Birman-maniacs

Τον εχω δει:),για εκεινον θα ηταν λιγο χτυπητο γιατι ειναι και μελαχρινος αλλα αμα ειναι και Παναθηναικος ας το κανει:happy:
δηλ. αν ήσουν μελαχρινος σα το χρήστο πως θα τα έβαφες? Ίσως κόκκινα?:hmm:Από ομάδες είναι φανατικός Καβάλα καθ'ότι Καβαλιώτης;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

δηλ. αν ήσουν μελαχρινος σα το χρήστο πως θα τα έβαφες? Ίσως κόκκινα?:hmm:Από ομάδες είναι φανατικός Καβάλα καθ'ότι Καβαλιώτης;)
Να΄τος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δυσκολο να πω...συνηθως οι αντιθεσεις και η ενδυναμωση του φυσικου χρωματος ενος ατομου ειναι οι καλυτερες λυσεις...

Δυσκολο να πω...συνηθως οι αντιθεσεις και η ενδυναμωση του φυσικου χρωματος ενος ατομου ειναι οι καλυτερες λυσεις...
δεν κατάλαβα την ενδυνάμωση του φυσικού και συγχρόνως την αντίθεση που είπες.. μπερδεύτηκα...:hmm:

δεν κατάλαβα την ενδυνάμωση του φυσικού και συγχρόνως την αντίθεση που είπες.. μπερδεύτηκα...:hmm:

Πχ. αν καποιος ειναι κατασπρος στο δερμα και βαψει τα μαλλια του καταμαυρα κανει αντιθεση και καποιες φορες φαινεται ωραια,αν πχ. καποιος ειναι καστανοξανθος σαν και εμενα και ενδυναμωσει το ξανθο του που ειναι απο τα φυσικα του χρωματα και αυτο καποιες φορες φαινεται ωραια...

Πιστευω το φυσικο του του παει καλυτερα απ'ολα;)...
μοιάζει στη μαμά του γι'αυτό...Τέλεια φυσικός:cool::lol:

Πχ. αν καποιος ειναι κατασπρος στο δερμα και βαψει τα μαλλια του καταμαυρα κανει αντιθεση και καποιες φορες φαινεται ωραια,αν πχ. καποιος ειναι καστανοξανθος σαν και εμενα και ενδυναμωσει το ξανθο του που ειναι απο τα φυσικα του χρωματα και αυτο καποιες φορες φαινεται ωραια...
μάλιστα... γι'αυτό εμείς οι καστανοί είναι καλύτερο να μένουμε φυσικοί επειδή δεν έχουμε έντονα χρώματα... δηλ. ούτε πολύ σκούρο ούτε πολύ ανοιχτό δέρμα και μαλλιά...

μάλιστα... γι'αυτό εμείς οι καστανοί είναι καλύτερο να μένουμε φυσικοί επειδή δεν έχουμε έντονα χρώματα... δηλ. ούτε πολύ σκούρο ούτε πολύ ανοιχτό δέρμα και μαλλιά...

Ακριβως...

την απογευματινή δουλειά την έκλεισες στη καφετέρια?

την απογευματινή δουλειά την έκλεισες στη καφετέρια?

Οχι γιατι τελικα ηταν κουραστικο να κανω τετοια αποσταση καθε μερα,ηταν μια ωρα να πας και μια ωρα κα γυρισεις...τωρα ειμαι στα σκαρια μιας αλλης...

