Birman-maniacs

Δεν παιρνω χαπια,τα αφηνω στους αλλους που τα χρειαζονται...;):lol::lol:
Κοιτάς το καλό της ανθρωπότητας ε?:lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δε το συζητώ εγώ είμαι μεγάλος fan, άλλο ενα κοινό που έχουμε:up:
Το τελευταίο που βλέπω είναι μια σειρά το Naruto, ενα ιαπωνικό:lol::lol::lol:
Εγώ τα βλέπω κυρίως πρωί, μου έχει μείνει απο μικρός:lol:

:lol::lol::lol::lol:Δηλαδη θες να μου πεις οτι καθεσαι το πρωι και βλεπεις cartoon και λες στην Κατερινα να σου φερει γαλα και ψωμι με merenda?:lol::lol::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κοιτάς το καλό της ανθρωπότητας ε?:lol:

Παντα,πανω απ'ολα ειμαι ανθρωπιστης...:lol::lol:

Καλησπέρα Βιρμανακια!
Θοδωρή,τα μισώ τα χαζεμένα τα βιρμανίας,είναι κακάσχημα και κακόψυχα!:P:P:P:P
Δε νομίζω να πειράχτηκε κανεις απο τους mods παιδιά,ίσα ίσα,δεν τους διέγραψαν;Γιατί το λες αυτο αγαπητέ Θεόδωρε;Όσο για τα άσχετα που χαλάνε το θρεντ,κι εγω έχω γράψει άσχετες βλακειες στο δικό μου,και γενικά λέγονται και άσχετα πράγματα πάνω στην κουβέντα,και σε αυτό το θρεντ έχουμε γράψει ποσα άσχετα...Κι εμένα πάντως με ενοχλει να ανοιγουν ολοκληρο θρεντ μονο και μόνο για να πουν χαζομάρες άσχετες,που δεν αποσκοπουν πουθενά.

:lol::lol::lol::lol:Δηλαδη θες να μου πεις οτι καθεσαι το πρωι και βλεπεις cartoon και λες στην Κατερινα να σου φερει γαλα και ψωμι με merenda?:lol::lol::lol::lol:
Το θέμα είναι οτι ΕΥΤΥΧΩΣ της αρέσουν τα cartoon και φτιάχνει πρωινό και για τους δυο μας:lol: Εχω καιρό να δώ, να πώ την αλήθεια(πάνω απο μήνα) Το House M.D. είναι απίστευτο ξέχασα να στο πώ, εχω φάει κόλλημα μαζί με τη Κατερίνα, κατέβασα και τις 4 σεζόν:lol::lol::lol: Είχα να νιώσω ετσι απο Prison Break και το Lost:lol::lol::lol:

Εγώ βλέπω παιδικά το Σαββατοκυριακο το πρωι με ψωμί και μερέντα,ειναι σταθερή αξία(αν και το ζεσταμένο τσουρεκάκι στην τοστιέρα αλειμμένο με μερέντα τείνει να το ξεπεράσει...):P:lol::lol::lol:

Καλησπέρα Βιρμανακια!
Θοδωρή,τα μισώ τα χαζεμένα τα βιρμανίας,είναι κακάσχημα και κακόψυχα!:P:P:P:P
Δε νομίζω να πειράχτηκε κανεις απο τους mods παιδιά,ίσα ίσα,δεν τους διέγραψαν;Γιατί το λες αυτο αγαπητέ Θεόδωρε;Όσο για τα άσχετα που χαλάνε το θρεντ,κι εγω έχω γράψει άσχετες βλακειες στο δικό μου,και γενικά λέγονται και άσχετα πράγματα πάνω στην κουβέντα,και σε αυτό το θρεντ έχουμε γράψει ποσα άσχετα...Κι εμένα πάντως με ενοχλει να ανοιγουν ολοκληρο θρεντ μονο και μόνο για να πουν χαζομάρες άσχετες,που δεν αποσκοπουν πουθενά.
Αυτό ηταν αγαπητή Δώρα, ξεπέρασες τα όρια..
:lol::lol::lol::lol::lol:

