πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 20:21 Ο πυρροθριξ: #22.761 21-08-08 20:21 Quelques photos pour le plaisir des yeux=κοινως οφθαλμολουτρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 21:01 Ο Θοδωρής έγραψε: #22.762 21-08-08 21:01 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Quelques photos pour le plaisir des yeux=κοινως οφθαλμολουτρο Click για ανάπτυξη... Ο πρωτος ειναι ολα τα λεφτα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 21:04 Η katerina10: #22.763 21-08-08 21:04 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τι έγινε Κατερίνα ήρθε το delivery boy? 'Ελα μωρέ και σύ... ένα "Κατερίνα" του φτάνει και του περισσεύει... τι τις θες τις τυπικότητες?? Click για ανάπτυξη... Ήρθε και μου έφερε και δωράκι για τα μωρά που σε χρόνο δευτερολέπτων διαλύθηκε φυσικά!!!Με πήρε στο κινητό και με ρώτησε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 21:20 Η katerina10: #22.764 21-08-08 21:20 Τα διάβασα και τα της Μαγγάλι ή Μεγγάλι!!Θοδωρή προσπαθούν να μας χρησιμοποιήσουν μου φαίνεται εμένα για τα δωρεαν συμπράγκαλα από το πετ σοπ και εσένα για τα βιρμανάκια...Έχουμε πέσει στα χέρια επικινδυνου κυκλώματος μου φαίνεται!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 21:21 Η katerina10: #22.765 21-08-08 21:21 Δανάη ΤΕΛΕΙΑ τα βιρμανάκια των φωτο που έχεις βάλει!!!Προτιμώ τον δεύτερο από τα πολλά!!!Coquelicot!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 21:23 Ο Θοδωρής έγραψε: #22.766 21-08-08 21:23 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Τα διάβασα και τα της Μαγγάλι ή Μεγγάλι!!Θοδωρή προσπαθούν να μας χρησιμοποιήσουν μου φαίνεται εμένα για τα δωρεαν συμπράγκαλα από το πετ σοπ και εσένα για τα βιρμανάκια...Έχουμε πέσει στα χέρια επικινδυνου κυκλώματος μου φαίνεται!!! Click για ανάπτυξη... Απλα καθε μελος των birmaniacs απαιτει να κανει καποιες θυσιες π.χ. παρε παραδειγμα εμενα που προσπαθω να τα φτιαξω με μια εκτροφεα για να διανεμω δωρεαν βιρμανακια στα μελη των birmaniacs Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 21:31 Ο erefer έγραψε: #22.767 21-08-08 21:31 Σαν πολλά δεν είπατε, διαβάζω μια ώρα Εμπλεξα αυτές τις μέρες.. Γιούλη τον erefer στον παραχωρώ για οποιαδήποτε σεξουαλική πράξη με την Σεμέλη εννοείται Πολύ ωραία Βιρμανάκια εχετε βάλει φωτογραφίες Θέλετε να πάρω δάνειο, δεν εξηγείται αλλιώς.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 21:32 Ο erefer έγραψε: #22.768 21-08-08 21:32 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Απλα καθε μελος των birmaniacs απαιτει να κανει καποιες θυσιες π.χ. παρε παραδειγμα εμενα που προσπαθω να τα φτιαξω με μια εκτροφεα για να διανεμω δωρεαν βιρμανακια στα μελη των birmaniacs Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι θυσία!!!! Θα σε κάνουμε επίτιμο Πρόεδρο εσένα των Birmaniacs Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 21:33 Η katerina10: #22.769 21-08-08 21:33 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Απλα καθε μελος των birmaniacs απαιτει να κανει καποιες θυσιες π.χ. παρε παραδειγμα εμενα που προσπαθω να τα φτιαξω με μια εκτροφεα για να διανεμω δωρεαν βιρμανακια στα μελη των birmaniacs Click για ανάπτυξη... Λές να είναι απλά θυσία????Για να ανήκεις στην ομάδα των βιρμανόφιλων ε????Μάλιστα!!!!Η δική μου θυσία είναι να νοικοκυρευτώ με έναν από το πετ σοπ λοιπόν...Δεν με χαλάει!!!!Ούτε και σενα ε Θοδωρή??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 21:33 Ο Θοδωρής έγραψε: #22.770 21-08-08 21:33 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Σαν πολλά δεν είπατε, διαβάζω μια ώρα Εμπλεξα αυτές τις μέρες.. Γιούλη τον erefer στον παραχωρώ για οποιαδήποτε σεξουαλική πράξη με την Σεμέλη εννοείται Πολύ ωραία Βιρμανάκια εχετε βάλει φωτογραφίες Θέλετε να πάρω δάνειο, δεν εξηγείται αλλιώς.. Click για ανάπτυξη... Που εισαι ρε Μαχμουντ,εγω βρηκα τροπο να αποφυγω το δανειο...θα τα φτιαξω με την Μαγκαλι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 21:35 Ο Θοδωρής έγραψε: #22.771 21-08-08 21:35 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Λές να είναι απλά θυσία????Για να ανήκεις στην ομάδα των βιρμανόφιλων ε????Μάλιστα!!!!Η δική μου θυσία είναι να νοικοκυρευτώ με έναν από το πετ σοπ λοιπόν...Δεν με χαλάει!!!!Ούτε και σενα ε Θοδωρή??? Click για ανάπτυξη... Καθολου(πιστευω να εννοεις με την Μαγκαλι και οχι τον πετσοπα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 21:36 Ο erefer έγραψε: #22.772 21-08-08 21:36 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Που εισαι ρε Μαχμουντ,εγω βρηκα τροπο να αποφυγω το δανειο...θα τα φτιαξω με την Μαγκαλι... Click για ανάπτυξη... Μια χαρά σε βρίσκω Abdul!!! Παντρέψου την και τράβα της ενα διαζύγιο να της πάρεις τα μισά Βιρμανάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 21:37 Ο erefer έγραψε: #22.773 21-08-08 21:37 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Λές να είναι απλά θυσία????Για να ανήκεις στην ομάδα των βιρμανόφιλων ε????Μάλιστα!!!!Η δική μου θυσία είναι να νοικοκυρευτώ με έναν από το πετ σοπ λοιπόν...Δεν με χαλάει!!!!Ούτε και σενα ε Θοδωρή??? Click για ανάπτυξη... Εγώ θα έλεγα καλύτερα να είναι απο κανα pet city να εχεις και ποικιλία, την κάνεις που τη κάνεις τη θυσία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 21:37 Η katerina10: #22.774 21-08-08 21:37 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Καθολου(πιστευω να εννοεις με την Μαγκαλι και οχι τον πετσοπα) Click για ανάπτυξη... Να απαντήσω...να μην απαντήσω????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 21:38 Ο Θοδωρής έγραψε: #22.775 21-08-08 21:38 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Μια χαρά σε βρίσκω Abdul!!! Παντρέψου την και τράβα της ενα διαζύγιο να της πάρεις τα μισά Βιρμανάκια Click για ανάπτυξη... Ε οχι και τα μισα,μην ειμστε αχαριστοι...ολα θα της τα παρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 21:39 Ο Θοδωρής έγραψε: #22.776 21-08-08 21:39 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Να απαντήσω...να μην απαντήσω????? Click για ανάπτυξη... Μην απαντησεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 21:40 Η katerina10: #22.777 21-08-08 21:40 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Εγώ θα έλεγα καλύτερα να είναι απο κανα pet city να εχεις και ποικιλία, την κάνεις που τη κάνεις τη θυσία Click για ανάπτυξη... Το αναλύσαμε με την Άντα δεν συμφέρει με το πετ σιτι είναι λίγο αγενέστατη και δεν έχει και πολύ ποικιλία στους γαμπρούς!!!Ενώ αυτό εδώ από ότι κατάλαβα έχει μόνο άνδρες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 21:41 Ο erefer έγραψε: #22.778 21-08-08 21:41 Αυριο φεύγω για Κεφαλλονιά, γυρίζω Δευτέρα βράδυ Εχετε πάει στον Μύρτο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 21:41 Ο erefer έγραψε: #22.779 21-08-08 21:41 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Το αναλύσαμε με την Άντα δεν συμφέρει με το πετ σιτι είναι λίγο αγενέστατη και δεν έχει και πολύ ποικιλία στους γαμπρούς!!!Ενώ αυτό εδώ από ότι κατάλαβα έχει μόνο άνδρες!!! Click για ανάπτυξη... Μόνο άνδρες?Μήπως είναι κανa gay shop? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 21:42 Η katerina10: #22.780 21-08-08 21:42 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Αυριο φεύγω για Κεφαλλονιά, γυρίζω Δευτέρα βράδυ Εχετε πάει στον Μύρτο? Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν έχω ιδέα που είναι αυτό το μέρος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1137 1138 1139 1140 1141 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1139 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1139 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Quelques photos pour le plaisir des yeux=κοινως οφθαλμολουτρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 21:01 Ο Θοδωρής έγραψε: #22.762 21-08-08 21:01 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Quelques photos pour le plaisir des yeux=κοινως οφθαλμολουτρο Click για ανάπτυξη... Ο πρωτος ειναι ολα τα λεφτα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 21:04 Η katerina10: #22.763 21-08-08 21:04 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τι έγινε Κατερίνα ήρθε το delivery boy? 'Ελα μωρέ και σύ... ένα "Κατερίνα" του φτάνει και του περισσεύει... τι τις θες τις τυπικότητες?? Click για ανάπτυξη... Ήρθε και μου έφερε και δωράκι για τα μωρά που σε χρόνο δευτερολέπτων διαλύθηκε φυσικά!!!Με πήρε στο κινητό και με ρώτησε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 21:20 Η katerina10: #22.764 21-08-08 21:20 Τα διάβασα και τα της Μαγγάλι ή Μεγγάλι!!Θοδωρή προσπαθούν να μας χρησιμοποιήσουν μου φαίνεται εμένα για τα δωρεαν συμπράγκαλα από το πετ σοπ και εσένα για τα βιρμανάκια...Έχουμε πέσει στα χέρια επικινδυνου κυκλώματος μου φαίνεται!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 21:21 Η katerina10: #22.765 21-08-08 21:21 Δανάη ΤΕΛΕΙΑ τα βιρμανάκια των φωτο που έχεις βάλει!!!Προτιμώ τον δεύτερο από τα πολλά!!!Coquelicot!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 21:23 Ο Θοδωρής έγραψε: #22.766 21-08-08 21:23 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Τα διάβασα και τα της Μαγγάλι ή Μεγγάλι!!Θοδωρή προσπαθούν να μας χρησιμοποιήσουν μου φαίνεται εμένα για τα δωρεαν συμπράγκαλα από το πετ σοπ και εσένα για τα βιρμανάκια...Έχουμε πέσει στα χέρια επικινδυνου κυκλώματος μου φαίνεται!!! Click για ανάπτυξη... Απλα καθε μελος των birmaniacs απαιτει να κανει καποιες θυσιες π.χ. παρε παραδειγμα εμενα που προσπαθω να τα φτιαξω με μια εκτροφεα για να διανεμω δωρεαν βιρμανακια στα μελη των birmaniacs Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 21:31 Ο erefer έγραψε: #22.767 21-08-08 21:31 Σαν πολλά δεν είπατε, διαβάζω μια ώρα Εμπλεξα αυτές τις μέρες.. Γιούλη τον erefer στον παραχωρώ για οποιαδήποτε σεξουαλική πράξη με την Σεμέλη εννοείται Πολύ ωραία Βιρμανάκια εχετε βάλει φωτογραφίες Θέλετε να πάρω δάνειο, δεν εξηγείται αλλιώς.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 21:32 Ο erefer έγραψε: #22.768 21-08-08 21:32 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Απλα καθε μελος των birmaniacs απαιτει να κανει καποιες θυσιες π.χ. παρε παραδειγμα εμενα που προσπαθω να τα φτιαξω με μια εκτροφεα για να διανεμω δωρεαν βιρμανακια στα μελη των birmaniacs Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι θυσία!!!! Θα σε κάνουμε επίτιμο Πρόεδρο εσένα των Birmaniacs Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 21:33 Η katerina10: #22.769 21-08-08 21:33 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Απλα καθε μελος των birmaniacs απαιτει να κανει καποιες θυσιες π.χ. παρε παραδειγμα εμενα που προσπαθω να τα φτιαξω με μια εκτροφεα για να διανεμω δωρεαν βιρμανακια στα μελη των birmaniacs Click για ανάπτυξη... Λές να είναι απλά θυσία????Για να ανήκεις στην ομάδα των βιρμανόφιλων ε????Μάλιστα!!!!