Birman-maniacs

Το πλέγμα το παιδικό σε εμας δεν εκανε τίποτα.Η δε Ήλια έμαθε αν ανοίγει και την σίτα και πρόσφατα την είδα να γλιστράει από το κάγλελο και να γατζώνεται στο πλέγμα(τελικά κάτι έκανε)από την έξω μεριά.Πάει..Δεν ξαναείδαν φως..!!!Τώρα είναι σε όλο το σπίτι αλλά με αμπαρωμένες μπαλκονόπορτες!!!ΑΠΑΠΑ!!!Πολύ σοκ!!!:blink::down:
μπα...τα Βιρμανάκια είναι μαμούχαλα δε γίνονται μαγκάιβερ! :lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

δεν με νοιαζει τοσο το τηλεφωνο αλλα το internet!επισης δεν μου αρεσουν αυτα που εχουν ασυρματες συνδεσεις θεωρουνται καρκινογονα...νομιζω:(
Κοιτα γενικά το κινητό το ασύρματο τηλέφωνο και το περπάτημα στο δρόνο είναι ΚΑΡΚΙΝΟΓΟΝΑ!!!Γιατί????Γιατί και στο δρόμο με τόσες ασύρματες συνδέσεεις ιντερνετ, τηλεφώνου κλπ, έίμαστε σαν σε φούρνο μικροκυμμάτων!!!:/:Αλλά και το φαγητόπου τρώμε είναι τόσο μεταλαγμένο που κι αυτό μας κάνει κακό στην υγεία μας..Ζήσε τα καλύτερα και μην σε νοιάζει το πόσο !!!Αυτό είναι ένα από τα μότο μου;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Eγώ ασύρματο εχω σπίτι.. το internet είναι ενα προβλημα και για μένα αλλά ελπίζω ολο και κάποιος να εχει ασυρματο δίκτυο στη γειτονιά:whistle:
Αργεί παρα πολύ η forthnet να σου κάνει σύνδεση..
ΝΕΤ1 δαγκωτό σου προτείνω!!!20 εργάσιμες μέρες ΑΚΡΙΒΩΣ!!Στον φίλο μου είχε γίνει στις 13!!!:D:up:

Απο αρχές αυγούστου θα ξεκινήσει το ψάξιμο
Βασίλη αυτό σημαίνει σε λίγες μέρες!!!:PΠροσπάθησε να μην το αργήσεις γιατί έρχεται και αυξημένο ΦΠΑ!!!!!!!!!!!!

μπα...τα Βιρμανάκια είναι μαμούχαλα δε γίνονται μαγκάιβερ! :lol:
Οκ με πείσατε επόμενες γάτες!!!Βιρμανάκια!!!!!!!:D:DΜΠΛΕ και ΛΙΛΑ φυσικα!:lol::lol:

Κοιτα γενικά το κινητό το ασύρματο τηλέφωνο και το περπάτημα στο δρόνο είναι ΚΑΡΚΙΝΟΓΟΝΑ!!!Γιατί????Γιατί και στο δρόμο με τόσες ασύρματες συνδέσεεις ιντερνετ, τηλεφώνου κλπ, έίμαστε σαν σε φούρνο μικροκυμμάτων!!!:/:Αλλά και το φαγητόπου τρώμε είναι τόσο μεταλαγμένο που κι αυτό μας κάνει κακό στην υγεία μας..Ζήσε τα καλύτερα και μην σε νοιάζει το πόσο !!!Αυτό είναι ένα από τα μότο μου;)
Εμένα το μότο μου απο Σεπτέμβρη θα είναι "μπες στο internet απο το δίκτυο του γείτονα μέχρι να σου κάνουν σύνδεση":lol::lol::lol:

Εμένα το μότο μου απο Σεπτέμβρη θα είναι "μπες στο internet απο το δίκτυο του γείτονα μέχρι να σου κάνουν σύνδεση":lol::lol::lol:
Μη σου πω για όσο δεν σε πάρει χαμπάρι!!!:lol::lol::lol:

Το πλέγμα το παιδικό σε εμας δεν εκανε τίποτα.Η δε Ήλια έμαθε αν ανοίγει και την σίτα και πρόσφατα την είδα να γλιστράει από το κάγλελο και να γατζώνεται στο πλέγμα(τελικά κάτι έκανε)από την έξω μεριά.Πάει..Δεν ξαναείδαν φως..!!!Τώρα είναι σε όλο το σπίτι αλλά με αμπαρωμένες μπαλκονόπορτες!!!ΑΠΑΠΑ!!!Πολύ σοκ!!!:blink::down:

