ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.241 11-09-08 17:03 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Λοιπόν με έχετε παρεξηγήσει Ναί τα φοβάμαι αλλά αμα είναι για κατι τετοιο (εκπληξη που ουτε μια στο εκατομμυριο θα φανταζόταν λόγω αεροπλάνου) είμαι άχρηστος άνθρωπος και θα μπώ στο αεροπλάνο για δεκα ώρες Click για ανάπτυξη... για το παιδί σου όμως δεν θυσιάζεσαι ε??? Θα του το πω εγώ τώρα να μάθεις!! Αμα ερχόμενο από τη Γερμανία σου καρφώσει καμιά γρατζουνιά... μη παραξενευτείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.242 11-09-08 17:03 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Και το ''παιδι'' σου δεν αξιζει αυτη την θυσια ??????? Click για ανάπτυξη... Α... ρε Αντούλα πες τα κι εσύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:04 Ο erefer έγραψε: #24.243 11-09-08 17:04 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ακομη δεν το εχει σχολιασει....λες να λυποθυμησε μονο στη σκεψη, ενος ατελειωτου μακρινουυυυυυυυυυυυυ ταξιδιου ????? Click για ανάπτυξη... Κάθομαι και γελάω μόνος μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.244 11-09-08 17:04 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Click για ανάπτυξη... γελάς ε?? Οταν θα μας κουνάς το μαντήλι εμείς θα γελάμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.245 11-09-08 17:05 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ακομη δεν το εχει σχολιασει....λες να λυποθυμησε μονο στη σκεψη, ενος ατελειωτου μακρινουυυυυυυυυυυυυ ταξιδιου ????? Click για ανάπτυξη... λες να πήγε για αλλαγή Pamper?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:06 Η Αντα έγραψε: #24.246 11-09-08 17:06 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Α... ρε Αντούλα πες τα κι εσύ! Click για ανάπτυξη... Συμφωνουμε βλεπω.....σε ανταλλαγμα να ζητησεις ενα εισητηριο για Μαλδιβες .. Αλλιως γατι δεν εχει!! κρατα το ομηρο! ζητα λυτρα!! χαχα χαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:07 Ο erefer έγραψε: #24.247 11-09-08 17:07 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Και το ''παιδι'' σου δεν αξιζει αυτη την θυσια ??????? Click για ανάπτυξη... Φυσικά και αξίζει τη θυσία, εξάλλου στην Ιταλία είχα πεί οτι θα πήγαινα με αεροπλάνο αν θυμάσαι, τότε που ήταν να πάρω γατάκι απ'τη Clarisse. Απλά για Γερμανία δεν ξέρω μου έκατσε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.248 11-09-08 17:07 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Συμφωνουμε βλεπω.....σε ανταλλαγμα να ζητησεις ενα εισητηριο για Μαλδιβες .. Αλλιως γατι δεν εχει!! κρατα το ομηρο! ζητα λυτρα!! χαχα χαχα Click για ανάπτυξη... Μωρέ τώρα που μας το ξεφούρνησε αυτό τον έχω στο χέρι... που να ξαναμιλήσει για Μαλδίβες!! Για Μαλβίδες ίσως!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.249 11-09-08 17:08 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Φυσικά και αξίζει τη θυσία, εξάλλου στην Ιταλία είχα πεί οτι θα πήγαινα με αεροπλάνο αν θυμάσαι, τότε που ήταν να πάρω γατάκι απ'τη Clarisse. Απλά για Γερμανία δεν ξέρω μου έκατσε Click για ανάπτυξη... Με αυτοκίνητο και καράβι είχες πει μήπως? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:09 Ο erefer έγραψε: #24.250 11-09-08 17:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: για το παιδί σου όμως δεν θυσιάζεσαι ε??? Θα του το πω εγώ τώρα να μάθεις!! Αμα ερχόμενο από τη Γερμανία σου καρφώσει καμιά γρατζουνιά... μη παραξενευτείς Click για ανάπτυξη... Θα του πείς κακα λόγια για μένα ε? θα μου πληρώσεις το γιατρό μετά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:09 Η Αντα έγραψε: #24.251 11-09-08 17:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μωρέ τώρα που μας το ξεφούρνησε αυτό τον έχω στο χέρι... που να ξαναμιλήσει για Μαλδίβες!! Για Μαλβίδες ίσως!! Click για ανάπτυξη... Χι χι χι ....πες τον οτι θα του τον στειλεις τουφα τουφα αν δεν πληρωσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.252 11-09-08 17:10 "Ξέρετε τρέμω τα αεροπλάνα έχω υψοφοβία αλλά για ένα δεκάωρο ταξειδάκι στην άκρη του κόσμου δεν θα'λεγα όχι..." Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:10 Η Αντα έγραψε: #24.253 11-09-08 17:10 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Φυσικά και αξίζει τη θυσία, εξάλλου στην Ιταλία είχα πεί οτι θα πήγαινα με αεροπλάνο αν θυμάσαι, τότε που ήταν να πάρω γατάκι απ'τη Clarisse. Απλά για Γερμανία δεν ξέρω μου έκατσε Click για ανάπτυξη... Ενω για ενα 10ωρο ταξειδι μια χαρα σου εκατσε.....ασε που θα αλλαξεις και αεροπλανο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:11 Η Αντα έγραψε: #24.254 11-09-08 17:11 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: "Ξέρετε τρέμω τα αεροπλάνα έχω υψοφοβία αλλά για ένα δεκάωρο ταξειδάκι στην άκρη του κόσμου δεν θα'λεγα όχι..." Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.255 11-09-08 17:11 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Θα του πείς κακα λόγια για μένα ε? θα μου πληρώσεις το γιατρό μετά Click για ανάπτυξη... Αντούλα τι θα έλεγες για τον erefer? Σου αρέσει σαν γατάκι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:12 Ο erefer έγραψε: #24.256 11-09-08 17:12 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Με αυτοκίνητο και καράβι είχες πει μήπως? Click για ανάπτυξη... Ναί ηταν και αυτή μια λύση αλλά πιστεψε με στο τέλος με αεροπλάνο μάλλον θα πήγαινα Δεν είμαι απ'τους τύπους που οταν μπαίνουν στο αεροπλάνο γίνονται σαν άσπρο πανί σε αυτό είμαι σίγουρος Απλά θα νιώθω περίεργα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.257 11-09-08 17:13 Ελά Βασίλη μου πλάκα κάνουμε ε?? Να πάτε αγοράκι μου... και να περάσετε καλά... κι εμείς στο ξενοδοχειάκι θα σας κάνουμε cat sitting ΟΚ??? Αντα... καλόπιασέ τον τώρα να μας πάρει μαζί του! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:13 Η Αντα έγραψε: #24.258 11-09-08 17:13 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αντούλα τι θα έλεγες για τον erefer? Σου αρέσει σαν γατάκι?? Click για ανάπτυξη... Και βεβαια μου αρεσει....εχω και πολλα δωματια, μην σου πω οτι εχω ενα εντελως αδειο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.259 11-09-08 17:14 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Ναί ηταν και αυτή μια λύση αλλά πιστεψε με στο τέλος με αεροπλάνο μάλλον θα πήγαινα Δεν είμαι απ'τους τύπους που οταν μπαίνουν στο αεροπλάνο γίνονται σαν άσπρο πανί σε αυτό είμαι σίγουρος Απλά θα νιώθω περίεργα Click για ανάπτυξη... Βασίλη να σου πω ένα μυστικό? Κι εγώ ψιλοφοβάμαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:15 Η Αντα έγραψε: #24.260 11-09-08 17:15 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Ναί ηταν και αυτή μια λύση αλλά πιστεψε με στο τέλος με αεροπλάνο μάλλον θα πήγαινα Δεν είμαι απ'τους τύπους που οταν μπαίνουν στο αεροπλάνο γίνονται σαν άσπρο πανί σε αυτό είμαι σίγουρος Απλά θα νιώθω περίεργα Click για ανάπτυξη... Μηπως δεν εχεις υψοφοβια, αλλα ακροφοβια?? γιατι και εγω το υψος δεν το φοβαμαι, στην ακρη στο μπαλκονι αν παω, με πιανει ταχυπαλμια. Στο αεροπλανο δεν φοβαμαι,γιατι νιωθω ασφαλης, ειναι κλειστο χωρο γιαυτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1211 1212 1213 1214 1215 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1213 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1213 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από erefer: Λοιπόν με έχετε παρεξηγήσει Ναί τα φοβάμαι αλλά αμα είναι για κατι τετοιο (εκπληξη που ουτε μια στο εκατομμυριο θα φανταζόταν λόγω αεροπλάνου) είμαι άχρηστος άνθρωπος και θα μπώ στο αεροπλάνο για δεκα ώρες Click για ανάπτυξη... για το παιδί σου όμως δεν θυσιάζεσαι ε??? Θα του το πω εγώ τώρα να μάθεις!! Αμα ερχόμενο από τη Γερμανία σου καρφώσει καμιά γρατζουνιά... μη παραξενευτείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.242 11-09-08 17:03 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Και το ''παιδι'' σου δεν αξιζει αυτη την θυσια ??????? Click για ανάπτυξη... Α... ρε Αντούλα πες τα κι εσύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:04 Ο erefer έγραψε: #24.243 11-09-08 17:04 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ακομη δεν το εχει σχολιασει....λες να λυποθυμησε μονο στη σκεψη, ενος ατελειωτου μακρινουυυυυυυυυυυυυ ταξιδιου ????? Click για ανάπτυξη... Κάθομαι και γελάω μόνος μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.244 11-09-08 17:04 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Click για ανάπτυξη... γελάς ε?? Οταν θα μας κουνάς το μαντήλι εμείς θα γελάμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.245 11-09-08 17:05 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ακομη δεν το εχει σχολιασει....