Birman-maniacs

Το παιδι για ολες τις δουλειες!!!!! :lol::lol:
και τις αγγαρίες... π.χ. παράδοση κατ'οίκον γατοτροφής σε γοητευτική νεαρά που φορά μποξεράκι!:blink::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Λένε ότι είναι θέμα συντήρησης αλλά...δεν εχω καταλάβει γιατί όλες οι συγκοινωνίες κλείνουν την ίδια ώρα..!!!!Θα μπορούσε να αλληλοκαλύπτει η μια την αλλη...:hmm:ε???
Ελα μου ντε!! ο ηλεκτρικος και το μετρο λειτουργουν απο τις 5.30 ενω τα λεωφορεια απο τις 5. :( Αν θες να μετακινηθεις τη νυχτα, πρεπει να παρεις ταξι που εχει διπλη ταριφα μεχρι τις 7!!! :down:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αν πας ..και δεις αυτο το κατασκευασμα των 9 ευρω, το θελωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω :blink:
Εφτασα αισίως στα τελευταία μηνύματα σας...Αν το δω Άντα μου θα το πάρω και για εσένα!!!:D

Καλα το καταλαβα οτι διαβαζες τοση ωρα..;)

Οχι... θα ξενερώσει αν σε δει έτσι:P... μείνε με το μποξεράκι σου καλύτερα! Αντε εγώ θα στα λέω αυτά? :lol:
Τσ τσ τσ!!!Δεν ντρέπεσαι μεγάλη αδερφή να μου λές τέτοια έκτροπα(εννοείται ότι αυτό θα κάνω!!!:redface::redface::lol::lol:)Αχ αφήστε και έχω μείνει η μισή με τις διακοπές αυτές έχασα 2 κιλά λόγω αυτής της διατροφής (δίχως μαμά 20 μέρες)και όλα μου είναι θεοφαρδια, χάλια σας λέω χάλια!!!

Ο μπαμπας του duran ειναι champion international !!!!!!!!!:)

Τσ τσ τσ!!!Δεν ντρέπεσαι μεγάλη αδερφή να μου λές τέτοια έκτροπα(εννοείται ότι αυτό θα κάνω!!!:redface::redface::lol::lol:)Αχ αφήστε και έχω μείνει η μισή με τις διακοπές αυτές έχασα 2 κιλά λόγω αυτής της διατροφής (δίχως μαμά 20 μέρες)και όλα μου είναι θεοφαρδια, χάλια σας λέω χάλια!!!
Xmm ποσα κιλα εισαι γενικα? γιατι ετσι μου ελεγε και η φιλη μου και οταν την ειδα χτες, εφτασε τα 46 κιλα στο 1.70 που ειναι!!!!!! ελεος της λεω, μπροστα σου φαινομαι σαν αγελαδα,φαε κατι !! :(

Ο μπαμπας του duran ειναι champion international !!!!!!!!!:)
Αστα να πάνε... τρομερός γάτος!!!
Ειναι πρώτος και το ξέρει!! :up:

bliss%20et%20fred%20expo%20thiers.jpg

Φαντάζεσαι όμως να στείλει τον υπάλληλό του που είναι χάλια? :blink::lol:
Δεν καταλάβατε η χημεία υπήρξε με αυτόν από το τηλ."Ναι γεια σας, σας σύστησε μία κοπέλα που ξέρω και ήθελα να μάθω αν κάνετε διανομή κατ'οίκον και στο νέο ηράκλειο"απάντηση:"αααα τέλεια εκεί μένω κι εγώ.."Μετά του είπα αν μπορεί να μου φέρει τα πράγματα στις 6 και μου είπε μένω κοντά οπότε κανένα πρόβλημα!!!Και άκουγα και την μουσική μου από μέσα από το μαγαζί!!!:D:D:DΑυτά...!!!:D

Μωρέ κοίτα μια έκφραση αυτή η λιλά!! :inlove:

Calamity%207.5%20mois'''.jpg
Πωωωωωωωω τι κούκλα είναι αυτή ρε παιδιά!!!!Ερωτεύτηκα πάλι!!:D

Δεν καταλάβατε η χημεία υπήρξε με αυτόν από το τηλ."Ναι γεια σας, σας σύστησε μία κοπέλα που ξέρω και ήθελα να μάθω αν κάνετε διανομή κατ'οίκον και στο νέο ηράκλειο"απάντηση:"αααα τέλεια εκεί μένω κι εγώ.."Μετά του είπα αν μπορεί να μου φέρει τα πράγματα στις 6 και μου είπε μένω κοντά οπότε κανένα πρόβλημα!!!Και άκουγα και την μουσική μου από μέσα από το μαγαζί!!!:D:D:DΑυτά...!!!:D
Πάντως είναι ένα πολύ πρόθυμο και εξυπηρετικό παιδί!! ;):)

Μουσικη του στυλ ''leave your hat on''?? :)

Ευχαριστουμε!!!!!!!:) Και ανταποδιδουμε τις ευχες :up::up:
Ευχαριστούμε χουρχουρίζοντας!!!!:):)

BDC.jpg
Εγω ειμαι κολλημενη με κατι τετοιες μουτριτσες...

Εδώ κοίτα!!!

marietta%204.5%20mois'.jpg
Γιούλη δημιουργείς την διχόνοια μεταξύ εμού και των παιδιών μου εδω...Μας έχεις πεθάνει!!!!Τέλειος και αυτός!!!:up:

BDC.jpg
Εγω ειμαι κολλημενη με κατι τετοιες μουτριτσες...
Σ'αρέσουν οι πιο αρενωπές γάτες...ε?? ;)

Αν πας στις εκθέσεις θα τη δεις τη Μagalli... Πολύ γλυκιά κοπέλα! :)

και τις αγγαρίες... π.χ. παράδοση κατ'οίκον γατοτροφής σε γοητευτική νεαρά που φορά μποξεράκι!:blink::lol:
:blink::blink:Μόνο με την τελευταία λέξη πολλοί θα ήθελαν να κάνουν όλες τις δουλειές αυτές!!!Για να δούμε τι θα μας βγεί:hmm::hmm::hmm:Πόσοι πια δουλεύουν σε αυτό το πετ σοπ????:hmm::hmm::hmm::blink::blink::blink::lol::lol::lol:

Σ'αρέσουν οι πιο αρενωπές γάτες...ε?? ;)
Ναι ...και με τις αλλες λιωνω, αλλα ενας τετοιος γατος με ΄΄ξεσηκωνει΄΄ :redface::redface:. πουρρρρρρρρρρρρρρρρρ

Ελα μου ντε!! ο ηλεκτρικος και το μετρο λειτουργουν απο τις 5.30 ενω τα λεωφορεια απο τις 5. :( Αν θες να μετακινηθεις τη νυχτα, πρεπει να παρεις ταξι που εχει διπλη ταριφα μεχρι τις 7!!! :down:
Έχει ένα λεωφορείο το βράδυ που κάνει την διαδρομή του ηλεκτρικού αλλά πολύ το ονομάζουν το λεωφορείο φάντασμα γιατί δεν το έχουν πετύχει ποτέ!!:lol::lol::lol::blink::blink:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back