ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.641 21-08-08 15:24 Αυριο θέλουμε αναλυτική αναφορά πρωί πρωί ε?? Αντούλα που είσαι? Γιατί δε μιλάς? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:24 Η katerina10: #22.642 21-08-08 15:24 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: πως να το διάβάσει καλέ? Εδώ εμείς μιλάμε για τους αγαπημένους μας και εκείνοι είναι στο μέσα δωμάτιο... αυτός από που κι ως που? Εκτος αν... κάποια στιγμή είναι κι εκείνος στο... μέσα δωμάτιο Click για ανάπτυξη... Άντα τώρα εγώ φταίω που φτιάχνω σενάρια..????Εμείς συζήσαμε κι όλας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.643 21-08-08 15:25 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ααααααααα όλα κι όλα!!!!!Να εκτιμούμε αυτά που έχουμε...Μπορεί εκει να έχω ένα τεράστιο μείον αλλά είπαμε το συν μου είναι μεγάλο ατού!!! Click για ανάπτυξη... Το κατάλαβα!! Οχι... το είπα... γιατί μου φάνηκες στεναχωρημένη... ήθελα να γίνεις τέλεια κατάλαβες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:27 Η katerina10: #22.644 21-08-08 15:27 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αυριο θέλουμε αναλυτική αναφορά πρωί πρωί ε?? Αντούλα που είσαι? Γιατί δε μιλάς? Click για ανάπτυξη... Εντάξει απλά εγώ δεν είμαι πολύ αισιόδοξη λόγω των καταστάσεων σήμερα!!!Θα έχουν μόλις γυρίσει οι δικοί μου, πλυντήριο δεν έχουμε βάλει οπότε μποξεράκια γιοκ, έχω χάσει και πόσα κιλά..Τίποτα τίποτα...!!!Μπορέι όμως να τον ξέρω καθότι γειτονάκος!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:28 Η Αντα έγραψε: #22.645 21-08-08 15:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αυριο θέλουμε αναλυτική αναφορά πρωί πρωί ε?? Αντούλα που είσαι? Γιατί δε μιλάς? Click για ανάπτυξη... Ουτε στη τουαλετα δεν μπορω να παω πια!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.646 21-08-08 15:31 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ουτε στη τουαλετα δεν μπορω να παω πια!!!!! Click για ανάπτυξη... Α.... sorry... Απλά μου έλειψες.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:31 Η katerina10: #22.647 21-08-08 15:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Το κατάλαβα!! Οχι... το είπα... γιατί μου φάνηκες στεναχωρημένη... ήθελα να γίνεις τέλεια κατάλαβες? Click για ανάπτυξη... Αααααααα όχι και ας μοιάζω εξωτερικά με 16χρονο και ας είμαι στα μισά μου κιλά και ας έχω αυτό το μείον και γενικά ότι άλλο έχω δεν στεναχωριέμαι για τέτοια πράγματα..Τι πιο ανούσιο για έναν άνθρωπο να στενοχωριέτται για το πως είναι!!???Δεν με νοιάζει καθόλου όμως!!Στο λέω για να μην ανησυχείς σαν μεγάλη αδερφή!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:31 Η katerina10: #22.648 21-08-08 15:31 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ουτε στη τουαλετα δεν μπορω να παω πια!!!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.649 21-08-08 15:34 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Αααααααα όχι και ας μοιάζω εξωτερικά με 16χρονο και ας είμαι στα μισά μου κιλά και ας έχω αυτό το μείον και γενικά ότι άλλο έχω δεν στεναχωριέμαι για τέτοια πράγματα..Τι πιο ανούσιο για έναν άνθρωπο να στενοχωριέτται για το πως είναι!!???Δεν με νοιάζει καθόλου όμως!!Στο λέω για να μην ανησυχείς σαν μεγάλη αδερφή!!!! Click για ανάπτυξη... Ετσι μπράβο... επομένως δεν υπάρχουν ούτε "μειον" ούτε κληρονομικά ελαττώματτα. Σωστά?? Αγαπάμε τον εαυτό μας όπως ακριβώς είναι... γι'αυτό και μας αγαπούν και οι γύρω μας... 'Οσο ωραία κι αν είναι μια γυναίκα όταν είναι κομπλεξαρισμένη, απομακρύνει τους άλλους και είναι δυστυχής.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:38 Η katerina10: #22.650 21-08-08 15:38 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ετσι μπράβο... επομένως δεν υπάρχουν ούτε "μειον" ούτε κληρονομικά ελαττώματτα. Σωστά?? Αγαπάμε τον εαυτό μας όπως ακριβώς είναι... γι'αυτό και μας αγαπούν και οι γύρω μας... 'Οσο ωραία κι αν είναι μια γυναίκα όταν είναι κομπλεξαρισμένη, απομακρύνει τους άλλους και είναι δυστυχής.... Click για ανάπτυξη... Πάνω σε αυτό..Το γνωρίζω ότι είναι μείον αλλά δεν με νοιάζει, σε αγαπουν για αυτό που είσαι οι άλλοι με τα συν σου και τα μείον σου!!!Στον χαρακτήρα όμως κάτι ψιλοκολλήματα τα έχω..Είμαι λίγο ανασφαλής γενικά...Αλλά οκ..μην παρεκτρεπόμαστε από το θέμα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.651 21-08-08 15:39 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Πάνω σε αυτό..Το γνωρίζω ότι είναι μείον αλλά δεν με νοιάζει, σε αγαπουν για αυτό που είσαι οι άλλοι με τα συν σου και τα μείον σου!!!Στον χαρακτήρα όμως κάτι ψιλοκολλήματα τα έχω..Είμαι λίγο ανασφαλής γενικά...Αλλά οκ..μην παρεκτρεπόμαστε από το θέμα!!! Click για ανάπτυξη... Το θέμα μας είναι αν θα σου έρθει στο σπίτι ο κούκλος ο καστανός ή ο μετριούλης αλλά συμπαθητικούλης ο ξανθός ή ο χάλια ο υπάλληλος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.652 21-08-08 15:40 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Πάνω σε αυτό..Το γνωρίζω ότι είναι μείον αλλά δεν με νοιάζει, σε αγαπουν για αυτό που είσαι οι άλλοι με τα συν σου και τα μείον σου!!!Στον χαρακτήρα όμως κάτι ψιλοκολλήματα τα έχω..Είμαι λίγο ανασφαλής γενικά...Αλλά οκ..μην παρεκτρεπόμαστε από το θέμα!!! Click για ανάπτυξη... Κι εγώ τα'χω αυτά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:42 Η katerina10: #22.653 21-08-08 15:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κι εγώ τα'χω αυτά... Click για ανάπτυξη... Η μαμά μας θα φταίει!!!Κληρονομικό κι αυτό!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.654 21-08-08 15:43 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Η μαμά μας θα φταίει!!!Κληρονομικό κι αυτό!!! Click για ανάπτυξη... Αστα... όσο περνούν τα χρόνια γίνομαι ίδια! Ιδια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:47 Η katerina10: #22.655 21-08-08 15:47 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αστα... όσο περνούν τα χρόνια γίνομαι ίδια! Ιδια!!! Click για ανάπτυξη... Εμένα μου λες???Βέβαια η δική μου, λέει συνέχεια αν κάτι το κάνω στραβά"ίδια ο μπαμπάς σου ίδια"...Και φυσικά αν κάνω κάτι σωστό "κατερίνα μου μοιάζεις πάρα πολύ!!!"Είναι περίπτωση η μαμά μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.656 21-08-08 15:49 Αντα τι ώρα θα πας στο pet stop? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.657 21-08-08 15:49 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Εμένα μου λες???Βέβαια η δική μου, λέει συνέχεια αν κάτι το κάνω στραβά"ίδια ο μπαμπάς σου ίδια"...Και φυσικά αν κάνω κάτι σωστό "κατερίνα μου μοιάζεις πάρα πολύ!!!"Είναι περίπτωση η μαμά μου!!! Click για ανάπτυξη... Eλα μωρέ κλασική περίπτωση Ελληνίδας μητέρας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.658 21-08-08 15:51 Ανταααααα..... μια μέρα μας έμεινε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:54 Η Αντα έγραψε: #22.659 21-08-08 15:54 Tι φευγεις?? εχω αλλη μια ωρα.......αχχχ αντε να δω πως θα περασει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:54 Η Αντα έγραψε: #22.660 21-08-08 15:54 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αντα τι ώρα θα πας στο pet stop? Click για ανάπτυξη... Κατα τις 6....χμμ δεν θα ειναι ο delivery boy εκει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 1132 1133 1134 1135 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1133 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1133 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αυριο θέλουμε αναλυτική αναφορά πρωί πρωί ε?? Αντούλα που είσαι? Γιατί δε μιλάς? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:24 Η katerina10: #22.642 21-08-08 15:24 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: πως να το διάβάσει καλέ? Εδώ εμείς μιλάμε για τους αγαπημένους μας και εκείνοι είναι στο μέσα δωμάτιο... αυτός από που κι ως που? Εκτος αν... κάποια στιγμή είναι κι εκείνος στο... μέσα δωμάτιο Click για ανάπτυξη... Άντα τώρα εγώ φταίω που φτιάχνω σενάρια..????Εμείς συζήσαμε κι όλας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.643 21-08-08 15:25 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ααααααααα όλα κι όλα!!!!!Να εκτιμούμε αυτά που έχουμε...Μπορεί εκει να έχω ένα τεράστιο μείον αλλά είπαμε το συν μου είναι μεγάλο ατού!!! Click για ανάπτυξη... Το κατάλαβα!! Οχι... το είπα... γιατί μου φάνηκες στεναχωρημένη... ήθελα να γίνεις τέλεια κατάλαβες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:27 Η katerina10: #22.644 21-08-08 15:27 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αυριο θέλουμε αναλυτική αναφορά πρωί πρωί ε?? Αντούλα που είσαι? Γιατί δε μιλάς? Click για ανάπτυξη... Εντάξει απλά εγώ δεν είμαι πολύ αισιόδοξη λόγω των καταστάσεων σήμερα!!!Θα έχουν μόλις γυρίσει οι δικοί μου, πλυντήριο δεν έχουμε βάλει οπότε μποξεράκια γιοκ, έχω χάσει και πόσα κιλά..Τίποτα τίποτα...!!!Μπορέι όμως να τον ξέρω καθότι γειτονάκος!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:28 Η Αντα έγραψε: #22.645 21-08-08 15:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αυριο θέλουμε αναλυτική αναφορά πρωί πρωί ε?? Αντούλα που είσαι? Γιατί δε μιλάς? Click για ανάπτυξη... Ουτε στη τουαλετα δεν μπορω να παω πια!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.646 21-08-08 15:31 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ουτε στη τουαλετα δεν μπορω να παω πια!!!!! Click για ανάπτυξη... Α.... sorry... Απλά μου έλειψες.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:31 Η katerina10: #22.647 21-08-08 15:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Το κατάλαβα!! Οχι... το είπα... γιατί μου φάνηκες στεναχωρημένη... ήθελα να γίνεις τέλεια κατάλαβες? Click για ανάπτυξη... Αααααααα όχι και ας μοιάζω εξωτερικά με 16χρονο και ας είμαι στα μισά μου κιλά και ας έχω αυτό το μείον και γενικά ότι άλλο έχω δεν στεναχωριέμαι για τέτοια πράγματα..