πετ σοπ στη γειτονιά μου δηλ...Τουλάχιστον είναι καλοί άνθρωποι..Δανάη αν τους έβαζα ωμή γαλοπούλα λες να έπιανε το κόλπο? Click για ανάπτυξη... ωμο σε γατα δεν δινουμε τιποτα!!!!ποσο μαλλον πουλερικα που μπορει να εχουν σαλμονελα!!! τα μπισκοτακια τα λεγανε felix .το σαλαμακι δεν θυμαμαι αλλα εχω στο σπιτι,θα το κοιταξω και θα σου πω αυριο ή το βραδυ.Ειναι σε ροζ συσκευασια,και εχει την φωτο μιας λευκης περσικης πανω.Παντως αν πεις σαλαμακι μονο αυτο ειναι,θα καταλαβουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 17:58 Ο πυρροθριξ: #18.534 20-07-08 17:58 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ναι...Τη λέξη μη την έχουν μάθει σε όλους τους δυνατούς τόνους..Βέβαια η Ήλια έχει μάθει μόνο τον ήχο της καρέκλας όταν πάω να σηκωθώ επειδή έχει κάνει βλακεία.Το μη δεν την αποτρέπει αν και το καταλαβαίνει...Είναι με τις ώρες της.Ο Μάπας διαμαρτύρεται αν δεν έχει καταλάβει τι έχει κάνει και έχει πολύ πολύ πλάκα!!! Click για ανάπτυξη... καλο!!!! μηπως τα κανει η αλλη η σουπια για να ενοχοποιησει το παιδι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 18:02 Η katerina10: #18.535 20-07-08 18:02 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ωμο σε γατα δεν δινουμε τιποτα!!!!ποσο μαλλον πουλερικα που μπορει να εχουν σαλμονελα!!! τα μπισκοτακια τα λεγανε felix .το σαλαμακι δεν θυμαμαι αλλα εχω στο σπιτι,θα το κοιταξω και θα σου πω αυριο ή το βραδυ.Ειναι σε ροζ συσκευασια,και εχει την φωτο μιας λευκης περσικης πανω.Παντως αν πεις σαλαμακι μονο αυτο ειναι,θα καταλαβουν. Click για ανάπτυξη... Κοίτα δίναμε σε αδεσποτάκια τυράκι κομμένο και βραστή γαλοπούλα..Το ωμή πως μου ήρθε δεν ξέρω(σκεφτόταν το μυαλό μου μάλλον το ότι είναι στο ψυγείο)..Είναι η ζέστη που μπαίνει από το παράθυρο και ουφ έχω σκάσει στο 1χ1 δωμάτιο που είμαι!!!Την άλλη φορά που ζήτησα από πετ σοπ λιχουδιές για γατούλες μου είπαν ότι έκανα λάθος !!!΄΄Οτι λιχουδιές υπάρχουν μόνο για σκυλάκια!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 18:02 Η katerina10: #18.536 20-07-08 18:02 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: καλο!!!! μηπως τα κανει η αλλη η σουπια για να ενοχοποιησει το παιδι? Click για ανάπτυξη... Μωρέ λες????????????????????????????????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 19:49 Ο Θοδωρής έγραψε: #18.537 20-07-08 19:49 Nεες φωτο του Πλατωνα!!!Μου τις εστειλε χωρις να της πω τιποτα... Επισης μου ειπε οτι ειναι πολυ γλυκος και μαγκας...Α ρε Magali φωτιες μας βαζεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 19:59 Η moukelis έγραψε: #18.538 20-07-08 19:59 Παιδιά συγνώμη,αλλά ο Πλάτωνας φαίνεται πιο όμορφος από όλους!Αλλά μάλλον επηρρεάζει που ο φωτογράφος είναι της προκοπής και βγάζει καλές φωτο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 20:04 Ο Θοδωρής έγραψε: #18.539 20-07-08 20:04 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Παιδιά συγνώμη,αλλά ο Πλάτωνας φαίνεται πιο όμορφος από όλους!Αλλά μάλλον επηρρεάζει που ο φωτογράφος είναι της προκοπής και βγάζει καλές φωτο... Click για ανάπτυξη... Ειναι και ο Πλατωνας μοντελακι απ'οτι μου εχει πει η εκτροφεας του αρεσει να καθεται μπροστα στο φακο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 20:09 Η moukelis έγραψε: #18.540 20-07-08 20:09 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Ειναι και ο Πλατωνας μοντελακι απ'οτι μου εχει πει η εκτροφεας του αρεσει να καθεται μπροστα στο φακο Click για ανάπτυξη... Α,ξέρω,το κάνει κι ο Σειριος το ψώνιο αυτό,δε βλέπεις κάτι φωτό που βγαίνει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 925 926 927 928 929 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 927 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 927 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: τα φωναζουμε και σχεδον με το ιδιο υποκοριστικο:λιονταρινο τον λεω εγω,αλλα πιο πολυ τζουτζουκακι(και αλλα πολλα βεβαια,τα οποια τα εχει μαθει ολα και ερχεται σε οποιο και αν τον φωναζω) Click για ανάπτυξη... Εμένα μόνο τα φιλάκια έχει μάθει και την σακούλα από το φαί..Και η Ήλια το ίδο αν και με αγνοεί επιδεικτικότητα όταν της κάνω φιλάκια!Αλλά βρε Δανάη πως του το έμαθες το όνομα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 17:23 Η katerina10: #18.522 20-07-08 17:23 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Εντελως!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!το μαμαδοβλεμμα του δεν υπαρχει!!!!!με κοιταει και λιωνω.Ο γατομπαμπας μας κοροιδευει και τον λεει μαμακια.Το ιδιο και ο γατοπαππους(ο μπαμπας μου δηλαδη)αλλα εμας δεν μας νοιαζει... Click για ανάπτυξη... Εμένα δεν με νοιάζει καθόλου που έρχεται και με γλείφει συνέχεια και αγνοεί πολλές φορές την αδερφή του για λίγα λεπτά μαζί μου..Η Ήλια όμως έρχεται και τον πειράζει για να πάει να παίξει μαζί της..Γυναίκες!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 17:31 Ο πυρροθριξ: #18.523 20-07-08 17:31 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Εμένα μόνο τα φιλάκια έχει μάθει και την σακούλα από το φαί..Και η Ήλια το ίδο αν και με αγνοεί επιδεικτικότητα όταν της κάνω φιλάκια!Αλλά βρε Δανάη πως του το έμαθες το όνομα??? Click για ανάπτυξη... αφου του μιλαω συνεχεια καλα τωρα ειμαστε ολοκληροι αντρες!!! αλλα οταν τον πηρα φροντησα να συνδυασει το ονομα του με το φαγητο.Αν ερχοταν του εδινα λιχουδιες.Το εμαθε πολυ γρηγορα.Εχουμε μαθει ακομα το "ελα δω",που δεν υπακουει παντα,το "φυγε απο κει",που ακουει σχεδον παντα και το "κατσε κατω" που το κανει παντα. Οταν του λεω μπραβο,βαζει μπρος τη μηχανη του γουργουριτου!!!του αρεσει να με ευχαριστει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 17:32 Ο πυρροθριξ: #18.524 20-07-08 17:32 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Εμένα δεν με νοιάζει καθόλου που έρχεται και με γλείφει συνέχεια και αγνοεί πολλές φορές την αδερφή του για λίγα λεπτά μαζί μου..Η Ήλια όμως έρχεται και τον πειράζει για να πάει να παίξει μαζί της..Γυναίκες!!!! Click για ανάπτυξη... γι'αυτο το λεω συνεχεια...αρσενικα και παλι αρσενικα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 17:34 Η katerina10: #18.525 20-07-08 17:34 Χμμμμ εμένα έχουν μάθει το Μη πολύ εκνευριστική λέξη για αυτούς και το ...χ'αιδεμα σαν επιβράβευση.Αν βρω να πάρω λιχουδιές κάπου θα το κάνω.Προς το παρόν κρατάω μία κονσέρβα για κίτεν στο ντουλάπι για τη στιγμή που θα μετακομίσουμε γιατί......Φοβάμαι ότι θα πάθουν σοκ!Θα είναι και άλλος άνθρωπος μαζί μας(η νονά τους)... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 17:35 Ο πυρροθριξ: #18.526 20-07-08 17:35 ακομα εχει μαθει το 'παμε στη γιαγια"(που μενει κατω απο μας)και το "παμε στη μαμα"(που μενει κατω απο τη γιαγια) το "παμε διπλα"(που σημαινει οτι θα παει σπιτι του για υπνο τον χειμωνα) εχω πολυ εξυπνη γατα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 17:36 Η katerina10: #18.527 20-07-08 17:36 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: γι'αυτο το λεω συνεχεια...αρσενικα και παλι αρσενικα!!!! Click για ανάπτυξη... Μου αρέσει όμως το γυναικείο της νάζι..Κι ας με γράφει μερικές φορές..Θεωρώ ότι είναι πιο χαδιάρα από τον άλλο !!!Σίγουρα!!Το καθένα έχει την προσωπικότητα του που ταιριάξαμε αμέσως!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 17:38 Η katerina10: #18.528 20-07-08 17:38 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ακομα εχει μαθει το 'παμε στη γιαγια"(που μενει κατω απο μας)και το "παμε στη μαμα"(που μενει κατω απο τη γιαγια) το "παμε διπλα"(που σημαινει οτι θα παει σπιτι του για υπνο τον χειμωνα) εχω πολυ εξυπνη γατα Click για ανάπτυξη... Ζηλεύω λίγο που τα έχει μάθει όλα αυτά..Δεν νομίζω ότι θα μπορέσω ποτέ να τα μάθω στα δικά μου...Ίσως με το καιρό καταλάβουν τι θέλω να πω όταν φωνάζ ΉΛια και Μάπα...Ίσως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 17:38 Ο πυρροθριξ: #18.529 20-07-08 17:38 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Χμμμμ εμένα έχουν μάθει το Μη πολύ εκνευριστική λέξη για αυτούς και το ...χ'αιδεμα σαν επιβράβευση.Αν βρω να πάρω λιχουδιές κάπου θα το κάνω.Προς το παρόν κρατάω μία κονσέρβα για κίτεν στο ντουλάπι για τη στιγμή που θα μετακομίσουμε γιατί......Φοβάμαι ότι θα πάθουν σοκ!Θα είναι και άλλος άνθρωπος μαζί μας(η νονά τους)... Click για ανάπτυξη... εγω του ειχα παρει κατι μπισκοτακια για γατες που πρεπει να ηταν πολυ νοστημα γιατι κανανε δουλεια με την εκπαιδευση.Νομιζω θα εκανε τα παντα για να τα φαειή του επαιρνα ενα που ειναι σαν σαλαμακι για γατες.Εσυ που εισαι Αθηνα θα τα βρεις ευκολα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 17:49 Ο πυρροθριξ: #18.530 20-07-08 17:49 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ζηλεύω λίγο που τα έχει μάθει όλα αυτά..Δεν νομίζω ότι θα μπορέσω ποτέ να τα μάθω στα δικά μου...Ίσως με το καιρό καταλάβουν τι θέλω να πω όταν φωνάζ ΉΛια και Μάπα...Ίσως! Click για ανάπτυξη... χρειαστηκαν αρκετα μπισκοτακια..αλλα τωρα εχω αντικαταστησει πια τα μπισκοτακια με το "μπραβο"που ξερει οτι οταν του το πω ειμαι ευχαριστημενη απο αυτον.Με τη σειρα του ευχαριστιεται και αυτος μετα και γουργουριζει!!! αλλα το βασικο ειναι να τους μιλας συνεχως,χρησιμοποιωντας τις ιδιες λεξεις.μαθαινουν απο τον τονο της φωνης στην αρχη και αργοτερα οταν ακουν κατι καταλαβαινουν τι πρεπει να κανουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 17:52 Η katerina10: #18.531 20-07-08 17:52 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: εγω του ειχα παρει κατι μπισκοτακια για γατες που πρεπει να ηταν πολυ νοστημα γιατι κανανε δουλεια με την εκπαιδευση.Νομιζω θα εκανε τα παντα για να τα φαειή του επαιρνα ενα που ειναι σαν σαλαμακι για γατες.Εσυ που εισαι Αθηνα θα τα βρεις ευκολα Click για ανάπτυξη... Θυμάσαι πως λέγεται???Μωρέ εδώ που βρίσκομαι μάλλον είναι σαν χωριό...ΤΙΠΟΤΑ δεν έχει πια???Τα πετ σοπ στη γειτονιά μου δηλ...Τουλάχιστον είναι καλοί άνθρωποι..Δανάη αν τους έβαζα ωμή γαλοπούλα λες να έπιανε το κόλπο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 17:54 Η katerina10: #18.532 20-07-08 17:54 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: χρειαστηκαν αρκετα μπισκοτακια..αλλα τωρα εχω αντικαταστησει πια τα μπισκοτακια με το "μπραβο"που ξερει οτι οταν του το πω ειμαι ευχαριστημενη απο αυτον.Με τη σειρα του ευχαριστιεται και αυτος μετα και γουργουριζει!!! αλλα το βασικο ειναι να τους μιλας συνεχως,χρησιμοποιωντας τις ιδιες λεξεις.μαθαινουν απο τον τονο της φωνης στην αρχη και αργοτερα οταν ακουν κατι καταλαβαινουν τι πρεπει να κανουν. Click για ανάπτυξη... Ναι...Τη λέξη μη την έχουν μάθει σε όλους τους δυνατούς τόνους..Βέβαια η Ήλια έχει μάθει μόνο τον ήχο της καρέκλας όταν πάω να σηκωθώ επειδή έχει κάνει βλακεία.Το μη δεν την αποτρέπει αν και το καταλαβαίνει...Είναι με τις ώρες της.Ο Μάπας διαμαρτύρεται αν δεν έχει καταλάβει τι έχει κάνει και έχει πολύ πολύ πλάκα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 17:56 Ο πυρροθριξ: #18.533 20-07-08 17:56 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Θυμάσαι πως λέγεται???Μωρέ εδώ που βρίσκομαι μάλλον είναι σαν χωριό...ΤΙΠΟΤΑ δεν έχει πια???Τα πετ σοπ στη γειτονιά μου δηλ...Τουλάχιστον είναι καλοί άνθρωποι..Δανάη αν τους έβαζα ωμή γαλοπούλα λες να έπιανε το κόλπο? Click για ανάπτυξη... ωμο σε γατα δεν δινουμε τιποτα!!!!ποσο μαλλον πουλερικα που μπορει να εχουν σαλμονελα!!! τα μπισκοτακια τα λεγανε felix .το σαλαμακι δεν θυμαμαι αλλα εχω στο σπιτι,θα το κοιταξω και θα σου πω αυριο ή το βραδυ.Ειναι σε ροζ συσκευασια,και εχει την φωτο μιας λευκης περσικης πανω.Παντως αν πεις σαλαμακι μονο αυτο ειναι,θα καταλαβουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 17:58 Ο πυρροθριξ: #18.534 20-07-08 17:58 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ναι...Τη λέξη μη την έχουν μάθει σε όλους τους δυνατούς τόνους..Βέβαια η Ήλια έχει μάθει μόνο τον ήχο της καρέκλας όταν πάω να σηκωθώ επειδή έχει κάνει βλακεία.Το μη δεν την αποτρέπει αν και το καταλαβαίνει...Είναι με τις ώρες της.Ο Μάπας διαμαρτύρεται αν δεν έχει καταλάβει τι έχει κάνει και έχει πολύ πολύ πλάκα!!! Click για ανάπτυξη... καλο!!!! μηπως τα κανει η αλλη η σουπια για να ενοχοποιησει το παιδι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 18:02 Η katerina10: #18.535 20-07-08 18:02 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ωμο σε γατα δεν δινουμε τιποτα!!!!ποσο μαλλον πουλερικα που μπορει να εχουν σαλμονελα!!! τα μπισκοτακια τα λεγανε felix .το σαλαμακι δεν θυμαμαι αλλα εχω στο σπιτι,θα το κοιταξω και θα σου πω αυριο ή το βραδυ.Ειναι σε ροζ συσκευασια,και εχει την φωτο μιας λευκης περσικης πανω.Παντως αν πεις σαλαμακι μονο αυτο ειναι,θα καταλαβουν. Click για ανάπτυξη... Κοίτα δίναμε σε αδεσποτάκια τυράκι κομμένο και βραστή γαλοπούλα..Το ωμή πως μου ήρθε δεν ξέρω(σκεφτόταν το μυαλό μου μάλλον το ότι είναι στο ψυγείο)..Είναι η ζέστη που μπαίνει από το παράθυρο και ουφ έχω σκάσει στο 1χ1 δωμάτιο που είμαι!!!Την άλλη φορά που ζήτησα από πετ σοπ λιχουδιές για γατούλες μου είπαν ότι έκανα λάθος !!!΄΄Οτι λιχουδιές υπάρχουν μόνο για σκυλάκια!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 18:02 Η katerina10: #18.536 20-07-08 18:02 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: καλο!!!! μηπως τα κανει η αλλη η σουπια για να ενοχοποιησει το παιδι? Click για ανάπτυξη... Μωρέ λες????????????????????????????????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 19:49 Ο Θοδωρής έγραψε: #18.537 20-07-08 19:49 Nεες φωτο του Πλατωνα!!!Μου τις εστειλε χωρις να της πω τιποτα... Επισης μου ειπε οτι ειναι πολυ γλυκος και μαγκας...Α ρε Magali φωτιες μας βαζεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 19:59 Η moukelis έγραψε: #18.538 20-07-08 19:59 Παιδιά συγνώμη,αλλά ο Πλάτωνας φαίνεται πιο όμορφος από όλους!Αλλά μάλλον επηρρεάζει που ο φωτογράφος είναι της προκοπής και βγάζει καλές φωτο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 20:04 Ο Θοδωρής έγραψε: #18.539 20-07-08 20:04 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Παιδιά συγνώμη,αλλά ο Πλάτωνας φαίνεται πιο όμορφος από όλους!