Birman-maniacs

ξερεις τι διαβασα καπου για το πως βγαζουν τα καινουρια χρωματα?τα ζευγαρωνουν με περσικες..

λες?:hmm: μωρέ κι όλη αυτή η γούνα και η πλακουτσωτή μούρη τι γίνεται??:hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Kyat's Ruby
Born on the 8th of September 2001
Ruby is owned by Beatrice Loock and Stephen Ayden.
She is a caramel Silver Tabby point.
nearpic20.jpg
τι ωραιο χρωμα ειναι αυτο βρε παιδι μου:inlove::inlove::inlove:!!!!!!!!!!!!!!!!βεβαια εγω μπορει να το ελεγα και μοκα...:lol::lol::lol:
ναι αυτο ειναι το site που βρηκα κι εγω λιγο πιο πριν αλλο νομιζω πως σε εκεινο που ειχα βρει παλιοτερα ειχε πιο πολλες φωτο απο καραμελ..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

λες?:hmm: μωρέ κι όλη αυτή η γούνα και η πλακουτσωτή μούρη τι γίνεται??:hmm:
ε οχι με αυτες!!!με τις αλλες που εχουν κανονικη μυτη.Τις doll face.

καπου ειχα διαβασει πως για να παρουν -δεν θυμαμαι ποιο χρωμα-ειχαν ζευγαρωσει βιρμανικη με τσιντσιλλα...
μπορει να παιρνουν το γατακι που βγαινει και να το ζευγαρωνουν μετα παλι με βιρμανιας και σιγα-σιγα το γονιδιο της περσικης ελαττωνεται..

ο μελανωρ ειναι πολυ πιο σκουρος απο αυτον βρε!!!αλλα ναι μου αρεσει πολυ το χρωμα του.:D:D:Dγιατι να το κρυψωμεν αλλωστε???:lol::lol::lol:
η πρωτη κοκκινη ταμπυ που μου αρεσε και αρχισα να τις κοιταω ηταν μια που κρατουσε η Μαγκαλι του Θοδωρη αγκαλια και οπως επεφτε το φως τα αφτια της ηταν σαν χρυσα..αλλα και απο πριν ελεγα οτι και ο Οζον των καταλινων ηταν κουκλος...η Βασια φυσικα με εκραζε...
κοίτα... υπάρχουν κάποια κόκκινα που είναι χαλια... αλλα υπάρχουν και κάποια που είναι θεϊκά..εγώ κοιτώ και τη φατσούλα τους να είναι στρογγυλή με ωραίο μεγάλο κεφάλι...το contrast μπλε μάτι κόκκινο μαλλί είναι όλα τα λεφτά:up:.το λένε και οι κομμωτές!:lol:

κοίτα... υπάρχουν κάποια κόκκινα που είναι χαλια... αλλα υπάρχουν και κάποια που είναι θεϊκά..εγώ κοιτώ και τη φατσούλα τους να είναι στρογγυλή με ωραίο μεγάλο κεφάλι...το contrast μπλε μάτι κόκκινο μαλλί είναι όλα τα λεφτά:up:.το λένε και οι κομμωτές!:lol:
:lol::lol::lol::lol::lol::lol:καλο!!!!!!!!!!!!!!
τι ειδα?σκεφτεσαι να παρεις γατουλη στον χριστακη?:):):)

:lol::lol::lol::lol::lol::lol:καλο!!!!!!!!!!!!!!
τι ειδα?σκεφτεσαι να παρεις γατουλη στον χριστακη?:):):)
μωρέ με είχε φάει με ένα british lila αγοράκι και παραλίγο να με πείσει...αλλα τελικά είπαμε όταν ζήσει μονος του να πάρει ένα...έχει τη λοξά μου βλέπεις...:lol:

να αυτην την φωτο ειχα δει....:inlove::inlove::inlove:ευτυχως δεν ειναι εδω η Βασια να με κραξει:lol::lol::lol::lol:
expo%20st%20just%20samedi%202007%20bliss%27%27%27.jpg

δεν φαινονται σαν χρυσα τα αφτια του?

