Birman-maniacs

Καλημέρα!!
Πράγματι!! Ποιος?? Δεν μας σχολίασε κάτι! Μόνο ότι της έφερε κι ένα δωράκι για τα γατάκια:)
Εσύ τι ψώνισες??
Ασε γιατι ρωτησα και εγω για παραδοση στο σπιτι...και μου λεει το Ν.Ηρακλειο ειναι λιγο μακρια και δεν κανουν....:blink::blink::blink: αρα Κατερινα τι του εταξες και σου ηρθε?? εε?? :lol::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πηρα τροφες, αμμο και μετα πηγα και pet city για την belezza. Καλα ολες οι μικρες συσκευασιες ειχαν εξαφανιστει...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πηρα τροφες, αμμο και μετα πηγα και pet city για την belezza. Καλα ολες οι μικρες συσκευασιες ειχαν εξαφανιστει...
Εγώ πήρα belezza, vitality και well being από τις μικρές... :whistle::redface::lol:

Αν έκανες ότι μιλάς στο κινητό κι έλεγες... έλα μαμά σιδέρωσέ μου σε παρακαλώ το μποξεράκι μου να το βάλω μόλις έρθω... θα σου΄λεγα πως εξυπηρετούν το Ηράκλειο!:lol:
Έπρεπε να του πεις ότι του έχεις στείλει πελάτισα που μένει στο Ηράκλειο!

Αρα εσυ τα εξαφανισες ολα!!!!!! :blink::blink::blink:
:lol:νομίζω είχαν μείνει ακόμα κάποιες στο ράφι... αλλά όχι πολλές!:hmm::(

Αν έκανες ότι μιλάς στο κινητό κι έλεγες... έλα μαμά σιδέρωσέ μου σε παρακαλώ το μποξεράκι μου να το βάλω μόλις έρθω... θα σου΄λεγα πως εξυπηρετούν το Ηράκλειο!:lol:
Έπρεπε να του πεις ότι του έχεις στείλει πελάτισα που μένει στο Ηράκλειο!
Καλα δεν επεμεινα......στο τελος βεβαια μου ειπε οτι αναλογα με την παραγγελια, και αν ειναι να παρω μια μερα πριν να ρωτησω, αν μπορει να γινει κατι.....:happy:.

:lol:νομίζω είχαν μείνει ακόμα κάποιες στο ράφι... αλλά όχι πολλές!:hmm::(
Την τελευταια μικρη belezza πηρα.....:(

Ποσες μερες θα λειψεις στη Πατμο Γιουλη?? εμεις απο Σεπτεμβρη μας βλεπω να μιλαμε .....

Την τελευταια μικρη belezza πηρα.....:(
Και ποιες άλλες τους πήρες? :hmm:Θα σου φτάσουν γι'αυτές τις μέρες ε?

Ποσες μερες θα λειψεις στη Πατμο Γιουλη?? εμεις απο Σεπτεμβρη μας βλεπω να μιλαμε .....

Επιστρέφουμε 5 Σεπτεμβρίου. Θα μείνουμε και κανά 2-3 μέρες σ'ένα μικρό νησάκι με παραδεισένια παραλία απέναντι απ'τη Πάτμο... το Μαράθι... βρήκαμε ωραία σπιτάκια και ταβερνάκι με φρέσκο ψάρι εκεί... το μόνο που δεν μ'αρέσει είναι ότι μάθαμε ότι τελευταία πάνε όλο σκαφάτοι εκεί νεόπλουτοι που μου τη σπάνε...

Πηρα και μια αλλη, που δεν την ειχα ξαναδει, δεν θυμαμαι πως λεγεται ακριβως ....''cats that live indoors and have long hair ''. Βεβαια εχω και αυτα που μου εφερε η στρουμφιτα ;). Αυτα θα αργησουν πολυ να μου τελειωσουν :)

Επιστρέφουμε 5 Σεπτεμβρίου. Θα μείνουμε και κανά 2-3 μέρες σ'ένα μικρό νησάκι με παραδεισένια παραλία απέναντι απ'τη Πάτμο... το Μαράθι... βρήκαμε ωραία σπιτάκια και ταβερνάκι με φρέσκο ψάρι εκεί... το μόνο που δεν μ'αρέσει είναι ότι μάθαμε ότι τελευταία πάνε όλο σκαφάτοι εκεί νεόπλουτοι που μου τη σπάνε...
Παντου υπαρχουν ''ψωνια''.. τι σκας? θα εχεις να κοιτας τα ματια του Μαριου και δεν θα σε νοιαζει τιποτα αλλο, θα δεις :redface::redface:

Πηρα και μια αλλη, που δεν την ειχα ξαναδει, δεν θυμαμαι πως λεγεται ακριβως ....''cats that live indoors and have long hair ''. Βεβαια εχω και αυτα που μου εφερε η στρουμφιτα ;). Αυτα θα αργησουν πολυ να μου τελειωσουν :)
Αντα!!! Μη μου πεις ότι είναι μια μπλε της Royal Canin??? Τη ψάχνω καιρό!! Δεν την είχαν φέρει!!!

Παντου υπαρχουν ''ψωνια''.. τι σκας? θα εχεις να κοιτας τα ματια του Μαριου και δεν θα σε νοιαζει τιποτα αλλο, θα δεις :redface::redface:
Α ρε Αντα... πως με πιάνεις!! ;):)

Αντα!!! Μη μου πεις ότι είναι μια μπλε της Royal Canin??? Τη ψάχνω καιρό!! Δεν την είχαν φέρει!!!
Νομιζω πως ναι...:hmm:αν θες θα κανουμε ανταλλαγη!!!!!!! χα χα χα :lol::lol::lol:

καλέ ναι!! Αντε κι είχα τύψεις...:lol:

Νομιζω πως ναι...:hmm:αν θες θα κανουμε ανταλλαγη!!!!!!! χα χα χα :lol::lol::lol:
Μπράβο Αντούλα!! Τη ψάχνω καιρό... κάνει για τα δικά μας Indoor longhair χνουδωτά!:up:

Μπράβο Αντούλα!! Τη ψάχνω καιρό... κάνει για τα δικά μας Indoor longhair χνουδωτά!:up:
Ειναι καλη? πρωτη φορα την εβλεπα και μου κινησε την περιεργεια....ειχε και αλλες, και μικρη συσκευασια και μεγαλη...:)

Ειναι καλη? πρωτη φορα την εβλεπα και μου κινησε την περιεργεια....ειχε και αλλες, και μικρη συσκευασια και μεγαλη...:)
Δεν ξέρω γιατί δεν τους τη δοκίμασα αφού δεν είχε έλθει στην Ελλάδα ακόμα... αλλά ο συνδιασμός είναι ότι πρέπει για τα δικά μας... Indoor με σχετικά λίγες θερμίδες και longhair για τη περιποίηση της γουνίτσας τους...
Αυτή είναι??

47421_1.jpg

view larger picture Recommend a Product Royal Canin Indoor Long Hair 35

Royal Canin Indoor Long Hair 35 cat food for cats with long hair, who only live indoors; promotes a brilliant glossy coat, and reduces hairballs.
25% of all indoor cats have a long or a half-long coat. They spend one third of their time with grooming it. While they groom themselves, a great deal of hair drops away, of which about two thirds is swallowed. The great amount of swallowed fur, but also the length of the hair promotes the formation of hairballs.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back