Η δική μου θυσία είναι να νοικοκυρευτώ με έναν από το πετ σοπ λοιπόν...Δεν με χαλάει!!!!Ούτε και σενα ε Θοδωρή??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 21:33 Ο Θοδωρής έγραψε: #22.770 21-08-08 21:33 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Σαν πολλά δεν είπατε, διαβάζω μια ώρα Εμπλεξα αυτές τις μέρες.. Γιούλη τον erefer στον παραχωρώ για οποιαδήποτε σεξουαλική πράξη με την Σεμέλη εννοείται Πολύ ωραία Βιρμανάκια εχετε βάλει φωτογραφίες Θέλετε να πάρω δάνειο, δεν εξηγείται αλλιώς.. Click για ανάπτυξη... Που εισαι ρε Μαχμουντ,εγω βρηκα τροπο να αποφυγω το δανειο...θα τα φτιαξω με την Μαγκαλι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 21:35 Ο Θοδωρής έγραψε: #22.771 21-08-08 21:35 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Λές να είναι απλά θυσία????Για να ανήκεις στην ομάδα των βιρμανόφιλων ε????Μάλιστα!!!!Η δική μου θυσία είναι να νοικοκυρευτώ με έναν από το πετ σοπ λοιπόν...Δεν με χαλάει!!!!Ούτε και σενα ε Θοδωρή??? Click για ανάπτυξη... Καθολου(πιστευω να εννοεις με την Μαγκαλι και οχι τον πετσοπα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 21:36 Ο erefer έγραψε: #22.772 21-08-08 21:36 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Που εισαι ρε Μαχμουντ,εγω βρηκα τροπο να αποφυγω το δανειο...θα τα φτιαξω με την Μαγκαλι... Click για ανάπτυξη... Μια χαρά σε βρίσκω Abdul!!! Παντρέψου την και τράβα της ενα διαζύγιο να της πάρεις τα μισά Βιρμανάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 21:37 Ο erefer έγραψε: #22.773 21-08-08 21:37 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Λές να είναι απλά θυσία????Για να ανήκεις στην ομάδα των βιρμανόφιλων ε????Μάλιστα!!!!Η δική μου θυσία είναι να νοικοκυρευτώ με έναν από το πετ σοπ λοιπόν...Δεν με χαλάει!!!!Ούτε και σενα ε Θοδωρή??? Click για ανάπτυξη... Εγώ θα έλεγα καλύτερα να είναι απο κανα pet city να εχεις και ποικιλία, την κάνεις που τη κάνεις τη θυσία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 21:37 Η katerina10: #22.774 21-08-08 21:37 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Καθολου(πιστευω να εννοεις με την Μαγκαλι και οχι τον πετσοπα) Click για ανάπτυξη... Να απαντήσω...να μην απαντήσω????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 21:38 Ο Θοδωρής έγραψε: #22.775 21-08-08 21:38 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Μια χαρά σε βρίσκω Abdul!!! Παντρέψου την και τράβα της ενα διαζύγιο να της πάρεις τα μισά Βιρμανάκια Click για ανάπτυξη... Ε οχι και τα μισα,μην ειμστε αχαριστοι...ολα θα της τα παρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 21:39 Ο Θοδωρής έγραψε: #22.776 21-08-08 21:39 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Να απαντήσω...να μην απαντήσω????? Click για ανάπτυξη... Μην απαντησεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 21:40 Η katerina10: #22.777 21-08-08 21:40 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Εγώ θα έλεγα καλύτερα να είναι απο κανα pet city να εχεις και ποικιλία, την κάνεις που τη κάνεις τη θυσία Click για ανάπτυξη... Το αναλύσαμε με την Άντα δεν συμφέρει με το πετ σιτι είναι λίγο αγενέστατη και δεν έχει και πολύ ποικιλία στους γαμπρούς!!!Ενώ αυτό εδώ από ότι κατάλαβα έχει μόνο άνδρες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 21:41 Ο erefer έγραψε: #22.778 21-08-08 21:41 Αυριο φεύγω για Κεφαλλονιά, γυρίζω Δευτέρα βράδυ Εχετε πάει στον Μύρτο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 21:41 Ο erefer έγραψε: #22.779 21-08-08 21:41 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Το αναλύσαμε με την Άντα δεν συμφέρει με το πετ σιτι είναι λίγο αγενέστατη και δεν έχει και πολύ ποικιλία στους γαμπρούς!!!Ενώ αυτό εδώ από ότι κατάλαβα έχει μόνο άνδρες!!! Click για ανάπτυξη... Μόνο άνδρες?Μήπως είναι κανa gay shop? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 21:42 Η katerina10: #22.780 21-08-08 21:42 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Αυριο φεύγω για Κεφαλλονιά, γυρίζω Δευτέρα βράδυ Εχετε πάει στον Μύρτο? Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν έχω ιδέα που είναι αυτό το μέρος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1137 1138 1139 1140 1141 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1139 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1139 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Quelques photos pour le plaisir des yeux=κοινως οφθαλμολουτρο Click για ανάπτυξη... Ο πρωτος ειναι ολα τα λεφτα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 21:04 Η katerina10: #22.763 21-08-08 21:04 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τι έγινε Κατερίνα ήρθε το delivery boy? 'Ελα μωρέ και σύ... ένα "Κατερίνα" του φτάνει και του περισσεύει... τι τις θες τις τυπικότητες?? Click για ανάπτυξη... Ήρθε και μου έφερε και δωράκι για τα μωρά που σε χρόνο δευτερολέπτων διαλύθηκε φυσικά!!!Με πήρε στο κινητό και με ρώτησε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 21:20 Η katerina10: #22.764 21-08-08 21:20 Τα διάβασα και τα της Μαγγάλι ή Μεγγάλι!!Θοδωρή προσπαθούν να μας χρησιμοποιήσουν μου φαίνεται εμένα για τα δωρεαν συμπράγκαλα από το πετ σοπ και εσένα για τα βιρμανάκια...Έχουμε πέσει στα χέρια επικινδυνου κυκλώματος μου φαίνεται!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 21:21 Η katerina10: #22.765 21-08-08 21:21 Δανάη ΤΕΛΕΙΑ τα βιρμανάκια των φωτο που έχεις βάλει!!!Προτιμώ τον δεύτερο από τα πολλά!!!Coquelicot!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 21:23 Ο Θοδωρής έγραψε: #22.766 21-08-08 21:23 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Τα διάβασα και τα της Μαγγάλι ή Μεγγάλι!!Θοδωρή προσπαθούν να μας χρησιμοποιήσουν μου φαίνεται εμένα για τα δωρεαν συμπράγκαλα από το πετ σοπ και εσένα για τα βιρμανάκια...Έχουμε πέσει στα χέρια επικινδυνου κυκλώματος μου φαίνεται!!! Click για ανάπτυξη... Απλα καθε μελος των birmaniacs απαιτει να κανει καποιες θυσιες π.χ. παρε παραδειγμα εμενα που προσπαθω να τα φτιαξω με μια εκτροφεα για να διανεμω δωρεαν βιρμανακια στα μελη των birmaniacs Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 21:31 Ο erefer έγραψε: #22.767 21-08-08 21:31 Σαν πολλά δεν είπατε, διαβάζω μια ώρα Εμπλεξα αυτές τις μέρες.. Γιούλη τον erefer στον παραχωρώ για οποιαδήποτε σεξουαλική πράξη με την Σεμέλη εννοείται Πολύ ωραία Βιρμανάκια εχετε βάλει φωτογραφίες Θέλετε να πάρω δάνειο, δεν εξηγείται αλλιώς.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 21:32 Ο erefer έγραψε: #22.768 21-08-08 21:32 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Απλα καθε μελος των birmaniacs απαιτει να κανει καποιες θυσιες π.χ. παρε παραδειγμα εμενα που προσπαθω να τα φτιαξω με μια εκτροφεα για να διανεμω δωρεαν βιρμανακια στα μελη των birmaniacs Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι θυσία!!!! Θα σε κάνουμε επίτιμο Πρόεδρο εσένα των Birmaniacs Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 21:33 Η katerina10: #22.769 21-08-08 21:33 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Απλα καθε μελος των birmaniacs απαιτει να κανει καποιες θυσιες π.χ. παρε παραδειγμα εμενα που προσπαθω να τα φτιαξω με μια εκτροφεα για να διανεμω δωρεαν βιρμανακια στα μελη των birmaniacs Click για ανάπτυξη... Λές να είναι απλά θυσία????Για να ανήκεις στην ομάδα των βιρμανόφιλων ε????Μάλιστα!!!!Η δική μου θυσία είναι να νοικοκυρευτώ με έναν από το πετ σοπ λοιπόν...Δεν με χαλάει!!!!Ούτε και σενα ε Θοδωρή??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 21:33 Ο Θοδωρής έγραψε: #22.770 21-08-08 21:33 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Σαν πολλά δεν είπατε, διαβάζω μια ώρα Εμπλεξα αυτές τις μέρες.. Γιούλη τον erefer στον παραχωρώ για οποιαδήποτε σεξουαλική πράξη με την Σεμέλη εννοείται Πολύ ωραία Βιρμανάκια εχετε βάλει φωτογραφίες Θέλετε να πάρω δάνειο, δεν εξηγείται αλλιώς.. Click για ανάπτυξη... Που εισαι ρε Μαχμουντ,εγω βρηκα τροπο να αποφυγω το δανειο...θα τα φτιαξω με την Μαγκαλι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 21:35 Ο Θοδωρής έγραψε: #22.771 21-08-08 21:35 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Λές να είναι απλά θυσία????Για να ανήκεις στην ομάδα των βιρμανόφιλων ε????Μάλιστα!!!!Η δική μου θυσία είναι να νοικοκυρευτώ με έναν από το πετ σοπ λοιπόν...Δεν με χαλάει!!!!Ούτε και σενα ε Θοδωρή??? Click για ανάπτυξη... Καθολου(πιστευω να εννοεις με την Μαγκαλι και οχι τον πετσοπα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 21:36 Ο erefer έγραψε: #22.772 21-08-08 21:36 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Που εισαι ρε Μαχμουντ,εγω βρηκα τροπο να αποφυγω το δανειο...θα τα φτιαξω με την Μαγκαλι... Click για ανάπτυξη... Μια χαρά σε βρίσκω Abdul!!! Παντρέψου την και τράβα της ενα διαζύγιο να της πάρεις τα μισά Βιρμανάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 21:37 Ο erefer έγραψε: #22.773 21-08-08 21:37 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Λές να είναι απλά θυσία????Για να ανήκεις στην ομάδα των βιρμανόφιλων ε????Μάλιστα!!!!Η δική μου θυσία είναι να νοικοκυρευτώ με έναν από το πετ σοπ λοιπόν...Δεν με χαλάει!!!!Ούτε και σενα ε Θοδωρή??? Click για ανάπτυξη... Εγώ θα έλεγα καλύτερα να είναι απο κανα pet city να εχεις και ποικιλία, την κάνεις που τη κάνεις τη θυσία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 21:37 Η katerina10: #22.774 21-08-08 21:37 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Καθολου(πιστευω να εννοεις με την Μαγκαλι και οχι τον πετσοπα) Click για ανάπτυξη... Να απαντήσω...να μην απαντήσω????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 21:38 Ο Θοδωρής έγραψε: #22.775 21-08-08 21:38 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Μια χαρά σε βρίσκω Abdul!!! Παντρέψου την και τράβα της ενα διαζύγιο να της πάρεις τα μισά Βιρμανάκια Click για ανάπτυξη... Ε οχι και τα μισα,μην ειμστε αχαριστοι...ολα θα της τα παρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 21:39 Ο Θοδωρής έγραψε: #22.776 21-08-08 21:39 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Να απαντήσω...να μην απαντήσω????? Click για ανάπτυξη... Μην απαντησεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 21:40 Η katerina10: #22.777 21-08-08 21:40 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Εγώ θα έλεγα καλύτερα να είναι απο κανα pet city να εχεις και ποικιλία, την κάνεις που τη κάνεις τη θυσία Click για ανάπτυξη... Το αναλύσαμε με την Άντα δεν συμφέρει με το πετ σιτι είναι λίγο αγενέστατη και δεν έχει και πολύ ποικιλία στους γαμπρούς!!!Ενώ αυτό εδώ από ότι κατάλαβα έχει μόνο άνδρες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 21:41 Ο erefer έγραψε: #22.778 21-08-08 21:41 Αυριο φεύγω για Κεφαλλονιά, γυρίζω Δευτέρα βράδυ Εχετε πάει στον Μύρτο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 21:41 Ο erefer έγραψε: #22.779 21-08-08 21:41 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Το αναλύσαμε με την Άντα δεν συμφέρει με το πετ σιτι είναι λίγο αγενέστατη και δεν έχει και πολύ ποικιλία στους γαμπρούς!!!Ενώ αυτό εδώ από ότι κατάλαβα έχει μόνο άνδρες!!! Click για ανάπτυξη... Μόνο άνδρες?Μήπως είναι κανa gay shop? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 21:42 Η katerina10: #22.780 21-08-08 21:42 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Αυριο φεύγω για Κεφαλλονιά, γυρίζω Δευτέρα βράδυ Εχετε πάει στον Μύρτο? Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν έχω ιδέα που είναι αυτό το μέρος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1137 1138 1139 1140 1141 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1139 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1139 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τι έγινε Κατερίνα ήρθε το delivery boy? 'Ελα μωρέ και σύ... ένα "Κατερίνα" του φτάνει και του περισσεύει... τι τις θες τις τυπικότητες?? Click για ανάπτυξη... Ήρθε και μου έφερε και δωράκι για τα μωρά που σε χρόνο δευτερολέπτων διαλύθηκε φυσικά!!!Με πήρε στο κινητό και με ρώτησε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 21:20 Η katerina10: #22.764 21-08-08 21:20 Τα διάβασα και τα της Μαγγάλι ή Μεγγάλι!!Θοδωρή προσπαθούν να μας χρησιμοποιήσουν μου φαίνεται εμένα για τα δωρεαν συμπράγκαλα από το πετ σοπ και εσένα για τα βιρμανάκια...Έχουμε πέσει στα χέρια επικινδυνου κυκλώματος μου φαίνεται!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 21:21 Η katerina10: #22.765 21-08-08 21:21 Δανάη ΤΕΛΕΙΑ τα βιρμανάκια των φωτο που έχεις βάλει!!!Προτιμώ τον δεύτερο από τα πολλά!!!Coquelicot!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 21:23 Ο Θοδωρής έγραψε: #22.766 21-08-08 21:23 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Τα διάβασα και τα της Μαγγάλι ή Μεγγάλι!!Θοδωρή προσπαθούν να μας χρησιμοποιήσουν μου φαίνεται εμένα για τα δωρεαν συμπράγκαλα από το πετ σοπ και εσένα για τα βιρμανάκια...Έχουμε πέσει στα χέρια επικινδυνου κυκλώματος μου φαίνεται!!! Click για ανάπτυξη... Απλα καθε μελος των birmaniacs απαιτει να κανει καποιες θυσιες π.χ. παρε παραδειγμα εμενα που προσπαθω να τα φτιαξω με μια εκτροφεα για να διανεμω δωρεαν βιρμανακια στα μελη των birmaniacs Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 21:31 Ο erefer έγραψε: #22.767 21-08-08 21:31 Σαν πολλά δεν είπατε, διαβάζω μια ώρα Εμπλεξα αυτές τις μέρες.. Γιούλη τον erefer στον παραχωρώ για οποιαδήποτε σεξουαλική πράξη με την Σεμέλη εννοείται Πολύ ωραία Βιρμανάκια εχετε βάλει φωτογραφίες Θέλετε να πάρω δάνειο, δεν εξηγείται αλλιώς.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 21:32 Ο erefer έγραψε: #22.768 21-08-08 21:32 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Απλα καθε μελος των birmaniacs απαιτει να κανει καποιες θυσιες π.χ. παρε παραδειγμα εμενα που προσπαθω να τα φτιαξω με μια εκτροφεα για να διανεμω δωρεαν βιρμανακια στα μελη των birmaniacs Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι θυσία!!!! Θα σε κάνουμε επίτιμο Πρόεδρο εσένα των Birmaniacs Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 21:33 Η katerina10: #22.769 21-08-08 21:33 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Απλα καθε μελος των birmaniacs απαιτει να κανει καποιες θυσιες π.χ. παρε παραδειγμα εμενα που προσπαθω να τα φτιαξω με μια εκτροφεα για να διανεμω δωρεαν βιρμανακια στα μελη των birmaniacs Click για ανάπτυξη... Λές να είναι απλά θυσία????Για να ανήκεις στην ομάδα των βιρμανόφιλων ε????Μάλιστα!!!!Η δική μου θυσία είναι να νοικοκυρευτώ με έναν από το πετ σοπ λοιπόν...Δεν με χαλάει!!!!Ούτε και σενα ε Θοδωρή??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 21:33 Ο Θοδωρής έγραψε: #22.770 21-08-08 21:33 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Σαν πολλά δεν είπατε, διαβάζω μια ώρα Εμπλεξα αυτές τις μέρες.. Γιούλη τον erefer στον παραχωρώ για οποιαδήποτε σεξουαλική πράξη με την Σεμέλη εννοείται Πολύ ωραία Βιρμανάκια εχετε βάλει φωτογραφίες Θέλετε να πάρω δάνειο, δεν εξηγείται αλλιώς.. Click για ανάπτυξη... Που εισαι ρε Μαχμουντ,εγω βρηκα τροπο να αποφυγω το δανειο...θα τα φτιαξω με την Μαγκαλι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 21:35 Ο Θοδωρής έγραψε: #22.771 21-08-08 21:35 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Λές να είναι απλά θυσία????Για να ανήκεις στην ομάδα των βιρμανόφιλων ε????Μάλιστα!!!!Η δική μου θυσία είναι να νοικοκυρευτώ με έναν από το πετ σοπ λοιπόν...Δεν με χαλάει!!!!Ούτε και σενα ε Θοδωρή??? Click για ανάπτυξη... Καθολου(πιστευω να εννοεις με την Μαγκαλι και οχι τον πετσοπα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 21:36 Ο erefer έγραψε: #22.772 21-08-08 21:36 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Που εισαι ρε Μαχμουντ,εγω βρηκα τροπο να αποφυγω το δανειο...θα τα φτιαξω με την Μαγκαλι... Click για ανάπτυξη... Μια χαρά σε βρίσκω Abdul!!! Παντρέψου την και τράβα της ενα διαζύγιο να της πάρεις τα μισά Βιρμανάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 21:37 Ο erefer έγραψε: #22.773 21-08-08 21:37 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Λές να είναι απλά θυσία????Για να ανήκεις στην ομάδα των βιρμανόφιλων ε????Μάλιστα!!!!Η δική μου θυσία είναι να νοικοκυρευτώ με έναν από το πετ σοπ λοιπόν...Δεν με χαλάει!!!!Ούτε και σενα ε Θοδωρή??? Click για ανάπτυξη... Εγώ θα έλεγα καλύτερα να είναι απο κανα pet city να εχεις και ποικιλία, την κάνεις που τη κάνεις τη θυσία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 21:37 Η katerina10: #22.774 21-08-08 21:37 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Καθολου(πιστευω να εννοεις με την Μαγκαλι και οχι τον πετσοπα) Click για ανάπτυξη... Να απαντήσω...να μην απαντήσω????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 21:38 Ο Θοδωρής έγραψε: #22.775 21-08-08 21:38 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Μια χαρά σε βρίσκω Abdul!!! Παντρέψου την και τράβα της ενα διαζύγιο να της πάρεις τα μισά Βιρμανάκια Click για ανάπτυξη... Ε οχι και τα μισα,μην ειμστε αχαριστοι...ολα θα της τα παρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 21:39 Ο Θοδωρής έγραψε: #22.776 21-08-08 21:39 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Να απαντήσω...να μην απαντήσω????? Click για ανάπτυξη... Μην απαντησεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 21:40 Η katerina10: #22.777 21-08-08 21:40 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Εγώ θα έλεγα καλύτερα να είναι απο κανα pet city να εχεις και ποικιλία, την κάνεις που τη κάνεις τη θυσία Click για ανάπτυξη... Το αναλύσαμε με την Άντα δεν συμφέρει με το πετ σιτι είναι λίγο αγενέστατη και δεν έχει και πολύ ποικιλία στους γαμπρούς!!!Ενώ αυτό εδώ από ότι κατάλαβα έχει μόνο άνδρες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 21:41 Ο erefer έγραψε: #22.778 21-08-08 21:41 Αυριο φεύγω για Κεφαλλονιά, γυρίζω Δευτέρα βράδυ Εχετε πάει στον Μύρτο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 21:41 Ο erefer έγραψε: #22.779 21-08-08 21:41 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Το αναλύσαμε με την Άντα δεν συμφέρει με το πετ σιτι είναι λίγο αγενέστατη και δεν έχει και πολύ ποικιλία στους γαμπρούς!!!Ενώ αυτό εδώ από ότι κατάλαβα έχει μόνο άνδρες!!! Click για ανάπτυξη... Μόνο άνδρες?Μήπως είναι κανa gay shop? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 21:42 Η katerina10: #22.780 21-08-08 21:42 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Αυριο φεύγω για Κεφαλλονιά, γυρίζω Δευτέρα βράδυ Εχετε πάει στον Μύρτο? Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν έχω ιδέα που είναι αυτό το μέρος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1137 1138 1139 1140 1141 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1139 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1139 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τα διάβασα και τα της Μαγγάλι ή Μεγγάλι!!Θοδωρή προσπαθούν να μας χρησιμοποιήσουν μου φαίνεται εμένα για τα δωρεαν συμπράγκαλα από το πετ σοπ και εσένα για τα βιρμανάκια...Έχουμε πέσει στα χέρια επικινδυνου κυκλώματος μου φαίνεται!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 21:21 Η katerina10: #22.765 21-08-08 21:21 Δανάη ΤΕΛΕΙΑ τα βιρμανάκια των φωτο που έχεις βάλει!!!Προτιμώ τον δεύτερο από τα πολλά!!!Coquelicot!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 21:23 Ο Θοδωρής έγραψε: #22.766 21-08-08 21:23 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Τα διάβασα και τα της Μαγγάλι ή Μεγγάλι!!Θοδωρή προσπαθούν να μας χρησιμοποιήσουν μου φαίνεται εμένα για τα δωρεαν συμπράγκαλα από το πετ σοπ και εσένα για τα βιρμανάκια...Έχουμε πέσει στα χέρια επικινδυνου κυκλώματος μου φαίνεται!!! Click για ανάπτυξη... Απλα καθε μελος των birmaniacs απαιτει να κανει καποιες θυσιες π.χ. παρε παραδειγμα εμενα που προσπαθω να τα φτιαξω με μια εκτροφεα για να διανεμω δωρεαν βιρμανακια στα μελη των birmaniacs Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 21:31 Ο erefer έγραψε: #22.767 21-08-08 21:31 Σαν πολλά δεν είπατε, διαβάζω μια ώρα Εμπλεξα αυτές τις μέρες.. Γιούλη τον erefer στον παραχωρώ για οποιαδήποτε σεξουαλική πράξη με την Σεμέλη εννοείται Πολύ ωραία Βιρμανάκια εχετε βάλει φωτογραφίες Θέλετε να πάρω δάνειο, δεν εξηγείται αλλιώς.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 21:32 Ο erefer έγραψε: #22.768 21-08-08 21:32 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Απλα καθε μελος των birmaniacs απαιτει να κανει καποιες θυσιες π.χ. παρε παραδειγμα εμενα που προσπαθω να τα φτιαξω με μια εκτροφεα για να διανεμω δωρεαν βιρμανακια στα μελη των birmaniacs Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι θυσία!!!! Θα σε κάνουμε επίτιμο Πρόεδρο εσένα των Birmaniacs Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 21:33 Η katerina10: #22.769 21-08-08 21:33 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Απλα καθε μελος των birmaniacs απαιτει να κανει καποιες θυσιες π.χ. παρε παραδειγμα εμενα που προσπαθω να τα φτιαξω με μια εκτροφεα για να διανεμω δωρεαν βιρμανακια στα μελη των birmaniacs Click για ανάπτυξη... Λές να είναι απλά θυσία????Για να ανήκεις στην ομάδα των βιρμανόφιλων ε????Μάλιστα!!!!Η δική μου θυσία είναι να νοικοκυρευτώ με έναν από το πετ σοπ λοιπόν...Δεν με χαλάει!!!!Ούτε και σενα ε Θοδωρή??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 21:33 Ο Θοδωρής έγραψε: #22.770 21-08-08 21:33 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Σαν πολλά δεν είπατε, διαβάζω μια ώρα Εμπλεξα αυτές τις μέρες.. Γιούλη τον erefer στον παραχωρώ για οποιαδήποτε σεξουαλική πράξη με την Σεμέλη εννοείται Πολύ ωραία Βιρμανάκια εχετε βάλει φωτογραφίες Θέλετε να πάρω δάνειο, δεν εξηγείται αλλιώς.. Click για ανάπτυξη... Που εισαι ρε Μαχμουντ,εγω βρηκα τροπο να αποφυγω το δανειο...