ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 09:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.441 12-08-08 09:36 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Kαλημερα!!!!!!!!!! Χρονια Πολλά Γιουλη!!!!!!!!!!!!!!! να εισαι παντα ευτυχισμενη, υγιής και να εχεις μονο ανθρωπους που σε αγαπουν και σε νοιαζονται διπλα σου . Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ πολύ Αντούλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 09:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.442 12-08-08 09:37 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Γιουλη που ειναι ο Μορφεας απο την υπογραφη σου?? τον εξαφανισες?? Click για ανάπτυξη... Τον ανέβασα στο γατόδεντρο μαζί με τη Καλυψώ για να κερδίσω χώρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 09:37 Η Αντα έγραψε: #21.443 12-08-08 09:37 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλημέρα σας!σήμερα πρωινη πρωινη για τη μεγάλη μέρα...Γιούλη βρήκα ούρα κάτω στο πάτωμα ή αγχωθηκε η Αθηνα με όλο αυτόν τον πανικο ή ξερεις εσυ.....αλλα κατα τ΄άλλα δεν έχει τίποτα άλλο... Click για ανάπτυξη... Καλη δυναμη σου ευχομαι.... και οσο λιγοτερο αγχος...Καλα οταν μετακομισαμε, δεν σπασαμε τιποτα, ολα μια χαρα...την τελευταια κουτα που ειχε μεινει την μετεφερα μονη μου στο σπιτι - τα ειχα δει ολα απο την κουραση, ηταν 1 η ωρα το βραδυ - και μολις μπαινω στο καινουριο μας διαμερισμα...σκιζεται η κουτα και γινονται ολα χιλια κομματια . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 09:38 Η Αντα έγραψε: #21.444 12-08-08 09:38 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τον ανέβασα στο γατόδεντρο μαζί με τη Καλυψώ για να κερδίσω χώρο Click για ανάπτυξη... Και μετα θα κανεις μια φωτογραφια και με τα τρια πανω στο γατοδεντρο?? χιχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 09:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.445 12-08-08 09:39 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Και μετα θα κανεις μια φωτογραφια και με τα τρια πανω στο γατοδεντρο?? χιχι Click για ανάπτυξη... Ναι!!! Με τη Σεμέλη στη μέση... αν την αφήσει η Καλυψώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 09:40 Η Αντα έγραψε: #21.446 12-08-08 09:40 Παντως το επομενο γατοδεντρο που θα παρω, θα πρεπει η επιφανεια του να ειναι γυρω στα 60 εκ. Αυτο που εχω και ειναι 40 εκ δεν χωραει τον Αλφι...πιο πολυ προεξεχει , παρα ειναι πανω!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 09:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.447 12-08-08 09:40 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλη δυναμη σου ευχομαι.... και οσο λιγοτερο αγχος...Καλα οταν μετακομισαμε, δεν σπασαμε τιποτα, ολα μια χαρα...την τελευταια κουτα που ειχε μεινει την μετεφερα μονη μου στο σπιτι - τα ειχα δει ολα απο την κουραση, ηταν 1 η ωρα το βραδυ - και μολις μπαινω στο καινουριο μας διαμερισμα...σκιζεται η κουτα και γινονται ολα χιλια κομματια . Click για ανάπτυξη... Γούρι γούρι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 09:41 Η Αντα έγραψε: #21.448 12-08-08 09:41 Τελικα το τριημερο, θυμησε μου που θα πατε, Ευβοια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 09:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.449 12-08-08 09:41 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Παντως το επομενο γατοδεντρο που θα παρω, θα πρεπει η επιφανεια του να ειναι γυρω στα 60 εκ. Αυτο που εχω και ειναι 40 εκ δεν χωραει τον Αλφι...πιο πολυ προεξεχει , παρα ειναι πανω!!!!! Click για ανάπτυξη... Που είναι η κοπέλα που τα έχει σε καλές τιμές από Θεσ/νίκη? Παω να τα δω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 09:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.450 12-08-08 09:43 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τελικα το τριημερο, θυμησε μου που θα πατε, Ευβοια? Click για ανάπτυξη... Θα πάμε στα μαστοροχώρια της Ηπείρου! Από εκεί που κατάγομαι Το χωριό λέγεται Πυρσόγιαννη, αλλά θα μείνουμε στο Πλικάτι που είναι λίγο πιο ψηλά και έχει ένα ωραίο σπίτι εκεί η ξαδέλφη του Μάριου! Εσείς τελικά τι θα κάνετε με τους φιλοξενούμενους? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 09:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.451 12-08-08 09:44 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Θα πάμε στα μαστοροχώρια της Ηπείρου! Από εκεί που κατάγομαι Το χωριό λέγεται Πυρσόγιαννη, αλλά θα μείνουμε στο Πλικάτι που είναι λίγο πιο ψηλά και έχει ένα ωραίο σπίτι εκεί η ξαδέλφη του Μάριου! Εσείς τελικά τι θα κάνετε με τους φιλοξενούμενους? Click για ανάπτυξη... Κοίτα site το χωριουδάκι https://www.plikati.gr/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 09:46 Η Αντα έγραψε: #21.452 12-08-08 09:46 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Που είναι η κοπέλα που τα έχει σε καλές τιμές από Θεσ/νίκη? Παω να τα δω! Click για ανάπτυξη... Ναι ναι και εγω απο κει εχω βαλει καποια στο ματι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 09:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.453 12-08-08 09:48 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ναι ναι και εγω απο κει εχω βαλει καποια στο ματι... Click για ανάπτυξη... Ποιο λες? Κι εγώ λέω η ζηλιάρα να τσιμπήσω κανένα ακόμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 09:49 Η Αντα έγραψε: #21.454 12-08-08 09:49 Οι φιλοξενουμενοι θα φτασουν αυριο το πρωι...ηδη τους εχω ετοιμασει το δωματιο. Για το τριημερο σκεφτηκα πρωτον οτι ειμαστε κουρασμενοι, για πολλα πολλα εξοδα δεν ειμαστε. Αν ειμασταν μονοι μας θα πηγαιναμε στο χωριο του Γιωργου....θαλασσα εχει για να κανουμε μπανακια, δωματιο να μεινουμε εχουμε (και οι 4)....αρα θα παμε εκει, αν τους αρεσει εχει καλως, διαφορετικα δεν θα σκασω και ολας!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 09:51 Η Αντα έγραψε: #21.455 12-08-08 09:51 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ποιο λες? Κι εγώ λέω η ζηλιάρα να τσιμπήσω κανένα ακόμα... Click για ανάπτυξη... Χμμ πως να σου εξηγησω τωρα....ειναι στη πρωτη σελιδα καποια που μου αρεσουν...τα εχει βαλει στο σιτε της? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 09:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.456 12-08-08 09:53 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Χμμ πως να σου εξηγησω τωρα....ειναι στη πρωτη σελιδα καποια που μου αρεσουν...τα εχει βαλει στο σιτε της? Click για ανάπτυξη... Εμένα μου αρέσει αυτό στη πρώτη σελ. με τη σκαλίτσα που βγαίνει σε μπλε και σκούρο καφέ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 09:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.457 12-08-08 09:55 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Οι φιλοξενουμενοι θα φτασουν αυριο το πρωι...ηδη τους εχω ετοιμασει το δωματιο. Για το τριημερο σκεφτηκα πρωτον οτι ειμαστε κουρασμενοι, για πολλα πολλα εξοδα δεν ειμαστε. Αν ειμασταν μονοι μας θα πηγαιναμε στο χωριο του Γιωργου....θαλασσα εχει για να κανουμε μπανακια, δωματιο να μεινουμε εχουμε (και οι 4)....αρα θα παμε εκει, αν τους αρεσει εχει καλως, διαφορετικα δεν θα σκασω και ολας!! Click για ανάπτυξη... Θα τους αρέσει σίγουρα!! Και μόνο που είναι διακοπές τους αρκεί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 09:56 Η Αντα έγραψε: #21.458 12-08-08 09:56 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εμένα μου αρέσει αυτό στη πρώτη σελ. με τη σκαλίτσα που βγαίνει σε μπλε και σκούρο καφέ. Click για ανάπτυξη... Ναι ενα ειναι αυτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 09:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.459 12-08-08 09:56 Αντα σου ανήγει το www.birman.gr ??Eμένα όχι από χθες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 09:57 Η Αντα έγραψε: #21.460 12-08-08 09:57 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Θα τους αρέσει σίγουρα!! Και μόνο που είναι διακοπές τους αρκεί! Click για ανάπτυξη... Ειναι οπως ελεγα στη Κατερινα για την Ισπανιδα φιλη της...οτι θεωρουμε εμεις πια συνηθισμενο σε εκεινους αρεσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1071 1072 1073 1074 1075 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1073 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1073 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Kαλημερα!!!!!!!!!! Χρονια Πολλά Γιουλη!!!!!!!!!!!!!!! να εισαι παντα ευτυχισμενη, υγιής και να εχεις μονο ανθρωπους που σε αγαπουν και σε νοιαζονται διπλα σου . Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ πολύ Αντούλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 09:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.442 12-08-08 09:37 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Γιουλη που ειναι ο Μορφεας απο την υπογραφη σου?? τον εξαφανισες?? Click για ανάπτυξη... Τον ανέβασα στο γατόδεντρο μαζί με τη Καλυψώ για να κερδίσω χώρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 09:37 Η Αντα έγραψε: #21.443 12-08-08 09:37 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλημέρα σας!σήμερα πρωινη πρωινη για τη μεγάλη μέρα...Γιούλη βρήκα ούρα κάτω στο πάτωμα ή αγχωθηκε η Αθηνα με όλο αυτόν τον πανικο ή ξερεις εσυ.....αλλα κατα τ΄άλλα δεν έχει τίποτα άλλο... Click για ανάπτυξη... Καλη δυναμη σου ευχομαι.... και οσο λιγοτερο αγχος...Καλα οταν μετακομισαμε, δεν σπασαμε τιποτα, ολα μια χαρα...την τελευταια κουτα που ειχε μεινει την μετεφερα μονη μου στο σπιτι - τα ειχα δει ολα απο την κουραση, ηταν 1 η ωρα το βραδυ - και μολις μπαινω στο καινουριο μας διαμερισμα...σκιζεται η κουτα και γινονται ολα χιλια κομματια . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 09:38 Η Αντα έγραψε: #21.444 12-08-08 09:38 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τον ανέβασα στο γατόδεντρο μαζί με τη Καλυψώ για να κερδίσω χώρο Click για ανάπτυξη... Και μετα θα κανεις μια φωτογραφια και με τα τρια πανω στο γατοδεντρο?? χιχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 09:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.445 12-08-08 09:39 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Και μετα θα κανεις μια φωτογραφια και με τα τρια πανω στο γατοδεντρο?? χιχι Click για ανάπτυξη... Ναι!!! Με τη Σεμέλη στη μέση... αν την αφήσει η Καλυψώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 09:40 Η Αντα έγραψε: #21.446 12-08-08 09:40 Παντως το επομενο γατοδεντρο που θα παρω, θα πρεπει η επιφανεια του να ειναι γυρω στα 60 εκ. Αυτο που εχω και ειναι 40 εκ δεν χωραει τον Αλφι...πιο πολυ προεξεχει , παρα ειναι πανω!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 09:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.447 12-08-08 09:40 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλη δυναμη σου ευχομαι.... και οσο λιγοτερο αγχος...Καλα οταν μετακομισαμε, δεν σπασαμε τιποτα, ολα μια χαρα...την τελευταια κουτα που ειχε μεινει την μετεφερα μονη μου στο σπιτι - τα ειχα δει ολα απο την κουραση, ηταν 1 η ωρα το βραδυ - και μολις μπαινω στο καινουριο μας διαμερισμα...σκιζεται η κουτα και γινονται ολα χιλια κομματια . Click για ανάπτυξη... Γούρι γούρι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 09:41 Η Αντα έγραψε: #21.448 12-08-08 09:41 Τελικα το τριημερο, θυμησε μου που θα πατε, Ευβοια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 09:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.449 12-08-08 09:41 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Παντως το επομενο γατοδεντρο που θα παρω, θα πρεπει η επιφανεια του να ειναι γυρω στα 60 εκ. Αυτο που εχω και ειναι 40 εκ δεν χωραει τον Αλφι...