Birman-maniacs

Εκεί είναι. :up:
Πήγαινε... Ιερή Βιρμανίας - Χρώματα - Εισοδος - Seal point (το πρώτο χρώμα) ;)
Αχχ ο χονδρος μου...εκει ειναι...αλλου κοιτουσα. Βασικα τον λεω και baby blue eyes καμια φορα, ειμαι πολυ χαζομαμα??:cool:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αχχ ο χονδρος μου...εκει ειναι...αλλου κοιτουσα. Βασικα τον λεω και baby blue eyes καμια φορα, ειμαι πολυ χαζομαμα??:cool:

ο ζουμπουρλούλης! :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Θα ηθελα να ειναι και η Πισου πιο τρυφερη, να δειχνει πιο ευκολα τα συναισθηματα της...:(

Θα ηθελα να ειναι και η Πισου πιο τρυφερη, να δειχνει πιο ευκολα τα συναισθηματα της...:(
Οι θηλυκές είναι συνήθως πιο "σκληρές" στις εκδηλώσεις τους... τα αρσενικά είναι πιο καλοσυνάτα κι αγαθά!

Οι θηλυκές είναι συνήθως πιο "σκληρές" στις εκδηλώσεις τους... τα αρσενικά είναι πιο καλοσυνάτα κι αγαθά!
Το καταλαβαινω αυτο..αλλα ωρες ωρες νιωθω σαν να την παραμελω...Για παραδειγμα αυτη κοιμαται στο πλαι μου, ενω ο Αλφι ερχεται και χωνεται αναμεσα στα μαξιλαρια μας...ενιοτε βαζει και το κεφαλι του στο δικο μου μαξιλαρι :lol:

Το καταλαβαινω αυτο..αλλα ωρες ωρες νιωθω σαν να την παραμελω...Για παραδειγμα αυτη κοιμαται στο πλαι μου, ενω ο Αλφι ερχεται και χωνεται αναμεσα στα μαξιλαρια μας...ενιοτε βαζει και το κεφαλι του στο δικο μου μαξιλαρι :lol:
Κοιμάται όμως δίπλα η ζουζουνίτσα με τη μαμά της ε? ;)

Εμένα είναι το ακριβώς αντίθετο!
Η Καλυψώ χαιδεύεται σαν το μωρό και χώνεται στην αγκαλιά ή κρεμιέται σαν το σταφύλι στο λαιμό μου και ο Μορφέας από μακρυά ή στο πλάι μας δήθεν λίγο να μας ακουμπάει! :lol:
Είναι ενδιαφέρον το καθένα να έχει το χαρακτήρα του!;)

Ναι ετσι ειναι..διαφορετικοι χαρακτηρες...αλλα τις περισσοτερες φορες μονο για τον Αλφι εχω κατι να πω για τις αταξιες του..εκεινη ειναι ησυχη..:)

Η κοιλιτσα της Καλυψω φουσκωσε?? :hmm:

Γειά σας:D
Πέρασαμε τέλεια:) Απ'τις καλύτερες διακοπές που έχω πάει:up:
Η Χαλκιδική Γιούλη είχες δίκιο δεν παίζεται.. απίστευτες παραλίες και παρα παρα πολύ πράσινο!!! Κάναμε τοσα παλλά πράγματα σε τόσες λίγες μέρες που νομίζω οτι πέρασε τουλάχιστον μια βδομάδα!!!

Ο erefer σε καινούργιες(αποτυχημένες πάντα:D) πόζες:lol:
Στις 16 Αυγούστου τραβήχτηκαν:)

1001629elis6.jpg

1001638of4.jpg

1001635re7.jpg

Ο erefer σε καινούργιες(αποτυχημένες πάντα:D) πόζες:lol:
Στις 16 Αυγούστου τραβήχτηκαν:)

1001629elis6.jpg

1001638of4.jpg

1001635re7.jpg

Εχω να σχολιασω δυο πραγματα : Βασιλη μην θυμωσεις αλλα o erefer μου φαινεται λιγο αυτιαγγουρας:lol: και γιατι τους τραβαει συνεχεια σε κουτσουρα αλλα μερη στο σπιτι δεν εχουν??:lol:

