Birman-maniacs

Εμένα κοιμούνται στο μπαλκόνι στα κρεβάτια τους όχι στο κρεβάτι μου... έλα μωρέ πόσο θα λερωθούν πιά... τα καθαρίζεις μ'ένα πανάκι...
Τα βαζω στο πλυντηριο στο ελαφρυ προγραμμα :blink::blink:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τα βαζω στο πλυντηριο στο ελαφρυ προγραμμα :blink::blink:
και στους 30 για να μη ξεβάψουν!:lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Kαλημερα!!

Εισαι τυχερη που εχεις την αυλη αυτη στο σπιτι σου για να βγαζεις βολτιτσα. Στη δικια μου πολυκατοικια δεν εχει και πολυ χωρο για βολτες!!:(

Μου εστειλε χθες το εξης e-mail η εκτροφεας:

Hello Theodore,

So as to avoid any mistake into the translation, I have asked my sister Clementine to transcribe this mail!

Would you please excuse me for this late answer but we moved from our house since only one week and I couldn't looked at my emails until now.
I have still not had time to readjust my web site...
I'll try to do some pictures of the babies as soon as possible.
Our moving seems not to have disturb the kittens.
Duran is ok, he grows up very well and he likes to play with everything he finds.
Don't worry about the airport, I can't make a mistake since there is only one airport in Lyon. I'll be there with Duran on septembre the 28th at 7 o'clock A.M. just like you asked me. I'm not anxious about his adaptation, I'll give you then a little carpet which wears all the smells of our house. You'll be able to put it into his transport kennel, that way he won't feel lost.
About the games, he likes to play with little balls, little mousses in clothes, with feathers dusters, etc... and he sleeps very often onto the cats' three.

So as to prepare all the papers, I need you full adress (adress and phone number).
Thanks for the transaction, I didn't receive it yet but I guess that it will soon arrive.

I hope I answered all your questions.

See you soon and have a nice day.

Friendly

Magali.
Magali Rouchon.
https://magdream.net

Οφειλω να πω οτι ειναι εξαιρετικη εκτροφεας...

Καλημερα κεφαλα - κι!!!!!!! :) Η υπογραφη σου ειναι σαν εκεινες τις φωτογραφιες με τα σκυλακια που φαινεται τεραστιο το κεφαλι τους!!!!!!

Μου εστειλε χθες το εξης e-mail η εκτροφεας:

Hello Theodore,

So as to avoid any mistake into the translation, I have asked my sister Clementine to transcribe this mail!

Would you please excuse me for this late answer but we moved from our house since only one week and I couldn't looked at my emails until now.
I have still not had time to readjust my web site...
I'll try to do some pictures of the babies as soon as possible.
Our moving seems not to have disturb the kittens.
Duran is ok, he grows up very well and he likes to play with everything he finds.
Don't worry about the airport, I can't make a mistake since there is only one airport in Lyon. I'll be there with Duran on septembre the 28th at 7 o'clock A.M. just like you asked me. I'm not anxious about his adaptation, I'll give you then a little carpet which wears all the smells of our house. You'll be able to put it into his transport kennel, that way he won't feel lost.
About the games, he likes to play with little balls, little mousses in clothes, with feathers dusters, etc... and he sleeps very often onto the cats' three.

So as to prepare all the papers, I need you full adress (adress and phone number).
Thanks for the transaction, I didn't receive it yet but I guess that it will soon arrive.

I hope I answered all your questions.

See you soon and have a nice day.

Friendly

Magali.
Magali Rouchon.
https://magdream.net

Οφειλω να πω οτι ειναι εξαιρετικη εκτροφεας...
Είναι όντως εξαιρετική! :up:
Καλησπέρα Θοδωρή! :)

Φευγω θα επιστρεψω το απογευμα,τα λεμε...

Χαζευα το σιτε της....ειναι τοσο κοριτσιστικο ..με νεραιδουλες και σε ροζακι, αχχχ μου θυμισε τα νιατα μου. :D

Χαζευα το σιτε της....ειναι τοσο κοριτσιστικο ..με νεραιδουλες και σε ροζακι, αχχχ μου θυμισε τα νιατα μου. :D
της εκτροφεος του Θοδωρή? Δεν το πιστεύω κι εγώ το ίδιο έκανα! :blink:

ρε συ... έχει πολύ ωραίες γάτες η Μagalli!!!
Εχουν όλες μια πολύ ωραία έκφραση στο πρόσωπο!

Κοίτα μια ωραία τάμπυ (τιγρέ) ταρταρούγα!

bonnie%204%20ans'''.jpg

της εκτροφεος του Θοδωρή? Δεν το πιστεύω κι εγώ το ίδιο έκανα! :blink:
Ναι ναι !!!!!!! εχει και σκυλακια!! :)

ρε συ... έχει πολύ ωραίες γάτες η Μagalli!!!
Εχουν όλες μια πολύ ωραία έκφραση στο πρόσωπο!

Κοίτα μια ωραία τάμπυ (τιγρέ) ταρταρούγα!

bonnie%204%20ans'''.jpg
Ωραια ματια εχουν, οχι μονο το χρωματισμο αλλα και γυρω γυρω η μασκα του προσωπου ειναι πολυ ομορφη..:)

Κοίτα εδω ο Πλάτωνας πόσο μοιάζει με τη μαμά του... :blink:

Πλάτωνας
Duran%203%20mois'''.jpg

Μαμά σε μικρή ηλικία!
behappy11sem.jpg

Η μαμα του ειναι πιο αγρια!!!!! ;)

Αχχ καποιος να μου κρυψει τις πιστωτικες μου καρτες!!!!!!!! με βλεπω να ψωνιζω γατια τωρα!!! σε ποσες ατοκες δοσεις λες να βαλω το ποσο?? :hmm:

Μου φαίνεται ότι αυτή είναι η Μagalli! Δε μοιάζει με τις γάτες της? :blink:

cupidonetnath.jpg

Η μαμα του ειναι πιο αγρια!!!!! ;)
Μοιάζουν καταπληκτικά... αυτή έχει πιο θεληματικό πιγούνι!:lol:

Αν πας σε προηγουμενες γεννες, εχει παει και εκανε επισκεψη σε αυτους που εδωσε τα γατακια.......

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back