Birman-maniacs

Καλημερα! Κουκλακια τα βιρμανακια σας!Τωρα ειδα τη σελιδα αυτη,και ηθελα να ρωτησω τη fotini για το καταλευκο γατουλινι. Απο που το πηρε και αν το αγορασε, ποσο κοστησε.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

γεια σου Κωνσταντινα,καλως ηρθες στο φορουμ.Ενδιαφερεσαι να παρεις ιερη βιρμανιας?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αχ βρε Δανάη,τι ωραία αυτά τα μικρά...Ειδικά το σοκολατένιο.Ειναι απο το εκτροφειο της Σεμελης, αδερφακια της;

δανάκο πήγαινε να δεις την esaya των "catalis"...αυτό το γατί είναι από τα πιο ασχημούλικα "βιρμανακια" που έχω δει...:(

κι εγω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ειναι ψιλοχαλια!!!!!

Αχ βρε Δανάη,τι ωραία αυτά τα μικρά...Ειδικά το σοκολατένιο.Ειναι απο το εκτροφειο της Σεμελης, αδερφακια της;
ναι!!!!!!!!!!!!ειναι τα αδερφακια της!!!!!ολα τα γατακια απο αυτη τη γεννα ειναι υπεροχα!!!!αλλα η Σεμελη και αυτο το σοκολατακι μου αρεσουν πιο πολυ απ'ολα

δανάκο αυτό είναι το καλύτερο δώρο των διακοπών μου μετά από το...άλλο!;)
σε ευχαριστώ...καληνύχτα!:):)
σωπα βρε!!!!δεν εκανα τιποτα!!!και τις καινουριες θα σου βαλω μολις βγουν..;)

Καλημερα! Κουκλακια τα βιρμανακια σας!Τωρα ειδα τη σελιδα αυτη,και ηθελα να ρωτησω τη fotini για το καταλευκο γατουλινι. Απο που το πηρε και αν το αγορασε, ποσο κοστησε.
μπορεις να της στειλεις ενα προσωπικο μηνυμα ετσι ωστε να το δει σιγουρα και να σου απαντησει.

Ναι είναι πραγματικά πολύ καλη "φουρνια".Και το seal τους ειναι πολυ ομορφο.

Ναι είναι πραγματικά πολύ καλη "φουρνια".Και το seal τους ειναι πολυ ομορφο.
και κι αυτο ειναι ομορφο:)
εχουν και ομορφα χρωματα και ειναι ομορφοσχηματισμενα βρε παιδι μου

αλλα ,οπως εχω ξαναπει, απο αυτη τη μαμα
kitty_20080510_1.jpg

και αυτον τον μπαμπα​
versacce_20080510_1.jpg
D* Kitty-Ma

τι μωρα θα εβγαιναν?

αυτο ειναι το γατακι που λεμε με τη Γιουλη οτι ειναι ασχημουλικο

esaya_20080810_1a.jpg
esaya_20080810_3a.jpg
Esaya_20080810_4a.jpg

φιλάκια κορίτσια! δωράκι...είσαι ακόμα κάλυμνο??:)

φιλάκια κορίτσια! δωράκι...είσαι ακόμα κάλυμνο??:)
Ειναι πάντως ασχημούλα,η μάσκα της φταιει,μπορει να φτιάξει μεγαλώνοντας.Γιουλάκο πως τα περνας;Ειμαι Ρόδο για σεμινάρια,επιστρεφω Παρασκευη με τη Μόιρα.Θα περασετε καμια βολτα απο Καλυμνο;

Ειναι πάντως ασχημούλα,η μάσκα της φταιει,μπορει να φτιάξει μεγαλώνοντας.Γιουλάκο πως τα περνας;Ειμαι Ρόδο για σεμινάρια,επιστρεφω Παρασκευη με τη Μόιρα.Θα περασετε καμια βολτα απο Καλυμνο;
δωράκι τι κανεις βρε μέσα τέτοια ώρα???:blink:πολύ ωραία περνάμε εμείς στη πάτμο και στα γύρω νησάκια της...καλώς να δεχτείς το "μοιρακι" σου:)

δανάκο σας έστειλα τις νέες φωτογραφίες με email...θα προσπαθήσω να βάλω μια αλλα δεν ξέρω αν θα τα καταφέρω

δωράκι τι κανεις βρε μέσα τέτοια ώρα???:blink:πολύ ωραία περνάμε εμείς στη πάτμο και στα γύρω νησάκια της...καλώς να δεχτείς το "μοιρακι" σου:)
Δεν είχα ύπνο.Περαστε βρε κι απο μας,μετα την Παρασκευη θα έχω και Μοϊράκι να δεις...Αντε θα σε αφησω και να ζουληξεις.:PΡε παιδιά,η Βάσια που ειναι;:hmm:

Δεν είχα ύπνο.Περαστε βρε κι απο μας,μετα την Παρασκευη θα έχω και Μοϊράκι να δεις...Αντε θα σε αφησω και να ζουληξεις.:PΡε παιδιά,η Βάσια που ειναι;:hmm:
καλημέρα δωράκι...θα φύγουμε για σύρο απόψε το βραδυ! Μια άλλη φορα θα βρεθούμε!:)
η συμπεθέρα μετακόμισε και ακόμα δεν έχει internet:(

Α,ακομα;Πω πω πολυ αργει αυτος ο ΟΤΕ.Τελικα η Καλυψω δεν ειναι εγκυος ε;Καλα να περασετε στη Συρο,ειναι πανεμορφη!Ποτε αναμενετε τις πρωτες αφιξεις βιρμανων;Να ξερω να μπαινω καθε δυο ωρες για να μην βλεπω 400 ποστς;:P:lol:

Α,ακομα;Πω πω πολυ αργει αυτος ο ΟΤΕ.Τελικα η Καλυψω δεν ειναι εγκυος ε;Καλα να περασετε στη Συρο,ειναι πανεμορφη!Ποτε αναμενετε τις πρωτες αφιξεις βιρμανων;Να ξερω να μπαινω καθε δυο ωρες για να μην βλεπω 400 ποστς;:P:lol:
:lol::lol:20 σεπτεμβρίου πετάω για γερμανία, 21 σεπτεμβρίου θα φέρω τον ερωτα και τον "ερεφερ" από το dusseldorf:)

Γιουλακο το παιδακι σου που ειναι χαρμα οφθαλμων...αργησα λιγο αλλα το εβαλα:P

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back