Τι πιο ανούσιο για έναν άνθρωπο να στενοχωριέτται για το πως είναι!!???Δεν με νοιάζει καθόλου όμως!!Στο λέω για να μην ανησυχείς σαν μεγάλη αδερφή!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:31 Η katerina10: #22.648 21-08-08 15:31 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ουτε στη τουαλετα δεν μπορω να παω πια!!!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.649 21-08-08 15:34 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Αααααααα όχι και ας μοιάζω εξωτερικά με 16χρονο και ας είμαι στα μισά μου κιλά και ας έχω αυτό το μείον και γενικά ότι άλλο έχω δεν στεναχωριέμαι για τέτοια πράγματα..Τι πιο ανούσιο για έναν άνθρωπο να στενοχωριέτται για το πως είναι!!???Δεν με νοιάζει καθόλου όμως!!Στο λέω για να μην ανησυχείς σαν μεγάλη αδερφή!!!! Click για ανάπτυξη... Ετσι μπράβο... επομένως δεν υπάρχουν ούτε "μειον" ούτε κληρονομικά ελαττώματτα. Σωστά?? Αγαπάμε τον εαυτό μας όπως ακριβώς είναι... γι'αυτό και μας αγαπούν και οι γύρω μας... 'Οσο ωραία κι αν είναι μια γυναίκα όταν είναι κομπλεξαρισμένη, απομακρύνει τους άλλους και είναι δυστυχής.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:38 Η katerina10: #22.650 21-08-08 15:38 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ετσι μπράβο... επομένως δεν υπάρχουν ούτε "μειον" ούτε κληρονομικά ελαττώματτα. Σωστά?? Αγαπάμε τον εαυτό μας όπως ακριβώς είναι... γι'αυτό και μας αγαπούν και οι γύρω μας... 'Οσο ωραία κι αν είναι μια γυναίκα όταν είναι κομπλεξαρισμένη, απομακρύνει τους άλλους και είναι δυστυχής.... Click για ανάπτυξη... Πάνω σε αυτό..Το γνωρίζω ότι είναι μείον αλλά δεν με νοιάζει, σε αγαπουν για αυτό που είσαι οι άλλοι με τα συν σου και τα μείον σου!!!Στον χαρακτήρα όμως κάτι ψιλοκολλήματα τα έχω..Είμαι λίγο ανασφαλής γενικά...Αλλά οκ..μην παρεκτρεπόμαστε από το θέμα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.651 21-08-08 15:39 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Πάνω σε αυτό..Το γνωρίζω ότι είναι μείον αλλά δεν με νοιάζει, σε αγαπουν για αυτό που είσαι οι άλλοι με τα συν σου και τα μείον σου!!!Στον χαρακτήρα όμως κάτι ψιλοκολλήματα τα έχω..Είμαι λίγο ανασφαλής γενικά...Αλλά οκ..μην παρεκτρεπόμαστε από το θέμα!!! Click για ανάπτυξη... Το θέμα μας είναι αν θα σου έρθει στο σπίτι ο κούκλος ο καστανός ή ο μετριούλης αλλά συμπαθητικούλης ο ξανθός ή ο χάλια ο υπάλληλος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.652 21-08-08 15:40 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Πάνω σε αυτό..Το γνωρίζω ότι είναι μείον αλλά δεν με νοιάζει, σε αγαπουν για αυτό που είσαι οι άλλοι με τα συν σου και τα μείον σου!!!Στον χαρακτήρα όμως κάτι ψιλοκολλήματα τα έχω..Είμαι λίγο ανασφαλής γενικά...Αλλά οκ..μην παρεκτρεπόμαστε από το θέμα!!! Click για ανάπτυξη... Κι εγώ τα'χω αυτά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:42 Η katerina10: #22.653 21-08-08 15:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κι εγώ τα'χω αυτά... Click για ανάπτυξη... Η μαμά μας θα φταίει!!!Κληρονομικό κι αυτό!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.654 21-08-08 15:43 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Η μαμά μας θα φταίει!!!Κληρονομικό κι αυτό!!! Click για ανάπτυξη... Αστα... όσο περνούν τα χρόνια γίνομαι ίδια! Ιδια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:47 Η katerina10: #22.655 21-08-08 15:47 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αστα... όσο περνούν τα χρόνια γίνομαι ίδια! Ιδια!!! Click για ανάπτυξη... Εμένα μου λες???Βέβαια η δική μου, λέει συνέχεια αν κάτι το κάνω στραβά"ίδια ο μπαμπάς σου ίδια"...Και φυσικά αν κάνω κάτι σωστό "κατερίνα μου μοιάζεις πάρα πολύ!!!"Είναι περίπτωση η μαμά μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.656 21-08-08 15:49 Αντα τι ώρα θα πας στο pet stop? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.657 21-08-08 15:49 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Εμένα μου λες???Βέβαια η δική μου, λέει συνέχεια αν κάτι το κάνω στραβά"ίδια ο μπαμπάς σου ίδια"...Και φυσικά αν κάνω κάτι σωστό "κατερίνα μου μοιάζεις πάρα πολύ!!!"Είναι περίπτωση η μαμά μου!!! Click για ανάπτυξη... Eλα μωρέ κλασική περίπτωση Ελληνίδας μητέρας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.658 21-08-08 15:51 Ανταααααα..... μια μέρα μας έμεινε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:54 Η Αντα έγραψε: #22.659 21-08-08 15:54 Tι φευγεις?? εχω αλλη μια ωρα.......αχχχ αντε να δω πως θα περασει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:54 Η Αντα έγραψε: #22.660 21-08-08 15:54 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αντα τι ώρα θα πας στο pet stop? Click για ανάπτυξη... Κατα τις 6....χμμ δεν θα ειναι ο delivery boy εκει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 1132 1133 1134 1135 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1133 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1133 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: πως να το διάβάσει καλέ? Εδώ εμείς μιλάμε για τους αγαπημένους μας και εκείνοι είναι στο μέσα δωμάτιο... αυτός από που κι ως που? Εκτος αν... κάποια στιγμή είναι κι εκείνος στο... μέσα δωμάτιο Click για ανάπτυξη... Άντα τώρα εγώ φταίω που φτιάχνω σενάρια..????Εμείς συζήσαμε κι όλας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.643 21-08-08 15:25 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ααααααααα όλα κι όλα!!!!!Να εκτιμούμε αυτά που έχουμε...Μπορεί εκει να έχω ένα τεράστιο μείον αλλά είπαμε το συν μου είναι μεγάλο ατού!!! Click για ανάπτυξη... Το κατάλαβα!! Οχι... το είπα... γιατί μου φάνηκες στεναχωρημένη... ήθελα να γίνεις τέλεια κατάλαβες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:27 Η katerina10: #22.644 21-08-08 15:27 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αυριο θέλουμε αναλυτική αναφορά πρωί πρωί ε?? Αντούλα που είσαι? Γιατί δε μιλάς? Click για ανάπτυξη... Εντάξει απλά εγώ δεν είμαι πολύ αισιόδοξη λόγω των καταστάσεων σήμερα!!!Θα έχουν μόλις γυρίσει οι δικοί μου, πλυντήριο δεν έχουμε βάλει οπότε μποξεράκια γιοκ, έχω χάσει και πόσα κιλά..Τίποτα τίποτα...!!!Μπορέι όμως να τον ξέρω καθότι γειτονάκος!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:28 Η Αντα έγραψε: #22.645 21-08-08 15:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αυριο θέλουμε αναλυτική αναφορά πρωί πρωί ε?? Αντούλα που είσαι? Γιατί δε μιλάς? Click για ανάπτυξη... Ουτε στη τουαλετα δεν μπορω να παω πια!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.646 21-08-08 15:31 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ουτε στη τουαλετα δεν μπορω να παω πια!!!!! Click για ανάπτυξη... Α.... sorry... Απλά μου έλειψες.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:31 Η katerina10: #22.647 21-08-08 15:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Το κατάλαβα!! Οχι... το είπα... γιατί μου φάνηκες στεναχωρημένη... ήθελα να γίνεις τέλεια κατάλαβες? Click για ανάπτυξη... Αααααααα όχι και ας μοιάζω εξωτερικά με 16χρονο και ας είμαι στα μισά μου κιλά και ας έχω αυτό το μείον και γενικά ότι άλλο έχω δεν στεναχωριέμαι για τέτοια πράγματα..Τι πιο ανούσιο για έναν άνθρωπο να στενοχωριέτται για το πως είναι!!???Δεν με νοιάζει καθόλου όμως!!Στο λέω για να μην ανησυχείς σαν μεγάλη αδερφή!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:31 Η katerina10: #22.648 21-08-08 15:31 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ουτε στη τουαλετα δεν μπορω να παω πια!!!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.649 21-08-08 15:34 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Αααααααα όχι και ας μοιάζω εξωτερικά με 16χρονο και ας είμαι στα μισά μου κιλά και ας έχω αυτό το μείον και γενικά ότι άλλο έχω δεν στεναχωριέμαι για τέτοια πράγματα..Τι πιο ανούσιο για έναν άνθρωπο να στενοχωριέτται για το πως είναι!!???Δεν με νοιάζει καθόλου όμως!!Στο λέω για να μην ανησυχείς σαν μεγάλη αδερφή!!!! Click για ανάπτυξη... Ετσι μπράβο... επομένως δεν υπάρχουν ούτε "μειον" ούτε κληρονομικά ελαττώματτα. Σωστά?? Αγαπάμε τον εαυτό μας όπως ακριβώς είναι... γι'αυτό και μας αγαπούν και οι γύρω μας... 'Οσο ωραία κι αν είναι μια γυναίκα όταν είναι κομπλεξαρισμένη, απομακρύνει τους άλλους και είναι δυστυχής.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:38 Η katerina10: #22.650 21-08-08 15:38 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ετσι μπράβο... επομένως δεν υπάρχουν ούτε "μειον" ούτε κληρονομικά ελαττώματτα. Σωστά?? Αγαπάμε τον εαυτό μας όπως ακριβώς είναι... γι'αυτό και μας αγαπούν και οι γύρω μας... 'Οσο ωραία κι αν είναι μια γυναίκα όταν είναι κομπλεξαρισμένη, απομακρύνει τους άλλους και είναι δυστυχής.... Click για ανάπτυξη... Πάνω σε αυτό..Το γνωρίζω ότι είναι μείον αλλά δεν με νοιάζει, σε αγαπουν για αυτό που είσαι οι άλλοι με τα συν σου και τα μείον σου!!!Στον χαρακτήρα όμως κάτι ψιλοκολλήματα τα έχω..Είμαι λίγο ανασφαλής γενικά...Αλλά οκ..μην παρεκτρεπόμαστε από το θέμα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.651 21-08-08 15:39 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Πάνω σε αυτό..Το γνωρίζω ότι είναι μείον αλλά δεν με νοιάζει, σε αγαπουν για αυτό που είσαι οι άλλοι με τα συν σου και τα μείον σου!!!Στον χαρακτήρα όμως κάτι ψιλοκολλήματα τα έχω..Είμαι λίγο ανασφαλής γενικά...Αλλά οκ..μην παρεκτρεπόμαστε από το θέμα!!! Click για ανάπτυξη... Το θέμα μας είναι αν θα σου έρθει στο σπίτι ο κούκλος ο καστανός ή ο μετριούλης αλλά συμπαθητικούλης ο ξανθός ή ο χάλια ο υπάλληλος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.652 21-08-08 15:40 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Πάνω σε αυτό..Το γνωρίζω ότι είναι μείον αλλά δεν με νοιάζει, σε αγαπουν για αυτό που είσαι οι άλλοι με τα συν σου και τα μείον σου!!!Στον χαρακτήρα όμως κάτι ψιλοκολλήματα τα έχω..Είμαι λίγο ανασφαλής γενικά...Αλλά οκ..