πιο πολυ προεξεχει , παρα ειναι πανω!!!!! Click για ανάπτυξη... Που είναι η κοπέλα που τα έχει σε καλές τιμές από Θεσ/νίκη? Παω να τα δω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 09:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.450 12-08-08 09:43 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τελικα το τριημερο, θυμησε μου που θα πατε, Ευβοια? Click για ανάπτυξη... Θα πάμε στα μαστοροχώρια της Ηπείρου! Από εκεί που κατάγομαι Το χωριό λέγεται Πυρσόγιαννη, αλλά θα μείνουμε στο Πλικάτι που είναι λίγο πιο ψηλά και έχει ένα ωραίο σπίτι εκεί η ξαδέλφη του Μάριου! Εσείς τελικά τι θα κάνετε με τους φιλοξενούμενους? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 09:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.451 12-08-08 09:44 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Θα πάμε στα μαστοροχώρια της Ηπείρου! Από εκεί που κατάγομαι Το χωριό λέγεται Πυρσόγιαννη, αλλά θα μείνουμε στο Πλικάτι που είναι λίγο πιο ψηλά και έχει ένα ωραίο σπίτι εκεί η ξαδέλφη του Μάριου! Εσείς τελικά τι θα κάνετε με τους φιλοξενούμενους? Click για ανάπτυξη... Κοίτα site το χωριουδάκι https://www.plikati.gr/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 09:46 Η Αντα έγραψε: #21.452 12-08-08 09:46 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Που είναι η κοπέλα που τα έχει σε καλές τιμές από Θεσ/νίκη? Παω να τα δω! Click για ανάπτυξη... Ναι ναι και εγω απο κει εχω βαλει καποια στο ματι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 09:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.453 12-08-08 09:48 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ναι ναι και εγω απο κει εχω βαλει καποια στο ματι... Click για ανάπτυξη... Ποιο λες? Κι εγώ λέω η ζηλιάρα να τσιμπήσω κανένα ακόμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 09:49 Η Αντα έγραψε: #21.454 12-08-08 09:49 Οι φιλοξενουμενοι θα φτασουν αυριο το πρωι...ηδη τους εχω ετοιμασει το δωματιο. Για το τριημερο σκεφτηκα πρωτον οτι ειμαστε κουρασμενοι, για πολλα πολλα εξοδα δεν ειμαστε. Αν ειμασταν μονοι μας θα πηγαιναμε στο χωριο του Γιωργου....θαλασσα εχει για να κανουμε μπανακια, δωματιο να μεινουμε εχουμε (και οι 4)....αρα θα παμε εκει, αν τους αρεσει εχει καλως, διαφορετικα δεν θα σκασω και ολας!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 09:51 Η Αντα έγραψε: #21.455 12-08-08 09:51 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ποιο λες? Κι εγώ λέω η ζηλιάρα να τσιμπήσω κανένα ακόμα... Click για ανάπτυξη... Χμμ πως να σου εξηγησω τωρα....ειναι στη πρωτη σελιδα καποια που μου αρεσουν...τα εχει βαλει στο σιτε της? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 09:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.456 12-08-08 09:53 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Χμμ πως να σου εξηγησω τωρα....ειναι στη πρωτη σελιδα καποια που μου αρεσουν...τα εχει βαλει στο σιτε της? Click για ανάπτυξη... Εμένα μου αρέσει αυτό στη πρώτη σελ. με τη σκαλίτσα που βγαίνει σε μπλε και σκούρο καφέ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 09:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.457 12-08-08 09:55 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Οι φιλοξενουμενοι θα φτασουν αυριο το πρωι...ηδη τους εχω ετοιμασει το δωματιο. Για το τριημερο σκεφτηκα πρωτον οτι ειμαστε κουρασμενοι, για πολλα πολλα εξοδα δεν ειμαστε. Αν ειμασταν μονοι μας θα πηγαιναμε στο χωριο του Γιωργου....θαλασσα εχει για να κανουμε μπανακια, δωματιο να μεινουμε εχουμε (και οι 4)....αρα θα παμε εκει, αν τους αρεσει εχει καλως, διαφορετικα δεν θα σκασω και ολας!! Click για ανάπτυξη... Θα τους αρέσει σίγουρα!! Και μόνο που είναι διακοπές τους αρκεί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 09:56 Η Αντα έγραψε: #21.458 12-08-08 09:56 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εμένα μου αρέσει αυτό στη πρώτη σελ. με τη σκαλίτσα που βγαίνει σε μπλε και σκούρο καφέ. Click για ανάπτυξη... Ναι ενα ειναι αυτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 09:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.459 12-08-08 09:56 Αντα σου ανήγει το www.birman.gr ??Eμένα όχι από χθες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 09:57 Η Αντα έγραψε: #21.460 12-08-08 09:57 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Θα τους αρέσει σίγουρα!! Και μόνο που είναι διακοπές τους αρκεί! Click για ανάπτυξη... Ειναι οπως ελεγα στη Κατερινα για την Ισπανιδα φιλη της...οτι θεωρουμε εμεις πια συνηθισμενο σε εκεινους αρεσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1071 1072 1073 1074 1075 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1073 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1073 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Γιουλη που ειναι ο Μορφεας απο την υπογραφη σου?? τον εξαφανισες?? Click για ανάπτυξη... Τον ανέβασα στο γατόδεντρο μαζί με τη Καλυψώ για να κερδίσω χώρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 09:37 Η Αντα έγραψε: #21.443 12-08-08 09:37 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλημέρα σας!σήμερα πρωινη πρωινη για τη μεγάλη μέρα...Γιούλη βρήκα ούρα κάτω στο πάτωμα ή αγχωθηκε η Αθηνα με όλο αυτόν τον πανικο ή ξερεις εσυ.....αλλα κατα τ΄άλλα δεν έχει τίποτα άλλο... Click για ανάπτυξη... Καλη δυναμη σου ευχομαι.... και οσο λιγοτερο αγχος...Καλα οταν μετακομισαμε, δεν σπασαμε τιποτα, ολα μια χαρα...την τελευταια κουτα που ειχε μεινει την μετεφερα μονη μου στο σπιτι - τα ειχα δει ολα απο την κουραση, ηταν 1 η ωρα το βραδυ - και μολις μπαινω στο καινουριο μας διαμερισμα...σκιζεται η κουτα και γινονται ολα χιλια κομματια . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 09:38 Η Αντα έγραψε: #21.444 12-08-08 09:38 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τον ανέβασα στο γατόδεντρο μαζί με τη Καλυψώ για να κερδίσω χώρο Click για ανάπτυξη... Και μετα θα κανεις μια φωτογραφια και με τα τρια πανω στο γατοδεντρο?? χιχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 09:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.445 12-08-08 09:39 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Και μετα θα κανεις μια φωτογραφια και με τα τρια πανω στο γατοδεντρο?? χιχι Click για ανάπτυξη... Ναι!!! Με τη Σεμέλη στη μέση... αν την αφήσει η Καλυψώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 09:40 Η Αντα έγραψε: #21.446 12-08-08 09:40 Παντως το επομενο γατοδεντρο που θα παρω, θα πρεπει η επιφανεια του να ειναι γυρω στα 60 εκ. Αυτο που εχω και ειναι 40 εκ δεν χωραει τον Αλφι...πιο πολυ προεξεχει , παρα ειναι πανω!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 09:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.447 12-08-08 09:40 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλη δυναμη σου ευχομαι.... και οσο λιγοτερο αγχος...Καλα οταν μετακομισαμε, δεν σπασαμε τιποτα, ολα μια χαρα...την τελευταια κουτα που ειχε μεινει την μετεφερα μονη μου στο σπιτι - τα ειχα δει ολα απο την κουραση, ηταν 1 η ωρα το βραδυ - και μολις μπαινω στο καινουριο μας διαμερισμα...σκιζεται η κουτα και γινονται ολα χιλια κομματια . Click για ανάπτυξη... Γούρι γούρι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 09:41 Η Αντα έγραψε: #21.448 12-08-08 09:41 Τελικα το τριημερο, θυμησε μου που θα πατε, Ευβοια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 09:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.449 12-08-08 09:41 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Παντως το επομενο γατοδεντρο που θα παρω, θα πρεπει η επιφανεια του να ειναι γυρω στα 60 εκ. Αυτο που εχω και ειναι 40 εκ δεν χωραει τον Αλφι...πιο πολυ προεξεχει , παρα ειναι πανω!!!!! Click για ανάπτυξη... Που είναι η κοπέλα που τα έχει σε καλές τιμές από Θεσ/νίκη? Παω να τα δω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 09:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.450 12-08-08 09:43 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τελικα το τριημερο, θυμησε μου που θα πατε, Ευβοια? Click για ανάπτυξη... Θα πάμε στα μαστοροχώρια της Ηπείρου! Από εκεί που κατάγομαι Το χωριό λέγεται Πυρσόγιαννη, αλλά θα μείνουμε στο Πλικάτι που είναι λίγο πιο ψηλά και έχει ένα ωραίο σπίτι εκεί η ξαδέλφη του Μάριου! Εσείς τελικά τι θα κάνετε με τους φιλοξενούμενους? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 09:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.451 12-08-08 09:44 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Θα πάμε στα μαστοροχώρια της Ηπείρου! Από εκεί που κατάγομαι Το χωριό λέγεται Πυρσόγιαννη, αλλά θα μείνουμε στο Πλικάτι που είναι λίγο πιο ψηλά και έχει ένα ωραίο σπίτι εκεί η ξαδέλφη του Μάριου! Εσείς τελικά τι θα κάνετε με τους φιλοξενούμενους? Click για ανάπτυξη... Κοίτα site το χωριουδάκι https://www.plikati.gr/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 09:46 Η Αντα έγραψε: #21.452 12-08-08 09:46 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Που είναι η κοπέλα που τα έχει σε καλές τιμές από Θεσ/νίκη? Παω να τα δω! Click για ανάπτυξη... Ναι ναι και εγω απο κει εχω βαλει καποια στο ματι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 09:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.453 12-08-08 09:48 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ναι ναι και εγω απο κει εχω βαλει καποια στο ματι... Click για ανάπτυξη... Ποιο λες? Κι εγώ λέω η ζηλιάρα να τσιμπήσω κανένα ακόμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 09:49 Η Αντα έγραψε: #21.454 12-08-08 09:49 Οι φιλοξενουμενοι θα φτασουν αυριο το πρωι...ηδη τους εχω ετοιμασει το δωματιο. Για το τριημερο σκεφτηκα πρωτον οτι ειμαστε κουρασμενοι, για πολλα πολλα εξοδα δεν ειμαστε. Αν ειμασταν μονοι μας θα πηγαιναμε στο χωριο του Γιωργου....θαλασσα εχει για να κανουμε μπανακια, δωματιο να μεινουμε εχουμε (και οι 4)....αρα θα παμε εκει, αν τους αρεσει εχει καλως, διαφορετικα δεν θα σκασω και ολας!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 09:51 Η Αντα έγραψε: #21.455 12-08-08 09:51 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ποιο λες? Κι εγώ λέω η ζηλιάρα να τσιμπήσω κανένα ακόμα... Click για ανάπτυξη... Χμμ πως να σου εξηγησω τωρα....ειναι στη πρωτη σελιδα καποια που μου αρεσουν...τα εχει βαλει στο σιτε της? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 09:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.456 12-08-08 09:53 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Χμμ πως να σου εξηγησω τωρα....ειναι στη πρωτη σελιδα καποια που μου αρεσουν...τα εχει βαλει στο σιτε της? Click για ανάπτυξη... Εμένα μου αρέσει αυτό στη πρώτη σελ. με τη σκαλίτσα που βγαίνει σε μπλε και σκούρο καφέ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 09:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.457 12-08-08 09:55 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Οι φιλοξενουμενοι θα φτασουν αυριο το πρωι...ηδη τους εχω ετοιμασει το δωματιο. Για το τριημερο σκεφτηκα πρωτον οτι ειμαστε κουρασμενοι, για πολλα πολλα εξοδα δεν ειμαστε. Αν ειμασταν μονοι μας θα πηγαιναμε στο χωριο του Γιωργου....θαλασσα εχει για να κανουμε μπανακια, δωματιο να μεινουμε εχουμε (και οι 4)....