Αλλά μάλλον επηρρεάζει που ο φωτογράφος είναι της προκοπής και βγάζει καλές φωτο... Click για ανάπτυξη... Ειναι και ο Πλατωνας μοντελακι απ'οτι μου εχει πει η εκτροφεας του αρεσει να καθεται μπροστα στο φακο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 20:09 Η moukelis έγραψε: #18.540 20-07-08 20:09 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Ειναι και ο Πλατωνας μοντελακι απ'οτι μου εχει πει η εκτροφεας του αρεσει να καθεται μπροστα στο φακο Click για ανάπτυξη... Α,ξέρω,το κάνει κι ο Σειριος το ψώνιο αυτό,δε βλέπεις κάτι φωτό που βγαίνει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 925 926 927 928 929 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 927 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 927 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Εντελως!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!το μαμαδοβλεμμα του δεν υπαρχει!!!!!με κοιταει και λιωνω.Ο γατομπαμπας μας κοροιδευει και τον λεει μαμακια.Το ιδιο και ο γατοπαππους(ο μπαμπας μου δηλαδη)αλλα εμας δεν μας νοιαζει... Click για ανάπτυξη... Εμένα δεν με νοιάζει καθόλου που έρχεται και με γλείφει συνέχεια και αγνοεί πολλές φορές την αδερφή του για λίγα λεπτά μαζί μου..Η Ήλια όμως έρχεται και τον πειράζει για να πάει να παίξει μαζί της..Γυναίκες!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 17:31 Ο πυρροθριξ: #18.523 20-07-08 17:31 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Εμένα μόνο τα φιλάκια έχει μάθει και την σακούλα από το φαί..Και η Ήλια το ίδο αν και με αγνοεί επιδεικτικότητα όταν της κάνω φιλάκια!Αλλά βρε Δανάη πως του το έμαθες το όνομα??? Click για ανάπτυξη... αφου του μιλαω συνεχεια καλα τωρα ειμαστε ολοκληροι αντρες!!! αλλα οταν τον πηρα φροντησα να συνδυασει το ονομα του με το φαγητο.Αν ερχοταν του εδινα λιχουδιες.Το εμαθε πολυ γρηγορα.Εχουμε μαθει ακομα το "ελα δω",που δεν υπακουει παντα,το "φυγε απο κει",που ακουει σχεδον παντα και το "κατσε κατω" που το κανει παντα. Οταν του λεω μπραβο,βαζει μπρος τη μηχανη του γουργουριτου!!!του αρεσει να με ευχαριστει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 17:32 Ο πυρροθριξ: #18.524 20-07-08 17:32 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Εμένα δεν με νοιάζει καθόλου που έρχεται και με γλείφει συνέχεια και αγνοεί πολλές φορές την αδερφή του για λίγα λεπτά μαζί μου..Η Ήλια όμως έρχεται και τον πειράζει για να πάει να παίξει μαζί της..Γυναίκες!!!! Click για ανάπτυξη... γι'αυτο το λεω συνεχεια...αρσενικα και παλι αρσενικα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 17:34 Η katerina10: #18.525 20-07-08 17:34 Χμμμμ εμένα έχουν μάθει το Μη πολύ εκνευριστική λέξη για αυτούς και το ...χ'αιδεμα σαν επιβράβευση.Αν βρω να πάρω λιχουδιές κάπου θα το κάνω.Προς το παρόν κρατάω μία κονσέρβα για κίτεν στο ντουλάπι για τη στιγμή που θα μετακομίσουμε γιατί......Φοβάμαι ότι θα πάθουν σοκ!Θα είναι και άλλος άνθρωπος μαζί μας(η νονά τους)... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 17:35 Ο πυρροθριξ: #18.526 20-07-08 17:35 ακομα εχει μαθει το 'παμε στη γιαγια"(που μενει κατω απο μας)και το "παμε στη μαμα"(που μενει κατω απο τη γιαγια) το "παμε διπλα"(που σημαινει οτι θα παει σπιτι του για υπνο τον χειμωνα) εχω πολυ εξυπνη γατα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 17:36 Η katerina10: #18.527 20-07-08 17:36 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: γι'αυτο το λεω συνεχεια...αρσενικα και παλι αρσενικα!!!! Click για ανάπτυξη... Μου αρέσει όμως το γυναικείο της νάζι..Κι ας με γράφει μερικές φορές..Θεωρώ ότι είναι πιο χαδιάρα από τον άλλο !!!Σίγουρα!!Το καθένα έχει την προσωπικότητα του που ταιριάξαμε αμέσως!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 17:38 Η katerina10: #18.528 20-07-08 17:38 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ακομα εχει μαθει το 'παμε στη γιαγια"(που μενει κατω απο μας)και το "παμε στη μαμα"(που μενει κατω απο τη γιαγια) το "παμε διπλα"(που σημαινει οτι θα παει σπιτι του για υπνο τον χειμωνα) εχω πολυ εξυπνη γατα Click για ανάπτυξη... Ζηλεύω λίγο που τα έχει μάθει όλα αυτά..Δεν νομίζω ότι θα μπορέσω ποτέ να τα μάθω στα δικά μου...Ίσως με το καιρό καταλάβουν τι θέλω να πω όταν φωνάζ ΉΛια και Μάπα...Ίσως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 17:38 Ο πυρροθριξ: #18.529 20-07-08 17:38 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Χμμμμ εμένα έχουν μάθει το Μη πολύ εκνευριστική λέξη για αυτούς και το ...χ'αιδεμα σαν επιβράβευση.Αν βρω να πάρω λιχουδιές κάπου θα το κάνω.Προς το παρόν κρατάω μία κονσέρβα για κίτεν στο ντουλάπι για τη στιγμή που θα μετακομίσουμε γιατί......Φοβάμαι ότι θα πάθουν σοκ!Θα είναι και άλλος άνθρωπος μαζί μας(η νονά τους)... Click για ανάπτυξη... εγω του ειχα παρει κατι μπισκοτακια για γατες που πρεπει να ηταν πολυ νοστημα γιατι κανανε δουλεια με την εκπαιδευση.Νομιζω θα εκανε τα παντα για να τα φαειή του επαιρνα ενα που ειναι σαν σαλαμακι για γατες.Εσυ που εισαι Αθηνα θα τα βρεις ευκολα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 17:49 Ο πυρροθριξ: #18.530 20-07-08 17:49 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ζηλεύω λίγο που τα έχει μάθει όλα αυτά..Δεν νομίζω ότι θα μπορέσω ποτέ να τα μάθω στα δικά μου...Ίσως με το καιρό καταλάβουν τι θέλω να πω όταν φωνάζ ΉΛια και Μάπα...Ίσως! Click για ανάπτυξη... χρειαστηκαν αρκετα μπισκοτακια..αλλα τωρα εχω αντικαταστησει πια τα μπισκοτακια με το "μπραβο"που ξερει οτι οταν του το πω ειμαι ευχαριστημενη απο αυτον.Με τη σειρα του ευχαριστιεται και αυτος μετα και γουργουριζει!!! αλλα το βασικο ειναι να τους μιλας συνεχως,χρησιμοποιωντας τις ιδιες λεξεις.μαθαινουν απο τον τονο της φωνης στην αρχη και αργοτερα οταν ακουν κατι καταλαβαινουν τι πρεπει να κανουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 17:52 Η katerina10: #18.531 20-07-08 17:52 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: εγω του ειχα παρει κατι μπισκοτακια για γατες που πρεπει να ηταν πολυ νοστημα γιατι κανανε δουλεια με την εκπαιδευση.Νομιζω θα εκανε τα παντα για να τα φαειή του επαιρνα ενα που ειναι σαν σαλαμακι για γατες.Εσυ που εισαι Αθηνα θα τα βρεις ευκολα Click για ανάπτυξη... Θυμάσαι πως λέγεται???Μωρέ εδώ που βρίσκομαι μάλλον είναι σαν χωριό...ΤΙΠΟΤΑ δεν έχει πια???Τα πετ σοπ στη γειτονιά μου δηλ...Τουλάχιστον είναι καλοί άνθρωποι..Δανάη αν τους έβαζα ωμή γαλοπούλα λες να έπιανε το κόλπο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 17:54 Η katerina10: #18.532 20-07-08 17:54 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: χρειαστηκαν αρκετα μπισκοτακια..αλλα τωρα εχω αντικαταστησει πια τα μπισκοτακια με το "μπραβο"που ξερει οτι οταν του το πω ειμαι ευχαριστημενη απο αυτον.Με τη σειρα του ευχαριστιεται και αυτος μετα και γουργουριζει!!! αλλα το βασικο ειναι να τους μιλας συνεχως,χρησιμοποιωντας τις ιδιες λεξεις.μαθαινουν απο τον τονο της φωνης στην αρχη και αργοτερα οταν ακουν κατι καταλαβαινουν τι πρεπει να κανουν. Click για ανάπτυξη... Ναι...Τη λέξη μη την έχουν μάθει σε όλους τους δυνατούς τόνους..Βέβαια η Ήλια έχει μάθει μόνο τον ήχο της καρέκλας όταν πάω να σηκωθώ επειδή έχει κάνει βλακεία.Το μη δεν την αποτρέπει αν και το καταλαβαίνει...Είναι με τις ώρες της.Ο Μάπας διαμαρτύρεται αν δεν έχει καταλάβει τι έχει κάνει και έχει πολύ πολύ πλάκα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 17:56 Ο πυρροθριξ: #18.533 20-07-08 17:56 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Θυμάσαι πως λέγεται???Μωρέ εδώ που βρίσκομαι μάλλον είναι σαν χωριό...ΤΙΠΟΤΑ δεν έχει πια???Τα πετ σοπ στη γειτονιά μου δηλ...Τουλάχιστον είναι καλοί άνθρωποι..Δανάη αν τους έβαζα ωμή γαλοπούλα λες να έπιανε το κόλπο? Click για ανάπτυξη... ωμο σε γατα δεν δινουμε τιποτα!!!!ποσο μαλλον πουλερικα που μπορει να εχουν σαλμονελα!!! τα μπισκοτακια τα λεγανε felix .το σαλαμακι δεν θυμαμαι αλλα εχω στο σπιτι,θα το κοιταξω και θα σου πω αυριο ή το βραδυ.Ειναι σε ροζ συσκευασια,και εχει την φωτο μιας λευκης περσικης πανω.Παντως αν πεις σαλαμακι μονο αυτο ειναι,θα καταλαβουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 17:58 Ο πυρροθριξ: #18.534 20-07-08 17:58 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ναι...Τη λέξη μη την έχουν μάθει σε όλους τους δυνατούς τόνους..Βέβαια η Ήλια έχει μάθει μόνο τον ήχο της καρέκλας όταν πάω να σηκωθώ επειδή έχει κάνει βλακεία.Το μη δεν την αποτρέπει αν και το καταλαβαίνει...Είναι με τις ώρες της.Ο Μάπας διαμαρτύρεται αν δεν έχει καταλάβει τι έχει κάνει και έχει πολύ πολύ πλάκα!!! Click για ανάπτυξη... καλο!!!! μηπως τα κανει η αλλη η σουπια για να ενοχοποιησει το παιδι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 18:02 Η katerina10: #18.535 20-07-08 18:02 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ωμο σε γατα δεν δινουμε τιποτα!!!!ποσο μαλλον πουλερικα που μπορει να εχουν σαλμονελα!!! τα μπισκοτακια τα λεγανε felix .το σαλαμακι δεν θυμαμαι αλλα εχω στο σπιτι,θα το κοιταξω και θα σου πω αυριο ή το βραδυ.Ειναι σε ροζ συσκευασια,και εχει την φωτο μιας λευκης περσικης πανω.Παντως αν πεις σαλαμακι μονο αυτο ειναι,θα καταλαβουν. Click για ανάπτυξη... Κοίτα δίναμε σε αδεσποτάκια τυράκι κομμένο και βραστή γαλοπούλα..Το ωμή πως μου ήρθε δεν ξέρω(σκεφτόταν το μυαλό μου μάλλον το ότι είναι στο ψυγείο)..Είναι η ζέστη που μπαίνει από το παράθυρο και ουφ έχω σκάσει στο 1χ1 δωμάτιο που είμαι!!!Την άλλη φορά που ζήτησα από πετ σοπ λιχουδιές για γατούλες μου είπαν ότι έκανα λάθος !!!΄΄Οτι λιχουδιές υπάρχουν μόνο για σκυλάκια!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 18:02 Η katerina10: #18.536 20-07-08 18:02 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: καλο!!!! μηπως τα κανει η αλλη η σουπια για να ενοχοποιησει το παιδι? Click για ανάπτυξη... Μωρέ λες????????????????????????????????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 19:49 Ο Θοδωρής έγραψε: #18.537 20-07-08 19:49 Nεες φωτο του Πλατωνα!!!Μου τις εστειλε χωρις να της πω τιποτα... Επισης μου ειπε οτι ειναι πολυ γλυκος και μαγκας...Α ρε Magali φωτιες μας βαζεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 19:59 Η moukelis έγραψε: #18.538 20-07-08 19:59 Παιδιά συγνώμη,αλλά ο Πλάτωνας φαίνεται πιο όμορφος από όλους!Αλλά μάλλον επηρρεάζει που ο φωτογράφος είναι της προκοπής και βγάζει καλές φωτο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 20:04 Ο Θοδωρής έγραψε: #18.539 20-07-08 20:04 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Παιδιά συγνώμη,αλλά ο Πλάτωνας φαίνεται πιο όμορφος από όλους!Αλλά μάλλον επηρρεάζει που ο φωτογράφος είναι της προκοπής και βγάζει καλές φωτο... Click για ανάπτυξη... Ειναι και ο Πλατωνας μοντελακι απ'οτι μου εχει πει η εκτροφεας του αρεσει να καθεται μπροστα στο φακο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 20:09 Η moukelis έγραψε: #18.540 20-07-08 20:09 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Ειναι και ο Πλατωνας μοντελακι απ'οτι μου εχει πει η εκτροφεας του αρεσει να καθεται μπροστα στο φακο Click για ανάπτυξη... Α,ξέρω,το κάνει κι ο Σειριος το ψώνιο αυτό,δε βλέπεις κάτι φωτό που βγαίνει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 925 926 927 928 929 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 927 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 927 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Εμένα μόνο τα φιλάκια έχει μάθει και την σακούλα από το φαί..Και η Ήλια το ίδο αν και με αγνοεί επιδεικτικότητα όταν της κάνω φιλάκια!Αλλά βρε Δανάη πως του το έμαθες το όνομα??? Click για ανάπτυξη... αφου του μιλαω συνεχεια καλα τωρα ειμαστε ολοκληροι αντρες!!! αλλα οταν τον πηρα φροντησα να συνδυασει το ονομα του με το φαγητο.Αν ερχοταν του εδινα λιχουδιες.Το εμαθε πολυ γρηγορα.Εχουμε μαθει ακομα το "ελα δω",που δεν υπακουει παντα,το "φυγε απο κει",που ακουει σχεδον παντα και το "κατσε κατω" που το κανει παντα. Οταν του λεω μπραβο,βαζει μπρος τη μηχανη του γουργουριτου!!!του αρεσει να με ευχαριστει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 17:32 Ο πυρροθριξ: #18.524 20-07-08 17:32 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Εμένα δεν με νοιάζει καθόλου που έρχεται και με γλείφει συνέχεια και αγνοεί πολλές φορές την αδερφή του για λίγα λεπτά μαζί μου..Η Ήλια όμως έρχεται και τον πειράζει για να πάει να παίξει μαζί της..Γυναίκες!!!! Click για ανάπτυξη... γι'αυτο το λεω συνεχεια...αρσενικα και παλι αρσενικα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 17:34 Η katerina10: #18.525 20-07-08 17:34 Χμμμμ εμένα έχουν μάθει το Μη πολύ εκνευριστική λέξη για αυτούς και το ...χ'αιδεμα σαν επιβράβευση.Αν βρω να πάρω λιχουδιές κάπου θα το κάνω.Προς το παρόν κρατάω μία κονσέρβα για κίτεν στο ντουλάπι για τη στιγμή που θα μετακομίσουμε γιατί......Φοβάμαι ότι θα πάθουν σοκ!Θα είναι και άλλος άνθρωπος μαζί μας(η νονά τους)... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 17:35 Ο πυρροθριξ: #18.526 20-07-08 17:35 ακομα εχει μαθει το 'παμε στη γιαγια"(που μενει κατω απο μας)και το "παμε στη μαμα"(που μενει κατω απο τη γιαγια) το "παμε διπλα"(που σημαινει οτι θα παει σπιτι του για υπνο τον χειμωνα) εχω πολυ εξυπνη γατα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 17:36 Η katerina10: #18.527 20-07-08 17:36 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: γι'αυτο το λεω συνεχεια...αρσενικα και παλι αρσενικα!!!! Click για ανάπτυξη... Μου αρέσει όμως το γυναικείο της νάζι..Κι ας με γράφει μερικές φορές..Θεωρώ ότι είναι πιο χαδιάρα από τον άλλο !!!Σίγουρα!!Το καθένα έχει την προσωπικότητα του που ταιριάξαμε αμέσως!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 17:38 Η katerina10: #18.528 20-07-08 17:38 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ακομα εχει μαθει το 'παμε στη γιαγια"(που μενει κατω απο μας)και το "παμε στη μαμα"(που μενει κατω απο τη γιαγια) το "παμε διπλα"(που σημαινει οτι θα παει σπιτι του για υπνο τον χειμωνα) εχω πολυ εξυπνη γατα Click για ανάπτυξη... Ζηλεύω λίγο που τα έχει μάθει όλα αυτά..Δεν νομίζω ότι θα μπορέσω ποτέ να τα μάθω στα δικά μου...Ίσως με το καιρό καταλάβουν τι θέλω να πω όταν φωνάζ ΉΛια και Μάπα...Ίσως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 17:38 Ο πυρροθριξ: #18.529 20-07-08 17:38 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Χμμμμ εμένα έχουν μάθει το Μη πολύ εκνευριστική λέξη για αυτούς και το ...χ'αιδεμα σαν επιβράβευση.Αν βρω να πάρω λιχουδιές κάπου θα το κάνω.Προς το παρόν κρατάω μία κονσέρβα για κίτεν στο ντουλάπι για τη στιγμή που θα μετακομίσουμε γιατί......Φοβάμαι ότι θα πάθουν σοκ!Θα είναι και άλλος άνθρωπος μαζί μας(η νονά τους)... Click για ανάπτυξη... εγω του ειχα παρει κατι μπισκοτακια για γατες που πρεπει να ηταν πολυ νοστημα γιατι κανανε δουλεια με την εκπαιδευση.