λες να λυποθυμησε μονο στη σκεψη, ενος ατελειωτου μακρινουυυυυυυυυυυυυ ταξιδιου ????? Click για ανάπτυξη... λες να πήγε για αλλαγή Pamper?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:06 Η Αντα έγραψε: #24.246 11-09-08 17:06 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Α... ρε Αντούλα πες τα κι εσύ! Click για ανάπτυξη... Συμφωνουμε βλεπω.....σε ανταλλαγμα να ζητησεις ενα εισητηριο για Μαλδιβες .. Αλλιως γατι δεν εχει!! κρατα το ομηρο! ζητα λυτρα!! χαχα χαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:07 Ο erefer έγραψε: #24.247 11-09-08 17:07 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Και το ''παιδι'' σου δεν αξιζει αυτη την θυσια ??????? Click για ανάπτυξη... Φυσικά και αξίζει τη θυσία, εξάλλου στην Ιταλία είχα πεί οτι θα πήγαινα με αεροπλάνο αν θυμάσαι, τότε που ήταν να πάρω γατάκι απ'τη Clarisse. Απλά για Γερμανία δεν ξέρω μου έκατσε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.248 11-09-08 17:07 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Συμφωνουμε βλεπω.....σε ανταλλαγμα να ζητησεις ενα εισητηριο για Μαλδιβες .. Αλλιως γατι δεν εχει!! κρατα το ομηρο! ζητα λυτρα!! χαχα χαχα Click για ανάπτυξη... Μωρέ τώρα που μας το ξεφούρνησε αυτό τον έχω στο χέρι... που να ξαναμιλήσει για Μαλδίβες!! Για Μαλβίδες ίσως!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.249 11-09-08 17:08 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Φυσικά και αξίζει τη θυσία, εξάλλου στην Ιταλία είχα πεί οτι θα πήγαινα με αεροπλάνο αν θυμάσαι, τότε που ήταν να πάρω γατάκι απ'τη Clarisse. Απλά για Γερμανία δεν ξέρω μου έκατσε Click για ανάπτυξη... Με αυτοκίνητο και καράβι είχες πει μήπως? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:09 Ο erefer έγραψε: #24.250 11-09-08 17:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: για το παιδί σου όμως δεν θυσιάζεσαι ε??? Θα του το πω εγώ τώρα να μάθεις!! Αμα ερχόμενο από τη Γερμανία σου καρφώσει καμιά γρατζουνιά... μη παραξενευτείς Click για ανάπτυξη... Θα του πείς κακα λόγια για μένα ε? θα μου πληρώσεις το γιατρό μετά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:09 Η Αντα έγραψε: #24.251 11-09-08 17:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μωρέ τώρα που μας το ξεφούρνησε αυτό τον έχω στο χέρι... που να ξαναμιλήσει για Μαλδίβες!! Για Μαλβίδες ίσως!! Click για ανάπτυξη... Χι χι χι ....πες τον οτι θα του τον στειλεις τουφα τουφα αν δεν πληρωσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.252 11-09-08 17:10 "Ξέρετε τρέμω τα αεροπλάνα έχω υψοφοβία αλλά για ένα δεκάωρο ταξειδάκι στην άκρη του κόσμου δεν θα'λεγα όχι..." Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:10 Η Αντα έγραψε: #24.253 11-09-08 17:10 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Φυσικά και αξίζει τη θυσία, εξάλλου στην Ιταλία είχα πεί οτι θα πήγαινα με αεροπλάνο αν θυμάσαι, τότε που ήταν να πάρω γατάκι απ'τη Clarisse. Απλά για Γερμανία δεν ξέρω μου έκατσε Click για ανάπτυξη... Ενω για ενα 10ωρο ταξειδι μια χαρα σου εκατσε.....ασε που θα αλλαξεις και αεροπλανο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:11 Η Αντα έγραψε: #24.254 11-09-08 17:11 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: "Ξέρετε τρέμω τα αεροπλάνα έχω υψοφοβία αλλά για ένα δεκάωρο ταξειδάκι στην άκρη του κόσμου δεν θα'λεγα όχι..." Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.255 11-09-08 17:11 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Θα του πείς κακα λόγια για μένα ε? θα μου πληρώσεις το γιατρό μετά Click για ανάπτυξη... Αντούλα τι θα έλεγες για τον erefer? Σου αρέσει σαν γατάκι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:12 Ο erefer έγραψε: #24.256 11-09-08 17:12 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Με αυτοκίνητο και καράβι είχες πει μήπως? Click για ανάπτυξη... Ναί ηταν και αυτή μια λύση αλλά πιστεψε με στο τέλος με αεροπλάνο μάλλον θα πήγαινα Δεν είμαι απ'τους τύπους που οταν μπαίνουν στο αεροπλάνο γίνονται σαν άσπρο πανί σε αυτό είμαι σίγουρος Απλά θα νιώθω περίεργα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.257 11-09-08 17:13 Ελά Βασίλη μου πλάκα κάνουμε ε?? Να πάτε αγοράκι μου... και να περάσετε καλά... κι εμείς στο ξενοδοχειάκι θα σας κάνουμε cat sitting ΟΚ??? Αντα... καλόπιασέ τον τώρα να μας πάρει μαζί του! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:13 Η Αντα έγραψε: #24.258 11-09-08 17:13 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αντούλα τι θα έλεγες για τον erefer? Σου αρέσει σαν γατάκι?? Click για ανάπτυξη... Και βεβαια μου αρεσει....εχω και πολλα δωματια, μην σου πω οτι εχω ενα εντελως αδειο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.259 11-09-08 17:14 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Ναί ηταν και αυτή μια λύση αλλά πιστεψε με στο τέλος με αεροπλάνο μάλλον θα πήγαινα Δεν είμαι απ'τους τύπους που οταν μπαίνουν στο αεροπλάνο γίνονται σαν άσπρο πανί σε αυτό είμαι σίγουρος Απλά θα νιώθω περίεργα Click για ανάπτυξη... Βασίλη να σου πω ένα μυστικό? Κι εγώ ψιλοφοβάμαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:15 Η Αντα έγραψε: #24.260 11-09-08 17:15 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Ναί ηταν και αυτή μια λύση αλλά πιστεψε με στο τέλος με αεροπλάνο μάλλον θα πήγαινα Δεν είμαι απ'τους τύπους που οταν μπαίνουν στο αεροπλάνο γίνονται σαν άσπρο πανί σε αυτό είμαι σίγουρος Απλά θα νιώθω περίεργα Click για ανάπτυξη... Μηπως δεν εχεις υψοφοβια, αλλα ακροφοβια?? γιατι και εγω το υψος δεν το φοβαμαι, στην ακρη στο μπαλκονι αν παω, με πιανει ταχυπαλμια. Στο αεροπλανο δεν φοβαμαι,γιατι νιωθω ασφαλης, ειναι κλειστο χωρο γιαυτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1211 1212 1213 1214 1215 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1213 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1213 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Και το ''παιδι'' σου δεν αξιζει αυτη την θυσια ??????? Click για ανάπτυξη... Α... ρε Αντούλα πες τα κι εσύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:04 Ο erefer έγραψε: #24.243 11-09-08 17:04 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ακομη δεν το εχει σχολιασει....λες να λυποθυμησε μονο στη σκεψη, ενος ατελειωτου μακρινουυυυυυυυυυυυυ ταξιδιου ????? Click για ανάπτυξη... Κάθομαι και γελάω μόνος μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.244 11-09-08 17:04 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Click για ανάπτυξη... γελάς ε?? Οταν θα μας κουνάς το μαντήλι εμείς θα γελάμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.245 11-09-08 17:05 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ακομη δεν το εχει σχολιασει....λες να λυποθυμησε μονο στη σκεψη, ενος ατελειωτου μακρινουυυυυυυυυυυυυ ταξιδιου ????? Click για ανάπτυξη... λες να πήγε για αλλαγή Pamper?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:06 Η Αντα έγραψε: #24.246 11-09-08 17:06 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Α... ρε Αντούλα πες τα κι εσύ! Click για ανάπτυξη... Συμφωνουμε βλεπω.....σε ανταλλαγμα να ζητησεις ενα εισητηριο για Μαλδιβες .. Αλλιως γατι δεν εχει!! κρατα το ομηρο! ζητα λυτρα!! χαχα χαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:07 Ο erefer έγραψε: #24.247 11-09-08 17:07 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Και το ''παιδι'' σου δεν αξιζει αυτη την θυσια ??????? Click για ανάπτυξη... Φυσικά και αξίζει τη θυσία, εξάλλου στην Ιταλία είχα πεί οτι θα πήγαινα με αεροπλάνο αν θυμάσαι, τότε που ήταν να πάρω γατάκι απ'τη Clarisse. Απλά για Γερμανία δεν ξέρω μου έκατσε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.248 11-09-08 17:07 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Συμφωνουμε βλεπω.....σε ανταλλαγμα να ζητησεις ενα εισητηριο για Μαλδιβες .. Αλλιως γατι δεν εχει!! κρατα το ομηρο! ζητα λυτρα!! χαχα χαχα Click για ανάπτυξη... Μωρέ τώρα που μας το ξεφούρνησε αυτό τον έχω στο χέρι... που να ξαναμιλήσει για Μαλδίβες!! Για Μαλβίδες ίσως!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.249 11-09-08 17:08 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Φυσικά και αξίζει τη θυσία, εξάλλου στην Ιταλία είχα πεί οτι θα πήγαινα με αεροπλάνο αν θυμάσαι, τότε που ήταν να πάρω γατάκι απ'τη Clarisse. Απλά για Γερμανία δεν ξέρω μου έκατσε Click για ανάπτυξη... Με αυτοκίνητο και καράβι είχες πει μήπως? