ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Μπας και πείσουμε το Βασίλη να μας κάνει κι εμάς έκπληξη και μας πάρει μαζί του!Ολες μαζι .......ΑΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
erefer
Διάσημο μέλος
Οχι δεν νομίζω να μου το έχεις πείΒασίλη σου έχω πει ότι είσαι ο ωραιότερος και καλύτερος άντρας που έχω γνωρίσει κι ότι επίσης έχω πολλά λεφτά και θα σου φέρω και άλλα γατιά Βιρμανικά τσάμπα??![]()

Τον Ιούλιο μου ήρθε η ιδέα, όταν ειδα κατι φωτογραφίες και διάβασα κατι άρθρα, λίγα μέρη στον κόσμο είναι τόσο φανταστικά
Οπότε το σχέδιο μπήκε σε εφαρμογή

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα
Διακεκριμένο μέλος
Λες, να σκασουμε μυτη στο αεροδρομιο τη μερα που θα φευγουν με βαλιτσες κτλ ???Μπας και πείσουμε το Βασίλη να μας κάνει κι εμάς έκπληξη και μας πάρει μαζί του!![]()

erefer
Διάσημο μέλος
Blackmail ε? Σωστή σκέψη και εγώ αυτό θα σκεφτόμουνα με τη μίαΠόσα μας δίνεις για να μην της το πούμε?![]()

Μα πως ταιριάζουμε..

Αντα
Διακεκριμένο μέλος
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Ωραία!! Αντε να πάτε και να μας πείτε εντυπώσεις...θα πάρετε και το παιδί σας μαζί?Οχι δεν νομίζω να μου το έχεις πεί
Τον Ιούλιο μου ήρθε η ιδέα, όταν ειδα κατι φωτογραφίες και διάβασα κατι άρθρα, λίγα μέρη στον κόσμο είναι τόσο φανταστικά![]()
Οπότε το σχέδιο μπήκε σε εφαρμογή![]()

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Π Ο Λ ΥΝα κανω μια ασχετη ερωτηση? εσυ δεν φοβασαι τα αεροπλανα?
Σ Ω Σ Τ Η
Π Α Ρ Α Τ Η Ρ Η Σ Η

erefer
Διάσημο μέλος
Τα εισιτήρια δεν είναι τοσο ακριβά οσο πίστευα, βρίσκεις παρα πολύ καλές τιμές ετσι και το ψάξεις το θέμα. Λοιπόν θα 'ρθείτε?Μπας και πείσουμε το Βασίλη να μας κάνει κι εμάς έκπληξη και μας πάρει μαζί του!![]()

Αντα
Διακεκριμένο μέλος
Ευχαριστω ευχαριστωΠ Ο Λ Υ
Σ Ω Σ Τ Η
Π Α Ρ Α Τ Η Ρ Η Σ Η
![]()

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Και τα εισιτήρια μας?Λες, να σκασουμε μυτη στο αεροδρομιο τη μερα που θα φευγουν με βαλιτσες κτλ ???![]()

θα πουλήσουμε το κορμί μας μήπως?? 

Αντα
Διακεκριμένο μέλος

Αντα
Διακεκριμένο μέλος
Σσσσσσ δεν ηθελα να στο πω....θα τους κλεισουμε στη τουαλετα και θα ταξιδεψουμε εμεις!!!!!!!!Και τα εισιτήρια μας?θα πουλήσουμε το κορμί μας μήπως??
![]()

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
θα έρθουμε εμείς μπαρμπά Βασίλη και εσείς τελευταία στιγμή θα δειλιάσετε και θα μας κουνάτε το μαντήλι όταν θα μπαίνουμε στο αεροπλάνοΤα εισιτήρια δεν είναι τοσο ακριβά οσο πίστευα, βρίσκεις παρα πολύ καλές τιμές ετσι και το ψάξεις το θέμα. Λοιπόν θα 'ρθείτε?![]()
...ε Αντα?? 

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
ΑΠΕΙΡΕΣ ΩΡΕΣ ΒΑΣΙΛΗ!Και το ταξιδι διαρκει και μερικες ωρες...![]()

Αντα
Διακεκριμένο μέλος
Ναι ναι ετσιθα έρθουμε εμείς μπαρμπά Βασίλη και εσείς τελευταία στιγμή θα δειλιάσετε και θα μας κουνάτε το μαντήλι όταν θα μπαίνουμε στο αεροπλάνο...ε Αντα??
![]()

erefer
Διάσημο μέλος
Λοιπόν με έχετε παρεξηγήσειΝα κανω μια ασχετη ερωτηση? εσυ δεν φοβασαι τα αεροπλανα?

Ναί τα φοβάμαι αλλά αμα είναι για κατι τετοιο (εκπληξη που ουτε μια στο εκατομμυριο θα φανταζόταν λόγω αεροπλάνου
) είμαι άχρηστος άνθρωπος και θα μπώ στο αεροπλάνο για δεκα ώρες

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος

Αντα
Διακεκριμένο μέλος
Ακομη δεν το εχει σχολιασει....λες να λυποθυμησε μονο στη σκεψη, ενος ατελειωτου μακρινουυυυυυυυυυυυυ ταξιδιου ?????ΑΠΕΙΡΕΣ ΩΡΕΣ ΒΑΣΙΛΗ!![]()

erefer
Διάσημο μέλος
Και τα εισιτήρια μας?θα πουλήσουμε το κορμί μας μήπως??
![]()

Αντα
Διακεκριμένο μέλος
Και το ''παιδι'' σου δεν αξιζει αυτη την θυσια ???????Λοιπόν με έχετε παρεξηγήσει
Ναί τα φοβάμαι αλλά αμα είναι για κατι τετοιο (εκπληξη που ουτε μια στο εκατομμυριο θα φανταζόταν λόγω αεροπλάνου) είμαι άχρηστος άνθρωπος και θα μπώ στο αεροπλάνο για δεκα ώρες
![]()

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool