Birman-maniacs

Δεν δουλεύεις στο μαγαζί της μαμάς σήμερα?

Αντα πως πήγε η... "μοναχική" μέρα σου στο γραφείο χθες? :hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

κοριτσακια μου σας αφηνω!!!παω να μαζεψω λιγο το σπιτι γιατι αυριο ερχεται η παιδικη μου φιλη απο την Αμερικη.Τωρα το ποτε θα την δω,ειναι αλλο ζητημα...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δεν δουλεύεις στο μαγαζί της μαμάς σήμερα?

Αντα πως πήγε η... "μοναχική" μέρα σου στο γραφείο χθες? :hmm:
εχει παει η αδερφη μου,εγω καθησα για να μαζεψω λιγο το σπιτι..θα παω λιγο αργοτερα..

κοριτσακια μου σας αφηνω!!!παω να μαζεψω λιγο το σπιτι γιατι αυριο ερχεται η παιδικη μου φιλη απο την Αμερικη.Τωρα το ποτε θα την δω,ειναι αλλο ζητημα...
καλώς να τη δεχτείς:)

πόσα Βιρμανάκια χωράνε σε ένα σκαλοπατάκι όταν είναι μικρά και μετά δεν χωράει ένα μόνο του.... :lol:

Αντα θυμάσαι το δικό μου το πράσινο που έχω στο μπαλκόνι? Ο Μορφέας κουλουριάζεται μια χαρά στο πάνω σκαλοπάτι! Τους αρέσει να χουχουλιάζουν, έτσι δεν είναι ανάγκη να πρέπει και να απλώνονται... θα το μετρήσω και θα σου πω πόσο είναι;)

Σιγα την μοναχικη μερα...με ζαλισε με τις αερολογιες του, και εφυγα παλι 7!! :down:

Αντα θυμάσαι το δικό μου το πράσινο που έχω στο μπαλκόνι? Ο Μορφέας κουλουριάζεται μια χαρά στο πάνω σκαλοπάτι! Τους αρέσει να χουχουλιάζουν, έτσι δεν είναι ανάγκη να πρέπει και να απλώνονται... θα το μετρήσω και θα σου πω πόσο είναι;)
Ο Αλφι ομως δεν κουλουριαζεται...του αρεσει να κρεμεται. :lol: Γι'αυτο θελω να εχει μια επιφανεια που να ξαπλωνει ανετα :up:

Μην μου πεις οτι ερχεται με πτηση απο Philadelpheia !! :hmm:

Σιγα την μοναχικη μερα...με ζαλισε με τις αερολογιες του, και εφυγα παλι 7!! :down:
Α το βλάκα!:mad:

Αντα πότε έρχεται η ξαδέλφη σου που θα μας έφερνε τα greenies? Αυτή που ήρθε τώρα είναι? :hmm:

Μην μου πεις οτι ερχεται με πτηση απο Philadelpheia !! :hmm:
Με τη δική σου λες να έρχεται?? :blink:

Eχει μια πτηση απο Φιλαδελφια - Αθηνα στις 9.25 το πρωι....με αυτη θα ερθει αυριο ....:hmm:

Α το βλάκα!:mad:

Αντα πότε έρχεται η ξαδέλφη σου που θα μας έφερνε τα greenies? Αυτή που ήρθε τώρα είναι? :hmm:
Ναι ...για να δουμε τι θα εχει χωρεσει στη βαλιτσα της, αν και δεν μου ειπε οτι δεν χωρανε ολα!! :happy: ενταξει εκτος απο greenies ζητησα και αλλα δυο - τρια πραγματακια:redface:

Εδώ θα μπορεί να ρίχνει ξάπλες ο Αλφι!! :up:
Εκτός αν δεν το παίρνει και πολύ στο... πλάτος...:hmm:

47424_karlie_kratzbaum_fres_1.jpg

Δεν μου αρεσει και πολυ ....φαρδυς -πλατης οπως ειναι ο Αλφι παντως δεν τον βλεπω να χωραει και πολυ σε εκεινη την επιφανεια :(

Δεν προσπαθησε μια φορα να μιμηθει την Πισου, που καθεται στην ακρη του μπαλκονιου? οταν πηδηξε και τρομαξε να ισορροπησει, δυο ποδια στο κενο και μια κοιλιτσα να μην χωραει στο πλατος του περβαζιου...ε ειπε αυτα δεν ειναι για μενα!! :lol: καλυτερα να σηκωνομαι στα δυο ποδια για να δω τι γινεται στο δρομο !!!!! :up:

Γιούλη χρόνια σου πολλά!!! Να έχεις παντα οτι επιθυμείς και να είσαι παντα ευτυχισμένη:) Και με πολλά Βιρμανάκια, αυτό το ξέχασα:D

Γιούλη χρόνια σου πολλά!!! Να έχεις παντα οτι επιθυμείς και να είσαι παντα ευτυχισμένη:) Και με πολλά Βιρμανάκια, αυτό το ξέχασα:D
Σε ευχαριστώ Βασίλη:)

Για δες εδώ? Θα στείλω e-mail αν μπορούν να μας το στέλνουν Ελλάδα!
https://www.birmancatclub.co.uk/magazine.htm

Καθόμουνα δύο ώρες και έψαχνα που να φύγουμε για λίγες ακόμα διακοπές:D Εχουμε ενα τετραήμερο το 15Αύγουστο και είπα να το εκμεταλλευτούμε:up: Μετά απο ψάξιμο κατέληξα Χαλκιδική στο δεύτερο πόδι, διάβασα τουλάχιστον 4 Fora για να πάρω τις πληροφορίες για τα καλύτερα μέρη, παραλίες και τα λοιπά γι'αυτό άργησα να μπώ:lol:

Καθόμουνα δύο ώρες και έψαχνα που να φύγουμε για λίγες ακόμα διακοπές:D Εχουμε ενα τετραήμερο το 15Αύγουστο και είπα να το εκμεταλλευτούμε:up: Μετά απο ψάξιμο κατέληξα Χαλκιδική στο δεύτερο πόδι, διάβασα τουλάχιστον 4 Fora για να πάρω τις πληροφορίες για τα καλύτερα μέρη, παραλίες και τα λοιπά γι'αυτό άργησα να μπώ:lol:
τελικά σε ποιο μέρος του ποδιού θα πάτε? Βρήκες να μείνετε? :hmm:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back