Νομιζω θα εκανε τα παντα για να τα φαειή του επαιρνα ενα που ειναι σαν σαλαμακι για γατες.Εσυ που εισαι Αθηνα θα τα βρεις ευκολα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 17:49 Ο πυρροθριξ: #18.530 20-07-08 17:49 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ζηλεύω λίγο που τα έχει μάθει όλα αυτά..Δεν νομίζω ότι θα μπορέσω ποτέ να τα μάθω στα δικά μου...Ίσως με το καιρό καταλάβουν τι θέλω να πω όταν φωνάζ ΉΛια και Μάπα...Ίσως! Click για ανάπτυξη... χρειαστηκαν αρκετα μπισκοτακια..αλλα τωρα εχω αντικαταστησει πια τα μπισκοτακια με το "μπραβο"που ξερει οτι οταν του το πω ειμαι ευχαριστημενη απο αυτον.Με τη σειρα του ευχαριστιεται και αυτος μετα και γουργουριζει!!! αλλα το βασικο ειναι να τους μιλας συνεχως,χρησιμοποιωντας τις ιδιες λεξεις.μαθαινουν απο τον τονο της φωνης στην αρχη και αργοτερα οταν ακουν κατι καταλαβαινουν τι πρεπει να κανουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 17:52 Η katerina10: #18.531 20-07-08 17:52 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: εγω του ειχα παρει κατι μπισκοτακια για γατες που πρεπει να ηταν πολυ νοστημα γιατι κανανε δουλεια με την εκπαιδευση.Νομιζω θα εκανε τα παντα για να τα φαειή του επαιρνα ενα που ειναι σαν σαλαμακι για γατες.Εσυ που εισαι Αθηνα θα τα βρεις ευκολα Click για ανάπτυξη... Θυμάσαι πως λέγεται???Μωρέ εδώ που βρίσκομαι μάλλον είναι σαν χωριό...ΤΙΠΟΤΑ δεν έχει πια???Τα πετ σοπ στη γειτονιά μου δηλ...Τουλάχιστον είναι καλοί άνθρωποι..Δανάη αν τους έβαζα ωμή γαλοπούλα λες να έπιανε το κόλπο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 17:54 Η katerina10: #18.532 20-07-08 17:54 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: χρειαστηκαν αρκετα μπισκοτακια..αλλα τωρα εχω αντικαταστησει πια τα μπισκοτακια με το "μπραβο"που ξερει οτι οταν του το πω ειμαι ευχαριστημενη απο αυτον.Με τη σειρα του ευχαριστιεται και αυτος μετα και γουργουριζει!!! αλλα το βασικο ειναι να τους μιλας συνεχως,χρησιμοποιωντας τις ιδιες λεξεις.μαθαινουν απο τον τονο της φωνης στην αρχη και αργοτερα οταν ακουν κατι καταλαβαινουν τι πρεπει να κανουν. Click για ανάπτυξη... Ναι...Τη λέξη μη την έχουν μάθει σε όλους τους δυνατούς τόνους..Βέβαια η Ήλια έχει μάθει μόνο τον ήχο της καρέκλας όταν πάω να σηκωθώ επειδή έχει κάνει βλακεία.Το μη δεν την αποτρέπει αν και το καταλαβαίνει...Είναι με τις ώρες της.Ο Μάπας διαμαρτύρεται αν δεν έχει καταλάβει τι έχει κάνει και έχει πολύ πολύ πλάκα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 17:56 Ο πυρροθριξ: #18.533 20-07-08 17:56 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Θυμάσαι πως λέγεται???Μωρέ εδώ που βρίσκομαι μάλλον είναι σαν χωριό...ΤΙΠΟΤΑ δεν έχει πια???Τα πετ σοπ στη γειτονιά μου δηλ...Τουλάχιστον είναι καλοί άνθρωποι..Δανάη αν τους έβαζα ωμή γαλοπούλα λες να έπιανε το κόλπο? Click για ανάπτυξη... ωμο σε γατα δεν δινουμε τιποτα!!!!ποσο μαλλον πουλερικα που μπορει να εχουν σαλμονελα!!! τα μπισκοτακια τα λεγανε felix .το σαλαμακι δεν θυμαμαι αλλα εχω στο σπιτι,θα το κοιταξω και θα σου πω αυριο ή το βραδυ.Ειναι σε ροζ συσκευασια,και εχει την φωτο μιας λευκης περσικης πανω.Παντως αν πεις σαλαμακι μονο αυτο ειναι,θα καταλαβουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 17:58 Ο πυρροθριξ: #18.534 20-07-08 17:58 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ναι...Τη λέξη μη την έχουν μάθει σε όλους τους δυνατούς τόνους..Βέβαια η Ήλια έχει μάθει μόνο τον ήχο της καρέκλας όταν πάω να σηκωθώ επειδή έχει κάνει βλακεία.Το μη δεν την αποτρέπει αν και το καταλαβαίνει...Είναι με τις ώρες της.Ο Μάπας διαμαρτύρεται αν δεν έχει καταλάβει τι έχει κάνει και έχει πολύ πολύ πλάκα!!! Click για ανάπτυξη... καλο!!!! μηπως τα κανει η αλλη η σουπια για να ενοχοποιησει το παιδι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 18:02 Η katerina10: #18.535 20-07-08 18:02 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ωμο σε γατα δεν δινουμε τιποτα!!!!ποσο μαλλον πουλερικα που μπορει να εχουν σαλμονελα!!! τα μπισκοτακια τα λεγανε felix .το σαλαμακι δεν θυμαμαι αλλα εχω στο σπιτι,θα το κοιταξω και θα σου πω αυριο ή το βραδυ.Ειναι σε ροζ συσκευασια,και εχει την φωτο μιας λευκης περσικης πανω.Παντως αν πεις σαλαμακι μονο αυτο ειναι,θα καταλαβουν. Click για ανάπτυξη... Κοίτα δίναμε σε αδεσποτάκια τυράκι κομμένο και βραστή γαλοπούλα..Το ωμή πως μου ήρθε δεν ξέρω(σκεφτόταν το μυαλό μου μάλλον το ότι είναι στο ψυγείο)..Είναι η ζέστη που μπαίνει από το παράθυρο και ουφ έχω σκάσει στο 1χ1 δωμάτιο που είμαι!!!Την άλλη φορά που ζήτησα από πετ σοπ λιχουδιές για γατούλες μου είπαν ότι έκανα λάθος !!!΄΄Οτι λιχουδιές υπάρχουν μόνο για σκυλάκια!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 18:02 Η katerina10: #18.536 20-07-08 18:02 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: καλο!!!! μηπως τα κανει η αλλη η σουπια για να ενοχοποιησει το παιδι? Click για ανάπτυξη... Μωρέ λες????????????????????????????????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 19:49 Ο Θοδωρής έγραψε: #18.537 20-07-08 19:49 Nεες φωτο του Πλατωνα!!!Μου τις εστειλε χωρις να της πω τιποτα... Επισης μου ειπε οτι ειναι πολυ γλυκος και μαγκας...Α ρε Magali φωτιες μας βαζεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 19:59 Η moukelis έγραψε: #18.538 20-07-08 19:59 Παιδιά συγνώμη,αλλά ο Πλάτωνας φαίνεται πιο όμορφος από όλους!Αλλά μάλλον επηρρεάζει που ο φωτογράφος είναι της προκοπής και βγάζει καλές φωτο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 20:04 Ο Θοδωρής έγραψε: #18.539 20-07-08 20:04 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Παιδιά συγνώμη,αλλά ο Πλάτωνας φαίνεται πιο όμορφος από όλους!Αλλά μάλλον επηρρεάζει που ο φωτογράφος είναι της προκοπής και βγάζει καλές φωτο... Click για ανάπτυξη... Ειναι και ο Πλατωνας μοντελακι απ'οτι μου εχει πει η εκτροφεας του αρεσει να καθεται μπροστα στο φακο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 20:09 Η moukelis έγραψε: #18.540 20-07-08 20:09 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Ειναι και ο Πλατωνας μοντελακι απ'οτι μου εχει πει η εκτροφεας του αρεσει να καθεται μπροστα στο φακο Click για ανάπτυξη... Α,ξέρω,το κάνει κι ο Σειριος το ψώνιο αυτό,δε βλέπεις κάτι φωτό που βγαίνει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 925 926 927 928 929 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 927 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 927 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Εμένα δεν με νοιάζει καθόλου που έρχεται και με γλείφει συνέχεια και αγνοεί πολλές φορές την αδερφή του για λίγα λεπτά μαζί μου..Η Ήλια όμως έρχεται και τον πειράζει για να πάει να παίξει μαζί της..Γυναίκες!!!! Click για ανάπτυξη... γι'αυτο το λεω συνεχεια...αρσενικα και παλι αρσενικα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 17:34 Η katerina10: #18.525 20-07-08 17:34 Χμμμμ εμένα έχουν μάθει το Μη πολύ εκνευριστική λέξη για αυτούς και το ...χ'αιδεμα σαν επιβράβευση.Αν βρω να πάρω λιχουδιές κάπου θα το κάνω.Προς το παρόν κρατάω μία κονσέρβα για κίτεν στο ντουλάπι για τη στιγμή που θα μετακομίσουμε γιατί......Φοβάμαι ότι θα πάθουν σοκ!Θα είναι και άλλος άνθρωπος μαζί μας(η νονά τους)... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 17:35 Ο πυρροθριξ: #18.526 20-07-08 17:35 ακομα εχει μαθει το 'παμε στη γιαγια"(που μενει κατω απο μας)και το "παμε στη μαμα"(που μενει κατω απο τη γιαγια) το "παμε διπλα"(που σημαινει οτι θα παει σπιτι του για υπνο τον χειμωνα) εχω πολυ εξυπνη γατα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 17:36 Η katerina10: #18.527 20-07-08 17:36 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: γι'αυτο το λεω συνεχεια...αρσενικα και παλι αρσενικα!!!! Click για ανάπτυξη... Μου αρέσει όμως το γυναικείο της νάζι..Κι ας με γράφει μερικές φορές..Θεωρώ ότι είναι πιο χαδιάρα από τον άλλο !!!Σίγουρα!!Το καθένα έχει την προσωπικότητα του που ταιριάξαμε αμέσως!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 17:38 Η katerina10: #18.528 20-07-08 17:38 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ακομα εχει μαθει το 'παμε στη γιαγια"(που μενει κατω απο μας)και το "παμε στη μαμα"(που μενει κατω απο τη γιαγια) το "παμε διπλα"(που σημαινει οτι θα παει σπιτι του για υπνο τον χειμωνα) εχω πολυ εξυπνη γατα Click για ανάπτυξη... Ζηλεύω λίγο που τα έχει μάθει όλα αυτά..Δεν νομίζω ότι θα μπορέσω ποτέ να τα μάθω στα δικά μου...Ίσως με το καιρό καταλάβουν τι θέλω να πω όταν φωνάζ ΉΛια και Μάπα...Ίσως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 17:38 Ο πυρροθριξ: #18.529 20-07-08 17:38 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Χμμμμ εμένα έχουν μάθει το Μη πολύ εκνευριστική λέξη για αυτούς και το ...χ'αιδεμα σαν επιβράβευση.Αν βρω να πάρω λιχουδιές κάπου θα το κάνω.Προς το παρόν κρατάω μία κονσέρβα για κίτεν στο ντουλάπι για τη στιγμή που θα μετακομίσουμε γιατί......Φοβάμαι ότι θα πάθουν σοκ!Θα είναι και άλλος άνθρωπος μαζί μας(η νονά τους)... Click για ανάπτυξη... εγω του ειχα παρει κατι μπισκοτακια για γατες που πρεπει να ηταν πολυ νοστημα γιατι κανανε δουλεια με την εκπαιδευση.Νομιζω θα εκανε τα παντα για να τα φαειή του επαιρνα ενα που ειναι σαν σαλαμακι για γατες.Εσυ που εισαι Αθηνα θα τα βρεις ευκολα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 17:49 Ο πυρροθριξ: #18.530 20-07-08 17:49 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ζηλεύω λίγο που τα έχει μάθει όλα αυτά..Δεν νομίζω ότι θα μπορέσω ποτέ να τα μάθω στα δικά μου...Ίσως με το καιρό καταλάβουν τι θέλω να πω όταν φωνάζ ΉΛια και Μάπα...Ίσως! Click για ανάπτυξη... χρειαστηκαν αρκετα μπισκοτακια..αλλα τωρα εχω αντικαταστησει πια τα μπισκοτακια με το "μπραβο"που ξερει οτι οταν του το πω ειμαι ευχαριστημενη απο αυτον.Με τη σειρα του ευχαριστιεται και αυτος μετα και γουργουριζει!!! αλλα το βασικο ειναι να τους μιλας συνεχως,χρησιμοποιωντας τις ιδιες λεξεις.μαθαινουν απο τον τονο της φωνης στην αρχη και αργοτερα οταν ακουν κατι καταλαβαινουν τι πρεπει να κανουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 17:52 Η katerina10: #18.531 20-07-08 17:52 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: εγω του ειχα παρει κατι μπισκοτακια για γατες που πρεπει να ηταν πολυ νοστημα γιατι κανανε δουλεια με την εκπαιδευση.Νομιζω θα εκανε τα παντα για να τα φαειή του επαιρνα ενα που ειναι σαν σαλαμακι για γατες.Εσυ που εισαι Αθηνα θα τα βρεις ευκολα Click για ανάπτυξη... Θυμάσαι πως λέγεται???Μωρέ εδώ που βρίσκομαι μάλλον είναι σαν χωριό...ΤΙΠΟΤΑ δεν έχει πια???Τα πετ σοπ στη γειτονιά μου δηλ...Τουλάχιστον είναι καλοί άνθρωποι..Δανάη αν τους έβαζα ωμή γαλοπούλα λες να έπιανε το κόλπο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 17:54 Η katerina10: #18.532 20-07-08 17:54 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: χρειαστηκαν αρκετα μπισκοτακια..αλλα τωρα εχω αντικαταστησει πια τα μπισκοτακια με το "μπραβο"που ξερει οτι οταν του το πω ειμαι ευχαριστημενη απο αυτον.Με τη σειρα του ευχαριστιεται και αυτος μετα και γουργουριζει!!! αλλα το βασικο ειναι να τους μιλας συνεχως,χρησιμοποιωντας τις ιδιες λεξεις.μαθαινουν απο τον τονο της φωνης στην αρχη και αργοτερα οταν ακουν κατι καταλαβαινουν τι πρεπει να κανουν. Click για ανάπτυξη... Ναι...Τη λέξη μη την έχουν μάθει σε όλους τους δυνατούς τόνους..Βέβαια η Ήλια έχει μάθει μόνο τον ήχο της καρέκλας όταν πάω να σηκωθώ επειδή έχει κάνει βλακεία.Το μη δεν την αποτρέπει αν και το καταλαβαίνει...Είναι με τις ώρες της.Ο Μάπας διαμαρτύρεται αν δεν έχει καταλάβει τι έχει κάνει και έχει πολύ πολύ πλάκα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 17:56 Ο πυρροθριξ: #18.533 20-07-08 17:56 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Θυμάσαι πως λέγεται???Μωρέ εδώ που βρίσκομαι μάλλον είναι σαν χωριό...ΤΙΠΟΤΑ δεν έχει πια???Τα πετ σοπ στη γειτονιά μου δηλ...Τουλάχιστον είναι καλοί άνθρωποι..Δανάη αν τους έβαζα ωμή γαλοπούλα λες να έπιανε το κόλπο? Click για ανάπτυξη... ωμο σε γατα δεν δινουμε τιποτα!!!!ποσο μαλλον πουλερικα που μπορει να εχουν σαλμονελα!!! τα μπισκοτακια τα λεγανε felix .το σαλαμακι δεν θυμαμαι αλλα εχω στο σπιτι,θα το κοιταξω και θα σου πω αυριο ή το βραδυ.Ειναι σε ροζ συσκευασια,και εχει την φωτο μιας λευκης περσικης πανω.Παντως αν πεις σαλαμακι μονο αυτο ειναι,θα καταλαβουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 17:58 Ο πυρροθριξ: #18.534 20-07-08 17:58 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ναι...Τη λέξη μη την έχουν μάθει σε όλους τους δυνατούς τόνους..Βέβαια η Ήλια έχει μάθει μόνο τον ήχο της καρέκλας όταν πάω να σηκωθώ επειδή έχει κάνει βλακεία.Το μη δεν την αποτρέπει αν και το καταλαβαίνει...Είναι με τις ώρες της.Ο Μάπας διαμαρτύρεται αν δεν έχει καταλάβει τι έχει κάνει και έχει πολύ πολύ πλάκα!!! Click για ανάπτυξη... καλο!!!! μηπως τα κανει η αλλη η σουπια για να ενοχοποιησει το παιδι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 18:02 Η katerina10: #18.535 20-07-08 18:02 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ωμο σε γατα δεν δινουμε τιποτα!!!!ποσο μαλλον πουλερικα που μπορει να εχουν σαλμονελα!!! τα μπισκοτακια τα λεγανε felix .το σαλαμακι δεν θυμαμαι αλλα εχω στο σπιτι,θα το κοιταξω και θα σου πω αυριο ή το βραδυ.Ειναι σε ροζ συσκευασια,και εχει την φωτο μιας λευκης περσικης πανω.Παντως αν πεις σαλαμακι μονο αυτο ειναι,θα καταλαβουν. Click για ανάπτυξη... Κοίτα δίναμε σε αδεσποτάκια τυράκι κομμένο και βραστή γαλοπούλα..Το ωμή πως μου ήρθε δεν ξέρω(σκεφτόταν το μυαλό μου μάλλον το ότι είναι στο ψυγείο)..Είναι η ζέστη που μπαίνει από το παράθυρο και ουφ έχω σκάσει στο 1χ1 δωμάτιο που είμαι!!!Την άλλη φορά που ζήτησα από πετ σοπ λιχουδιές για γατούλες μου είπαν ότι έκανα λάθος !!!΄΄Οτι λιχουδιές υπάρχουν μόνο για σκυλάκια!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 18:02 Η katerina10: #18.536 20-07-08 18:02 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: καλο!!!! μηπως τα κανει η αλλη η σουπια για να ενοχοποιησει το παιδι? Click για ανάπτυξη... Μωρέ λες????????????????????????????????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 19:49 Ο Θοδωρής έγραψε: #18.537 20-07-08 19:49 Nεες φωτο του Πλατωνα!!!Μου τις εστειλε χωρις να της πω τιποτα... Επισης μου ειπε οτι ειναι πολυ γλυκος και μαγκας...