αρα θα παμε εκει, αν τους αρεσει εχει καλως, διαφορετικα δεν θα σκασω και ολας!! Click για ανάπτυξη... Θα τους αρέσει σίγουρα!! Και μόνο που είναι διακοπές τους αρκεί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 09:56 Η Αντα έγραψε: #21.458 12-08-08 09:56 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εμένα μου αρέσει αυτό στη πρώτη σελ. με τη σκαλίτσα που βγαίνει σε μπλε και σκούρο καφέ. Click για ανάπτυξη... Ναι ενα ειναι αυτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 09:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.459 12-08-08 09:56 Αντα σου ανήγει το www.birman.gr ??Eμένα όχι από χθες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 09:57 Η Αντα έγραψε: #21.460 12-08-08 09:57 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Θα τους αρέσει σίγουρα!! Και μόνο που είναι διακοπές τους αρκεί! Click για ανάπτυξη... Ειναι οπως ελεγα στη Κατερινα για την Ισπανιδα φιλη της...οτι θεωρουμε εμεις πια συνηθισμενο σε εκεινους αρεσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1071 1072 1073 1074 1075 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1073 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1073 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλημέρα σας!σήμερα πρωινη πρωινη για τη μεγάλη μέρα...Γιούλη βρήκα ούρα κάτω στο πάτωμα ή αγχωθηκε η Αθηνα με όλο αυτόν τον πανικο ή ξερεις εσυ.....αλλα κατα τ΄άλλα δεν έχει τίποτα άλλο... Click για ανάπτυξη... Καλη δυναμη σου ευχομαι.... και οσο λιγοτερο αγχος...Καλα οταν μετακομισαμε, δεν σπασαμε τιποτα, ολα μια χαρα...την τελευταια κουτα που ειχε μεινει την μετεφερα μονη μου στο σπιτι - τα ειχα δει ολα απο την κουραση, ηταν 1 η ωρα το βραδυ - και μολις μπαινω στο καινουριο μας διαμερισμα...σκιζεται η κουτα και γινονται ολα χιλια κομματια . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 09:38 Η Αντα έγραψε: #21.444 12-08-08 09:38 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τον ανέβασα στο γατόδεντρο μαζί με τη Καλυψώ για να κερδίσω χώρο Click για ανάπτυξη... Και μετα θα κανεις μια φωτογραφια και με τα τρια πανω στο γατοδεντρο?? χιχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 09:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.445 12-08-08 09:39 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Και μετα θα κανεις μια φωτογραφια και με τα τρια πανω στο γατοδεντρο?? χιχι Click για ανάπτυξη... Ναι!!! Με τη Σεμέλη στη μέση... αν την αφήσει η Καλυψώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 09:40 Η Αντα έγραψε: #21.446 12-08-08 09:40 Παντως το επομενο γατοδεντρο που θα παρω, θα πρεπει η επιφανεια του να ειναι γυρω στα 60 εκ. Αυτο που εχω και ειναι 40 εκ δεν χωραει τον Αλφι...πιο πολυ προεξεχει , παρα ειναι πανω!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 09:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.447 12-08-08 09:40 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλη δυναμη σου ευχομαι.... και οσο λιγοτερο αγχος...Καλα οταν μετακομισαμε, δεν σπασαμε τιποτα, ολα μια χαρα...την τελευταια κουτα που ειχε μεινει την μετεφερα μονη μου στο σπιτι - τα ειχα δει ολα απο την κουραση, ηταν 1 η ωρα το βραδυ - και μολις μπαινω στο καινουριο μας διαμερισμα...σκιζεται η κουτα και γινονται ολα χιλια κομματια . Click για ανάπτυξη... Γούρι γούρι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 09:41 Η Αντα έγραψε: #21.448 12-08-08 09:41 Τελικα το τριημερο, θυμησε μου που θα πατε, Ευβοια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 09:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.449 12-08-08 09:41 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Παντως το επομενο γατοδεντρο που θα παρω, θα πρεπει η επιφανεια του να ειναι γυρω στα 60 εκ. Αυτο που εχω και ειναι 40 εκ δεν χωραει τον Αλφι...πιο πολυ προεξεχει , παρα ειναι πανω!!!!! Click για ανάπτυξη... Που είναι η κοπέλα που τα έχει σε καλές τιμές από Θεσ/νίκη? Παω να τα δω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 09:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.450 12-08-08 09:43 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τελικα το τριημερο, θυμησε μου που θα πατε, Ευβοια? Click για ανάπτυξη... Θα πάμε στα μαστοροχώρια της Ηπείρου! Από εκεί που κατάγομαι Το χωριό λέγεται Πυρσόγιαννη, αλλά θα μείνουμε στο Πλικάτι που είναι λίγο πιο ψηλά και έχει ένα ωραίο σπίτι εκεί η ξαδέλφη του Μάριου! Εσείς τελικά τι θα κάνετε με τους φιλοξενούμενους? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 09:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.451 12-08-08 09:44 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Θα πάμε στα μαστοροχώρια της Ηπείρου! Από εκεί που κατάγομαι Το χωριό λέγεται Πυρσόγιαννη, αλλά θα μείνουμε στο Πλικάτι που είναι λίγο πιο ψηλά και έχει ένα ωραίο σπίτι εκεί η ξαδέλφη του Μάριου! Εσείς τελικά τι θα κάνετε με τους φιλοξενούμενους? Click για ανάπτυξη... Κοίτα site το χωριουδάκι https://www.plikati.gr/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 09:46 Η Αντα έγραψε: #21.452 12-08-08 09:46 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Που είναι η κοπέλα που τα έχει σε καλές τιμές από Θεσ/νίκη? Παω να τα δω! Click για ανάπτυξη... Ναι ναι και εγω απο κει εχω βαλει καποια στο ματι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 09:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.453 12-08-08 09:48 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ναι ναι και εγω απο κει εχω βαλει καποια στο ματι... Click για ανάπτυξη... Ποιο λες? Κι εγώ λέω η ζηλιάρα να τσιμπήσω κανένα ακόμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 09:49 Η Αντα έγραψε: #21.454 12-08-08 09:49 Οι φιλοξενουμενοι θα φτασουν αυριο το πρωι...ηδη τους εχω ετοιμασει το δωματιο. Για το τριημερο σκεφτηκα πρωτον οτι ειμαστε κουρασμενοι, για πολλα πολλα εξοδα δεν ειμαστε. Αν ειμασταν μονοι μας θα πηγαιναμε στο χωριο του Γιωργου....θαλασσα εχει για να κανουμε μπανακια, δωματιο να μεινουμε εχουμε (και οι 4)....αρα θα παμε εκει, αν τους αρεσει εχει καλως, διαφορετικα δεν θα σκασω και ολας!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 09:51 Η Αντα έγραψε: #21.455 12-08-08 09:51 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ποιο λες? Κι εγώ λέω η ζηλιάρα να τσιμπήσω κανένα ακόμα... Click για ανάπτυξη... Χμμ πως να σου εξηγησω τωρα....ειναι στη πρωτη σελιδα καποια που μου αρεσουν...τα εχει βαλει στο σιτε της? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 09:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.456 12-08-08 09:53 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Χμμ πως να σου εξηγησω τωρα....ειναι στη πρωτη σελιδα καποια που μου αρεσουν...τα εχει βαλει στο σιτε της? Click για ανάπτυξη... Εμένα μου αρέσει αυτό στη πρώτη σελ. με τη σκαλίτσα που βγαίνει σε μπλε και σκούρο καφέ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 09:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.457 12-08-08 09:55 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Οι φιλοξενουμενοι θα φτασουν αυριο το πρωι...ηδη τους εχω ετοιμασει το δωματιο. Για το τριημερο σκεφτηκα πρωτον οτι ειμαστε κουρασμενοι, για πολλα πολλα εξοδα δεν ειμαστε. Αν ειμασταν μονοι μας θα πηγαιναμε στο χωριο του Γιωργου....θαλασσα εχει για να κανουμε μπανακια, δωματιο να μεινουμε εχουμε (και οι 4)....αρα θα παμε εκει, αν τους αρεσει εχει καλως, διαφορετικα δεν θα σκασω και ολας!! Click για ανάπτυξη... Θα τους αρέσει σίγουρα!! Και μόνο που είναι διακοπές τους αρκεί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 09:56 Η Αντα έγραψε: #21.458 12-08-08 09:56 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εμένα μου αρέσει αυτό στη πρώτη σελ. με τη σκαλίτσα που βγαίνει σε μπλε και σκούρο καφέ. Click για ανάπτυξη... Ναι ενα ειναι αυτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 09:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.459 12-08-08 09:56 Αντα σου ανήγει το www.birman.gr ??Eμένα όχι από χθες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 09:57 Η Αντα έγραψε: #21.460 12-08-08 09:57 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Θα τους αρέσει σίγουρα!! Και μόνο που είναι διακοπές τους αρκεί! Click για ανάπτυξη... Ειναι οπως ελεγα στη Κατερινα για την Ισπανιδα φιλη της...οτι θεωρουμε εμεις πια συνηθισμενο σε εκεινους αρεσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1071 1072 1073 1074 1075 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1073 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1073 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τον ανέβασα στο γατόδεντρο μαζί με τη Καλυψώ για να κερδίσω χώρο Click για ανάπτυξη... Και μετα θα κανεις μια φωτογραφια και με τα τρια πανω στο γατοδεντρο?? χιχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 09:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.445 12-08-08 09:39 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Και μετα θα κανεις μια φωτογραφια και με τα τρια πανω στο γατοδεντρο?? χιχι Click για ανάπτυξη... Ναι!!! Με τη Σεμέλη στη μέση... αν την αφήσει η Καλυψώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 09:40 Η Αντα έγραψε: #21.446 12-08-08 09:40 Παντως το επομενο γατοδεντρο που θα παρω, θα πρεπει η επιφανεια του να ειναι γυρω στα 60 εκ. Αυτο που εχω και ειναι 40 εκ δεν χωραει τον Αλφι...πιο πολυ προεξεχει , παρα ειναι πανω!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 09:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.447 12-08-08 09:40 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλη δυναμη σου ευχομαι.... και οσο λιγοτερο αγχος...Καλα οταν μετακομισαμε, δεν σπασαμε τιποτα, ολα μια χαρα...την τελευταια κουτα που ειχε μεινει την μετεφερα μονη μου στο σπιτι - τα ειχα δει ολα απο την κουραση, ηταν 1 η ωρα το βραδυ - και μολις μπαινω στο καινουριο μας διαμερισμα...σκιζεται η κουτα και γινονται ολα χιλια κομματια . Click για ανάπτυξη... Γούρι γούρι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 09:41 Η Αντα έγραψε: #21.448 12-08-08 09:41 Τελικα το τριημερο, θυμησε μου που θα πατε, Ευβοια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 09:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.449 12-08-08 09:41 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Παντως το επομενο γατοδεντρο που θα παρω, θα πρεπει η επιφανεια του να ειναι γυρω στα 60 εκ. Αυτο που εχω και ειναι 40 εκ δεν χωραει τον Αλφι...πιο πολυ προεξεχει , παρα ειναι πανω!!!!! Click για ανάπτυξη... Που είναι η κοπέλα που τα έχει σε καλές τιμές από Θεσ/νίκη? Παω να τα δω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 09:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.450 12-08-08 09:43 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τελικα το τριημερο, θυμησε μου που θα πατε, Ευβοια? Click για ανάπτυξη... Θα πάμε στα μαστοροχώρια της Ηπείρου! Από εκεί που κατάγομαι Το χωριό λέγεται Πυρσόγιαννη, αλλά θα μείνουμε στο Πλικάτι που είναι λίγο πιο ψηλά και έχει ένα ωραίο σπίτι εκεί η ξαδέλφη του Μάριου! Εσείς τελικά τι θα κάνετε με τους φιλοξενούμενους? