Birman-maniacs

Σωστά!! :up:
Αντε όλα καλά να πάνε με όλα με όλα τα γατάκια σου και προπαντώς να είναι γερά!!

εσυ πως το σκεφτεσαι ενοω εχεις πεντιγρι αλλα θα δωσεις ? στα γατακια?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

εσυ πως το σκεφτεσαι ενοω εχεις πεντιγρι αλλα θα δωσεις ? στα γατακια?
Σε αυτά δεν θα δώσω γιατί δεν έχει pedigree η Καλυψώ μου, ενώ έχει ο Μορφέας... γι'αυτό περιμένω τη νέα άφιξη... που θα έχει για να μπορώ να δίνω...
Η Καλυψώ σύντομα θα στειρωθεί... απλά ήθελα να γίνει κι αυτή μανούλα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σε αυτά δεν θα δώσω γιατί δεν έχει pedigree η Καλυψώ μου, ενώ έχει ο Μορφέας... γι'αυτό περιμένω τη νέα άφιξη... που θα έχει για να μπορώ να δίνω...
Η Καλυψώ σύντομα θα στειρωθεί... απλά ήθελα να γίνει κι αυτή μανούλα.

εχεις παραγγειλει και απο το εξωτερικο θυλικο ?

εχεις παραγγειλει και απο το εξωτερικο θυλικο ?
Ναι...περιμένω να δω πως θα εξελιχθεί γιατί είναι ακόμα μικρούλα...

Ναι...περιμένω να δω πως θα εξελιχθεί γιατί είναι ακόμα μικρούλα...

ααα λιγα πραμματα θα γεμισεισ βιρμανακια

ααα λιγα πραμματα θα γεμισεισ βιρμανακια
το περιμένω πως και πως... αυτή είναι η ράτσα, είναι η τρελή μου αδυναμία... κάτι σαν την Αιγυπτιακή για σένα:lol:

το περιμένω πως και πως... αυτή είναι η ράτσα, είναι η τρελή μου αδυναμία... κάτι σαν την Αιγυπτιακή για σένα:lol:

αχαΧΑΧΧΧΑΑΑ καλο :D:D:D:D απο που αν επιτρεπετε θα ειναι το μωρο?

αχαΧΑΧΧΧΑΑΑ καλο :D:D:D:D απο που αν επιτρεπετε θα ειναι το μωρο?
βεβαίως κι επιτρέπεται! Από τη Γερμανία!

βεβαίως κι επιτρέπεται! Από τη Γερμανία!

ααα ωραια γιατι απο την Αγγλια το στελνουν 7 μηνων!!!!

ααα ωραια γιατι απο την Αγγλια το στελνουν 7 μηνων!!!!
Γιατί το λές αυτό? Κανονικά με το chip και το αντιλυσσικό εμβόλιο οι Βρετανοί εκτροφείς Βιρμανικών τα στέλνουν στην Ελλάδα 4 μηνών.

Γιατί το λές αυτό? Κανονικά με το chip και το αντιλυσσικό εμβόλιο οι Βρετανοί εκτροφείς Βιρμανικών τα στέλνουν στην Ελλάδα 4 μηνών.
δηλαδη βρηκες απο την Αγγλια και στο στελνουν και 4 μηνων?

δηλαδη βρηκες απο την Αγγλια και στο στελνουν και 4 μηνων?
Είχα επικοινωνία με εκτροφείς από εκεί... η Βασια πήρε την Αθηνά από Αγγλία, γύρω στους 4-5 μήνες.

Καλημέρα παιδιά!!!

Ζαχαρούλα η Κλεοπάτρα είναι όλα τα λεφτά..!!!:inlove::inlove::inlove:
Γιούλη θέλω να δω την υποψήφια νύφη του Μορφέα, στο είπα και χθες θα στο λέω συνέχεια μέχρι να την δω!:redface::P
Βάσια, το μόνιμο άγχος μου με την στείρωση είναι να μην κάνουν βλακείες τα μωρά μου και τραυματιστούν όταν θα λείπω!!!Αλλά πρώτα τη θηλυκιά λες εσύ ε???Προτιμώ τον αρσενικό να στειρώσω πρώτα αλλά δεν θα παίξω με την υγεία τους εξαιτίας των προτιμήσεων μου;)

Καλημέρα παιδιά!!!