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:09 Ο erefer έγραψε: #24.250 11-09-08 17:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: για το παιδί σου όμως δεν θυσιάζεσαι ε??? Θα του το πω εγώ τώρα να μάθεις!! Αμα ερχόμενο από τη Γερμανία σου καρφώσει καμιά γρατζουνιά... μη παραξενευτείς Click για ανάπτυξη... Θα του πείς κακα λόγια για μένα ε? θα μου πληρώσεις το γιατρό μετά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:09 Η Αντα έγραψε: #24.251 11-09-08 17:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μωρέ τώρα που μας το ξεφούρνησε αυτό τον έχω στο χέρι... που να ξαναμιλήσει για Μαλδίβες!! Για Μαλβίδες ίσως!! Click για ανάπτυξη... Χι χι χι ....πες τον οτι θα του τον στειλεις τουφα τουφα αν δεν πληρωσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.252 11-09-08 17:10 "Ξέρετε τρέμω τα αεροπλάνα έχω υψοφοβία αλλά για ένα δεκάωρο ταξειδάκι στην άκρη του κόσμου δεν θα'λεγα όχι..." Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:10 Η Αντα έγραψε: #24.253 11-09-08 17:10 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Φυσικά και αξίζει τη θυσία, εξάλλου στην Ιταλία είχα πεί οτι θα πήγαινα με αεροπλάνο αν θυμάσαι, τότε που ήταν να πάρω γατάκι απ'τη Clarisse. Απλά για Γερμανία δεν ξέρω μου έκατσε Click για ανάπτυξη... Ενω για ενα 10ωρο ταξειδι μια χαρα σου εκατσε.....ασε που θα αλλαξεις και αεροπλανο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:11 Η Αντα έγραψε: #24.254 11-09-08 17:11 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: "Ξέρετε τρέμω τα αεροπλάνα έχω υψοφοβία αλλά για ένα δεκάωρο ταξειδάκι στην άκρη του κόσμου δεν θα'λεγα όχι..." Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.255 11-09-08 17:11 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Θα του πείς κακα λόγια για μένα ε? θα μου πληρώσεις το γιατρό μετά Click για ανάπτυξη... Αντούλα τι θα έλεγες για τον erefer? Σου αρέσει σαν γατάκι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:12 Ο erefer έγραψε: #24.256 11-09-08 17:12 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Με αυτοκίνητο και καράβι είχες πει μήπως? Click για ανάπτυξη... Ναί ηταν και αυτή μια λύση αλλά πιστεψε με στο τέλος με αεροπλάνο μάλλον θα πήγαινα Δεν είμαι απ'τους τύπους που οταν μπαίνουν στο αεροπλάνο γίνονται σαν άσπρο πανί σε αυτό είμαι σίγουρος Απλά θα νιώθω περίεργα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.257 11-09-08 17:13 Ελά Βασίλη μου πλάκα κάνουμε ε?? Να πάτε αγοράκι μου... και να περάσετε καλά... κι εμείς στο ξενοδοχειάκι θα σας κάνουμε cat sitting ΟΚ??? Αντα... καλόπιασέ τον τώρα να μας πάρει μαζί του! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:13 Η Αντα έγραψε: #24.258 11-09-08 17:13 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αντούλα τι θα έλεγες για τον erefer? Σου αρέσει σαν γατάκι?? Click για ανάπτυξη... Και βεβαια μου αρεσει....εχω και πολλα δωματια, μην σου πω οτι εχω ενα εντελως αδειο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.259 11-09-08 17:14 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Ναί ηταν και αυτή μια λύση αλλά πιστεψε με στο τέλος με αεροπλάνο μάλλον θα πήγαινα Δεν είμαι απ'τους τύπους που οταν μπαίνουν στο αεροπλάνο γίνονται σαν άσπρο πανί σε αυτό είμαι σίγουρος Απλά θα νιώθω περίεργα Click για ανάπτυξη... Βασίλη να σου πω ένα μυστικό? Κι εγώ ψιλοφοβάμαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:15 Η Αντα έγραψε: #24.260 11-09-08 17:15 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Ναί ηταν και αυτή μια λύση αλλά πιστεψε με στο τέλος με αεροπλάνο μάλλον θα πήγαινα Δεν είμαι απ'τους τύπους που οταν μπαίνουν στο αεροπλάνο γίνονται σαν άσπρο πανί σε αυτό είμαι σίγουρος Απλά θα νιώθω περίεργα Click για ανάπτυξη... Μηπως δεν εχεις υψοφοβια, αλλα ακροφοβια?? γιατι και εγω το υψος δεν το φοβαμαι, στην ακρη στο μπαλκονι αν παω, με πιανει ταχυπαλμια. Στο αεροπλανο δεν φοβαμαι,γιατι νιωθω ασφαλης, ειναι κλειστο χωρο γιαυτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1211 1212 1213 1214 1215 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1213 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1213 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ακομη δεν το εχει σχολιασει....λες να λυποθυμησε μονο στη σκεψη, ενος ατελειωτου μακρινουυυυυυυυυυυυυ ταξιδιου ????? Click για ανάπτυξη... Κάθομαι και γελάω μόνος μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.244 11-09-08 17:04 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Click για ανάπτυξη... γελάς ε?? Οταν θα μας κουνάς το μαντήλι εμείς θα γελάμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.245 11-09-08 17:05 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ακομη δεν το εχει σχολιασει....λες να λυποθυμησε μονο στη σκεψη, ενος ατελειωτου μακρινουυυυυυυυυυυυυ ταξιδιου ????? Click για ανάπτυξη... λες να πήγε για αλλαγή Pamper?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:06 Η Αντα έγραψε: #24.246 11-09-08 17:06 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Α... ρε Αντούλα πες τα κι εσύ! Click για ανάπτυξη... Συμφωνουμε βλεπω.....σε ανταλλαγμα να ζητησεις ενα εισητηριο για Μαλδιβες .. Αλλιως γατι δεν εχει!! κρατα το ομηρο! ζητα λυτρα!! χαχα χαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:07 Ο erefer έγραψε: #24.247 11-09-08 17:07 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Και το ''παιδι'' σου δεν αξιζει αυτη την θυσια ??????? Click για ανάπτυξη... Φυσικά και αξίζει τη θυσία, εξάλλου στην Ιταλία είχα πεί οτι θα πήγαινα με αεροπλάνο αν θυμάσαι, τότε που ήταν να πάρω γατάκι απ'τη Clarisse. Απλά για Γερμανία δεν ξέρω μου έκατσε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.248 11-09-08 17:07 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Συμφωνουμε βλεπω.....σε ανταλλαγμα να ζητησεις ενα εισητηριο για Μαλδιβες .. Αλλιως γατι δεν εχει!! κρατα το ομηρο! ζητα λυτρα!! χαχα χαχα Click για ανάπτυξη... Μωρέ τώρα που μας το ξεφούρνησε αυτό τον έχω στο χέρι... που να ξαναμιλήσει για Μαλδίβες!! Για Μαλβίδες ίσως!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.249 11-09-08 17:08 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Φυσικά και αξίζει τη θυσία, εξάλλου στην Ιταλία είχα πεί οτι θα πήγαινα με αεροπλάνο αν θυμάσαι, τότε που ήταν να πάρω γατάκι απ'τη Clarisse. Απλά για Γερμανία δεν ξέρω μου έκατσε Click για ανάπτυξη... Με αυτοκίνητο και καράβι είχες πει μήπως? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:09 Ο erefer έγραψε: #24.250 11-09-08 17:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: για το παιδί σου όμως δεν θυσιάζεσαι ε??? Θα του το πω εγώ τώρα να μάθεις!! Αμα ερχόμενο από τη Γερμανία σου καρφώσει καμιά γρατζουνιά... μη παραξενευτείς Click για ανάπτυξη... Θα του πείς κακα λόγια για μένα ε? θα μου πληρώσεις το γιατρό μετά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:09 Η Αντα έγραψε: #24.251 11-09-08 17:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μωρέ τώρα που μας το ξεφούρνησε αυτό τον έχω στο χέρι... που να ξαναμιλήσει για Μαλδίβες!! Για Μαλβίδες ίσως!! Click για ανάπτυξη... Χι χι χι ....πες τον οτι θα του τον στειλεις τουφα τουφα αν δεν πληρωσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.252 11-09-08 17:10 "Ξέρετε τρέμω τα αεροπλάνα έχω υψοφοβία αλλά για ένα δεκάωρο ταξειδάκι στην άκρη του κόσμου δεν θα'λεγα όχι..." Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:10 Η Αντα έγραψε: #24.253 11-09-08 17:10 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Φυσικά και αξίζει τη θυσία, εξάλλου στην Ιταλία είχα πεί οτι θα πήγαινα με αεροπλάνο αν θυμάσαι, τότε που ήταν να πάρω γατάκι απ'τη Clarisse. Απλά για Γερμανία δεν ξέρω μου έκατσε Click για ανάπτυξη... Ενω για ενα 10ωρο ταξειδι μια χαρα σου εκατσε.....ασε που θα αλλαξεις και αεροπλανο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:11 Η Αντα έγραψε: #24.254 11-09-08 17:11 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: "Ξέρετε τρέμω τα αεροπλάνα έχω υψοφοβία αλλά για ένα δεκάωρο ταξειδάκι στην άκρη του κόσμου δεν θα'λεγα όχι..." Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.255 11-09-08 17:11 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Θα του πείς κακα λόγια για μένα ε? θα μου πληρώσεις το γιατρό μετά Click για ανάπτυξη... Αντούλα τι θα έλεγες για τον erefer? Σου αρέσει σαν γατάκι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:12 Ο erefer έγραψε: #24.256 11-09-08 17:12 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Με αυτοκίνητο και καράβι είχες πει μήπως? Click για ανάπτυξη... Ναί ηταν και αυτή μια λύση αλλά πιστεψε με στο τέλος με αεροπλάνο μάλλον θα πήγαινα Δεν είμαι απ'τους τύπους που οταν μπαίνουν στο αεροπλάνο γίνονται σαν άσπρο πανί σε αυτό είμαι σίγουρος Απλά θα νιώθω περίεργα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.257 11-09-08 17:13 Ελά Βασίλη μου πλάκα κάνουμε ε?? Να πάτε αγοράκι μου... και να περάσετε καλά... κι εμείς στο ξενοδοχειάκι θα σας κάνουμε cat sitting ΟΚ??? Αντα... καλόπιασέ τον τώρα να μας πάρει μαζί του! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:13 Η Αντα έγραψε: #24.258 11-09-08 17:13 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αντούλα τι θα έλεγες για τον erefer? Σου αρέσει σαν γατάκι?? Click για ανάπτυξη... Και βεβαια μου αρεσει....εχω και πολλα δωματια, μην σου πω οτι εχω ενα εντελως αδειο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.259 11-09-08 17:14 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Ναί ηταν και αυτή μια λύση αλλά πιστεψε με στο τέλος με αεροπλάνο μάλλον θα πήγαινα Δεν είμαι απ'τους τύπους που οταν μπαίνουν στο αεροπλάνο γίνονται σαν άσπρο πανί σε αυτό είμαι σίγουρος Απλά θα νιώθω περίεργα Click για ανάπτυξη... Βασίλη να σου πω ένα μυστικό? Κι εγώ ψιλοφοβάμαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:15 Η Αντα έγραψε: #24.260 11-09-08 17:15 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Ναί ηταν και αυτή μια λύση αλλά πιστεψε με στο τέλος με αεροπλάνο μάλλον θα πήγαινα Δεν είμαι απ'τους τύπους που οταν μπαίνουν στο αεροπλάνο γίνονται σαν άσπρο πανί σε αυτό είμαι σίγουρος Απλά θα νιώθω περίεργα Click για ανάπτυξη... Μηπως δεν εχεις υψοφοβια, αλλα ακροφοβια?? γιατι και εγω το υψος δεν το φοβαμαι, στην ακρη στο μπαλκονι αν παω, με πιανει ταχυπαλμια. Στο αεροπλανο δεν φοβαμαι,γιατι νιωθω ασφαλης, ειναι κλειστο χωρο γιαυτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1211 1212 1213 1214 1215 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1213 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1213 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από erefer: Click για ανάπτυξη... γελάς ε?? Οταν θα μας κουνάς το μαντήλι εμείς θα γελάμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.245 11-09-08 17:05 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ακομη δεν το εχει σχολιασει....λες να λυποθυμησε μονο στη σκεψη, ενος ατελειωτου μακρινουυυυυυυυυυυυυ ταξιδιου ????? Click για ανάπτυξη... λες να πήγε για αλλαγή Pamper?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:06 Η Αντα έγραψε: #24.246 11-09-08 17:06 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Α... ρε Αντούλα πες τα κι εσύ! Click για ανάπτυξη... Συμφωνουμε βλεπω.....σε ανταλλαγμα να ζητησεις ενα εισητηριο για Μαλδιβες .. Αλλιως γατι δεν εχει!! κρατα το ομηρο! ζητα λυτρα!! χαχα χαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:07 Ο erefer έγραψε: #24.247 11-09-08 17:07 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Και το ''παιδι'' σου δεν αξιζει αυτη την θυσια ??????? Click για ανάπτυξη... Φυσικά και αξίζει τη θυσία, εξάλλου στην Ιταλία είχα πεί οτι θα πήγαινα με αεροπλάνο αν θυμάσαι, τότε που ήταν να πάρω γατάκι απ'τη Clarisse. Απλά για Γερμανία δεν ξέρω μου έκατσε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.248 11-09-08 17:07 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Συμφωνουμε βλεπω.....σε ανταλλαγμα να ζητησεις ενα εισητηριο για Μαλδιβες .. Αλλιως γατι δεν εχει!! κρατα το ομηρο! ζητα λυτρα!! χαχα χαχα Click για ανάπτυξη... Μωρέ τώρα που μας το ξεφούρνησε αυτό τον έχω στο χέρι... που να ξαναμιλήσει για Μαλδίβες!! Για Μαλβίδες ίσως!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.249 11-09-08 17:08 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Φυσικά και αξίζει τη θυσία, εξάλλου στην Ιταλία είχα πεί οτι θα πήγαινα με αεροπλάνο αν θυμάσαι, τότε που ήταν να πάρω γατάκι απ'τη Clarisse. Απλά για Γερμανία δεν ξέρω μου έκατσε Click για ανάπτυξη... Με αυτοκίνητο και καράβι είχες πει μήπως? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:09 Ο erefer έγραψε: #24.250 11-09-08 17:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: για το παιδί σου όμως δεν θυσιάζεσαι ε??? Θα του το πω εγώ τώρα να μάθεις!! Αμα ερχόμενο από τη Γερμανία σου καρφώσει καμιά γρατζουνιά... μη παραξενευτείς Click για ανάπτυξη... Θα του πείς κακα λόγια για μένα ε? θα μου πληρώσεις το γιατρό μετά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:09 Η Αντα έγραψε: #24.251 11-09-08 17:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μωρέ τώρα που μας το ξεφούρνησε αυτό τον έχω στο χέρι... που να ξαναμιλήσει για Μαλδίβες!! Για Μαλβίδες ίσως!! Click για ανάπτυξη... Χι χι χι ....πες τον οτι θα του τον στειλεις τουφα τουφα αν δεν πληρωσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.252 11-09-08 17:10 "Ξέρετε τρέμω τα αεροπλάνα έχω υψοφοβία αλλά για ένα δεκάωρο ταξειδάκι στην άκρη του κόσμου δεν θα'λεγα όχι..." Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:10 Η Αντα έγραψε: #24.253 11-09-08 17:10 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Φυσικά και αξίζει τη θυσία, εξάλλου στην Ιταλία είχα πεί οτι θα πήγαινα με αεροπλάνο αν θυμάσαι, τότε που ήταν να πάρω γατάκι απ'τη Clarisse. Απλά για Γερμανία δεν ξέρω μου έκατσε Click για ανάπτυξη... Ενω για ενα 10ωρο ταξειδι μια χαρα σου εκατσε.....ασε που θα αλλαξεις και αεροπλανο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:11 Η Αντα έγραψε: #24.254 11-09-08 17:11 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: "Ξέρετε τρέμω τα αεροπλάνα έχω υψοφοβία αλλά για ένα δεκάωρο ταξειδάκι στην άκρη του κόσμου δεν θα'λεγα όχι..." Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.255 11-09-08 17:11 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Θα του πείς κακα λόγια για μένα ε? θα μου πληρώσεις το γιατρό μετά Click για ανάπτυξη... Αντούλα τι θα έλεγες για τον erefer? Σου αρέσει σαν γατάκι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:12 Ο erefer έγραψε: #24.256 11-09-08 17:12 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Με αυτοκίνητο και καράβι είχες πει μήπως? Click για ανάπτυξη... Ναί ηταν και αυτή μια λύση αλλά πιστεψε με στο τέλος με αεροπλάνο μάλλον θα πήγαινα Δεν είμαι απ'τους τύπους που οταν μπαίνουν στο αεροπλάνο γίνονται σαν άσπρο πανί σε αυτό είμαι σίγουρος Απλά θα νιώθω περίεργα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.257 11-09-08 17:13 Ελά Βασίλη μου πλάκα κάνουμε ε?? Να πάτε αγοράκι μου... και να περάσετε καλά... κι εμείς στο ξενοδοχειάκι θα σας κάνουμε cat sitting ΟΚ??? Αντα... καλόπιασέ τον τώρα να μας πάρει μαζί του! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:13 Η Αντα έγραψε: #24.258 11-09-08 17:13 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αντούλα τι θα έλεγες για τον erefer? Σου αρέσει σαν γατάκι?? Click για ανάπτυξη... Και βεβαια μου αρεσει....εχω και πολλα δωματια, μην σου πω οτι εχω ενα εντελως αδειο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.259 11-09-08 17:14 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Ναί ηταν και αυτή μια λύση αλλά πιστεψε με στο τέλος με αεροπλάνο μάλλον θα πήγαινα Δεν είμαι απ'τους τύπους που οταν μπαίνουν στο αεροπλάνο γίνονται σαν άσπρο πανί σε αυτό είμαι σίγουρος Απλά θα νιώθω περίεργα Click για ανάπτυξη... Βασίλη να σου πω ένα μυστικό? Κι εγώ ψιλοφοβάμαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:15 Η Αντα έγραψε: #24.260 11-09-08 17:15 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Ναί ηταν και αυτή μια λύση αλλά πιστεψε με στο τέλος με αεροπλάνο μάλλον θα πήγαινα Δεν είμαι απ'τους τύπους που οταν μπαίνουν στο αεροπλάνο γίνονται σαν άσπρο πανί σε αυτό είμαι σίγουρος Απλά θα νιώθω περίεργα Click για ανάπτυξη... Μηπως δεν εχεις υψοφοβια, αλλα ακροφοβια?? γιατι και εγω το υψος δεν το φοβαμαι, στην ακρη στο μπαλκονι αν παω, με πιανει ταχυπαλμια. Στο αεροπλανο δεν φοβαμαι,γιατι νιωθω ασφαλης, ειναι κλειστο χωρο γιαυτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1211 1212 1213 1214 1215 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1213 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1213 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ακομη δεν το εχει σχολιασει....