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 09:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.451 12-08-08 09:44 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Θα πάμε στα μαστοροχώρια της Ηπείρου! Από εκεί που κατάγομαι Το χωριό λέγεται Πυρσόγιαννη, αλλά θα μείνουμε στο Πλικάτι που είναι λίγο πιο ψηλά και έχει ένα ωραίο σπίτι εκεί η ξαδέλφη του Μάριου! Εσείς τελικά τι θα κάνετε με τους φιλοξενούμενους? Click για ανάπτυξη... Κοίτα site το χωριουδάκι https://www.plikati.gr/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 09:46 Η Αντα έγραψε: #21.452 12-08-08 09:46 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Που είναι η κοπέλα που τα έχει σε καλές τιμές από Θεσ/νίκη? Παω να τα δω! Click για ανάπτυξη... Ναι ναι και εγω απο κει εχω βαλει καποια στο ματι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 09:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.453 12-08-08 09:48 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ναι ναι και εγω απο κει εχω βαλει καποια στο ματι... Click για ανάπτυξη... Ποιο λες? Κι εγώ λέω η ζηλιάρα να τσιμπήσω κανένα ακόμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 09:49 Η Αντα έγραψε: #21.454 12-08-08 09:49 Οι φιλοξενουμενοι θα φτασουν αυριο το πρωι...ηδη τους εχω ετοιμασει το δωματιο. Για το τριημερο σκεφτηκα πρωτον οτι ειμαστε κουρασμενοι, για πολλα πολλα εξοδα δεν ειμαστε. Αν ειμασταν μονοι μας θα πηγαιναμε στο χωριο του Γιωργου....θαλασσα εχει για να κανουμε μπανακια, δωματιο να μεινουμε εχουμε (και οι 4)....αρα θα παμε εκει, αν τους αρεσει εχει καλως, διαφορετικα δεν θα σκασω και ολας!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 09:51 Η Αντα έγραψε: #21.455 12-08-08 09:51 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ποιο λες? Κι εγώ λέω η ζηλιάρα να τσιμπήσω κανένα ακόμα... Click για ανάπτυξη... Χμμ πως να σου εξηγησω τωρα....ειναι στη πρωτη σελιδα καποια που μου αρεσουν...τα εχει βαλει στο σιτε της? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 09:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.456 12-08-08 09:53 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Χμμ πως να σου εξηγησω τωρα....ειναι στη πρωτη σελιδα καποια που μου αρεσουν...τα εχει βαλει στο σιτε της? Click για ανάπτυξη... Εμένα μου αρέσει αυτό στη πρώτη σελ. με τη σκαλίτσα που βγαίνει σε μπλε και σκούρο καφέ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 09:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.457 12-08-08 09:55 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Οι φιλοξενουμενοι θα φτασουν αυριο το πρωι...ηδη τους εχω ετοιμασει το δωματιο. Για το τριημερο σκεφτηκα πρωτον οτι ειμαστε κουρασμενοι, για πολλα πολλα εξοδα δεν ειμαστε. Αν ειμασταν μονοι μας θα πηγαιναμε στο χωριο του Γιωργου....θαλασσα εχει για να κανουμε μπανακια, δωματιο να μεινουμε εχουμε (και οι 4)....αρα θα παμε εκει, αν τους αρεσει εχει καλως, διαφορετικα δεν θα σκασω και ολας!! Click για ανάπτυξη... Θα τους αρέσει σίγουρα!! Και μόνο που είναι διακοπές τους αρκεί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 09:56 Η Αντα έγραψε: #21.458 12-08-08 09:56 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εμένα μου αρέσει αυτό στη πρώτη σελ. με τη σκαλίτσα που βγαίνει σε μπλε και σκούρο καφέ. Click για ανάπτυξη... Ναι ενα ειναι αυτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 09:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.459 12-08-08 09:56 Αντα σου ανήγει το www.birman.gr ??Eμένα όχι από χθες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 09:57 Η Αντα έγραψε: #21.460 12-08-08 09:57 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Θα τους αρέσει σίγουρα!! Και μόνο που είναι διακοπές τους αρκεί! Click για ανάπτυξη... Ειναι οπως ελεγα στη Κατερινα για την Ισπανιδα φιλη της...οτι θεωρουμε εμεις πια συνηθισμενο σε εκεινους αρεσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1071 1072 1073 1074 1075 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1073 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1073 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Και μετα θα κανεις μια φωτογραφια και με τα τρια πανω στο γατοδεντρο?? χιχι Click για ανάπτυξη... Ναι!!! Με τη Σεμέλη στη μέση... αν την αφήσει η Καλυψώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 09:40 Η Αντα έγραψε: #21.446 12-08-08 09:40 Παντως το επομενο γατοδεντρο που θα παρω, θα πρεπει η επιφανεια του να ειναι γυρω στα 60 εκ. Αυτο που εχω και ειναι 40 εκ δεν χωραει τον Αλφι...πιο πολυ προεξεχει , παρα ειναι πανω!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 09:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.447 12-08-08 09:40 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλη δυναμη σου ευχομαι.... και οσο λιγοτερο αγχος...Καλα οταν μετακομισαμε, δεν σπασαμε τιποτα, ολα μια χαρα...την τελευταια κουτα που ειχε μεινει την μετεφερα μονη μου στο σπιτι - τα ειχα δει ολα απο την κουραση, ηταν 1 η ωρα το βραδυ - και μολις μπαινω στο καινουριο μας διαμερισμα...σκιζεται η κουτα και γινονται ολα χιλια κομματια . Click για ανάπτυξη... Γούρι γούρι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 09:41 Η Αντα έγραψε: #21.448 12-08-08 09:41 Τελικα το τριημερο, θυμησε μου που θα πατε, Ευβοια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 09:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.449 12-08-08 09:41 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Παντως το επομενο γατοδεντρο που θα παρω, θα πρεπει η επιφανεια του να ειναι γυρω στα 60 εκ. Αυτο που εχω και ειναι 40 εκ δεν χωραει τον Αλφι...πιο πολυ προεξεχει , παρα ειναι πανω!!!!! Click για ανάπτυξη... Που είναι η κοπέλα που τα έχει σε καλές τιμές από Θεσ/νίκη? Παω να τα δω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 09:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.450 12-08-08 09:43 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τελικα το τριημερο, θυμησε μου που θα πατε, Ευβοια? Click για ανάπτυξη... Θα πάμε στα μαστοροχώρια της Ηπείρου! Από εκεί που κατάγομαι Το χωριό λέγεται Πυρσόγιαννη, αλλά θα μείνουμε στο Πλικάτι που είναι λίγο πιο ψηλά και έχει ένα ωραίο σπίτι εκεί η ξαδέλφη του Μάριου! Εσείς τελικά τι θα κάνετε με τους φιλοξενούμενους? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 09:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.451 12-08-08 09:44 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Θα πάμε στα μαστοροχώρια της Ηπείρου! Από εκεί που κατάγομαι Το χωριό λέγεται Πυρσόγιαννη, αλλά θα μείνουμε στο Πλικάτι που είναι λίγο πιο ψηλά και έχει ένα ωραίο σπίτι εκεί η ξαδέλφη του Μάριου! Εσείς τελικά τι θα κάνετε με τους φιλοξενούμενους? Click για ανάπτυξη... Κοίτα site το χωριουδάκι https://www.plikati.gr/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 09:46 Η Αντα έγραψε: #21.452 12-08-08 09:46 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Που είναι η κοπέλα που τα έχει σε καλές τιμές από Θεσ/νίκη? Παω να τα δω! Click για ανάπτυξη... Ναι ναι και εγω απο κει εχω βαλει καποια στο ματι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 09:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.453 12-08-08 09:48 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ναι ναι και εγω απο κει εχω βαλει καποια στο ματι... Click για ανάπτυξη... Ποιο λες? Κι εγώ λέω η ζηλιάρα να τσιμπήσω κανένα ακόμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 09:49 Η Αντα έγραψε: #21.454 12-08-08 09:49 Οι φιλοξενουμενοι θα φτασουν αυριο το πρωι...ηδη τους εχω ετοιμασει το δωματιο. Για το τριημερο σκεφτηκα πρωτον οτι ειμαστε κουρασμενοι, για πολλα πολλα εξοδα δεν ειμαστε. Αν ειμασταν μονοι μας θα πηγαιναμε στο χωριο του Γιωργου....θαλασσα εχει για να κανουμε μπανακια, δωματιο να μεινουμε εχουμε (και οι 4)....αρα θα παμε εκει, αν τους αρεσει εχει καλως, διαφορετικα δεν θα σκασω και ολας!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 09:51 Η Αντα έγραψε: #21.455 12-08-08 09:51 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ποιο λες? Κι εγώ λέω η ζηλιάρα να τσιμπήσω κανένα ακόμα... Click για ανάπτυξη... Χμμ πως να σου εξηγησω τωρα....ειναι στη πρωτη σελιδα καποια που μου αρεσουν...τα εχει βαλει στο σιτε της? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 09:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.456 12-08-08 09:53 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Χμμ πως να σου εξηγησω τωρα....ειναι στη πρωτη σελιδα καποια που μου αρεσουν...τα εχει βαλει στο σιτε της? Click για ανάπτυξη... Εμένα μου αρέσει αυτό στη πρώτη σελ. με τη σκαλίτσα που βγαίνει σε μπλε και σκούρο καφέ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 09:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.457 12-08-08 09:55 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Οι φιλοξενουμενοι θα φτασουν αυριο το πρωι...ηδη τους εχω ετοιμασει το δωματιο. Για το τριημερο σκεφτηκα πρωτον οτι ειμαστε κουρασμενοι, για πολλα πολλα εξοδα δεν ειμαστε. Αν ειμασταν μονοι μας θα πηγαιναμε στο χωριο του Γιωργου....θαλασσα εχει για να κανουμε μπανακια, δωματιο να μεινουμε εχουμε (και οι 4)....αρα θα παμε εκει, αν τους αρεσει εχει καλως, διαφορετικα δεν θα σκασω και ολας!! Click για ανάπτυξη... Θα τους αρέσει σίγουρα!! Και μόνο που είναι διακοπές τους αρκεί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 09:56 Η Αντα έγραψε: #21.458 12-08-08 09:56 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εμένα μου αρέσει αυτό στη πρώτη σελ. με τη σκαλίτσα που βγαίνει σε μπλε και σκούρο καφέ. Click για ανάπτυξη... Ναι ενα ειναι αυτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 09:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.459 12-08-08 09:56 Αντα σου ανήγει το www.birman.gr ??Eμένα όχι από χθες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 09:57 Η Αντα έγραψε: #21.460 12-08-08 09:57 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Θα τους αρέσει σίγουρα!! Και μόνο που είναι διακοπές τους αρκεί! Click για ανάπτυξη... Ειναι οπως ελεγα στη Κατερινα για την Ισπανιδα φιλη της...οτι θεωρουμε εμεις πια συνηθισμενο σε εκεινους αρεσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1071 1072 1073 1074 1075 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1073 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1073 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Παντως το επομενο γατοδεντρο που θα παρω, θα πρεπει η επιφανεια του να ειναι γυρω στα 60 εκ. Αυτο που εχω και ειναι 40 εκ δεν χωραει τον Αλφι...πιο πολυ προεξεχει , παρα ειναι πανω!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 09:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.447 12-08-08 09:40 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλη δυναμη σου ευχομαι.... και οσο λιγοτερο αγχος...Καλα οταν μετακομισαμε, δεν σπασαμε τιποτα, ολα μια χαρα...την τελευταια κουτα που ειχε μεινει την μετεφερα μονη μου στο σπιτι - τα ειχα δει ολα απο την κουραση, ηταν 1 η ωρα το βραδυ - και μολις μπαινω στο καινουριο μας διαμερισμα...σκιζεται η κουτα και γινονται ολα χιλια κομματια . Click για ανάπτυξη... Γούρι γούρι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 09:41 Η Αντα έγραψε: #21.448 12-08-08 09:41 Τελικα το τριημερο, θυμησε μου που θα πατε, Ευβοια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 09:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.449 12-08-08 09:41 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Παντως το επομενο γατοδεντρο που θα παρω, θα πρεπει η επιφανεια του να ειναι γυρω στα 60 εκ. Αυτο που εχω και ειναι 40 εκ δεν χωραει τον Αλφι...