θα τα φτιαξω με την Μαγκαλι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 21:35 Ο Θοδωρής έγραψε: #22.771 21-08-08 21:35 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Λές να είναι απλά θυσία????Για να ανήκεις στην ομάδα των βιρμανόφιλων ε????Μάλιστα!!!!Η δική μου θυσία είναι να νοικοκυρευτώ με έναν από το πετ σοπ λοιπόν...Δεν με χαλάει!!!!Ούτε και σενα ε Θοδωρή??? Click για ανάπτυξη... Καθολου(πιστευω να εννοεις με την Μαγκαλι και οχι τον πετσοπα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 21:36 Ο erefer έγραψε: #22.772 21-08-08 21:36 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Που εισαι ρε Μαχμουντ,εγω βρηκα τροπο να αποφυγω το δανειο...θα τα φτιαξω με την Μαγκαλι... Click για ανάπτυξη... Μια χαρά σε βρίσκω Abdul!!! Παντρέψου την και τράβα της ενα διαζύγιο να της πάρεις τα μισά Βιρμανάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 21:37 Ο erefer έγραψε: #22.773 21-08-08 21:37 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Λές να είναι απλά θυσία????Για να ανήκεις στην ομάδα των βιρμανόφιλων ε????Μάλιστα!!!!Η δική μου θυσία είναι να νοικοκυρευτώ με έναν από το πετ σοπ λοιπόν...Δεν με χαλάει!!!!Ούτε και σενα ε Θοδωρή??? Click για ανάπτυξη... Εγώ θα έλεγα καλύτερα να είναι απο κανα pet city να εχεις και ποικιλία, την κάνεις που τη κάνεις τη θυσία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 21:37 Η katerina10: #22.774 21-08-08 21:37 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Καθολου(πιστευω να εννοεις με την Μαγκαλι και οχι τον πετσοπα) Click για ανάπτυξη... Να απαντήσω...να μην απαντήσω????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 21:38 Ο Θοδωρής έγραψε: #22.775 21-08-08 21:38 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Μια χαρά σε βρίσκω Abdul!!! Παντρέψου την και τράβα της ενα διαζύγιο να της πάρεις τα μισά Βιρμανάκια Click για ανάπτυξη... Ε οχι και τα μισα,μην ειμστε αχαριστοι...ολα θα της τα παρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 21:39 Ο Θοδωρής έγραψε: #22.776 21-08-08 21:39 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Να απαντήσω...να μην απαντήσω????? Click για ανάπτυξη... Μην απαντησεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 21:40 Η katerina10: #22.777 21-08-08 21:40 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Εγώ θα έλεγα καλύτερα να είναι απο κανα pet city να εχεις και ποικιλία, την κάνεις που τη κάνεις τη θυσία Click για ανάπτυξη... Το αναλύσαμε με την Άντα δεν συμφέρει με το πετ σιτι είναι λίγο αγενέστατη και δεν έχει και πολύ ποικιλία στους γαμπρούς!!!Ενώ αυτό εδώ από ότι κατάλαβα έχει μόνο άνδρες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 21:41 Ο erefer έγραψε: #22.778 21-08-08 21:41 Αυριο φεύγω για Κεφαλλονιά, γυρίζω Δευτέρα βράδυ Εχετε πάει στον Μύρτο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 21:41 Ο erefer έγραψε: #22.779 21-08-08 21:41 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Το αναλύσαμε με την Άντα δεν συμφέρει με το πετ σιτι είναι λίγο αγενέστατη και δεν έχει και πολύ ποικιλία στους γαμπρούς!!!Ενώ αυτό εδώ από ότι κατάλαβα έχει μόνο άνδρες!!! Click για ανάπτυξη... Μόνο άνδρες?Μήπως είναι κανa gay shop? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 21:42 Η katerina10: #22.780 21-08-08 21:42 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Αυριο φεύγω για Κεφαλλονιά, γυρίζω Δευτέρα βράδυ Εχετε πάει στον Μύρτο? Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν έχω ιδέα που είναι αυτό το μέρος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1137 1138 1139 1140 1141 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1139 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1139 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δανάη ΤΕΛΕΙΑ τα βιρμανάκια των φωτο που έχεις βάλει!!!Προτιμώ τον δεύτερο από τα πολλά!!!Coquelicot!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 21:23 Ο Θοδωρής έγραψε: #22.766 21-08-08 21:23 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Τα διάβασα και τα της Μαγγάλι ή Μεγγάλι!!Θοδωρή προσπαθούν να μας χρησιμοποιήσουν μου φαίνεται εμένα για τα δωρεαν συμπράγκαλα από το πετ σοπ και εσένα για τα βιρμανάκια...Έχουμε πέσει στα χέρια επικινδυνου κυκλώματος μου φαίνεται!!! Click για ανάπτυξη... Απλα καθε μελος των birmaniacs απαιτει να κανει καποιες θυσιες π.χ. παρε παραδειγμα εμενα που προσπαθω να τα φτιαξω με μια εκτροφεα για να διανεμω δωρεαν βιρμανακια στα μελη των birmaniacs Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 21:31 Ο erefer έγραψε: #22.767 21-08-08 21:31 Σαν πολλά δεν είπατε, διαβάζω μια ώρα Εμπλεξα αυτές τις μέρες.. Γιούλη τον erefer στον παραχωρώ για οποιαδήποτε σεξουαλική πράξη με την Σεμέλη εννοείται Πολύ ωραία Βιρμανάκια εχετε βάλει φωτογραφίες Θέλετε να πάρω δάνειο, δεν εξηγείται αλλιώς.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 21:32 Ο erefer έγραψε: #22.768 21-08-08 21:32 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Απλα καθε μελος των birmaniacs απαιτει να κανει καποιες θυσιες π.χ. παρε παραδειγμα εμενα που προσπαθω να τα φτιαξω με μια εκτροφεα για να διανεμω δωρεαν βιρμανακια στα μελη των birmaniacs Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι θυσία!!!! Θα σε κάνουμε επίτιμο Πρόεδρο εσένα των Birmaniacs Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 21:33 Η katerina10: #22.769 21-08-08 21:33 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Απλα καθε μελος των birmaniacs απαιτει να κανει καποιες θυσιες π.χ. παρε παραδειγμα εμενα που προσπαθω να τα φτιαξω με μια εκτροφεα για να διανεμω δωρεαν βιρμανακια στα μελη των birmaniacs Click για ανάπτυξη... Λές να είναι απλά θυσία????Για να ανήκεις στην ομάδα των βιρμανόφιλων ε????Μάλιστα!!!!Η δική μου θυσία είναι να νοικοκυρευτώ με έναν από το πετ σοπ λοιπόν...Δεν με χαλάει!!!!Ούτε και σενα ε Θοδωρή??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 21:33 Ο Θοδωρής έγραψε: #22.770 21-08-08 21:33 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Σαν πολλά δεν είπατε, διαβάζω μια ώρα Εμπλεξα αυτές τις μέρες.. Γιούλη τον erefer στον παραχωρώ για οποιαδήποτε σεξουαλική πράξη με την Σεμέλη εννοείται Πολύ ωραία Βιρμανάκια εχετε βάλει φωτογραφίες Θέλετε να πάρω δάνειο, δεν εξηγείται αλλιώς.. Click για ανάπτυξη... Που εισαι ρε Μαχμουντ,εγω βρηκα τροπο να αποφυγω το δανειο...θα τα φτιαξω με την Μαγκαλι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 21:35 Ο Θοδωρής έγραψε: #22.771 21-08-08 21:35 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Λές να είναι απλά θυσία????Για να ανήκεις στην ομάδα των βιρμανόφιλων ε????Μάλιστα!!!!Η δική μου θυσία είναι να νοικοκυρευτώ με έναν από το πετ σοπ λοιπόν...Δεν με χαλάει!!!!Ούτε και σενα ε Θοδωρή??? Click για ανάπτυξη... Καθολου(πιστευω να εννοεις με την Μαγκαλι και οχι τον πετσοπα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 21:36 Ο erefer έγραψε: #22.772 21-08-08 21:36 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Που εισαι ρε Μαχμουντ,εγω βρηκα τροπο να αποφυγω το δανειο...θα τα φτιαξω με την Μαγκαλι... Click για ανάπτυξη... Μια χαρά σε βρίσκω Abdul!!! Παντρέψου την και τράβα της ενα διαζύγιο να της πάρεις τα μισά Βιρμανάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 21:37 Ο erefer έγραψε: #22.773 21-08-08 21:37 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Λές να είναι απλά θυσία????Για να ανήκεις στην ομάδα των βιρμανόφιλων ε????Μάλιστα!!!!Η δική μου θυσία είναι να νοικοκυρευτώ με έναν από το πετ σοπ λοιπόν...Δεν με χαλάει!!!!Ούτε και σενα ε Θοδωρή??? Click για ανάπτυξη... Εγώ θα έλεγα καλύτερα να είναι απο κανα pet city να εχεις και ποικιλία, την κάνεις που τη κάνεις τη θυσία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 21:37 Η katerina10: #22.774 21-08-08 21:37 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Καθολου(πιστευω να εννοεις με την Μαγκαλι και οχι τον πετσοπα) Click για ανάπτυξη... Να απαντήσω...να μην απαντήσω????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 21:38 Ο Θοδωρής έγραψε: #22.775 21-08-08 21:38 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Μια χαρά σε βρίσκω Abdul!!! Παντρέψου την και τράβα της ενα διαζύγιο να της πάρεις τα μισά Βιρμανάκια Click για ανάπτυξη... Ε οχι και τα μισα,μην ειμστε αχαριστοι...ολα θα της τα παρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 21:39 Ο Θοδωρής έγραψε: #22.776 21-08-08 21:39 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Να απαντήσω...να μην απαντήσω????? Click για ανάπτυξη... Μην απαντησεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 21:40 Η katerina10: #22.777 21-08-08 21:40 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Εγώ θα έλεγα καλύτερα να είναι απο κανα pet city να εχεις και ποικιλία, την κάνεις που τη κάνεις τη θυσία Click για ανάπτυξη... Το αναλύσαμε με την Άντα δεν συμφέρει με το πετ σιτι είναι λίγο αγενέστατη και δεν έχει και πολύ ποικιλία στους γαμπρούς!!!Ενώ αυτό εδώ από ότι κατάλαβα έχει μόνο άνδρες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 21:41 Ο erefer έγραψε: #22.778 21-08-08 21:41 Αυριο φεύγω για Κεφαλλονιά, γυρίζω Δευτέρα βράδυ Εχετε πάει στον Μύρτο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 21:41 Ο erefer έγραψε: #22.779 21-08-08 21:41 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Το αναλύσαμε με την Άντα δεν συμφέρει με το πετ σιτι είναι λίγο αγενέστατη και δεν έχει και πολύ ποικιλία στους γαμπρούς!!!Ενώ αυτό εδώ από ότι κατάλαβα έχει μόνο άνδρες!!! Click για ανάπτυξη... Μόνο άνδρες?Μήπως είναι κανa gay shop? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 21:42 Η katerina10: #22.780 21-08-08 21:42 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Αυριο φεύγω για Κεφαλλονιά, γυρίζω Δευτέρα βράδυ Εχετε πάει στον Μύρτο? Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν έχω ιδέα που είναι αυτό το μέρος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1137 1138 1139 1140 1141 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1139 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1139 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Τα διάβασα και τα της Μαγγάλι ή Μεγγάλι!!Θοδωρή προσπαθούν να μας χρησιμοποιήσουν μου φαίνεται εμένα για τα δωρεαν συμπράγκαλα από το πετ σοπ και εσένα για τα βιρμανάκια...Έχουμε πέσει στα χέρια επικινδυνου κυκλώματος μου φαίνεται!!! Click για ανάπτυξη... Απλα καθε μελος των birmaniacs απαιτει να κανει καποιες θυσιες π.χ. παρε παραδειγμα εμενα που προσπαθω να τα φτιαξω με μια εκτροφεα για να διανεμω δωρεαν βιρμανακια στα μελη των birmaniacs Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 21:31 Ο erefer έγραψε: #22.767 21-08-08 21:31 Σαν πολλά δεν είπατε, διαβάζω μια ώρα Εμπλεξα αυτές τις μέρες.. Γιούλη τον erefer στον παραχωρώ για οποιαδήποτε σεξουαλική πράξη με την Σεμέλη εννοείται Πολύ ωραία Βιρμανάκια εχετε βάλει φωτογραφίες Θέλετε να πάρω δάνειο, δεν εξηγείται αλλιώς.