μην παρεκτρεπόμαστε από το θέμα!!! Click για ανάπτυξη... Κι εγώ τα'χω αυτά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:42 Η katerina10: #22.653 21-08-08 15:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κι εγώ τα'χω αυτά... Click για ανάπτυξη... Η μαμά μας θα φταίει!!!Κληρονομικό κι αυτό!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.654 21-08-08 15:43 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Η μαμά μας θα φταίει!!!Κληρονομικό κι αυτό!!! Click για ανάπτυξη... Αστα... όσο περνούν τα χρόνια γίνομαι ίδια! Ιδια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:47 Η katerina10: #22.655 21-08-08 15:47 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αστα... όσο περνούν τα χρόνια γίνομαι ίδια! Ιδια!!! Click για ανάπτυξη... Εμένα μου λες???Βέβαια η δική μου, λέει συνέχεια αν κάτι το κάνω στραβά"ίδια ο μπαμπάς σου ίδια"...Και φυσικά αν κάνω κάτι σωστό "κατερίνα μου μοιάζεις πάρα πολύ!!!"Είναι περίπτωση η μαμά μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.656 21-08-08 15:49 Αντα τι ώρα θα πας στο pet stop? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.657 21-08-08 15:49 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Εμένα μου λες???Βέβαια η δική μου, λέει συνέχεια αν κάτι το κάνω στραβά"ίδια ο μπαμπάς σου ίδια"...Και φυσικά αν κάνω κάτι σωστό "κατερίνα μου μοιάζεις πάρα πολύ!!!"Είναι περίπτωση η μαμά μου!!! Click για ανάπτυξη... Eλα μωρέ κλασική περίπτωση Ελληνίδας μητέρας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.658 21-08-08 15:51 Ανταααααα..... μια μέρα μας έμεινε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:54 Η Αντα έγραψε: #22.659 21-08-08 15:54 Tι φευγεις?? εχω αλλη μια ωρα.......αχχχ αντε να δω πως θα περασει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:54 Η Αντα έγραψε: #22.660 21-08-08 15:54 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αντα τι ώρα θα πας στο pet stop? Click για ανάπτυξη... Κατα τις 6....χμμ δεν θα ειναι ο delivery boy εκει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 1132 1133 1134 1135 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1133 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1133 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ααααααααα όλα κι όλα!!!!!Να εκτιμούμε αυτά που έχουμε...Μπορεί εκει να έχω ένα τεράστιο μείον αλλά είπαμε το συν μου είναι μεγάλο ατού!!! Click για ανάπτυξη... Το κατάλαβα!! Οχι... το είπα... γιατί μου φάνηκες στεναχωρημένη... ήθελα να γίνεις τέλεια κατάλαβες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:27 Η katerina10: #22.644 21-08-08 15:27 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αυριο θέλουμε αναλυτική αναφορά πρωί πρωί ε?? Αντούλα που είσαι? Γιατί δε μιλάς? Click για ανάπτυξη... Εντάξει απλά εγώ δεν είμαι πολύ αισιόδοξη λόγω των καταστάσεων σήμερα!!!Θα έχουν μόλις γυρίσει οι δικοί μου, πλυντήριο δεν έχουμε βάλει οπότε μποξεράκια γιοκ, έχω χάσει και πόσα κιλά..Τίποτα τίποτα...!!!Μπορέι όμως να τον ξέρω καθότι γειτονάκος!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:28 Η Αντα έγραψε: #22.645 21-08-08 15:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αυριο θέλουμε αναλυτική αναφορά πρωί πρωί ε?? Αντούλα που είσαι? Γιατί δε μιλάς? Click για ανάπτυξη... Ουτε στη τουαλετα δεν μπορω να παω πια!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.646 21-08-08 15:31 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ουτε στη τουαλετα δεν μπορω να παω πια!!!!! Click για ανάπτυξη... Α.... sorry... Απλά μου έλειψες.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:31 Η katerina10: #22.647 21-08-08 15:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Το κατάλαβα!! Οχι... το είπα... γιατί μου φάνηκες στεναχωρημένη... ήθελα να γίνεις τέλεια κατάλαβες? Click για ανάπτυξη... Αααααααα όχι και ας μοιάζω εξωτερικά με 16χρονο και ας είμαι στα μισά μου κιλά και ας έχω αυτό το μείον και γενικά ότι άλλο έχω δεν στεναχωριέμαι για τέτοια πράγματα..Τι πιο ανούσιο για έναν άνθρωπο να στενοχωριέτται για το πως είναι!!???Δεν με νοιάζει καθόλου όμως!!Στο λέω για να μην ανησυχείς σαν μεγάλη αδερφή!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:31 Η katerina10: #22.648 21-08-08 15:31 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ουτε στη τουαλετα δεν μπορω να παω πια!!!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.649 21-08-08 15:34 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Αααααααα όχι και ας μοιάζω εξωτερικά με 16χρονο και ας είμαι στα μισά μου κιλά και ας έχω αυτό το μείον και γενικά ότι άλλο έχω δεν στεναχωριέμαι για τέτοια πράγματα..Τι πιο ανούσιο για έναν άνθρωπο να στενοχωριέτται για το πως είναι!!???Δεν με νοιάζει καθόλου όμως!!Στο λέω για να μην ανησυχείς σαν μεγάλη αδερφή!!!! Click για ανάπτυξη... Ετσι μπράβο... επομένως δεν υπάρχουν ούτε "μειον" ούτε κληρονομικά ελαττώματτα. Σωστά?? Αγαπάμε τον εαυτό μας όπως ακριβώς είναι... γι'αυτό και μας αγαπούν και οι γύρω μας... 'Οσο ωραία κι αν είναι μια γυναίκα όταν είναι κομπλεξαρισμένη, απομακρύνει τους άλλους και είναι δυστυχής.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:38 Η katerina10: #22.650 21-08-08 15:38 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ετσι μπράβο... επομένως δεν υπάρχουν ούτε "μειον" ούτε κληρονομικά ελαττώματτα. Σωστά?? Αγαπάμε τον εαυτό μας όπως ακριβώς είναι... γι'αυτό και μας αγαπούν και οι γύρω μας... 'Οσο ωραία κι αν είναι μια γυναίκα όταν είναι κομπλεξαρισμένη, απομακρύνει τους άλλους και είναι δυστυχής.... Click για ανάπτυξη... Πάνω σε αυτό..Το γνωρίζω ότι είναι μείον αλλά δεν με νοιάζει, σε αγαπουν για αυτό που είσαι οι άλλοι με τα συν σου και τα μείον σου!!!Στον χαρακτήρα όμως κάτι ψιλοκολλήματα τα έχω..Είμαι λίγο ανασφαλής γενικά...Αλλά οκ..μην παρεκτρεπόμαστε από το θέμα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.651 21-08-08 15:39 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Πάνω σε αυτό..Το γνωρίζω ότι είναι μείον αλλά δεν με νοιάζει, σε αγαπουν για αυτό που είσαι οι άλλοι με τα συν σου και τα μείον σου!!!Στον χαρακτήρα όμως κάτι ψιλοκολλήματα τα έχω..Είμαι λίγο ανασφαλής γενικά...Αλλά οκ..μην παρεκτρεπόμαστε από το θέμα!!! Click για ανάπτυξη... Το θέμα μας είναι αν θα σου έρθει στο σπίτι ο κούκλος ο καστανός ή ο μετριούλης αλλά συμπαθητικούλης ο ξανθός ή ο χάλια ο υπάλληλος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.652 21-08-08 15:40 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Πάνω σε αυτό..Το γνωρίζω ότι είναι μείον αλλά δεν με νοιάζει, σε αγαπουν για αυτό που είσαι οι άλλοι με τα συν σου και τα μείον σου!!!Στον χαρακτήρα όμως κάτι ψιλοκολλήματα τα έχω..Είμαι λίγο ανασφαλής γενικά...Αλλά οκ..μην παρεκτρεπόμαστε από το θέμα!!! Click για ανάπτυξη... Κι εγώ τα'χω αυτά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:42 Η katerina10: #22.653 21-08-08 15:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κι εγώ τα'χω αυτά... Click για ανάπτυξη... Η μαμά μας θα φταίει!!!Κληρονομικό κι αυτό!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.654 21-08-08 15:43 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Η μαμά μας θα φταίει!!!Κληρονομικό κι αυτό!!! Click για ανάπτυξη... Αστα... όσο περνούν τα χρόνια γίνομαι ίδια! Ιδια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:47 Η katerina10: #22.655 21-08-08 15:47 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αστα... όσο περνούν τα χρόνια γίνομαι ίδια! Ιδια!!! Click για ανάπτυξη... Εμένα μου λες???Βέβαια η δική μου, λέει συνέχεια αν κάτι το κάνω στραβά"ίδια ο μπαμπάς σου ίδια"...Και φυσικά αν κάνω κάτι σωστό "κατερίνα μου μοιάζεις πάρα πολύ!!!"Είναι περίπτωση η μαμά μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.656 21-08-08 15:49 Αντα τι ώρα θα πας στο pet stop? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.657 21-08-08 15:49 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Εμένα μου λες???Βέβαια η δική μου, λέει συνέχεια αν κάτι το κάνω στραβά"ίδια ο μπαμπάς σου ίδια"...Και φυσικά αν κάνω κάτι σωστό "κατερίνα μου μοιάζεις πάρα πολύ!!!"Είναι περίπτωση η μαμά μου!!! Click για ανάπτυξη... Eλα μωρέ κλασική περίπτωση Ελληνίδας μητέρας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.658 21-08-08 15:51 Ανταααααα..... μια μέρα μας έμεινε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:54 Η Αντα έγραψε: #22.659 21-08-08 15:54 Tι φευγεις?? εχω αλλη μια ωρα.......αχχχ αντε να δω πως θα περασει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:54 Η Αντα έγραψε: #22.660 21-08-08 15:54 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αντα τι ώρα θα πας στο pet stop? Click για ανάπτυξη... Κατα τις 6....χμμ δεν θα ειναι ο delivery boy εκει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 1132 1133 1134 1135 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1133 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1133 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αυριο θέλουμε αναλυτική αναφορά πρωί πρωί ε?? Αντούλα που είσαι? Γιατί δε μιλάς? Click για ανάπτυξη... Εντάξει απλά εγώ δεν είμαι πολύ αισιόδοξη λόγω των καταστάσεων σήμερα!!!Θα έχουν μόλις γυρίσει οι δικοί μου, πλυντήριο δεν έχουμε βάλει οπότε μποξεράκια γιοκ, έχω χάσει και πόσα κιλά..Τίποτα τίποτα...!!!Μπορέι όμως να τον ξέρω καθότι γειτονάκος!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:28 Η Αντα έγραψε: #22.645 21-08-08 15:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αυριο θέλουμε αναλυτική αναφορά πρωί πρωί ε?? Αντούλα που είσαι? Γιατί δε μιλάς? Click για ανάπτυξη... Ουτε στη τουαλετα δεν μπορω να παω πια!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.646 21-08-08 15:31 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ουτε στη τουαλετα δεν μπορω να παω πια!!!!! Click για ανάπτυξη... Α.... sorry... Απλά μου έλειψες.