μωρέ με είχε φάει με ένα british lila αγοράκι και παραλίγο να με πείσει...αλλα τελικά είπαμε όταν ζήσει μονος του να πάρει ένα...έχει τη λοξά μου βλέπεις...:lol:
γιατι δεν σε επεισε τελικα?εμενα θα με ειχε πεισει σιγουρα!!!!!!!!!!!
αφου και απο μονη μου βλεπω τα μωρα της Νικολετας και τα λιγουρευομαι!!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:αρεσουν και στον αντρα μου..αν μου ελεγε δεν παιρνουμε κι ενα τετοιο?δεν υπηρχε περιπτωση να μην παρω..:cool:

γιατι δεν σε επεισε τελικα?εμενα θα με ειχε πεισει σιγουρα!!!!!!!!!!!
αφου και απο μονη μου βλεπω τα μωρα της Νικολετας και τα λιγουρευομαι!!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:αρεσουν και στον αντρα μου..αν μου ελεγε δεν παιρνουμε κι ενα τετοιο?δεν υπηρχε περιπτωση να μην παρω..:cool:
ο χρηστος είπε ψέματα στο mario ότι θα πάρει γατάκι για να τον δοκιμάσει κι ο μάριος του είπε τώρα πια πάρτε κι άλλο δεν με νοιάζει ούτως η άλλος πολλά γατιά ehoume.na το θυμάσαι αυτό marie όταν η μάνα μου σου φέρει το τρίτο!:lol:

να αυτην την φωτο ειχα δει....:inlove::inlove::inlove:ευτυχως δεν ειναι εδω η Βασια να με κραξει:lol::lol::lol::lol:

δεν φαινονται σαν χρυσα τα αφτια του?
καλε κούκλος είναι αυτός... είναι ο πατέρας του πλάτωνα και παγκόσμιος πρωταθλητής:cool:... κι αστή συμπεθέρα να κουρεύεται!:P:lol:

βρε δανάκο βάλε μου τις νέες φωτό της σεμέλης εδώ σε παρακαλώ.

ο χρηστος είπε ψέματα στο mario ότι θα πάρει γατάκι για να τον δοκιμάσει κι ο μάριος του είπε τώρα πια πάρτε κι άλλο δεν με νοιάζει ούτως η άλλος πολλά γατιά ehoume.na το θυμάσαι αυτό marie όταν η μάνα μου σου φέρει το τρίτο!:lol:
ε αρα τι ενα τι δυο ακομα?παρε βρε απονη μανα ενα γατι στον γιο σου!!!!αφου και ο Μαριος συμφωνει,το πηρε αποφαση ο ανθρωπος!!!αμα ηθελε ας εκανε κι αλλιως...

faraya_20080823_1.jpg
faraya_20080823_2.jpg

faraya_20080823_2.jpg
faraya_20080823_3.jpg

κουκλα,κουκλα!!!!φτου φτου φτου σκορδα!!!!

silverstar.gif
fahari_200823_1.jpg
fahari_200823_3.jpg
fahari_200823_2.jpg
fahari_200823_4.jpg

θα σου βαλω και τα υπολοιπα,ειναι ολα πολυ ομορφα απο αυτην την γεννα!!!!!

fadiyah_20080823_1a.jpg
fadiyah_20080823_2.jpg
fadiyah_20080823_4.jpg
silverstar.gif
fendy_20080823_1a.jpg
fendy_20080823_3.jpg
fendy_20080823_5.jpg
fendy_20080823_4.jpg
fendy_20080823_7.jpg

μεχρι και ο Φεντυ που στην αρχη ηταν κακομουτσουνο εχει γινει ολα ειναι πολυ ωραια!!!!!!!!!!!!!!!!

τα βλεπεις?

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back