πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 18:44 Ο πυρροθριξ: #22.981 22-08-08 18:44 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Παιδιά αυτός σας αρέσει Click για ανάπτυξη... μπα χαλια ειναι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 18:45 Ο πυρροθριξ: #22.982 22-08-08 18:45 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Δηλαδη ειμαι ολιγον απληστος? Click για ανάπτυξη... εισαι,εισαι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 18:46 Ο πυρροθριξ: #22.983 22-08-08 18:46 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Nα την περιοδο που ηταν σοκολατουλης: Click για ανάπτυξη... ρε παιδι μου ηταν αναποφασιστος!!!σου λεει ας γινω choc και αν δεν μου αρεσει το γυρναω σε μπλε...και ιδου τα αποτελεσματα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 18:48 Ο Θοδωρής έγραψε: #22.984 22-08-08 18:48 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ρε παιδι μου ηταν αναποφασιστος!!!σου λεει ας γινω choc και αν δεν μου αρεσει το γυρναω σε μπλε...και ιδου τα αποτελεσματα... Click για ανάπτυξη... Για να μην τρελαθω,σε αυτες τις φωτο δεν φαινεται καραchoc-point?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 18:54 Ο πυρροθριξ: #22.985 22-08-08 18:54 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Για να μην τρελαθω,σε αυτες τις φωτο δεν φαινεται καραchoc-point?? Click για ανάπτυξη... στις φωτο ετσι φαινεται αλλα παιζει ρολο και το φως!!! εγω νομιζω θα γινει σαν την μαμα του σκουρο μπλε και γι'αυτο μπερδευτικε και η αλλη και εμεις.Δεν ειναι το μπλε το ανοιχτο του Μορφεα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 18:56 Ο πυρροθριξ: #22.986 22-08-08 18:56 Γιουλη δεν γραφεις επειδη σου ειπα οτι ο Μορφεας ειναι χαλια? Πλλλακα σε εκανα μπρε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 18:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.987 22-08-08 18:57 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Για να μην τρελαθω,σε αυτες τις φωτο δεν φαινεται καραchoc-point?? Click για ανάπτυξη... το έμπειρό μου μάτι μου λέει ότι φαίνεται καραblue- point αλλά δεν στο λέγαμε για να μη στεναχωριέσαι...να φανταστείς έστειλα γράμμα στη magalli και της είπα... άστο magalli θα του το φέρουμε εμείς μαλακά... και είπε εντάξει θα το παρηγορήσω εγώ το αγοράκι μου όταν έρθει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 18:58 Ο πυρροθριξ: #22.988 22-08-08 18:58 Παντως εγω επιμενω οπως και τοτε που με δουλευατε οτι το γατι ηταν αναμεσα σε μπλε και choc..και να που εγινε μπλε τελικα μεγαλωνοντας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 18:59 Ο πυρροθριξ: #22.989 22-08-08 18:59 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: το έμπειρό μου μάτι μου λέει ότι φαίνεται καραblue- point αλλά δεν στο λέγαμε για να μη στεναχωριέσαι...να φανταστείς έστειλα γράμμα στη magalli και της είπα... άστο magalli θα του το φέρουμε εμείς μαλακά... και είπε εντάξει θα το παρηγορήσω εγώ το αγοράκι μου όταν έρθει... Click για ανάπτυξη... γιατι choc ηθελε ο Θοδωρης?δεν το ηξερα..νομιζα οτι ειναι σαν και μενα,βιρμανακι να'ναι κι ο,τι να'ναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 18:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.990 22-08-08 18:59 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: στις φωτο ετσι φαινεται αλλα παιζει ρολο και το φως!!! εγω νομιζω θα γινει σαν την μαμα του σκουρο μπλε και γι'αυτο μπερδευτικε και η αλλη και εμεις.Δεν ειναι το μπλε το ανοιχτο του Μορφεα.. Click για ανάπτυξη... που είναι και το τελειότερο δηλαδή... Ο Μορφέας είχε λιλά μπάμπά... έναν ψιλοξενέρωτο γι'αυτό είναι Light blue point Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 19:01 Ο πυρροθριξ: #22.991 22-08-08 19:01 να μια τετοια θα παρω Blondie Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 19:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.992 22-08-08 19:01 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: γιατι choc ηθελε ο Θοδωρης?δεν το ηξερα..νομιζα οτι ειναι σαν και μενα,βιρμανακι να'ναι κι ο,τι να'ναι Click για ανάπτυξη... Μωρέ seal ήθελε κι όταν βρήκε το πλάτωνα του είπα βουρ στο ψητό μου θες και seal! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 19:02 Ο πυρροθριξ: #22.993 22-08-08 19:02 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: που είναι και το τελειότερο δηλαδή... Ο Μορφέας είχε λιλά μπάμπά... έναν ψιλοξενέρωτο γι'αυτό είναι Light blue point Click για ανάπτυξη... ο Μορφεας ειναι σταθερη αξια!!!!!τελειος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 19:06 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.994 22-08-08 19:06 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ο Μορφεας ειναι σταθερη αξια!!!!!τελειος... Click για ανάπτυξη... α... μη πας τώρα να τα μπαλώσεις Παιδία θα βγάλουμε διαβαθμίσεις του μπλε.. Ocean blue point , Πολύ σκούρο μπέ Aegen sea pont , καθαρό μπλε Ionian sea point, ανοιχτό μπλε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 19:07 Ο Θοδωρής έγραψε: #22.995 22-08-08 19:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: που είναι και το τελειότερο δηλαδή... Ο Μορφέας είχε λιλά μπάμπά... έναν ψιλοξενέρωτο γι'αυτό είναι Light blue point Click για ανάπτυξη... Δηλαδη ο μπαμπας του Μορφεα ειναι φλωρος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 19:08 Ο Θοδωρής έγραψε: #22.996 22-08-08 19:08 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: α... μη πας τώρα να τα μπαλώσεις Παιδία θα βγάλουμε διαβαθμίσεις του μπλε.. Ocean blue point , Πολύ σκούρο μπέ Aegen sea pont , καθαρό μπλε Ionian sea point, ανοιχτό μπλε Click για ανάπτυξη... Βασικο το πολυ σκουρο μπλε θα ελενα να το πουμε Mediterranean blue point Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 19:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.997 22-08-08 19:08 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: να μια τετοια θα παρωBlondie Click για ανάπτυξη... Οι catalines πήραν μια γάτα από τη μαμά της Magalli την Diam... πήγαινε να δεις αυτόγκες που έχει.. αλλά θα γίνει όμορφη γάτα... πήγαινε στα news να τη βρεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 19:09 Ο Θοδωρής έγραψε: #22.998 22-08-08 19:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μωρέ seal ήθελε κι όταν βρήκε το πλάτωνα του είπα βουρ στο ψητό μου θες και seal! Click για ανάπτυξη... Βασικα τα αγαπημενα μου χρωματα ειναι seal,blue και choc αλλα και τα red-tabby απο τοτε που ειδα τον πατερα του Πλατωνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 19:09 Ο πυρροθριξ: #22.999 22-08-08 19:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μωρέ seal ήθελε κι όταν βρήκε το πλάτωνα του είπα βουρ στο ψητό μου θες και seal! Click για ανάπτυξη... μονο seal?αααα αυστηρα κριτηρια,σαν τη Βασια μας!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 19:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.000 22-08-08 19:13 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Δηλαδη ο μπαμπας του Μορφεα ειναι φλωρος? Click για ανάπτυξη... ναι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1148 1149 1150 1151 1152 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1150 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1150 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Παιδιά αυτός σας αρέσει Click για ανάπτυξη... μπα χαλια ειναι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 18:45 Ο πυρροθριξ: #22.982 22-08-08 18:45 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Δηλαδη ειμαι ολιγον απληστος? Click για ανάπτυξη... εισαι,εισαι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 18:46 Ο πυρροθριξ: #22.983 22-08-08 18:46 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Nα την περιοδο που ηταν σοκολατουλης: Click για ανάπτυξη... ρε παιδι μου ηταν αναποφασιστος!!!σου λεει ας γινω choc και αν δεν μου αρεσει το γυρναω σε μπλε...και ιδου τα αποτελεσματα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 18:48 Ο Θοδωρής έγραψε: #22.984 22-08-08 18:48 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ρε παιδι μου ηταν αναποφασιστος!!!σου λεει ας γινω choc και αν δεν μου αρεσει το γυρναω σε μπλε...και ιδου τα αποτελεσματα... Click για ανάπτυξη... Για να μην τρελαθω,σε αυτες τις φωτο δεν φαινεται καραchoc-point?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 18:54 Ο πυρροθριξ: #22.985 22-08-08 18:54 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Για να μην τρελαθω,σε αυτες τις φωτο δεν φαινεται καραchoc-point?? Click για ανάπτυξη... στις φωτο ετσι φαινεται αλλα παιζει ρολο και το φως!!! εγω νομιζω θα γινει σαν την μαμα του σκουρο μπλε και γι'αυτο μπερδευτικε και η αλλη και εμεις.Δεν ειναι το μπλε το ανοιχτο του Μορφεα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 18:56 Ο πυρροθριξ: #22.986 22-08-08 18:56 Γιουλη δεν γραφεις επειδη σου ειπα οτι ο Μορφεας ειναι χαλια? Πλλλακα σε εκανα μπρε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 18:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.987 22-08-08 18:57 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Για να μην τρελαθω,σε αυτες τις φωτο δεν φαινεται καραchoc-point?? Click για ανάπτυξη... το έμπειρό μου μάτι μου λέει ότι φαίνεται καραblue- point αλλά δεν στο λέγαμε για να μη στεναχωριέσαι...να φανταστείς έστειλα γράμμα στη magalli και της είπα... άστο magalli θα του το φέρουμε εμείς μαλακά... και είπε εντάξει θα το παρηγορήσω εγώ το αγοράκι μου όταν έρθει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 18:58 Ο πυρροθριξ: #22.988 22-08-08 18:58 Παντως εγω επιμενω οπως και τοτε που με δουλευατε οτι το γατι ηταν αναμεσα σε μπλε και choc..και να που εγινε μπλε τελικα μεγαλωνοντας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 18:59 Ο πυρροθριξ: #22.989 22-08-08 18:59 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: το έμπειρό μου μάτι μου λέει ότι φαίνεται καραblue- point αλλά δεν στο λέγαμε για να μη στεναχωριέσαι...να φανταστείς έστειλα γράμμα στη magalli και της είπα... άστο magalli θα του το φέρουμε εμείς μαλακά... και είπε εντάξει θα το παρηγορήσω εγώ το αγοράκι μου όταν έρθει... Click για ανάπτυξη... γιατι choc ηθελε ο Θοδωρης?δεν το ηξερα..νομιζα οτι ειναι σαν και μενα,βιρμανακι να'ναι κι ο,τι να'ναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 18:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.990 22-08-08 18:59 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: στις φωτο ετσι φαινεται αλλα παιζει ρολο και το φως!!! εγω νομιζω θα γινει σαν την μαμα του σκουρο μπλε και γι'αυτο μπερδευτικε και η αλλη και εμεις.