λες να λυποθυμησε μονο στη σκεψη, ενος ατελειωτου μακρινουυυυυυυυυυυυυ ταξιδιου ????? Click για ανάπτυξη... λες να πήγε για αλλαγή Pamper?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:06 Η Αντα έγραψε: #24.246 11-09-08 17:06 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Α... ρε Αντούλα πες τα κι εσύ! Click για ανάπτυξη... Συμφωνουμε βλεπω.....σε ανταλλαγμα να ζητησεις ενα εισητηριο για Μαλδιβες .. Αλλιως γατι δεν εχει!! κρατα το ομηρο! ζητα λυτρα!! χαχα χαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:07 Ο erefer έγραψε: #24.247 11-09-08 17:07 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Και το ''παιδι'' σου δεν αξιζει αυτη την θυσια ??????? Click για ανάπτυξη... Φυσικά και αξίζει τη θυσία, εξάλλου στην Ιταλία είχα πεί οτι θα πήγαινα με αεροπλάνο αν θυμάσαι, τότε που ήταν να πάρω γατάκι απ'τη Clarisse. Απλά για Γερμανία δεν ξέρω μου έκατσε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.248 11-09-08 17:07 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Συμφωνουμε βλεπω.....σε ανταλλαγμα να ζητησεις ενα εισητηριο για Μαλδιβες .. Αλλιως γατι δεν εχει!! κρατα το ομηρο! ζητα λυτρα!! χαχα χαχα Click για ανάπτυξη... Μωρέ τώρα που μας το ξεφούρνησε αυτό τον έχω στο χέρι... που να ξαναμιλήσει για Μαλδίβες!! Για Μαλβίδες ίσως!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.249 11-09-08 17:08 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Φυσικά και αξίζει τη θυσία, εξάλλου στην Ιταλία είχα πεί οτι θα πήγαινα με αεροπλάνο αν θυμάσαι, τότε που ήταν να πάρω γατάκι απ'τη Clarisse. Απλά για Γερμανία δεν ξέρω μου έκατσε Click για ανάπτυξη... Με αυτοκίνητο και καράβι είχες πει μήπως? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:09 Ο erefer έγραψε: #24.250 11-09-08 17:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: για το παιδί σου όμως δεν θυσιάζεσαι ε??? Θα του το πω εγώ τώρα να μάθεις!! Αμα ερχόμενο από τη Γερμανία σου καρφώσει καμιά γρατζουνιά... μη παραξενευτείς Click για ανάπτυξη... Θα του πείς κακα λόγια για μένα ε? θα μου πληρώσεις το γιατρό μετά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:09 Η Αντα έγραψε: #24.251 11-09-08 17:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μωρέ τώρα που μας το ξεφούρνησε αυτό τον έχω στο χέρι... που να ξαναμιλήσει για Μαλδίβες!! Για Μαλβίδες ίσως!! Click για ανάπτυξη... Χι χι χι ....πες τον οτι θα του τον στειλεις τουφα τουφα αν δεν πληρωσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.252 11-09-08 17:10 "Ξέρετε τρέμω τα αεροπλάνα έχω υψοφοβία αλλά για ένα δεκάωρο ταξειδάκι στην άκρη του κόσμου δεν θα'λεγα όχι..." Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:10 Η Αντα έγραψε: #24.253 11-09-08 17:10 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Φυσικά και αξίζει τη θυσία, εξάλλου στην Ιταλία είχα πεί οτι θα πήγαινα με αεροπλάνο αν θυμάσαι, τότε που ήταν να πάρω γατάκι απ'τη Clarisse. Απλά για Γερμανία δεν ξέρω μου έκατσε Click για ανάπτυξη... Ενω για ενα 10ωρο ταξειδι μια χαρα σου εκατσε.....ασε που θα αλλαξεις και αεροπλανο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:11 Η Αντα έγραψε: #24.254 11-09-08 17:11 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: "Ξέρετε τρέμω τα αεροπλάνα έχω υψοφοβία αλλά για ένα δεκάωρο ταξειδάκι στην άκρη του κόσμου δεν θα'λεγα όχι..." Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.255 11-09-08 17:11 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Θα του πείς κακα λόγια για μένα ε? θα μου πληρώσεις το γιατρό μετά Click για ανάπτυξη... Αντούλα τι θα έλεγες για τον erefer? Σου αρέσει σαν γατάκι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:12 Ο erefer έγραψε: #24.256 11-09-08 17:12 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Με αυτοκίνητο και καράβι είχες πει μήπως? Click για ανάπτυξη... Ναί ηταν και αυτή μια λύση αλλά πιστεψε με στο τέλος με αεροπλάνο μάλλον θα πήγαινα Δεν είμαι απ'τους τύπους που οταν μπαίνουν στο αεροπλάνο γίνονται σαν άσπρο πανί σε αυτό είμαι σίγουρος Απλά θα νιώθω περίεργα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.257 11-09-08 17:13 Ελά Βασίλη μου πλάκα κάνουμε ε?? Να πάτε αγοράκι μου... και να περάσετε καλά... κι εμείς στο ξενοδοχειάκι θα σας κάνουμε cat sitting ΟΚ??? Αντα... καλόπιασέ τον τώρα να μας πάρει μαζί του! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:13 Η Αντα έγραψε: #24.258 11-09-08 17:13 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αντούλα τι θα έλεγες για τον erefer? Σου αρέσει σαν γατάκι?? Click για ανάπτυξη... Και βεβαια μου αρεσει....εχω και πολλα δωματια, μην σου πω οτι εχω ενα εντελως αδειο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.259 11-09-08 17:14 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Ναί ηταν και αυτή μια λύση αλλά πιστεψε με στο τέλος με αεροπλάνο μάλλον θα πήγαινα Δεν είμαι απ'τους τύπους που οταν μπαίνουν στο αεροπλάνο γίνονται σαν άσπρο πανί σε αυτό είμαι σίγουρος Απλά θα νιώθω περίεργα Click για ανάπτυξη... Βασίλη να σου πω ένα μυστικό? Κι εγώ ψιλοφοβάμαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:15 Η Αντα έγραψε: #24.260 11-09-08 17:15 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Ναί ηταν και αυτή μια λύση αλλά πιστεψε με στο τέλος με αεροπλάνο μάλλον θα πήγαινα Δεν είμαι απ'τους τύπους που οταν μπαίνουν στο αεροπλάνο γίνονται σαν άσπρο πανί σε αυτό είμαι σίγουρος Απλά θα νιώθω περίεργα Click για ανάπτυξη... Μηπως δεν εχεις υψοφοβια, αλλα ακροφοβια?? γιατι και εγω το υψος δεν το φοβαμαι, στην ακρη στο μπαλκονι αν παω, με πιανει ταχυπαλμια. Στο αεροπλανο δεν φοβαμαι,γιατι νιωθω ασφαλης, ειναι κλειστο χωρο γιαυτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1211 1212 1213 1214 1215 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1213 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1213 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Α... ρε Αντούλα πες τα κι εσύ! Click για ανάπτυξη... Συμφωνουμε βλεπω.....σε ανταλλαγμα να ζητησεις ενα εισητηριο για Μαλδιβες .. Αλλιως γατι δεν εχει!! κρατα το ομηρο! ζητα λυτρα!! χαχα χαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:07 Ο erefer έγραψε: #24.247 11-09-08 17:07 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Και το ''παιδι'' σου δεν αξιζει αυτη την θυσια ??????? Click για ανάπτυξη... Φυσικά και αξίζει τη θυσία, εξάλλου στην Ιταλία είχα πεί οτι θα πήγαινα με αεροπλάνο αν θυμάσαι, τότε που ήταν να πάρω γατάκι απ'τη Clarisse. Απλά για Γερμανία δεν ξέρω μου έκατσε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.248 11-09-08 17:07 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Συμφωνουμε βλεπω.....σε ανταλλαγμα να ζητησεις ενα εισητηριο για Μαλδιβες .. Αλλιως γατι δεν εχει!! κρατα το ομηρο! ζητα λυτρα!! χαχα χαχα Click για ανάπτυξη... Μωρέ τώρα που μας το ξεφούρνησε αυτό τον έχω στο χέρι... που να ξαναμιλήσει για Μαλδίβες!! Για Μαλβίδες ίσως!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.249 11-09-08 17:08 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Φυσικά και αξίζει τη θυσία, εξάλλου στην Ιταλία είχα πεί οτι θα πήγαινα με αεροπλάνο αν θυμάσαι, τότε που ήταν να πάρω γατάκι απ'τη Clarisse. Απλά για Γερμανία δεν ξέρω μου έκατσε Click για ανάπτυξη... Με αυτοκίνητο και καράβι είχες πει μήπως? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:09 Ο erefer έγραψε: #24.250 11-09-08 17:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: για το παιδί σου όμως δεν θυσιάζεσαι ε??? Θα του το πω εγώ τώρα να μάθεις!! Αμα ερχόμενο από τη Γερμανία σου καρφώσει καμιά γρατζουνιά... μη παραξενευτείς Click για ανάπτυξη... Θα του πείς κακα λόγια για μένα ε? θα μου πληρώσεις το γιατρό μετά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:09 Η Αντα έγραψε: #24.251 11-09-08 17:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μωρέ τώρα που μας το ξεφούρνησε αυτό τον έχω στο χέρι... που να ξαναμιλήσει για Μαλδίβες!! Για Μαλβίδες ίσως!! Click για ανάπτυξη... Χι χι χι ....πες τον οτι θα του τον στειλεις τουφα τουφα αν δεν πληρωσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.252 11-09-08 17:10 "Ξέρετε τρέμω τα αεροπλάνα έχω υψοφοβία αλλά για ένα δεκάωρο ταξειδάκι στην άκρη του κόσμου δεν θα'λεγα όχι..." Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:10 Η Αντα έγραψε: #24.253 11-09-08 17:10 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Φυσικά και αξίζει τη θυσία, εξάλλου στην Ιταλία είχα πεί οτι θα πήγαινα με αεροπλάνο αν θυμάσαι, τότε που ήταν να πάρω γατάκι απ'τη Clarisse. Απλά για Γερμανία δεν ξέρω μου έκατσε Click για ανάπτυξη... Ενω για ενα 10ωρο ταξειδι μια χαρα σου εκατσε.....ασε που θα αλλαξεις και αεροπλανο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:11 Η Αντα έγραψε: #24.254 11-09-08 17:11 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: "Ξέρετε τρέμω τα αεροπλάνα έχω υψοφοβία αλλά για ένα δεκάωρο ταξειδάκι στην άκρη του κόσμου δεν θα'λεγα όχι..." Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.255 11-09-08 17:11 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Θα του πείς κακα λόγια για μένα ε? θα μου πληρώσεις το γιατρό μετά Click για ανάπτυξη... Αντούλα τι θα έλεγες για τον erefer? Σου αρέσει σαν γατάκι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:12 Ο erefer έγραψε: #24.256 11-09-08 17:12 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Με αυτοκίνητο και καράβι είχες πει μήπως? Click για ανάπτυξη... Ναί ηταν και αυτή μια λύση αλλά πιστεψε με στο τέλος με αεροπλάνο μάλλον θα πήγαινα Δεν είμαι απ'τους τύπους που οταν μπαίνουν στο αεροπλάνο γίνονται σαν άσπρο πανί σε αυτό είμαι σίγουρος Απλά θα νιώθω περίεργα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.257 11-09-08 17:13 Ελά Βασίλη μου πλάκα κάνουμε ε?? Να πάτε αγοράκι μου... και να περάσετε καλά... κι εμείς στο ξενοδοχειάκι θα σας κάνουμε cat sitting ΟΚ??? Αντα... καλόπιασέ τον τώρα να μας πάρει μαζί του! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:13 Η Αντα έγραψε: #24.258 11-09-08 17:13 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αντούλα τι θα έλεγες για τον erefer? Σου αρέσει σαν γατάκι?? Click για ανάπτυξη... Και βεβαια μου αρεσει....εχω και πολλα δωματια, μην σου πω οτι εχω ενα εντελως αδειο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.259 11-09-08 17:14 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Ναί ηταν και αυτή μια λύση αλλά πιστεψε με στο τέλος με αεροπλάνο μάλλον θα πήγαινα Δεν είμαι απ'τους τύπους που οταν μπαίνουν στο αεροπλάνο γίνονται σαν άσπρο πανί σε αυτό είμαι σίγουρος Απλά θα νιώθω περίεργα Click για ανάπτυξη... Βασίλη να σου πω ένα μυστικό? Κι εγώ ψιλοφοβάμαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:15 Η Αντα έγραψε: #24.260 11-09-08 17:15 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Ναί ηταν και αυτή μια λύση αλλά πιστεψε με στο τέλος με αεροπλάνο μάλλον θα πήγαινα Δεν είμαι απ'τους τύπους που οταν μπαίνουν στο αεροπλάνο γίνονται σαν άσπρο πανί σε αυτό είμαι σίγουρος Απλά θα νιώθω περίεργα Click για ανάπτυξη... Μηπως δεν εχεις υψοφοβια, αλλα ακροφοβια?? γιατι και εγω το υψος δεν το φοβαμαι, στην ακρη στο μπαλκονι αν παω, με πιανει ταχυπαλμια. Στο αεροπλανο δεν φοβαμαι,γιατι νιωθω ασφαλης, ειναι κλειστο χωρο γιαυτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1211 1212 1213 1214 1215 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1213 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1213 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Και το ''παιδι'' σου δεν αξιζει αυτη την θυσια ??????? Click για ανάπτυξη... Φυσικά και αξίζει τη θυσία, εξάλλου στην Ιταλία είχα πεί οτι θα πήγαινα με αεροπλάνο αν θυμάσαι, τότε που ήταν να πάρω γατάκι απ'τη Clarisse. Απλά για Γερμανία δεν ξέρω μου έκατσε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.248 11-09-08 17:07 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Συμφωνουμε βλεπω.....σε ανταλλαγμα να ζητησεις ενα εισητηριο για Μαλδιβες .. Αλλιως γατι δεν εχει!! κρατα το ομηρο! ζητα λυτρα!! χαχα χαχα Click για ανάπτυξη... Μωρέ τώρα που μας το ξεφούρνησε αυτό τον έχω στο χέρι... που να ξαναμιλήσει για Μαλδίβες!! Για Μαλβίδες ίσως!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.249 11-09-08 17:08 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Φυσικά και αξίζει τη θυσία, εξάλλου στην Ιταλία είχα πεί οτι θα πήγαινα με αεροπλάνο αν θυμάσαι, τότε που ήταν να πάρω γατάκι απ'τη Clarisse. Απλά για Γερμανία δεν ξέρω μου έκατσε Click για ανάπτυξη... Με αυτοκίνητο και καράβι είχες πει μήπως? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:09 Ο erefer έγραψε: #24.250 11-09-08 17:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: για το παιδί σου όμως δεν θυσιάζεσαι ε??? Θα του το πω εγώ τώρα να μάθεις!! Αμα ερχόμενο από τη Γερμανία σου καρφώσει καμιά γρατζουνιά... μη παραξενευτείς Click για ανάπτυξη... Θα του πείς κακα λόγια για μένα ε? θα μου πληρώσεις το γιατρό μετά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:09 Η Αντα έγραψε: #24.251 11-09-08 17:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μωρέ τώρα που μας το ξεφούρνησε αυτό τον έχω στο χέρι... που να ξαναμιλήσει για Μαλδίβες!! Για Μαλβίδες ίσως!! Click για ανάπτυξη... Χι χι χι ....πες τον οτι θα του τον στειλεις τουφα τουφα αν δεν πληρωσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.252 11-09-08 17:10 "Ξέρετε τρέμω τα αεροπλάνα έχω υψοφοβία αλλά για ένα δεκάωρο ταξειδάκι στην άκρη του κόσμου δεν θα'λεγα όχι..." Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:10 Η Αντα έγραψε: #24.253 11-09-08 17:10 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Φυσικά και αξίζει τη θυσία, εξάλλου στην Ιταλία είχα πεί οτι θα πήγαινα με αεροπλάνο αν θυμάσαι, τότε που ήταν να πάρω γατάκι απ'τη Clarisse. Απλά για Γερμανία δεν ξέρω μου έκατσε Click για ανάπτυξη... Ενω για ενα 10ωρο ταξειδι μια χαρα σου εκατσε.....ασε που θα αλλαξεις και αεροπλανο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:11 Η Αντα έγραψε: #24.254 11-09-08 17:11 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: "Ξέρετε τρέμω τα αεροπλάνα έχω υψοφοβία αλλά για ένα δεκάωρο ταξειδάκι στην άκρη του κόσμου δεν θα'λεγα όχι..." Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.255 11-09-08 17:11 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Θα του πείς κακα λόγια για μένα ε? θα μου πληρώσεις το γιατρό μετά Click για ανάπτυξη... Αντούλα τι θα έλεγες για τον erefer? Σου αρέσει σαν γατάκι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:12 Ο erefer έγραψε: #24.256 11-09-08 17:12 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Με αυτοκίνητο και καράβι είχες πει μήπως? Click για ανάπτυξη... Ναί ηταν και αυτή μια λύση αλλά πιστεψε με στο τέλος με αεροπλάνο μάλλον θα πήγαινα Δεν είμαι απ'τους τύπους που οταν μπαίνουν στο αεροπλάνο γίνονται σαν άσπρο πανί σε αυτό είμαι σίγουρος Απλά θα νιώθω περίεργα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.257 11-09-08 17:13 Ελά Βασίλη μου πλάκα κάνουμε ε?? Να πάτε αγοράκι μου... και να περάσετε καλά... κι εμείς στο ξενοδοχειάκι θα σας κάνουμε cat sitting ΟΚ??? Αντα... καλόπιασέ τον τώρα να μας πάρει μαζί του! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:13 Η Αντα έγραψε: #24.258 11-09-08 17:13 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αντούλα τι θα έλεγες για τον erefer? Σου αρέσει σαν γατάκι?? Click για ανάπτυξη... Και βεβαια μου αρεσει....εχω και πολλα δωματια, μην σου πω οτι εχω ενα εντελως αδειο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.259 11-09-08 17:14 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Ναί ηταν και αυτή μια λύση αλλά πιστεψε με στο τέλος με αεροπλάνο μάλλον θα πήγαινα Δεν είμαι απ'τους τύπους που οταν μπαίνουν στο αεροπλάνο γίνονται σαν άσπρο πανί σε αυτό είμαι σίγουρος Απλά θα νιώθω περίεργα Click για ανάπτυξη... Βασίλη να σου πω ένα μυστικό? Κι εγώ ψιλοφοβάμαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:15 Η Αντα έγραψε: #24.260 11-09-08 17:15 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Ναί ηταν και αυτή μια λύση αλλά πιστεψε με στο τέλος με αεροπλάνο μάλλον θα πήγαινα Δεν είμαι απ'τους τύπους που οταν μπαίνουν στο αεροπλάνο γίνονται σαν άσπρο πανί σε αυτό είμαι σίγουρος Απλά θα νιώθω περίεργα Click για ανάπτυξη... Μηπως δεν εχεις υψοφοβια, αλλα ακροφοβια?? γιατι και εγω το υψος δεν το φοβαμαι, στην ακρη στο μπαλκονι αν παω, με πιανει ταχυπαλμια. Στο αεροπλανο δεν φοβαμαι,γιατι νιωθω ασφαλης, ειναι κλειστο χωρο γιαυτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1211 1212 1213 1214 1215 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1213 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1213 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Συμφωνουμε βλεπω.....