Α ρε Magali φωτιες μας βαζεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 19:59 Η moukelis έγραψε: #18.538 20-07-08 19:59 Παιδιά συγνώμη,αλλά ο Πλάτωνας φαίνεται πιο όμορφος από όλους!Αλλά μάλλον επηρρεάζει που ο φωτογράφος είναι της προκοπής και βγάζει καλές φωτο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 20:04 Ο Θοδωρής έγραψε: #18.539 20-07-08 20:04 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Παιδιά συγνώμη,αλλά ο Πλάτωνας φαίνεται πιο όμορφος από όλους!Αλλά μάλλον επηρρεάζει που ο φωτογράφος είναι της προκοπής και βγάζει καλές φωτο... Click για ανάπτυξη... Ειναι και ο Πλατωνας μοντελακι απ'οτι μου εχει πει η εκτροφεας του αρεσει να καθεται μπροστα στο φακο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 20:09 Η moukelis έγραψε: #18.540 20-07-08 20:09 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Ειναι και ο Πλατωνας μοντελακι απ'οτι μου εχει πει η εκτροφεας του αρεσει να καθεται μπροστα στο φακο Click για ανάπτυξη... Α,ξέρω,το κάνει κι ο Σειριος το ψώνιο αυτό,δε βλέπεις κάτι φωτό που βγαίνει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 925 926 927 928 929 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 927 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 927 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Χμμμμ εμένα έχουν μάθει το Μη πολύ εκνευριστική λέξη για αυτούς και το ...χ'αιδεμα σαν επιβράβευση.Αν βρω να πάρω λιχουδιές κάπου θα το κάνω.Προς το παρόν κρατάω μία κονσέρβα για κίτεν στο ντουλάπι για τη στιγμή που θα μετακομίσουμε γιατί......Φοβάμαι ότι θα πάθουν σοκ!Θα είναι και άλλος άνθρωπος μαζί μας(η νονά τους)... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 17:35 Ο πυρροθριξ: #18.526 20-07-08 17:35 ακομα εχει μαθει το 'παμε στη γιαγια"(που μενει κατω απο μας)και το "παμε στη μαμα"(που μενει κατω απο τη γιαγια) το "παμε διπλα"(που σημαινει οτι θα παει σπιτι του για υπνο τον χειμωνα) εχω πολυ εξυπνη γατα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 17:36 Η katerina10: #18.527 20-07-08 17:36 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: γι'αυτο το λεω συνεχεια...αρσενικα και παλι αρσενικα!!!! Click για ανάπτυξη... Μου αρέσει όμως το γυναικείο της νάζι..Κι ας με γράφει μερικές φορές..Θεωρώ ότι είναι πιο χαδιάρα από τον άλλο !!!Σίγουρα!!Το καθένα έχει την προσωπικότητα του που ταιριάξαμε αμέσως!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 17:38 Η katerina10: #18.528 20-07-08 17:38 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ακομα εχει μαθει το 'παμε στη γιαγια"(που μενει κατω απο μας)και το "παμε στη μαμα"(που μενει κατω απο τη γιαγια) το "παμε διπλα"(που σημαινει οτι θα παει σπιτι του για υπνο τον χειμωνα) εχω πολυ εξυπνη γατα Click για ανάπτυξη... Ζηλεύω λίγο που τα έχει μάθει όλα αυτά..Δεν νομίζω ότι θα μπορέσω ποτέ να τα μάθω στα δικά μου...Ίσως με το καιρό καταλάβουν τι θέλω να πω όταν φωνάζ ΉΛια και Μάπα...Ίσως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 17:38 Ο πυρροθριξ: #18.529 20-07-08 17:38 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Χμμμμ εμένα έχουν μάθει το Μη πολύ εκνευριστική λέξη για αυτούς και το ...χ'αιδεμα σαν επιβράβευση.Αν βρω να πάρω λιχουδιές κάπου θα το κάνω.Προς το παρόν κρατάω μία κονσέρβα για κίτεν στο ντουλάπι για τη στιγμή που θα μετακομίσουμε γιατί......Φοβάμαι ότι θα πάθουν σοκ!Θα είναι και άλλος άνθρωπος μαζί μας(η νονά τους)... Click για ανάπτυξη... εγω του ειχα παρει κατι μπισκοτακια για γατες που πρεπει να ηταν πολυ νοστημα γιατι κανανε δουλεια με την εκπαιδευση.Νομιζω θα εκανε τα παντα για να τα φαειή του επαιρνα ενα που ειναι σαν σαλαμακι για γατες.Εσυ που εισαι Αθηνα θα τα βρεις ευκολα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 17:49 Ο πυρροθριξ: #18.530 20-07-08 17:49 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ζηλεύω λίγο που τα έχει μάθει όλα αυτά..Δεν νομίζω ότι θα μπορέσω ποτέ να τα μάθω στα δικά μου...Ίσως με το καιρό καταλάβουν τι θέλω να πω όταν φωνάζ ΉΛια και Μάπα...Ίσως! Click για ανάπτυξη... χρειαστηκαν αρκετα μπισκοτακια..αλλα τωρα εχω αντικαταστησει πια τα μπισκοτακια με το "μπραβο"που ξερει οτι οταν του το πω ειμαι ευχαριστημενη απο αυτον.Με τη σειρα του ευχαριστιεται και αυτος μετα και γουργουριζει!!! αλλα το βασικο ειναι να τους μιλας συνεχως,χρησιμοποιωντας τις ιδιες λεξεις.μαθαινουν απο τον τονο της φωνης στην αρχη και αργοτερα οταν ακουν κατι καταλαβαινουν τι πρεπει να κανουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 17:52 Η katerina10: #18.531 20-07-08 17:52 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: εγω του ειχα παρει κατι μπισκοτακια για γατες που πρεπει να ηταν πολυ νοστημα γιατι κανανε δουλεια με την εκπαιδευση.Νομιζω θα εκανε τα παντα για να τα φαειή του επαιρνα ενα που ειναι σαν σαλαμακι για γατες.Εσυ που εισαι Αθηνα θα τα βρεις ευκολα Click για ανάπτυξη... Θυμάσαι πως λέγεται???Μωρέ εδώ που βρίσκομαι μάλλον είναι σαν χωριό...ΤΙΠΟΤΑ δεν έχει πια???Τα πετ σοπ στη γειτονιά μου δηλ...Τουλάχιστον είναι καλοί άνθρωποι..Δανάη αν τους έβαζα ωμή γαλοπούλα λες να έπιανε το κόλπο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 17:54 Η katerina10: #18.532 20-07-08 17:54 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: χρειαστηκαν αρκετα μπισκοτακια..αλλα τωρα εχω αντικαταστησει πια τα μπισκοτακια με το "μπραβο"που ξερει οτι οταν του το πω ειμαι ευχαριστημενη απο αυτον.Με τη σειρα του ευχαριστιεται και αυτος μετα και γουργουριζει!!! αλλα το βασικο ειναι να τους μιλας συνεχως,χρησιμοποιωντας τις ιδιες λεξεις.μαθαινουν απο τον τονο της φωνης στην αρχη και αργοτερα οταν ακουν κατι καταλαβαινουν τι πρεπει να κανουν. Click για ανάπτυξη... Ναι...Τη λέξη μη την έχουν μάθει σε όλους τους δυνατούς τόνους..Βέβαια η Ήλια έχει μάθει μόνο τον ήχο της καρέκλας όταν πάω να σηκωθώ επειδή έχει κάνει βλακεία.Το μη δεν την αποτρέπει αν και το καταλαβαίνει...Είναι με τις ώρες της.Ο Μάπας διαμαρτύρεται αν δεν έχει καταλάβει τι έχει κάνει και έχει πολύ πολύ πλάκα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 17:56 Ο πυρροθριξ: #18.533 20-07-08 17:56 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Θυμάσαι πως λέγεται???Μωρέ εδώ που βρίσκομαι μάλλον είναι σαν χωριό...ΤΙΠΟΤΑ δεν έχει πια???Τα πετ σοπ στη γειτονιά μου δηλ...Τουλάχιστον είναι καλοί άνθρωποι..Δανάη αν τους έβαζα ωμή γαλοπούλα λες να έπιανε το κόλπο? Click για ανάπτυξη... ωμο σε γατα δεν δινουμε τιποτα!!!!ποσο μαλλον πουλερικα που μπορει να εχουν σαλμονελα!!! τα μπισκοτακια τα λεγανε felix .το σαλαμακι δεν θυμαμαι αλλα εχω στο σπιτι,θα το κοιταξω και θα σου πω αυριο ή το βραδυ.Ειναι σε ροζ συσκευασια,και εχει την φωτο μιας λευκης περσικης πανω.Παντως αν πεις σαλαμακι μονο αυτο ειναι,θα καταλαβουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 17:58 Ο πυρροθριξ: #18.534 20-07-08 17:58 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ναι...Τη λέξη μη την έχουν μάθει σε όλους τους δυνατούς τόνους..Βέβαια η Ήλια έχει μάθει μόνο τον ήχο της καρέκλας όταν πάω να σηκωθώ επειδή έχει κάνει βλακεία.Το μη δεν την αποτρέπει αν και το καταλαβαίνει...Είναι με τις ώρες της.Ο Μάπας διαμαρτύρεται αν δεν έχει καταλάβει τι έχει κάνει και έχει πολύ πολύ πλάκα!!! Click για ανάπτυξη... καλο!!!! μηπως τα κανει η αλλη η σουπια για να ενοχοποιησει το παιδι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 18:02 Η katerina10: #18.535 20-07-08 18:02 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ωμο σε γατα δεν δινουμε τιποτα!!!!ποσο μαλλον πουλερικα που μπορει να εχουν σαλμονελα!!! τα μπισκοτακια τα λεγανε felix .το σαλαμακι δεν θυμαμαι αλλα εχω στο σπιτι,θα το κοιταξω και θα σου πω αυριο ή το βραδυ.Ειναι σε ροζ συσκευασια,και εχει την φωτο μιας λευκης περσικης πανω.Παντως αν πεις σαλαμακι μονο αυτο ειναι,θα καταλαβουν. Click για ανάπτυξη... Κοίτα δίναμε σε αδεσποτάκια τυράκι κομμένο και βραστή γαλοπούλα..Το ωμή πως μου ήρθε δεν ξέρω(σκεφτόταν το μυαλό μου μάλλον το ότι είναι στο ψυγείο)..Είναι η ζέστη που μπαίνει από το παράθυρο και ουφ έχω σκάσει στο 1χ1 δωμάτιο που είμαι!!!Την άλλη φορά που ζήτησα από πετ σοπ λιχουδιές για γατούλες μου είπαν ότι έκανα λάθος !!!΄΄Οτι λιχουδιές υπάρχουν μόνο για σκυλάκια!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 18:02 Η katerina10: #18.536 20-07-08 18:02 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: καλο!!!! μηπως τα κανει η αλλη η σουπια για να ενοχοποιησει το παιδι? Click για ανάπτυξη... Μωρέ λες????????????????????????????????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 19:49 Ο Θοδωρής έγραψε: #18.537 20-07-08 19:49 Nεες φωτο του Πλατωνα!!!Μου τις εστειλε χωρις να της πω τιποτα... Επισης μου ειπε οτι ειναι πολυ γλυκος και μαγκας...Α ρε Magali φωτιες μας βαζεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 19:59 Η moukelis έγραψε: #18.538 20-07-08 19:59 Παιδιά συγνώμη,αλλά ο Πλάτωνας φαίνεται πιο όμορφος από όλους!Αλλά μάλλον επηρρεάζει που ο φωτογράφος είναι της προκοπής και βγάζει καλές φωτο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 20:04 Ο Θοδωρής έγραψε: #18.539 20-07-08 20:04 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Παιδιά συγνώμη,αλλά ο Πλάτωνας φαίνεται πιο όμορφος από όλους!Αλλά μάλλον επηρρεάζει που ο φωτογράφος είναι της προκοπής και βγάζει καλές φωτο... Click για ανάπτυξη... Ειναι και ο Πλατωνας μοντελακι απ'οτι μου εχει πει η εκτροφεας του αρεσει να καθεται μπροστα στο φακο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 20:09 Η moukelis έγραψε: #18.540 20-07-08 20:09 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Ειναι και ο Πλατωνας μοντελακι απ'οτι μου εχει πει η εκτροφεας του αρεσει να καθεται μπροστα στο φακο Click για ανάπτυξη... Α,ξέρω,το κάνει κι ο Σειριος το ψώνιο αυτό,δε βλέπεις κάτι φωτό που βγαίνει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 925 926 927 928 929 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 927 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 927 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ακομα εχει μαθει το 'παμε στη γιαγια"(που μενει κατω απο μας)και το "παμε στη μαμα"(που μενει κατω απο τη γιαγια) το "παμε διπλα"(που σημαινει οτι θα παει σπιτι του για υπνο τον χειμωνα) εχω πολυ εξυπνη γατα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 17:36 Η katerina10: #18.527 20-07-08 17:36 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: γι'αυτο το λεω συνεχεια...αρσενικα και παλι αρσενικα!!!! Click για ανάπτυξη... Μου αρέσει όμως το γυναικείο της νάζι..Κι ας με γράφει μερικές φορές..Θεωρώ ότι είναι πιο χαδιάρα από τον άλλο !!!Σίγουρα!!Το καθένα έχει την προσωπικότητα του που ταιριάξαμε αμέσως!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 17:38 Η katerina10: #18.528 20-07-08 17:38 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ακομα εχει μαθει το 'παμε στη γιαγια"(που μενει κατω απο μας)και το "παμε στη μαμα"(που μενει κατω απο τη γιαγια) το "παμε διπλα"(που σημαινει οτι θα παει σπιτι του για υπνο τον χειμωνα) εχω πολυ εξυπνη γατα Click για ανάπτυξη... Ζηλεύω λίγο που τα έχει μάθει όλα αυτά..Δεν νομίζω ότι θα μπορέσω ποτέ να τα μάθω στα δικά μου...Ίσως με το καιρό καταλάβουν τι θέλω να πω όταν φωνάζ ΉΛια και Μάπα...Ίσως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 17:38 Ο πυρροθριξ: #18.529 20-07-08 17:38 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Χμμμμ εμένα έχουν μάθει το Μη πολύ εκνευριστική λέξη για αυτούς και το ...χ'αιδεμα σαν επιβράβευση.Αν βρω να πάρω λιχουδιές κάπου θα το κάνω.Προς το παρόν κρατάω μία κονσέρβα για κίτεν στο ντουλάπι για τη στιγμή που θα μετακομίσουμε γιατί......Φοβάμαι ότι θα πάθουν σοκ!Θα είναι και άλλος άνθρωπος μαζί μας(η νονά τους)... Click για ανάπτυξη... εγω του ειχα παρει κατι μπισκοτακια για γατες που πρεπει να ηταν πολυ νοστημα γιατι κανανε δουλεια με την εκπαιδευση.Νομιζω θα εκανε τα παντα για να τα φαειή του επαιρνα ενα που ειναι σαν σαλαμακι για γατες.Εσυ που εισαι Αθηνα θα τα βρεις ευκολα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 17:49 Ο πυρροθριξ: #18.530 20-07-08 17:49 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ζηλεύω λίγο που τα έχει μάθει όλα αυτά..Δεν νομίζω ότι θα μπορέσω ποτέ να τα μάθω στα δικά μου...Ίσως με το καιρό καταλάβουν τι θέλω να πω όταν φωνάζ ΉΛια και Μάπα...Ίσως! Click για ανάπτυξη... χρειαστηκαν αρκετα μπισκοτακια..αλλα τωρα εχω αντικαταστησει πια τα μπισκοτακια με το "μπραβο"που ξερει οτι οταν του το πω ειμαι ευχαριστημενη απο αυτον.Με τη σειρα του ευχαριστιεται και αυτος μετα και γουργουριζει!!! αλλα το βασικο ειναι να τους μιλας συνεχως,χρησιμοποιωντας τις ιδιες λεξεις.μαθαινουν απο τον τονο της φωνης στην αρχη και αργοτερα οταν ακουν κατι καταλαβαινουν τι πρεπει να κανουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 17:52 Η katerina10: #18.531 20-07-08 17:52 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: εγω του ειχα παρει κατι μπισκοτακια για γατες που πρεπει να ηταν πολυ νοστημα γιατι κανανε δουλεια με την εκπαιδευση.Νομιζω θα εκανε τα παντα για να τα φαειή του επαιρνα ενα που ειναι σαν σαλαμακι για γατες.Εσυ που εισαι Αθηνα θα τα βρεις ευκολα Click για ανάπτυξη... Θυμάσαι πως λέγεται???Μωρέ εδώ που βρίσκομαι μάλλον είναι σαν χωριό...ΤΙΠΟΤΑ δεν έχει πια???Τα πετ σοπ στη γειτονιά μου δηλ...Τουλάχιστον είναι καλοί άνθρωποι..Δανάη αν τους έβαζα ωμή γαλοπούλα λες να έπιανε το κόλπο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 17:54 Η katerina10: #18.532 20-07-08 17:54 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: χρειαστηκαν αρκετα μπισκοτακια..αλλα τωρα εχω αντικαταστησει πια τα μπισκοτακια με το "μπραβο"που ξερει οτι οταν του το πω ειμαι ευχαριστημενη απο αυτον.Με τη σειρα του ευχαριστιεται και αυτος μετα και γουργουριζει!!! αλλα το βασικο ειναι να τους μιλας συνεχως,χρησιμοποιωντας τις ιδιες λεξεις.μαθαινουν απο τον τονο της φωνης στην αρχη και αργοτερα οταν ακουν κατι καταλαβαινουν τι πρεπει να κανουν. Click για ανάπτυξη... Ναι...Τη λέξη μη την έχουν μάθει σε όλους τους δυνατούς τόνους..Βέβαια η Ήλια έχει μάθει μόνο τον ήχο της καρέκλας όταν πάω να σηκωθώ επειδή έχει κάνει βλακεία.Το μη δεν την αποτρέπει αν και το καταλαβαίνει...Είναι με τις ώρες της.Ο Μάπας διαμαρτύρεται αν δεν έχει καταλάβει τι έχει κάνει και έχει πολύ πολύ πλάκα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 17:56 Ο πυρροθριξ: #18.533 20-07-08 17:56 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Θυμάσαι πως λέγεται???