Δεν ειναι το μπλε το ανοιχτο του Μορφεα.. Click για ανάπτυξη... που είναι και το τελειότερο δηλαδή... Ο Μορφέας είχε λιλά μπάμπά... έναν ψιλοξενέρωτο γι'αυτό είναι Light blue point Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 19:01 Ο πυρροθριξ: #22.991 22-08-08 19:01 να μια τετοια θα παρω Blondie Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 19:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.992 22-08-08 19:01 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: γιατι choc ηθελε ο Θοδωρης?δεν το ηξερα..νομιζα οτι ειναι σαν και μενα,βιρμανακι να'ναι κι ο,τι να'ναι Click για ανάπτυξη... Μωρέ seal ήθελε κι όταν βρήκε το πλάτωνα του είπα βουρ στο ψητό μου θες και seal! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 19:02 Ο πυρροθριξ: #22.993 22-08-08 19:02 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: που είναι και το τελειότερο δηλαδή... Ο Μορφέας είχε λιλά μπάμπά... έναν ψιλοξενέρωτο γι'αυτό είναι Light blue point Click για ανάπτυξη... ο Μορφεας ειναι σταθερη αξια!!!!!τελειος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 19:06 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.994 22-08-08 19:06 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ο Μορφεας ειναι σταθερη αξια!!!!!τελειος... Click για ανάπτυξη... α... μη πας τώρα να τα μπαλώσεις Παιδία θα βγάλουμε διαβαθμίσεις του μπλε.. Ocean blue point , Πολύ σκούρο μπέ Aegen sea pont , καθαρό μπλε Ionian sea point, ανοιχτό μπλε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 19:07 Ο Θοδωρής έγραψε: #22.995 22-08-08 19:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: που είναι και το τελειότερο δηλαδή... Ο Μορφέας είχε λιλά μπάμπά... έναν ψιλοξενέρωτο γι'αυτό είναι Light blue point Click για ανάπτυξη... Δηλαδη ο μπαμπας του Μορφεα ειναι φλωρος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 19:08 Ο Θοδωρής έγραψε: #22.996 22-08-08 19:08 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: α... μη πας τώρα να τα μπαλώσεις Παιδία θα βγάλουμε διαβαθμίσεις του μπλε.. Ocean blue point , Πολύ σκούρο μπέ Aegen sea pont , καθαρό μπλε Ionian sea point, ανοιχτό μπλε Click για ανάπτυξη... Βασικο το πολυ σκουρο μπλε θα ελενα να το πουμε Mediterranean blue point Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 19:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.997 22-08-08 19:08 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: να μια τετοια θα παρωBlondie Click για ανάπτυξη... Οι catalines πήραν μια γάτα από τη μαμά της Magalli την Diam... πήγαινε να δεις αυτόγκες που έχει.. αλλά θα γίνει όμορφη γάτα... πήγαινε στα news να τη βρεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 19:09 Ο Θοδωρής έγραψε: #22.998 22-08-08 19:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μωρέ seal ήθελε κι όταν βρήκε το πλάτωνα του είπα βουρ στο ψητό μου θες και seal! Click για ανάπτυξη... Βασικα τα αγαπημενα μου χρωματα ειναι seal,blue και choc αλλα και τα red-tabby απο τοτε που ειδα τον πατερα του Πλατωνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 19:09 Ο πυρροθριξ: #22.999 22-08-08 19:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μωρέ seal ήθελε κι όταν βρήκε το πλάτωνα του είπα βουρ στο ψητό μου θες και seal! Click για ανάπτυξη... μονο seal?αααα αυστηρα κριτηρια,σαν τη Βασια μας!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 19:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.000 22-08-08 19:13 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Δηλαδη ο μπαμπας του Μορφεα ειναι φλωρος? Click για ανάπτυξη... ναι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1148 1149 1150 1151 1152 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1150 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1150 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Δηλαδη ειμαι ολιγον απληστος? Click για ανάπτυξη... εισαι,εισαι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 18:46 Ο πυρροθριξ: #22.983 22-08-08 18:46 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Nα την περιοδο που ηταν σοκολατουλης: Click για ανάπτυξη... ρε παιδι μου ηταν αναποφασιστος!!!σου λεει ας γινω choc και αν δεν μου αρεσει το γυρναω σε μπλε...και ιδου τα αποτελεσματα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 18:48 Ο Θοδωρής έγραψε: #22.984 22-08-08 18:48 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ρε παιδι μου ηταν αναποφασιστος!!!σου λεει ας γινω choc και αν δεν μου αρεσει το γυρναω σε μπλε...και ιδου τα αποτελεσματα... Click για ανάπτυξη... Για να μην τρελαθω,σε αυτες τις φωτο δεν φαινεται καραchoc-point?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 18:54 Ο πυρροθριξ: #22.985 22-08-08 18:54 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Για να μην τρελαθω,σε αυτες τις φωτο δεν φαινεται καραchoc-point?? Click για ανάπτυξη... στις φωτο ετσι φαινεται αλλα παιζει ρολο και το φως!!! εγω νομιζω θα γινει σαν την μαμα του σκουρο μπλε και γι'αυτο μπερδευτικε και η αλλη και εμεις.Δεν ειναι το μπλε το ανοιχτο του Μορφεα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 18:56 Ο πυρροθριξ: #22.986 22-08-08 18:56 Γιουλη δεν γραφεις επειδη σου ειπα οτι ο Μορφεας ειναι χαλια? Πλλλακα σε εκανα μπρε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 18:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.987 22-08-08 18:57 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Για να μην τρελαθω,σε αυτες τις φωτο δεν φαινεται καραchoc-point?? Click για ανάπτυξη... το έμπειρό μου μάτι μου λέει ότι φαίνεται καραblue- point αλλά δεν στο λέγαμε για να μη στεναχωριέσαι...να φανταστείς έστειλα γράμμα στη magalli και της είπα... άστο magalli θα του το φέρουμε εμείς μαλακά... και είπε εντάξει θα το παρηγορήσω εγώ το αγοράκι μου όταν έρθει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 18:58 Ο πυρροθριξ: #22.988 22-08-08 18:58 Παντως εγω επιμενω οπως και τοτε που με δουλευατε οτι το γατι ηταν αναμεσα σε μπλε και choc..και να που εγινε μπλε τελικα μεγαλωνοντας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 18:59 Ο πυρροθριξ: #22.989 22-08-08 18:59 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: το έμπειρό μου μάτι μου λέει ότι φαίνεται καραblue- point αλλά δεν στο λέγαμε για να μη στεναχωριέσαι...να φανταστείς έστειλα γράμμα στη magalli και της είπα... άστο magalli θα του το φέρουμε εμείς μαλακά... και είπε εντάξει θα το παρηγορήσω εγώ το αγοράκι μου όταν έρθει... Click για ανάπτυξη... γιατι choc ηθελε ο Θοδωρης?δεν το ηξερα..νομιζα οτι ειναι σαν και μενα,βιρμανακι να'ναι κι ο,τι να'ναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 18:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.990 22-08-08 18:59 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: στις φωτο ετσι φαινεται αλλα παιζει ρολο και το φως!!! εγω νομιζω θα γινει σαν την μαμα του σκουρο μπλε και γι'αυτο μπερδευτικε και η αλλη και εμεις.Δεν ειναι το μπλε το ανοιχτο του Μορφεα.. Click για ανάπτυξη... που είναι και το τελειότερο δηλαδή... Ο Μορφέας είχε λιλά μπάμπά... έναν ψιλοξενέρωτο γι'αυτό είναι Light blue point Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 19:01 Ο πυρροθριξ: #22.991 22-08-08 19:01 να μια τετοια θα παρω Blondie Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 19:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.992 22-08-08 19:01 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: γιατι choc ηθελε ο Θοδωρης?δεν το ηξερα..νομιζα οτι ειναι σαν και μενα,βιρμανακι να'ναι κι ο,τι να'ναι Click για ανάπτυξη... Μωρέ seal ήθελε κι όταν βρήκε το πλάτωνα του είπα βουρ στο ψητό μου θες και seal! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 19:02 Ο πυρροθριξ: #22.993 22-08-08 19:02 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: που είναι και το τελειότερο δηλαδή... Ο Μορφέας είχε λιλά μπάμπά... έναν ψιλοξενέρωτο γι'αυτό είναι Light blue point Click για ανάπτυξη... ο Μορφεας ειναι σταθερη αξια!!!!!τελειος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 19:06 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.994 22-08-08 19:06 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ο Μορφεας ειναι σταθερη αξια!!!!!τελειος... Click για ανάπτυξη... α... μη πας τώρα να τα μπαλώσεις Παιδία θα βγάλουμε διαβαθμίσεις του μπλε.. Ocean blue point , Πολύ σκούρο μπέ Aegen sea pont , καθαρό μπλε Ionian sea point, ανοιχτό μπλε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 19:07 Ο Θοδωρής έγραψε: #22.995 22-08-08 19:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: που είναι και το τελειότερο δηλαδή... Ο Μορφέας είχε λιλά μπάμπά... έναν ψιλοξενέρωτο γι'αυτό είναι Light blue point Click για ανάπτυξη... Δηλαδη ο μπαμπας του Μορφεα ειναι φλωρος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 19:08 Ο Θοδωρής έγραψε: #22.996 22-08-08 19:08 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: α... μη πας τώρα να τα μπαλώσεις Παιδία θα βγάλουμε διαβαθμίσεις του μπλε.. Ocean blue point , Πολύ σκούρο μπέ Aegen sea pont , καθαρό μπλε Ionian sea point, ανοιχτό μπλε Click για ανάπτυξη... Βασικο το πολυ σκουρο μπλε θα ελενα να το πουμε Mediterranean blue point Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 19:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.997 22-08-08 19:08 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: να μια τετοια θα παρωBlondie Click για ανάπτυξη... Οι catalines πήραν μια γάτα από τη μαμά της Magalli την Diam... πήγαινε να δεις αυτόγκες που έχει.. αλλά θα γίνει όμορφη γάτα... πήγαινε στα news να τη βρεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 19:09 Ο Θοδωρής έγραψε: #22.998 22-08-08 19:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μωρέ seal ήθελε κι όταν βρήκε το πλάτωνα του είπα βουρ στο ψητό μου θες και seal! Click για ανάπτυξη... Βασικα τα αγαπημενα μου χρωματα ειναι seal,blue και choc αλλα και τα red-tabby απο τοτε που ειδα τον πατερα του Πλατωνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 19:09 Ο πυρροθριξ: #22.999 22-08-08 19:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μωρέ seal ήθελε κι όταν βρήκε το πλάτωνα του είπα βουρ στο ψητό μου θες και seal! Click για ανάπτυξη... μονο seal?αααα αυστηρα κριτηρια,σαν τη Βασια μας!