Κάτι σαν τον Γκάντι?:lol::lol::lol:

Ειχαμε μια κοντρα παλια πανω σε αυτο το θεμα αλλα τελικα τον νικησα,βγηκα πιο ανθρωπιστης:lol::lol::lol:

Εγώ βλέπω παιδικά το Σαββατοκυριακο το πρωι με ψωμί και μερέντα,ειναι σταθερή αξία(αν και το ζεσταμένο τσουρεκάκι στην τοστιέρα αλειμμένο με μερέντα τείνει να το ξεπεράσει...):P:lol::lol::lol:

Μην μου τα θυμιζεις και μου ανοιγεις την ορεξη:P:lol:

Ε βέβαια αυτές είναι καταστάσεις:D Cartoon το πρωί είναι must:up:

Το θέμα είναι οτι ΕΥΤΥΧΩΣ της αρέσουν τα cartoon και φτιάχνει πρωινό και για τους δυο μας:lol: Εχω καιρό να δώ, να πώ την αλήθεια(πάνω απο μήνα) Το House M.D. είναι απίστευτο ξέχασα να στο πώ, εχω φάει κόλλημα μαζί με τη Κατερίνα, κατέβασα και τις 4 σεζόν:lol::lol::lol: Είχα να νιώσω ετσι απο Prison Break και το Lost:lol::lol::lol:

Το House M.D. κατα την γνωμη μου ειναι απο τα καλυτερα σιριαλ που εχουν υπαρξει...

Αυτό ηταν αγαπητή Δώρα, ξεπέρασες τα όρια..
:lol::lol::lol::lol::lol:
Ωχ...Τι θα κάνει,θα με μαστιγώσει;Θα βάλει τον Πλάτωνα να με ΦΑΕΙ;;;;:P:lol::lol::lol::lol:Δεν πειράζει Βασίλη,έχω εσενα με το μέρος μου,θα με διώξει απο εδω και θα με δέχεσαι εσύ στο Birman να τον πειραζω απο εκει.:P:lol::lol::lol:

Το House M.D. κατα την γνωμη μου ειναι απο τα καλυτερα σιριαλ που εχουν υπαρξει...
Oντως κορυφαίο!!!:up::up::up:

Ωχ...Τι θα κάνει,θα με μαστιγώσει;Θα βάλει τον Πλάτωνα να με ΦΑΕΙ;;;;:P:lol::lol::lol::lol:Δεν πειράζει Βασίλη,έχω εσενα με το μέρος μου,θα με διώξει απο εδω και θα με δέχεσαι εσύ στο Birman να τον πειραζω απο εκει.:P:lol::lol::lol:

Θα υποστεις τα λεγομενα Πλατωνικα βασανιστηρια...:P:lol::lol:

Θα υποστεις τα λεγομενα Πλατωνικα βασανιστηρια...:P:lol::lol:
Για πλατωνικό έρωτα έχω ακουστά,τώρα το βγάζουν και σε βασανιστηριο;:hmm:

Θα μπείς με το ψευδώνυμο Platonator στο birman.gr να του πάει τρείς και μία..:lol::lol::lol:

Θα μπείς με το ψευδώνυμο Platonator στο birman.gr να του πάει τρείς και μία..:lol::lol::lol:

Κοιτα αμα μπει ετσι θα την κανονισει ο Πλατωνας,εγω δεν θα κανω τιποτα απλα θα καθομαι και θα κοιταω:lol:

:up::up::up:Έγραψες...:up:
Δε τον φοβάμαι τον κοκκαλιάρη τον Πλάτωνα,θα φέρω εγώ τη Μόιρα να τον ισοπεδώσει!:lol::lol::lol:Είδες όμως,κύριος,δε σχολιασε καθολου!:P

Για πλατωνικό έρωτα έχω ακουστά,τώρα το βγάζουν και σε βασανιστηριο;:hmm:
Ακριβώς.. δεν τρώς μαστίγωμα αφού δεν ολοκληρώνεται το έργο, όμως το θυμάσαι μια ζωή λόγω οτι είναι ψυχοφθόρο βασανιστήριο:lol::lol::lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back