Μωρέ εδώ που βρίσκομαι μάλλον είναι σαν χωριό...ΤΙΠΟΤΑ δεν έχει πια???Τα πετ σοπ στη γειτονιά μου δηλ...Τουλάχιστον είναι καλοί άνθρωποι..Δανάη αν τους έβαζα ωμή γαλοπούλα λες να έπιανε το κόλπο? Click για ανάπτυξη... ωμο σε γατα δεν δινουμε τιποτα!!!!ποσο μαλλον πουλερικα που μπορει να εχουν σαλμονελα!!! τα μπισκοτακια τα λεγανε felix .το σαλαμακι δεν θυμαμαι αλλα εχω στο σπιτι,θα το κοιταξω και θα σου πω αυριο ή το βραδυ.Ειναι σε ροζ συσκευασια,και εχει την φωτο μιας λευκης περσικης πανω.Παντως αν πεις σαλαμακι μονο αυτο ειναι,θα καταλαβουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 17:58 Ο πυρροθριξ: #18.534 20-07-08 17:58 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ναι...Τη λέξη μη την έχουν μάθει σε όλους τους δυνατούς τόνους..Βέβαια η Ήλια έχει μάθει μόνο τον ήχο της καρέκλας όταν πάω να σηκωθώ επειδή έχει κάνει βλακεία.Το μη δεν την αποτρέπει αν και το καταλαβαίνει...Είναι με τις ώρες της.Ο Μάπας διαμαρτύρεται αν δεν έχει καταλάβει τι έχει κάνει και έχει πολύ πολύ πλάκα!!! Click για ανάπτυξη... καλο!!!! μηπως τα κανει η αλλη η σουπια για να ενοχοποιησει το παιδι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 18:02 Η katerina10: #18.535 20-07-08 18:02 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ωμο σε γατα δεν δινουμε τιποτα!!!!ποσο μαλλον πουλερικα που μπορει να εχουν σαλμονελα!!! τα μπισκοτακια τα λεγανε felix .το σαλαμακι δεν θυμαμαι αλλα εχω στο σπιτι,θα το κοιταξω και θα σου πω αυριο ή το βραδυ.Ειναι σε ροζ συσκευασια,και εχει την φωτο μιας λευκης περσικης πανω.Παντως αν πεις σαλαμακι μονο αυτο ειναι,θα καταλαβουν. Click για ανάπτυξη... Κοίτα δίναμε σε αδεσποτάκια τυράκι κομμένο και βραστή γαλοπούλα..Το ωμή πως μου ήρθε δεν ξέρω(σκεφτόταν το μυαλό μου μάλλον το ότι είναι στο ψυγείο)..Είναι η ζέστη που μπαίνει από το παράθυρο και ουφ έχω σκάσει στο 1χ1 δωμάτιο που είμαι!!!Την άλλη φορά που ζήτησα από πετ σοπ λιχουδιές για γατούλες μου είπαν ότι έκανα λάθος !!!΄΄Οτι λιχουδιές υπάρχουν μόνο για σκυλάκια!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 18:02 Η katerina10: #18.536 20-07-08 18:02 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: καλο!!!! μηπως τα κανει η αλλη η σουπια για να ενοχοποιησει το παιδι? Click για ανάπτυξη... Μωρέ λες????????????????????????????????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 19:49 Ο Θοδωρής έγραψε: #18.537 20-07-08 19:49 Nεες φωτο του Πλατωνα!!!Μου τις εστειλε χωρις να της πω τιποτα... Επισης μου ειπε οτι ειναι πολυ γλυκος και μαγκας...Α ρε Magali φωτιες μας βαζεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 19:59 Η moukelis έγραψε: #18.538 20-07-08 19:59 Παιδιά συγνώμη,αλλά ο Πλάτωνας φαίνεται πιο όμορφος από όλους!Αλλά μάλλον επηρρεάζει που ο φωτογράφος είναι της προκοπής και βγάζει καλές φωτο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 20:04 Ο Θοδωρής έγραψε: #18.539 20-07-08 20:04 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Παιδιά συγνώμη,αλλά ο Πλάτωνας φαίνεται πιο όμορφος από όλους!Αλλά μάλλον επηρρεάζει που ο φωτογράφος είναι της προκοπής και βγάζει καλές φωτο... Click για ανάπτυξη... Ειναι και ο Πλατωνας μοντελακι απ'οτι μου εχει πει η εκτροφεας του αρεσει να καθεται μπροστα στο φακο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 20:09 Η moukelis έγραψε: #18.540 20-07-08 20:09 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Ειναι και ο Πλατωνας μοντελακι απ'οτι μου εχει πει η εκτροφεας του αρεσει να καθεται μπροστα στο φακο Click για ανάπτυξη... Α,ξέρω,το κάνει κι ο Σειριος το ψώνιο αυτό,δε βλέπεις κάτι φωτό που βγαίνει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 925 926 927 928 929 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 927 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 927 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: γι'αυτο το λεω συνεχεια...αρσενικα και παλι αρσενικα!!!! Click για ανάπτυξη... Μου αρέσει όμως το γυναικείο της νάζι..Κι ας με γράφει μερικές φορές..Θεωρώ ότι είναι πιο χαδιάρα από τον άλλο !!!Σίγουρα!!Το καθένα έχει την προσωπικότητα του που ταιριάξαμε αμέσως!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 17:38 Η katerina10: #18.528 20-07-08 17:38 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ακομα εχει μαθει το 'παμε στη γιαγια"(που μενει κατω απο μας)και το "παμε στη μαμα"(που μενει κατω απο τη γιαγια) το "παμε διπλα"(που σημαινει οτι θα παει σπιτι του για υπνο τον χειμωνα) εχω πολυ εξυπνη γατα Click για ανάπτυξη... Ζηλεύω λίγο που τα έχει μάθει όλα αυτά..Δεν νομίζω ότι θα μπορέσω ποτέ να τα μάθω στα δικά μου...Ίσως με το καιρό καταλάβουν τι θέλω να πω όταν φωνάζ ΉΛια και Μάπα...Ίσως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 17:38 Ο πυρροθριξ: #18.529 20-07-08 17:38 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Χμμμμ εμένα έχουν μάθει το Μη πολύ εκνευριστική λέξη για αυτούς και το ...χ'αιδεμα σαν επιβράβευση.Αν βρω να πάρω λιχουδιές κάπου θα το κάνω.Προς το παρόν κρατάω μία κονσέρβα για κίτεν στο ντουλάπι για τη στιγμή που θα μετακομίσουμε γιατί......Φοβάμαι ότι θα πάθουν σοκ!Θα είναι και άλλος άνθρωπος μαζί μας(η νονά τους)... Click για ανάπτυξη... εγω του ειχα παρει κατι μπισκοτακια για γατες που πρεπει να ηταν πολυ νοστημα γιατι κανανε δουλεια με την εκπαιδευση.Νομιζω θα εκανε τα παντα για να τα φαειή του επαιρνα ενα που ειναι σαν σαλαμακι για γατες.Εσυ που εισαι Αθηνα θα τα βρεις ευκολα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 17:49 Ο πυρροθριξ: #18.530 20-07-08 17:49 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ζηλεύω λίγο που τα έχει μάθει όλα αυτά..Δεν νομίζω ότι θα μπορέσω ποτέ να τα μάθω στα δικά μου...Ίσως με το καιρό καταλάβουν τι θέλω να πω όταν φωνάζ ΉΛια και Μάπα...Ίσως! Click για ανάπτυξη... χρειαστηκαν αρκετα μπισκοτακια..αλλα τωρα εχω αντικαταστησει πια τα μπισκοτακια με το "μπραβο"που ξερει οτι οταν του το πω ειμαι ευχαριστημενη απο αυτον.Με τη σειρα του ευχαριστιεται και αυτος μετα και γουργουριζει!!! αλλα το βασικο ειναι να τους μιλας συνεχως,χρησιμοποιωντας τις ιδιες λεξεις.μαθαινουν απο τον τονο της φωνης στην αρχη και αργοτερα οταν ακουν κατι καταλαβαινουν τι πρεπει να κανουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 17:52 Η katerina10: #18.531 20-07-08 17:52 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: εγω του ειχα παρει κατι μπισκοτακια για γατες που πρεπει να ηταν πολυ νοστημα γιατι κανανε δουλεια με την εκπαιδευση.Νομιζω θα εκανε τα παντα για να τα φαειή του επαιρνα ενα που ειναι σαν σαλαμακι για γατες.Εσυ που εισαι Αθηνα θα τα βρεις ευκολα Click για ανάπτυξη... Θυμάσαι πως λέγεται???Μωρέ εδώ που βρίσκομαι μάλλον είναι σαν χωριό...ΤΙΠΟΤΑ δεν έχει πια???Τα πετ σοπ στη γειτονιά μου δηλ...Τουλάχιστον είναι καλοί άνθρωποι..Δανάη αν τους έβαζα ωμή γαλοπούλα λες να έπιανε το κόλπο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 17:54 Η katerina10: #18.532 20-07-08 17:54 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: χρειαστηκαν αρκετα μπισκοτακια..αλλα τωρα εχω αντικαταστησει πια τα μπισκοτακια με το "μπραβο"που ξερει οτι οταν του το πω ειμαι ευχαριστημενη απο αυτον.Με τη σειρα του ευχαριστιεται και αυτος μετα και γουργουριζει!!! αλλα το βασικο ειναι να τους μιλας συνεχως,χρησιμοποιωντας τις ιδιες λεξεις.μαθαινουν απο τον τονο της φωνης στην αρχη και αργοτερα οταν ακουν κατι καταλαβαινουν τι πρεπει να κανουν. Click για ανάπτυξη... Ναι...Τη λέξη μη την έχουν μάθει σε όλους τους δυνατούς τόνους..Βέβαια η Ήλια έχει μάθει μόνο τον ήχο της καρέκλας όταν πάω να σηκωθώ επειδή έχει κάνει βλακεία.Το μη δεν την αποτρέπει αν και το καταλαβαίνει...Είναι με τις ώρες της.Ο Μάπας διαμαρτύρεται αν δεν έχει καταλάβει τι έχει κάνει και έχει πολύ πολύ πλάκα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 17:56 Ο πυρροθριξ: #18.533 20-07-08 17:56 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Θυμάσαι πως λέγεται???Μωρέ εδώ που βρίσκομαι μάλλον είναι σαν χωριό...ΤΙΠΟΤΑ δεν έχει πια???Τα πετ σοπ στη γειτονιά μου δηλ...Τουλάχιστον είναι καλοί άνθρωποι..Δανάη αν τους έβαζα ωμή γαλοπούλα λες να έπιανε το κόλπο? Click για ανάπτυξη... ωμο σε γατα δεν δινουμε τιποτα!!!!ποσο μαλλον πουλερικα που μπορει να εχουν σαλμονελα!!! τα μπισκοτακια τα λεγανε felix .το σαλαμακι δεν θυμαμαι αλλα εχω στο σπιτι,θα το κοιταξω και θα σου πω αυριο ή το βραδυ.Ειναι σε ροζ συσκευασια,και εχει την φωτο μιας λευκης περσικης πανω.Παντως αν πεις σαλαμακι μονο αυτο ειναι,θα καταλαβουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 17:58 Ο πυρροθριξ: #18.534 20-07-08 17:58 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ναι...Τη λέξη μη την έχουν μάθει σε όλους τους δυνατούς τόνους..Βέβαια η Ήλια έχει μάθει μόνο τον ήχο της καρέκλας όταν πάω να σηκωθώ επειδή έχει κάνει βλακεία.Το μη δεν την αποτρέπει αν και το καταλαβαίνει...Είναι με τις ώρες της.Ο Μάπας διαμαρτύρεται αν δεν έχει καταλάβει τι έχει κάνει και έχει πολύ πολύ πλάκα!!! Click για ανάπτυξη... καλο!!!! μηπως τα κανει η αλλη η σουπια για να ενοχοποιησει το παιδι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 18:02 Η katerina10: #18.535 20-07-08 18:02 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ωμο σε γατα δεν δινουμε τιποτα!!!!ποσο μαλλον πουλερικα που μπορει να εχουν σαλμονελα!!! τα μπισκοτακια τα λεγανε felix .το σαλαμακι δεν θυμαμαι αλλα εχω στο σπιτι,θα το κοιταξω και θα σου πω αυριο ή το βραδυ.Ειναι σε ροζ συσκευασια,και εχει την φωτο μιας λευκης περσικης πανω.Παντως αν πεις σαλαμακι μονο αυτο ειναι,θα καταλαβουν. Click για ανάπτυξη... Κοίτα δίναμε σε αδεσποτάκια τυράκι κομμένο και βραστή γαλοπούλα..Το ωμή πως μου ήρθε δεν ξέρω(σκεφτόταν το μυαλό μου μάλλον το ότι είναι στο ψυγείο)..Είναι η ζέστη που μπαίνει από το παράθυρο και ουφ έχω σκάσει στο 1χ1 δωμάτιο που είμαι!!!Την άλλη φορά που ζήτησα από πετ σοπ λιχουδιές για γατούλες μου είπαν ότι έκανα λάθος !!!΄΄Οτι λιχουδιές υπάρχουν μόνο για σκυλάκια!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 18:02 Η katerina10: #18.536 20-07-08 18:02 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: καλο!!!! μηπως τα κανει η αλλη η σουπια για να ενοχοποιησει το παιδι? Click για ανάπτυξη... Μωρέ λες????????????????????????????????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 19:49 Ο Θοδωρής έγραψε: #18.537 20-07-08 19:49 Nεες φωτο του Πλατωνα!!!Μου τις εστειλε χωρις να της πω τιποτα... Επισης μου ειπε οτι ειναι πολυ γλυκος και μαγκας...Α ρε Magali φωτιες μας βαζεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 19:59 Η moukelis έγραψε: #18.538 20-07-08 19:59 Παιδιά συγνώμη,αλλά ο Πλάτωνας φαίνεται πιο όμορφος από όλους!Αλλά μάλλον επηρρεάζει που ο φωτογράφος είναι της προκοπής και βγάζει καλές φωτο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 20:04 Ο Θοδωρής έγραψε: #18.539 20-07-08 20:04 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Παιδιά συγνώμη,αλλά ο Πλάτωνας φαίνεται πιο όμορφος από όλους!Αλλά μάλλον επηρρεάζει που ο φωτογράφος είναι της προκοπής και βγάζει καλές φωτο... Click για ανάπτυξη... Ειναι και ο Πλατωνας μοντελακι απ'οτι μου εχει πει η εκτροφεας του αρεσει να καθεται μπροστα στο φακο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 20:09 Η moukelis έγραψε: #18.540 20-07-08 20:09 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Ειναι και ο Πλατωνας μοντελακι απ'οτι μου εχει πει η εκτροφεας του αρεσει να καθεται μπροστα στο φακο Click για ανάπτυξη... Α,ξέρω,το κάνει κι ο Σειριος το ψώνιο αυτό,δε βλέπεις κάτι φωτό που βγαίνει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 925 926 927 928 929 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 927 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 927 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ακομα εχει μαθει το 'παμε στη γιαγια"(που μενει κατω απο μας)και το "παμε στη μαμα"(που μενει κατω απο τη γιαγια) το "παμε διπλα"(που σημαινει οτι θα παει σπιτι του για υπνο τον χειμωνα) εχω πολυ εξυπνη γατα Click για ανάπτυξη... Ζηλεύω λίγο που τα έχει μάθει όλα αυτά..Δεν νομίζω ότι θα μπορέσω ποτέ να τα μάθω στα δικά μου...Ίσως με το καιρό καταλάβουν τι θέλω να πω όταν φωνάζ ΉΛια και Μάπα...Ίσως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 17:38 Ο πυρροθριξ: #18.529 20-07-08 17:38 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Χμμμμ εμένα έχουν μάθει το Μη πολύ εκνευριστική λέξη για αυτούς και το ...χ'αιδεμα σαν επιβράβευση.Αν βρω να πάρω λιχουδιές κάπου θα το κάνω.Προς το παρόν κρατάω μία κονσέρβα για κίτεν στο ντουλάπι για τη στιγμή που θα μετακομίσουμε γιατί......Φοβάμαι ότι θα πάθουν σοκ!Θα είναι και άλλος άνθρωπος μαζί μας(η νονά τους)... Click για ανάπτυξη... εγω του ειχα παρει κατι μπισκοτακια για γατες που πρεπει να ηταν πολυ νοστημα γιατι κανανε δουλεια με την εκπαιδευση.Νομιζω θα εκανε τα παντα για να τα φαειή του επαιρνα ενα που ειναι σαν σαλαμακι για γατες.Εσυ που εισαι Αθηνα θα τα βρεις ευκολα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 17:49 Ο πυρροθριξ: #18.530 20-07-08 17:49 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ζηλεύω λίγο που τα έχει μάθει όλα αυτά..Δεν νομίζω ότι θα μπορέσω ποτέ να τα μάθω στα δικά μου...Ίσως με το καιρό καταλάβουν τι θέλω να πω όταν φωνάζ ΉΛια και Μάπα...Ίσως! Click για ανάπτυξη... χρειαστηκαν αρκετα μπισκοτακια..αλλα τωρα εχω αντικαταστησει πια τα μπισκοτακια με το "μπραβο"που ξερει οτι οταν του το πω ειμαι ευχαριστημενη απο αυτον.Με τη σειρα του ευχαριστιεται και αυτος μετα και γουργουριζει!!! αλλα το βασικο ειναι να τους μιλας συνεχως,χρησιμοποιωντας τις ιδιες λεξεις.μαθαινουν απο τον τονο της φωνης στην αρχη και αργοτερα οταν ακουν κατι καταλαβαινουν τι πρεπει να κανουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 17:52 Η katerina10: #18.531 20-07-08 17:52 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: εγω του ειχα παρει κατι μπισκοτακια για γατες που πρεπει να ηταν πολυ νοστημα γιατι κανανε δουλεια με την εκπαιδευση.Νομιζω θα εκανε τα παντα για να τα φαειή του επαιρνα ενα που ειναι σαν σαλαμακι για γατες.Εσυ που εισαι Αθηνα θα τα βρεις ευκολα Click για ανάπτυξη... Θυμάσαι πως λέγεται???Μωρέ εδώ που βρίσκομαι μάλλον είναι σαν χωριό...ΤΙΠΟΤΑ δεν έχει πια???Τα πετ σοπ στη γειτονιά μου δηλ...Τουλάχιστον είναι καλοί άνθρωποι..