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 19:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.000 22-08-08 19:13 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Δηλαδη ο μπαμπας του Μορφεα ειναι φλωρος? Click για ανάπτυξη... ναι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1148 1149 1150 1151 1152 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1150 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1150 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Nα την περιοδο που ηταν σοκολατουλης: Click για ανάπτυξη... ρε παιδι μου ηταν αναποφασιστος!!!σου λεει ας γινω choc και αν δεν μου αρεσει το γυρναω σε μπλε...και ιδου τα αποτελεσματα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 18:48 Ο Θοδωρής έγραψε: #22.984 22-08-08 18:48 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ρε παιδι μου ηταν αναποφασιστος!!!σου λεει ας γινω choc και αν δεν μου αρεσει το γυρναω σε μπλε...και ιδου τα αποτελεσματα... Click για ανάπτυξη... Για να μην τρελαθω,σε αυτες τις φωτο δεν φαινεται καραchoc-point?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 18:54 Ο πυρροθριξ: #22.985 22-08-08 18:54 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Για να μην τρελαθω,σε αυτες τις φωτο δεν φαινεται καραchoc-point?? Click για ανάπτυξη... στις φωτο ετσι φαινεται αλλα παιζει ρολο και το φως!!! εγω νομιζω θα γινει σαν την μαμα του σκουρο μπλε και γι'αυτο μπερδευτικε και η αλλη και εμεις.Δεν ειναι το μπλε το ανοιχτο του Μορφεα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 18:56 Ο πυρροθριξ: #22.986 22-08-08 18:56 Γιουλη δεν γραφεις επειδη σου ειπα οτι ο Μορφεας ειναι χαλια? Πλλλακα σε εκανα μπρε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 18:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.987 22-08-08 18:57 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Για να μην τρελαθω,σε αυτες τις φωτο δεν φαινεται καραchoc-point?? Click για ανάπτυξη... το έμπειρό μου μάτι μου λέει ότι φαίνεται καραblue- point αλλά δεν στο λέγαμε για να μη στεναχωριέσαι...να φανταστείς έστειλα γράμμα στη magalli και της είπα... άστο magalli θα του το φέρουμε εμείς μαλακά... και είπε εντάξει θα το παρηγορήσω εγώ το αγοράκι μου όταν έρθει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 18:58 Ο πυρροθριξ: #22.988 22-08-08 18:58 Παντως εγω επιμενω οπως και τοτε που με δουλευατε οτι το γατι ηταν αναμεσα σε μπλε και choc..και να που εγινε μπλε τελικα μεγαλωνοντας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 18:59 Ο πυρροθριξ: #22.989 22-08-08 18:59 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: το έμπειρό μου μάτι μου λέει ότι φαίνεται καραblue- point αλλά δεν στο λέγαμε για να μη στεναχωριέσαι...να φανταστείς έστειλα γράμμα στη magalli και της είπα... άστο magalli θα του το φέρουμε εμείς μαλακά... και είπε εντάξει θα το παρηγορήσω εγώ το αγοράκι μου όταν έρθει... Click για ανάπτυξη... γιατι choc ηθελε ο Θοδωρης?δεν το ηξερα..νομιζα οτι ειναι σαν και μενα,βιρμανακι να'ναι κι ο,τι να'ναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 18:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.990 22-08-08 18:59 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: στις φωτο ετσι φαινεται αλλα παιζει ρολο και το φως!!! εγω νομιζω θα γινει σαν την μαμα του σκουρο μπλε και γι'αυτο μπερδευτικε και η αλλη και εμεις.Δεν ειναι το μπλε το ανοιχτο του Μορφεα.. Click για ανάπτυξη... που είναι και το τελειότερο δηλαδή... Ο Μορφέας είχε λιλά μπάμπά... έναν ψιλοξενέρωτο γι'αυτό είναι Light blue point Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 19:01 Ο πυρροθριξ: #22.991 22-08-08 19:01 να μια τετοια θα παρω Blondie Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 19:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.992 22-08-08 19:01 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: γιατι choc ηθελε ο Θοδωρης?δεν το ηξερα..νομιζα οτι ειναι σαν και μενα,βιρμανακι να'ναι κι ο,τι να'ναι Click για ανάπτυξη... Μωρέ seal ήθελε κι όταν βρήκε το πλάτωνα του είπα βουρ στο ψητό μου θες και seal! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 19:02 Ο πυρροθριξ: #22.993 22-08-08 19:02 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: που είναι και το τελειότερο δηλαδή... Ο Μορφέας είχε λιλά μπάμπά... έναν ψιλοξενέρωτο γι'αυτό είναι Light blue point Click για ανάπτυξη... ο Μορφεας ειναι σταθερη αξια!!!!!τελειος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 19:06 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.994 22-08-08 19:06 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ο Μορφεας ειναι σταθερη αξια!!!!!τελειος... Click για ανάπτυξη... α... μη πας τώρα να τα μπαλώσεις Παιδία θα βγάλουμε διαβαθμίσεις του μπλε.. Ocean blue point , Πολύ σκούρο μπέ Aegen sea pont , καθαρό μπλε Ionian sea point, ανοιχτό μπλε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 19:07 Ο Θοδωρής έγραψε: #22.995 22-08-08 19:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: που είναι και το τελειότερο δηλαδή... Ο Μορφέας είχε λιλά μπάμπά... έναν ψιλοξενέρωτο γι'αυτό είναι Light blue point Click για ανάπτυξη... Δηλαδη ο μπαμπας του Μορφεα ειναι φλωρος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 19:08 Ο Θοδωρής έγραψε: #22.996 22-08-08 19:08 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: α... μη πας τώρα να τα μπαλώσεις Παιδία θα βγάλουμε διαβαθμίσεις του μπλε.. Ocean blue point , Πολύ σκούρο μπέ Aegen sea pont , καθαρό μπλε Ionian sea point, ανοιχτό μπλε Click για ανάπτυξη... Βασικο το πολυ σκουρο μπλε θα ελενα να το πουμε Mediterranean blue point Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 19:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.997 22-08-08 19:08 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: να μια τετοια θα παρωBlondie Click για ανάπτυξη... Οι catalines πήραν μια γάτα από τη μαμά της Magalli την Diam... πήγαινε να δεις αυτόγκες που έχει.. αλλά θα γίνει όμορφη γάτα... πήγαινε στα news να τη βρεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 19:09 Ο Θοδωρής έγραψε: #22.998 22-08-08 19:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μωρέ seal ήθελε κι όταν βρήκε το πλάτωνα του είπα βουρ στο ψητό μου θες και seal! Click για ανάπτυξη... Βασικα τα αγαπημενα μου χρωματα ειναι seal,blue και choc αλλα και τα red-tabby απο τοτε που ειδα τον πατερα του Πλατωνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 19:09 Ο πυρροθριξ: #22.999 22-08-08 19:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μωρέ seal ήθελε κι όταν βρήκε το πλάτωνα του είπα βουρ στο ψητό μου θες και seal! Click για ανάπτυξη... μονο seal?αααα αυστηρα κριτηρια,σαν τη Βασια μας!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 19:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.000 22-08-08 19:13 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Δηλαδη ο μπαμπας του Μορφεα ειναι φλωρος? Click για ανάπτυξη... ναι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1148 1149 1150 1151 1152 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1150 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1150 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ρε παιδι μου ηταν αναποφασιστος!!!σου λεει ας γινω choc και αν δεν μου αρεσει το γυρναω σε μπλε...και ιδου τα αποτελεσματα... Click για ανάπτυξη... Για να μην τρελαθω,σε αυτες τις φωτο δεν φαινεται καραchoc-point?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 18:54 Ο πυρροθριξ: #22.985 22-08-08 18:54 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Για να μην τρελαθω,σε αυτες τις φωτο δεν φαινεται καραchoc-point?? Click για ανάπτυξη... στις φωτο ετσι φαινεται αλλα παιζει ρολο και το φως!!! εγω νομιζω θα γινει σαν την μαμα του σκουρο μπλε και γι'αυτο μπερδευτικε και η αλλη και εμεις.Δεν ειναι το μπλε το ανοιχτο του Μορφεα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 18:56 Ο πυρροθριξ: #22.986 22-08-08 18:56 Γιουλη δεν γραφεις επειδη σου ειπα οτι ο Μορφεας ειναι χαλια? Πλλλακα σε εκανα μπρε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 18:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.987 22-08-08 18:57 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Για να μην τρελαθω,σε αυτες τις φωτο δεν φαινεται καραchoc-point?? Click για ανάπτυξη... το έμπειρό μου μάτι μου λέει ότι φαίνεται καραblue- point αλλά δεν στο λέγαμε για να μη στεναχωριέσαι...να φανταστείς έστειλα γράμμα στη magalli και της είπα... άστο magalli θα του το φέρουμε εμείς μαλακά... και είπε εντάξει θα το παρηγορήσω εγώ το αγοράκι μου όταν έρθει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 18:58 Ο πυρροθριξ: #22.988 22-08-08 18:58 Παντως εγω επιμενω οπως και τοτε που με δουλευατε οτι το γατι ηταν αναμεσα σε μπλε και choc..και να που εγινε μπλε τελικα μεγαλωνοντας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 18:59 Ο πυρροθριξ: #22.989 22-08-08 18:59 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: το έμπειρό μου μάτι μου λέει ότι φαίνεται καραblue- point αλλά δεν στο λέγαμε για να μη στεναχωριέσαι...να φανταστείς έστειλα γράμμα στη magalli και της είπα... άστο magalli θα του το φέρουμε εμείς μαλακά... και είπε εντάξει θα το παρηγορήσω εγώ το αγοράκι μου όταν έρθει... Click για ανάπτυξη... γιατι choc ηθελε ο Θοδωρης?δεν το ηξερα..νομιζα οτι ειναι σαν και μενα,βιρμανακι να'ναι κι ο,τι να'ναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 18:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.990 22-08-08 18:59 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: στις φωτο ετσι φαινεται αλλα παιζει ρολο και το φως!!! εγω νομιζω θα γινει σαν την μαμα του σκουρο μπλε και γι'αυτο μπερδευτικε και η αλλη και εμεις.Δεν ειναι το μπλε το ανοιχτο του Μορφεα.. Click για ανάπτυξη... που είναι και το τελειότερο δηλαδή... Ο Μορφέας είχε λιλά μπάμπά... έναν ψιλοξενέρωτο γι'αυτό είναι Light blue point Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 19:01 Ο πυρροθριξ: #22.991 22-08-08 19:01 να μια τετοια θα παρω Blondie Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 19:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.992 22-08-08 19:01 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: γιατι choc ηθελε ο Θοδωρης?δεν το ηξερα..νομιζα οτι ειναι σαν και μενα,βιρμανακι να'ναι κι ο,τι να'ναι Click για ανάπτυξη... Μωρέ seal ήθελε κι όταν βρήκε το πλάτωνα του είπα βουρ στο ψητό μου θες και seal! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 19:02 Ο πυρροθριξ: #22.993 22-08-08 19:02 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: που είναι και το τελειότερο δηλαδή... Ο Μορφέας είχε λιλά μπάμπά... έναν ψιλοξενέρωτο γι'αυτό είναι Light blue point Click για ανάπτυξη... ο Μορφεας ειναι σταθερη αξια!!!!!