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 21:32 Ο erefer έγραψε: #22.768 21-08-08 21:32 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Απλα καθε μελος των birmaniacs απαιτει να κανει καποιες θυσιες π.χ. παρε παραδειγμα εμενα που προσπαθω να τα φτιαξω με μια εκτροφεα για να διανεμω δωρεαν βιρμανακια στα μελη των birmaniacs Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι θυσία!!!! Θα σε κάνουμε επίτιμο Πρόεδρο εσένα των Birmaniacs Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 21:33 Η katerina10: #22.769 21-08-08 21:33 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Απλα καθε μελος των birmaniacs απαιτει να κανει καποιες θυσιες π.χ. παρε παραδειγμα εμενα που προσπαθω να τα φτιαξω με μια εκτροφεα για να διανεμω δωρεαν βιρμανακια στα μελη των birmaniacs Click για ανάπτυξη... Λές να είναι απλά θυσία????Για να ανήκεις στην ομάδα των βιρμανόφιλων ε????Μάλιστα!!!!Η δική μου θυσία είναι να νοικοκυρευτώ με έναν από το πετ σοπ λοιπόν...Δεν με χαλάει!!!!Ούτε και σενα ε Θοδωρή??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 21:33 Ο Θοδωρής έγραψε: #22.770 21-08-08 21:33 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Σαν πολλά δεν είπατε, διαβάζω μια ώρα Εμπλεξα αυτές τις μέρες.. Γιούλη τον erefer στον παραχωρώ για οποιαδήποτε σεξουαλική πράξη με την Σεμέλη εννοείται Πολύ ωραία Βιρμανάκια εχετε βάλει φωτογραφίες Θέλετε να πάρω δάνειο, δεν εξηγείται αλλιώς.. Click για ανάπτυξη... Που εισαι ρε Μαχμουντ,εγω βρηκα τροπο να αποφυγω το δανειο...θα τα φτιαξω με την Μαγκαλι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 21:35 Ο Θοδωρής έγραψε: #22.771 21-08-08 21:35 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Λές να είναι απλά θυσία????Για να ανήκεις στην ομάδα των βιρμανόφιλων ε????Μάλιστα!!!!Η δική μου θυσία είναι να νοικοκυρευτώ με έναν από το πετ σοπ λοιπόν...Δεν με χαλάει!!!!Ούτε και σενα ε Θοδωρή??? Click για ανάπτυξη... Καθολου(πιστευω να εννοεις με την Μαγκαλι και οχι τον πετσοπα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 21:36 Ο erefer έγραψε: #22.772 21-08-08 21:36 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Που εισαι ρε Μαχμουντ,εγω βρηκα τροπο να αποφυγω το δανειο...θα τα φτιαξω με την Μαγκαλι... Click για ανάπτυξη... Μια χαρά σε βρίσκω Abdul!!! Παντρέψου την και τράβα της ενα διαζύγιο να της πάρεις τα μισά Βιρμανάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 21:37 Ο erefer έγραψε: #22.773 21-08-08 21:37 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Λές να είναι απλά θυσία????Για να ανήκεις στην ομάδα των βιρμανόφιλων ε????Μάλιστα!!!!Η δική μου θυσία είναι να νοικοκυρευτώ με έναν από το πετ σοπ λοιπόν...Δεν με χαλάει!!!!Ούτε και σενα ε Θοδωρή??? Click για ανάπτυξη... Εγώ θα έλεγα καλύτερα να είναι απο κανα pet city να εχεις και ποικιλία, την κάνεις που τη κάνεις τη θυσία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 21:37 Η katerina10: #22.774 21-08-08 21:37 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Καθολου(πιστευω να εννοεις με την Μαγκαλι και οχι τον πετσοπα) Click για ανάπτυξη... Να απαντήσω...να μην απαντήσω????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 21:38 Ο Θοδωρής έγραψε: #22.775 21-08-08 21:38 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Μια χαρά σε βρίσκω Abdul!!! Παντρέψου την και τράβα της ενα διαζύγιο να της πάρεις τα μισά Βιρμανάκια Click για ανάπτυξη... Ε οχι και τα μισα,μην ειμστε αχαριστοι...ολα θα της τα παρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 21:39 Ο Θοδωρής έγραψε: #22.776 21-08-08 21:39 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Να απαντήσω...να μην απαντήσω????? Click για ανάπτυξη... Μην απαντησεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 21:40 Η katerina10: #22.777 21-08-08 21:40 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Εγώ θα έλεγα καλύτερα να είναι απο κανα pet city να εχεις και ποικιλία, την κάνεις που τη κάνεις τη θυσία Click για ανάπτυξη... Το αναλύσαμε με την Άντα δεν συμφέρει με το πετ σιτι είναι λίγο αγενέστατη και δεν έχει και πολύ ποικιλία στους γαμπρούς!!!Ενώ αυτό εδώ από ότι κατάλαβα έχει μόνο άνδρες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 21:41 Ο erefer έγραψε: #22.778 21-08-08 21:41 Αυριο φεύγω για Κεφαλλονιά, γυρίζω Δευτέρα βράδυ Εχετε πάει στον Μύρτο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 21:41 Ο erefer έγραψε: #22.779 21-08-08 21:41 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Το αναλύσαμε με την Άντα δεν συμφέρει με το πετ σιτι είναι λίγο αγενέστατη και δεν έχει και πολύ ποικιλία στους γαμπρούς!!!Ενώ αυτό εδώ από ότι κατάλαβα έχει μόνο άνδρες!!! Click για ανάπτυξη... Μόνο άνδρες?Μήπως είναι κανa gay shop? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 21:42 Η katerina10: #22.780 21-08-08 21:42 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Αυριο φεύγω για Κεφαλλονιά, γυρίζω Δευτέρα βράδυ Εχετε πάει στον Μύρτο? Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν έχω ιδέα που είναι αυτό το μέρος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1137 1138 1139 1140 1141 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1139 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1139 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σαν πολλά δεν είπατε, διαβάζω μια ώρα Εμπλεξα αυτές τις μέρες.. Γιούλη τον erefer στον παραχωρώ για οποιαδήποτε σεξουαλική πράξη με την Σεμέλη εννοείται Πολύ ωραία Βιρμανάκια εχετε βάλει φωτογραφίες Θέλετε να πάρω δάνειο, δεν εξηγείται αλλιώς.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 21:32 Ο erefer έγραψε: #22.768 21-08-08 21:32 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Απλα καθε μελος των birmaniacs απαιτει να κανει καποιες θυσιες π.χ. παρε παραδειγμα εμενα που προσπαθω να τα φτιαξω με μια εκτροφεα για να διανεμω δωρεαν βιρμανακια στα μελη των birmaniacs Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι θυσία!!!! Θα σε κάνουμε επίτιμο Πρόεδρο εσένα των Birmaniacs Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 21:33 Η katerina10: #22.769 21-08-08 21:33 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Απλα καθε μελος των birmaniacs απαιτει να κανει καποιες θυσιες π.χ. παρε παραδειγμα εμενα που προσπαθω να τα φτιαξω με μια εκτροφεα για να διανεμω δωρεαν βιρμανακια στα μελη των birmaniacs Click για ανάπτυξη... Λές να είναι απλά θυσία????Για να ανήκεις στην ομάδα των βιρμανόφιλων ε????Μάλιστα!!!!Η δική μου θυσία είναι να νοικοκυρευτώ με έναν από το πετ σοπ λοιπόν...Δεν με χαλάει!!!!Ούτε και σενα ε Θοδωρή??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 21:33 Ο Θοδωρής έγραψε: #22.770 21-08-08 21:33 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Σαν πολλά δεν είπατε, διαβάζω μια ώρα Εμπλεξα αυτές τις μέρες.. Γιούλη τον erefer στον παραχωρώ για οποιαδήποτε σεξουαλική πράξη με την Σεμέλη εννοείται Πολύ ωραία Βιρμανάκια εχετε βάλει φωτογραφίες Θέλετε να πάρω δάνειο, δεν εξηγείται αλλιώς.. Click για ανάπτυξη... Που εισαι ρε Μαχμουντ,εγω βρηκα τροπο να αποφυγω το δανειο...θα τα φτιαξω με την Μαγκαλι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 21:35 Ο Θοδωρής έγραψε: #22.771 21-08-08 21:35 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Λές να είναι απλά θυσία????Για να ανήκεις στην ομάδα των βιρμανόφιλων ε????Μάλιστα!!!!Η δική μου θυσία είναι να νοικοκυρευτώ με έναν από το πετ σοπ λοιπόν...Δεν με χαλάει!!!!Ούτε και σενα ε Θοδωρή??? Click για ανάπτυξη... Καθολου(πιστευω να εννοεις με την Μαγκαλι και οχι τον πετσοπα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 21:36 Ο erefer έγραψε: #22.772 21-08-08 21:36 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Που εισαι ρε Μαχμουντ,εγω βρηκα τροπο να αποφυγω το δανειο...θα τα φτιαξω με την Μαγκαλι... Click για ανάπτυξη... Μια χαρά σε βρίσκω Abdul!!! Παντρέψου την και τράβα της ενα διαζύγιο να της πάρεις τα μισά Βιρμανάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 21:37 Ο erefer έγραψε: #22.773 21-08-08 21:37 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Λές να είναι απλά θυσία????Για να ανήκεις στην ομάδα των βιρμανόφιλων ε????Μάλιστα!!!!Η δική μου θυσία είναι να νοικοκυρευτώ με έναν από το πετ σοπ λοιπόν...Δεν με χαλάει!!!!Ούτε και σενα ε Θοδωρή??? Click για ανάπτυξη... Εγώ θα έλεγα καλύτερα να είναι απο κανα pet city να εχεις και ποικιλία, την κάνεις που τη κάνεις τη θυσία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 21:37 Η katerina10: #22.774 21-08-08 21:37 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Καθολου(πιστευω να εννοεις με την Μαγκαλι και οχι τον πετσοπα) Click για ανάπτυξη... Να απαντήσω...να μην απαντήσω????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 21:38 Ο Θοδωρής έγραψε: #22.775 21-08-08 21:38 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Μια χαρά σε βρίσκω Abdul!!! Παντρέψου την και τράβα της ενα διαζύγιο να της πάρεις τα μισά Βιρμανάκια Click για ανάπτυξη... Ε οχι και τα μισα,μην ειμστε αχαριστοι...ολα θα της τα παρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 21:39 Ο Θοδωρής έγραψε: #22.776 21-08-08 21:39 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Να απαντήσω...να μην απαντήσω????? Click για ανάπτυξη... Μην απαντησεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 21:40 Η katerina10: #22.777 21-08-08 21:40 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Εγώ θα έλεγα καλύτερα να είναι απο κανα pet city να εχεις και ποικιλία, την κάνεις που τη κάνεις τη θυσία Click για ανάπτυξη... Το αναλύσαμε με την Άντα δεν συμφέρει με το πετ σιτι είναι λίγο αγενέστατη και δεν έχει και πολύ ποικιλία στους γαμπρούς!!!Ενώ αυτό εδώ από ότι κατάλαβα έχει μόνο άνδρες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 21:41 Ο erefer έγραψε: #22.778 21-08-08 21:41 Αυριο φεύγω για Κεφαλλονιά, γυρίζω Δευτέρα βράδυ Εχετε πάει στον Μύρτο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 21:41 Ο erefer έγραψε: #22.779 21-08-08 21:41 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Το αναλύσαμε με την Άντα δεν συμφέρει με το πετ σιτι είναι λίγο αγενέστατη και δεν έχει και πολύ ποικιλία στους γαμπρούς!!!Ενώ αυτό εδώ από ότι κατάλαβα έχει μόνο άνδρες!!! Click για ανάπτυξη... Μόνο άνδρες?Μήπως είναι κανa gay shop? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 21:42 Η katerina10: #22.780 21-08-08 21:42 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Αυριο φεύγω για Κεφαλλονιά, γυρίζω Δευτέρα βράδυ Εχετε πάει στον Μύρτο? Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν έχω ιδέα που είναι αυτό το μέρος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1137 1138 1139 1140 1141 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1139 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1139 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Απλα καθε μελος των birmaniacs απαιτει να κανει καποιες θυσιες π.