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:31 Η katerina10: #22.647 21-08-08 15:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Το κατάλαβα!! Οχι... το είπα... γιατί μου φάνηκες στεναχωρημένη... ήθελα να γίνεις τέλεια κατάλαβες? Click για ανάπτυξη... Αααααααα όχι και ας μοιάζω εξωτερικά με 16χρονο και ας είμαι στα μισά μου κιλά και ας έχω αυτό το μείον και γενικά ότι άλλο έχω δεν στεναχωριέμαι για τέτοια πράγματα..Τι πιο ανούσιο για έναν άνθρωπο να στενοχωριέτται για το πως είναι!!???Δεν με νοιάζει καθόλου όμως!!Στο λέω για να μην ανησυχείς σαν μεγάλη αδερφή!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:31 Η katerina10: #22.648 21-08-08 15:31 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ουτε στη τουαλετα δεν μπορω να παω πια!!!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.649 21-08-08 15:34 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Αααααααα όχι και ας μοιάζω εξωτερικά με 16χρονο και ας είμαι στα μισά μου κιλά και ας έχω αυτό το μείον και γενικά ότι άλλο έχω δεν στεναχωριέμαι για τέτοια πράγματα..Τι πιο ανούσιο για έναν άνθρωπο να στενοχωριέτται για το πως είναι!!???Δεν με νοιάζει καθόλου όμως!!Στο λέω για να μην ανησυχείς σαν μεγάλη αδερφή!!!! Click για ανάπτυξη... Ετσι μπράβο... επομένως δεν υπάρχουν ούτε "μειον" ούτε κληρονομικά ελαττώματτα. Σωστά?? Αγαπάμε τον εαυτό μας όπως ακριβώς είναι... γι'αυτό και μας αγαπούν και οι γύρω μας... 'Οσο ωραία κι αν είναι μια γυναίκα όταν είναι κομπλεξαρισμένη, απομακρύνει τους άλλους και είναι δυστυχής.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:38 Η katerina10: #22.650 21-08-08 15:38 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ετσι μπράβο... επομένως δεν υπάρχουν ούτε "μειον" ούτε κληρονομικά ελαττώματτα. Σωστά?? Αγαπάμε τον εαυτό μας όπως ακριβώς είναι... γι'αυτό και μας αγαπούν και οι γύρω μας... 'Οσο ωραία κι αν είναι μια γυναίκα όταν είναι κομπλεξαρισμένη, απομακρύνει τους άλλους και είναι δυστυχής.... Click για ανάπτυξη... Πάνω σε αυτό..Το γνωρίζω ότι είναι μείον αλλά δεν με νοιάζει, σε αγαπουν για αυτό που είσαι οι άλλοι με τα συν σου και τα μείον σου!!!Στον χαρακτήρα όμως κάτι ψιλοκολλήματα τα έχω..Είμαι λίγο ανασφαλής γενικά...Αλλά οκ..μην παρεκτρεπόμαστε από το θέμα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.651 21-08-08 15:39 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Πάνω σε αυτό..Το γνωρίζω ότι είναι μείον αλλά δεν με νοιάζει, σε αγαπουν για αυτό που είσαι οι άλλοι με τα συν σου και τα μείον σου!!!Στον χαρακτήρα όμως κάτι ψιλοκολλήματα τα έχω..Είμαι λίγο ανασφαλής γενικά...Αλλά οκ..μην παρεκτρεπόμαστε από το θέμα!!! Click για ανάπτυξη... Το θέμα μας είναι αν θα σου έρθει στο σπίτι ο κούκλος ο καστανός ή ο μετριούλης αλλά συμπαθητικούλης ο ξανθός ή ο χάλια ο υπάλληλος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.652 21-08-08 15:40 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Πάνω σε αυτό..Το γνωρίζω ότι είναι μείον αλλά δεν με νοιάζει, σε αγαπουν για αυτό που είσαι οι άλλοι με τα συν σου και τα μείον σου!!!Στον χαρακτήρα όμως κάτι ψιλοκολλήματα τα έχω..Είμαι λίγο ανασφαλής γενικά...Αλλά οκ..μην παρεκτρεπόμαστε από το θέμα!!! Click για ανάπτυξη... Κι εγώ τα'χω αυτά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:42 Η katerina10: #22.653 21-08-08 15:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κι εγώ τα'χω αυτά... Click για ανάπτυξη... Η μαμά μας θα φταίει!!!Κληρονομικό κι αυτό!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.654 21-08-08 15:43 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Η μαμά μας θα φταίει!!!Κληρονομικό κι αυτό!!! Click για ανάπτυξη... Αστα... όσο περνούν τα χρόνια γίνομαι ίδια! Ιδια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:47 Η katerina10: #22.655 21-08-08 15:47 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αστα... όσο περνούν τα χρόνια γίνομαι ίδια! Ιδια!!! Click για ανάπτυξη... Εμένα μου λες???Βέβαια η δική μου, λέει συνέχεια αν κάτι το κάνω στραβά"ίδια ο μπαμπάς σου ίδια"...Και φυσικά αν κάνω κάτι σωστό "κατερίνα μου μοιάζεις πάρα πολύ!!!"Είναι περίπτωση η μαμά μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.656 21-08-08 15:49 Αντα τι ώρα θα πας στο pet stop? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.657 21-08-08 15:49 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Εμένα μου λες???Βέβαια η δική μου, λέει συνέχεια αν κάτι το κάνω στραβά"ίδια ο μπαμπάς σου ίδια"...Και φυσικά αν κάνω κάτι σωστό "κατερίνα μου μοιάζεις πάρα πολύ!!!"Είναι περίπτωση η μαμά μου!!! Click για ανάπτυξη... Eλα μωρέ κλασική περίπτωση Ελληνίδας μητέρας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.658 21-08-08 15:51 Ανταααααα..... μια μέρα μας έμεινε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:54 Η Αντα έγραψε: #22.659 21-08-08 15:54 Tι φευγεις?? εχω αλλη μια ωρα.......αχχχ αντε να δω πως θα περασει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:54 Η Αντα έγραψε: #22.660 21-08-08 15:54 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αντα τι ώρα θα πας στο pet stop? Click για ανάπτυξη... Κατα τις 6....χμμ δεν θα ειναι ο delivery boy εκει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 1132 1133 1134 1135 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1133 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1133 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αυριο θέλουμε αναλυτική αναφορά πρωί πρωί ε?? Αντούλα που είσαι? Γιατί δε μιλάς? Click για ανάπτυξη... Ουτε στη τουαλετα δεν μπορω να παω πια!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.646 21-08-08 15:31 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ουτε στη τουαλετα δεν μπορω να παω πια!!!!! Click για ανάπτυξη... Α.... sorry... Απλά μου έλειψες.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:31 Η katerina10: #22.647 21-08-08 15:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Το κατάλαβα!! Οχι... το είπα... γιατί μου φάνηκες στεναχωρημένη... ήθελα να γίνεις τέλεια κατάλαβες? Click για ανάπτυξη... Αααααααα όχι και ας μοιάζω εξωτερικά με 16χρονο και ας είμαι στα μισά μου κιλά και ας έχω αυτό το μείον και γενικά ότι άλλο έχω δεν στεναχωριέμαι για τέτοια πράγματα..Τι πιο ανούσιο για έναν άνθρωπο να στενοχωριέτται για το πως είναι!!???Δεν με νοιάζει καθόλου όμως!!Στο λέω για να μην ανησυχείς σαν μεγάλη αδερφή!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:31 Η katerina10: #22.648 21-08-08 15:31 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ουτε στη τουαλετα δεν μπορω να παω πια!!!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.649 21-08-08 15:34 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Αααααααα όχι και ας μοιάζω εξωτερικά με 16χρονο και ας είμαι στα μισά μου κιλά και ας έχω αυτό το μείον και γενικά ότι άλλο έχω δεν στεναχωριέμαι για τέτοια πράγματα..Τι πιο ανούσιο για έναν άνθρωπο να στενοχωριέτται για το πως είναι!!???Δεν με νοιάζει καθόλου όμως!!Στο λέω για να μην ανησυχείς σαν μεγάλη αδερφή!!!! Click για ανάπτυξη... Ετσι μπράβο... επομένως δεν υπάρχουν ούτε "μειον" ούτε κληρονομικά ελαττώματτα. Σωστά?? Αγαπάμε τον εαυτό μας όπως ακριβώς είναι... γι'αυτό και μας αγαπούν και οι γύρω μας... 'Οσο ωραία κι αν είναι μια γυναίκα όταν είναι κομπλεξαρισμένη, απομακρύνει τους άλλους και είναι δυστυχής.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:38 Η katerina10: #22.650 21-08-08 15:38 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ετσι μπράβο... επομένως δεν υπάρχουν ούτε "μειον" ούτε κληρονομικά ελαττώματτα. Σωστά?? Αγαπάμε τον εαυτό μας όπως ακριβώς είναι... γι'αυτό και μας αγαπούν και οι γύρω μας... 'Οσο ωραία κι αν είναι μια γυναίκα όταν είναι κομπλεξαρισμένη, απομακρύνει τους άλλους και είναι δυστυχής.... Click για ανάπτυξη... Πάνω σε αυτό..Το γνωρίζω ότι είναι μείον αλλά δεν με νοιάζει, σε αγαπουν για αυτό που είσαι οι άλλοι με τα συν σου και τα μείον σου!!!Στον χαρακτήρα όμως κάτι ψιλοκολλήματα τα έχω..Είμαι λίγο ανασφαλής γενικά...Αλλά οκ..μην παρεκτρεπόμαστε από το θέμα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.651 21-08-08 15:39 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Πάνω σε αυτό..Το γνωρίζω ότι είναι μείον αλλά δεν με νοιάζει, σε αγαπουν για αυτό που είσαι οι άλλοι με τα συν σου και τα μείον σου!!!Στον χαρακτήρα όμως κάτι ψιλοκολλήματα τα έχω..Είμαι λίγο ανασφαλής γενικά...Αλλά οκ..μην παρεκτρεπόμαστε από το θέμα!!! Click για ανάπτυξη... Το θέμα μας είναι αν θα σου έρθει στο σπίτι ο κούκλος ο καστανός ή ο μετριούλης αλλά συμπαθητικούλης ο ξανθός ή ο χάλια ο υπάλληλος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.652 21-08-08 15:40 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Πάνω σε αυτό..Το γνωρίζω ότι είναι μείον αλλά δεν με νοιάζει, σε αγαπουν για αυτό που είσαι οι άλλοι με τα συν σου και τα μείον σου!!!Στον χαρακτήρα όμως κάτι ψιλοκολλήματα τα έχω..Είμαι λίγο ανασφαλής γενικά...Αλλά οκ..μην παρεκτρεπόμαστε από το θέμα!!! Click για ανάπτυξη... Κι εγώ τα'χω αυτά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:42 Η katerina10: #22.653 21-08-08 15:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κι εγώ τα'χω αυτά... Click για ανάπτυξη... Η μαμά μας θα φταίει!!!Κληρονομικό κι αυτό!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.654 21-08-08 15:43 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Η μαμά μας θα φταίει!!!Κληρονομικό κι αυτό!!! Click για ανάπτυξη... Αστα... όσο περνούν τα χρόνια γίνομαι ίδια! Ιδια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:47 Η katerina10: #22.655 21-08-08 15:47 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αστα... όσο περνούν τα χρόνια γίνομαι ίδια! Ιδια!!! Click για ανάπτυξη... Εμένα μου λες???Βέβαια η δική μου, λέει συνέχεια αν κάτι το κάνω στραβά"ίδια ο μπαμπάς σου ίδια"...Και φυσικά αν κάνω κάτι σωστό "κατερίνα μου μοιάζεις πάρα πολύ!!!"