τελειος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 19:06 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.994 22-08-08 19:06 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ο Μορφεας ειναι σταθερη αξια!!!!!τελειος... Click για ανάπτυξη... α... μη πας τώρα να τα μπαλώσεις Παιδία θα βγάλουμε διαβαθμίσεις του μπλε.. Ocean blue point , Πολύ σκούρο μπέ Aegen sea pont , καθαρό μπλε Ionian sea point, ανοιχτό μπλε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 19:07 Ο Θοδωρής έγραψε: #22.995 22-08-08 19:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: που είναι και το τελειότερο δηλαδή... Ο Μορφέας είχε λιλά μπάμπά... έναν ψιλοξενέρωτο γι'αυτό είναι Light blue point Click για ανάπτυξη... Δηλαδη ο μπαμπας του Μορφεα ειναι φλωρος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 19:08 Ο Θοδωρής έγραψε: #22.996 22-08-08 19:08 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: α... μη πας τώρα να τα μπαλώσεις Παιδία θα βγάλουμε διαβαθμίσεις του μπλε.. Ocean blue point , Πολύ σκούρο μπέ Aegen sea pont , καθαρό μπλε Ionian sea point, ανοιχτό μπλε Click για ανάπτυξη... Βασικο το πολυ σκουρο μπλε θα ελενα να το πουμε Mediterranean blue point Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 19:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.997 22-08-08 19:08 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: να μια τετοια θα παρωBlondie Click για ανάπτυξη... Οι catalines πήραν μια γάτα από τη μαμά της Magalli την Diam... πήγαινε να δεις αυτόγκες που έχει.. αλλά θα γίνει όμορφη γάτα... πήγαινε στα news να τη βρεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 19:09 Ο Θοδωρής έγραψε: #22.998 22-08-08 19:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μωρέ seal ήθελε κι όταν βρήκε το πλάτωνα του είπα βουρ στο ψητό μου θες και seal! Click για ανάπτυξη... Βασικα τα αγαπημενα μου χρωματα ειναι seal,blue και choc αλλα και τα red-tabby απο τοτε που ειδα τον πατερα του Πλατωνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 19:09 Ο πυρροθριξ: #22.999 22-08-08 19:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μωρέ seal ήθελε κι όταν βρήκε το πλάτωνα του είπα βουρ στο ψητό μου θες και seal! Click για ανάπτυξη... μονο seal?αααα αυστηρα κριτηρια,σαν τη Βασια μας!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 19:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.000 22-08-08 19:13 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Δηλαδη ο μπαμπας του Μορφεα ειναι φλωρος? Click για ανάπτυξη... ναι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1148 1149 1150 1151 1152 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1150 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1150 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Για να μην τρελαθω,σε αυτες τις φωτο δεν φαινεται καραchoc-point?? Click για ανάπτυξη... στις φωτο ετσι φαινεται αλλα παιζει ρολο και το φως!!! εγω νομιζω θα γινει σαν την μαμα του σκουρο μπλε και γι'αυτο μπερδευτικε και η αλλη και εμεις.Δεν ειναι το μπλε το ανοιχτο του Μορφεα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 18:56 Ο πυρροθριξ: #22.986 22-08-08 18:56 Γιουλη δεν γραφεις επειδη σου ειπα οτι ο Μορφεας ειναι χαλια? Πλλλακα σε εκανα μπρε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 18:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.987 22-08-08 18:57 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Για να μην τρελαθω,σε αυτες τις φωτο δεν φαινεται καραchoc-point?? Click για ανάπτυξη... το έμπειρό μου μάτι μου λέει ότι φαίνεται καραblue- point αλλά δεν στο λέγαμε για να μη στεναχωριέσαι...να φανταστείς έστειλα γράμμα στη magalli και της είπα... άστο magalli θα του το φέρουμε εμείς μαλακά... και είπε εντάξει θα το παρηγορήσω εγώ το αγοράκι μου όταν έρθει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 18:58 Ο πυρροθριξ: #22.988 22-08-08 18:58 Παντως εγω επιμενω οπως και τοτε που με δουλευατε οτι το γατι ηταν αναμεσα σε μπλε και choc..και να που εγινε μπλε τελικα μεγαλωνοντας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 18:59 Ο πυρροθριξ: #22.989 22-08-08 18:59 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: το έμπειρό μου μάτι μου λέει ότι φαίνεται καραblue- point αλλά δεν στο λέγαμε για να μη στεναχωριέσαι...να φανταστείς έστειλα γράμμα στη magalli και της είπα... άστο magalli θα του το φέρουμε εμείς μαλακά... και είπε εντάξει θα το παρηγορήσω εγώ το αγοράκι μου όταν έρθει... Click για ανάπτυξη... γιατι choc ηθελε ο Θοδωρης?δεν το ηξερα..νομιζα οτι ειναι σαν και μενα,βιρμανακι να'ναι κι ο,τι να'ναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 18:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.990 22-08-08 18:59 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: στις φωτο ετσι φαινεται αλλα παιζει ρολο και το φως!!! εγω νομιζω θα γινει σαν την μαμα του σκουρο μπλε και γι'αυτο μπερδευτικε και η αλλη και εμεις.Δεν ειναι το μπλε το ανοιχτο του Μορφεα.. Click για ανάπτυξη... που είναι και το τελειότερο δηλαδή... Ο Μορφέας είχε λιλά μπάμπά... έναν ψιλοξενέρωτο γι'αυτό είναι Light blue point Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 19:01 Ο πυρροθριξ: #22.991 22-08-08 19:01 να μια τετοια θα παρω Blondie Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 19:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.992 22-08-08 19:01 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: γιατι choc ηθελε ο Θοδωρης?δεν το ηξερα..νομιζα οτι ειναι σαν και μενα,βιρμανακι να'ναι κι ο,τι να'ναι Click για ανάπτυξη... Μωρέ seal ήθελε κι όταν βρήκε το πλάτωνα του είπα βουρ στο ψητό μου θες και seal! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 19:02 Ο πυρροθριξ: #22.993 22-08-08 19:02 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: που είναι και το τελειότερο δηλαδή... Ο Μορφέας είχε λιλά μπάμπά... έναν ψιλοξενέρωτο γι'αυτό είναι Light blue point Click για ανάπτυξη... ο Μορφεας ειναι σταθερη αξια!!!!!τελειος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 19:06 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.994 22-08-08 19:06 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ο Μορφεας ειναι σταθερη αξια!!!!!τελειος... Click για ανάπτυξη... α... μη πας τώρα να τα μπαλώσεις Παιδία θα βγάλουμε διαβαθμίσεις του μπλε.. Ocean blue point , Πολύ σκούρο μπέ Aegen sea pont , καθαρό μπλε Ionian sea point, ανοιχτό μπλε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 19:07 Ο Θοδωρής έγραψε: #22.995 22-08-08 19:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: που είναι και το τελειότερο δηλαδή... Ο Μορφέας είχε λιλά μπάμπά... έναν ψιλοξενέρωτο γι'αυτό είναι Light blue point Click για ανάπτυξη... Δηλαδη ο μπαμπας του Μορφεα ειναι φλωρος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 19:08 Ο Θοδωρής έγραψε: #22.996 22-08-08 19:08 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: α... μη πας τώρα να τα μπαλώσεις Παιδία θα βγάλουμε διαβαθμίσεις του μπλε.. Ocean blue point , Πολύ σκούρο μπέ Aegen sea pont , καθαρό μπλε Ionian sea point, ανοιχτό μπλε Click για ανάπτυξη... Βασικο το πολυ σκουρο μπλε θα ελενα να το πουμε Mediterranean blue point Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 19:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.997 22-08-08 19:08 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: να μια τετοια θα παρωBlondie Click για ανάπτυξη... Οι catalines πήραν μια γάτα από τη μαμά της Magalli την Diam... πήγαινε να δεις αυτόγκες που έχει.. αλλά θα γίνει όμορφη γάτα... πήγαινε στα news να τη βρεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 19:09 Ο Θοδωρής έγραψε: #22.998 22-08-08 19:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μωρέ seal ήθελε κι όταν βρήκε το πλάτωνα του είπα βουρ στο ψητό μου θες και seal! Click για ανάπτυξη... Βασικα τα αγαπημενα μου χρωματα ειναι seal,blue και choc αλλα και τα red-tabby απο τοτε που ειδα τον πατερα του Πλατωνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 19:09 Ο πυρροθριξ: #22.999 22-08-08 19:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μωρέ seal ήθελε κι όταν βρήκε το πλάτωνα του είπα βουρ στο ψητό μου θες και seal! Click για ανάπτυξη... μονο seal?αααα αυστηρα κριτηρια,σαν τη Βασια μας!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 19:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.000 22-08-08 19:13 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Δηλαδη ο μπαμπας του Μορφεα ειναι φλωρος? Click για ανάπτυξη... ναι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1148 1149 1150 1151 1152 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1150 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1150 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Γιουλη δεν γραφεις επειδη σου ειπα οτι ο Μορφεας ειναι χαλια? Πλλλακα σε εκανα μπρε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 18:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.987 22-08-08 18:57 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Για να μην τρελαθω,σε αυτες τις φωτο δεν φαινεται καραchoc-point?? Click για ανάπτυξη... το έμπειρό μου μάτι μου λέει ότι φαίνεται καραblue- point αλλά δεν στο λέγαμε για να μη στεναχωριέσαι...να φανταστείς έστειλα γράμμα στη magalli και της είπα... άστο magalli θα του το φέρουμε εμείς μαλακά... και είπε εντάξει θα το παρηγορήσω εγώ το αγοράκι μου όταν έρθει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 18:58 Ο πυρροθριξ: #22.988 22-08-08 18:58 Παντως εγω επιμενω οπως και τοτε που με δουλευατε οτι το γατι ηταν αναμεσα σε μπλε και choc..και να που εγινε μπλε τελικα μεγαλωνοντας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 18:59 Ο πυρροθριξ: #22.989 22-08-08 18:59 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: το έμπειρό μου μάτι μου λέει ότι φαίνεται καραblue- point αλλά δεν στο λέγαμε για να μη στεναχωριέσαι...να φανταστείς έστειλα γράμμα στη magalli και της είπα... άστο magalli θα του το φέρουμε εμείς μαλακά... και είπε εντάξει θα το παρηγορήσω εγώ το αγοράκι μου όταν έρθει... Click για ανάπτυξη... γιατι choc ηθελε ο Θοδωρης?δεν το ηξερα..νομιζα οτι ειναι σαν και μενα,βιρμανακι να'ναι κι ο,τι να'ναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 18:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.990 22-08-08 18:59 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: στις φωτο ετσι φαινεται αλλα παιζει ρολο και το φως!!! εγω νομιζω θα γινει σαν την μαμα του σκουρο μπλε και γι'αυτο μπερδευτικε και η αλλη και εμεις.