χ. παρε παραδειγμα εμενα που προσπαθω να τα φτιαξω με μια εκτροφεα για να διανεμω δωρεαν βιρμανακια στα μελη των birmaniacs Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι θυσία!!!! Θα σε κάνουμε επίτιμο Πρόεδρο εσένα των Birmaniacs Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 21:33 Η katerina10: #22.769 21-08-08 21:33 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Απλα καθε μελος των birmaniacs απαιτει να κανει καποιες θυσιες π.χ. παρε παραδειγμα εμενα που προσπαθω να τα φτιαξω με μια εκτροφεα για να διανεμω δωρεαν βιρμανακια στα μελη των birmaniacs Click για ανάπτυξη... Λές να είναι απλά θυσία????Για να ανήκεις στην ομάδα των βιρμανόφιλων ε????Μάλιστα!!!!Η δική μου θυσία είναι να νοικοκυρευτώ με έναν από το πετ σοπ λοιπόν...Δεν με χαλάει!!!!Ούτε και σενα ε Θοδωρή??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 21:33 Ο Θοδωρής έγραψε: #22.770 21-08-08 21:33 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Σαν πολλά δεν είπατε, διαβάζω μια ώρα Εμπλεξα αυτές τις μέρες.. Γιούλη τον erefer στον παραχωρώ για οποιαδήποτε σεξουαλική πράξη με την Σεμέλη εννοείται Πολύ ωραία Βιρμανάκια εχετε βάλει φωτογραφίες Θέλετε να πάρω δάνειο, δεν εξηγείται αλλιώς.. Click για ανάπτυξη... Που εισαι ρε Μαχμουντ,εγω βρηκα τροπο να αποφυγω το δανειο...θα τα φτιαξω με την Μαγκαλι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 21:35 Ο Θοδωρής έγραψε: #22.771 21-08-08 21:35 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Λές να είναι απλά θυσία????Για να ανήκεις στην ομάδα των βιρμανόφιλων ε????Μάλιστα!!!!Η δική μου θυσία είναι να νοικοκυρευτώ με έναν από το πετ σοπ λοιπόν...Δεν με χαλάει!!!!Ούτε και σενα ε Θοδωρή??? Click για ανάπτυξη... Καθολου(πιστευω να εννοεις με την Μαγκαλι και οχι τον πετσοπα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 21:36 Ο erefer έγραψε: #22.772 21-08-08 21:36 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Που εισαι ρε Μαχμουντ,εγω βρηκα τροπο να αποφυγω το δανειο...θα τα φτιαξω με την Μαγκαλι... Click για ανάπτυξη... Μια χαρά σε βρίσκω Abdul!!! Παντρέψου την και τράβα της ενα διαζύγιο να της πάρεις τα μισά Βιρμανάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 21:37 Ο erefer έγραψε: #22.773 21-08-08 21:37 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Λές να είναι απλά θυσία????Για να ανήκεις στην ομάδα των βιρμανόφιλων ε????Μάλιστα!!!!Η δική μου θυσία είναι να νοικοκυρευτώ με έναν από το πετ σοπ λοιπόν...Δεν με χαλάει!!!!Ούτε και σενα ε Θοδωρή??? Click για ανάπτυξη... Εγώ θα έλεγα καλύτερα να είναι απο κανα pet city να εχεις και ποικιλία, την κάνεις που τη κάνεις τη θυσία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 21:37 Η katerina10: #22.774 21-08-08 21:37 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Καθολου(πιστευω να εννοεις με την Μαγκαλι και οχι τον πετσοπα) Click για ανάπτυξη... Να απαντήσω...να μην απαντήσω????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 21:38 Ο Θοδωρής έγραψε: #22.775 21-08-08 21:38 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Μια χαρά σε βρίσκω Abdul!!! Παντρέψου την και τράβα της ενα διαζύγιο να της πάρεις τα μισά Βιρμανάκια Click για ανάπτυξη... Ε οχι και τα μισα,μην ειμστε αχαριστοι...ολα θα της τα παρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 21:39 Ο Θοδωρής έγραψε: #22.776 21-08-08 21:39 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Να απαντήσω...να μην απαντήσω????? Click για ανάπτυξη... Μην απαντησεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 21:40 Η katerina10: #22.777 21-08-08 21:40 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Εγώ θα έλεγα καλύτερα να είναι απο κανα pet city να εχεις και ποικιλία, την κάνεις που τη κάνεις τη θυσία Click για ανάπτυξη... Το αναλύσαμε με την Άντα δεν συμφέρει με το πετ σιτι είναι λίγο αγενέστατη και δεν έχει και πολύ ποικιλία στους γαμπρούς!!!Ενώ αυτό εδώ από ότι κατάλαβα έχει μόνο άνδρες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 21:41 Ο erefer έγραψε: #22.778 21-08-08 21:41 Αυριο φεύγω για Κεφαλλονιά, γυρίζω Δευτέρα βράδυ Εχετε πάει στον Μύρτο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 21:41 Ο erefer έγραψε: #22.779 21-08-08 21:41 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Το αναλύσαμε με την Άντα δεν συμφέρει με το πετ σιτι είναι λίγο αγενέστατη και δεν έχει και πολύ ποικιλία στους γαμπρούς!!!Ενώ αυτό εδώ από ότι κατάλαβα έχει μόνο άνδρες!!! Click για ανάπτυξη... Μόνο άνδρες?Μήπως είναι κανa gay shop? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 21:42 Η katerina10: #22.780 21-08-08 21:42 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Αυριο φεύγω για Κεφαλλονιά, γυρίζω Δευτέρα βράδυ Εχετε πάει στον Μύρτο? Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν έχω ιδέα που είναι αυτό το μέρος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1137 1138 1139 1140 1141 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1139 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1139 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Απλα καθε μελος των birmaniacs απαιτει να κανει καποιες θυσιες π.χ. παρε παραδειγμα εμενα που προσπαθω να τα φτιαξω με μια εκτροφεα για να διανεμω δωρεαν βιρμανακια στα μελη των birmaniacs Click για ανάπτυξη... Λές να είναι απλά θυσία????Για να ανήκεις στην ομάδα των βιρμανόφιλων ε????Μάλιστα!!!!Η δική μου θυσία είναι να νοικοκυρευτώ με έναν από το πετ σοπ λοιπόν...Δεν με χαλάει!!!!Ούτε και σενα ε Θοδωρή??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 21:33 Ο Θοδωρής έγραψε: #22.770 21-08-08 21:33 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Σαν πολλά δεν είπατε, διαβάζω μια ώρα Εμπλεξα αυτές τις μέρες.. Γιούλη τον erefer στον παραχωρώ για οποιαδήποτε σεξουαλική πράξη με την Σεμέλη εννοείται Πολύ ωραία Βιρμανάκια εχετε βάλει φωτογραφίες Θέλετε να πάρω δάνειο, δεν εξηγείται αλλιώς.. Click για ανάπτυξη... Που εισαι ρε Μαχμουντ,εγω βρηκα τροπο να αποφυγω το δανειο...θα τα φτιαξω με την Μαγκαλι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 21:35 Ο Θοδωρής έγραψε: #22.771 21-08-08 21:35 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Λές να είναι απλά θυσία????Για να ανήκεις στην ομάδα των βιρμανόφιλων ε????Μάλιστα!!!!Η δική μου θυσία είναι να νοικοκυρευτώ με έναν από το πετ σοπ λοιπόν...Δεν με χαλάει!!!!Ούτε και σενα ε Θοδωρή??? Click για ανάπτυξη... Καθολου(πιστευω να εννοεις με την Μαγκαλι και οχι τον πετσοπα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 21:36 Ο erefer έγραψε: #22.772 21-08-08 21:36 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Που εισαι ρε Μαχμουντ,εγω βρηκα τροπο να αποφυγω το δανειο...θα τα φτιαξω με την Μαγκαλι... Click για ανάπτυξη... Μια χαρά σε βρίσκω Abdul!!! Παντρέψου την και τράβα της ενα διαζύγιο να της πάρεις τα μισά Βιρμανάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 21:37 Ο erefer έγραψε: #22.773 21-08-08 21:37 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Λές να είναι απλά θυσία????Για να ανήκεις στην ομάδα των βιρμανόφιλων ε????Μάλιστα!!!!Η δική μου θυσία είναι να νοικοκυρευτώ με έναν από το πετ σοπ λοιπόν...Δεν με χαλάει!!!!Ούτε και σενα ε Θοδωρή??? Click για ανάπτυξη... Εγώ θα έλεγα καλύτερα να είναι απο κανα pet city να εχεις και ποικιλία, την κάνεις που τη κάνεις τη θυσία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 21:37 Η katerina10: #22.774 21-08-08 21:37 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Καθολου(πιστευω να εννοεις με την Μαγκαλι και οχι τον πετσοπα) Click για ανάπτυξη... Να απαντήσω...να μην απαντήσω????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 21:38 Ο Θοδωρής έγραψε: #22.775 21-08-08 21:38 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Μια χαρά σε βρίσκω Abdul!!! Παντρέψου την και τράβα της ενα διαζύγιο να της πάρεις τα μισά Βιρμανάκια Click για ανάπτυξη... Ε οχι και τα μισα,μην ειμστε αχαριστοι...ολα θα της τα παρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 21:39 Ο Θοδωρής έγραψε: #22.776 21-08-08 21:39 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Να απαντήσω...να μην απαντήσω????? Click για ανάπτυξη... Μην απαντησεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 21:40 Η katerina10: #22.777 21-08-08 21:40 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Εγώ θα έλεγα καλύτερα να είναι απο κανα pet city να εχεις και ποικιλία, την κάνεις που τη κάνεις τη θυσία Click για ανάπτυξη... Το αναλύσαμε με την Άντα δεν συμφέρει με το πετ σιτι είναι λίγο αγενέστατη και δεν έχει και πολύ ποικιλία στους γαμπρούς!!!Ενώ αυτό εδώ από ότι κατάλαβα έχει μόνο άνδρες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 21:41 Ο erefer έγραψε: #22.778 21-08-08 21:41 Αυριο φεύγω για Κεφαλλονιά, γυρίζω Δευτέρα βράδυ Εχετε πάει στον Μύρτο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 21:41 Ο erefer έγραψε: #22.779 21-08-08 21:41 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Το αναλύσαμε με την Άντα δεν συμφέρει με το πετ σιτι είναι λίγο αγενέστατη και δεν έχει και πολύ ποικιλία στους γαμπρούς!!!Ενώ αυτό εδώ από ότι κατάλαβα έχει μόνο άνδρες!!! Click για ανάπτυξη... Μόνο άνδρες?Μήπως είναι κανa gay shop? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 21:42 Η katerina10: #22.780 21-08-08 21:42 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Αυριο φεύγω για Κεφαλλονιά, γυρίζω Δευτέρα βράδυ Εχετε πάει στον Μύρτο? Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν έχω ιδέα που είναι αυτό το μέρος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1137 1138 1139 1140 1141 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1139 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1139 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από erefer: Σαν πολλά δεν είπατε, διαβάζω μια ώρα Εμπλεξα αυτές τις μέρες.. Γιούλη τον erefer στον παραχωρώ για οποιαδήποτε σεξουαλική πράξη με την Σεμέλη εννοείται Πολύ ωραία Βιρμανάκια εχετε βάλει φωτογραφίες Θέλετε να πάρω δάνειο, δεν εξηγείται αλλιώς.. Click για ανάπτυξη... Που εισαι ρε Μαχμουντ,εγω βρηκα τροπο να αποφυγω το δανειο...θα τα φτιαξω με την Μαγκαλι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 21:35 Ο Θοδωρής έγραψε: #22.771 21-08-08 21:35 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Λές να είναι απλά θυσία????Για να ανήκεις στην ομάδα των βιρμανόφιλων ε????Μάλιστα!!!!Η δική μου θυσία είναι να νοικοκυρευτώ με έναν από το πετ σοπ λοιπόν...Δεν με χαλάει!!!!Ούτε και σενα ε Θοδωρή??? Click για ανάπτυξη... Καθολου(πιστευω να εννοεις με την Μαγκαλι και οχι τον πετσοπα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 21:36 Ο erefer έγραψε: #22.772 21-08-08 21:36 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Που εισαι ρε Μαχμουντ,εγω βρηκα τροπο να αποφυγω το δανειο...