Είναι περίπτωση η μαμά μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.656 21-08-08 15:49 Αντα τι ώρα θα πας στο pet stop? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.657 21-08-08 15:49 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Εμένα μου λες???Βέβαια η δική μου, λέει συνέχεια αν κάτι το κάνω στραβά"ίδια ο μπαμπάς σου ίδια"...Και φυσικά αν κάνω κάτι σωστό "κατερίνα μου μοιάζεις πάρα πολύ!!!"Είναι περίπτωση η μαμά μου!!! Click για ανάπτυξη... Eλα μωρέ κλασική περίπτωση Ελληνίδας μητέρας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.658 21-08-08 15:51 Ανταααααα..... μια μέρα μας έμεινε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:54 Η Αντα έγραψε: #22.659 21-08-08 15:54 Tι φευγεις?? εχω αλλη μια ωρα.......αχχχ αντε να δω πως θα περασει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:54 Η Αντα έγραψε: #22.660 21-08-08 15:54 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αντα τι ώρα θα πας στο pet stop? Click για ανάπτυξη... Κατα τις 6....χμμ δεν θα ειναι ο delivery boy εκει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 1132 1133 1134 1135 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1133 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1133 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ουτε στη τουαλετα δεν μπορω να παω πια!!!!! Click για ανάπτυξη... Α.... sorry... Απλά μου έλειψες.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:31 Η katerina10: #22.647 21-08-08 15:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Το κατάλαβα!! Οχι... το είπα... γιατί μου φάνηκες στεναχωρημένη... ήθελα να γίνεις τέλεια κατάλαβες? Click για ανάπτυξη... Αααααααα όχι και ας μοιάζω εξωτερικά με 16χρονο και ας είμαι στα μισά μου κιλά και ας έχω αυτό το μείον και γενικά ότι άλλο έχω δεν στεναχωριέμαι για τέτοια πράγματα..Τι πιο ανούσιο για έναν άνθρωπο να στενοχωριέτται για το πως είναι!!???Δεν με νοιάζει καθόλου όμως!!Στο λέω για να μην ανησυχείς σαν μεγάλη αδερφή!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:31 Η katerina10: #22.648 21-08-08 15:31 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ουτε στη τουαλετα δεν μπορω να παω πια!!!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.649 21-08-08 15:34 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Αααααααα όχι και ας μοιάζω εξωτερικά με 16χρονο και ας είμαι στα μισά μου κιλά και ας έχω αυτό το μείον και γενικά ότι άλλο έχω δεν στεναχωριέμαι για τέτοια πράγματα..Τι πιο ανούσιο για έναν άνθρωπο να στενοχωριέτται για το πως είναι!!???Δεν με νοιάζει καθόλου όμως!!Στο λέω για να μην ανησυχείς σαν μεγάλη αδερφή!!!! Click για ανάπτυξη... Ετσι μπράβο... επομένως δεν υπάρχουν ούτε "μειον" ούτε κληρονομικά ελαττώματτα. Σωστά?? Αγαπάμε τον εαυτό μας όπως ακριβώς είναι... γι'αυτό και μας αγαπούν και οι γύρω μας... 'Οσο ωραία κι αν είναι μια γυναίκα όταν είναι κομπλεξαρισμένη, απομακρύνει τους άλλους και είναι δυστυχής.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:38 Η katerina10: #22.650 21-08-08 15:38 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ετσι μπράβο... επομένως δεν υπάρχουν ούτε "μειον" ούτε κληρονομικά ελαττώματτα. Σωστά?? Αγαπάμε τον εαυτό μας όπως ακριβώς είναι... γι'αυτό και μας αγαπούν και οι γύρω μας... 'Οσο ωραία κι αν είναι μια γυναίκα όταν είναι κομπλεξαρισμένη, απομακρύνει τους άλλους και είναι δυστυχής.... Click για ανάπτυξη... Πάνω σε αυτό..Το γνωρίζω ότι είναι μείον αλλά δεν με νοιάζει, σε αγαπουν για αυτό που είσαι οι άλλοι με τα συν σου και τα μείον σου!!!Στον χαρακτήρα όμως κάτι ψιλοκολλήματα τα έχω..Είμαι λίγο ανασφαλής γενικά...Αλλά οκ..μην παρεκτρεπόμαστε από το θέμα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.651 21-08-08 15:39 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Πάνω σε αυτό..Το γνωρίζω ότι είναι μείον αλλά δεν με νοιάζει, σε αγαπουν για αυτό που είσαι οι άλλοι με τα συν σου και τα μείον σου!!!Στον χαρακτήρα όμως κάτι ψιλοκολλήματα τα έχω..Είμαι λίγο ανασφαλής γενικά...Αλλά οκ..μην παρεκτρεπόμαστε από το θέμα!!! Click για ανάπτυξη... Το θέμα μας είναι αν θα σου έρθει στο σπίτι ο κούκλος ο καστανός ή ο μετριούλης αλλά συμπαθητικούλης ο ξανθός ή ο χάλια ο υπάλληλος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.652 21-08-08 15:40 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Πάνω σε αυτό..Το γνωρίζω ότι είναι μείον αλλά δεν με νοιάζει, σε αγαπουν για αυτό που είσαι οι άλλοι με τα συν σου και τα μείον σου!!!Στον χαρακτήρα όμως κάτι ψιλοκολλήματα τα έχω..Είμαι λίγο ανασφαλής γενικά...Αλλά οκ..μην παρεκτρεπόμαστε από το θέμα!!! Click για ανάπτυξη... Κι εγώ τα'χω αυτά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:42 Η katerina10: #22.653 21-08-08 15:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κι εγώ τα'χω αυτά... Click για ανάπτυξη... Η μαμά μας θα φταίει!!!Κληρονομικό κι αυτό!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.654 21-08-08 15:43 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Η μαμά μας θα φταίει!!!Κληρονομικό κι αυτό!!! Click για ανάπτυξη... Αστα... όσο περνούν τα χρόνια γίνομαι ίδια! Ιδια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:47 Η katerina10: #22.655 21-08-08 15:47 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αστα... όσο περνούν τα χρόνια γίνομαι ίδια! Ιδια!!! Click για ανάπτυξη... Εμένα μου λες???Βέβαια η δική μου, λέει συνέχεια αν κάτι το κάνω στραβά"ίδια ο μπαμπάς σου ίδια"...Και φυσικά αν κάνω κάτι σωστό "κατερίνα μου μοιάζεις πάρα πολύ!!!"Είναι περίπτωση η μαμά μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.656 21-08-08 15:49 Αντα τι ώρα θα πας στο pet stop? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.657 21-08-08 15:49 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Εμένα μου λες???Βέβαια η δική μου, λέει συνέχεια αν κάτι το κάνω στραβά"ίδια ο μπαμπάς σου ίδια"...Και φυσικά αν κάνω κάτι σωστό "κατερίνα μου μοιάζεις πάρα πολύ!!!"Είναι περίπτωση η μαμά μου!!! Click για ανάπτυξη... Eλα μωρέ κλασική περίπτωση Ελληνίδας μητέρας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.658 21-08-08 15:51 Ανταααααα..... μια μέρα μας έμεινε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:54 Η Αντα έγραψε: #22.659 21-08-08 15:54 Tι φευγεις?? εχω αλλη μια ωρα.......αχχχ αντε να δω πως θα περασει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:54 Η Αντα έγραψε: #22.660 21-08-08 15:54 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αντα τι ώρα θα πας στο pet stop? Click για ανάπτυξη... Κατα τις 6....χμμ δεν θα ειναι ο delivery boy εκει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 1132 1133 1134 1135 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1133 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1133 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Το κατάλαβα!! Οχι... το είπα... γιατί μου φάνηκες στεναχωρημένη... ήθελα να γίνεις τέλεια κατάλαβες? Click για ανάπτυξη... Αααααααα όχι και ας μοιάζω εξωτερικά με 16χρονο και ας είμαι στα μισά μου κιλά και ας έχω αυτό το μείον και γενικά ότι άλλο έχω δεν στεναχωριέμαι για τέτοια πράγματα..Τι πιο ανούσιο για έναν άνθρωπο να στενοχωριέτται για το πως είναι!!???Δεν με νοιάζει καθόλου όμως!!Στο λέω για να μην ανησυχείς σαν μεγάλη αδερφή!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:31 Η katerina10: #22.648 21-08-08 15:31 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ουτε στη τουαλετα δεν μπορω να παω πια!!!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.649 21-08-08 15:34 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Αααααααα όχι και ας μοιάζω εξωτερικά με 16χρονο και ας είμαι στα μισά μου κιλά και ας έχω αυτό το μείον και γενικά ότι άλλο έχω δεν στεναχωριέμαι για τέτοια πράγματα..Τι πιο ανούσιο για έναν άνθρωπο να στενοχωριέτται για το πως είναι!!???Δεν με νοιάζει καθόλου όμως!!Στο λέω για να μην ανησυχείς σαν μεγάλη αδερφή!!!! Click για ανάπτυξη... Ετσι μπράβο... επομένως δεν υπάρχουν ούτε "μειον" ούτε κληρονομικά ελαττώματτα. Σωστά?? Αγαπάμε τον εαυτό μας όπως ακριβώς είναι... γι'αυτό και μας αγαπούν και οι γύρω μας... 'Οσο ωραία κι αν είναι μια γυναίκα όταν είναι κομπλεξαρισμένη, απομακρύνει τους άλλους και είναι δυστυχής.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:38 Η katerina10: #22.650 21-08-08 15:38 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ετσι μπράβο... επομένως δεν υπάρχουν ούτε "μειον" ούτε κληρονομικά ελαττώματτα. Σωστά?? Αγαπάμε τον εαυτό μας όπως ακριβώς είναι... γι'αυτό και μας αγαπούν και οι γύρω μας... 'Οσο ωραία κι αν είναι μια γυναίκα όταν είναι κομπλεξαρισμένη, απομακρύνει τους άλλους και είναι δυστυχής.... Click για ανάπτυξη... Πάνω σε αυτό..Το γνωρίζω ότι είναι μείον αλλά δεν με νοιάζει, σε αγαπουν για αυτό που είσαι οι άλλοι με τα συν σου και τα μείον σου!!!Στον χαρακτήρα όμως κάτι ψιλοκολλήματα τα έχω..Είμαι λίγο ανασφαλής γενικά...Αλλά οκ..μην παρεκτρεπόμαστε από το θέμα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.651 21-08-08 15:39 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Πάνω σε αυτό..Το γνωρίζω ότι είναι μείον αλλά δεν με νοιάζει, σε αγαπουν για αυτό που είσαι οι άλλοι με τα συν σου και τα μείον σου!!!Στον χαρακτήρα όμως κάτι ψιλοκολλήματα τα έχω..Είμαι λίγο ανασφαλής γενικά...Αλλά οκ..μην παρεκτρεπόμαστε από το θέμα!!! Click για ανάπτυξη... Το θέμα μας είναι αν θα σου έρθει στο σπίτι ο κούκλος ο καστανός ή ο μετριούλης αλλά συμπαθητικούλης ο ξανθός ή ο χάλια ο υπάλληλος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.652 21-08-08 15:40 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Πάνω σε αυτό..Το γνωρίζω ότι είναι μείον αλλά δεν με νοιάζει, σε αγαπουν για αυτό που είσαι οι άλλοι με τα συν σου και τα μείον σου!!!Στον χαρακτήρα όμως κάτι ψιλοκολλήματα τα έχω..Είμαι λίγο ανασφαλής γενικά...Αλλά οκ..