Δεν ειναι το μπλε το ανοιχτο του Μορφεα.. Click για ανάπτυξη... που είναι και το τελειότερο δηλαδή... Ο Μορφέας είχε λιλά μπάμπά... έναν ψιλοξενέρωτο γι'αυτό είναι Light blue point Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 19:01 Ο πυρροθριξ: #22.991 22-08-08 19:01 να μια τετοια θα παρω Blondie Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 19:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.992 22-08-08 19:01 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: γιατι choc ηθελε ο Θοδωρης?δεν το ηξερα..νομιζα οτι ειναι σαν και μενα,βιρμανακι να'ναι κι ο,τι να'ναι Click για ανάπτυξη... Μωρέ seal ήθελε κι όταν βρήκε το πλάτωνα του είπα βουρ στο ψητό μου θες και seal! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 19:02 Ο πυρροθριξ: #22.993 22-08-08 19:02 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: που είναι και το τελειότερο δηλαδή... Ο Μορφέας είχε λιλά μπάμπά... έναν ψιλοξενέρωτο γι'αυτό είναι Light blue point Click για ανάπτυξη... ο Μορφεας ειναι σταθερη αξια!!!!!τελειος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 19:06 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.994 22-08-08 19:06 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ο Μορφεας ειναι σταθερη αξια!!!!!τελειος... Click για ανάπτυξη... α... μη πας τώρα να τα μπαλώσεις Παιδία θα βγάλουμε διαβαθμίσεις του μπλε.. Ocean blue point , Πολύ σκούρο μπέ Aegen sea pont , καθαρό μπλε Ionian sea point, ανοιχτό μπλε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 19:07 Ο Θοδωρής έγραψε: #22.995 22-08-08 19:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: που είναι και το τελειότερο δηλαδή... Ο Μορφέας είχε λιλά μπάμπά... έναν ψιλοξενέρωτο γι'αυτό είναι Light blue point Click για ανάπτυξη... Δηλαδη ο μπαμπας του Μορφεα ειναι φλωρος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 19:08 Ο Θοδωρής έγραψε: #22.996 22-08-08 19:08 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: α... μη πας τώρα να τα μπαλώσεις Παιδία θα βγάλουμε διαβαθμίσεις του μπλε.. Ocean blue point , Πολύ σκούρο μπέ Aegen sea pont , καθαρό μπλε Ionian sea point, ανοιχτό μπλε Click για ανάπτυξη... Βασικο το πολυ σκουρο μπλε θα ελενα να το πουμε Mediterranean blue point Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 19:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.997 22-08-08 19:08 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: να μια τετοια θα παρωBlondie Click για ανάπτυξη... Οι catalines πήραν μια γάτα από τη μαμά της Magalli την Diam... πήγαινε να δεις αυτόγκες που έχει.. αλλά θα γίνει όμορφη γάτα... πήγαινε στα news να τη βρεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 19:09 Ο Θοδωρής έγραψε: #22.998 22-08-08 19:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μωρέ seal ήθελε κι όταν βρήκε το πλάτωνα του είπα βουρ στο ψητό μου θες και seal! Click για ανάπτυξη... Βασικα τα αγαπημενα μου χρωματα ειναι seal,blue και choc αλλα και τα red-tabby απο τοτε που ειδα τον πατερα του Πλατωνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 19:09 Ο πυρροθριξ: #22.999 22-08-08 19:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μωρέ seal ήθελε κι όταν βρήκε το πλάτωνα του είπα βουρ στο ψητό μου θες και seal! Click για ανάπτυξη... μονο seal?αααα αυστηρα κριτηρια,σαν τη Βασια μας!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 19:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.000 22-08-08 19:13 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Δηλαδη ο μπαμπας του Μορφεα ειναι φλωρος? Click για ανάπτυξη... ναι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1148 1149 1150 1151 1152 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1150 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1150 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Για να μην τρελαθω,σε αυτες τις φωτο δεν φαινεται καραchoc-point?? Click για ανάπτυξη... το έμπειρό μου μάτι μου λέει ότι φαίνεται καραblue- point αλλά δεν στο λέγαμε για να μη στεναχωριέσαι...να φανταστείς έστειλα γράμμα στη magalli και της είπα... άστο magalli θα του το φέρουμε εμείς μαλακά... και είπε εντάξει θα το παρηγορήσω εγώ το αγοράκι μου όταν έρθει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 18:58 Ο πυρροθριξ: #22.988 22-08-08 18:58 Παντως εγω επιμενω οπως και τοτε που με δουλευατε οτι το γατι ηταν αναμεσα σε μπλε και choc..και να που εγινε μπλε τελικα μεγαλωνοντας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 18:59 Ο πυρροθριξ: #22.989 22-08-08 18:59 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: το έμπειρό μου μάτι μου λέει ότι φαίνεται καραblue- point αλλά δεν στο λέγαμε για να μη στεναχωριέσαι...να φανταστείς έστειλα γράμμα στη magalli και της είπα... άστο magalli θα του το φέρουμε εμείς μαλακά... και είπε εντάξει θα το παρηγορήσω εγώ το αγοράκι μου όταν έρθει... Click για ανάπτυξη... γιατι choc ηθελε ο Θοδωρης?δεν το ηξερα..νομιζα οτι ειναι σαν και μενα,βιρμανακι να'ναι κι ο,τι να'ναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 18:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.990 22-08-08 18:59 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: στις φωτο ετσι φαινεται αλλα παιζει ρολο και το φως!!! εγω νομιζω θα γινει σαν την μαμα του σκουρο μπλε και γι'αυτο μπερδευτικε και η αλλη και εμεις.Δεν ειναι το μπλε το ανοιχτο του Μορφεα.. Click για ανάπτυξη... που είναι και το τελειότερο δηλαδή... Ο Μορφέας είχε λιλά μπάμπά... έναν ψιλοξενέρωτο γι'αυτό είναι Light blue point Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 19:01 Ο πυρροθριξ: #22.991 22-08-08 19:01 να μια τετοια θα παρω Blondie Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 19:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.992 22-08-08 19:01 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: γιατι choc ηθελε ο Θοδωρης?δεν το ηξερα..νομιζα οτι ειναι σαν και μενα,βιρμανακι να'ναι κι ο,τι να'ναι Click για ανάπτυξη... Μωρέ seal ήθελε κι όταν βρήκε το πλάτωνα του είπα βουρ στο ψητό μου θες και seal! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 19:02 Ο πυρροθριξ: #22.993 22-08-08 19:02 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: που είναι και το τελειότερο δηλαδή... Ο Μορφέας είχε λιλά μπάμπά... έναν ψιλοξενέρωτο γι'αυτό είναι Light blue point Click για ανάπτυξη... ο Μορφεας ειναι σταθερη αξια!!!!!τελειος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 19:06 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.994 22-08-08 19:06 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ο Μορφεας ειναι σταθερη αξια!!!!!τελειος... Click για ανάπτυξη... α... μη πας τώρα να τα μπαλώσεις Παιδία θα βγάλουμε διαβαθμίσεις του μπλε.. Ocean blue point , Πολύ σκούρο μπέ Aegen sea pont , καθαρό μπλε Ionian sea point, ανοιχτό μπλε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 19:07 Ο Θοδωρής έγραψε: #22.995 22-08-08 19:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: που είναι και το τελειότερο δηλαδή... Ο Μορφέας είχε λιλά μπάμπά... έναν ψιλοξενέρωτο γι'αυτό είναι Light blue point Click για ανάπτυξη... Δηλαδη ο μπαμπας του Μορφεα ειναι φλωρος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 19:08 Ο Θοδωρής έγραψε: #22.996 22-08-08 19:08 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: α... μη πας τώρα να τα μπαλώσεις Παιδία θα βγάλουμε διαβαθμίσεις του μπλε.. Ocean blue point , Πολύ σκούρο μπέ Aegen sea pont , καθαρό μπλε Ionian sea point, ανοιχτό μπλε Click για ανάπτυξη... Βασικο το πολυ σκουρο μπλε θα ελενα να το πουμε Mediterranean blue point Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 19:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.997 22-08-08 19:08 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: να μια τετοια θα παρωBlondie Click για ανάπτυξη... Οι catalines πήραν μια γάτα από τη μαμά της Magalli την Diam... πήγαινε να δεις αυτόγκες που έχει.. αλλά θα γίνει όμορφη γάτα... πήγαινε στα news να τη βρεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 19:09 Ο Θοδωρής έγραψε: #22.998 22-08-08 19:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μωρέ seal ήθελε κι όταν βρήκε το πλάτωνα του είπα βουρ στο ψητό μου θες και seal! Click για ανάπτυξη... Βασικα τα αγαπημενα μου χρωματα ειναι seal,blue και choc αλλα και τα red-tabby απο τοτε που ειδα τον πατερα του Πλατωνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 19:09 Ο πυρροθριξ: #22.999 22-08-08 19:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μωρέ seal ήθελε κι όταν βρήκε το πλάτωνα του είπα βουρ στο ψητό μου θες και seal! Click για ανάπτυξη... μονο seal?αααα αυστηρα κριτηρια,σαν τη Βασια μας!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 19:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.000 22-08-08 19:13 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Δηλαδη ο μπαμπας του Μορφεα ειναι φλωρος? Click για ανάπτυξη... ναι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1148 1149 1150 1151 1152 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1150 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1150 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Παντως εγω επιμενω οπως και τοτε που με δουλευατε οτι το γατι ηταν αναμεσα σε μπλε και choc..και να που εγινε μπλε τελικα μεγαλωνοντας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 18:59 Ο πυρροθριξ: #22.989 22-08-08 18:59 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: το έμπειρό μου μάτι μου λέει ότι φαίνεται καραblue- point αλλά δεν στο λέγαμε για να μη στεναχωριέσαι...να φανταστείς έστειλα γράμμα στη magalli και της είπα... άστο magalli θα του το φέρουμε εμείς μαλακά... και είπε εντάξει θα το παρηγορήσω εγώ το αγοράκι μου όταν έρθει... Click για ανάπτυξη... γιατι choc ηθελε ο Θοδωρης?δεν το ηξερα..νομιζα οτι ειναι σαν και μενα,βιρμανακι να'ναι κι ο,τι να'ναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 18:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.990 22-08-08 18:59 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: στις φωτο ετσι φαινεται αλλα παιζει ρολο και το φως!!! εγω νομιζω θα γινει σαν την μαμα του σκουρο μπλε και γι'αυτο μπερδευτικε και η αλλη και εμεις.Δεν ειναι το μπλε το ανοιχτο του Μορφεα.. Click για ανάπτυξη... που είναι και το τελειότερο δηλαδή... Ο Μορφέας είχε λιλά μπάμπά... έναν ψιλοξενέρωτο γι'αυτό είναι Light blue point Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 19:01 Ο πυρροθριξ: #22.991 22-08-08 19:01 να μια τετοια θα παρω Blondie Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 19:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.992 22-08-08 19:01 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: γιατι choc ηθελε ο Θοδωρης?