Birman-maniacs

Quelques photos
pour le plaisir des yeux=κοινως οφθαλμολουτρο

01%2006%2007%20vanille%206.jpg

01%2006%2007%20vanille%2012.jpg

29%2006%2007%20caramel.jpg

31%2007%2007%20calisson%204.jpg

0608van%20ao.jpg

13%2009%20Aragorn.jpg

29%2012%2005%20aumoe.jpg

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

τι έγινε Κατερίνα ήρθε το delivery boy?:cool:
'Ελα μωρέ και σύ... ένα "Κατερίνα" του φτάνει και του περισσεύει... τι τις θες τις τυπικότητες??:lol:
Ήρθε και μου έφερε και δωράκι για τα μωρά που σε χρόνο δευτερολέπτων διαλύθηκε φυσικά!!!:lol::lol::lol::lol:Με πήρε στο κινητό και με ρώτησε!!!:redface::redface:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τα διάβασα και τα της Μαγγάλι ή Μεγγάλι!!Θοδωρή προσπαθούν να μας χρησιμοποιήσουν μου φαίνεται εμένα για τα δωρεαν συμπράγκαλα από το πετ σοπ και εσένα για τα βιρμανάκια...Έχουμε πέσει στα χέρια επικινδυνου κυκλώματος μου φαίνεται!!!:lol::lol::lol:

Δανάη ΤΕΛΕΙΑ τα βιρμανάκια των φωτο που έχεις βάλει!!!Προτιμώ τον δεύτερο από τα πολλά!!!Coquelicot!!!

Τα διάβασα και τα της Μαγγάλι ή Μεγγάλι!!Θοδωρή προσπαθούν να μας χρησιμοποιήσουν μου φαίνεται εμένα για τα δωρεαν συμπράγκαλα από το πετ σοπ και εσένα για τα βιρμανάκια...Έχουμε πέσει στα χέρια επικινδυνου κυκλώματος μου φαίνεται!!!:lol::lol::lol:

Απλα καθε μελος των birmaniacs απαιτει να κανει καποιες θυσιες π.χ. παρε παραδειγμα εμενα που προσπαθω να τα φτιαξω με μια εκτροφεα για να διανεμω δωρεαν βιρμανακια στα μελη των birmaniacs:lol::lol::lol:

Σαν πολλά δεν είπατε, διαβάζω μια ώρα:mad::lol:
Εμπλεξα αυτές τις μέρες..
Γιούλη τον erefer στον παραχωρώ για οποιαδήποτε σεξουαλική πράξη με την Σεμέλη εννοείται:D Πολύ ωραία Βιρμανάκια εχετε βάλει φωτογραφίες:) Θέλετε να πάρω δάνειο, δεν εξηγείται αλλιώς..:lol:

Απλα καθε μελος των birmaniacs απαιτει να κανει καποιες θυσιες π.χ. παρε παραδειγμα εμενα που προσπαθω να τα φτιαξω με μια εκτροφεα για να διανεμω δωρεαν βιρμανακια στα μελη των birmaniacs:lol::lol::lol:
Αυτό είναι θυσία!!!! Θα σε κάνουμε επίτιμο Πρόεδρο εσένα των Birmaniacs:lol::lol::lol:

Λές να είναι απλά θυσία????Για να ανήκεις στην ομάδα των βιρμανόφιλων ε????Μάλιστα!!!!Η δική μου θυσία είναι να νοικοκυρευτώ με έναν από το πετ σοπ λοιπόν...Δεν με χαλάει!!!!Ούτε και σενα ε Θοδωρή???:lol::lol::lol::lol:

Σαν πολλά δεν είπατε, διαβάζω μια ώρα:mad::lol:
Εμπλεξα αυτές τις μέρες..
Γιούλη τον erefer στον παραχωρώ για οποιαδήποτε σεξουαλική πράξη με την Σεμέλη εννοείται:D Πολύ ωραία Βιρμανάκια εχετε βάλει φωτογραφίες:) Θέλετε να πάρω δάνειο, δεν εξηγείται αλλιώς..:lol:

Που εισαι ρε Μαχμουντ,εγω βρηκα τροπο να αποφυγω το δανειο...θα τα φτιαξω με την Μαγκαλι...:lol::lol::lol:

Λές να είναι απλά θυσία????Για να ανήκεις στην ομάδα των βιρμανόφιλων ε????Μάλιστα!!!!Η δική μου θυσία είναι να νοικοκυρευτώ με έναν από το πετ σοπ λοιπόν...Δεν με χαλάει!!!!Ούτε και σενα ε Θοδωρή???:lol::lol::lol::lol:

Καθολου:lol:(πιστευω να εννοεις με την Μαγκαλι και οχι τον πετσοπα)

Που εισαι ρε Μαχμουντ,εγω βρηκα τροπο να αποφυγω το δανειο...θα τα φτιαξω με την Μαγκαλι...:lol::lol::lol:
Μια χαρά σε βρίσκω Abdul!!! Παντρέψου την και τράβα της ενα διαζύγιο να της πάρεις τα μισά Βιρμανάκια;):D:lol:

Εγώ θα έλεγα καλύτερα να είναι απο κανα pet city να εχεις και ποικιλία, την κάνεις που τη κάνεις τη θυσία:lol:

Καθολου:lol:(πιστευω να εννοεις με την Μαγκαλι και οχι τον πετσοπα)
Να απαντήσω...να μην απαντήσω?????:hmm::hmm::hmm::hmm::lol::lol::lol::lol::lol:

Μια χαρά σε βρίσκω Abdul!!! Παντρέψου την και τράβα της ενα διαζύγιο να της πάρεις τα μισά Βιρμανάκια;):D:lol:

Ε οχι και τα μισα,μην ειμστε αχαριστοι...ολα θα της τα παρω:lol::lol:

Εγώ θα έλεγα καλύτερα να είναι απο κανα pet city να εχεις και ποικιλία, την κάνεις που τη κάνεις τη θυσία:lol:
Το αναλύσαμε με την Άντα δεν συμφέρει με το πετ σιτι είναι λίγο αγενέστατη και δεν έχει και πολύ ποικιλία στους γαμπρούς!!!:lol::lol::lol::lol:Ενώ αυτό εδώ από ότι κατάλαβα έχει μόνο άνδρες!!!:redface::redface::lol::lol::lol:

Αυριο φεύγω για Κεφαλλονιά, γυρίζω Δευτέρα βράδυ:)
Εχετε πάει στον Μύρτο?

Το αναλύσαμε με την Άντα δεν συμφέρει με το πετ σιτι είναι λίγο αγενέστατη και δεν έχει και πολύ ποικιλία στους γαμπρούς!!!:lol::lol::lol::lol:Ενώ αυτό εδώ από ότι κατάλαβα έχει μόνο άνδρες!!!:redface::redface::lol::lol::lol:
Μόνο άνδρες?:hmm:Μήπως είναι κανa gay shop?:lol:

Αυριο φεύγω για Κεφαλλονιά, γυρίζω Δευτέρα βράδυ:)
Εχετε πάει στον Μύρτο?
Εγώ δεν έχω ιδέα που είναι αυτό το μέρος!!!:redface:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back