πιο πολυ προεξεχει , παρα ειναι πανω!!!!! Click για ανάπτυξη... Που είναι η κοπέλα που τα έχει σε καλές τιμές από Θεσ/νίκη? Παω να τα δω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 09:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.450 12-08-08 09:43 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τελικα το τριημερο, θυμησε μου που θα πατε, Ευβοια? Click για ανάπτυξη... Θα πάμε στα μαστοροχώρια της Ηπείρου! Από εκεί που κατάγομαι Το χωριό λέγεται Πυρσόγιαννη, αλλά θα μείνουμε στο Πλικάτι που είναι λίγο πιο ψηλά και έχει ένα ωραίο σπίτι εκεί η ξαδέλφη του Μάριου! Εσείς τελικά τι θα κάνετε με τους φιλοξενούμενους? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 09:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.451 12-08-08 09:44 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Θα πάμε στα μαστοροχώρια της Ηπείρου! Από εκεί που κατάγομαι Το χωριό λέγεται Πυρσόγιαννη, αλλά θα μείνουμε στο Πλικάτι που είναι λίγο πιο ψηλά και έχει ένα ωραίο σπίτι εκεί η ξαδέλφη του Μάριου! Εσείς τελικά τι θα κάνετε με τους φιλοξενούμενους? Click για ανάπτυξη... Κοίτα site το χωριουδάκι https://www.plikati.gr/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 09:46 Η Αντα έγραψε: #21.452 12-08-08 09:46 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Που είναι η κοπέλα που τα έχει σε καλές τιμές από Θεσ/νίκη? Παω να τα δω! Click για ανάπτυξη... Ναι ναι και εγω απο κει εχω βαλει καποια στο ματι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 09:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.453 12-08-08 09:48 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ναι ναι και εγω απο κει εχω βαλει καποια στο ματι... Click για ανάπτυξη... Ποιο λες? Κι εγώ λέω η ζηλιάρα να τσιμπήσω κανένα ακόμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 09:49 Η Αντα έγραψε: #21.454 12-08-08 09:49 Οι φιλοξενουμενοι θα φτασουν αυριο το πρωι...ηδη τους εχω ετοιμασει το δωματιο. Για το τριημερο σκεφτηκα πρωτον οτι ειμαστε κουρασμενοι, για πολλα πολλα εξοδα δεν ειμαστε. Αν ειμασταν μονοι μας θα πηγαιναμε στο χωριο του Γιωργου....θαλασσα εχει για να κανουμε μπανακια, δωματιο να μεινουμε εχουμε (και οι 4)....αρα θα παμε εκει, αν τους αρεσει εχει καλως, διαφορετικα δεν θα σκασω και ολας!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 09:51 Η Αντα έγραψε: #21.455 12-08-08 09:51 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ποιο λες? Κι εγώ λέω η ζηλιάρα να τσιμπήσω κανένα ακόμα... Click για ανάπτυξη... Χμμ πως να σου εξηγησω τωρα....ειναι στη πρωτη σελιδα καποια που μου αρεσουν...τα εχει βαλει στο σιτε της? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 09:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.456 12-08-08 09:53 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Χμμ πως να σου εξηγησω τωρα....ειναι στη πρωτη σελιδα καποια που μου αρεσουν...τα εχει βαλει στο σιτε της? Click για ανάπτυξη... Εμένα μου αρέσει αυτό στη πρώτη σελ. με τη σκαλίτσα που βγαίνει σε μπλε και σκούρο καφέ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 09:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.457 12-08-08 09:55 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Οι φιλοξενουμενοι θα φτασουν αυριο το πρωι...ηδη τους εχω ετοιμασει το δωματιο. Για το τριημερο σκεφτηκα πρωτον οτι ειμαστε κουρασμενοι, για πολλα πολλα εξοδα δεν ειμαστε. Αν ειμασταν μονοι μας θα πηγαιναμε στο χωριο του Γιωργου....θαλασσα εχει για να κανουμε μπανακια, δωματιο να μεινουμε εχουμε (και οι 4)....αρα θα παμε εκει, αν τους αρεσει εχει καλως, διαφορετικα δεν θα σκασω και ολας!! Click για ανάπτυξη... Θα τους αρέσει σίγουρα!! Και μόνο που είναι διακοπές τους αρκεί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 09:56 Η Αντα έγραψε: #21.458 12-08-08 09:56 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εμένα μου αρέσει αυτό στη πρώτη σελ. με τη σκαλίτσα που βγαίνει σε μπλε και σκούρο καφέ. Click για ανάπτυξη... Ναι ενα ειναι αυτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 09:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.459 12-08-08 09:56 Αντα σου ανήγει το www.birman.gr ??Eμένα όχι από χθες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 09:57 Η Αντα έγραψε: #21.460 12-08-08 09:57 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Θα τους αρέσει σίγουρα!! Και μόνο που είναι διακοπές τους αρκεί! Click για ανάπτυξη... Ειναι οπως ελεγα στη Κατερινα για την Ισπανιδα φιλη της...οτι θεωρουμε εμεις πια συνηθισμενο σε εκεινους αρεσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1071 1072 1073 1074 1075 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1073 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1073 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλη δυναμη σου ευχομαι.... και οσο λιγοτερο αγχος...Καλα οταν μετακομισαμε, δεν σπασαμε τιποτα, ολα μια χαρα...την τελευταια κουτα που ειχε μεινει την μετεφερα μονη μου στο σπιτι - τα ειχα δει ολα απο την κουραση, ηταν 1 η ωρα το βραδυ - και μολις μπαινω στο καινουριο μας διαμερισμα...σκιζεται η κουτα και γινονται ολα χιλια κομματια . Click για ανάπτυξη... Γούρι γούρι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 09:41 Η Αντα έγραψε: #21.448 12-08-08 09:41 Τελικα το τριημερο, θυμησε μου που θα πατε, Ευβοια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 09:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.449 12-08-08 09:41 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Παντως το επομενο γατοδεντρο που θα παρω, θα πρεπει η επιφανεια του να ειναι γυρω στα 60 εκ. Αυτο που εχω και ειναι 40 εκ δεν χωραει τον Αλφι...πιο πολυ προεξεχει , παρα ειναι πανω!!!!! Click για ανάπτυξη... Που είναι η κοπέλα που τα έχει σε καλές τιμές από Θεσ/νίκη? Παω να τα δω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 09:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.450 12-08-08 09:43 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τελικα το τριημερο, θυμησε μου που θα πατε, Ευβοια? Click για ανάπτυξη... Θα πάμε στα μαστοροχώρια της Ηπείρου! Από εκεί που κατάγομαι Το χωριό λέγεται Πυρσόγιαννη, αλλά θα μείνουμε στο Πλικάτι που είναι λίγο πιο ψηλά και έχει ένα ωραίο σπίτι εκεί η ξαδέλφη του Μάριου! Εσείς τελικά τι θα κάνετε με τους φιλοξενούμενους? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 09:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.451 12-08-08 09:44 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Θα πάμε στα μαστοροχώρια της Ηπείρου! Από εκεί που κατάγομαι Το χωριό λέγεται Πυρσόγιαννη, αλλά θα μείνουμε στο Πλικάτι που είναι λίγο πιο ψηλά και έχει ένα ωραίο σπίτι εκεί η ξαδέλφη του Μάριου! Εσείς τελικά τι θα κάνετε με τους φιλοξενούμενους? Click για ανάπτυξη... Κοίτα site το χωριουδάκι https://www.plikati.gr/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 09:46 Η Αντα έγραψε: #21.452 12-08-08 09:46 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Που είναι η κοπέλα που τα έχει σε καλές τιμές από Θεσ/νίκη? Παω να τα δω! Click για ανάπτυξη... Ναι ναι και εγω απο κει εχω βαλει καποια στο ματι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 09:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.453 12-08-08 09:48 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ναι ναι και εγω απο κει εχω βαλει καποια στο ματι... Click για ανάπτυξη... Ποιο λες? Κι εγώ λέω η ζηλιάρα να τσιμπήσω κανένα ακόμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 09:49 Η Αντα έγραψε: #21.454 12-08-08 09:49 Οι φιλοξενουμενοι θα φτασουν αυριο το πρωι...ηδη τους εχω ετοιμασει το δωματιο. Για το τριημερο σκεφτηκα πρωτον οτι ειμαστε κουρασμενοι, για πολλα πολλα εξοδα δεν ειμαστε. Αν ειμασταν μονοι μας θα πηγαιναμε στο χωριο του Γιωργου....θαλασσα εχει για να κανουμε μπανακια, δωματιο να μεινουμε εχουμε (και οι 4)....αρα θα παμε εκει, αν τους αρεσει εχει καλως, διαφορετικα δεν θα σκασω και ολας!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 09:51 Η Αντα έγραψε: #21.455 12-08-08 09:51 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ποιο λες? Κι εγώ λέω η ζηλιάρα να τσιμπήσω κανένα ακόμα... Click για ανάπτυξη... Χμμ πως να σου εξηγησω τωρα....ειναι στη πρωτη σελιδα καποια που μου αρεσουν...τα εχει βαλει στο σιτε της? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 09:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.456 12-08-08 09:53 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Χμμ πως να σου εξηγησω τωρα....ειναι στη πρωτη σελιδα καποια που μου αρεσουν...τα εχει βαλει στο σιτε της? Click για ανάπτυξη... Εμένα μου αρέσει αυτό στη πρώτη σελ. με τη σκαλίτσα που βγαίνει σε μπλε και σκούρο καφέ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 09:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.457 12-08-08 09:55 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Οι φιλοξενουμενοι θα φτασουν αυριο το πρωι...ηδη τους εχω ετοιμασει το δωματιο. Για το τριημερο σκεφτηκα πρωτον οτι ειμαστε κουρασμενοι, για πολλα πολλα εξοδα δεν ειμαστε. Αν ειμασταν μονοι μας θα πηγαιναμε στο χωριο του Γιωργου....θαλασσα εχει για να κανουμε μπανακια, δωματιο να μεινουμε εχουμε (και οι 4)....αρα θα παμε εκει, αν τους αρεσει εχει καλως, διαφορετικα δεν θα σκασω και ολας!! Click για ανάπτυξη... Θα τους αρέσει σίγουρα!! Και μόνο που είναι διακοπές τους αρκεί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 09:56 Η Αντα έγραψε: #21.458 12-08-08 09:56 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εμένα μου αρέσει αυτό στη πρώτη σελ. με τη σκαλίτσα που βγαίνει σε μπλε και σκούρο καφέ. Click για ανάπτυξη... Ναι ενα ειναι αυτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 09:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.459 12-08-08 09:56 Αντα σου ανήγει το www.birman.gr ??Eμένα όχι από χθες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 09:57 Η Αντα έγραψε: #21.460 12-08-08 09:57 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Θα τους αρέσει σίγουρα!! Και μόνο που είναι διακοπές τους αρκεί! Click για ανάπτυξη... Ειναι οπως ελεγα στη Κατερινα για την Ισπανιδα φιλη της...οτι θεωρουμε εμεις πια συνηθισμενο σε εκεινους αρεσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1071 1072 1073 1074 1075 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1073 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1073 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τελικα το τριημερο, θυμησε μου που θα πατε, Ευβοια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 09:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.449 12-08-08 09:41 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Παντως το επομενο γατοδεντρο που θα παρω, θα πρεπει η επιφανεια του να ειναι γυρω στα 60 εκ. Αυτο που εχω και ειναι 40 εκ δεν χωραει τον Αλφι...πιο πολυ προεξεχει , παρα ειναι πανω!!!!! Click για ανάπτυξη... Που είναι η κοπέλα που τα έχει σε καλές τιμές από Θεσ/νίκη? Παω να τα δω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 09:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.450 12-08-08 09:43 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τελικα το τριημερο, θυμησε μου που θα πατε, Ευβοια? Click για ανάπτυξη... Θα πάμε στα μαστοροχώρια της Ηπείρου! Από εκεί που κατάγομαι Το χωριό λέγεται Πυρσόγιαννη, αλλά θα μείνουμε στο Πλικάτι που είναι λίγο πιο ψηλά και έχει ένα ωραίο σπίτι εκεί η ξαδέλφη του Μάριου! Εσείς τελικά τι θα κάνετε με τους φιλοξενούμενους? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 09:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.451 12-08-08 09:44 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Θα πάμε στα μαστοροχώρια της Ηπείρου! Από εκεί που κατάγομαι Το χωριό λέγεται Πυρσόγιαννη, αλλά θα μείνουμε στο Πλικάτι που είναι λίγο πιο ψηλά και έχει ένα ωραίο σπίτι εκεί η ξαδέλφη του Μάριου! Εσείς τελικά τι θα κάνετε με τους φιλοξενούμενους? Click για ανάπτυξη... Κοίτα site το χωριουδάκι https://www.plikati.gr/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 09:46 Η Αντα έγραψε: #21.452 12-08-08 09:46 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Που είναι η κοπέλα που τα έχει σε καλές τιμές από Θεσ/νίκη? Παω να τα δω! Click για ανάπτυξη... Ναι ναι και εγω απο κει εχω βαλει καποια στο ματι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 09:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.453 12-08-08 09:48 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ναι ναι και εγω απο κει εχω βαλει καποια στο ματι... Click για ανάπτυξη... Ποιο λες? Κι εγώ λέω η ζηλιάρα να τσιμπήσω κανένα ακόμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 09:49 Η Αντα έγραψε: #21.454 12-08-08 09:49 Οι φιλοξενουμενοι θα φτασουν αυριο το πρωι...ηδη τους εχω ετοιμασει το δωματιο. Για το τριημερο σκεφτηκα πρωτον οτι ειμαστε κουρασμενοι, για πολλα πολλα εξοδα δεν ειμαστε. Αν ειμασταν μονοι μας θα πηγαιναμε στο χωριο του Γιωργου....θαλασσα εχει για να κανουμε μπανακια, δωματιο να μεινουμε εχουμε (και οι 4)....αρα θα παμε εκει, αν τους αρεσει εχει καλως, διαφορετικα δεν θα σκασω και ολας!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 09:51 Η Αντα έγραψε: #21.455 12-08-08 09:51 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ποιο λες? Κι εγώ λέω η ζηλιάρα να τσιμπήσω κανένα ακόμα... Click για ανάπτυξη... Χμμ πως να σου εξηγησω τωρα....ειναι στη πρωτη σελιδα καποια που μου αρεσουν...τα εχει βαλει στο σιτε της? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 09:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.456 12-08-08 09:53 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Χμμ πως να σου εξηγησω τωρα....ειναι στη πρωτη σελιδα καποια που μου αρεσουν...τα εχει βαλει στο σιτε της? Click για ανάπτυξη... Εμένα μου αρέσει αυτό στη πρώτη σελ. με τη σκαλίτσα που βγαίνει σε μπλε και σκούρο καφέ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 09:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.457 12-08-08 09:55 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Οι φιλοξενουμενοι θα φτασουν αυριο το πρωι...ηδη τους εχω ετοιμασει το δωματιο. Για το τριημερο σκεφτηκα πρωτον οτι ειμαστε κουρασμενοι, για πολλα πολλα εξοδα δεν ειμαστε. Αν ειμασταν μονοι μας θα πηγαιναμε στο χωριο του Γιωργου....θαλασσα εχει για να κανουμε μπανακια, δωματιο να μεινουμε εχουμε (και οι 4)....αρα θα παμε εκει, αν τους αρεσει εχει καλως, διαφορετικα δεν θα σκασω και ολας!! Click για ανάπτυξη... Θα τους αρέσει σίγουρα!! Και μόνο που είναι διακοπές τους αρκεί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 09:56 Η Αντα έγραψε: #21.458 12-08-08 09:56 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εμένα μου αρέσει αυτό στη πρώτη σελ. με τη σκαλίτσα που βγαίνει σε μπλε και σκούρο καφέ. Click για ανάπτυξη... Ναι ενα ειναι αυτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 09:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.459 12-08-08 09:56 Αντα σου ανήγει το www.birman.gr ??Eμένα όχι από χθες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 09:57 Η Αντα έγραψε: #21.460 12-08-08 09:57 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Θα τους αρέσει σίγουρα!! Και μόνο που είναι διακοπές τους αρκεί! Click για ανάπτυξη... Ειναι οπως ελεγα στη Κατερινα για την Ισπανιδα φιλη της...οτι θεωρουμε εμεις πια συνηθισμενο σε εκεινους αρεσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1071 1072 1073 1074 1075 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1073 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1073 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Παντως το επομενο γατοδεντρο που θα παρω, θα πρεπει η επιφανεια του να ειναι γυρω στα 60 εκ. Αυτο που εχω και ειναι 40 εκ δεν χωραει τον Αλφι...πιο πολυ προεξεχει , παρα ειναι πανω!!!!! Click για ανάπτυξη... Που είναι η κοπέλα που τα έχει σε καλές τιμές από Θεσ/νίκη? Παω να τα δω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 09:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.450 12-08-08 09:43 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τελικα το τριημερο, θυμησε μου που θα πατε, Ευβοια? Click για ανάπτυξη... Θα πάμε στα μαστοροχώρια της Ηπείρου! Από εκεί που κατάγομαι Το χωριό λέγεται Πυρσόγιαννη, αλλά θα μείνουμε στο Πλικάτι που είναι λίγο πιο ψηλά και έχει ένα ωραίο σπίτι εκεί η ξαδέλφη του Μάριου! Εσείς τελικά τι θα κάνετε με τους φιλοξενούμενους? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 09:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.451 12-08-08 09:44 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Θα πάμε στα μαστοροχώρια της Ηπείρου! Από εκεί που κατάγομαι Το χωριό λέγεται Πυρσόγιαννη, αλλά θα μείνουμε στο Πλικάτι που είναι λίγο πιο ψηλά και έχει ένα ωραίο σπίτι εκεί η ξαδέλφη του Μάριου! Εσείς τελικά τι θα κάνετε με τους φιλοξενούμενους? Click για ανάπτυξη... Κοίτα site το χωριουδάκι https://www.plikati.gr/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 09:46 Η Αντα έγραψε: #21.452 12-08-08 09:46 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Που είναι η κοπέλα που τα έχει σε καλές τιμές από Θεσ/νίκη? Παω να τα δω! Click για ανάπτυξη... Ναι ναι και εγω απο κει εχω βαλει καποια στο ματι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 09:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.453 12-08-08 09:48 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ναι ναι και εγω απο κει εχω βαλει καποια στο ματι... Click για ανάπτυξη... Ποιο λες? Κι εγώ λέω η ζηλιάρα να τσιμπήσω κανένα ακόμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 09:49 Η Αντα έγραψε: #21.454 12-08-08 09:49 Οι φιλοξενουμενοι θα φτασουν αυριο το πρωι...ηδη τους εχω ετοιμασει το δωματιο. Για το τριημερο σκεφτηκα πρωτον οτι ειμαστε κουρασμενοι, για πολλα πολλα εξοδα δεν ειμαστε. Αν ειμασταν μονοι μας θα πηγαιναμε στο χωριο του Γιωργου....θαλασσα εχει για να κανουμε μπανακια, δωματιο να μεινουμε εχουμε (και οι 4)....αρα θα παμε εκει, αν τους αρεσει εχει καλως, διαφορετικα δεν θα σκασω και ολας!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 09:51 Η Αντα έγραψε: #21.455 12-08-08 09:51 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ποιο λες? Κι εγώ λέω η ζηλιάρα να τσιμπήσω κανένα ακόμα... Click για ανάπτυξη... Χμμ πως να σου εξηγησω τωρα....ειναι στη πρωτη σελιδα καποια που μου αρεσουν...τα εχει βαλει στο σιτε της? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 09:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.456 12-08-08 09:53 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Χμμ πως να σου εξηγησω τωρα....ειναι στη πρωτη σελιδα καποια που μου αρεσουν...τα εχει βαλει στο σιτε της? Click για ανάπτυξη... Εμένα μου αρέσει αυτό στη πρώτη σελ. με τη σκαλίτσα που βγαίνει σε μπλε και σκούρο καφέ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 09:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.457 12-08-08 09:55 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Οι φιλοξενουμενοι θα φτασουν αυριο το πρωι...ηδη τους εχω ετοιμασει το δωματιο. Για το τριημερο σκεφτηκα πρωτον οτι ειμαστε κουρασμενοι, για πολλα πολλα εξοδα δεν ειμαστε. Αν ειμασταν μονοι μας θα πηγαιναμε στο χωριο του Γιωργου....θαλασσα εχει για να κανουμε μπανακια, δωματιο να μεινουμε εχουμε (και οι 4)....αρα θα παμε εκει, αν τους αρεσει εχει καλως, διαφορετικα δεν θα σκασω και ολας!! Click για ανάπτυξη... Θα τους αρέσει σίγουρα!! Και μόνο που είναι διακοπές τους αρκεί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 09:56 Η Αντα έγραψε: #21.458 12-08-08 09:56 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εμένα μου αρέσει αυτό στη πρώτη σελ. με τη σκαλίτσα που βγαίνει σε μπλε και σκούρο καφέ. Click για ανάπτυξη... Ναι ενα ειναι αυτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 09:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.459 12-08-08 09:56 Αντα σου ανήγει το www.birman.gr ??Eμένα όχι από χθες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 09:57 Η Αντα έγραψε: #21.460 12-08-08 09:57 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Θα τους αρέσει σίγουρα!! Και μόνο που είναι διακοπές τους αρκεί! Click για ανάπτυξη... Ειναι οπως ελεγα στη Κατερινα για την Ισπανιδα φιλη της...οτι θεωρουμε εμεις πια συνηθισμενο σε εκεινους αρεσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1071 1072 1073 1074 1075 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1073 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1073 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τελικα το τριημερο, θυμησε μου που θα πατε, Ευβοια? Click για ανάπτυξη... Θα πάμε στα μαστοροχώρια της Ηπείρου! Από εκεί που κατάγομαι Το χωριό λέγεται Πυρσόγιαννη, αλλά θα μείνουμε στο Πλικάτι που είναι λίγο πιο ψηλά και έχει ένα ωραίο σπίτι εκεί η ξαδέλφη του Μάριου! Εσείς τελικά τι θα κάνετε με τους φιλοξενούμενους? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 09:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.451 12-08-08 09:44 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Θα πάμε στα μαστοροχώρια της Ηπείρου! Από εκεί που κατάγομαι Το χωριό λέγεται Πυρσόγιαννη, αλλά θα μείνουμε στο Πλικάτι που είναι λίγο πιο ψηλά και έχει ένα ωραίο σπίτι εκεί η ξαδέλφη του Μάριου! Εσείς τελικά τι θα κάνετε με τους φιλοξενούμενους? Click για ανάπτυξη... Κοίτα site το χωριουδάκι https://www.plikati.gr/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 09:46 Η Αντα έγραψε: #21.452 12-08-08 09:46 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Που είναι η κοπέλα που τα έχει σε καλές τιμές από Θεσ/νίκη? Παω να τα δω! Click για ανάπτυξη... Ναι ναι και εγω απο κει εχω βαλει καποια στο ματι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 09:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.453 12-08-08 09:48 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ναι ναι και εγω απο κει εχω βαλει καποια στο ματι... Click για ανάπτυξη... Ποιο λες? Κι εγώ λέω η ζηλιάρα να τσιμπήσω κανένα ακόμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 09:49 Η Αντα έγραψε: #21.454 12-08-08 09:49 Οι φιλοξενουμενοι θα φτασουν αυριο το πρωι...ηδη τους εχω ετοιμασει το δωματιο. Για το τριημερο σκεφτηκα πρωτον οτι ειμαστε κουρασμενοι, για πολλα πολλα εξοδα δεν ειμαστε. Αν ειμασταν μονοι μας θα πηγαιναμε στο χωριο του Γιωργου....θαλασσα εχει για να κανουμε μπανακια, δωματιο να μεινουμε εχουμε (και οι 4)....αρα θα παμε εκει, αν τους αρεσει εχει καλως, διαφορετικα δεν θα σκασω και ολας!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 09:51 Η Αντα έγραψε: #21.455 12-08-08 09:51 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ποιο λες? Κι εγώ λέω η ζηλιάρα να τσιμπήσω κανένα ακόμα... Click για ανάπτυξη... Χμμ πως να σου εξηγησω τωρα....ειναι στη πρωτη σελιδα καποια που μου αρεσουν...τα εχει βαλει στο σιτε της? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 09:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.456 12-08-08 09:53 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Χμμ πως να σου εξηγησω τωρα....ειναι στη πρωτη σελιδα καποια που μου αρεσουν...