δεν το ηξερα..νομιζα οτι ειναι σαν και μενα,βιρμανακι να'ναι κι ο,τι να'ναι Click για ανάπτυξη... Μωρέ seal ήθελε κι όταν βρήκε το πλάτωνα του είπα βουρ στο ψητό μου θες και seal! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 19:02 Ο πυρροθριξ: #22.993 22-08-08 19:02 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: που είναι και το τελειότερο δηλαδή... Ο Μορφέας είχε λιλά μπάμπά... έναν ψιλοξενέρωτο γι'αυτό είναι Light blue point Click για ανάπτυξη... ο Μορφεας ειναι σταθερη αξια!!!!!τελειος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 19:06 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.994 22-08-08 19:06 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ο Μορφεας ειναι σταθερη αξια!!!!!τελειος... Click για ανάπτυξη... α... μη πας τώρα να τα μπαλώσεις Παιδία θα βγάλουμε διαβαθμίσεις του μπλε.. Ocean blue point , Πολύ σκούρο μπέ Aegen sea pont , καθαρό μπλε Ionian sea point, ανοιχτό μπλε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 19:07 Ο Θοδωρής έγραψε: #22.995 22-08-08 19:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: που είναι και το τελειότερο δηλαδή... Ο Μορφέας είχε λιλά μπάμπά... έναν ψιλοξενέρωτο γι'αυτό είναι Light blue point Click για ανάπτυξη... Δηλαδη ο μπαμπας του Μορφεα ειναι φλωρος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 19:08 Ο Θοδωρής έγραψε: #22.996 22-08-08 19:08 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: α... μη πας τώρα να τα μπαλώσεις Παιδία θα βγάλουμε διαβαθμίσεις του μπλε.. Ocean blue point , Πολύ σκούρο μπέ Aegen sea pont , καθαρό μπλε Ionian sea point, ανοιχτό μπλε Click για ανάπτυξη... Βασικο το πολυ σκουρο μπλε θα ελενα να το πουμε Mediterranean blue point Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 19:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.997 22-08-08 19:08 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: να μια τετοια θα παρωBlondie Click για ανάπτυξη... Οι catalines πήραν μια γάτα από τη μαμά της Magalli την Diam... πήγαινε να δεις αυτόγκες που έχει.. αλλά θα γίνει όμορφη γάτα... πήγαινε στα news να τη βρεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 19:09 Ο Θοδωρής έγραψε: #22.998 22-08-08 19:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μωρέ seal ήθελε κι όταν βρήκε το πλάτωνα του είπα βουρ στο ψητό μου θες και seal! Click για ανάπτυξη... Βασικα τα αγαπημενα μου χρωματα ειναι seal,blue και choc αλλα και τα red-tabby απο τοτε που ειδα τον πατερα του Πλατωνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 19:09 Ο πυρροθριξ: #22.999 22-08-08 19:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μωρέ seal ήθελε κι όταν βρήκε το πλάτωνα του είπα βουρ στο ψητό μου θες και seal! Click για ανάπτυξη... μονο seal?αααα αυστηρα κριτηρια,σαν τη Βασια μας!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 19:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.000 22-08-08 19:13 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Δηλαδη ο μπαμπας του Μορφεα ειναι φλωρος? Click για ανάπτυξη... ναι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1148 1149 1150 1151 1152 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1150 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1150 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: το έμπειρό μου μάτι μου λέει ότι φαίνεται καραblue- point αλλά δεν στο λέγαμε για να μη στεναχωριέσαι...να φανταστείς έστειλα γράμμα στη magalli και της είπα... άστο magalli θα του το φέρουμε εμείς μαλακά... και είπε εντάξει θα το παρηγορήσω εγώ το αγοράκι μου όταν έρθει... Click για ανάπτυξη... γιατι choc ηθελε ο Θοδωρης?δεν το ηξερα..νομιζα οτι ειναι σαν και μενα,βιρμανακι να'ναι κι ο,τι να'ναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 18:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.990 22-08-08 18:59 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: στις φωτο ετσι φαινεται αλλα παιζει ρολο και το φως!!! εγω νομιζω θα γινει σαν την μαμα του σκουρο μπλε και γι'αυτο μπερδευτικε και η αλλη και εμεις.Δεν ειναι το μπλε το ανοιχτο του Μορφεα.. Click για ανάπτυξη... που είναι και το τελειότερο δηλαδή... Ο Μορφέας είχε λιλά μπάμπά... έναν ψιλοξενέρωτο γι'αυτό είναι Light blue point Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 19:01 Ο πυρροθριξ: #22.991 22-08-08 19:01 να μια τετοια θα παρω Blondie Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 19:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.992 22-08-08 19:01 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: γιατι choc ηθελε ο Θοδωρης?δεν το ηξερα..νομιζα οτι ειναι σαν και μενα,βιρμανακι να'ναι κι ο,τι να'ναι Click για ανάπτυξη... Μωρέ seal ήθελε κι όταν βρήκε το πλάτωνα του είπα βουρ στο ψητό μου θες και seal! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 19:02 Ο πυρροθριξ: #22.993 22-08-08 19:02 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: που είναι και το τελειότερο δηλαδή... Ο Μορφέας είχε λιλά μπάμπά... έναν ψιλοξενέρωτο γι'αυτό είναι Light blue point Click για ανάπτυξη... ο Μορφεας ειναι σταθερη αξια!!!!!τελειος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 19:06 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.994 22-08-08 19:06 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ο Μορφεας ειναι σταθερη αξια!!!!!τελειος... Click για ανάπτυξη... α... μη πας τώρα να τα μπαλώσεις Παιδία θα βγάλουμε διαβαθμίσεις του μπλε.. Ocean blue point , Πολύ σκούρο μπέ Aegen sea pont , καθαρό μπλε Ionian sea point, ανοιχτό μπλε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 19:07 Ο Θοδωρής έγραψε: #22.995 22-08-08 19:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: που είναι και το τελειότερο δηλαδή... Ο Μορφέας είχε λιλά μπάμπά... έναν ψιλοξενέρωτο γι'αυτό είναι Light blue point Click για ανάπτυξη... Δηλαδη ο μπαμπας του Μορφεα ειναι φλωρος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 19:08 Ο Θοδωρής έγραψε: #22.996 22-08-08 19:08 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: α... μη πας τώρα να τα μπαλώσεις Παιδία θα βγάλουμε διαβαθμίσεις του μπλε.. Ocean blue point , Πολύ σκούρο μπέ Aegen sea pont , καθαρό μπλε Ionian sea point, ανοιχτό μπλε Click για ανάπτυξη... Βασικο το πολυ σκουρο μπλε θα ελενα να το πουμε Mediterranean blue point Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 19:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.997 22-08-08 19:08 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: να μια τετοια θα παρωBlondie Click για ανάπτυξη... Οι catalines πήραν μια γάτα από τη μαμά της Magalli την Diam... πήγαινε να δεις αυτόγκες που έχει.. αλλά θα γίνει όμορφη γάτα... πήγαινε στα news να τη βρεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 19:09 Ο Θοδωρής έγραψε: #22.998 22-08-08 19:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μωρέ seal ήθελε κι όταν βρήκε το πλάτωνα του είπα βουρ στο ψητό μου θες και seal! Click για ανάπτυξη... Βασικα τα αγαπημενα μου χρωματα ειναι seal,blue και choc αλλα και τα red-tabby απο τοτε που ειδα τον πατερα του Πλατωνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 19:09 Ο πυρροθριξ: #22.999 22-08-08 19:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μωρέ seal ήθελε κι όταν βρήκε το πλάτωνα του είπα βουρ στο ψητό μου θες και seal! Click για ανάπτυξη... μονο seal?αααα αυστηρα κριτηρια,σαν τη Βασια μας!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 19:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.000 22-08-08 19:13 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Δηλαδη ο μπαμπας του Μορφεα ειναι φλωρος? Click για ανάπτυξη... ναι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1148 1149 1150 1151 1152 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1150 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1150 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: στις φωτο ετσι φαινεται αλλα παιζει ρολο και το φως!!! εγω νομιζω θα γινει σαν την μαμα του σκουρο μπλε και γι'αυτο μπερδευτικε και η αλλη και εμεις.Δεν ειναι το μπλε το ανοιχτο του Μορφεα.. Click για ανάπτυξη... που είναι και το τελειότερο δηλαδή... Ο Μορφέας είχε λιλά μπάμπά... έναν ψιλοξενέρωτο γι'αυτό είναι Light blue point Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 19:01 Ο πυρροθριξ: #22.991 22-08-08 19:01 να μια τετοια θα παρω Blondie Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 19:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.992 22-08-08 19:01 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: γιατι choc ηθελε ο Θοδωρης?δεν το ηξερα..νομιζα οτι ειναι σαν και μενα,βιρμανακι να'ναι κι ο,τι να'ναι Click για ανάπτυξη... Μωρέ seal ήθελε κι όταν βρήκε το πλάτωνα του είπα βουρ στο ψητό μου θες και seal! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 19:02 Ο πυρροθριξ: #22.993 22-08-08 19:02 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: που είναι και το τελειότερο δηλαδή... Ο Μορφέας είχε λιλά μπάμπά... έναν ψιλοξενέρωτο γι'αυτό είναι Light blue point Click για ανάπτυξη... ο Μορφεας ειναι σταθερη αξια!!!!!τελειος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 19:06 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.994 22-08-08 19:06 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ο Μορφεας ειναι σταθερη αξια!!!!!τελειος... Click για ανάπτυξη... α... μη πας τώρα να τα μπαλώσεις Παιδία θα βγάλουμε διαβαθμίσεις του μπλε.. Ocean blue point , Πολύ σκούρο μπέ Aegen sea pont , καθαρό μπλε Ionian sea point, ανοιχτό μπλε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 19:07 Ο Θοδωρής έγραψε: #22.995 22-08-08 19:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: που είναι και το τελειότερο δηλαδή... Ο Μορφέας είχε λιλά μπάμπά... έναν ψιλοξενέρωτο γι'αυτό είναι Light blue point Click για ανάπτυξη... Δηλαδη ο μπαμπας του Μορφεα ειναι φλωρος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 19:08 Ο Θοδωρής έγραψε: #22.996 22-08-08 19:08 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: α... μη πας τώρα να τα μπαλώσεις Παιδία θα βγάλουμε διαβαθμίσεις του μπλε.. Ocean blue point , Πολύ σκούρο μπέ Aegen sea pont , καθαρό μπλε Ionian sea point, ανοιχτό μπλε Click για ανάπτυξη... Βασικο το πολυ σκουρο μπλε θα ελενα να το πουμε Mediterranean blue point Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 19:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.997 22-08-08 19:08 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: να μια τετοια θα παρωBlondie Click για ανάπτυξη... Οι catalines πήραν μια γάτα από τη μαμά της Magalli την Diam... πήγαινε να δεις αυτόγκες που έχει.. αλλά θα γίνει όμορφη γάτα... πήγαινε στα news να τη βρεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 19:09 Ο Θοδωρής έγραψε: #22.998 22-08-08 19:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μωρέ seal ήθελε κι όταν βρήκε το πλάτωνα του είπα βουρ στο ψητό μου θες και seal! Click για ανάπτυξη... Βασικα τα αγαπημενα μου χρωματα ειναι seal,blue και choc αλλα και τα red-tabby απο τοτε που ειδα τον πατερα του Πλατωνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 19:09 Ο πυρροθριξ: #22.999 22-08-08 19:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μωρέ seal ήθελε κι όταν βρήκε το πλάτωνα του είπα βουρ στο ψητό μου θες και seal! Click για ανάπτυξη... μονο seal?αααα αυστηρα κριτηρια,σαν τη Βασια μας!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 19:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.000 22-08-08 19:13 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Δηλαδη ο μπαμπας του Μορφεα ειναι φλωρος? Click για ανάπτυξη... ναι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1148 1149 1150 1151 1152 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1150 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1150 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