σε ανταλλαγμα να ζητησεις ενα εισητηριο για Μαλδιβες .. Αλλιως γατι δεν εχει!! κρατα το ομηρο! ζητα λυτρα!! χαχα χαχα Click για ανάπτυξη... Μωρέ τώρα που μας το ξεφούρνησε αυτό τον έχω στο χέρι... που να ξαναμιλήσει για Μαλδίβες!! Για Μαλβίδες ίσως!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.249 11-09-08 17:08 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Φυσικά και αξίζει τη θυσία, εξάλλου στην Ιταλία είχα πεί οτι θα πήγαινα με αεροπλάνο αν θυμάσαι, τότε που ήταν να πάρω γατάκι απ'τη Clarisse. Απλά για Γερμανία δεν ξέρω μου έκατσε Click για ανάπτυξη... Με αυτοκίνητο και καράβι είχες πει μήπως? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:09 Ο erefer έγραψε: #24.250 11-09-08 17:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: για το παιδί σου όμως δεν θυσιάζεσαι ε??? Θα του το πω εγώ τώρα να μάθεις!! Αμα ερχόμενο από τη Γερμανία σου καρφώσει καμιά γρατζουνιά... μη παραξενευτείς Click για ανάπτυξη... Θα του πείς κακα λόγια για μένα ε? θα μου πληρώσεις το γιατρό μετά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:09 Η Αντα έγραψε: #24.251 11-09-08 17:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μωρέ τώρα που μας το ξεφούρνησε αυτό τον έχω στο χέρι... που να ξαναμιλήσει για Μαλδίβες!! Για Μαλβίδες ίσως!! Click για ανάπτυξη... Χι χι χι ....πες τον οτι θα του τον στειλεις τουφα τουφα αν δεν πληρωσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.252 11-09-08 17:10 "Ξέρετε τρέμω τα αεροπλάνα έχω υψοφοβία αλλά για ένα δεκάωρο ταξειδάκι στην άκρη του κόσμου δεν θα'λεγα όχι..." Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:10 Η Αντα έγραψε: #24.253 11-09-08 17:10 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Φυσικά και αξίζει τη θυσία, εξάλλου στην Ιταλία είχα πεί οτι θα πήγαινα με αεροπλάνο αν θυμάσαι, τότε που ήταν να πάρω γατάκι απ'τη Clarisse. Απλά για Γερμανία δεν ξέρω μου έκατσε Click για ανάπτυξη... Ενω για ενα 10ωρο ταξειδι μια χαρα σου εκατσε.....ασε που θα αλλαξεις και αεροπλανο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:11 Η Αντα έγραψε: #24.254 11-09-08 17:11 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: "Ξέρετε τρέμω τα αεροπλάνα έχω υψοφοβία αλλά για ένα δεκάωρο ταξειδάκι στην άκρη του κόσμου δεν θα'λεγα όχι..." Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.255 11-09-08 17:11 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Θα του πείς κακα λόγια για μένα ε? θα μου πληρώσεις το γιατρό μετά Click για ανάπτυξη... Αντούλα τι θα έλεγες για τον erefer? Σου αρέσει σαν γατάκι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:12 Ο erefer έγραψε: #24.256 11-09-08 17:12 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Με αυτοκίνητο και καράβι είχες πει μήπως? Click για ανάπτυξη... Ναί ηταν και αυτή μια λύση αλλά πιστεψε με στο τέλος με αεροπλάνο μάλλον θα πήγαινα Δεν είμαι απ'τους τύπους που οταν μπαίνουν στο αεροπλάνο γίνονται σαν άσπρο πανί σε αυτό είμαι σίγουρος Απλά θα νιώθω περίεργα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.257 11-09-08 17:13 Ελά Βασίλη μου πλάκα κάνουμε ε?? Να πάτε αγοράκι μου... και να περάσετε καλά... κι εμείς στο ξενοδοχειάκι θα σας κάνουμε cat sitting ΟΚ??? Αντα... καλόπιασέ τον τώρα να μας πάρει μαζί του! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:13 Η Αντα έγραψε: #24.258 11-09-08 17:13 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αντούλα τι θα έλεγες για τον erefer? Σου αρέσει σαν γατάκι?? Click για ανάπτυξη... Και βεβαια μου αρεσει....εχω και πολλα δωματια, μην σου πω οτι εχω ενα εντελως αδειο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.259 11-09-08 17:14 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Ναί ηταν και αυτή μια λύση αλλά πιστεψε με στο τέλος με αεροπλάνο μάλλον θα πήγαινα Δεν είμαι απ'τους τύπους που οταν μπαίνουν στο αεροπλάνο γίνονται σαν άσπρο πανί σε αυτό είμαι σίγουρος Απλά θα νιώθω περίεργα Click για ανάπτυξη... Βασίλη να σου πω ένα μυστικό? Κι εγώ ψιλοφοβάμαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:15 Η Αντα έγραψε: #24.260 11-09-08 17:15 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Ναί ηταν και αυτή μια λύση αλλά πιστεψε με στο τέλος με αεροπλάνο μάλλον θα πήγαινα Δεν είμαι απ'τους τύπους που οταν μπαίνουν στο αεροπλάνο γίνονται σαν άσπρο πανί σε αυτό είμαι σίγουρος Απλά θα νιώθω περίεργα Click για ανάπτυξη... Μηπως δεν εχεις υψοφοβια, αλλα ακροφοβια?? γιατι και εγω το υψος δεν το φοβαμαι, στην ακρη στο μπαλκονι αν παω, με πιανει ταχυπαλμια. Στο αεροπλανο δεν φοβαμαι,γιατι νιωθω ασφαλης, ειναι κλειστο χωρο γιαυτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1211 1212 1213 1214 1215 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1213 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1213 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από erefer: Φυσικά και αξίζει τη θυσία, εξάλλου στην Ιταλία είχα πεί οτι θα πήγαινα με αεροπλάνο αν θυμάσαι, τότε που ήταν να πάρω γατάκι απ'τη Clarisse. Απλά για Γερμανία δεν ξέρω μου έκατσε Click για ανάπτυξη... Με αυτοκίνητο και καράβι είχες πει μήπως? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:09 Ο erefer έγραψε: #24.250 11-09-08 17:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: για το παιδί σου όμως δεν θυσιάζεσαι ε??? Θα του το πω εγώ τώρα να μάθεις!! Αμα ερχόμενο από τη Γερμανία σου καρφώσει καμιά γρατζουνιά... μη παραξενευτείς Click για ανάπτυξη... Θα του πείς κακα λόγια για μένα ε? θα μου πληρώσεις το γιατρό μετά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:09 Η Αντα έγραψε: #24.251 11-09-08 17:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μωρέ τώρα που μας το ξεφούρνησε αυτό τον έχω στο χέρι... που να ξαναμιλήσει για Μαλδίβες!! Για Μαλβίδες ίσως!! Click για ανάπτυξη... Χι χι χι ....πες τον οτι θα του τον στειλεις τουφα τουφα αν δεν πληρωσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.252 11-09-08 17:10 "Ξέρετε τρέμω τα αεροπλάνα έχω υψοφοβία αλλά για ένα δεκάωρο ταξειδάκι στην άκρη του κόσμου δεν θα'λεγα όχι..." Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:10 Η Αντα έγραψε: #24.253 11-09-08 17:10 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Φυσικά και αξίζει τη θυσία, εξάλλου στην Ιταλία είχα πεί οτι θα πήγαινα με αεροπλάνο αν θυμάσαι, τότε που ήταν να πάρω γατάκι απ'τη Clarisse. Απλά για Γερμανία δεν ξέρω μου έκατσε Click για ανάπτυξη... Ενω για ενα 10ωρο ταξειδι μια χαρα σου εκατσε.....ασε που θα αλλαξεις και αεροπλανο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:11 Η Αντα έγραψε: #24.254 11-09-08 17:11 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: "Ξέρετε τρέμω τα αεροπλάνα έχω υψοφοβία αλλά για ένα δεκάωρο ταξειδάκι στην άκρη του κόσμου δεν θα'λεγα όχι..." Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.255 11-09-08 17:11 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Θα του πείς κακα λόγια για μένα ε? θα μου πληρώσεις το γιατρό μετά Click για ανάπτυξη... Αντούλα τι θα έλεγες για τον erefer? Σου αρέσει σαν γατάκι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:12 Ο erefer έγραψε: #24.256 11-09-08 17:12 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Με αυτοκίνητο και καράβι είχες πει μήπως? Click για ανάπτυξη... Ναί ηταν και αυτή μια λύση αλλά πιστεψε με στο τέλος με αεροπλάνο μάλλον θα πήγαινα Δεν είμαι απ'τους τύπους που οταν μπαίνουν στο αεροπλάνο γίνονται σαν άσπρο πανί σε αυτό είμαι σίγουρος Απλά θα νιώθω περίεργα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.257 11-09-08 17:13 Ελά Βασίλη μου πλάκα κάνουμε ε?? Να πάτε αγοράκι μου... και να περάσετε καλά... κι εμείς στο ξενοδοχειάκι θα σας κάνουμε cat sitting ΟΚ??? Αντα... καλόπιασέ τον τώρα να μας πάρει μαζί του! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:13 Η Αντα έγραψε: #24.258 11-09-08 17:13 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αντούλα τι θα έλεγες για τον erefer? Σου αρέσει σαν γατάκι?? Click για ανάπτυξη... Και βεβαια μου αρεσει....