μην παρεκτρεπόμαστε από το θέμα!!! Click για ανάπτυξη... Κι εγώ τα'χω αυτά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:42 Η katerina10: #22.653 21-08-08 15:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κι εγώ τα'χω αυτά... Click για ανάπτυξη... Η μαμά μας θα φταίει!!!Κληρονομικό κι αυτό!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.654 21-08-08 15:43 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Η μαμά μας θα φταίει!!!Κληρονομικό κι αυτό!!! Click για ανάπτυξη... Αστα... όσο περνούν τα χρόνια γίνομαι ίδια! Ιδια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:47 Η katerina10: #22.655 21-08-08 15:47 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αστα... όσο περνούν τα χρόνια γίνομαι ίδια! Ιδια!!! Click για ανάπτυξη... Εμένα μου λες???Βέβαια η δική μου, λέει συνέχεια αν κάτι το κάνω στραβά"ίδια ο μπαμπάς σου ίδια"...Και φυσικά αν κάνω κάτι σωστό "κατερίνα μου μοιάζεις πάρα πολύ!!!"Είναι περίπτωση η μαμά μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.656 21-08-08 15:49 Αντα τι ώρα θα πας στο pet stop? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.657 21-08-08 15:49 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Εμένα μου λες???Βέβαια η δική μου, λέει συνέχεια αν κάτι το κάνω στραβά"ίδια ο μπαμπάς σου ίδια"...Και φυσικά αν κάνω κάτι σωστό "κατερίνα μου μοιάζεις πάρα πολύ!!!"Είναι περίπτωση η μαμά μου!!! Click για ανάπτυξη... Eλα μωρέ κλασική περίπτωση Ελληνίδας μητέρας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.658 21-08-08 15:51 Ανταααααα..... μια μέρα μας έμεινε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:54 Η Αντα έγραψε: #22.659 21-08-08 15:54 Tι φευγεις?? εχω αλλη μια ωρα.......αχχχ αντε να δω πως θα περασει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:54 Η Αντα έγραψε: #22.660 21-08-08 15:54 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αντα τι ώρα θα πας στο pet stop? Click για ανάπτυξη... Κατα τις 6....χμμ δεν θα ειναι ο delivery boy εκει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 1132 1133 1134 1135 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1133 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1133 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ουτε στη τουαλετα δεν μπορω να παω πια!!!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.649 21-08-08 15:34 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Αααααααα όχι και ας μοιάζω εξωτερικά με 16χρονο και ας είμαι στα μισά μου κιλά και ας έχω αυτό το μείον και γενικά ότι άλλο έχω δεν στεναχωριέμαι για τέτοια πράγματα..Τι πιο ανούσιο για έναν άνθρωπο να στενοχωριέτται για το πως είναι!!???Δεν με νοιάζει καθόλου όμως!!Στο λέω για να μην ανησυχείς σαν μεγάλη αδερφή!!!! Click για ανάπτυξη... Ετσι μπράβο... επομένως δεν υπάρχουν ούτε "μειον" ούτε κληρονομικά ελαττώματτα. Σωστά?? Αγαπάμε τον εαυτό μας όπως ακριβώς είναι... γι'αυτό και μας αγαπούν και οι γύρω μας... 'Οσο ωραία κι αν είναι μια γυναίκα όταν είναι κομπλεξαρισμένη, απομακρύνει τους άλλους και είναι δυστυχής.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:38 Η katerina10: #22.650 21-08-08 15:38 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ετσι μπράβο... επομένως δεν υπάρχουν ούτε "μειον" ούτε κληρονομικά ελαττώματτα. Σωστά?? Αγαπάμε τον εαυτό μας όπως ακριβώς είναι... γι'αυτό και μας αγαπούν και οι γύρω μας... 'Οσο ωραία κι αν είναι μια γυναίκα όταν είναι κομπλεξαρισμένη, απομακρύνει τους άλλους και είναι δυστυχής.... Click για ανάπτυξη... Πάνω σε αυτό..Το γνωρίζω ότι είναι μείον αλλά δεν με νοιάζει, σε αγαπουν για αυτό που είσαι οι άλλοι με τα συν σου και τα μείον σου!!!Στον χαρακτήρα όμως κάτι ψιλοκολλήματα τα έχω..Είμαι λίγο ανασφαλής γενικά...Αλλά οκ..μην παρεκτρεπόμαστε από το θέμα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.651 21-08-08 15:39 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Πάνω σε αυτό..Το γνωρίζω ότι είναι μείον αλλά δεν με νοιάζει, σε αγαπουν για αυτό που είσαι οι άλλοι με τα συν σου και τα μείον σου!!!Στον χαρακτήρα όμως κάτι ψιλοκολλήματα τα έχω..Είμαι λίγο ανασφαλής γενικά...Αλλά οκ..μην παρεκτρεπόμαστε από το θέμα!!! Click για ανάπτυξη... Το θέμα μας είναι αν θα σου έρθει στο σπίτι ο κούκλος ο καστανός ή ο μετριούλης αλλά συμπαθητικούλης ο ξανθός ή ο χάλια ο υπάλληλος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.652 21-08-08 15:40 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Πάνω σε αυτό..Το γνωρίζω ότι είναι μείον αλλά δεν με νοιάζει, σε αγαπουν για αυτό που είσαι οι άλλοι με τα συν σου και τα μείον σου!!!Στον χαρακτήρα όμως κάτι ψιλοκολλήματα τα έχω..Είμαι λίγο ανασφαλής γενικά...Αλλά οκ..μην παρεκτρεπόμαστε από το θέμα!!! Click για ανάπτυξη... Κι εγώ τα'χω αυτά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:42 Η katerina10: #22.653 21-08-08 15:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κι εγώ τα'χω αυτά... Click για ανάπτυξη... Η μαμά μας θα φταίει!!!Κληρονομικό κι αυτό!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.654 21-08-08 15:43 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Η μαμά μας θα φταίει!!!Κληρονομικό κι αυτό!!! Click για ανάπτυξη... Αστα... όσο περνούν τα χρόνια γίνομαι ίδια! Ιδια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:47 Η katerina10: #22.655 21-08-08 15:47 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αστα... όσο περνούν τα χρόνια γίνομαι ίδια! Ιδια!!! Click για ανάπτυξη... Εμένα μου λες???Βέβαια η δική μου, λέει συνέχεια αν κάτι το κάνω στραβά"ίδια ο μπαμπάς σου ίδια"...Και φυσικά αν κάνω κάτι σωστό "κατερίνα μου μοιάζεις πάρα πολύ!!!"Είναι περίπτωση η μαμά μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.656 21-08-08 15:49 Αντα τι ώρα θα πας στο pet stop? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.657 21-08-08 15:49 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Εμένα μου λες???Βέβαια η δική μου, λέει συνέχεια αν κάτι το κάνω στραβά"ίδια ο μπαμπάς σου ίδια"...Και φυσικά αν κάνω κάτι σωστό "κατερίνα μου μοιάζεις πάρα πολύ!!!"Είναι περίπτωση η μαμά μου!!! Click για ανάπτυξη... Eλα μωρέ κλασική περίπτωση Ελληνίδας μητέρας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.658 21-08-08 15:51 Ανταααααα..... μια μέρα μας έμεινε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:54 Η Αντα έγραψε: #22.659 21-08-08 15:54 Tι φευγεις?? εχω αλλη μια ωρα.......αχχχ αντε να δω πως θα περασει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:54 Η Αντα έγραψε: #22.660 21-08-08 15:54 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αντα τι ώρα θα πας στο pet stop? Click για ανάπτυξη... Κατα τις 6....χμμ δεν θα ειναι ο delivery boy εκει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 1132 1133 1134 1135 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1133 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1133 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Αααααααα όχι και ας μοιάζω εξωτερικά με 16χρονο και ας είμαι στα μισά μου κιλά και ας έχω αυτό το μείον και γενικά ότι άλλο έχω δεν στεναχωριέμαι για τέτοια πράγματα..Τι πιο ανούσιο για έναν άνθρωπο να στενοχωριέτται για το πως είναι!!???Δεν με νοιάζει καθόλου όμως!!Στο λέω για να μην ανησυχείς σαν μεγάλη αδερφή!!!! Click για ανάπτυξη... Ετσι μπράβο... επομένως δεν υπάρχουν ούτε "μειον" ούτε κληρονομικά ελαττώματτα. Σωστά?? Αγαπάμε τον εαυτό μας όπως ακριβώς είναι... γι'αυτό και μας αγαπούν και οι γύρω μας... 'Οσο ωραία κι αν είναι μια γυναίκα όταν είναι κομπλεξαρισμένη, απομακρύνει τους άλλους και είναι δυστυχής.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:38 Η katerina10: #22.650 21-08-08 15:38 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ετσι μπράβο... επομένως δεν υπάρχουν ούτε "μειον" ούτε κληρονομικά ελαττώματτα. Σωστά?? Αγαπάμε τον εαυτό μας όπως ακριβώς είναι... γι'αυτό και μας αγαπούν και οι γύρω μας... 'Οσο ωραία κι αν είναι μια γυναίκα όταν είναι κομπλεξαρισμένη, απομακρύνει τους άλλους και είναι δυστυχής.... Click για ανάπτυξη... Πάνω σε αυτό..Το γνωρίζω ότι είναι μείον αλλά δεν με νοιάζει, σε αγαπουν για αυτό που είσαι οι άλλοι με τα συν σου και τα μείον σου!!!Στον χαρακτήρα όμως κάτι ψιλοκολλήματα τα έχω..Είμαι λίγο ανασφαλής γενικά...Αλλά οκ..μην παρεκτρεπόμαστε από το θέμα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.651 21-08-08 15:39 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Πάνω σε αυτό..Το γνωρίζω ότι είναι μείον αλλά δεν με νοιάζει, σε αγαπουν για αυτό που είσαι οι άλλοι με τα συν σου και τα μείον σου!!!Στον χαρακτήρα όμως κάτι ψιλοκολλήματα τα έχω..Είμαι λίγο ανασφαλής γενικά...Αλλά οκ..μην παρεκτρεπόμαστε από το θέμα!!! Click για ανάπτυξη... Το θέμα μας είναι αν θα σου έρθει στο σπίτι ο κούκλος ο καστανός ή ο μετριούλης αλλά συμπαθητικούλης ο ξανθός ή ο χάλια ο υπάλληλος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.652 21-08-08 15:40 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Πάνω σε αυτό..Το γνωρίζω ότι είναι μείον αλλά δεν με νοιάζει, σε αγαπουν για αυτό που είσαι οι άλλοι με τα συν σου και τα μείον σου!!!Στον χαρακτήρα όμως κάτι ψιλοκολλήματα τα έχω..Είμαι λίγο ανασφαλής γενικά...Αλλά οκ..μην παρεκτρεπόμαστε από το θέμα!!! Click για ανάπτυξη... Κι εγώ τα'χω αυτά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:42 Η katerina10: #22.653 21-08-08 15:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κι εγώ τα'χω αυτά... Click για ανάπτυξη... Η μαμά μας θα φταίει!!!Κληρονομικό κι αυτό!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.654 21-08-08 15:43 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Η μαμά μας θα φταίει!!!Κληρονομικό κι αυτό!!! Click για ανάπτυξη... Αστα... όσο περνούν τα χρόνια γίνομαι ίδια! Ιδια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:47 Η katerina10: #22.655 21-08-08 15:47 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αστα... όσο περνούν τα χρόνια γίνομαι ίδια! Ιδια!!! Click για ανάπτυξη... Εμένα μου λες???