Birman-maniacs

:up::up::up:Έγραψες...:up:
Δε τον φοβάμαι τον κοκκαλιάρη τον Πλάτωνα,θα φέρω εγώ τη Μόιρα να τον ισοπεδώσει!:lol::lol::lol:Είδες όμως,κύριος,δε σχολιασε καθολου!:P
Η λύση δηλαδή θα δοθεί στο ρινγκ? Πλάτωνας VS Μόιρα?:lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Η λύση δηλαδή θα δοθεί στο ρινγκ? Πλάτωνας VS Μόιρα?:lol:
Μα δε θα προλάβει καν το καημένο το Πλατωνάκι να ανέβει στο ρινγκ!Έχεις δει πως τους πετάνε στα σχοινιά;Μία απο την κοιλια της θα φάει και τέρμα!:lol::redface::redface:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μα δε θα προλάβει καν το καημένο το Πλατωνάκι να ανέβει στο ρινγκ!Έχεις δει πως τους πετάνε στα σχοινιά;Μία απο την κοιλια της θα φάει και τέρμα!:lol::redface::redface:
:lol::lol::lol::lol:

Θοδωρήηηηηηηηηη δε νομιζω να πειράχτηκες;Πλάκα κάνουμε!

Θοδωρήηηηηηηηηη δε νομιζω να πειράχτηκες;Πλάκα κάνουμε!

Το ξερω οτι κανουμε πλακα σιγα μην πειραχτηκα:):cool:

Η Ινα το έχει χάσει τελείως! Μου στέλνει την Πέμπτη οτι δεν μπορεί μεσα στη βδομάδα να μου στείλει φωτογραφίες και θα μου στείλει το Σ/Κ
Τώρα ποιο Σαββατοκύριακο εννοούσε.. μάλλον κάποιο μακρινό:lol:
Γράψιμο εντελώς!!!!

Η Ινα το έχει χάσει τελείως! Μου στέλνει την Πέμπτη οτι δεν μπορεί μεσα στη βδομάδα να μου στείλει φωτογραφίες και θα μου στείλει το Σ/Κ
Γράψιμο εντελώς!!!!

Πρεπει να αρχισεις να το συνηθιζεις και να σου αρεσει ετσι στο τελος δεν θα σε πειραζει:lol::lol::lol:

Πρεπει να αρχισεις να το συνηθιζεις και να σου αρεσει ετσι στο τελος δεν θα σε πειραζει:lol::lol::lol:
Μπορώ να κάνω και αλλιώς?:lol:
Πιστεύω το κάνει επίτηδες για να έχω μεγάλη αγωνία:rolleyes::lol::lol::lol:

Μπορώ να κάνω και αλλιώς?:lol:
Πιστεύω το κάνει επίτηδες για να έχω μεγάλη αγωνία:rolleyes::lol::lol::lol:

Λες να το κανει για να αγαπησεις τον erefer περισσοτερο?:lol::lol::lol:

Λες να το κανει για να αγαπησεις τον erefer περισσοτερο?:lol::lol::lol:
Ξέρω και εγώ πως σκέφτεται το διεστραμμένο γερμανικό μυαλό της..
Ο Χίτλερ έβλεπε τους εβραίους σα σαπούνια:D

Καληνύχτα:hello:

Καληνυχτα Βασίλη!

Αγαπητά βιρμανάκια καλησπέρα μόλις γύρισα από το Αγκίστρι με την φίλη μου την ισπανίδα.Φυσικά ως συνήθως παρακάηκα(σαν αστακός ένα πράγμα).Αύριο θα πάμε νωρίς νωρίς σε μια κρουαζιερούλα σε 3 νήσια..Δεν ξέρω πολλές λεπτομέρειες το μόνο που ξέρω είναι ότι περνάω τέλεια και ότι μου λέιπετε λιγάκι..Ο Μάπας, η Ήλια και εγώ σας στέλνουμε αμέτρητα φιλιά για να μην μας ξεχάσετε τόσες μέρες...:)

Υ.Γ.Όταν γυρίσω, έχω ΠΑΡΑ πολύ διάβασμα των ποστ σας!!!:up:

Γράψιμο εντελώς!!!!

Kάτι μου λέει ότι θα λαμβάνεις φωτό του erefer την ώρα που θα τον έχεις στην αγκαλιά σου και θα σου λέει...μπαμπά, έδώ είμαι με το Paul... μπαμπά, εδώ είμαι με τη μαμά....σαν να βλέπετε οικογενειακό άλμπουμ!! :P:lol::lol::lol:

Καλημέρα!!

