Birman-maniacs

:lol::lol::lol:
Χρειάζομαι 10 κιλά χυμό λεμονιού τόσα καλώδια που έχω πίσω απο τον υπολογιστή:lol:

Και γι'αυτό σκας? Ο μικρός αδελφός του Μάριου έχει μανάβικο... από εκεί θα τα παίρνουμε χοντρική!! :lol:

Θα δεις μωρέ πως θα είναι ο ereferούλης... θα΄ναι καλό και υπάκουο παιδάκι... Γερμανάκι κανονικό! ;):lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μήπως να τους κάνω κανένα σεμινάριο καλής διαγωγής την ώρα της πτήσης? :P:lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Kαι εγω εχω ασυρματο router αλλα σταματησα το ασυρματο δικτυο γιατι διαβασα οτι η ακτινοβολια του ειναι επικινδυνη οποτε τα συνδεσα ολα μεσω ethernet,αν και δεν εχει κεραια το δικο μου εχω αρκετα καλωδια που μαλλον απειλουνται:lol::lol:
Ναί η ακτινοβολία είναι ενα θέμα.. Είχα βρεί την καλύτερη λύση αλλά κοστίζει πολύ, 2 πραγματάκια που τα βάζεις στη πρίζα και τα 2 έχουν θύρες ethernet. Το ενα το βάζεις κοντά στο router και το άλλο στο δωμάτιο που θές το internet.. Αλλά εχει 160 ευρώ αν θυμάμαι καλά το ένα!

Και βέβαια θα τους κάνεις σεμινάριο:D Θέλω να μου τον φέρεις σαν τον Μορφέα:rolleyes::lol::lol::lol:

Φεύγω θα τα πούμε:)

Καλο απογευμα Βασιλη!!
Γιουλη μιλησες με τη Βασια σημερα? θα περασει απο σενα καποια στιγμη? :hmm:

Καλο απογευμα Βασιλη!!
Γιουλη μιλησες με τη Βασια σημερα? θα περασει απο σενα καποια στιγμη? :hmm:
Ναι.. μετά τις 5 θα έρθει...κάτι για τις τροφές μου έλεγε... δεν τη παίρνεις στο κινητό ή να της στείλεις μήνυμα να συνεννοηθείτε? Αύριο θα βρεθούμε οι 3 μας??

Για αυριο ειναι σιγουρα κανονισμενο, καθως θα παμε για beaute!! Δεν ξερω βεβαια αν θα παμε και για φαγητο....Θα την παρω τηλεφωνο να δω τι κανει!! ;)

Φεύγω κι εγώ!! Τα λέμε! Φιλάκια!!! :kiss::kiss::kiss:

γεια στους ομορφους και στις ομορφες!!!!!!!!!!!!!!!!!
καλα τωρα που ηρθα φευγετε??????/:(

γεια στους ομορφους και στις ομορφες!!!!!!!!!!!!!!!!!
καλα τωρα που ηρθα φευγετε??????/:(

Γεια σου Δαναη!!
Εγω εδω ειμαι:happy:

Θεοδωρε!!!!μηπως να το σκεφτεις να αλλαξεις ονομα στον Πλατωνα και να τον πεις Brad?ολοι συμφωνουν οτι ειναι φτυστοι!!!!:rolleyes:

Θεοδωρε!!!!μηπως να το σκεφτεις να αλλαξεις ονομα στον Πλατωνα και να τον πεις Brad?ολοι συμφωνουν οτι ειναι φτυστοι!!!!:rolleyes:

Θα το αφησω Πλατωνα γιατι μετα αμα καταλαβει τι εστι Brad θα μου βγαλει το λαδι:lol::lol:

Δαναη απ'οτι μου λενε οι υπολοιποι ειναι blue-point και οχι choc-silver ή σκετο choc-point οποτε μαλλον και εσυ και η εκτροφεας πεσατε εξω:lol::lol:

Θα το αφησω Πλατωνα γιατι μετα αμα καταλαβει τι εστι Brad θα μου βγαλει το λαδι:lol::lol:
δεν πειραζει!!!!θα κανεις παρεα στον Βασιλη και θα τους κανετε αερα με το φυλο του κοκοφοινικα,να λετε και καμια κουβεντα να μην βαριεστε καθως αεριζετε τους γαλαζοαιματους!!!:lol::lol::lol:

Δαναη απ'οτι μου λενε οι υπολοιποι ειναι blue-point και οχι choc-silver ή σκετο choc-point οποτε μαλλον και εσυ και η εκτροφεας πεσατε εξω:lol::lol:
ποιος στο ειπε οτι ειναι blue point και εγω δεν το ειδα?σιγα μην πεσω εξω εγω σε χρωμα...μια ζωη με αυτο ασχολιομουν αγαπητε..:P:D

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back