Birman-maniacs

Ναι θα ηταν...αλλα λες παιδι και νομιζει ο αλλος οτι ειναι 20ρης ;)
κι εγώ καμιά φορά πάντως αισθάνομαι παιδί... ειδικά όταν τρελαίνομαι να βλέπω κινούμενα σχέδια:lol:... βέβαια άλλοτε αισθάνομαι και την ηλικία μου...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πολύ καλή ιδέα! Το Σούνιο θα το σκεφτόμουν το βραδάκι που έχει ωραία δύση όμως στο ναό του Ποσειδώνα... το Σάββατο είναι η περίφημη Αυγουστιάτικη πανσέληνος! ;)
Αυτο το σαββατοκυριακο ειναι η πανσεληνος? νομιζα στις 19 αυγ :hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

κι εγώ καμιά φορά πάντως αισθάνομαι παιδί... ειδικά όταν τρελαίνομαι να βλέπω κινούμενα σχέδια:lol:... βέβαια άλλοτε αισθάνομαι και την ηλικία μου...
Ειμαι φανατικη των κινουμενων σχεδιων.....:up::up:

Αυτο το σαββατοκυριακο ειναι η πανσεληνος? νομιζα στις 19 αυγ :hmm:
Το Σάββατο 16... το είδα στο ημερολόγιό μου!:)
πέρσι πήγαμε στο Σούνιο στο ναό, αλλά γινόταν χαμός και δεν μου άρεσε:(

Ειμαι φανατικη των κινουμενων σχεδιων.....:up::up:
κι εγώ... μου αρέσουν πολύ οι ταινίες... πάμε πάντα με το Χρήστο στο σινεμά όταν βγει κάποια καινούργια...

Ετσι την επαθα και εγω που πηγα στην Ακροπολη...πολυ κοσμος και δεν το ευχαριστιεσαι...καλυτερα στο μπαλκονι, με παγωμενη sagria και καλη παρεα ;),κερακια αναμμενα γυρω γυρω και τα τριχωτα on fire !!!!!:lol:

κι εγώ... μου αρέσουν πολύ οι ταινίες... πάμε πάντα με το Χρήστο στο σινεμά όταν βγει κάποια καινούργια...
Eιδατε το Χορτον?? θελω να το δω...:)

Ειναι απο τους παραγωγους του Ice age,που μου αρεσε παρα πολυ, ακομη βλεπω και γελαω με το σκιουρο που προσπαθει να φαει το κουκουναρι!! :lol:

Τι κανεις??? με εχει ζαλισει...και νυσταζω τρομερα, ανυπομονω να ερθει η αυριανη μερα...θα λειπει :lol:

Τι κανεις??? με εχει ζαλισει...και νυσταζω τρομερα, ανυπομονω να ερθει η αυριανη μερα...θα λειπει :lol:
Eτοιμάζομαι να πάω σπίτι... άντε υπομονή τελειώνει η μέρα σου... ;)

Φεύγω σιγά σιγά... ελπίζω να ξεμπερδέψεις γρήγορα... :hello:

Kαλά Γιουλη....θα τα πουμε και αυριο ....φιλακια!! :)

βλεπω ειμαστε ολοι φαν των κινουμενων!!!!!:)
αλλα το τοπ ειναι τα στρουμφακια!!!!!
κι εγω γελασα πολυ με την εποχη των παγετωνων!! το ξαναβλεπω ανετα!!!:):):)

Kαλησπερα!!

Μιας και το εθιξε το θεμα η Γιουλη θα κανω ενα σχολιασμο που ηθελα να κανω απο καιρο...Εμενα προσωπικα δεν με πειραζει να μπαινουν ατομα και να βριζουν γιατι πολυ απλα καταλαβαινεις εξ'αρχης τι ατομα ειναι και στο τελος θα τους κανουν και ban,αυτο ομως που με ενοχλει ειναι να μπαινει ο καθε ακυρος και να γραφει οτι βλακεια του κατεβει ασχετο με το topic του στυλ:"Με λενε Μπομπο και εχω μια κεραμιδογατα τον Τακη",εκτος του οτι μας χαλαει τι συζητηση μας υπενθυμιζει και τι ζωα υπαρχουν στην κοινωνια....Και αν αυτο δεν αρεσει στους moderators(δεν το λεω με καμια κακια) τα μαζευουμε και παμε στο birman.gr να κανουμε αλλα ρεκορ σε posts γιατι μην ξεχναμε οτι εχουμε το πιο παραγωγικο topic στο site,εχουν δημιουργηθει δεκαδες sub-topics απο το topic μας και εχουμε το πιο ενεργο μελος στο site την Γιουλη......

Ατομα σαν τους χρηστες katerina10,moukelis,Raisa και οποιονδηποτε αλλο ξεχασα ειναι σαφως καλοδεχουμενα αφου ηρθαν με σκοπο να κανουν γνωριμιες,να συζητησουμε για ενδιαφεροντα θεματα και επειδη αρεσει και σε αυτους οι γατες βιρμανιας.

:)

Θοδωρή τα πήρες τα χάπια σου,εντάξει είσαι τώρα?:lol::lol::lol:
Συμφωνώ σε αυτά που λές(έγραψες και πολλά μη σε προσβάλλω:D)
Επί τη ευκαιρία το birman.gr λειτουργεί κανονικότατα απο το μεσημέρι, το διόρθωσαν το πρόβλημα:) Πρόσθεσα και κάποια καινούργια θέματα;)

Δεν παιρνω χαπια,τα αφηνω στους αλλους που τα χρειαζονται...;):lol::lol:

βλεπω ειμαστε ολοι φαν των κινουμενων!!!!!:)
αλλα το τοπ ειναι τα στρουμφακια!!!!!
κι εγω γελασα πολυ με την εποχη των παγετωνων!! το ξαναβλεπω ανετα!!!:):):)
Δε το συζητώ εγώ είμαι μεγάλος fan, άλλο ενα κοινό που έχουμε:up:
Το τελευταίο που βλέπω είναι μια σειρά το Naruto, ενα ιαπωνικό:lol::lol::lol:
Εγώ τα βλέπω κυρίως πρωί, μου έχει μείνει απο μικρός:lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back