Πολλά κι ενδιαφέροντα γράψατε χθες... εγώ ετοίμαζα βαλίτσες, γατιά εσωτερικά, γατιά εξωτερικά, λουλούδια κήπου και πουλί!:lol::lol:

Φεύγουμε κατά τις 3 για τα μαστοροχώρια!:)

Αγαπητά βιρμανάκια καλησπέρα μόλις γύρισα από το Αγκίστρι με την φίλη μου την ισπανίδα.Φυσικά ως συνήθως παρακάηκα(σαν αστακός ένα πράγμα).Αύριο θα πάμε νωρίς νωρίς σε μια κρουαζιερούλα σε 3 νήσια..Δεν ξέρω πολλές λεπτομέρειες το μόνο που ξέρω είναι ότι περνάω τέλεια και ότι μου λέιπετε λιγάκι..Ο Μάπας, η Ήλια και εγώ σας στέλνουμε αμέτρητα φιλιά για να μην μας ξεχάσετε τόσες μέρες...:)

Μπράβο αστακουδάκι Κατερινάκι!! Πολύ χαίρομαι που απολαμβάνεις τις διακοπές σου...
Τι λέει η φίλη σου η Ισπανίδα που μας την χώσανε στο μπάσκετ?? Χάρηκε?? :mad::lol:
Κατι μου λέει ότι πάμε για ήττα σήμερα με τις ΗΠΑ:(

Εκλεψα αυτό από ένα thread του mycat... μου άρεσε πολύ!

Το Βάφτισμα των Γάτων

Το να βαφτίζεις τα γατιά, έχει μια δυσκολία...
Δεν είναι επιπόλαιη κι ανάλαφρη ασχολία
Καθόλου δεν τρελάθηκα και δεν το λέω αστεία:
Κάθε μια Γάτα, ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΡΙΑ!
Ένα, να τη φωνάζουμε στην οικογένειά της
Ας πούμε Βίκτωρ, Αύγουστος, Τζωρτζίνα, Ιπποκράτης
Ας πούμε, Μέρλιν, Τζόναθαν, Αλόνζο, Μανταλένα
Καθημερνά ονόματα, καλά, συνηθισμένα.
Να βρείτε ωραιότερα υπάρχουν ευκαιρίες
Ονόματα για τζέντλεμεν και άλλα για κυρίες
Ας πούμε, Πλάτων, Άδμητος, Ηλέκτρα, Ευρυάλη
Μα όλ' αυτά είναι κοινά και θα τα έχουν κι άλλοι.
Μια Γάτα, όμως, να ξέρετε, θέλει και το δικό της
Το δεύτερό της όνομα νά 'ν' αποκλειστικό της!
Για να μπορεί αφ' υψηλού τον κόσμο να κοιτάει
Και την ουρά της πάντοτε ψηλά να την κρατάει.
Πρέπει να είναι όνομα μονάχα για μια Γάτα.
Χουρχούρης, για παράδειγμα, Γλείψος, Χνουδοπατάτα
Κι άλλα πολλά τέτοιας λογής μπορώ να αναφέρω:
Μπομπαλουρίνα, Πιρπιρής, Φρουφρού, Τρελοκαμπέρω.
Πέρα όμως απ' αυτά τα δυο, υπάρχει κι ένα άλλο
Τ'όνομα το μοναδικό, το τρίτο, το μεγάλο:
Το όνομα το μυστικό, ΠΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ
Και Γάτα σ' άνθρωπο μπροστά ποτέ δεν αναφέρει.
Όταν σε διαλογισμό λοιπόν μια Γάτα δείτε
Πάντα ο λόγος είν' αυτός και να το θυμηθείτε:
Σ'απύθμενους συλλογισμούς βρίσκεται βυθισμένη
Για τ'όνομα το άρρητο
Το αρρητορητονιάρρητο
Το όνομά της το Κρυφό σκέφτεται μαγεμένη.

Μια καλημέρα είν'αυτή πες την κι ας πέσει χάμω...

Θοδωρή... ;)

Καλημερα.....μονη σαν το λεμονι σημερα στο γραφειο. Η ξαδελφουλα μου κοιμηθηκε στις μια το μεσημερι και ξυπνησε στις 12.30 το βραδυ!!!!!! ελεγα να κανουμε tour Athens by night, αλλά που τετοια ωρα που ξυπνησαν?? ;)

Γεια σου Κατερινα πολυ χαιρομαι που περνατε τοσο ωραια...αληθεια την κρουαζιερα που θα πατε, ειναι απο την easycruise που σου προτεινα??? να μου πεις εντυπωσεις....:cool:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back