Birman-maniacs

αντι για λαδοκολα κανει να βαλουμε γαστρα?
Μπιμπέος!:up:... τώρα σε τρώει ο ποπός σου να ακούσεις για καπάκια εσύ...:P:lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μπιμπέος!:up:... τώρα σε τρώει ο ποπός σου να ακούσεις για καπάκια εσύ...:P:lol:
πως με πιανεις,πως με πιανεις....:lol::lol::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

βρε παιδια καλο μηνα δεν ειπαμε!!!!!!!!!!!!!:):):)

:):)η μικρή Faraya!

Συνημμένα

• faraya.jpg
    faraya.jpg
    61 KB · Εμφανίσεις: 23
ξανθέ αθόρυβε τύπε μέσα είσαι?:)

Mεσα ειμαι:)

Kαλό μήνα και καλή παράσταση!:up:

Καλο μηνα και απο μενα!Τις θεατρικες παραστασεις τις βαριεμαι απιστευτα...αμα πηγαιναμε με το σχολειο ελεγα βλακειες με τους φιλους μου για να περασει η ωρα:lol:

Καλο μηνα και απο μενα!Τις θεατρικες παραστασεις τις βαριεμαι απιστευτα...αμα πηγαιναμε με το σχολειο ελεγα βλακειες με τους φιλους μου για να περασει η ωρα:lol:
εξαρτάται από τη παράσταση... για μένα...:hmm:

εξαρτάται από τη παράσταση... για μένα...:hmm:

Η μονη διαφορα του κινηματογραφου με το θεατρο ειναι οτι στο θεατρο οι ηθοποιοι εχουν κοινο που τους παρακολουθει και παιζουν live.Αυτο που δεν μου αρεσει στο θεατρο ειναι οτι οι ηθοποιοι πορωνονται σε στιγμες που δεν πρεπει,κανουν αποτομες κινησεις κτλ. και χαλανε την παρασταση...

Η μονη διαφορα του κινηματογραφου με το θεατρο ειναι οτι στο θεατρο οι ηθοποιοι εχουν κοινο που τους παρακολουθει και παιζουν live.Αυτο που δεν μου αρεσει στο θεατρο ειναι οτι οι ηθοποιοι πορωνονται σε στιγμες που δεν πρεπει,κανουν αποτομες κινησεις κτλ. και χαλανε την παρασταση...
μόλις προσδιόρισες αυτό που δεν μου αρέσει στο θέατρο...την υπερβολή στην έκφραση... γίνεται όμως εν γνώση τους και αποτελεί μέρος της θεατρικής τέχνης... γι΄αυτό και η σκηνοθεσία στο κινηματογράφο είναι εκ διαμέτρου αντίθετη...το θεατρικό παίξιμο είναι πιο "φτιαχτό" και σ'άλλους αρέσει...εμένα όχι και τόσο...έχω δει και εξαιρετικά έργα αλλά έχω δει και σούπες...:)

κλείνουν τα μάτια μου θοδωρή... θα πάω σε λίγο για ύπνο...
Καληνύχτα...:)

μόλις προσδιόρισες αυτό που δεν μου αρέσει στο θέατρο...την υπερβολή στην έκφραση... γίνεται όμως εν γνώση τους και αποτελεί μέρος της θεατρικής τέχνης... γι´αυτό και η σκηνοθεσία στο κινηματογράφο είναι εκ διαμέτρου αντίθετη...το θεατρικό παίξιμο είναι πιο "φτιαχτό" και σ'άλλους αρέσει...εμένα όχι και τόσο...έχω δει και εξαιρετικά έργα αλλά έχω δει και σούπες...:)

Aυτο το παιξιμο εμενα δεν μου αρεσει γιατι ερχεται σε αντιθεση με την αποψη μου για την ηθοποια που ειναι η εξης: Οτι η δουλεια του ηθοποιου ειναι να αναπαραγει ενα σεναριο,ενα κομματι μιας ιστοριας αληθινης ή ψευτικης που πρεπει να γινει σχεδον ταυτοποιηση της προσωπικοτητας και των συναισθηματων του ηρωα με τον ηθοποιο στον και καλα τοπο και χρονικη περιοδο οπου εξελισσεται το σεναριο χωρις την παρεμβολη των συναισθηματων
αλλα και των ιδεων του ηθοποιου...Γι'αυτο οταν λεμε οτι ενας ηθοποιος εχει ταλεντο εννοουμε την ικανοτητα του να αναπαραγει ακριβως τον ηρωα που υποδυεται.

κλείνουν τα μάτια μου θοδωρή... θα πάω σε λίγο για ύπνο...
Καληνύχτα...:)

Καληνυχτα Γιουλη:hello:

Aυτο το παιξιμο εμενα δεν μου αρεσει γιατι ερχεται σε αντιθεση με την αποψη μου για την ηθοποια που ειναι η εξης: Οτι η δουλεια του ηθοποιου ειναι να αναπαραγει ενα σεναριο,ενα κομματι μιας ιστοριας αληθινης ή ψευτικης που πρεπει να γινει σχεδον ταυτοποιηση της προσωπικοτητας και των συναισθηματων του ηρωα με τον ηθοποιο στον και καλα τοπο και χρονικη περιοδο οπου εξελισσεται το σεναριο χωρις την παρεμβολη των συναισθηματων
αλλα και των ιδεων του ηθοποιου...Γι'αυτο οταν λεμε οτι ενας ηθοποιος εχει ταλεντο εννοουμε την ικανοτητα του να αναπαραγει ακριβως τον ηρωα που υποδυεται.
τεκμηριωμένη η άποψή σου... σκέψου όμως ότι π.χ. στη κωμωδία...υπάρχει η δόση της υπερβολής που όμως μας αρέσει... και σίγουρα οι ηθοποιοί κάθε άλλο παρά φυσικά παίζουν όπως και τα σενάρια κάθε άλλο παρά αληθοφανή είναι... γι΄αυτό σου είπα ότι η υπερβολή είναι στοιχείο της θεατρικής τέχνης...

βγαίνω... όνειρα γλυκά:)

Καλημέρα!ρε Δαναη σε ένα έργο είπες να πας και οι άλλοι ρίξαν φιλοσοφική συζήτηση:)

Καλημέρα!ρε Δαναη σε ένα έργο είπες να πας και οι άλλοι ρίξαν φιλοσοφική συζήτηση:)
Kαλημέρα συμπεθεράκι!!:)Πολύ χαίρομαι που είσαι μέσα!
Τι πρόγραμμα έχετε σήμερις?

:lol::lol:κι εσείς μιλάγατε για τα Lost κι αυτά...:P:lol:και δεν σκάμπαζα ντιπ!:lol:

βγήκε το συμπεθεράκι...και τώρα εγώ με ποιον θα μιλάω... που έχω πιει μια φλυτζάνα καφέ κι έχω όρεξη για πάρλα... κι είμαι και στο σπιτάκι μου κι όχι στο χαζογραφείο?? :(
παω να διαβάσω για τη Πάτμο...:)

Παιδιά αυτό το post που είχα βάλει το είδατε?
https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=29194

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back