ναι εμενα δεν ψαχνει για να διαφυγει, απλα ειναι λιγο χαζο και κανει κατι αποτομα απο παιχνιδι, να πεσει ηθελημενα αποκλειεται, απλα σε καποια σημεια εχει κατι ανοιγματα οποτε εκει ειναι να μην περασει.;)

ΝΕΤ1 δαγκωτό σου προτείνω!!!20 εργάσιμες μέρες ΑΚΡΙΒΩΣ!!Στον φίλο μου είχε γίνει στις 13!!!:D:up:
Βρε συ είναι αξιόπιστη όμως ή θα σε πετάει συνέχεια έξω? Σε ενα φορουμ πρόσφατα διάβασα που έλεγε κάποιος οτι το μετάνιωσε που εβαλε ΝΕΤ1 και την άλλαξε και συμφωνούσαν πολλοί, ψάξτο καλά πρώτα;) Νομίζω στο adslgr.com το διάβασα..

ο γειτονας ειναι ενας απο κατω...οι αλλοι ειναι αρκετα μακρυα...και σιγουρα θα ειναι κλειδωμενα...:(

ο γειτονας ειναι ενας απο κατω...οι αλλοι ειναι αρκετα μακρυα...και σιγουρα θα ειναι κλειδωμενα...:(
Το αν είναι κλειδωμένα δεν είναι και τοσο μεγάλο πρόβλημα αν βρεθώ στην ανάγκη;):D

εγω ειμαι λιγο παιδι του connex, και γενικα του ΟΤΕ γιατι με εξυπηρετουν τηλεφωνικα, οι αλλες εταιρειες χανονται ....και αν εχεις προβλημα αστο...:(

Οκ με πείσατε επόμενες γάτες!!!Βιρμανάκια!!!!!!!:D:DΜΠΛΕ και ΛΙΛΑ φυσικα!:lol::lol:
Τα κρεμ ξέχασες! ;):lol:

Το αν είναι κλειδωμένα δεν είναι και τοσο μεγάλο πρόβλημα αν βρεθώ στην ανάγκη;):D

α κανεις και τετοια?:confused:

Βρε συ είναι αξιόπιστη όμως ή θα σε πετάει συνέχεια έξω? Σε ενα φορουμ πρόσφατα διάβασα που έλεγε κάποιος οτι το μετάνιωσε που εβαλε ΝΕΤ1 και την άλλαξε και συμφωνούσαν πολλοί, ψάξτο καλά πρώτα;) Νομίζω στο adslgr.com το διάβασα..
Εγώ εκεί διάβασα ότι τον πέταγε έναν και τον έβρισαν οι άλλοι γιατί η εταιρεία είχε πει για επισκευές και αναβάθμιση σε εκείνη την εποχή.Οφίλος μου έχει 24 μέγκα μπι πι ες(καλό εεε??)του την έφτιαξαν την σύνδεση σε 13 μέρες, του αντικατέστησαν το ρουτερ του σε μια μέρα γιατί είχε καεί και ...πληρώνει 50 κάθε μήνα!!!Με τον ΟΤΕ πληρώνεις 349587239587 πάγια είμαι εκνευρισμένη με αυτή την κατάσταση.250 ευρώ μας ήρθε και τα 200 ήταν πάγια!!!!!!!!!!:blink::blink::mad::mad:

Μην τα γράφεις αυτά δημόσια βρε;)...Βάσια ξέρει ο Βασίλης ξέρει!!!

ρε παιδια ποσο χαζη ειναι αυτη η γάτα?παει και κατουράει ορθια πίσω πίσω στη λεκανη και κατουραει πανω στη σακούλα, να φανταστειτε βρηκα ουρα απο πίσω,εξω απο τη λεκανη, τι ουφο ειναι αυτο?:confused::mpliaks:

Τα κρεμ ξέχασες! ;):lol:
Μωρέ πόσα πια να πάρω!???:lol::lol:Το κρεμ είναι ωραίο αλλά σαν το μπλε και το λιλά και ΟΧΙ ταμπι είπαμε έτσι!!!:lol::lol:

Μην τα γράφεις αυτά δημόσια βρε;)...Βάσια ξέρει ο Βασίλης ξέρει!!!

α ωραια θα τον παιρνω τηλεφωνο να μου λεει:D

ρε παιδια ποσο χαζη ειναι αυτη η γάτα?παει και κατουράει ορθια πίσω πίσω στη λεκανη και κατουραει πανω στη σακούλα, να φανταστειτε βρηκα ουρα απο πίσω,εξω απο τη λεκανη, τι ουφο ειναι αυτο?:confused::mpliaks:
:lol::lol::lol::lol::lol:Πως το κάνει αυτό???:blink::blink::lol::lol::lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back