Birman-maniacs

O δικος σου ειπαμε ειναι minimi,θα βλεπει ποντικια και θα τρεχει:P:lol::lol:
εεεεπ, ειπαμε!!!!!ο κοντος ειναι αλλιως οχι να μας βγει και χεστης...και κοντος και χεστης δεν λεει!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κοιτα τι ωραιος που ηταν οταν ηταν μικρος:

bliss2mois'.'jpg.jpg

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μιας που εχουμε παθει πλακα ολοι μας,να την ρωτησω αν τον πουλαει?:lol:
να ρωτησεις αν περιμενει κανενα red tabby σε μωρο αν και προτιμω το επομενο να ειναι σε seal tabby αλλα αν θες να της πιασεις κουβεντα εκει που θα πας,ρωτα...

εεεεπ, ειπαμε!!!!!ο κοντος ειναι αλλιως οχι να μας βγει και χεστης...και κοντος και χεστης δεν λεει!!!!

Καλα θα κυνηγαει σκυλους:lol:,τσιουαου για την ακριβεια:P:lol::lol::lol:

Καλα θα κυνηγαει σκυλους:lol:,τσιουαου για την ακριβεια:P:lol::lol::lol:
φανταζεσαι να ειναι πιο μικρος και απο τσιουαουα?:lol::lol::lol:
αν ημουν νυφη της θεοπουλας θα ελεγε:ολα στο υψος της τα εφερε αυτη...κοντα!!!!

να ρωτησεις αν περιμενει κανενα red tabby σε μωρο αν και προτιμω το επομενο να ειναι σε seal tabby αλλα αν θες να της πιασεις κουβεντα εκει που θα πας,ρωτα...
θες red tabby Δανάκο??Συνήθως είναι αγοράκια αυτά γι'αυτό...πάρε καλύτερα μια όμορφη ταμπίτσα seal!:)περί ορέξεως βέβαια...

Πάντως ο Πλάτωνας κι απ'τη μάνα του να πάρει... πάλι σίγουρα τεράστιος θα βγει... είναι γατάρα η μπλε κυρία:)

Εγώ αν θες τη γνώμη μου Δανάκο θα σε προτιμούσα με μια λιλά δεσποινιδούλα αφού ούτως ή άλλως έχεις τον seal γαμπούλη...;)Μια κόρη της λιλά Θεάς της magalli ας πούμε;)

παντως ρε Θοδωρη κοιταζω το αλμπουμ σου και δεν καταλαβαινω γιατι παραπονιοσουν τοσο καιρο.Εχεις πολυ περισσοτερες φωτο απο μας.Ακομη δεν εντοπιζω αυτην που βλεπαμε οταν νομιζαμε οτι ειναι choc τωρα ολες μπλε μου φαινονται..:redface::P

θες red tabby Δανάκο??Συνήθως είναι αγοράκια αυτά γι'αυτό...πάρε καλύτερα μια όμορφη ταμπίτσα seal!:)
προς τα εκει μαλλον θα κινηθω...;)κοιταζα κατι seal tabby εχθες και μου ειχαν πεταχτει τα ματια εξω...παντως το επομενο θα ειναι tabby και ασε τον Δημοσθενη να φωναζει.Θα του πω εγω για solid το πηρα,δεν ξερω τι εγινε...:whistle::whistle::whistle:

Εγώ αν θες τη γνώμη μου Δανάκο θα σε προτιμούσα με μια λιλά δεσποινιδούλα αφού ούτως ή άλλως έχεις τον seal γαμπούλη...;)Μια κόρη της λιλά Θεάς της magalli ας πούμε;)
εσυ με ξερεις,ο,τι χρωμα και να παρω δεν θα εχω προβλημα ολα μου αρεσουν το ομολογω...αλλα σκεφτομαι να ειναι tabby:)

παντως ρε Θοδωρη κοιταζω το αλμπουμ σου και δεν καταλαβαινω γιατι παραπονιοσουν τοσο καιρο.Εχεις πολυ περισσοτερες φωτο απο μας.Ακομη δεν εντοπιζω αυτην που βλεπαμε οταν νομιζαμε οτι ειναι choc τωρα ολες μπλε μου φαινονται..:redface::P

Εσας σας στελνει λιγες αλλα πολλες φορες εμενα ομως μου στελνει πολλες αλλα λιγες φορες...

παντως αυτο που σου ειχε πει οτι οι Βιρμανικες ειναι Γαλλικο δημιουργημα και οτι δεν προερχονται απο την Βιρμανια, το ειδα και σε 2 αλλα sites ποθ δεν ειναι γαλλικα ,λες να ειναι αληθεια?:blink:

Nα την περιοδο που ηταν σοκολατουλης:

παντως αυτο που σου ειχε πει οτι οι Βιρμανικες ειναι Γαλλικο δημιουργημα και οτι δεν προερχονται απο την Βιρμανια, το ειδα και σε 2 αλλα sites ποθ δεν ειναι γαλλικα ,λες να ειναι αληθεια?:blink:

Μπορει....

Παιδιά αυτός σας αρέσει:hmm:

CIMG1234.JPG

Nα την περιοδο που ηταν σοκολατουλης:

Καλέ Δανάκο στο avatar του δές τον:)

Κι εγώ πιστεύω ότι τα περί Βιρμανίας μάλλον είναι μύθος... :hmm:

Εσας σας στελνει λιγες αλλα πολλες φορες εμενα ομως μου στελνει πολλες αλλα λιγες φορες...
συν το ότι οι δικές σου φωτό είναι καλλιτεχνικές...;)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back