Δανάη αν τους έβαζα ωμή γαλοπούλα λες να έπιανε το κόλπο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 17:54 Η katerina10: #18.532 20-07-08 17:54 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: χρειαστηκαν αρκετα μπισκοτακια..αλλα τωρα εχω αντικαταστησει πια τα μπισκοτακια με το "μπραβο"που ξερει οτι οταν του το πω ειμαι ευχαριστημενη απο αυτον.Με τη σειρα του ευχαριστιεται και αυτος μετα και γουργουριζει!!! αλλα το βασικο ειναι να τους μιλας συνεχως,χρησιμοποιωντας τις ιδιες λεξεις.μαθαινουν απο τον τονο της φωνης στην αρχη και αργοτερα οταν ακουν κατι καταλαβαινουν τι πρεπει να κανουν. Click για ανάπτυξη... Ναι...Τη λέξη μη την έχουν μάθει σε όλους τους δυνατούς τόνους..Βέβαια η Ήλια έχει μάθει μόνο τον ήχο της καρέκλας όταν πάω να σηκωθώ επειδή έχει κάνει βλακεία.Το μη δεν την αποτρέπει αν και το καταλαβαίνει...Είναι με τις ώρες της.Ο Μάπας διαμαρτύρεται αν δεν έχει καταλάβει τι έχει κάνει και έχει πολύ πολύ πλάκα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 17:56 Ο πυρροθριξ: #18.533 20-07-08 17:56 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Θυμάσαι πως λέγεται???Μωρέ εδώ που βρίσκομαι μάλλον είναι σαν χωριό...ΤΙΠΟΤΑ δεν έχει πια???Τα πετ σοπ στη γειτονιά μου δηλ...Τουλάχιστον είναι καλοί άνθρωποι..Δανάη αν τους έβαζα ωμή γαλοπούλα λες να έπιανε το κόλπο? Click για ανάπτυξη... ωμο σε γατα δεν δινουμε τιποτα!!!!ποσο μαλλον πουλερικα που μπορει να εχουν σαλμονελα!!! τα μπισκοτακια τα λεγανε felix .το σαλαμακι δεν θυμαμαι αλλα εχω στο σπιτι,θα το κοιταξω και θα σου πω αυριο ή το βραδυ.Ειναι σε ροζ συσκευασια,και εχει την φωτο μιας λευκης περσικης πανω.Παντως αν πεις σαλαμακι μονο αυτο ειναι,θα καταλαβουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 17:58 Ο πυρροθριξ: #18.534 20-07-08 17:58 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ναι...Τη λέξη μη την έχουν μάθει σε όλους τους δυνατούς τόνους..Βέβαια η Ήλια έχει μάθει μόνο τον ήχο της καρέκλας όταν πάω να σηκωθώ επειδή έχει κάνει βλακεία.Το μη δεν την αποτρέπει αν και το καταλαβαίνει...Είναι με τις ώρες της.Ο Μάπας διαμαρτύρεται αν δεν έχει καταλάβει τι έχει κάνει και έχει πολύ πολύ πλάκα!!! Click για ανάπτυξη... καλο!!!! μηπως τα κανει η αλλη η σουπια για να ενοχοποιησει το παιδι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 18:02 Η katerina10: #18.535 20-07-08 18:02 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ωμο σε γατα δεν δινουμε τιποτα!!!!ποσο μαλλον πουλερικα που μπορει να εχουν σαλμονελα!!! τα μπισκοτακια τα λεγανε felix .το σαλαμακι δεν θυμαμαι αλλα εχω στο σπιτι,θα το κοιταξω και θα σου πω αυριο ή το βραδυ.Ειναι σε ροζ συσκευασια,και εχει την φωτο μιας λευκης περσικης πανω.Παντως αν πεις σαλαμακι μονο αυτο ειναι,θα καταλαβουν. Click για ανάπτυξη... Κοίτα δίναμε σε αδεσποτάκια τυράκι κομμένο και βραστή γαλοπούλα..Το ωμή πως μου ήρθε δεν ξέρω(σκεφτόταν το μυαλό μου μάλλον το ότι είναι στο ψυγείο)..Είναι η ζέστη που μπαίνει από το παράθυρο και ουφ έχω σκάσει στο 1χ1 δωμάτιο που είμαι!!!Την άλλη φορά που ζήτησα από πετ σοπ λιχουδιές για γατούλες μου είπαν ότι έκανα λάθος !!!΄΄Οτι λιχουδιές υπάρχουν μόνο για σκυλάκια!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 18:02 Η katerina10: #18.536 20-07-08 18:02 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: καλο!!!! μηπως τα κανει η αλλη η σουπια για να ενοχοποιησει το παιδι? Click για ανάπτυξη... Μωρέ λες????????????????????????????????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 19:49 Ο Θοδωρής έγραψε: #18.537 20-07-08 19:49 Nεες φωτο του Πλατωνα!!!Μου τις εστειλε χωρις να της πω τιποτα... Επισης μου ειπε οτι ειναι πολυ γλυκος και μαγκας...Α ρε Magali φωτιες μας βαζεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 19:59 Η moukelis έγραψε: #18.538 20-07-08 19:59 Παιδιά συγνώμη,αλλά ο Πλάτωνας φαίνεται πιο όμορφος από όλους!Αλλά μάλλον επηρρεάζει που ο φωτογράφος είναι της προκοπής και βγάζει καλές φωτο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 20:04 Ο Θοδωρής έγραψε: #18.539 20-07-08 20:04 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Παιδιά συγνώμη,αλλά ο Πλάτωνας φαίνεται πιο όμορφος από όλους!Αλλά μάλλον επηρρεάζει που ο φωτογράφος είναι της προκοπής και βγάζει καλές φωτο... Click για ανάπτυξη... Ειναι και ο Πλατωνας μοντελακι απ'οτι μου εχει πει η εκτροφεας του αρεσει να καθεται μπροστα στο φακο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 20:09 Η moukelis έγραψε: #18.540 20-07-08 20:09 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Ειναι και ο Πλατωνας μοντελακι απ'οτι μου εχει πει η εκτροφεας του αρεσει να καθεται μπροστα στο φακο Click για ανάπτυξη... Α,ξέρω,το κάνει κι ο Σειριος το ψώνιο αυτό,δε βλέπεις κάτι φωτό που βγαίνει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 925 926 927 928 929 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 927 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 927 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Χμμμμ εμένα έχουν μάθει το Μη πολύ εκνευριστική λέξη για αυτούς και το ...χ'αιδεμα σαν επιβράβευση.Αν βρω να πάρω λιχουδιές κάπου θα το κάνω.Προς το παρόν κρατάω μία κονσέρβα για κίτεν στο ντουλάπι για τη στιγμή που θα μετακομίσουμε γιατί......Φοβάμαι ότι θα πάθουν σοκ!Θα είναι και άλλος άνθρωπος μαζί μας(η νονά τους)... Click για ανάπτυξη... εγω του ειχα παρει κατι μπισκοτακια για γατες που πρεπει να ηταν πολυ νοστημα γιατι κανανε δουλεια με την εκπαιδευση.Νομιζω θα εκανε τα παντα για να τα φαειή του επαιρνα ενα που ειναι σαν σαλαμακι για γατες.Εσυ που εισαι Αθηνα θα τα βρεις ευκολα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 17:49 Ο πυρροθριξ: #18.530 20-07-08 17:49 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ζηλεύω λίγο που τα έχει μάθει όλα αυτά..Δεν νομίζω ότι θα μπορέσω ποτέ να τα μάθω στα δικά μου...Ίσως με το καιρό καταλάβουν τι θέλω να πω όταν φωνάζ ΉΛια και Μάπα...Ίσως! Click για ανάπτυξη... χρειαστηκαν αρκετα μπισκοτακια..αλλα τωρα εχω αντικαταστησει πια τα μπισκοτακια με το "μπραβο"που ξερει οτι οταν του το πω ειμαι ευχαριστημενη απο αυτον.Με τη σειρα του ευχαριστιεται και αυτος μετα και γουργουριζει!!! αλλα το βασικο ειναι να τους μιλας συνεχως,χρησιμοποιωντας τις ιδιες λεξεις.μαθαινουν απο τον τονο της φωνης στην αρχη και αργοτερα οταν ακουν κατι καταλαβαινουν τι πρεπει να κανουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 17:52 Η katerina10: #18.531 20-07-08 17:52 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: εγω του ειχα παρει κατι μπισκοτακια για γατες που πρεπει να ηταν πολυ νοστημα γιατι κανανε δουλεια με την εκπαιδευση.Νομιζω θα εκανε τα παντα για να τα φαειή του επαιρνα ενα που ειναι σαν σαλαμακι για γατες.Εσυ που εισαι Αθηνα θα τα βρεις ευκολα Click για ανάπτυξη... Θυμάσαι πως λέγεται???Μωρέ εδώ που βρίσκομαι μάλλον είναι σαν χωριό...ΤΙΠΟΤΑ δεν έχει πια???Τα πετ σοπ στη γειτονιά μου δηλ...Τουλάχιστον είναι καλοί άνθρωποι..Δανάη αν τους έβαζα ωμή γαλοπούλα λες να έπιανε το κόλπο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 17:54 Η katerina10: #18.532 20-07-08 17:54 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: χρειαστηκαν αρκετα μπισκοτακια..αλλα τωρα εχω αντικαταστησει πια τα μπισκοτακια με το "μπραβο"που ξερει οτι οταν του το πω ειμαι ευχαριστημενη απο αυτον.Με τη σειρα του ευχαριστιεται και αυτος μετα και γουργουριζει!!! αλλα το βασικο ειναι να τους μιλας συνεχως,χρησιμοποιωντας τις ιδιες λεξεις.μαθαινουν απο τον τονο της φωνης στην αρχη και αργοτερα οταν ακουν κατι καταλαβαινουν τι πρεπει να κανουν. Click για ανάπτυξη... Ναι...Τη λέξη μη την έχουν μάθει σε όλους τους δυνατούς τόνους..Βέβαια η Ήλια έχει μάθει μόνο τον ήχο της καρέκλας όταν πάω να σηκωθώ επειδή έχει κάνει βλακεία.Το μη δεν την αποτρέπει αν και το καταλαβαίνει...Είναι με τις ώρες της.Ο Μάπας διαμαρτύρεται αν δεν έχει καταλάβει τι έχει κάνει και έχει πολύ πολύ πλάκα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 17:56 Ο πυρροθριξ: #18.533 20-07-08 17:56 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Θυμάσαι πως λέγεται???Μωρέ εδώ που βρίσκομαι μάλλον είναι σαν χωριό...ΤΙΠΟΤΑ δεν έχει πια???Τα πετ σοπ στη γειτονιά μου δηλ...Τουλάχιστον είναι καλοί άνθρωποι..Δανάη αν τους έβαζα ωμή γαλοπούλα λες να έπιανε το κόλπο? Click για ανάπτυξη... ωμο σε γατα δεν δινουμε τιποτα!!!!ποσο μαλλον πουλερικα που μπορει να εχουν σαλμονελα!!! τα μπισκοτακια τα λεγανε felix .το σαλαμακι δεν θυμαμαι αλλα εχω στο σπιτι,θα το κοιταξω και θα σου πω αυριο ή το βραδυ.Ειναι σε ροζ συσκευασια,και εχει την φωτο μιας λευκης περσικης πανω.Παντως αν πεις σαλαμακι μονο αυτο ειναι,θα καταλαβουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 17:58 Ο πυρροθριξ: #18.534 20-07-08 17:58 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ναι...Τη λέξη μη την έχουν μάθει σε όλους τους δυνατούς τόνους..Βέβαια η Ήλια έχει μάθει μόνο τον ήχο της καρέκλας όταν πάω να σηκωθώ επειδή έχει κάνει βλακεία.Το μη δεν την αποτρέπει αν και το καταλαβαίνει...Είναι με τις ώρες της.Ο Μάπας διαμαρτύρεται αν δεν έχει καταλάβει τι έχει κάνει και έχει πολύ πολύ πλάκα!!! Click για ανάπτυξη... καλο!!!! μηπως τα κανει η αλλη η σουπια για να ενοχοποιησει το παιδι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 18:02 Η katerina10: #18.535 20-07-08 18:02 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ωμο σε γατα δεν δινουμε τιποτα!!!!ποσο μαλλον πουλερικα που μπορει να εχουν σαλμονελα!!! τα μπισκοτακια τα λεγανε felix .το σαλαμακι δεν θυμαμαι αλλα εχω στο σπιτι,θα το κοιταξω και θα σου πω αυριο ή το βραδυ.Ειναι σε ροζ συσκευασια,και εχει την φωτο μιας λευκης περσικης πανω.Παντως αν πεις σαλαμακι μονο αυτο ειναι,θα καταλαβουν. Click για ανάπτυξη... Κοίτα δίναμε σε αδεσποτάκια τυράκι κομμένο και βραστή γαλοπούλα..Το ωμή πως μου ήρθε δεν ξέρω(σκεφτόταν το μυαλό μου μάλλον το ότι είναι στο ψυγείο)..Είναι η ζέστη που μπαίνει από το παράθυρο και ουφ έχω σκάσει στο 1χ1 δωμάτιο που είμαι!!!Την άλλη φορά που ζήτησα από πετ σοπ λιχουδιές για γατούλες μου είπαν ότι έκανα λάθος !!!΄΄Οτι λιχουδιές υπάρχουν μόνο για σκυλάκια!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 18:02 Η katerina10: #18.536 20-07-08 18:02 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: καλο!!!! μηπως τα κανει η αλλη η σουπια για να ενοχοποιησει το παιδι? Click για ανάπτυξη... Μωρέ λες????????????????????????????????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 19:49 Ο Θοδωρής έγραψε: #18.537 20-07-08 19:49 Nεες φωτο του Πλατωνα!!!Μου τις εστειλε χωρις να της πω τιποτα... Επισης μου ειπε οτι ειναι πολυ γλυκος και μαγκας...Α ρε Magali φωτιες μας βαζεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 19:59 Η moukelis έγραψε: #18.538 20-07-08 19:59 Παιδιά συγνώμη,αλλά ο Πλάτωνας φαίνεται πιο όμορφος από όλους!Αλλά μάλλον επηρρεάζει που ο φωτογράφος είναι της προκοπής και βγάζει καλές φωτο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 20:04 Ο Θοδωρής έγραψε: #18.539 20-07-08 20:04 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Παιδιά συγνώμη,αλλά ο Πλάτωνας φαίνεται πιο όμορφος από όλους!Αλλά μάλλον επηρρεάζει που ο φωτογράφος είναι της προκοπής και βγάζει καλές φωτο... Click για ανάπτυξη... Ειναι και ο Πλατωνας μοντελακι απ'οτι μου εχει πει η εκτροφεας του αρεσει να καθεται μπροστα στο φακο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 20:09 Η moukelis έγραψε: #18.540 20-07-08 20:09 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Ειναι και ο Πλατωνας μοντελακι απ'οτι μου εχει πει η εκτροφεας του αρεσει να καθεται μπροστα στο φακο Click για ανάπτυξη... Α,ξέρω,το κάνει κι ο Σειριος το ψώνιο αυτό,δε βλέπεις κάτι φωτό που βγαίνει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 925 926 927 928 929 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 927 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 927 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ζηλεύω λίγο που τα έχει μάθει όλα αυτά..Δεν νομίζω ότι θα μπορέσω ποτέ να τα μάθω στα δικά μου...Ίσως με το καιρό καταλάβουν τι θέλω να πω όταν φωνάζ ΉΛια και Μάπα...Ίσως! Click για ανάπτυξη... χρειαστηκαν αρκετα μπισκοτακια..αλλα τωρα εχω αντικαταστησει πια τα μπισκοτακια με το "μπραβο"που ξερει οτι οταν του το πω ειμαι ευχαριστημενη απο αυτον.Με τη σειρα του ευχαριστιεται και αυτος μετα και γουργουριζει!!! αλλα το βασικο ειναι να τους μιλας συνεχως,χρησιμοποιωντας τις ιδιες λεξεις.μαθαινουν απο τον τονο της φωνης στην αρχη και αργοτερα οταν ακουν κατι καταλαβαινουν τι πρεπει να κανουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 17:52 Η katerina10: #18.531 20-07-08 17:52 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: εγω του ειχα παρει κατι μπισκοτακια για γατες που πρεπει να ηταν πολυ νοστημα γιατι κανανε δουλεια με την εκπαιδευση.Νομιζω θα εκανε τα παντα για να τα φαειή του επαιρνα ενα που ειναι σαν σαλαμακι για γατες.Εσυ που εισαι Αθηνα θα τα βρεις ευκολα Click για ανάπτυξη... Θυμάσαι πως λέγεται???Μωρέ εδώ που βρίσκομαι μάλλον είναι σαν χωριό...ΤΙΠΟΤΑ δεν έχει πια???Τα πετ σοπ στη γειτονιά μου δηλ...Τουλάχιστον είναι καλοί άνθρωποι..Δανάη αν τους έβαζα ωμή γαλοπούλα λες να έπιανε το κόλπο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 17:54 Η katerina10: #18.532 20-07-08 17:54 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: χρειαστηκαν αρκετα μπισκοτακια..αλλα τωρα εχω αντικαταστησει πια τα μπισκοτακια με το "μπραβο"που ξερει οτι οταν του το πω ειμαι ευχαριστημενη απο αυτον.Με τη σειρα του ευχαριστιεται και αυτος μετα και γουργουριζει!!! αλλα το βασικο ειναι να τους μιλας συνεχως,χρησιμοποιωντας τις ιδιες λεξεις.μαθαινουν απο τον τονο της φωνης στην αρχη και αργοτερα οταν ακουν κατι καταλαβαινουν τι πρεπει να κανουν. Click για ανάπτυξη... Ναι...Τη λέξη μη την έχουν μάθει σε όλους τους δυνατούς τόνους..Βέβαια η Ήλια έχει μάθει μόνο τον ήχο της καρέκλας όταν πάω να σηκωθώ επειδή έχει κάνει βλακεία.Το μη δεν την αποτρέπει αν και το καταλαβαίνει...Είναι με τις ώρες της.Ο Μάπας διαμαρτύρεται αν δεν έχει καταλάβει τι έχει κάνει και έχει πολύ πολύ πλάκα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 17:56 Ο πυρροθριξ: #18.533 20-07-08 17:56 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Θυμάσαι πως λέγεται???Μωρέ εδώ που βρίσκομαι μάλλον είναι σαν χωριό...ΤΙΠΟΤΑ δεν έχει πια???Τα πετ σοπ στη γειτονιά μου δηλ...Τουλάχιστον είναι καλοί άνθρωποι..