Εχω να σχολιασω δυο πραγματα : Βασιλη μην θυμωσεις αλλα o erefer μου φαινεται λιγο αυτιαγγουρας:lol: και γιατι τους τραβαει συνεχεια σε κουτσουρα αλλα μερη στο σπιτι δεν εχουν??:lol:
Στην αυλή βγαίνουν καλύτερες οι φωτογραφίες μάλλον:lol:
Μια χαρά αυτιάγγουρας είναι, καλά βλέπεις:lol:
Στο τέλος της ανάπτυξης του, έχω μια εντύπωση οτι θα είναι τέλειος;):cool:

Eχω νεα!!!!!

Η εκτροφεας μολις μου εστειλε το εξης e-mail:

Hi Theodore,

Thank for all your mail.
Excuse my long silence, i am in my new home since just one week. I can consult my mail at home only today.
I ask my sister to traduce a long mail for explication about travel, etc ...
I send you new pictures of Duran.
Have a good week.
Friendly,
Magali.

Mονο που δεν καταλαβα την παραπανω προταση....:confused::/:
Τι κανουν ομως τα λεφτα,μου εστειλε και εφτα φωτο:lol::lol::lol:

Απο τις φωτο μου φαινεται οτι θα βγει τεραστιος:hmm:,απ'οτι βλεπω εχει και μια ουραρα αστα να πανε:lol:

Θα τον ταιζω με το φτυαρι,θα του λεω ανοιξε το στομα και θα χυνω μεσα τις κροκετες:lol:

Kαλημέρα!!! :)

Πολύ χάρηκα Βασίλη που σας άρεσε η Χαλκιδική και περάσατε τόσο όμορφα! :up:
Ο erefer είναι πανέμορφος κι άστους αντίζηλους να κοροιδεύουν! :P:lol:
Τα αυτάκια του που μεγαλώνουν γρήγορα, κάποια στιγμή θα εξισοροπήσουν με τη κεφάλα του! ;)

Θοδωρή o γαλάζιος Brad είπαμε... είναι Θεικός! Μου φαίνεται πρέπει να κάνεις σύμβαση με το pet city για ειδικές τιμές στις Royal!:lol:

Παιδιάαααααα.....ένας μήνας έμεινε!!!;)
Υπομονή θα τα σφίξετε στην αγκαλιά σας!!!:)

Eχω νεα!!!!!

Η εκτροφεας μολις μου εστειλε το εξης e-mail:

Hi Theodore,

Thank for all your mail.
Excuse my long silence, i am in my new home since just one week. I can consult my mail at home only today.
I ask my sister to traduce a long mail for explication about travel, etc ...
I send you new pictures of Duran.
Have a good week.
Friendly,
Magali.

Mονο που δεν καταλαβα την παραπανω προταση....:confused::/:
Τι κανουν ομως τα λεφτα,μου εστειλε και εφτα φωτο:lol::lol::lol:

Απο τις φωτο μου φαινεται οτι θα βγει τεραστιος:hmm:,απ'οτι βλεπω εχει και μια ουραρα αστα να πανε:lol:

Σου γράφει ότι το γράμμα με τις ακριβείς οδηγίες του ταξειδιού σου (π.χ. που θα βρεθείτε κλπ...) θα στο γράψει η αδελφή της... γιατί αν το γράψει εκείνη σώθηκες!!:lol:

Καλημερα!! Θοδωρη κουκλος ο μικρος σου, μεγάλωσε και ολας....Βασίλη η φουντωτη σου μπαλιτσα θα μεγαλωσει και θα γινει ακομη πιο φουντωτη!!! :)

Καλημερα!! Θοδωρη κουκλος ο μικρος σου, μεγάλωσε και ολας....Βασίλη η φουντωτη σου μπαλιτσα θα μεγαλωσει και θα γινει ακομη πιο φουντωτη!!! :)
Καλημέρα Αντα!! :)

Candicane0505e.jpg

Αυτός ο κούκλος που βρήκα τυχαία, μου θυμίζει τον erefer...:hmm:

Κοιτα πως κραταει το μπουκετο με τα λουλουδια, απιστευτο!! :up:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back