Birman-maniacs

Αυριο θέλουμε αναλυτική αναφορά πρωί πρωί ε?? :lol:
Αντούλα που είσαι? Γιατί δε μιλάς?:(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

πως να το διάβάσει καλέ? Εδώ εμείς μιλάμε για τους αγαπημένους μας και εκείνοι είναι στο μέσα δωμάτιο... αυτός από που κι ως που? Εκτος αν... κάποια στιγμή είναι κι εκείνος στο... μέσα δωμάτιο;):lol:
Άντα τώρα εγώ φταίω που φτιάχνω σενάρια..????:hmm::hmm::hmm::blink::blink::blink::lol::lol::lol:Εμείς συζήσαμε κι όλας!!!:lol::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ααααααααα όλα κι όλα!!!!!:mad:Να εκτιμούμε αυτά που έχουμε...Μπορεί εκει να έχω ένα τεράστιο μείον αλλά είπαμε το συν μου είναι μεγάλο ατού!!!:P:lol::lol::lol::lol:
Το κατάλαβα!! Οχι... το είπα... γιατί μου φάνηκες στεναχωρημένη... ήθελα να γίνεις τέλεια κατάλαβες? :lol:

Εντάξει απλά εγώ δεν είμαι πολύ αισιόδοξη λόγω των καταστάσεων σήμερα!!!:down:Θα έχουν μόλις γυρίσει οι δικοί μου, πλυντήριο δεν έχουμε βάλει οπότε μποξεράκια γιοκ, έχω χάσει και πόσα κιλά..Τίποτα τίποτα...!!!Μπορέι όμως να τον ξέρω καθότι γειτονάκος!!:)

Ουτε στη τουαλετα δεν μπορω να παω πια!!!!!:redface:

Το κατάλαβα!! Οχι... το είπα... γιατί μου φάνηκες στεναχωρημένη... ήθελα να γίνεις τέλεια κατάλαβες? :lol:
Αααααααα όχι και ας μοιάζω εξωτερικά με 16χρονο και ας είμαι στα μισά μου κιλά και ας έχω αυτό το μείον και γενικά ότι άλλο έχω δεν στεναχωριέμαι για τέτοια πράγματα..Τι πιο ανούσιο για έναν άνθρωπο να στενοχωριέτται για το πως είναι!!???Δεν με νοιάζει καθόλου όμως!!Στο λέω για να μην ανησυχείς σαν μεγάλη αδερφή!!!!:D

Αααααααα όχι και ας μοιάζω εξωτερικά με 16χρονο και ας είμαι στα μισά μου κιλά και ας έχω αυτό το μείον και γενικά ότι άλλο έχω δεν στεναχωριέμαι για τέτοια πράγματα..Τι πιο ανούσιο για έναν άνθρωπο να στενοχωριέτται για το πως είναι!!???Δεν με νοιάζει καθόλου όμως!!Στο λέω για να μην ανησυχείς σαν μεγάλη αδερφή!!!!:D
Ετσι μπράβο... επομένως δεν υπάρχουν ούτε "μειον" ούτε κληρονομικά ελαττώματτα. Σωστά?? ;)
Αγαπάμε τον εαυτό μας όπως ακριβώς είναι... γι'αυτό και μας αγαπούν και οι γύρω μας... 'Οσο ωραία κι αν είναι μια γυναίκα όταν είναι κομπλεξαρισμένη, απομακρύνει τους άλλους και είναι δυστυχής.... :(

Ετσι μπράβο... επομένως δεν υπάρχουν ούτε "μειον" ούτε κληρονομικά ελαττώματτα. Σωστά?? ;)
Αγαπάμε τον εαυτό μας όπως ακριβώς είναι... γι'αυτό και μας αγαπούν και οι γύρω μας... 'Οσο ωραία κι αν είναι μια γυναίκα όταν είναι κομπλεξαρισμένη, απομακρύνει τους άλλους και είναι δυστυχής.... :(
Πάνω σε αυτό..Το γνωρίζω ότι είναι μείον αλλά δεν με νοιάζει, σε αγαπουν για αυτό που είσαι οι άλλοι με τα συν σου και τα μείον σου!!!Στον χαρακτήρα όμως κάτι ψιλοκολλήματα τα έχω..Είμαι λίγο ανασφαλής γενικά...Αλλά οκ..μην παρεκτρεπόμαστε από το θέμα!!!:)

Πάνω σε αυτό..Το γνωρίζω ότι είναι μείον αλλά δεν με νοιάζει, σε αγαπουν για αυτό που είσαι οι άλλοι με τα συν σου και τα μείον σου!!!Στον χαρακτήρα όμως κάτι ψιλοκολλήματα τα έχω..Είμαι λίγο ανασφαλής γενικά...Αλλά οκ..μην παρεκτρεπόμαστε από το θέμα!!!:)
Το θέμα μας είναι αν θα σου έρθει στο σπίτι ο κούκλος ο καστανός ή ο μετριούλης αλλά συμπαθητικούλης ο ξανθός ή ο χάλια ο υπάλληλος... :hmm::lol:

Κι εγώ τα'χω αυτά... :(:(

Η μαμά μας θα φταίει!!!:lol::lol::lol:Κληρονομικό κι αυτό!!!:lol::lol::lol::lol:
Αστα... όσο περνούν τα χρόνια γίνομαι ίδια! Ιδια!!! :blink:

Αστα... όσο περνούν τα χρόνια γίνομαι ίδια! Ιδια!!! :blink:
Εμένα μου λες???Βέβαια η δική μου, λέει συνέχεια αν κάτι το κάνω στραβά"ίδια ο μπαμπάς σου ίδια"...Και φυσικά αν κάνω κάτι σωστό "κατερίνα μου μοιάζεις πάρα πολύ!!!":lol::lol::lol::lol:Είναι περίπτωση η μαμά μου!!!

Αντα τι ώρα θα πας στο pet stop?

Εμένα μου λες???Βέβαια η δική μου, λέει συνέχεια αν κάτι το κάνω στραβά"ίδια ο μπαμπάς σου ίδια"...Και φυσικά αν κάνω κάτι σωστό "κατερίνα μου μοιάζεις πάρα πολύ!!!":lol::lol::lol::lol:Είναι περίπτωση η μαμά μου!!!
Eλα μωρέ κλασική περίπτωση Ελληνίδας μητέρας!:)

Ανταααααα..... μια μέρα μας έμεινε!!! :up::up:

Tι φευγεις?? εχω αλλη μια ωρα.......αχχχ αντε να δω πως θα περασει :(

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back