θα τα φτιαξω με την Μαγκαλι... Click για ανάπτυξη... Μια χαρά σε βρίσκω Abdul!!! Παντρέψου την και τράβα της ενα διαζύγιο να της πάρεις τα μισά Βιρμανάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 21:37 Ο erefer έγραψε: #22.773 21-08-08 21:37 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Λές να είναι απλά θυσία????Για να ανήκεις στην ομάδα των βιρμανόφιλων ε????Μάλιστα!!!!Η δική μου θυσία είναι να νοικοκυρευτώ με έναν από το πετ σοπ λοιπόν...Δεν με χαλάει!!!!Ούτε και σενα ε Θοδωρή??? Click για ανάπτυξη... Εγώ θα έλεγα καλύτερα να είναι απο κανα pet city να εχεις και ποικιλία, την κάνεις που τη κάνεις τη θυσία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 21:37 Η katerina10: #22.774 21-08-08 21:37 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Καθολου(πιστευω να εννοεις με την Μαγκαλι και οχι τον πετσοπα) Click για ανάπτυξη... Να απαντήσω...να μην απαντήσω????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 21:38 Ο Θοδωρής έγραψε: #22.775 21-08-08 21:38 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Μια χαρά σε βρίσκω Abdul!!! Παντρέψου την και τράβα της ενα διαζύγιο να της πάρεις τα μισά Βιρμανάκια Click για ανάπτυξη... Ε οχι και τα μισα,μην ειμστε αχαριστοι...ολα θα της τα παρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 21:39 Ο Θοδωρής έγραψε: #22.776 21-08-08 21:39 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Να απαντήσω...να μην απαντήσω????? Click για ανάπτυξη... Μην απαντησεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 21:40 Η katerina10: #22.777 21-08-08 21:40 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Εγώ θα έλεγα καλύτερα να είναι απο κανα pet city να εχεις και ποικιλία, την κάνεις που τη κάνεις τη θυσία Click για ανάπτυξη... Το αναλύσαμε με την Άντα δεν συμφέρει με το πετ σιτι είναι λίγο αγενέστατη και δεν έχει και πολύ ποικιλία στους γαμπρούς!!!Ενώ αυτό εδώ από ότι κατάλαβα έχει μόνο άνδρες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 21:41 Ο erefer έγραψε: #22.778 21-08-08 21:41 Αυριο φεύγω για Κεφαλλονιά, γυρίζω Δευτέρα βράδυ Εχετε πάει στον Μύρτο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 21:41 Ο erefer έγραψε: #22.779 21-08-08 21:41 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Το αναλύσαμε με την Άντα δεν συμφέρει με το πετ σιτι είναι λίγο αγενέστατη και δεν έχει και πολύ ποικιλία στους γαμπρούς!!!Ενώ αυτό εδώ από ότι κατάλαβα έχει μόνο άνδρες!!! Click για ανάπτυξη... Μόνο άνδρες?Μήπως είναι κανa gay shop? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 21:42 Η katerina10: #22.780 21-08-08 21:42 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Αυριο φεύγω για Κεφαλλονιά, γυρίζω Δευτέρα βράδυ Εχετε πάει στον Μύρτο? Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν έχω ιδέα που είναι αυτό το μέρος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1137 1138 1139 1140 1141 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1139 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1139 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Λές να είναι απλά θυσία????Για να ανήκεις στην ομάδα των βιρμανόφιλων ε????Μάλιστα!!!!Η δική μου θυσία είναι να νοικοκυρευτώ με έναν από το πετ σοπ λοιπόν...Δεν με χαλάει!!!!Ούτε και σενα ε Θοδωρή??? Click για ανάπτυξη... Καθολου(πιστευω να εννοεις με την Μαγκαλι και οχι τον πετσοπα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 21:36 Ο erefer έγραψε: #22.772 21-08-08 21:36 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Που εισαι ρε Μαχμουντ,εγω βρηκα τροπο να αποφυγω το δανειο...θα τα φτιαξω με την Μαγκαλι... Click για ανάπτυξη... Μια χαρά σε βρίσκω Abdul!!! Παντρέψου την και τράβα της ενα διαζύγιο να της πάρεις τα μισά Βιρμανάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 21:37 Ο erefer έγραψε: #22.773 21-08-08 21:37 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Λές να είναι απλά θυσία????Για να ανήκεις στην ομάδα των βιρμανόφιλων ε????Μάλιστα!!!!Η δική μου θυσία είναι να νοικοκυρευτώ με έναν από το πετ σοπ λοιπόν...Δεν με χαλάει!!!!Ούτε και σενα ε Θοδωρή??? Click για ανάπτυξη... Εγώ θα έλεγα καλύτερα να είναι απο κανα pet city να εχεις και ποικιλία, την κάνεις που τη κάνεις τη θυσία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 21:37 Η katerina10: #22.774 21-08-08 21:37 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Καθολου(πιστευω να εννοεις με την Μαγκαλι και οχι τον πετσοπα) Click για ανάπτυξη... Να απαντήσω...να μην απαντήσω????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 21:38 Ο Θοδωρής έγραψε: #22.775 21-08-08 21:38 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Μια χαρά σε βρίσκω Abdul!!! Παντρέψου την και τράβα της ενα διαζύγιο να της πάρεις τα μισά Βιρμανάκια Click για ανάπτυξη... Ε οχι και τα μισα,μην ειμστε αχαριστοι...ολα θα της τα παρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 21:39 Ο Θοδωρής έγραψε: #22.776 21-08-08 21:39 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Να απαντήσω...να μην απαντήσω????? Click για ανάπτυξη... Μην απαντησεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 21:40 Η katerina10: #22.777 21-08-08 21:40 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Εγώ θα έλεγα καλύτερα να είναι απο κανα pet city να εχεις και ποικιλία, την κάνεις που τη κάνεις τη θυσία Click για ανάπτυξη... Το αναλύσαμε με την Άντα δεν συμφέρει με το πετ σιτι είναι λίγο αγενέστατη και δεν έχει και πολύ ποικιλία στους γαμπρούς!!!Ενώ αυτό εδώ από ότι κατάλαβα έχει μόνο άνδρες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 21:41 Ο erefer έγραψε: #22.778 21-08-08 21:41 Αυριο φεύγω για Κεφαλλονιά, γυρίζω Δευτέρα βράδυ Εχετε πάει στον Μύρτο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 21:41 Ο erefer έγραψε: #22.779 21-08-08 21:41 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Το αναλύσαμε με την Άντα δεν συμφέρει με το πετ σιτι είναι λίγο αγενέστατη και δεν έχει και πολύ ποικιλία στους γαμπρούς!!!Ενώ αυτό εδώ από ότι κατάλαβα έχει μόνο άνδρες!!! Click για ανάπτυξη... Μόνο άνδρες?Μήπως είναι κανa gay shop? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 21:42 Η katerina10: #22.780 21-08-08 21:42 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Αυριο φεύγω για Κεφαλλονιά, γυρίζω Δευτέρα βράδυ Εχετε πάει στον Μύρτο? Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν έχω ιδέα που είναι αυτό το μέρος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1137 1138 1139 1140 1141 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1139 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1139 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Που εισαι ρε Μαχμουντ,εγω βρηκα τροπο να αποφυγω το δανειο...θα τα φτιαξω με την Μαγκαλι... Click για ανάπτυξη... Μια χαρά σε βρίσκω Abdul!!! Παντρέψου την και τράβα της ενα διαζύγιο να της πάρεις τα μισά Βιρμανάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 21:37 Ο erefer έγραψε: #22.773 21-08-08 21:37 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Λές να είναι απλά θυσία????Για να ανήκεις στην ομάδα των βιρμανόφιλων ε????Μάλιστα!!!!Η δική μου θυσία είναι να νοικοκυρευτώ με έναν από το πετ σοπ λοιπόν...Δεν με χαλάει!!!!Ούτε και σενα ε Θοδωρή??? Click για ανάπτυξη... Εγώ θα έλεγα καλύτερα να είναι απο κανα pet city να εχεις και ποικιλία, την κάνεις που τη κάνεις τη θυσία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 21:37 Η katerina10: #22.774 21-08-08 21:37 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Καθολου(πιστευω να εννοεις με την Μαγκαλι και οχι τον πετσοπα) Click για ανάπτυξη... Να απαντήσω...να μην απαντήσω????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 21:38 Ο Θοδωρής έγραψε: #22.775 21-08-08 21:38 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Μια χαρά σε βρίσκω Abdul!!! Παντρέψου την και τράβα της ενα διαζύγιο να της πάρεις τα μισά Βιρμανάκια Click για ανάπτυξη... Ε οχι και τα μισα,μην ειμστε αχαριστοι...ολα θα της τα παρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 21:39 Ο Θοδωρής έγραψε: #22.776 21-08-08 21:39 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Να απαντήσω...να μην απαντήσω????? Click για ανάπτυξη... Μην απαντησεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 21:40 Η katerina10: #22.777 21-08-08 21:40 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Εγώ θα έλεγα καλύτερα να είναι απο κανα pet city να εχεις και ποικιλία, την κάνεις που τη κάνεις τη θυσία Click για ανάπτυξη... Το αναλύσαμε με την Άντα δεν συμφέρει με το πετ σιτι είναι λίγο αγενέστατη και δεν έχει και πολύ ποικιλία στους γαμπρούς!!!Ενώ αυτό εδώ από ότι κατάλαβα έχει μόνο άνδρες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 21:41 Ο erefer έγραψε: #22.778 21-08-08 21:41 Αυριο φεύγω για Κεφαλλονιά, γυρίζω Δευτέρα βράδυ Εχετε πάει στον Μύρτο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 21:41 Ο erefer έγραψε: #22.779 21-08-08 21:41 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Το αναλύσαμε με την Άντα δεν συμφέρει με το πετ σιτι είναι λίγο αγενέστατη και δεν έχει και πολύ ποικιλία στους γαμπρούς!!!Ενώ αυτό εδώ από ότι κατάλαβα έχει μόνο άνδρες!!! Click για ανάπτυξη... Μόνο άνδρες?Μήπως είναι κανa gay shop? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 21:42 Η katerina10: #22.780 21-08-08 21:42 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Αυριο φεύγω για Κεφαλλονιά, γυρίζω Δευτέρα βράδυ Εχετε πάει στον Μύρτο? Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν έχω ιδέα που είναι αυτό το μέρος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1137 1138 1139 1140 1141 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1139 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1139 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Λές να είναι απλά θυσία????Για να ανήκεις στην ομάδα των βιρμανόφιλων ε????Μάλιστα!!!!Η δική μου θυσία είναι να νοικοκυρευτώ με έναν από το πετ σοπ λοιπόν...Δεν με χαλάει!!!!Ούτε και σενα ε Θοδωρή??? Click για ανάπτυξη... Εγώ θα έλεγα καλύτερα να είναι απο κανα pet city να εχεις και ποικιλία, την κάνεις που τη κάνεις τη θυσία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 21:37 Η katerina10: #22.774 21-08-08 21:37 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Καθολου(πιστευω να εννοεις με την Μαγκαλι και οχι τον πετσοπα) Click για ανάπτυξη... Να απαντήσω...να μην απαντήσω????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 21:38 Ο Θοδωρής έγραψε: #22.775 21-08-08 21:38 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Μια χαρά σε βρίσκω Abdul!!! Παντρέψου την και τράβα της ενα διαζύγιο να της πάρεις τα μισά Βιρμανάκια Click για ανάπτυξη... Ε οχι και τα μισα,μην ειμστε αχαριστοι...ολα θα της τα παρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 21:39 Ο Θοδωρής έγραψε: #22.776 21-08-08 21:39 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Να απαντήσω...