Birman-maniacs

Καλησπέρα Βιρμανάκια!
Αυτό το φακελάκι της whiskas με τις ολόκληρες σαρδέλες όταν το βρίσκω στο μάρκετ παίρνω καμιά δωδεκάδα!Ο Σείροος με το που τη βλέπει στέκεται στα πίσω πόδια σαν κανίς.:)Πήραμε της hill's τη μεγάλη κονσέρβα για γατάκι και δεν την τρώει με καθόλου όρεξη...Ενώ τα φακελάκια τα καταβροχθίζει.Τώρα πήρα και μία της gοurmet με ντομάτα και φέτα νομίζω,τρώει η Μόιρα,να δω αν του αρέσει για να τους βάζω την ίδια όταν έρθει,μην δεν τρώει το μωρό.
Δώρα λες να πάρω κι εγώ μπας και μάθουν επιτέλους τα ονόματα τους????:hmm::hmm:Η επειδή είανι ουίσκας θα μας την κάνει την δουλειά ο Μάπας πάλι και θα πονάει το μαναράκι μου???:hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Και μόλις διάβασα...Φύγατε όλοι ε???Σνιφ!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

γεια σας!:)

Γεια σου μικρη μου ταλαπωρημενη στρουμφιτα!!:)

δεν πετυχα κι εγω κανεναν....κριμα...:(

εδω εισαι Αντα!:hmm:?ακομα?

Λοιπον να ρωτησω και εσενα τωρα..το χαπο για εσωτερικη αποπαρασιτωση - που δινουμε καθε 3 μηνες - πως λεγεται? :hmm:

Ειτε ειναι κονσερβα ειτε φακελακι, αυτο με το ζελε δεν το τρωνε...γενικα η friskies δεν τους αρεσει, ειναι και η φθηνότερη βεβαια, που καποια σημασια θα εχει και αυτο.:hmm:
Ζελέ Έχει και η whiskas.Friskies δεν παίρνω ποτέ,είναι αθλια.Όποτε πάω στην κτηνίατρο,παίρνω hill's φακελάκια,αλλιώς αυτά της whiskas με το κρέας,gourmet,Sheba...Είναι λίγο πιο ακριβά αλλά δεν φοβάμαι για διάρροιες κτλ.:/:

Δώρα λες να πάρω κι εγώ μπας και μάθουν επιτέλους τα ονόματα τους????:hmm::hmm:Η επειδή είανι ουίσκας θα μας την κάνει την δουλειά ο Μάπας πάλι και θα πονάει το μαναράκι μου???:hmm:
Τι να σου πω βρε Κατερινάκι...Εμάς το ακούει ο Σειριος το όνομά του και απαντάει κιόλας.Το Μοιράκι δεν νομίζω να το ακούει,αλλά θα το μάθει,που θα πάει.Δοκίμασα και το σαλαμάκι που σου πρότειναν,καλό ήταν,αλλά δεν ενθουσιάστηκε και πολύ μετά την πρώτη φορά.Πάντως αν δοκιμάσεις κονσερβούλα,πάρε κοτόπουλο και όσο πιο καλή μπορείς,έτσι θα αποφύγεις τη διατάραξη του εντέρου.:)

Άντα πόσο τον πήρες τον Άλφι και λες ότι δεν ξέρεις πως ήταν μικρούλης;

Άντα πόσο τον πήρες τον Άλφι και λες ότι δεν ξέρεις πως ήταν μικρούλης;
Τον πήρα 3 χρονών... απο τον φεβρουάριο τον εχω.:)

Ζελέ Έχει και η whiskas.Friskies δεν παίρνω ποτέ,είναι αθλια.Όποτε πάω στην κτηνίατρο,παίρνω hill's φακελάκια,αλλιώς αυτά της whiskas με το κρέας,gourmet,Sheba...Είναι λίγο πιο ακριβά αλλά δεν φοβάμαι για διάρροιες κτλ.:/:
Γενικά το ζελε απο οποιαδήποτε μαρκα και αν ειναι,δεν τους αρεσει. Και εγω απο τις ακριβες παιρνω, γιαυτο τους δινω μονο μια την ημερα!!! :lol::lol: πλάκα κανω...

Τον πήρα 3 χρονών... απο τον φεβρουάριο τον εχω.:)
Αλήθεια;Πως τον απέκτησες;Συγνώμη αν το έχεις αναφέρει,απλά δε θυμάμαι την ιστορία του...:redface:

Γενικά το ζελε απο οποιαδήποτε μαρκα και αν ειναι,δεν τους αρεσει. Και εγω απο τις ακριβες παιρνω, γιαυτο τους δινω μονο μια την ημερα!!! :lol::lol: πλάκα κανω...
Οι "ακριβές" έτσι κι αλλιώς δεν έχουν ζελέ νομίζω...:hmm:Πάντως κι εγώ μισή τη μέρα του δίνω(για το κονσερβάκι σαν του τόνου μιλάω) και τρελαίνεται.:D

Αλήθεια;Πως τον απέκτησες;Συγνώμη αν το έχεις αναφέρει,απλά δε θυμάμαι την ιστορία του...:redface:
Δεν με πειραζει να το πω για αλλη μια φορα... ειδα την αγγελια - μια φωτογραφια του - σε ενα πετ σοπ. Ηταν ερωτας με τη πρωτη ματια!! :redface: ''Χαρίζεται ο αρσενικος γατος της φωτογραφιας, 3 χρονων και στειρωμενος''. Τιποτα αλλο δεν εγραφε. Αυτο και το τηλεφωνο.

Δεν με πειραζει να το πω για αλλη μια φορα... ειδα την αγγελια - μια φωτογραφια του - σε ενα πετ σοπ. Ηταν ερωτας με τη πρωτη ματια!! :redface: ''Χαρίζεται ο αρσενικος γατος της φωτογραφιας, 3 χρονων και στειρωμενος''. Τιποτα αλλο δεν εγραφε. Αυτο και το τηλεφωνο.
Μα καλά,χάριζαν Βιρμανίας;;;;Χαμένα τα είχαν;;;

Δεν ηταν απο τις ωραιες του ποζες - οπως εχω αποθανατίσει ...αλλά με κερδισε το λυπημενο του βλέμμα. Ενω το σκεφτομουν καποιες μερες, στο τελος το ξεφουρνησα και στον καλο μου. Δεν ειχε αντιρηση..απλα φοβοταν αν θα τα πανε καλα με τη δικια μου. Αυτο ηταν και ενας ορος που ειπαμε στην οικογενεια που τον χαριζε...οτι σε περιπτωση να μην τα πανε καλα, θα επρεπε να τον επιστρεψουμε.:(

Μα καλά,χάριζαν Βιρμανίας;;;;Χαμένα τα είχαν;;;
Αν δεν ηταν στειρωμενο, θα ζητουσαν χρήματα ειμαι σιγουρη:confused: ...εχει και πιστοποιητικο απο εκτροφειο της Αγγλίας ο μπουχεσακος μου.:)

Ο λογος που τον εδιναν?? ηταν επειδη αφηνε τριχες!! τον ειχαν περιορισμένο σε ενα δωματιο και ολη μερα ηταν μονος...:( Γι΄αυτο και ειναι τοσο ζωηρος τωρα, πιστευω οτι τωρα μπορει να παιξει πραγματικα , γενικα τα αφηνω να κυκλοφορουν σε ολο το σπιτι, και να ξαπλωνουν οπου θελουν....πιστευω οτι ειναι ευτυχισμενο .

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back