Ζαχαρούλα η Κλεοπάτρα είναι όλα τα λεφτά..!!!:inlove::inlove::inlove:
Γιούλη θέλω να δω την υποψήφια νύφη του Μορφέα, στο είπα και χθες θα στο λέω συνέχεια μέχρι να την δω!:redface::P
Βάσια, το μόνιμο άγχος μου με την στείρωση είναι να μην κάνουν βλακείες τα μωρά μου και τραυματιστούν όταν θα λείπω!!!Αλλά πρώτα τη θηλυκιά λες εσύ ε???Προτιμώ τον αρσενικό να στειρώσω πρώτα αλλά δεν θα παίξω με την υγεία τους εξαιτίας των προτιμήσεων μου;)
:lol:Kι εγώ περιμένω να τη δω Κατερίνα μου... όταν βγουν καλές φωτό θα σας τη δείξω... υπομονή!
Μια χαρά θα στειρώσεις πρώτα την Ήλια σου... κι οι ορμές του ζωηρούλη Μάπα θα μαζευτούν και θα στειρωθεί κι αυτός όταν σου πει ο γιατρός σου... Σημασία έχει που σκέφτεσαι όπως είπες για το καλό τους!

Αχ ναι θα την ρωτήσω βέβαια πρώτα να μου πει και την γνώμη της σήμερα θα πάω οπότε θα ξεαγχωθώ μάλλον!Γιούλη δεν μπορείς ναα φανταστείς τι βαρεμάρα..ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΟΥΛΕΙΑ!!!!!Και κάθομαι συνέχεια!Αυτό είναι το μεγαλύτερο μείον της δουλειάς μου!!

Αχ ναι θα την ρωτήσω βέβαια πρώτα να μου πει και την γνώμη της σήμερα θα πάω οπότε θα ξεαγχωθώ μάλλον!Γιούλη δεν μπορείς ναα φανταστείς τι βαρεμάρα..ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΟΥΛΕΙΑ!!!!!Και κάθομαι συνέχεια!Αυτό είναι το μεγαλύτερο μείον της δουλειάς μου!!
Σήμερα εγώ ψιλοζορίζομαι... αλλά τουλάχιστον μου περνά η ώρα γρήγορα...

Σήμερα εγώ ψιλοζορίζομαι... αλλά τουλάχιστον μου περνά η ώρα γρήγορα...
Εγώ ακόμη τίποτα από δουλειά!!!:down:Έχω πάρει τηλ την συγκάτοικο-κολλητή-νονά των παιδιών και της έλεγα τα περι σπιτιού και τι άλλο θα φέρουμε.Βρήκαμε έναν μικρό καναπέ σήμερα..Μακάρι να βρούμε και έναν πιο μεγάλο για να μην είμαστε σαν χαζά στο απέραντο σαλόνι!!:PΚατεβάζω από το ίντερνετ πολλά προγράμματα και τα δοκιμάζω, έχω φτιάξει τον υπολογιστή που κάνουμε επιδιορθώσεις δίσκων 3 φορές και γενικά (συγνώμη για την έκφραση)κωλοβαράω!!!!:down:

Εγώ ακόμη τίποτα από δουλειά!!!:down:Έχω πάρει τηλ την συγκάτοικο-κολλητή-νονά των παιδιών και της έλεγα τα περι σπιτιού και τι άλλο θα φέρουμε.Βρήκαμε έναν μικρό καναπέ σήμερα..Μακάρι να βρούμε και έναν πιο μεγάλο για να μην είμαστε σαν χαζά στο απέραντο σαλόνι!!:PΚατεβάζω από το ίντερνετ πολλά προγράμματα και τα δοκιμάζω, έχω φτιάξει τον υπολογιστή που κάνουμε επιδιορθώσεις δίσκων 3 φορές και γενικά (συγνώμη για την έκφραση)κωλοβαράω!!!!:down:
Κατά τη γνώμη μου στο ΙΚΕΑ θα βρεις ωραία και οικονομικά έπιπλα... αν και σε πολλούς φαίνονται πρόχειρα και δεν αρέσουν... επίσης μπορείς να δεις και τη sato "stock" νομίζω λέγεται...τα έπιπλα σπιτιού έχουν καλές τιμές και προσφορές..

Κατά τη γνώμη μου στο ΙΚΕΑ θα βρεις ωραία και οικονομικά έπιπλα... αν και σε πολλούς φαίνονται πρόχειρα και δεν αρέσουν... επίσης μπορείς να δεις και τη sato "stock" νομίζω λέγεται...τα έπιπλα σπιτιού έχουν καλές τιμές και προσφορές..
Ναι ναι...Απλά προς το παρόν βρίσκουμε μεταχειρισμένα από θείους, γονείς κλπ..Δεν είμαστε σε θέση να αγοράζουμε πολλά..!!:/:Οκ κάποια στιγμή που θα ηρεμήσουμε θα γίνει και αυτό!:)Αλλά λίγα λίγα τα έξοδα γιατί θα μας φάει η μαρμάγκα!:redface:

γεια σας!ειναι κανεις εδω?:hmm:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back