Βέβαια η δική μου, λέει συνέχεια αν κάτι το κάνω στραβά"ίδια ο μπαμπάς σου ίδια"...Και φυσικά αν κάνω κάτι σωστό "κατερίνα μου μοιάζεις πάρα πολύ!!!"Είναι περίπτωση η μαμά μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.656 21-08-08 15:49 Αντα τι ώρα θα πας στο pet stop? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.657 21-08-08 15:49 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Εμένα μου λες???Βέβαια η δική μου, λέει συνέχεια αν κάτι το κάνω στραβά"ίδια ο μπαμπάς σου ίδια"...Και φυσικά αν κάνω κάτι σωστό "κατερίνα μου μοιάζεις πάρα πολύ!!!"Είναι περίπτωση η μαμά μου!!! Click για ανάπτυξη... Eλα μωρέ κλασική περίπτωση Ελληνίδας μητέρας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.658 21-08-08 15:51 Ανταααααα..... μια μέρα μας έμεινε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:54 Η Αντα έγραψε: #22.659 21-08-08 15:54 Tι φευγεις?? εχω αλλη μια ωρα.......αχχχ αντε να δω πως θα περασει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:54 Η Αντα έγραψε: #22.660 21-08-08 15:54 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αντα τι ώρα θα πας στο pet stop? Click για ανάπτυξη... Κατα τις 6....χμμ δεν θα ειναι ο delivery boy εκει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 1132 1133 1134 1135 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1133 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1133 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ετσι μπράβο... επομένως δεν υπάρχουν ούτε "μειον" ούτε κληρονομικά ελαττώματτα. Σωστά?? Αγαπάμε τον εαυτό μας όπως ακριβώς είναι... γι'αυτό και μας αγαπούν και οι γύρω μας... 'Οσο ωραία κι αν είναι μια γυναίκα όταν είναι κομπλεξαρισμένη, απομακρύνει τους άλλους και είναι δυστυχής.... Click για ανάπτυξη... Πάνω σε αυτό..Το γνωρίζω ότι είναι μείον αλλά δεν με νοιάζει, σε αγαπουν για αυτό που είσαι οι άλλοι με τα συν σου και τα μείον σου!!!Στον χαρακτήρα όμως κάτι ψιλοκολλήματα τα έχω..Είμαι λίγο ανασφαλής γενικά...Αλλά οκ..μην παρεκτρεπόμαστε από το θέμα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.651 21-08-08 15:39 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Πάνω σε αυτό..Το γνωρίζω ότι είναι μείον αλλά δεν με νοιάζει, σε αγαπουν για αυτό που είσαι οι άλλοι με τα συν σου και τα μείον σου!!!Στον χαρακτήρα όμως κάτι ψιλοκολλήματα τα έχω..Είμαι λίγο ανασφαλής γενικά...Αλλά οκ..μην παρεκτρεπόμαστε από το θέμα!!! Click για ανάπτυξη... Το θέμα μας είναι αν θα σου έρθει στο σπίτι ο κούκλος ο καστανός ή ο μετριούλης αλλά συμπαθητικούλης ο ξανθός ή ο χάλια ο υπάλληλος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.652 21-08-08 15:40 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Πάνω σε αυτό..Το γνωρίζω ότι είναι μείον αλλά δεν με νοιάζει, σε αγαπουν για αυτό που είσαι οι άλλοι με τα συν σου και τα μείον σου!!!Στον χαρακτήρα όμως κάτι ψιλοκολλήματα τα έχω..Είμαι λίγο ανασφαλής γενικά...Αλλά οκ..μην παρεκτρεπόμαστε από το θέμα!!! Click για ανάπτυξη... Κι εγώ τα'χω αυτά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:42 Η katerina10: #22.653 21-08-08 15:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κι εγώ τα'χω αυτά... Click για ανάπτυξη... Η μαμά μας θα φταίει!!!Κληρονομικό κι αυτό!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.654 21-08-08 15:43 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Η μαμά μας θα φταίει!!!Κληρονομικό κι αυτό!!! Click για ανάπτυξη... Αστα... όσο περνούν τα χρόνια γίνομαι ίδια! Ιδια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:47 Η katerina10: #22.655 21-08-08 15:47 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αστα... όσο περνούν τα χρόνια γίνομαι ίδια! Ιδια!!! Click για ανάπτυξη... Εμένα μου λες???Βέβαια η δική μου, λέει συνέχεια αν κάτι το κάνω στραβά"ίδια ο μπαμπάς σου ίδια"...Και φυσικά αν κάνω κάτι σωστό "κατερίνα μου μοιάζεις πάρα πολύ!!!"Είναι περίπτωση η μαμά μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.656 21-08-08 15:49 Αντα τι ώρα θα πας στο pet stop? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.657 21-08-08 15:49 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Εμένα μου λες???Βέβαια η δική μου, λέει συνέχεια αν κάτι το κάνω στραβά"ίδια ο μπαμπάς σου ίδια"...Και φυσικά αν κάνω κάτι σωστό "κατερίνα μου μοιάζεις πάρα πολύ!!!"Είναι περίπτωση η μαμά μου!!! Click για ανάπτυξη... Eλα μωρέ κλασική περίπτωση Ελληνίδας μητέρας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.658 21-08-08 15:51 Ανταααααα..... μια μέρα μας έμεινε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:54 Η Αντα έγραψε: #22.659 21-08-08 15:54 Tι φευγεις?? εχω αλλη μια ωρα.......αχχχ αντε να δω πως θα περασει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:54 Η Αντα έγραψε: #22.660 21-08-08 15:54 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αντα τι ώρα θα πας στο pet stop? Click για ανάπτυξη... Κατα τις 6....χμμ δεν θα ειναι ο delivery boy εκει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 1132 1133 1134 1135 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1133 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1133 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Πάνω σε αυτό..Το γνωρίζω ότι είναι μείον αλλά δεν με νοιάζει, σε αγαπουν για αυτό που είσαι οι άλλοι με τα συν σου και τα μείον σου!!!Στον χαρακτήρα όμως κάτι ψιλοκολλήματα τα έχω..Είμαι λίγο ανασφαλής γενικά...Αλλά οκ..μην παρεκτρεπόμαστε από το θέμα!!! Click για ανάπτυξη... Το θέμα μας είναι αν θα σου έρθει στο σπίτι ο κούκλος ο καστανός ή ο μετριούλης αλλά συμπαθητικούλης ο ξανθός ή ο χάλια ο υπάλληλος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.652 21-08-08 15:40 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Πάνω σε αυτό..Το γνωρίζω ότι είναι μείον αλλά δεν με νοιάζει, σε αγαπουν για αυτό που είσαι οι άλλοι με τα συν σου και τα μείον σου!!!Στον χαρακτήρα όμως κάτι ψιλοκολλήματα τα έχω..Είμαι λίγο ανασφαλής γενικά...Αλλά οκ..μην παρεκτρεπόμαστε από το θέμα!!! Click για ανάπτυξη... Κι εγώ τα'χω αυτά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:42 Η katerina10: #22.653 21-08-08 15:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κι εγώ τα'χω αυτά... Click για ανάπτυξη... Η μαμά μας θα φταίει!!!Κληρονομικό κι αυτό!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.654 21-08-08 15:43 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Η μαμά μας θα φταίει!!!Κληρονομικό κι αυτό!!! Click για ανάπτυξη... Αστα... όσο περνούν τα χρόνια γίνομαι ίδια! Ιδια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:47 Η katerina10: #22.655 21-08-08 15:47 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αστα... όσο περνούν τα χρόνια γίνομαι ίδια! Ιδια!!! Click για ανάπτυξη... Εμένα μου λες???Βέβαια η δική μου, λέει συνέχεια αν κάτι το κάνω στραβά"ίδια ο μπαμπάς σου ίδια"...Και φυσικά αν κάνω κάτι σωστό "κατερίνα μου μοιάζεις πάρα πολύ!!!"Είναι περίπτωση η μαμά μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.656 21-08-08 15:49 Αντα τι ώρα θα πας στο pet stop? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.657 21-08-08 15:49 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Εμένα μου λες???Βέβαια η δική μου, λέει συνέχεια αν κάτι το κάνω στραβά"ίδια ο μπαμπάς σου ίδια"...Και φυσικά αν κάνω κάτι σωστό "κατερίνα μου μοιάζεις πάρα πολύ!!!"Είναι περίπτωση η μαμά μου!!! Click για ανάπτυξη... Eλα μωρέ κλασική περίπτωση Ελληνίδας μητέρας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.658 21-08-08 15:51 Ανταααααα..... μια μέρα μας έμεινε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:54 Η Αντα έγραψε: #22.659 21-08-08 15:54 Tι φευγεις?? εχω αλλη μια ωρα.......αχχχ αντε να δω πως θα περασει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:54 Η Αντα έγραψε: #22.660 21-08-08 15:54 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αντα τι ώρα θα πας στο pet stop? Click για ανάπτυξη... Κατα τις 6....χμμ δεν θα ειναι ο delivery boy εκει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 1132 1133 1134 1135 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1133 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1133 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Πάνω σε αυτό..Το γνωρίζω ότι είναι μείον αλλά δεν με νοιάζει, σε αγαπουν για αυτό που είσαι οι άλλοι με τα συν σου και τα μείον σου!!!Στον χαρακτήρα όμως κάτι ψιλοκολλήματα τα έχω..Είμαι λίγο ανασφαλής γενικά...Αλλά οκ..μην παρεκτρεπόμαστε από το θέμα!!! Click για ανάπτυξη... Κι εγώ τα'χω αυτά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:42 Η katerina10: #22.653 21-08-08 15:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κι εγώ τα'χω αυτά... Click για ανάπτυξη... Η μαμά μας θα φταίει!!!Κληρονομικό κι αυτό!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.654 21-08-08 15:43 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Η μαμά μας θα φταίει!!!Κληρονομικό κι αυτό!!! Click για ανάπτυξη... Αστα... όσο περνούν τα χρόνια γίνομαι ίδια! Ιδια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:47 Η katerina10: #22.655 21-08-08 15:47 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αστα... όσο περνούν τα χρόνια γίνομαι ίδια! Ιδια!!! Click για ανάπτυξη... Εμένα μου λες???Βέβαια η δική μου, λέει συνέχεια αν κάτι το κάνω στραβά"ίδια ο μπαμπάς σου ίδια"...Και φυσικά αν κάνω κάτι σωστό "κατερίνα μου μοιάζεις πάρα πολύ!!!"Είναι περίπτωση η μαμά μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.656 21-08-08 15:49 Αντα τι ώρα θα πας στο pet stop? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.657 21-08-08 15:49 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Εμένα μου λες???Βέβαια η δική μου, λέει συνέχεια αν κάτι το κάνω στραβά"ίδια ο μπαμπάς σου ίδια"...