τα εχει βαλει στο σιτε της? Click για ανάπτυξη... Εμένα μου αρέσει αυτό στη πρώτη σελ. με τη σκαλίτσα που βγαίνει σε μπλε και σκούρο καφέ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 09:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.457 12-08-08 09:55 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Οι φιλοξενουμενοι θα φτασουν αυριο το πρωι...ηδη τους εχω ετοιμασει το δωματιο. Για το τριημερο σκεφτηκα πρωτον οτι ειμαστε κουρασμενοι, για πολλα πολλα εξοδα δεν ειμαστε. Αν ειμασταν μονοι μας θα πηγαιναμε στο χωριο του Γιωργου....θαλασσα εχει για να κανουμε μπανακια, δωματιο να μεινουμε εχουμε (και οι 4)....αρα θα παμε εκει, αν τους αρεσει εχει καλως, διαφορετικα δεν θα σκασω και ολας!! Click για ανάπτυξη... Θα τους αρέσει σίγουρα!! Και μόνο που είναι διακοπές τους αρκεί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 09:56 Η Αντα έγραψε: #21.458 12-08-08 09:56 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εμένα μου αρέσει αυτό στη πρώτη σελ. με τη σκαλίτσα που βγαίνει σε μπλε και σκούρο καφέ. Click για ανάπτυξη... Ναι ενα ειναι αυτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 09:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.459 12-08-08 09:56 Αντα σου ανήγει το www.birman.gr ??Eμένα όχι από χθες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 09:57 Η Αντα έγραψε: #21.460 12-08-08 09:57 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Θα τους αρέσει σίγουρα!! Και μόνο που είναι διακοπές τους αρκεί! Click για ανάπτυξη... Ειναι οπως ελεγα στη Κατερινα για την Ισπανιδα φιλη της...οτι θεωρουμε εμεις πια συνηθισμενο σε εκεινους αρεσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1071 1072 1073 1074 1075 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1073 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1073 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Θα πάμε στα μαστοροχώρια της Ηπείρου! Από εκεί που κατάγομαι Το χωριό λέγεται Πυρσόγιαννη, αλλά θα μείνουμε στο Πλικάτι που είναι λίγο πιο ψηλά και έχει ένα ωραίο σπίτι εκεί η ξαδέλφη του Μάριου! Εσείς τελικά τι θα κάνετε με τους φιλοξενούμενους? Click για ανάπτυξη... Κοίτα site το χωριουδάκι https://www.plikati.gr/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 09:46 Η Αντα έγραψε: #21.452 12-08-08 09:46 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Που είναι η κοπέλα που τα έχει σε καλές τιμές από Θεσ/νίκη? Παω να τα δω! Click για ανάπτυξη... Ναι ναι και εγω απο κει εχω βαλει καποια στο ματι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 09:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.453 12-08-08 09:48 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ναι ναι και εγω απο κει εχω βαλει καποια στο ματι... Click για ανάπτυξη... Ποιο λες? Κι εγώ λέω η ζηλιάρα να τσιμπήσω κανένα ακόμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 09:49 Η Αντα έγραψε: #21.454 12-08-08 09:49 Οι φιλοξενουμενοι θα φτασουν αυριο το πρωι...ηδη τους εχω ετοιμασει το δωματιο. Για το τριημερο σκεφτηκα πρωτον οτι ειμαστε κουρασμενοι, για πολλα πολλα εξοδα δεν ειμαστε. Αν ειμασταν μονοι μας θα πηγαιναμε στο χωριο του Γιωργου....θαλασσα εχει για να κανουμε μπανακια, δωματιο να μεινουμε εχουμε (και οι 4)....αρα θα παμε εκει, αν τους αρεσει εχει καλως, διαφορετικα δεν θα σκασω και ολας!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 09:51 Η Αντα έγραψε: #21.455 12-08-08 09:51 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ποιο λες? Κι εγώ λέω η ζηλιάρα να τσιμπήσω κανένα ακόμα... Click για ανάπτυξη... Χμμ πως να σου εξηγησω τωρα....ειναι στη πρωτη σελιδα καποια που μου αρεσουν...τα εχει βαλει στο σιτε της? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 09:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.456 12-08-08 09:53 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Χμμ πως να σου εξηγησω τωρα....ειναι στη πρωτη σελιδα καποια που μου αρεσουν...τα εχει βαλει στο σιτε της? Click για ανάπτυξη... Εμένα μου αρέσει αυτό στη πρώτη σελ. με τη σκαλίτσα που βγαίνει σε μπλε και σκούρο καφέ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 09:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.457 12-08-08 09:55 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Οι φιλοξενουμενοι θα φτασουν αυριο το πρωι...ηδη τους εχω ετοιμασει το δωματιο. Για το τριημερο σκεφτηκα πρωτον οτι ειμαστε κουρασμενοι, για πολλα πολλα εξοδα δεν ειμαστε. Αν ειμασταν μονοι μας θα πηγαιναμε στο χωριο του Γιωργου....θαλασσα εχει για να κανουμε μπανακια, δωματιο να μεινουμε εχουμε (και οι 4)....αρα θα παμε εκει, αν τους αρεσει εχει καλως, διαφορετικα δεν θα σκασω και ολας!! Click για ανάπτυξη... Θα τους αρέσει σίγουρα!! Και μόνο που είναι διακοπές τους αρκεί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 09:56 Η Αντα έγραψε: #21.458 12-08-08 09:56 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εμένα μου αρέσει αυτό στη πρώτη σελ. με τη σκαλίτσα που βγαίνει σε μπλε και σκούρο καφέ. Click για ανάπτυξη... Ναι ενα ειναι αυτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 09:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.459 12-08-08 09:56 Αντα σου ανήγει το www.birman.gr ??Eμένα όχι από χθες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 09:57 Η Αντα έγραψε: #21.460 12-08-08 09:57 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Θα τους αρέσει σίγουρα!! Και μόνο που είναι διακοπές τους αρκεί! Click για ανάπτυξη... Ειναι οπως ελεγα στη Κατερινα για την Ισπανιδα φιλη της...οτι θεωρουμε εμεις πια συνηθισμενο σε εκεινους αρεσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1071 1072 1073 1074 1075 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1073 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1073 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Που είναι η κοπέλα που τα έχει σε καλές τιμές από Θεσ/νίκη? Παω να τα δω! Click για ανάπτυξη... Ναι ναι και εγω απο κει εχω βαλει καποια στο ματι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 09:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.453 12-08-08 09:48 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ναι ναι και εγω απο κει εχω βαλει καποια στο ματι... Click για ανάπτυξη... Ποιο λες? Κι εγώ λέω η ζηλιάρα να τσιμπήσω κανένα ακόμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 09:49 Η Αντα έγραψε: #21.454 12-08-08 09:49 Οι φιλοξενουμενοι θα φτασουν αυριο το πρωι...ηδη τους εχω ετοιμασει το δωματιο. Για το τριημερο σκεφτηκα πρωτον οτι ειμαστε κουρασμενοι, για πολλα πολλα εξοδα δεν ειμαστε. Αν ειμασταν μονοι μας θα πηγαιναμε στο χωριο του Γιωργου....θαλασσα εχει για να κανουμε μπανακια, δωματιο να μεινουμε εχουμε (και οι 4)....αρα θα παμε εκει, αν τους αρεσει εχει καλως, διαφορετικα δεν θα σκασω και ολας!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 09:51 Η Αντα έγραψε: #21.455 12-08-08 09:51 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ποιο λες? Κι εγώ λέω η ζηλιάρα να τσιμπήσω κανένα ακόμα... Click για ανάπτυξη... Χμμ πως να σου εξηγησω τωρα....ειναι στη πρωτη σελιδα καποια που μου αρεσουν...τα εχει βαλει στο σιτε της? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 09:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.456 12-08-08 09:53 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Χμμ πως να σου εξηγησω τωρα....ειναι στη πρωτη σελιδα καποια που μου αρεσουν...τα εχει βαλει στο σιτε της? Click για ανάπτυξη... Εμένα μου αρέσει αυτό στη πρώτη σελ. με τη σκαλίτσα που βγαίνει σε μπλε και σκούρο καφέ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 09:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.457 12-08-08 09:55 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Οι φιλοξενουμενοι θα φτασουν αυριο το πρωι...ηδη τους εχω ετοιμασει το δωματιο. Για το τριημερο σκεφτηκα πρωτον οτι ειμαστε κουρασμενοι, για πολλα πολλα εξοδα δεν ειμαστε. Αν ειμασταν μονοι μας θα πηγαιναμε στο χωριο του Γιωργου....θαλασσα εχει για να κανουμε μπανακια, δωματιο να μεινουμε εχουμε (και οι 4)....αρα θα παμε εκει, αν τους αρεσει εχει καλως, διαφορετικα δεν θα σκασω και ολας!! Click για ανάπτυξη... Θα τους αρέσει σίγουρα!! Και μόνο που είναι διακοπές τους αρκεί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 09:56 Η Αντα έγραψε: #21.458 12-08-08 09:56 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εμένα μου αρέσει αυτό στη πρώτη σελ. με τη σκαλίτσα που βγαίνει σε μπλε και σκούρο καφέ. Click για ανάπτυξη... Ναι ενα ειναι αυτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 09:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.459 12-08-08 09:56 Αντα σου ανήγει το www.birman.gr ??Eμένα όχι από χθες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 09:57 Η Αντα έγραψε: #21.460 12-08-08 09:57 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Θα τους αρέσει σίγουρα!! Και μόνο που είναι διακοπές τους αρκεί! Click για ανάπτυξη... Ειναι οπως ελεγα στη Κατερινα για την Ισπανιδα φιλη της...οτι θεωρουμε εμεις πια συνηθισμενο σε εκεινους αρεσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1071 1072 1073 1074 1075 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1073 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1073 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ναι ναι και εγω απο κει εχω βαλει καποια στο ματι... Click για ανάπτυξη... Ποιο λες? Κι εγώ λέω η ζηλιάρα να τσιμπήσω κανένα ακόμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 09:49 Η Αντα έγραψε: #21.454 12-08-08 09:49 Οι φιλοξενουμενοι θα φτασουν αυριο το πρωι...ηδη τους εχω ετοιμασει το δωματιο. Για το τριημερο σκεφτηκα πρωτον οτι ειμαστε κουρασμενοι, για πολλα πολλα εξοδα δεν ειμαστε. Αν ειμασταν μονοι μας θα πηγαιναμε στο χωριο του Γιωργου....θαλασσα εχει για να κανουμε μπανακια, δωματιο να μεινουμε εχουμε (και οι 4)....αρα θα παμε εκει, αν τους αρεσει εχει καλως, διαφορετικα δεν θα σκασω και ολας!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 09:51 Η Αντα έγραψε: #21.455 12-08-08 09:51 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ποιο λες? Κι εγώ λέω η ζηλιάρα να τσιμπήσω κανένα ακόμα... Click για ανάπτυξη... Χμμ πως να σου εξηγησω τωρα....ειναι στη πρωτη σελιδα καποια που μου αρεσουν...τα εχει βαλει στο σιτε της? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 09:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.456 12-08-08 09:53 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Χμμ πως να σου εξηγησω τωρα....ειναι στη πρωτη σελιδα καποια που μου αρεσουν...τα εχει βαλει στο σιτε της? Click για ανάπτυξη... Εμένα μου αρέσει αυτό στη πρώτη σελ. με τη σκαλίτσα που βγαίνει σε μπλε και σκούρο καφέ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 09:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.457 12-08-08 09:55 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Οι φιλοξενουμενοι θα φτασουν αυριο το πρωι...ηδη τους εχω ετοιμασει το δωματιο. Για το τριημερο σκεφτηκα πρωτον οτι ειμαστε κουρασμενοι, για πολλα πολλα εξοδα δεν ειμαστε. Αν ειμασταν μονοι μας θα πηγαιναμε στο χωριο του Γιωργου....θαλασσα εχει για να κανουμε μπανακια, δωματιο να μεινουμε εχουμε (και οι 4)....