να μια τετοια θα παρω Blondie Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 19:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.992 22-08-08 19:01 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: γιατι choc ηθελε ο Θοδωρης?δεν το ηξερα..νομιζα οτι ειναι σαν και μενα,βιρμανακι να'ναι κι ο,τι να'ναι Click για ανάπτυξη... Μωρέ seal ήθελε κι όταν βρήκε το πλάτωνα του είπα βουρ στο ψητό μου θες και seal! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 19:02 Ο πυρροθριξ: #22.993 22-08-08 19:02 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: που είναι και το τελειότερο δηλαδή... Ο Μορφέας είχε λιλά μπάμπά... έναν ψιλοξενέρωτο γι'αυτό είναι Light blue point Click για ανάπτυξη... ο Μορφεας ειναι σταθερη αξια!!!!!τελειος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 19:06 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.994 22-08-08 19:06 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ο Μορφεας ειναι σταθερη αξια!!!!!τελειος... Click για ανάπτυξη... α... μη πας τώρα να τα μπαλώσεις Παιδία θα βγάλουμε διαβαθμίσεις του μπλε.. Ocean blue point , Πολύ σκούρο μπέ Aegen sea pont , καθαρό μπλε Ionian sea point, ανοιχτό μπλε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 19:07 Ο Θοδωρής έγραψε: #22.995 22-08-08 19:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: που είναι και το τελειότερο δηλαδή... Ο Μορφέας είχε λιλά μπάμπά... έναν ψιλοξενέρωτο γι'αυτό είναι Light blue point Click για ανάπτυξη... Δηλαδη ο μπαμπας του Μορφεα ειναι φλωρος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 19:08 Ο Θοδωρής έγραψε: #22.996 22-08-08 19:08 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: α... μη πας τώρα να τα μπαλώσεις Παιδία θα βγάλουμε διαβαθμίσεις του μπλε.. Ocean blue point , Πολύ σκούρο μπέ Aegen sea pont , καθαρό μπλε Ionian sea point, ανοιχτό μπλε Click για ανάπτυξη... Βασικο το πολυ σκουρο μπλε θα ελενα να το πουμε Mediterranean blue point Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 19:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.997 22-08-08 19:08 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: να μια τετοια θα παρωBlondie Click για ανάπτυξη... Οι catalines πήραν μια γάτα από τη μαμά της Magalli την Diam... πήγαινε να δεις αυτόγκες που έχει.. αλλά θα γίνει όμορφη γάτα... πήγαινε στα news να τη βρεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 19:09 Ο Θοδωρής έγραψε: #22.998 22-08-08 19:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μωρέ seal ήθελε κι όταν βρήκε το πλάτωνα του είπα βουρ στο ψητό μου θες και seal! Click για ανάπτυξη... Βασικα τα αγαπημενα μου χρωματα ειναι seal,blue και choc αλλα και τα red-tabby απο τοτε που ειδα τον πατερα του Πλατωνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 19:09 Ο πυρροθριξ: #22.999 22-08-08 19:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μωρέ seal ήθελε κι όταν βρήκε το πλάτωνα του είπα βουρ στο ψητό μου θες και seal! Click για ανάπτυξη... μονο seal?αααα αυστηρα κριτηρια,σαν τη Βασια μας!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 19:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.000 22-08-08 19:13 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Δηλαδη ο μπαμπας του Μορφεα ειναι φλωρος? Click για ανάπτυξη... ναι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1148 1149 1150 1151 1152 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1150 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1150 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: γιατι choc ηθελε ο Θοδωρης?δεν το ηξερα..νομιζα οτι ειναι σαν και μενα,βιρμανακι να'ναι κι ο,τι να'ναι Click για ανάπτυξη... Μωρέ seal ήθελε κι όταν βρήκε το πλάτωνα του είπα βουρ στο ψητό μου θες και seal! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 19:02 Ο πυρροθριξ: #22.993 22-08-08 19:02 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: που είναι και το τελειότερο δηλαδή... Ο Μορφέας είχε λιλά μπάμπά... έναν ψιλοξενέρωτο γι'αυτό είναι Light blue point Click για ανάπτυξη... ο Μορφεας ειναι σταθερη αξια!!!!!τελειος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 19:06 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.994 22-08-08 19:06 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ο Μορφεας ειναι σταθερη αξια!!!!!τελειος... Click για ανάπτυξη... α... μη πας τώρα να τα μπαλώσεις Παιδία θα βγάλουμε διαβαθμίσεις του μπλε.. Ocean blue point , Πολύ σκούρο μπέ Aegen sea pont , καθαρό μπλε Ionian sea point, ανοιχτό μπλε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 19:07 Ο Θοδωρής έγραψε: #22.995 22-08-08 19:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: που είναι και το τελειότερο δηλαδή... Ο Μορφέας είχε λιλά μπάμπά... έναν ψιλοξενέρωτο γι'αυτό είναι Light blue point Click για ανάπτυξη... Δηλαδη ο μπαμπας του Μορφεα ειναι φλωρος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 19:08 Ο Θοδωρής έγραψε: #22.996 22-08-08 19:08 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: α... μη πας τώρα να τα μπαλώσεις Παιδία θα βγάλουμε διαβαθμίσεις του μπλε.. Ocean blue point , Πολύ σκούρο μπέ Aegen sea pont , καθαρό μπλε Ionian sea point, ανοιχτό μπλε Click για ανάπτυξη... Βασικο το πολυ σκουρο μπλε θα ελενα να το πουμε Mediterranean blue point Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 19:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.997 22-08-08 19:08 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: να μια τετοια θα παρωBlondie Click για ανάπτυξη... Οι catalines πήραν μια γάτα από τη μαμά της Magalli την Diam... πήγαινε να δεις αυτόγκες που έχει.. αλλά θα γίνει όμορφη γάτα... πήγαινε στα news να τη βρεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 19:09 Ο Θοδωρής έγραψε: #22.998 22-08-08 19:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μωρέ seal ήθελε κι όταν βρήκε το πλάτωνα του είπα βουρ στο ψητό μου θες και seal! Click για ανάπτυξη... Βασικα τα αγαπημενα μου χρωματα ειναι seal,blue και choc αλλα και τα red-tabby απο τοτε που ειδα τον πατερα του Πλατωνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 19:09 Ο πυρροθριξ: #22.999 22-08-08 19:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μωρέ seal ήθελε κι όταν βρήκε το πλάτωνα του είπα βουρ στο ψητό μου θες και seal! Click για ανάπτυξη... μονο seal?αααα αυστηρα κριτηρια,σαν τη Βασια μας!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 19:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.000 22-08-08 19:13 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Δηλαδη ο μπαμπας του Μορφεα ειναι φλωρος? Click για ανάπτυξη... ναι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1148 1149 1150 1151 1152 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1150 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1150 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: που είναι και το τελειότερο δηλαδή... Ο Μορφέας είχε λιλά μπάμπά... έναν ψιλοξενέρωτο γι'αυτό είναι Light blue point Click για ανάπτυξη... ο Μορφεας ειναι σταθερη αξια!!!!!τελειος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 19:06 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.994 22-08-08 19:06 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ο Μορφεας ειναι σταθερη αξια!!!!!τελειος... Click για ανάπτυξη... α... μη πας τώρα να τα μπαλώσεις Παιδία θα βγάλουμε διαβαθμίσεις του μπλε.. Ocean blue point , Πολύ σκούρο μπέ Aegen sea pont , καθαρό μπλε Ionian sea point, ανοιχτό μπλε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 19:07 Ο Θοδωρής έγραψε: #22.995 22-08-08 19:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: που είναι και το τελειότερο δηλαδή... Ο Μορφέας είχε λιλά μπάμπά... έναν ψιλοξενέρωτο γι'αυτό είναι Light blue point Click για ανάπτυξη... Δηλαδη ο μπαμπας του Μορφεα ειναι φλωρος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 19:08 Ο Θοδωρής έγραψε: #22.996 22-08-08 19:08 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: α... μη πας τώρα να τα μπαλώσεις Παιδία θα βγάλουμε διαβαθμίσεις του μπλε.. Ocean blue point , Πολύ σκούρο μπέ Aegen sea pont , καθαρό μπλε Ionian sea point, ανοιχτό μπλε Click για ανάπτυξη... Βασικο το πολυ σκουρο μπλε θα ελενα να το πουμε Mediterranean blue point Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 19:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.997 22-08-08 19:08 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: να μια τετοια θα παρωBlondie Click για ανάπτυξη... Οι catalines πήραν μια γάτα από τη μαμά της Magalli την Diam... πήγαινε να δεις αυτόγκες που έχει.. αλλά θα γίνει όμορφη γάτα... πήγαινε στα news να τη βρεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 19:09 Ο Θοδωρής έγραψε: #22.998 22-08-08 19:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μωρέ seal ήθελε κι όταν βρήκε το πλάτωνα του είπα βουρ στο ψητό μου θες και seal! Click για ανάπτυξη... Βασικα τα αγαπημενα μου χρωματα ειναι seal,blue και choc αλλα και τα red-tabby απο τοτε που ειδα τον πατερα του Πλατωνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 19:09 Ο πυρροθριξ: #22.999 22-08-08 19:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μωρέ seal ήθελε κι όταν βρήκε το πλάτωνα του είπα βουρ στο ψητό μου θες και seal! Click για ανάπτυξη... μονο seal?