Οχι γιατι τελικα ηταν κουραστικο να κανω τετοια αποσταση καθε μερα,ηταν μια ωρα να πας και μια ωρα κα γυρισεις...τωρα ειμαι στα σκαρια μιας αλλης...
μακάρι αυτή να σου βγει καλά

Ο Πλατωνας ειναι μπλε,ο ερεφερ ειναι seal;)

Τι κόλλημα και αυτό..Εγώ για τον Πλάτωνα έλεγα του Θοδωρή αλλά μόλις έστελνα στον Βασίλη για το σιμς και :blink: μπερδεύτηκε το άμοιρο μυαλό..Συγχωρέστε με!!!:(Το χειρότερο μου είναι να μπερδεύω ονόματα......Τεσπα, φαντάζομαι όλοι κατάλαβαν τι έλεγα!!ΤΟ ΜΠΛΕ ΤΟ ΜΠΛΕ!!!:D

Τι κόλλημα και αυτό..Εγώ για τον Πλάτωνα έλεγα του Θοδωρή αλλά μόλις έστελνα στον Βασίλη για το σιμς και :blink: μπερδεύτηκε το άμοιρο μυαλό..Συγχωρέστε με!!!:(Το χειρότερο μου είναι να μπερδεύω ονόματα......Τεσπα, φαντάζομαι όλοι κατάλαβαν τι έλεγα!!ΤΟ ΜΠΛΕ ΤΟ ΜΠΛΕ!!!:D
πάντως στις 12 τα μεσάνυχτα ξεκαθάρισε:lol:

Ο Βασιλης τελικα δεν καταλαβε και πολλα...με ρωταγε μετα πως να το εγκαταστησει αλλα εγω δεν ηξερα τι να του πω:/:

καληνύχτα.. κι όνειρα γλυκά.... και χνουδωτά:)

Ευχαριστω,απο αυριο θα ξερω καλυτερα...

Θοδωρή αν ψάχνεις για δουλειά στείλε μου πμ με ηλικία και τύπο δουλειάς έχω κάνει αρκετές και έχω κάποια κονέ..Α!και περιοχή!:D

Άσχετο αλλά εγώ αν και κοριτσάκι φοράω παντελόνια που φαίνεται το μποξεράκι και ας είμαι λίγο γιαγιάκα για αυτό:P.Παιδιά μου πέρασε ο πόνος στο δόντι αλλά πρέπει να σας ομολογήσω ότι όταν με πόναγε τουλάχιστον είχα το χρόνο να φαφλατίζω(δική μου λέξη) μαζί σας..τώρα μπαίνω ίσα ισα...Και ζητάω συγνώμη γιατί νιώθω λίγο άσχετη στις συζητήσεις σας...:redface::redface:Τέσπα καλήμερα να έχουμε..Θα έρχομαι να σας βλέπω που και πουυ...:)

καληνύχτα.. κι όνειρα γλυκά.... και χνουδωτά:)

Καληνυχτα Γιουλη!Ονειρα γλυκα...:):hello:
Για τον Μορφεα και την Καλυψω παντως θα ευχηθω καλη δυναμη για αποψε....:lol::lol:

Θοδωρή αν ψάχνεις για δουλειά στείλε μου πμ με ηλικία και τύπο δουλειάς έχω κάνει αρκετές και έχω κάποια κονέ..Α!και περιοχή!:D

Άσχετο αλλά εγώ αν και κοριτσάκι φοράω παντελόνια που φαίνεται το μποξεράκι και ας είμαι λίγο γιαγιάκα για αυτό:P.Παιδιά μου πέρασε ο πόνος στο δόντι αλλά πρέπει να σας ομολογήσω ότι όταν με πόναγε τουλάχιστον είχα το χρόνο να φαφλατίζω(δική μου λέξη) μαζί σας..τώρα μπαίνω ίσα ισα...Και ζητά συγνώμη γιατί νιώθω λίγο άσχετη στις συζητήσεις σας...:redface::redface:Τέσπα καλήμερα να έχουμε..Θα έρχομαι να σας βλέπω που και πουυ...:)

Και εγω εχω κονε στην περιοχη μου οποτε ειμαι ενταξει,ευχαριστω παντως!Εισαι κοριτσι και φορας μποξερακια?:hmm::confused::lol:Λιγο περιεργο μου ακουγεται...:D

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back