αρα θα παμε εκει, αν τους αρεσει εχει καλως, διαφορετικα δεν θα σκασω και ολας!! Click για ανάπτυξη... Θα τους αρέσει σίγουρα!! Και μόνο που είναι διακοπές τους αρκεί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 09:56 Η Αντα έγραψε: #21.458 12-08-08 09:56 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εμένα μου αρέσει αυτό στη πρώτη σελ. με τη σκαλίτσα που βγαίνει σε μπλε και σκούρο καφέ. Click για ανάπτυξη... Ναι ενα ειναι αυτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 09:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.459 12-08-08 09:56 Αντα σου ανήγει το www.birman.gr ??Eμένα όχι από χθες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 09:57 Η Αντα έγραψε: #21.460 12-08-08 09:57 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Θα τους αρέσει σίγουρα!! Και μόνο που είναι διακοπές τους αρκεί! Click για ανάπτυξη... Ειναι οπως ελεγα στη Κατερινα για την Ισπανιδα φιλη της...οτι θεωρουμε εμεις πια συνηθισμενο σε εκεινους αρεσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1071 1072 1073 1074 1075 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1073 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1073 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Οι φιλοξενουμενοι θα φτασουν αυριο το πρωι...ηδη τους εχω ετοιμασει το δωματιο. Για το τριημερο σκεφτηκα πρωτον οτι ειμαστε κουρασμενοι, για πολλα πολλα εξοδα δεν ειμαστε. Αν ειμασταν μονοι μας θα πηγαιναμε στο χωριο του Γιωργου....θαλασσα εχει για να κανουμε μπανακια, δωματιο να μεινουμε εχουμε (και οι 4)....αρα θα παμε εκει, αν τους αρεσει εχει καλως, διαφορετικα δεν θα σκασω και ολας!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 09:51 Η Αντα έγραψε: #21.455 12-08-08 09:51 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ποιο λες? Κι εγώ λέω η ζηλιάρα να τσιμπήσω κανένα ακόμα... Click για ανάπτυξη... Χμμ πως να σου εξηγησω τωρα....ειναι στη πρωτη σελιδα καποια που μου αρεσουν...τα εχει βαλει στο σιτε της? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 09:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.456 12-08-08 09:53 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Χμμ πως να σου εξηγησω τωρα....ειναι στη πρωτη σελιδα καποια που μου αρεσουν...τα εχει βαλει στο σιτε της? Click για ανάπτυξη... Εμένα μου αρέσει αυτό στη πρώτη σελ. με τη σκαλίτσα που βγαίνει σε μπλε και σκούρο καφέ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 09:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.457 12-08-08 09:55 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Οι φιλοξενουμενοι θα φτασουν αυριο το πρωι...ηδη τους εχω ετοιμασει το δωματιο. Για το τριημερο σκεφτηκα πρωτον οτι ειμαστε κουρασμενοι, για πολλα πολλα εξοδα δεν ειμαστε. Αν ειμασταν μονοι μας θα πηγαιναμε στο χωριο του Γιωργου....θαλασσα εχει για να κανουμε μπανακια, δωματιο να μεινουμε εχουμε (και οι 4)....αρα θα παμε εκει, αν τους αρεσει εχει καλως, διαφορετικα δεν θα σκασω και ολας!! Click για ανάπτυξη... Θα τους αρέσει σίγουρα!! Και μόνο που είναι διακοπές τους αρκεί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 09:56 Η Αντα έγραψε: #21.458 12-08-08 09:56 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εμένα μου αρέσει αυτό στη πρώτη σελ. με τη σκαλίτσα που βγαίνει σε μπλε και σκούρο καφέ. Click για ανάπτυξη... Ναι ενα ειναι αυτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 09:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.459 12-08-08 09:56 Αντα σου ανήγει το www.birman.gr ??Eμένα όχι από χθες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 09:57 Η Αντα έγραψε: #21.460 12-08-08 09:57 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Θα τους αρέσει σίγουρα!! Και μόνο που είναι διακοπές τους αρκεί! Click για ανάπτυξη... Ειναι οπως ελεγα στη Κατερινα για την Ισπανιδα φιλη της...οτι θεωρουμε εμεις πια συνηθισμενο σε εκεινους αρεσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1071 1072 1073 1074 1075 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1073 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1073 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ποιο λες? Κι εγώ λέω η ζηλιάρα να τσιμπήσω κανένα ακόμα... Click για ανάπτυξη... Χμμ πως να σου εξηγησω τωρα....ειναι στη πρωτη σελιδα καποια που μου αρεσουν...τα εχει βαλει στο σιτε της? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 09:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.456 12-08-08 09:53 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Χμμ πως να σου εξηγησω τωρα....ειναι στη πρωτη σελιδα καποια που μου αρεσουν...τα εχει βαλει στο σιτε της? Click για ανάπτυξη... Εμένα μου αρέσει αυτό στη πρώτη σελ. με τη σκαλίτσα που βγαίνει σε μπλε και σκούρο καφέ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 09:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.457 12-08-08 09:55 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Οι φιλοξενουμενοι θα φτασουν αυριο το πρωι...ηδη τους εχω ετοιμασει το δωματιο. Για το τριημερο σκεφτηκα πρωτον οτι ειμαστε κουρασμενοι, για πολλα πολλα εξοδα δεν ειμαστε. Αν ειμασταν μονοι μας θα πηγαιναμε στο χωριο του Γιωργου....θαλασσα εχει για να κανουμε μπανακια, δωματιο να μεινουμε εχουμε (και οι 4)....αρα θα παμε εκει, αν τους αρεσει εχει καλως, διαφορετικα δεν θα σκασω και ολας!! Click για ανάπτυξη... Θα τους αρέσει σίγουρα!! Και μόνο που είναι διακοπές τους αρκεί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 09:56 Η Αντα έγραψε: #21.458 12-08-08 09:56 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εμένα μου αρέσει αυτό στη πρώτη σελ. με τη σκαλίτσα που βγαίνει σε μπλε και σκούρο καφέ. Click για ανάπτυξη... Ναι ενα ειναι αυτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 09:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.459 12-08-08 09:56 Αντα σου ανήγει το www.birman.gr ??Eμένα όχι από χθες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 09:57 Η Αντα έγραψε: #21.460 12-08-08 09:57 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Θα τους αρέσει σίγουρα!! Και μόνο που είναι διακοπές τους αρκεί! Click για ανάπτυξη... Ειναι οπως ελεγα στη Κατερινα για την Ισπανιδα φιλη της...οτι θεωρουμε εμεις πια συνηθισμενο σε εκεινους αρεσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1071 1072 1073 1074 1075 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1073 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1073 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Χμμ πως να σου εξηγησω τωρα....ειναι στη πρωτη σελιδα καποια που μου αρεσουν...τα εχει βαλει στο σιτε της? Click για ανάπτυξη... Εμένα μου αρέσει αυτό στη πρώτη σελ. με τη σκαλίτσα που βγαίνει σε μπλε και σκούρο καφέ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 09:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.457 12-08-08 09:55 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Οι φιλοξενουμενοι θα φτασουν αυριο το πρωι...ηδη τους εχω ετοιμασει το δωματιο. Για το τριημερο σκεφτηκα πρωτον οτι ειμαστε κουρασμενοι, για πολλα πολλα εξοδα δεν ειμαστε. Αν ειμασταν μονοι μας θα πηγαιναμε στο χωριο του Γιωργου....θαλασσα εχει για να κανουμε μπανακια, δωματιο να μεινουμε εχουμε (και οι 4)....αρα θα παμε εκει, αν τους αρεσει εχει καλως, διαφορετικα δεν θα σκασω και ολας!! Click για ανάπτυξη... Θα τους αρέσει σίγουρα!! Και μόνο που είναι διακοπές τους αρκεί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 09:56 Η Αντα έγραψε: #21.458 12-08-08 09:56 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εμένα μου αρέσει αυτό στη πρώτη σελ. με τη σκαλίτσα που βγαίνει σε μπλε και σκούρο καφέ. Click για ανάπτυξη... Ναι ενα ειναι αυτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 09:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.459 12-08-08 09:56 Αντα σου ανήγει το www.birman.gr ??Eμένα όχι από χθες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 09:57 Η Αντα έγραψε: #21.460 12-08-08 09:57 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Θα τους αρέσει σίγουρα!! Και μόνο που είναι διακοπές τους αρκεί! Click για ανάπτυξη... Ειναι οπως ελεγα στη Κατερινα για την Ισπανιδα φιλη της...οτι θεωρουμε εμεις πια συνηθισμενο σε εκεινους αρεσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1071 1072 1073 1074 1075 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1073 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1073 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Οι φιλοξενουμενοι θα φτασουν αυριο το πρωι...ηδη τους εχω ετοιμασει το δωματιο. Για το τριημερο σκεφτηκα πρωτον οτι ειμαστε κουρασμενοι, για πολλα πολλα εξοδα δεν ειμαστε. Αν ειμασταν μονοι μας θα πηγαιναμε στο χωριο του Γιωργου....θαλασσα εχει για να κανουμε μπανακια, δωματιο να μεινουμε εχουμε (και οι 4)....αρα θα παμε εκει, αν τους αρεσει εχει καλως, διαφορετικα δεν θα σκασω και ολας!! Click για ανάπτυξη... Θα τους αρέσει σίγουρα!! Και μόνο που είναι διακοπές τους αρκεί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 09:56 Η Αντα έγραψε: #21.458 12-08-08 09:56 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εμένα μου αρέσει αυτό στη πρώτη σελ. με τη σκαλίτσα που βγαίνει σε μπλε και σκούρο καφέ. Click για ανάπτυξη... Ναι ενα ειναι αυτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 09:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.459 12-08-08 09:56 Αντα σου ανήγει το www.birman.gr ??Eμένα όχι από χθες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 09:57 Η Αντα έγραψε: #21.460 12-08-08 09:57 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Θα τους αρέσει σίγουρα!! Και μόνο που είναι διακοπές τους αρκεί! Click για ανάπτυξη... Ειναι οπως ελεγα στη Κατερινα για την Ισπανιδα φιλη της...οτι θεωρουμε εμεις πια συνηθισμενο σε εκεινους αρεσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1071 1072 1073 1074 1075 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1073 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1073 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εμένα μου αρέσει αυτό στη πρώτη σελ. με τη σκαλίτσα που βγαίνει σε μπλε και σκούρο καφέ. Click για ανάπτυξη... Ναι ενα ειναι αυτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 09:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.459 12-08-08 09:56 Αντα σου ανήγει το www.birman.gr ??Eμένα όχι από χθες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 09:57 Η Αντα έγραψε: #21.460 12-08-08 09:57 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Θα τους αρέσει σίγουρα!! Και μόνο που είναι διακοπές τους αρκεί! Click για ανάπτυξη... Ειναι οπως ελεγα στη Κατερινα για την Ισπανιδα φιλη της...οτι θεωρουμε εμεις πια συνηθισμενο σε εκεινους αρεσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1071 1072 1073 1074 1075 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1073 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1073 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αντα σου ανήγει το www.birman.gr ??Eμένα όχι από χθες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 09:57 Η Αντα έγραψε: #21.460 12-08-08 09:57 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Θα τους αρέσει σίγουρα!! Και μόνο που είναι διακοπές τους αρκεί! Click για ανάπτυξη... Ειναι οπως ελεγα στη Κατερινα για την Ισπανιδα φιλη της...οτι θεωρουμε εμεις πια συνηθισμενο σε εκεινους αρεσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Θα τους αρέσει σίγουρα!! Και μόνο που είναι διακοπές τους αρκεί! Click για ανάπτυξη... Ειναι οπως ελεγα στη Κατερινα για την Ισπανιδα φιλη της...οτι θεωρουμε εμεις πια συνηθισμενο σε εκεινους αρεσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.