Birman-maniacs

το ρευμα μπηκε σημερα, οποτε ειμαστε ετοιμη!το κακο ειναι οτι ο ΟΤΕ θα αργησει πολυ, δηλαδη internet γιοκ!σνιφ.....:(
Βάσια αυτό που λέει ο οτε ότι μπαίνει σε μια ώρα το τηλέφωνο με 6 ευρώ το μήνα, φαντάζομαι συν το πάγιο του οτε:mad:,αλλά έχεις 500 λεπτά δωρεάν (μάλλον μόνο με οτε συνδρομητές:mad::mad:)γιατί δεν το βάζεις??Εμείς αυτό θα βάλουμε και μετά θα βάλουμε την νετ1 που είναι πολύ γρήγορη στην εγκατάσταση του ιντερνετ!!:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ε ναι κι εγω πιστευω θα ειναι πολυ ατυχη!αλλα απο τη φιλοζωικη που ειχαμε γατες και σκυλια τα βλέπαμε εγκυα απο πολυ μικρα, λυσσανε αυτα του δρομου, του σπιτιου ειναι περιεργα...:down:βλεπε Αθηνα...:blink:
Επ!Κι εμένα που είναι σαν βασιλιάδες και λίγο μαμόθρεφτα πιστεύω δεν μπορούμε να τα συγκρίνουμε με τα αγριμάκια του δρόμου!!!:)Εεεεεεεε???:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ναι αλλα μιλαμε για γατια που αργουν να αναπτυχθουν συμπεθερακι...τα γατακια που ειναι ακαθοριστης φυλης δεν ξερεις ποτε θα ξυπνησουν;)
:lol:ναι... εμάς δουλεύουν στο ρελαντί...:lol:

αντε ολοι στο μετακομιζω αλλα δεν χωριζω:D
Αχχχχχχχχχχ μην το θίγεις το δεύτερο θέμα γιατί είμαι σήμερα φτιγμένη για καυγά!!!ΜΕρικές φορές οι άνδρες σε φέρνουν στο αμην(συγνώμη Βασίλη και Θοδωρή όταν το διαβάσεις:redface:):mad::mad::mad:

σημερα βλέπαμε στο μπαλκονι τροπους διαφυγης της Αθηνας!μας βλεπω με πλεγμα για παιδακια...αν και δεν πεφτει ηθελημενα, μονο απο χαζομαρα...:Dαλλα φελαγε τα ρουχα σου...

Επ!Κι εμένα που είναι σαν βασιλιάδες και λίγο μαμόθρεφτα πιστεύω δεν μπορούμε να τα συγκρίνουμε με τα αγριμάκια του δρόμου!!!:)Εεεεεεεε???:D
:lol:οχι βρε... εννοεί η Βάσια ότι είναι κεραμιδάκια το πως τα έχεις εσύ δεν έχει σχέση με το γεννετικό τους σύστημα;)... τα Βιρμανάκια αργούν να αναπτυχθούν όπως και όλες οι μεγαλώσομες ράτσες.

Πως κι έτσι εσύ???:hmm:Εννοώ πως και αλλάζεις σπίτι!?
Ηρθε να μείνει μονιμα ο παππούς μου κι η γιαγιά μου:mad: και ξεσπιτώνομαι:D

Αχχχχχχχχχχ μην το θίγεις το δεύτερο θέμα γιατί είμαι σήμερα φτιγμένη για καυγά!!!ΜΕρικές φορές οι άνδρες σε φέρνουν στο αμην(συγνώμη Βασίλη και Θοδωρή όταν το διαβάσεις:redface:):mad::mad::mad:
Join the club!!! :up::lol:

Βάσια αυτό που λέει ο οτε ότι μπαίνει σε μια ώρα το τηλέφωνο με 6 ευρώ το μήνα, φαντάζομαι συν το πάγιο του οτε:mad:,αλλά έχεις 500 λεπτά δωρεάν (μάλλον μόνο με οτε συνδρομητές:mad::mad:)γιατί δεν το βάζεις??Εμείς αυτό θα βάλουμε και μετά θα βάλουμε την νετ1 που είναι πολύ γρήγορη στην εγκατάσταση του ιντερνετ!!:D

δεν με νοιαζει τοσο το τηλεφωνο αλλα το internet!επισης δεν μου αρεσουν αυτα που εχουν ασυρματες συνδεσεις θεωρουνται καρκινογονα...νομιζω:(

Συγχωρεμένη:lol:

:lol:οχι βρε... εννοεί η Βάσια ότι είναι κεραμιδάκια το πως τα έχεις εσύ δεν έχει σχέση με το γεννετικό τους σύστημα;)... τα Βιρμανάκια αργούν να αναπτυχθούν όπως και όλες οι μεγαλώσομες ράτσες.

καλε αυτο εννοω...τα βιρμανακια ενηλικιωνονται ως αναπτυξη στους 24 μηνες ενω τα κεραμιδακια πολυ πιο νωρις...;)προς Θεου μην παρεξηγηθω...

σημερα βλέπαμε στο μπαλκονι τροπους διαφυγης της Αθηνας!μας βλεπω με πλεγμα για παιδακια...αν και δεν πεφτει ηθελημενα, μονο απο χαζομαρα...:Dαλλα φελαγε τα ρουχα σου...
Το πλέγμα το παιδικό σε εμας δεν εκανε τίποτα.Η δε Ήλια έμαθε αν ανοίγει και την σίτα και πρόσφατα την είδα να γλιστράει από το κάγλελο και να γατζώνεται στο πλέγμα(τελικά κάτι έκανε)από την έξω μεριά.Πάει..Δεν ξαναείδαν φως..!!!Τώρα είναι σε όλο το σπίτι αλλά με αμπαρωμένες μπαλκονόπορτες!!!ΑΠΑΠΑ!!!Πολύ σοκ!!!:blink::down:

δεν με νοιαζει τοσο το τηλεφωνο αλλα το internet!επισης δεν μου αρεσουν αυτα που εχουν ασυρματες συνδεσεις θεωρουνται καρκινογονα...νομιζω:(
Eγώ ασύρματο εχω σπίτι.. το internet είναι ενα προβλημα και για μένα αλλά ελπίζω ολο και κάποιος να εχει ασυρματο δίκτυο στη γειτονιά:whistle:
Αργεί παρα πολύ η forthnet να σου κάνει σύνδεση..

Ααααααααα!!!!:blink:Εμένα η γιατρός είπε χαρακτηριστικά"τα εργαλειάκια του είναι στη θέση τους":D

Ηρθε να μείνει μονιμα ο παππούς μου κι η γιαγιά μου:mad: και ξεσπιτώνομαι:D
Ωχ πρώτη φορά τον ακούω αυτόν τον λόγο!!:blink:ΚΑι έχετε βρει???Είστε οκ???

καλε αυτο εννοω...τα βιρμανακια ενηλικιωνονται ως αναπτυξη στους 24 μηνες ενω τα κεραμιδακια πολυ πιο νωρις...;)προς Θεου μην παρεξηγηθω...
Μωρέ 10 μηνών μπέμπης είναι ο μικρός μου γι'αυτό κάνει βλακείες... κι η Αθηνά ακόμα μωράκι :baby:γι'αυτό σας ξυπνά τη νύχτα:lol:

Ωχ πρώτη φορά τον ακούω αυτόν τον λόγο!!:blink:ΚΑι έχετε βρει???Είστε οκ???
Απο αρχές αυγούστου θα ξεκινήσει το ψάξιμο

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back