Birman-maniacs

Καλα που δεν σας εστειλαν φωτογραφιες την ωρα που κανανε την αναγκη τους γιατι ολες τις αλλες φασεις της καθημερινοτητας τους σας τις στειλανε πχ. ωρα φαγητου,χτενισμα,ξυπνημα κλπ :lol::lol::lol:
αστα να πανε!!!!
παντως δεν μας εχουν ρωτησει,εμενα τουλαχιστον, τιποτα ρε παιδι μου!!!
ουτε που θα μεινει η γατα,ουτε αν μενουμε μονοι,ουτε αν εχουμε παιδια,αλλα κατοικιδια...τι να πω?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

αστα να πανε!!!!
ουτε που θα μεινει η γατα,ουτε αν μενουμε μονοι,ουτε αν εχουμε παιδια,αλλα κατοικιδια...τι να πω?
Δεν ανησυχούν γιατί ξέρουν οτι έχω το Birman.gr οπότε ξέρουν οτι και τα 2 θα πάνε στα τέλεια σπίτια:rolleyes::lol::lol::lol:
Είναι στον κόσμο τους:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

αυτα δεν ειναι τιποτα!!!!θυμαστε που μετρουσαμε μηνες?...
ε-ε-ερχονται...
Ουσιαστικά σε 21 μέρες θα έχω τον erefer, ούτε που το πιστεύω!:up:

αστα να πανε!!!!

Εγω σε καθε εκτροφεα εστελνα ενα πολυ αναλυτικο e-mail και ετσι απεφευγα τις ερωτησεις μετεπειτα:lol:

Δεν ανησυχούν γιατί ξέρουν οτι έχω το Birman.gr οπότε ξέρουν οτι και τα 2 θα πάνε στα τέλεια σπίτια:rolleyes::lol::lol::lol:
Είναι στον κόσμο τους:D
τωρα αυτο στο ειπαν ή το υποθετεις?

Ουσιαστικά σε 21 μέρες θα έχω τον erefer, ούτε που το πιστεύω!:up:
μηπως το πιστευω εγω?:happy::happy::happy:

Εγω σε καθε εκτροφεα εστελνα ενα πολυ αναλυτικο e-mail και ετσι απεφευγα τις ερωτησεις μετεπειτα:lol:
Και εγώ τις πιο πολλές φορές ετσι έκανα, μόνο σε αυτή εδώ δεν είπα τίποτα:lol:

Και εγώ τις πιο πολλές φορές ετσι έκανα, μόνο σε αυτή εδώ δεν είπα τίποτα:lol:
εγω τους ελεγα λιγα πραγματα για να δω αν θα με ρωτησουν και τιποτα..(γυναικειο μυαλο)
παντως οι πιο πολλοι ρωτουσαν...

Κοιτάξτε τι θέλω να πάρω εγώ και τι με αναγκάζει να πάρω η Κατερίνα:mad:
Γυναίκες..:P:D:lol:

cbr600rrvu1.jpg

dio35srfc0.jpg

Μου έστειλαν αυτό μολις τώρα

Hello Danai and Vasilis,

here I send you not a catphoto, but a picture of Andre and me. So Julie know, who picks her up at the airport.

Do you know her arrival-time at the airport in Düsseldorf on 20.09. ?

The picture is 3 years old- and we made it during our holiday in greece- at Samos island.

Greetings,
Ina

Δαναη εσυ σε 21 μερες θα παραλαβεις ενα tea-cup minimie τσιουαουα?:P:P:lol::lol:
ναι και εχει και αφτογκες!!!!!!!!!!!!!!!:lol::lol::lol:

Κοιτάξτε τι θέλω να πάρω εγώ και τι με αναγκάζει να πάρω η Κατερίνα:mad:
Γυναίκες..:P:D:lol:

cbr600rrvu1.jpg

dio35srfc0.jpg

Αμα παρεις το δευτερο θα σου πεταω ντοματες:lol:,θα εισαι σαν καμια γρια που πηγαινει για ψωνια:lol::lol:

Μου έστειλαν αυτό μολις τώρα

Hello Danai and Vasilis,

here I send you not a catphoto, but a picture of Andre and me. So Julie know, who picks her up at the airport.

Do you know her arrival-time at the airport in Düsseldorf on 20.09. ?

The picture is 3 years old- and we made it during our holiday in greece- at Samos island.

Greetings,
Ina

Βαλε λιγο την φωτογραφια τους να γελασουμε:lol:

Αμα παρεις το δευτερο θα σου πεταω ντοματες:lol:,θα εισαι σαν καμια γρια που πηγαινει για ψωνια:lol::lol:
Αστα να πάνε, για καμια λαϊκή θα είμαι:lol::lol::lol:
Η Ινα και ο Αντρέ

πω πω την ειδα!!!!!αυτος ειναι τελειως γερμανοφατσα...ρε Βασιλη που θα την στειλουμε την Γιουλη?φοβαμαι....:cry::cry::cry:

Το νερό είναι Ζαγόρι στην Ελλάδα είναι..

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back