αααα αυστηρα κριτηρια,σαν τη Βασια μας!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 19:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.000 22-08-08 19:13 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Δηλαδη ο μπαμπας του Μορφεα ειναι φλωρος? Click για ανάπτυξη... ναι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1148 1149 1150 1151 1152 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1150 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1150 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ο Μορφεας ειναι σταθερη αξια!!!!!τελειος... Click για ανάπτυξη... α... μη πας τώρα να τα μπαλώσεις Παιδία θα βγάλουμε διαβαθμίσεις του μπλε.. Ocean blue point , Πολύ σκούρο μπέ Aegen sea pont , καθαρό μπλε Ionian sea point, ανοιχτό μπλε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 19:07 Ο Θοδωρής έγραψε: #22.995 22-08-08 19:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: που είναι και το τελειότερο δηλαδή... Ο Μορφέας είχε λιλά μπάμπά... έναν ψιλοξενέρωτο γι'αυτό είναι Light blue point Click για ανάπτυξη... Δηλαδη ο μπαμπας του Μορφεα ειναι φλωρος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 19:08 Ο Θοδωρής έγραψε: #22.996 22-08-08 19:08 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: α... μη πας τώρα να τα μπαλώσεις Παιδία θα βγάλουμε διαβαθμίσεις του μπλε.. Ocean blue point , Πολύ σκούρο μπέ Aegen sea pont , καθαρό μπλε Ionian sea point, ανοιχτό μπλε Click για ανάπτυξη... Βασικο το πολυ σκουρο μπλε θα ελενα να το πουμε Mediterranean blue point Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 19:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.997 22-08-08 19:08 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: να μια τετοια θα παρωBlondie Click για ανάπτυξη... Οι catalines πήραν μια γάτα από τη μαμά της Magalli την Diam... πήγαινε να δεις αυτόγκες που έχει.. αλλά θα γίνει όμορφη γάτα... πήγαινε στα news να τη βρεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 19:09 Ο Θοδωρής έγραψε: #22.998 22-08-08 19:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μωρέ seal ήθελε κι όταν βρήκε το πλάτωνα του είπα βουρ στο ψητό μου θες και seal! Click για ανάπτυξη... Βασικα τα αγαπημενα μου χρωματα ειναι seal,blue και choc αλλα και τα red-tabby απο τοτε που ειδα τον πατερα του Πλατωνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 19:09 Ο πυρροθριξ: #22.999 22-08-08 19:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μωρέ seal ήθελε κι όταν βρήκε το πλάτωνα του είπα βουρ στο ψητό μου θες και seal! Click για ανάπτυξη... μονο seal?αααα αυστηρα κριτηρια,σαν τη Βασια μας!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 19:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.000 22-08-08 19:13 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Δηλαδη ο μπαμπας του Μορφεα ειναι φλωρος? Click για ανάπτυξη... ναι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1148 1149 1150 1151 1152 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1150 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1150 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: που είναι και το τελειότερο δηλαδή... Ο Μορφέας είχε λιλά μπάμπά... έναν ψιλοξενέρωτο γι'αυτό είναι Light blue point Click για ανάπτυξη... Δηλαδη ο μπαμπας του Μορφεα ειναι φλωρος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 19:08 Ο Θοδωρής έγραψε: #22.996 22-08-08 19:08 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: α... μη πας τώρα να τα μπαλώσεις Παιδία θα βγάλουμε διαβαθμίσεις του μπλε.. Ocean blue point , Πολύ σκούρο μπέ Aegen sea pont , καθαρό μπλε Ionian sea point, ανοιχτό μπλε Click για ανάπτυξη... Βασικο το πολυ σκουρο μπλε θα ελενα να το πουμε Mediterranean blue point Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 19:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.997 22-08-08 19:08 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: να μια τετοια θα παρωBlondie Click για ανάπτυξη... Οι catalines πήραν μια γάτα από τη μαμά της Magalli την Diam... πήγαινε να δεις αυτόγκες που έχει.. αλλά θα γίνει όμορφη γάτα... πήγαινε στα news να τη βρεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 19:09 Ο Θοδωρής έγραψε: #22.998 22-08-08 19:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μωρέ seal ήθελε κι όταν βρήκε το πλάτωνα του είπα βουρ στο ψητό μου θες και seal! Click για ανάπτυξη... Βασικα τα αγαπημενα μου χρωματα ειναι seal,blue και choc αλλα και τα red-tabby απο τοτε που ειδα τον πατερα του Πλατωνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 19:09 Ο πυρροθριξ: #22.999 22-08-08 19:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μωρέ seal ήθελε κι όταν βρήκε το πλάτωνα του είπα βουρ στο ψητό μου θες και seal! Click για ανάπτυξη... μονο seal?αααα αυστηρα κριτηρια,σαν τη Βασια μας!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 19:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.000 22-08-08 19:13 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Δηλαδη ο μπαμπας του Μορφεα ειναι φλωρος? Click για ανάπτυξη... ναι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1148 1149 1150 1151 1152 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1150 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1150 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: α... μη πας τώρα να τα μπαλώσεις Παιδία θα βγάλουμε διαβαθμίσεις του μπλε.. Ocean blue point , Πολύ σκούρο μπέ Aegen sea pont , καθαρό μπλε Ionian sea point, ανοιχτό μπλε Click για ανάπτυξη... Βασικο το πολυ σκουρο μπλε θα ελενα να το πουμε Mediterranean blue point Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 19:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.997 22-08-08 19:08 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: να μια τετοια θα παρωBlondie Click για ανάπτυξη... Οι catalines πήραν μια γάτα από τη μαμά της Magalli την Diam... πήγαινε να δεις αυτόγκες που έχει.. αλλά θα γίνει όμορφη γάτα... πήγαινε στα news να τη βρεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 19:09 Ο Θοδωρής έγραψε: #22.998 22-08-08 19:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μωρέ seal ήθελε κι όταν βρήκε το πλάτωνα του είπα βουρ στο ψητό μου θες και seal! Click για ανάπτυξη... Βασικα τα αγαπημενα μου χρωματα ειναι seal,blue και choc αλλα και τα red-tabby απο τοτε που ειδα τον πατερα του Πλατωνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 19:09 Ο πυρροθριξ: #22.999 22-08-08 19:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μωρέ seal ήθελε κι όταν βρήκε το πλάτωνα του είπα βουρ στο ψητό μου θες και seal! Click για ανάπτυξη... μονο seal?αααα αυστηρα κριτηρια,σαν τη Βασια μας!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 19:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.000 22-08-08 19:13 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Δηλαδη ο μπαμπας του Μορφεα ειναι φλωρος? Click για ανάπτυξη... ναι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1148 1149 1150 1151 1152 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1150 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1150 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: να μια τετοια θα παρωBlondie Click για ανάπτυξη... Οι catalines πήραν μια γάτα από τη μαμά της Magalli την Diam... πήγαινε να δεις αυτόγκες που έχει.. αλλά θα γίνει όμορφη γάτα... πήγαινε στα news να τη βρεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 19:09 Ο Θοδωρής έγραψε: #22.998 22-08-08 19:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μωρέ seal ήθελε κι όταν βρήκε το πλάτωνα του είπα βουρ στο ψητό μου θες και seal! Click για ανάπτυξη... Βασικα τα αγαπημενα μου χρωματα ειναι seal,blue και choc αλλα και τα red-tabby απο τοτε που ειδα τον πατερα του Πλατωνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 19:09 Ο πυρροθριξ: #22.999 22-08-08 19:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μωρέ seal ήθελε κι όταν βρήκε το πλάτωνα του είπα βουρ στο ψητό μου θες και seal! Click για ανάπτυξη... μονο seal?αααα αυστηρα κριτηρια,σαν τη Βασια μας!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 19:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.000 22-08-08 19:13 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Δηλαδη ο μπαμπας του Μορφεα ειναι φλωρος? Click για ανάπτυξη... ναι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1148 1149 1150 1151 1152 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1150 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1150 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μωρέ seal ήθελε κι όταν βρήκε το πλάτωνα του είπα βουρ στο ψητό μου θες και seal! Click για ανάπτυξη... Βασικα τα αγαπημενα μου χρωματα ειναι seal,blue και choc αλλα και τα red-tabby απο τοτε που ειδα τον πατερα του Πλατωνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 19:09 Ο πυρροθριξ: #22.999 22-08-08 19:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μωρέ seal ήθελε κι όταν βρήκε το πλάτωνα του είπα βουρ στο ψητό μου θες και seal! Click για ανάπτυξη... μονο seal?αααα αυστηρα κριτηρια,σαν τη Βασια μας!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 19:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.000 22-08-08 19:13 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Δηλαδη ο μπαμπας του Μορφεα ειναι φλωρος? Click για ανάπτυξη... ναι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1148 1149 1150 1151 1152 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1150 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1150 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μωρέ seal ήθελε κι όταν βρήκε το πλάτωνα του είπα βουρ στο ψητό μου θες και seal! Click για ανάπτυξη... μονο seal?αααα αυστηρα κριτηρια,σαν τη Βασια μας!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 19:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.000 22-08-08 19:13 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Δηλαδη ο μπαμπας του Μορφεα ειναι φλωρος? Click για ανάπτυξη... ναι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Δηλαδη ο μπαμπας του Μορφεα ειναι φλωρος? Click για ανάπτυξη... ναι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.