Δανάη αν τους έβαζα ωμή γαλοπούλα λες να έπιανε το κόλπο? Click για ανάπτυξη... ωμο σε γατα δεν δινουμε τιποτα!!!!ποσο μαλλον πουλερικα που μπορει να εχουν σαλμονελα!!! τα μπισκοτακια τα λεγανε felix .το σαλαμακι δεν θυμαμαι αλλα εχω στο σπιτι,θα το κοιταξω και θα σου πω αυριο ή το βραδυ.Ειναι σε ροζ συσκευασια,και εχει την φωτο μιας λευκης περσικης πανω.Παντως αν πεις σαλαμακι μονο αυτο ειναι,θα καταλαβουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 17:58 Ο πυρροθριξ: #18.534 20-07-08 17:58 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ναι...Τη λέξη μη την έχουν μάθει σε όλους τους δυνατούς τόνους..Βέβαια η Ήλια έχει μάθει μόνο τον ήχο της καρέκλας όταν πάω να σηκωθώ επειδή έχει κάνει βλακεία.Το μη δεν την αποτρέπει αν και το καταλαβαίνει...Είναι με τις ώρες της.Ο Μάπας διαμαρτύρεται αν δεν έχει καταλάβει τι έχει κάνει και έχει πολύ πολύ πλάκα!!! Click για ανάπτυξη... καλο!!!! μηπως τα κανει η αλλη η σουπια για να ενοχοποιησει το παιδι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 18:02 Η katerina10: #18.535 20-07-08 18:02 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ωμο σε γατα δεν δινουμε τιποτα!!!!ποσο μαλλον πουλερικα που μπορει να εχουν σαλμονελα!!! τα μπισκοτακια τα λεγανε felix .το σαλαμακι δεν θυμαμαι αλλα εχω στο σπιτι,θα το κοιταξω και θα σου πω αυριο ή το βραδυ.Ειναι σε ροζ συσκευασια,και εχει την φωτο μιας λευκης περσικης πανω.Παντως αν πεις σαλαμακι μονο αυτο ειναι,θα καταλαβουν. Click για ανάπτυξη... Κοίτα δίναμε σε αδεσποτάκια τυράκι κομμένο και βραστή γαλοπούλα..Το ωμή πως μου ήρθε δεν ξέρω(σκεφτόταν το μυαλό μου μάλλον το ότι είναι στο ψυγείο)..Είναι η ζέστη που μπαίνει από το παράθυρο και ουφ έχω σκάσει στο 1χ1 δωμάτιο που είμαι!!!Την άλλη φορά που ζήτησα από πετ σοπ λιχουδιές για γατούλες μου είπαν ότι έκανα λάθος !!!΄΄Οτι λιχουδιές υπάρχουν μόνο για σκυλάκια!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 18:02 Η katerina10: #18.536 20-07-08 18:02 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: καλο!!!! μηπως τα κανει η αλλη η σουπια για να ενοχοποιησει το παιδι? Click για ανάπτυξη... Μωρέ λες????????????????????????????????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 19:49 Ο Θοδωρής έγραψε: #18.537 20-07-08 19:49 Nεες φωτο του Πλατωνα!!!Μου τις εστειλε χωρις να της πω τιποτα... Επισης μου ειπε οτι ειναι πολυ γλυκος και μαγκας...Α ρε Magali φωτιες μας βαζεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 19:59 Η moukelis έγραψε: #18.538 20-07-08 19:59 Παιδιά συγνώμη,αλλά ο Πλάτωνας φαίνεται πιο όμορφος από όλους!Αλλά μάλλον επηρρεάζει που ο φωτογράφος είναι της προκοπής και βγάζει καλές φωτο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 20:04 Ο Θοδωρής έγραψε: #18.539 20-07-08 20:04 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Παιδιά συγνώμη,αλλά ο Πλάτωνας φαίνεται πιο όμορφος από όλους!Αλλά μάλλον επηρρεάζει που ο φωτογράφος είναι της προκοπής και βγάζει καλές φωτο... Click για ανάπτυξη... Ειναι και ο Πλατωνας μοντελακι απ'οτι μου εχει πει η εκτροφεας του αρεσει να καθεται μπροστα στο φακο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 20:09 Η moukelis έγραψε: #18.540 20-07-08 20:09 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Ειναι και ο Πλατωνας μοντελακι απ'οτι μου εχει πει η εκτροφεας του αρεσει να καθεται μπροστα στο φακο Click για ανάπτυξη... Α,ξέρω,το κάνει κι ο Σειριος το ψώνιο αυτό,δε βλέπεις κάτι φωτό που βγαίνει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 925 926 927 928 929 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 927 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 927 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: εγω του ειχα παρει κατι μπισκοτακια για γατες που πρεπει να ηταν πολυ νοστημα γιατι κανανε δουλεια με την εκπαιδευση.Νομιζω θα εκανε τα παντα για να τα φαειή του επαιρνα ενα που ειναι σαν σαλαμακι για γατες.Εσυ που εισαι Αθηνα θα τα βρεις ευκολα Click για ανάπτυξη... Θυμάσαι πως λέγεται???Μωρέ εδώ που βρίσκομαι μάλλον είναι σαν χωριό...ΤΙΠΟΤΑ δεν έχει πια???Τα πετ σοπ στη γειτονιά μου δηλ...Τουλάχιστον είναι καλοί άνθρωποι..Δανάη αν τους έβαζα ωμή γαλοπούλα λες να έπιανε το κόλπο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 17:54 Η katerina10: #18.532 20-07-08 17:54 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: χρειαστηκαν αρκετα μπισκοτακια..αλλα τωρα εχω αντικαταστησει πια τα μπισκοτακια με το "μπραβο"που ξερει οτι οταν του το πω ειμαι ευχαριστημενη απο αυτον.Με τη σειρα του ευχαριστιεται και αυτος μετα και γουργουριζει!!! αλλα το βασικο ειναι να τους μιλας συνεχως,χρησιμοποιωντας τις ιδιες λεξεις.μαθαινουν απο τον τονο της φωνης στην αρχη και αργοτερα οταν ακουν κατι καταλαβαινουν τι πρεπει να κανουν. Click για ανάπτυξη... Ναι...Τη λέξη μη την έχουν μάθει σε όλους τους δυνατούς τόνους..Βέβαια η Ήλια έχει μάθει μόνο τον ήχο της καρέκλας όταν πάω να σηκωθώ επειδή έχει κάνει βλακεία.Το μη δεν την αποτρέπει αν και το καταλαβαίνει...Είναι με τις ώρες της.Ο Μάπας διαμαρτύρεται αν δεν έχει καταλάβει τι έχει κάνει και έχει πολύ πολύ πλάκα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 17:56 Ο πυρροθριξ: #18.533 20-07-08 17:56 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Θυμάσαι πως λέγεται???Μωρέ εδώ που βρίσκομαι μάλλον είναι σαν χωριό...ΤΙΠΟΤΑ δεν έχει πια???Τα πετ σοπ στη γειτονιά μου δηλ...Τουλάχιστον είναι καλοί άνθρωποι..Δανάη αν τους έβαζα ωμή γαλοπούλα λες να έπιανε το κόλπο? Click για ανάπτυξη... ωμο σε γατα δεν δινουμε τιποτα!!!!ποσο μαλλον πουλερικα που μπορει να εχουν σαλμονελα!!! τα μπισκοτακια τα λεγανε felix .το σαλαμακι δεν θυμαμαι αλλα εχω στο σπιτι,θα το κοιταξω και θα σου πω αυριο ή το βραδυ.Ειναι σε ροζ συσκευασια,και εχει την φωτο μιας λευκης περσικης πανω.Παντως αν πεις σαλαμακι μονο αυτο ειναι,θα καταλαβουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 17:58 Ο πυρροθριξ: #18.534 20-07-08 17:58 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ναι...Τη λέξη μη την έχουν μάθει σε όλους τους δυνατούς τόνους..Βέβαια η Ήλια έχει μάθει μόνο τον ήχο της καρέκλας όταν πάω να σηκωθώ επειδή έχει κάνει βλακεία.Το μη δεν την αποτρέπει αν και το καταλαβαίνει...Είναι με τις ώρες της.Ο Μάπας διαμαρτύρεται αν δεν έχει καταλάβει τι έχει κάνει και έχει πολύ πολύ πλάκα!!! Click για ανάπτυξη... καλο!!!! μηπως τα κανει η αλλη η σουπια για να ενοχοποιησει το παιδι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 18:02 Η katerina10: #18.535 20-07-08 18:02 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ωμο σε γατα δεν δινουμε τιποτα!!!!ποσο μαλλον πουλερικα που μπορει να εχουν σαλμονελα!!! τα μπισκοτακια τα λεγανε felix .το σαλαμακι δεν θυμαμαι αλλα εχω στο σπιτι,θα το κοιταξω και θα σου πω αυριο ή το βραδυ.Ειναι σε ροζ συσκευασια,και εχει την φωτο μιας λευκης περσικης πανω.Παντως αν πεις σαλαμακι μονο αυτο ειναι,θα καταλαβουν. Click για ανάπτυξη... Κοίτα δίναμε σε αδεσποτάκια τυράκι κομμένο και βραστή γαλοπούλα..Το ωμή πως μου ήρθε δεν ξέρω(σκεφτόταν το μυαλό μου μάλλον το ότι είναι στο ψυγείο)..Είναι η ζέστη που μπαίνει από το παράθυρο και ουφ έχω σκάσει στο 1χ1 δωμάτιο που είμαι!!!Την άλλη φορά που ζήτησα από πετ σοπ λιχουδιές για γατούλες μου είπαν ότι έκανα λάθος !!!΄΄Οτι λιχουδιές υπάρχουν μόνο για σκυλάκια!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 18:02 Η katerina10: #18.536 20-07-08 18:02 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: καλο!!!! μηπως τα κανει η αλλη η σουπια για να ενοχοποιησει το παιδι? Click για ανάπτυξη... Μωρέ λες????????????????????????????????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 19:49 Ο Θοδωρής έγραψε: #18.537 20-07-08 19:49 Nεες φωτο του Πλατωνα!!!Μου τις εστειλε χωρις να της πω τιποτα... Επισης μου ειπε οτι ειναι πολυ γλυκος και μαγκας...Α ρε Magali φωτιες μας βαζεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 19:59 Η moukelis έγραψε: #18.538 20-07-08 19:59 Παιδιά συγνώμη,αλλά ο Πλάτωνας φαίνεται πιο όμορφος από όλους!Αλλά μάλλον επηρρεάζει που ο φωτογράφος είναι της προκοπής και βγάζει καλές φωτο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 20:04 Ο Θοδωρής έγραψε: #18.539 20-07-08 20:04 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Παιδιά συγνώμη,αλλά ο Πλάτωνας φαίνεται πιο όμορφος από όλους!Αλλά μάλλον επηρρεάζει που ο φωτογράφος είναι της προκοπής και βγάζει καλές φωτο... Click για ανάπτυξη... Ειναι και ο Πλατωνας μοντελακι απ'οτι μου εχει πει η εκτροφεας του αρεσει να καθεται μπροστα στο φακο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 20:09 Η moukelis έγραψε: #18.540 20-07-08 20:09 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Ειναι και ο Πλατωνας μοντελακι απ'οτι μου εχει πει η εκτροφεας του αρεσει να καθεται μπροστα στο φακο Click για ανάπτυξη... Α,ξέρω,το κάνει κι ο Σειριος το ψώνιο αυτό,δε βλέπεις κάτι φωτό που βγαίνει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 925 926 927 928 929 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 927 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 927 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: χρειαστηκαν αρκετα μπισκοτακια..αλλα τωρα εχω αντικαταστησει πια τα μπισκοτακια με το "μπραβο"που ξερει οτι οταν του το πω ειμαι ευχαριστημενη απο αυτον.Με τη σειρα του ευχαριστιεται και αυτος μετα και γουργουριζει!!! αλλα το βασικο ειναι να τους μιλας συνεχως,χρησιμοποιωντας τις ιδιες λεξεις.μαθαινουν απο τον τονο της φωνης στην αρχη και αργοτερα οταν ακουν κατι καταλαβαινουν τι πρεπει να κανουν. Click για ανάπτυξη... Ναι...Τη λέξη μη την έχουν μάθει σε όλους τους δυνατούς τόνους..Βέβαια η Ήλια έχει μάθει μόνο τον ήχο της καρέκλας όταν πάω να σηκωθώ επειδή έχει κάνει βλακεία.Το μη δεν την αποτρέπει αν και το καταλαβαίνει...Είναι με τις ώρες της.Ο Μάπας διαμαρτύρεται αν δεν έχει καταλάβει τι έχει κάνει και έχει πολύ πολύ πλάκα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 17:56 Ο πυρροθριξ: #18.533 20-07-08 17:56 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Θυμάσαι πως λέγεται???Μωρέ εδώ που βρίσκομαι μάλλον είναι σαν χωριό...ΤΙΠΟΤΑ δεν έχει πια???Τα πετ σοπ στη γειτονιά μου δηλ...Τουλάχιστον είναι καλοί άνθρωποι..Δανάη αν τους έβαζα ωμή γαλοπούλα λες να έπιανε το κόλπο? Click για ανάπτυξη... ωμο σε γατα δεν δινουμε τιποτα!!!!ποσο μαλλον πουλερικα που μπορει να εχουν σαλμονελα!!! τα μπισκοτακια τα λεγανε felix .το σαλαμακι δεν θυμαμαι αλλα εχω στο σπιτι,θα το κοιταξω και θα σου πω αυριο ή το βραδυ.Ειναι σε ροζ συσκευασια,και εχει την φωτο μιας λευκης περσικης πανω.Παντως αν πεις σαλαμακι μονο αυτο ειναι,θα καταλαβουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 17:58 Ο πυρροθριξ: #18.534 20-07-08 17:58 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ναι...Τη λέξη μη την έχουν μάθει σε όλους τους δυνατούς τόνους..Βέβαια η Ήλια έχει μάθει μόνο τον ήχο της καρέκλας όταν πάω να σηκωθώ επειδή έχει κάνει βλακεία.Το μη δεν την αποτρέπει αν και το καταλαβαίνει...Είναι με τις ώρες της.Ο Μάπας διαμαρτύρεται αν δεν έχει καταλάβει τι έχει κάνει και έχει πολύ πολύ πλάκα!!! Click για ανάπτυξη... καλο!!!! μηπως τα κανει η αλλη η σουπια για να ενοχοποιησει το παιδι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 18:02 Η katerina10: #18.535 20-07-08 18:02 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ωμο σε γατα δεν δινουμε τιποτα!!!!ποσο μαλλον πουλερικα που μπορει να εχουν σαλμονελα!!! τα μπισκοτακια τα λεγανε felix .το σαλαμακι δεν θυμαμαι αλλα εχω στο σπιτι,θα το κοιταξω και θα σου πω αυριο ή το βραδυ.Ειναι σε ροζ συσκευασια,και εχει την φωτο μιας λευκης περσικης πανω.Παντως αν πεις σαλαμακι μονο αυτο ειναι,θα καταλαβουν. Click για ανάπτυξη... Κοίτα δίναμε σε αδεσποτάκια τυράκι κομμένο και βραστή γαλοπούλα..Το ωμή πως μου ήρθε δεν ξέρω(σκεφτόταν το μυαλό μου μάλλον το ότι είναι στο ψυγείο)..Είναι η ζέστη που μπαίνει από το παράθυρο και ουφ έχω σκάσει στο 1χ1 δωμάτιο που είμαι!!!Την άλλη φορά που ζήτησα από πετ σοπ λιχουδιές για γατούλες μου είπαν ότι έκανα λάθος !!!΄΄Οτι λιχουδιές υπάρχουν μόνο για σκυλάκια!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 18:02 Η katerina10: #18.536 20-07-08 18:02 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: καλο!!!! μηπως τα κανει η αλλη η σουπια για να ενοχοποιησει το παιδι? Click για ανάπτυξη... Μωρέ λες????????????????????????????????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 19:49 Ο Θοδωρής έγραψε: #18.537 20-07-08 19:49 Nεες φωτο του Πλατωνα!!!Μου τις εστειλε χωρις να της πω τιποτα... Επισης μου ειπε οτι ειναι πολυ γλυκος και μαγκας...Α ρε Magali φωτιες μας βαζεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 19:59 Η moukelis έγραψε: #18.538 20-07-08 19:59 Παιδιά συγνώμη,αλλά ο Πλάτωνας φαίνεται πιο όμορφος από όλους!Αλλά μάλλον επηρρεάζει που ο φωτογράφος είναι της προκοπής και βγάζει καλές φωτο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 20:04 Ο Θοδωρής έγραψε: #18.539 20-07-08 20:04 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Παιδιά συγνώμη,αλλά ο Πλάτωνας φαίνεται πιο όμορφος από όλους!Αλλά μάλλον επηρρεάζει που ο φωτογράφος είναι της προκοπής και βγάζει καλές φωτο... Click για ανάπτυξη... Ειναι και ο Πλατωνας μοντελακι απ'οτι μου εχει πει η εκτροφεας του αρεσει να καθεται μπροστα στο φακο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 20:09 Η moukelis έγραψε: #18.540 20-07-08 20:09 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Ειναι και ο Πλατωνας μοντελακι απ'οτι μου εχει πει η εκτροφεας του αρεσει να καθεται μπροστα στο φακο Click για ανάπτυξη... Α,ξέρω,το κάνει κι ο Σειριος το ψώνιο αυτό,δε βλέπεις κάτι φωτό που βγαίνει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 925 926 927 928 929 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 927 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 927 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Θυμάσαι πως λέγεται???Μωρέ εδώ που βρίσκομαι μάλλον είναι σαν χωριό...ΤΙΠΟΤΑ δεν έχει πια???Τα πετ σοπ στη γειτονιά μου δηλ...Τουλάχιστον είναι καλοί άνθρωποι..Δανάη αν τους έβαζα ωμή γαλοπούλα λες να έπιανε το κόλπο? Click για ανάπτυξη... ωμο σε γατα δεν δινουμε τιποτα!!!!ποσο μαλλον πουλερικα που μπορει να εχουν σαλμονελα!!! τα μπισκοτακια τα λεγανε felix .το σαλαμακι δεν θυμαμαι αλλα εχω στο σπιτι,θα το κοιταξω και θα σου πω αυριο ή το βραδυ.Ειναι σε ροζ συσκευασια,και εχει την φωτο μιας λευκης περσικης πανω.Παντως αν πεις σαλαμακι μονο αυτο ειναι,θα καταλαβουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 17:58 Ο πυρροθριξ: #18.534 20-07-08 17:58 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ναι...Τη λέξη μη την έχουν μάθει σε όλους τους δυνατούς τόνους..Βέβαια η Ήλια έχει μάθει μόνο τον ήχο της καρέκλας όταν πάω να σηκωθώ επειδή έχει κάνει βλακεία.Το μη δεν την αποτρέπει αν και το καταλαβαίνει...Είναι με τις ώρες της.Ο Μάπας διαμαρτύρεται αν δεν έχει καταλάβει τι έχει κάνει και έχει πολύ πολύ πλάκα!!! Click για ανάπτυξη... καλο!!!! μηπως τα κανει η αλλη η σουπια για να ενοχοποιησει το παιδι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 18:02 Η katerina10: #18.535 20-07-08 18:02 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ωμο σε γατα δεν δινουμε τιποτα!!!!ποσο μαλλον πουλερικα που μπορει να εχουν σαλμονελα!!! τα μπισκοτακια τα λεγανε felix .το σαλαμακι δεν θυμαμαι αλλα εχω στο σπιτι,θα το κοιταξω και θα σου πω αυριο ή το βραδυ.Ειναι σε ροζ συσκευασια,και εχει την φωτο μιας λευκης περσικης πανω.Παντως αν πεις σαλαμακι μονο αυτο ειναι,θα καταλαβουν. Click για ανάπτυξη... Κοίτα δίναμε σε αδεσποτάκια τυράκι κομμένο και βραστή γαλοπούλα..Το ωμή πως μου ήρθε δεν ξέρω(σκεφτόταν το μυαλό μου μάλλον το ότι είναι στο ψυγείο)..Είναι η ζέστη που μπαίνει από το παράθυρο και ουφ έχω σκάσει στο 1χ1 δωμάτιο που είμαι!!!Την άλλη φορά που ζήτησα από πετ σοπ λιχουδιές για γατούλες μου είπαν ότι έκανα λάθος !!!΄΄Οτι λιχουδιές υπάρχουν μόνο για σκυλάκια!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 18:02 Η katerina10: #18.536 20-07-08 18:02 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: καλο!!!! μηπως τα κανει η αλλη η σουπια για να ενοχοποιησει το παιδι? Click για ανάπτυξη... Μωρέ λες????????????????????????????????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 19:49 Ο Θοδωρής έγραψε: #18.537 20-07-08 19:49 Nεες φωτο του Πλατωνα!!!Μου τις εστειλε χωρις να της πω τιποτα... Επισης μου ειπε οτι ειναι πολυ γλυκος και μαγκας...Α ρε Magali φωτιες μας βαζεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 19:59 Η moukelis έγραψε: #18.538 20-07-08 19:59 Παιδιά συγνώμη,αλλά ο Πλάτωνας φαίνεται πιο όμορφος από όλους!Αλλά μάλλον επηρρεάζει που ο φωτογράφος είναι της προκοπής και βγάζει καλές φωτο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 20:04 Ο Θοδωρής έγραψε: #18.539 20-07-08 20:04 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Παιδιά συγνώμη,αλλά ο Πλάτωνας φαίνεται πιο όμορφος από όλους!Αλλά μάλλον επηρρεάζει που ο φωτογράφος είναι της προκοπής και βγάζει καλές φωτο... Click για ανάπτυξη... Ειναι και ο Πλατωνας μοντελακι απ'οτι μου εχει πει η εκτροφεας του αρεσει να καθεται μπροστα στο φακο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 20:09 Η moukelis έγραψε: #18.540 20-07-08 20:09 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Ειναι και ο Πλατωνας μοντελακι απ'οτι μου εχει πει η εκτροφεας του αρεσει να καθεται μπροστα στο φακο Click για ανάπτυξη... Α,ξέρω,το κάνει κι ο Σειριος το ψώνιο αυτό,δε βλέπεις κάτι φωτό που βγαίνει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 925 926 927 928 929 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 927 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 927 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ναι...Τη λέξη μη την έχουν μάθει σε όλους τους δυνατούς τόνους..Βέβαια η Ήλια έχει μάθει μόνο τον ήχο της καρέκλας όταν πάω να σηκωθώ επειδή έχει κάνει βλακεία.Το μη δεν την αποτρέπει αν και το καταλαβαίνει...Είναι με τις ώρες της.Ο Μάπας διαμαρτύρεται αν δεν έχει καταλάβει τι έχει κάνει και έχει πολύ πολύ πλάκα!!! Click για ανάπτυξη... καλο!!!! μηπως τα κανει η αλλη η σουπια για να ενοχοποιησει το παιδι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 18:02 Η katerina10: #18.535 20-07-08 18:02 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ωμο σε γατα δεν δινουμε τιποτα!!!!ποσο μαλλον πουλερικα που μπορει να εχουν σαλμονελα!!! τα μπισκοτακια τα λεγανε felix .το σαλαμακι δεν θυμαμαι αλλα εχω στο σπιτι,θα το κοιταξω και θα σου πω αυριο ή το βραδυ.Ειναι σε ροζ συσκευασια,και εχει την φωτο μιας λευκης περσικης πανω.Παντως αν πεις σαλαμακι μονο αυτο ειναι,θα καταλαβουν. Click για ανάπτυξη... Κοίτα δίναμε σε αδεσποτάκια τυράκι κομμένο και βραστή γαλοπούλα..Το ωμή πως μου ήρθε δεν ξέρω(σκεφτόταν το μυαλό μου μάλλον το ότι είναι στο ψυγείο)..Είναι η ζέστη που μπαίνει από το παράθυρο και ουφ έχω σκάσει στο 1χ1 δωμάτιο που είμαι!!!Την άλλη φορά που ζήτησα από πετ σοπ λιχουδιές για γατούλες μου είπαν ότι έκανα λάθος !!!΄΄Οτι λιχουδιές υπάρχουν μόνο για σκυλάκια!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 18:02 Η katerina10: #18.536 20-07-08 18:02 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: καλο!!!! μηπως τα κανει η αλλη η σουπια για να ενοχοποιησει το παιδι? Click για ανάπτυξη... Μωρέ λες????????????????????????????????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 19:49 Ο Θοδωρής έγραψε: #18.537 20-07-08 19:49 Nεες φωτο του Πλατωνα!!!Μου τις εστειλε χωρις να της πω τιποτα... Επισης μου ειπε οτι ειναι πολυ γλυκος και μαγκας...Α ρε Magali φωτιες μας βαζεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 19:59 Η moukelis έγραψε: #18.538 20-07-08 19:59 Παιδιά συγνώμη,αλλά ο Πλάτωνας φαίνεται πιο όμορφος από όλους!Αλλά μάλλον επηρρεάζει που ο φωτογράφος είναι της προκοπής και βγάζει καλές φωτο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 20:04 Ο Θοδωρής έγραψε: #18.539 20-07-08 20:04 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Παιδιά συγνώμη,αλλά ο Πλάτωνας φαίνεται πιο όμορφος από όλους!Αλλά μάλλον επηρρεάζει που ο φωτογράφος είναι της προκοπής και βγάζει καλές φωτο... Click για ανάπτυξη... Ειναι και ο Πλατωνας μοντελακι απ'οτι μου εχει πει η εκτροφεας του αρεσει να καθεται μπροστα στο φακο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 20:09 Η moukelis έγραψε: #18.540 20-07-08 20:09 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Ειναι και ο Πλατωνας μοντελακι απ'οτι μου εχει πει η εκτροφεας του αρεσει να καθεται μπροστα στο φακο Click για ανάπτυξη... Α,ξέρω,το κάνει κι ο Σειριος το ψώνιο αυτό,δε βλέπεις κάτι φωτό που βγαίνει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 925 926 927 928 929 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 927 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 927 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ωμο σε γατα δεν δινουμε τιποτα!!!!ποσο μαλλον πουλερικα που μπορει να εχουν σαλμονελα!!! τα μπισκοτακια τα λεγανε felix .το σαλαμακι δεν θυμαμαι αλλα εχω στο σπιτι,θα το κοιταξω και θα σου πω αυριο ή το βραδυ.Ειναι σε ροζ συσκευασια,και εχει την φωτο μιας λευκης περσικης πανω.Παντως αν πεις σαλαμακι μονο αυτο ειναι,θα καταλαβουν. Click για ανάπτυξη... Κοίτα δίναμε σε αδεσποτάκια τυράκι κομμένο και βραστή γαλοπούλα..Το ωμή πως μου ήρθε δεν ξέρω(σκεφτόταν το μυαλό μου μάλλον το ότι είναι στο ψυγείο)..Είναι η ζέστη που μπαίνει από το παράθυρο και ουφ έχω σκάσει στο 1χ1 δωμάτιο που είμαι!!!Την άλλη φορά που ζήτησα από πετ σοπ λιχουδιές για γατούλες μου είπαν ότι έκανα λάθος !!!΄΄Οτι λιχουδιές υπάρχουν μόνο για σκυλάκια!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 18:02 Η katerina10: #18.536 20-07-08 18:02 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: καλο!!!! μηπως τα κανει η αλλη η σουπια για να ενοχοποιησει το παιδι? Click για ανάπτυξη... Μωρέ λες????????????????????????????????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 19:49 Ο Θοδωρής έγραψε: #18.537 20-07-08 19:49 Nεες φωτο του Πλατωνα!!!Μου τις εστειλε χωρις να της πω τιποτα... Επισης μου ειπε οτι ειναι πολυ γλυκος και μαγκας...Α ρε Magali φωτιες μας βαζεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 19:59 Η moukelis έγραψε: #18.538 20-07-08 19:59 Παιδιά συγνώμη,αλλά ο Πλάτωνας φαίνεται πιο όμορφος από όλους!Αλλά μάλλον επηρρεάζει που ο φωτογράφος είναι της προκοπής και βγάζει καλές φωτο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 20:04 Ο Θοδωρής έγραψε: #18.539 20-07-08 20:04 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Παιδιά συγνώμη,αλλά ο Πλάτωνας φαίνεται πιο όμορφος από όλους!Αλλά μάλλον επηρρεάζει που ο φωτογράφος είναι της προκοπής και βγάζει καλές φωτο... Click για ανάπτυξη... Ειναι και ο Πλατωνας μοντελακι απ'οτι μου εχει πει η εκτροφεας του αρεσει να καθεται μπροστα στο φακο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 20:09 Η moukelis έγραψε: #18.540 20-07-08 20:09 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Ειναι και ο Πλατωνας μοντελακι απ'οτι μου εχει πει η εκτροφεας του αρεσει να καθεται μπροστα στο φακο Click για ανάπτυξη... Α,ξέρω,το κάνει κι ο Σειριος το ψώνιο αυτό,δε βλέπεις κάτι φωτό που βγαίνει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 925 926 927 928 929 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 927 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 927 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: καλο!!!! μηπως τα κανει η αλλη η σουπια για να ενοχοποιησει το παιδι? Click για ανάπτυξη... Μωρέ λες????????????????????????????????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 19:49 Ο Θοδωρής έγραψε: #18.537 20-07-08 19:49 Nεες φωτο του Πλατωνα!!!Μου τις εστειλε χωρις να της πω τιποτα... Επισης μου ειπε οτι ειναι πολυ γλυκος και μαγκας...Α ρε Magali φωτιες μας βαζεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 19:59 Η moukelis έγραψε: #18.538 20-07-08 19:59 Παιδιά συγνώμη,αλλά ο Πλάτωνας φαίνεται πιο όμορφος από όλους!Αλλά μάλλον επηρρεάζει που ο φωτογράφος είναι της προκοπής και βγάζει καλές φωτο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 20:04 Ο Θοδωρής έγραψε: #18.539 20-07-08 20:04 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Παιδιά συγνώμη,αλλά ο Πλάτωνας φαίνεται πιο όμορφος από όλους!Αλλά μάλλον επηρρεάζει που ο φωτογράφος είναι της προκοπής και βγάζει καλές φωτο... Click για ανάπτυξη... Ειναι και ο Πλατωνας μοντελακι απ'οτι μου εχει πει η εκτροφεας του αρεσει να καθεται μπροστα στο φακο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 20:09 Η moukelis έγραψε: #18.540 20-07-08 20:09 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Ειναι και ο Πλατωνας μοντελακι απ'οτι μου εχει πει η εκτροφεας του αρεσει να καθεται μπροστα στο φακο Click για ανάπτυξη... Α,ξέρω,το κάνει κι ο Σειριος το ψώνιο αυτό,δε βλέπεις κάτι φωτό που βγαίνει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 925 926 927 928 929 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 927 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 927 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Nεες φωτο του Πλατωνα!!!Μου τις εστειλε χωρις να της πω τιποτα... Επισης μου ειπε οτι ειναι πολυ γλυκος και μαγκας...Α ρε Magali φωτιες μας βαζεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 19:59 Η moukelis έγραψε: #18.538 20-07-08 19:59 Παιδιά συγνώμη,αλλά ο Πλάτωνας φαίνεται πιο όμορφος από όλους!Αλλά μάλλον επηρρεάζει που ο φωτογράφος είναι της προκοπής και βγάζει καλές φωτο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 20:04 Ο Θοδωρής έγραψε: #18.539 20-07-08 20:04 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Παιδιά συγνώμη,αλλά ο Πλάτωνας φαίνεται πιο όμορφος από όλους!Αλλά μάλλον επηρρεάζει που ο φωτογράφος είναι της προκοπής και βγάζει καλές φωτο... Click για ανάπτυξη... Ειναι και ο Πλατωνας μοντελακι απ'οτι μου εχει πει η εκτροφεας του αρεσει να καθεται μπροστα στο φακο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 20:09 Η moukelis έγραψε: #18.540 20-07-08 20:09 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Ειναι και ο Πλατωνας μοντελακι απ'οτι μου εχει πει η εκτροφεας του αρεσει να καθεται μπροστα στο φακο Click για ανάπτυξη... Α,ξέρω,το κάνει κι ο Σειριος το ψώνιο αυτό,δε βλέπεις κάτι φωτό που βγαίνει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 925 926 927 928 929 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 927 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 927 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Παιδιά συγνώμη,αλλά ο Πλάτωνας φαίνεται πιο όμορφος από όλους!Αλλά μάλλον επηρρεάζει που ο φωτογράφος είναι της προκοπής και βγάζει καλές φωτο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 20:04 Ο Θοδωρής έγραψε: #18.539 20-07-08 20:04 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Παιδιά συγνώμη,αλλά ο Πλάτωνας φαίνεται πιο όμορφος από όλους!Αλλά μάλλον επηρρεάζει που ο φωτογράφος είναι της προκοπής και βγάζει καλές φωτο... Click για ανάπτυξη... Ειναι και ο Πλατωνας μοντελακι απ'οτι μου εχει πει η εκτροφεας του αρεσει να καθεται μπροστα στο φακο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 20:09 Η moukelis έγραψε: #18.540 20-07-08 20:09 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Ειναι και ο Πλατωνας μοντελακι απ'οτι μου εχει πει η εκτροφεας του αρεσει να καθεται μπροστα στο φακο Click για ανάπτυξη... Α,ξέρω,το κάνει κι ο Σειριος το ψώνιο αυτό,δε βλέπεις κάτι φωτό που βγαίνει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 925 926 927 928 929 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 927 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 927 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Παιδιά συγνώμη,αλλά ο Πλάτωνας φαίνεται πιο όμορφος από όλους!Αλλά μάλλον επηρρεάζει που ο φωτογράφος είναι της προκοπής και βγάζει καλές φωτο... Click για ανάπτυξη... Ειναι και ο Πλατωνας μοντελακι απ'οτι μου εχει πει η εκτροφεας του αρεσει να καθεται μπροστα στο φακο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 20:09 Η moukelis έγραψε: #18.540 20-07-08 20:09 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Ειναι και ο Πλατωνας μοντελακι απ'οτι μου εχει πει η εκτροφεας του αρεσει να καθεται μπροστα στο φακο Click για ανάπτυξη... Α,ξέρω,το κάνει κι ο Σειριος το ψώνιο αυτό,δε βλέπεις κάτι φωτό που βγαίνει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Ειναι και ο Πλατωνας μοντελακι απ'οτι μου εχει πει η εκτροφεας του αρεσει να καθεται μπροστα στο φακο Click για ανάπτυξη... Α,ξέρω,το κάνει κι ο Σειριος το ψώνιο αυτό,δε βλέπεις κάτι φωτό που βγαίνει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.