Birman-maniacs

Ζελέ Έχει και η whiskas.Friskies δεν παίρνω ποτέ,είναι αθλια.Όποτε πάω στην κτηνίατρο,παίρνω hill's φακελάκια,αλλιώς αυτά της whiskas με το κρέας,gourmet,Sheba...Είναι λίγο πιο ακριβά αλλά δεν φοβάμαι για διάρροιες κτλ.:/:

καλα κανεις!εγω ειμαι πολύ κατα αυτων των φαγητων!:down:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλο απογευμα!! φιλακια!! :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ο λογος που τον εδιναν?? ηταν επειδη αφηνε τριχες!! τον ειχαν περιορισμένο σε ενα δωματιο και ολη μερα ηταν μονος...:( Γι΄αυτο και ειναι τοσο ζωηρος τωρα, πιστευω οτι τωρα μπορει να παιξει πραγματικα , γενικα τα αφηνω να κυκλοφορουν σε ολο το σπιτι, και να ξαπλωνουν οπου θελουν....πιστευω οτι ειναι ευτυχισμενο .
Απίστευτο...Καλά κι εμένα μένει στο δωμάτιο(μάλλον στα δωμάτια,έχει οικειοποιηθεί όλες τις κρεβατοκάμαρες),αλλά ήξερα ότι είναι προσωρινό και ότι θα μετακόμιζα μέσα στο καλοκαίρι,αλλιώς δεν θα τον είχα μοναχούλη του σε τόσο κλειστό χώρο.Βέβαια το δωμάτιό μου έχει γίνει κέντρο διερχομένων,γιατί όλοι μπαινοβγαίνουν να δουν "τι κάνει ο Σειριούλης".:down:Και με χαρτιά ε;Κι εγώ νομίζω ότι τώρα βρήκε τον εαυτό του,έχει και την Πισούκα για παρέα...:up:

καλα κανεις!εγω ειμαι πολύ κατα αυτων των φαγητων!:down:
Ναι κι εγώ νομίζω ότι τις περισσότερες φορές περισσότερο κακό κάνουν παρά καλό...Μια γνωστής μου το γατάκι με τη friskies έκανε διάρροια με αίμα.Μόλις άλλαξε τροφή έφτιαξε το εντεράκι του.Κι έχω παρατηρήσει ότι στην τελική στην ίδια τιμή σου έρχεται η ξηρά περίπου,γιατί με τις "καλές" χορταίνουν πιο γρήγορα και με μικρότερη ποσότητα.;)

τι κανετε παιδια?κανεις μεσα?:hmm:

γεια σας κι απο μενα!!!!ολη μερα δεν ειχα ιντερνετ δυστυχως!!!!ολη η Φωκιδα μας ειπαν ειχε προβλημα!!!

αντε ρε?γι αυτο αργησες να μπεις!και ελεγα τοση δουλεια εχει?:hmm:

Καλημέρα! :)

Καλημερα!! τι αερας ειναι αυτος?? δεν κοιμηθηκα καθολου καλα....:(

Καλημερα!! τι αερας ειναι αυτος?? δεν κοιμηθηκα καθολου καλα....:(
Απ΄τον αέρα? Εγώ τέζα έπεσα κι έτσι σηκώθηκα!

Kατά τις 6 άκουσα το Μορφέα να κάνει Μοοοοοο.... με τη βαριά φωνή του στο μπαλκόνι... μετά το ζευγάρωμα τον πιάνει να φωνάζει κάποιες στιγμές και μετά να σταματά...

Μαλλον του αρεσε ολο το ''σκηνικο'', και θελει και αλλο ...υποθετω η Καλυψω στην κοσμαρα της..:)

Μαλλον του αρεσε ολο το ''σκηνικο'', και θελει και αλλο ...υποθετω η Καλυψω στην κοσμαρα της..:)
Ναι... ζευγάρωσαν τη προηγούμενη εβδομάδα... δεν έχει οίστρο πια... της κόπηκε... πάντως παίζουν πολύ και είναι ένα πολύ τρυφερό ζευγαράκι... προς το παρόν... γιατί αν έρθουν τα παιδιά... δεν ξέρω πως θα εξελιχθεί η σχέση τους...

Πες κανένα καινούργιο με τον Άλφι?:)

Αληθεια μετα που θα γεννηθουν τα μικρα, πρεπει να απομονωσεις τον Μορφεα?:hmm:

Πες κανένα καινούργιο με τον Άλφι?:)
Για να καταλάβεις ποσο πτώμα ειμαι...δεν εχω χρονο να ασχοληθώ καθολου με τισ μπαλιτσες μου..:( Θυμασαι ενα ποντικι που σου εφερα, που κανει θορυβο? παιζει τρελα με αυτο το ποντικι...:) το ασχημο ειναι οτι παιζει και τη νυχτα!! το πιανει απο την ουρα και το φερνει στο υπνοδωματιο κατα τις 4-5 το πρωι...:blink::blink: Φυσικα ξυπναω, και του το αρπαζω!! Μετα καθεται στο ποπο και με κοιταει παραπονεμενα :lol: Λεει και κανα μαουυυυυυυ και φευγει!! :cool:

Για να καταλάβεις ποσο πτώμα ειμαι...δεν εχω χρονο να ασχοληθώ καθολου με τισ μπαλιτσες μου..:( Θυμασαι ενα ποντικι που σου εφερα, που κανει θορυβο? παιζει τρελα με αυτο το ποντικι...:) το ασχημο ειναι οτι παιζει και τη νυχτα!! το πιανει απο την ουρα και το φερνει στο υπνοδωματιο κατα τις 4-5 το πρωι...:blink::blink: Φυσικα ξυπναω, και του το αρπαζω!! Μετα καθεται στο ποπο και με κοιταει παραπονεμενα :lol: Λεει και κανα μαουυυυυυυ και φευγει!! :cool:
Άπαιχτος ο Άλφι! :lol:

Η καλυτερη τους ειναι τωρα, γιατι ο Γιωργος εχει αδεια και κανει διαφορες δουλιτσες στο σπιτι..με αποτελεσμα να εχουν και νεα ''ενδιαφεροντα''. ;)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back