να μην απαντήσω????? Click για ανάπτυξη... Μην απαντησεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 21:40 Η katerina10: #22.777 21-08-08 21:40 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Εγώ θα έλεγα καλύτερα να είναι απο κανα pet city να εχεις και ποικιλία, την κάνεις που τη κάνεις τη θυσία Click για ανάπτυξη... Το αναλύσαμε με την Άντα δεν συμφέρει με το πετ σιτι είναι λίγο αγενέστατη και δεν έχει και πολύ ποικιλία στους γαμπρούς!!!Ενώ αυτό εδώ από ότι κατάλαβα έχει μόνο άνδρες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 21:41 Ο erefer έγραψε: #22.778 21-08-08 21:41 Αυριο φεύγω για Κεφαλλονιά, γυρίζω Δευτέρα βράδυ Εχετε πάει στον Μύρτο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 21:41 Ο erefer έγραψε: #22.779 21-08-08 21:41 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Το αναλύσαμε με την Άντα δεν συμφέρει με το πετ σιτι είναι λίγο αγενέστατη και δεν έχει και πολύ ποικιλία στους γαμπρούς!!!Ενώ αυτό εδώ από ότι κατάλαβα έχει μόνο άνδρες!!! Click για ανάπτυξη... Μόνο άνδρες?Μήπως είναι κανa gay shop? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 21:42 Η katerina10: #22.780 21-08-08 21:42 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Αυριο φεύγω για Κεφαλλονιά, γυρίζω Δευτέρα βράδυ Εχετε πάει στον Μύρτο? Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν έχω ιδέα που είναι αυτό το μέρος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1137 1138 1139 1140 1141 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1139 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1139 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Καθολου(πιστευω να εννοεις με την Μαγκαλι και οχι τον πετσοπα) Click για ανάπτυξη... Να απαντήσω...να μην απαντήσω????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 21:38 Ο Θοδωρής έγραψε: #22.775 21-08-08 21:38 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Μια χαρά σε βρίσκω Abdul!!! Παντρέψου την και τράβα της ενα διαζύγιο να της πάρεις τα μισά Βιρμανάκια Click για ανάπτυξη... Ε οχι και τα μισα,μην ειμστε αχαριστοι...ολα θα της τα παρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 21:39 Ο Θοδωρής έγραψε: #22.776 21-08-08 21:39 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Να απαντήσω...να μην απαντήσω????? Click για ανάπτυξη... Μην απαντησεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 21:40 Η katerina10: #22.777 21-08-08 21:40 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Εγώ θα έλεγα καλύτερα να είναι απο κανα pet city να εχεις και ποικιλία, την κάνεις που τη κάνεις τη θυσία Click για ανάπτυξη... Το αναλύσαμε με την Άντα δεν συμφέρει με το πετ σιτι είναι λίγο αγενέστατη και δεν έχει και πολύ ποικιλία στους γαμπρούς!!!Ενώ αυτό εδώ από ότι κατάλαβα έχει μόνο άνδρες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 21:41 Ο erefer έγραψε: #22.778 21-08-08 21:41 Αυριο φεύγω για Κεφαλλονιά, γυρίζω Δευτέρα βράδυ Εχετε πάει στον Μύρτο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 21:41 Ο erefer έγραψε: #22.779 21-08-08 21:41 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Το αναλύσαμε με την Άντα δεν συμφέρει με το πετ σιτι είναι λίγο αγενέστατη και δεν έχει και πολύ ποικιλία στους γαμπρούς!!!Ενώ αυτό εδώ από ότι κατάλαβα έχει μόνο άνδρες!!! Click για ανάπτυξη... Μόνο άνδρες?Μήπως είναι κανa gay shop? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 21:42 Η katerina10: #22.780 21-08-08 21:42 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Αυριο φεύγω για Κεφαλλονιά, γυρίζω Δευτέρα βράδυ Εχετε πάει στον Μύρτο? Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν έχω ιδέα που είναι αυτό το μέρος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1137 1138 1139 1140 1141 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1139 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1139 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από erefer: Μια χαρά σε βρίσκω Abdul!!! Παντρέψου την και τράβα της ενα διαζύγιο να της πάρεις τα μισά Βιρμανάκια Click για ανάπτυξη... Ε οχι και τα μισα,μην ειμστε αχαριστοι...ολα θα της τα παρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 21:39 Ο Θοδωρής έγραψε: #22.776 21-08-08 21:39 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Να απαντήσω...να μην απαντήσω????? Click για ανάπτυξη... Μην απαντησεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 21:40 Η katerina10: #22.777 21-08-08 21:40 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Εγώ θα έλεγα καλύτερα να είναι απο κανα pet city να εχεις και ποικιλία, την κάνεις που τη κάνεις τη θυσία Click για ανάπτυξη... Το αναλύσαμε με την Άντα δεν συμφέρει με το πετ σιτι είναι λίγο αγενέστατη και δεν έχει και πολύ ποικιλία στους γαμπρούς!!!Ενώ αυτό εδώ από ότι κατάλαβα έχει μόνο άνδρες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 21:41 Ο erefer έγραψε: #22.778 21-08-08 21:41 Αυριο φεύγω για Κεφαλλονιά, γυρίζω Δευτέρα βράδυ Εχετε πάει στον Μύρτο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 21:41 Ο erefer έγραψε: #22.779 21-08-08 21:41 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Το αναλύσαμε με την Άντα δεν συμφέρει με το πετ σιτι είναι λίγο αγενέστατη και δεν έχει και πολύ ποικιλία στους γαμπρούς!!!Ενώ αυτό εδώ από ότι κατάλαβα έχει μόνο άνδρες!!! Click για ανάπτυξη... Μόνο άνδρες?Μήπως είναι κανa gay shop? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 21:42 Η katerina10: #22.780 21-08-08 21:42 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Αυριο φεύγω για Κεφαλλονιά, γυρίζω Δευτέρα βράδυ Εχετε πάει στον Μύρτο? Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν έχω ιδέα που είναι αυτό το μέρος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1137 1138 1139 1140 1141 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1139 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1139 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Να απαντήσω...να μην απαντήσω????? Click για ανάπτυξη... Μην απαντησεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 21:40 Η katerina10: #22.777 21-08-08 21:40 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Εγώ θα έλεγα καλύτερα να είναι απο κανα pet city να εχεις και ποικιλία, την κάνεις που τη κάνεις τη θυσία Click για ανάπτυξη... Το αναλύσαμε με την Άντα δεν συμφέρει με το πετ σιτι είναι λίγο αγενέστατη και δεν έχει και πολύ ποικιλία στους γαμπρούς!!!Ενώ αυτό εδώ από ότι κατάλαβα έχει μόνο άνδρες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 21:41 Ο erefer έγραψε: #22.778 21-08-08 21:41 Αυριο φεύγω για Κεφαλλονιά, γυρίζω Δευτέρα βράδυ Εχετε πάει στον Μύρτο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 21:41 Ο erefer έγραψε: #22.779 21-08-08 21:41 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Το αναλύσαμε με την Άντα δεν συμφέρει με το πετ σιτι είναι λίγο αγενέστατη και δεν έχει και πολύ ποικιλία στους γαμπρούς!!!Ενώ αυτό εδώ από ότι κατάλαβα έχει μόνο άνδρες!!! Click για ανάπτυξη... Μόνο άνδρες?Μήπως είναι κανa gay shop? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 21:42 Η katerina10: #22.780 21-08-08 21:42 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Αυριο φεύγω για Κεφαλλονιά, γυρίζω Δευτέρα βράδυ Εχετε πάει στον Μύρτο? Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν έχω ιδέα που είναι αυτό το μέρος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1137 1138 1139 1140 1141 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1139 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1139 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από erefer: Εγώ θα έλεγα καλύτερα να είναι απο κανα pet city να εχεις και ποικιλία, την κάνεις που τη κάνεις τη θυσία Click για ανάπτυξη... Το αναλύσαμε με την Άντα δεν συμφέρει με το πετ σιτι είναι λίγο αγενέστατη και δεν έχει και πολύ ποικιλία στους γαμπρούς!!!Ενώ αυτό εδώ από ότι κατάλαβα έχει μόνο άνδρες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 21:41 Ο erefer έγραψε: #22.778 21-08-08 21:41 Αυριο φεύγω για Κεφαλλονιά, γυρίζω Δευτέρα βράδυ Εχετε πάει στον Μύρτο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 21:41 Ο erefer έγραψε: #22.779 21-08-08 21:41 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Το αναλύσαμε με την Άντα δεν συμφέρει με το πετ σιτι είναι λίγο αγενέστατη και δεν έχει και πολύ ποικιλία στους γαμπρούς!!!Ενώ αυτό εδώ από ότι κατάλαβα έχει μόνο άνδρες!!! Click για ανάπτυξη... Μόνο άνδρες?Μήπως είναι κανa gay shop? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 21:42 Η katerina10: #22.780 21-08-08 21:42 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Αυριο φεύγω για Κεφαλλονιά, γυρίζω Δευτέρα βράδυ Εχετε πάει στον Μύρτο? Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν έχω ιδέα που είναι αυτό το μέρος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1137 1138 1139 1140 1141 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1139 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1139 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αυριο φεύγω για Κεφαλλονιά, γυρίζω Δευτέρα βράδυ Εχετε πάει στον Μύρτο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 21:41 Ο erefer έγραψε: #22.779 21-08-08 21:41 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Το αναλύσαμε με την Άντα δεν συμφέρει με το πετ σιτι είναι λίγο αγενέστατη και δεν έχει και πολύ ποικιλία στους γαμπρούς!!!Ενώ αυτό εδώ από ότι κατάλαβα έχει μόνο άνδρες!!! Click για ανάπτυξη... Μόνο άνδρες?Μήπως είναι κανa gay shop? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 21:42 Η katerina10: #22.780 21-08-08 21:42 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Αυριο φεύγω για Κεφαλλονιά, γυρίζω Δευτέρα βράδυ Εχετε πάει στον Μύρτο? Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν έχω ιδέα που είναι αυτό το μέρος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1137 1138 1139 1140 1141 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1139 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1139 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Το αναλύσαμε με την Άντα δεν συμφέρει με το πετ σιτι είναι λίγο αγενέστατη και δεν έχει και πολύ ποικιλία στους γαμπρούς!!!Ενώ αυτό εδώ από ότι κατάλαβα έχει μόνο άνδρες!!! Click για ανάπτυξη... Μόνο άνδρες?Μήπως είναι κανa gay shop? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 21:42 Η katerina10: #22.780 21-08-08 21:42 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Αυριο φεύγω για Κεφαλλονιά, γυρίζω Δευτέρα βράδυ Εχετε πάει στον Μύρτο? Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν έχω ιδέα που είναι αυτό το μέρος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από erefer: Αυριο φεύγω για Κεφαλλονιά, γυρίζω Δευτέρα βράδυ Εχετε πάει στον Μύρτο? Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν έχω ιδέα που είναι αυτό το μέρος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.