Και φυσικά αν κάνω κάτι σωστό "κατερίνα μου μοιάζεις πάρα πολύ!!!"Είναι περίπτωση η μαμά μου!!! Click για ανάπτυξη... Eλα μωρέ κλασική περίπτωση Ελληνίδας μητέρας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.658 21-08-08 15:51 Ανταααααα..... μια μέρα μας έμεινε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:54 Η Αντα έγραψε: #22.659 21-08-08 15:54 Tι φευγεις?? εχω αλλη μια ωρα.......αχχχ αντε να δω πως θα περασει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:54 Η Αντα έγραψε: #22.660 21-08-08 15:54 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αντα τι ώρα θα πας στο pet stop? Click για ανάπτυξη... Κατα τις 6....χμμ δεν θα ειναι ο delivery boy εκει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 1132 1133 1134 1135 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1133 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1133 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κι εγώ τα'χω αυτά... Click για ανάπτυξη... Η μαμά μας θα φταίει!!!Κληρονομικό κι αυτό!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.654 21-08-08 15:43 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Η μαμά μας θα φταίει!!!Κληρονομικό κι αυτό!!! Click για ανάπτυξη... Αστα... όσο περνούν τα χρόνια γίνομαι ίδια! Ιδια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:47 Η katerina10: #22.655 21-08-08 15:47 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αστα... όσο περνούν τα χρόνια γίνομαι ίδια! Ιδια!!! Click για ανάπτυξη... Εμένα μου λες???Βέβαια η δική μου, λέει συνέχεια αν κάτι το κάνω στραβά"ίδια ο μπαμπάς σου ίδια"...Και φυσικά αν κάνω κάτι σωστό "κατερίνα μου μοιάζεις πάρα πολύ!!!"Είναι περίπτωση η μαμά μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.656 21-08-08 15:49 Αντα τι ώρα θα πας στο pet stop? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.657 21-08-08 15:49 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Εμένα μου λες???Βέβαια η δική μου, λέει συνέχεια αν κάτι το κάνω στραβά"ίδια ο μπαμπάς σου ίδια"...Και φυσικά αν κάνω κάτι σωστό "κατερίνα μου μοιάζεις πάρα πολύ!!!"Είναι περίπτωση η μαμά μου!!! Click για ανάπτυξη... Eλα μωρέ κλασική περίπτωση Ελληνίδας μητέρας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.658 21-08-08 15:51 Ανταααααα..... μια μέρα μας έμεινε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:54 Η Αντα έγραψε: #22.659 21-08-08 15:54 Tι φευγεις?? εχω αλλη μια ωρα.......αχχχ αντε να δω πως θα περασει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:54 Η Αντα έγραψε: #22.660 21-08-08 15:54 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αντα τι ώρα θα πας στο pet stop? Click για ανάπτυξη... Κατα τις 6....χμμ δεν θα ειναι ο delivery boy εκει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 1132 1133 1134 1135 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1133 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1133 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Η μαμά μας θα φταίει!!!Κληρονομικό κι αυτό!!! Click για ανάπτυξη... Αστα... όσο περνούν τα χρόνια γίνομαι ίδια! Ιδια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:47 Η katerina10: #22.655 21-08-08 15:47 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αστα... όσο περνούν τα χρόνια γίνομαι ίδια! Ιδια!!! Click για ανάπτυξη... Εμένα μου λες???Βέβαια η δική μου, λέει συνέχεια αν κάτι το κάνω στραβά"ίδια ο μπαμπάς σου ίδια"...Και φυσικά αν κάνω κάτι σωστό "κατερίνα μου μοιάζεις πάρα πολύ!!!"Είναι περίπτωση η μαμά μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.656 21-08-08 15:49 Αντα τι ώρα θα πας στο pet stop? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.657 21-08-08 15:49 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Εμένα μου λες???Βέβαια η δική μου, λέει συνέχεια αν κάτι το κάνω στραβά"ίδια ο μπαμπάς σου ίδια"...Και φυσικά αν κάνω κάτι σωστό "κατερίνα μου μοιάζεις πάρα πολύ!!!"Είναι περίπτωση η μαμά μου!!! Click για ανάπτυξη... Eλα μωρέ κλασική περίπτωση Ελληνίδας μητέρας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.658 21-08-08 15:51 Ανταααααα..... μια μέρα μας έμεινε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:54 Η Αντα έγραψε: #22.659 21-08-08 15:54 Tι φευγεις?? εχω αλλη μια ωρα.......αχχχ αντε να δω πως θα περασει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:54 Η Αντα έγραψε: #22.660 21-08-08 15:54 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αντα τι ώρα θα πας στο pet stop? Click για ανάπτυξη... Κατα τις 6....χμμ δεν θα ειναι ο delivery boy εκει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 1132 1133 1134 1135 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1133 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1133 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αστα... όσο περνούν τα χρόνια γίνομαι ίδια! Ιδια!!! Click για ανάπτυξη... Εμένα μου λες???Βέβαια η δική μου, λέει συνέχεια αν κάτι το κάνω στραβά"ίδια ο μπαμπάς σου ίδια"...Και φυσικά αν κάνω κάτι σωστό "κατερίνα μου μοιάζεις πάρα πολύ!!!"Είναι περίπτωση η μαμά μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.656 21-08-08 15:49 Αντα τι ώρα θα πας στο pet stop? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.657 21-08-08 15:49 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Εμένα μου λες???Βέβαια η δική μου, λέει συνέχεια αν κάτι το κάνω στραβά"ίδια ο μπαμπάς σου ίδια"...Και φυσικά αν κάνω κάτι σωστό "κατερίνα μου μοιάζεις πάρα πολύ!!!"Είναι περίπτωση η μαμά μου!!! Click για ανάπτυξη... Eλα μωρέ κλασική περίπτωση Ελληνίδας μητέρας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.658 21-08-08 15:51 Ανταααααα..... μια μέρα μας έμεινε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:54 Η Αντα έγραψε: #22.659 21-08-08 15:54 Tι φευγεις?? εχω αλλη μια ωρα.......αχχχ αντε να δω πως θα περασει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:54 Η Αντα έγραψε: #22.660 21-08-08 15:54 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αντα τι ώρα θα πας στο pet stop? Click για ανάπτυξη... Κατα τις 6....χμμ δεν θα ειναι ο delivery boy εκει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 1132 1133 1134 1135 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1133 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1133 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αντα τι ώρα θα πας στο pet stop? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.657 21-08-08 15:49 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Εμένα μου λες???Βέβαια η δική μου, λέει συνέχεια αν κάτι το κάνω στραβά"ίδια ο μπαμπάς σου ίδια"...Και φυσικά αν κάνω κάτι σωστό "κατερίνα μου μοιάζεις πάρα πολύ!!!"Είναι περίπτωση η μαμά μου!!! Click για ανάπτυξη... Eλα μωρέ κλασική περίπτωση Ελληνίδας μητέρας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.658 21-08-08 15:51 Ανταααααα..... μια μέρα μας έμεινε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:54 Η Αντα έγραψε: #22.659 21-08-08 15:54 Tι φευγεις?? εχω αλλη μια ωρα.......αχχχ αντε να δω πως θα περασει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:54 Η Αντα έγραψε: #22.660 21-08-08 15:54 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αντα τι ώρα θα πας στο pet stop? Click για ανάπτυξη... Κατα τις 6....χμμ δεν θα ειναι ο delivery boy εκει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 1132 1133 1134 1135 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1133 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1133 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Εμένα μου λες???Βέβαια η δική μου, λέει συνέχεια αν κάτι το κάνω στραβά"ίδια ο μπαμπάς σου ίδια"...Και φυσικά αν κάνω κάτι σωστό "κατερίνα μου μοιάζεις πάρα πολύ!!!"Είναι περίπτωση η μαμά μου!!! Click για ανάπτυξη... Eλα μωρέ κλασική περίπτωση Ελληνίδας μητέρας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.658 21-08-08 15:51 Ανταααααα..... μια μέρα μας έμεινε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:54 Η Αντα έγραψε: #22.659 21-08-08 15:54 Tι φευγεις?? εχω αλλη μια ωρα.......αχχχ αντε να δω πως θα περασει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:54 Η Αντα έγραψε: #22.660 21-08-08 15:54 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αντα τι ώρα θα πας στο pet stop? Click για ανάπτυξη... Κατα τις 6....χμμ δεν θα ειναι ο delivery boy εκει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 1132 1133 1134 1135 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1133 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1133 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ανταααααα..... μια μέρα μας έμεινε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:54 Η Αντα έγραψε: #22.659 21-08-08 15:54 Tι φευγεις?? εχω αλλη μια ωρα.......αχχχ αντε να δω πως θα περασει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:54 Η Αντα έγραψε: #22.660 21-08-08 15:54 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αντα τι ώρα θα πας στο pet stop? Click για ανάπτυξη... Κατα τις 6....χμμ δεν θα ειναι ο delivery boy εκει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 1132 1133 1134 1135 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1133 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1133 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Tι φευγεις?? εχω αλλη μια ωρα.......αχχχ αντε να δω πως θα περασει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:54 Η Αντα έγραψε: #22.660 21-08-08 15:54 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αντα τι ώρα θα πας στο pet stop? Click για ανάπτυξη... Κατα τις 6....χμμ δεν θα ειναι ο delivery boy εκει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αντα τι ώρα θα πας στο pet stop? Click για ανάπτυξη... Κατα τις 6....χμμ δεν θα ειναι ο delivery boy εκει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.