εχω και πολλα δωματια, μην σου πω οτι εχω ενα εντελως αδειο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.259 11-09-08 17:14 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Ναί ηταν και αυτή μια λύση αλλά πιστεψε με στο τέλος με αεροπλάνο μάλλον θα πήγαινα Δεν είμαι απ'τους τύπους που οταν μπαίνουν στο αεροπλάνο γίνονται σαν άσπρο πανί σε αυτό είμαι σίγουρος Απλά θα νιώθω περίεργα Click για ανάπτυξη... Βασίλη να σου πω ένα μυστικό? Κι εγώ ψιλοφοβάμαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:15 Η Αντα έγραψε: #24.260 11-09-08 17:15 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Ναί ηταν και αυτή μια λύση αλλά πιστεψε με στο τέλος με αεροπλάνο μάλλον θα πήγαινα Δεν είμαι απ'τους τύπους που οταν μπαίνουν στο αεροπλάνο γίνονται σαν άσπρο πανί σε αυτό είμαι σίγουρος Απλά θα νιώθω περίεργα Click για ανάπτυξη... Μηπως δεν εχεις υψοφοβια, αλλα ακροφοβια?? γιατι και εγω το υψος δεν το φοβαμαι, στην ακρη στο μπαλκονι αν παω, με πιανει ταχυπαλμια. Στο αεροπλανο δεν φοβαμαι,γιατι νιωθω ασφαλης, ειναι κλειστο χωρο γιαυτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1211 1212 1213 1214 1215 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1213 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1213 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: για το παιδί σου όμως δεν θυσιάζεσαι ε??? Θα του το πω εγώ τώρα να μάθεις!! Αμα ερχόμενο από τη Γερμανία σου καρφώσει καμιά γρατζουνιά... μη παραξενευτείς Click για ανάπτυξη... Θα του πείς κακα λόγια για μένα ε? θα μου πληρώσεις το γιατρό μετά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:09 Η Αντα έγραψε: #24.251 11-09-08 17:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μωρέ τώρα που μας το ξεφούρνησε αυτό τον έχω στο χέρι... που να ξαναμιλήσει για Μαλδίβες!! Για Μαλβίδες ίσως!! Click για ανάπτυξη... Χι χι χι ....πες τον οτι θα του τον στειλεις τουφα τουφα αν δεν πληρωσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.252 11-09-08 17:10 "Ξέρετε τρέμω τα αεροπλάνα έχω υψοφοβία αλλά για ένα δεκάωρο ταξειδάκι στην άκρη του κόσμου δεν θα'λεγα όχι..." Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:10 Η Αντα έγραψε: #24.253 11-09-08 17:10 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Φυσικά και αξίζει τη θυσία, εξάλλου στην Ιταλία είχα πεί οτι θα πήγαινα με αεροπλάνο αν θυμάσαι, τότε που ήταν να πάρω γατάκι απ'τη Clarisse. Απλά για Γερμανία δεν ξέρω μου έκατσε Click για ανάπτυξη... Ενω για ενα 10ωρο ταξειδι μια χαρα σου εκατσε.....ασε που θα αλλαξεις και αεροπλανο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:11 Η Αντα έγραψε: #24.254 11-09-08 17:11 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: "Ξέρετε τρέμω τα αεροπλάνα έχω υψοφοβία αλλά για ένα δεκάωρο ταξειδάκι στην άκρη του κόσμου δεν θα'λεγα όχι..." Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.255 11-09-08 17:11 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Θα του πείς κακα λόγια για μένα ε? θα μου πληρώσεις το γιατρό μετά Click για ανάπτυξη... Αντούλα τι θα έλεγες για τον erefer? Σου αρέσει σαν γατάκι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:12 Ο erefer έγραψε: #24.256 11-09-08 17:12 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Με αυτοκίνητο και καράβι είχες πει μήπως? Click για ανάπτυξη... Ναί ηταν και αυτή μια λύση αλλά πιστεψε με στο τέλος με αεροπλάνο μάλλον θα πήγαινα Δεν είμαι απ'τους τύπους που οταν μπαίνουν στο αεροπλάνο γίνονται σαν άσπρο πανί σε αυτό είμαι σίγουρος Απλά θα νιώθω περίεργα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.257 11-09-08 17:13 Ελά Βασίλη μου πλάκα κάνουμε ε?? Να πάτε αγοράκι μου... και να περάσετε καλά... κι εμείς στο ξενοδοχειάκι θα σας κάνουμε cat sitting ΟΚ??? Αντα... καλόπιασέ τον τώρα να μας πάρει μαζί του! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:13 Η Αντα έγραψε: #24.258 11-09-08 17:13 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αντούλα τι θα έλεγες για τον erefer? Σου αρέσει σαν γατάκι?? Click για ανάπτυξη... Και βεβαια μου αρεσει....εχω και πολλα δωματια, μην σου πω οτι εχω ενα εντελως αδειο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.259 11-09-08 17:14 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Ναί ηταν και αυτή μια λύση αλλά πιστεψε με στο τέλος με αεροπλάνο μάλλον θα πήγαινα Δεν είμαι απ'τους τύπους που οταν μπαίνουν στο αεροπλάνο γίνονται σαν άσπρο πανί σε αυτό είμαι σίγουρος Απλά θα νιώθω περίεργα Click για ανάπτυξη... Βασίλη να σου πω ένα μυστικό? Κι εγώ ψιλοφοβάμαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:15 Η Αντα έγραψε: #24.260 11-09-08 17:15 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Ναί ηταν και αυτή μια λύση αλλά πιστεψε με στο τέλος με αεροπλάνο μάλλον θα πήγαινα Δεν είμαι απ'τους τύπους που οταν μπαίνουν στο αεροπλάνο γίνονται σαν άσπρο πανί σε αυτό είμαι σίγουρος Απλά θα νιώθω περίεργα Click για ανάπτυξη... Μηπως δεν εχεις υψοφοβια, αλλα ακροφοβια?? γιατι και εγω το υψος δεν το φοβαμαι, στην ακρη στο μπαλκονι αν παω, με πιανει ταχυπαλμια. Στο αεροπλανο δεν φοβαμαι,γιατι νιωθω ασφαλης, ειναι κλειστο χωρο γιαυτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1211 1212 1213 1214 1215 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1213 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1213 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μωρέ τώρα που μας το ξεφούρνησε αυτό τον έχω στο χέρι... που να ξαναμιλήσει για Μαλδίβες!! Για Μαλβίδες ίσως!! Click για ανάπτυξη... Χι χι χι ....πες τον οτι θα του τον στειλεις τουφα τουφα αν δεν πληρωσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.252 11-09-08 17:10 "Ξέρετε τρέμω τα αεροπλάνα έχω υψοφοβία αλλά για ένα δεκάωρο ταξειδάκι στην άκρη του κόσμου δεν θα'λεγα όχι..." Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:10 Η Αντα έγραψε: #24.253 11-09-08 17:10 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Φυσικά και αξίζει τη θυσία, εξάλλου στην Ιταλία είχα πεί οτι θα πήγαινα με αεροπλάνο αν θυμάσαι, τότε που ήταν να πάρω γατάκι απ'τη Clarisse. Απλά για Γερμανία δεν ξέρω μου έκατσε Click για ανάπτυξη... Ενω για ενα 10ωρο ταξειδι μια χαρα σου εκατσε.....ασε που θα αλλαξεις και αεροπλανο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:11 Η Αντα έγραψε: #24.254 11-09-08 17:11 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: "Ξέρετε τρέμω τα αεροπλάνα έχω υψοφοβία αλλά για ένα δεκάωρο ταξειδάκι στην άκρη του κόσμου δεν θα'λεγα όχι..." Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.255 11-09-08 17:11 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Θα του πείς κακα λόγια για μένα ε? θα μου πληρώσεις το γιατρό μετά Click για ανάπτυξη... Αντούλα τι θα έλεγες για τον erefer? Σου αρέσει σαν γατάκι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:12 Ο erefer έγραψε: #24.256 11-09-08 17:12 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Με αυτοκίνητο και καράβι είχες πει μήπως? Click για ανάπτυξη... Ναί ηταν και αυτή μια λύση αλλά πιστεψε με στο τέλος με αεροπλάνο μάλλον θα πήγαινα Δεν είμαι απ'τους τύπους που οταν μπαίνουν στο αεροπλάνο γίνονται σαν άσπρο πανί σε αυτό είμαι σίγουρος Απλά θα νιώθω περίεργα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.257 11-09-08 17:13 Ελά Βασίλη μου πλάκα κάνουμε ε?? Να πάτε αγοράκι μου... και να περάσετε καλά... κι εμείς στο ξενοδοχειάκι θα σας κάνουμε cat sitting ΟΚ??? Αντα... καλόπιασέ τον τώρα να μας πάρει μαζί του! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:13 Η Αντα έγραψε: #24.258 11-09-08 17:13 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αντούλα τι θα έλεγες για τον erefer? Σου αρέσει σαν γατάκι?? Click για ανάπτυξη... Και βεβαια μου αρεσει....εχω και πολλα δωματια, μην σου πω οτι εχω ενα εντελως αδειο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.259 11-09-08 17:14 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Ναί ηταν και αυτή μια λύση αλλά πιστεψε με στο τέλος με αεροπλάνο μάλλον θα πήγαινα Δεν είμαι απ'τους τύπους που οταν μπαίνουν στο αεροπλάνο γίνονται σαν άσπρο πανί σε αυτό είμαι σίγουρος Απλά θα νιώθω περίεργα Click για ανάπτυξη... Βασίλη να σου πω ένα μυστικό? Κι εγώ ψιλοφοβάμαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:15 Η Αντα έγραψε: #24.260 11-09-08 17:15 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Ναί ηταν και αυτή μια λύση αλλά πιστεψε με στο τέλος με αεροπλάνο μάλλον θα πήγαινα Δεν είμαι απ'τους τύπους που οταν μπαίνουν στο αεροπλάνο γίνονται σαν άσπρο πανί σε αυτό είμαι σίγουρος Απλά θα νιώθω περίεργα Click για ανάπτυξη... Μηπως δεν εχεις υψοφοβια, αλλα ακροφοβια?? γιατι και εγω το υψος δεν το φοβαμαι, στην ακρη στο μπαλκονι αν παω, με πιανει ταχυπαλμια. Στο αεροπλανο δεν φοβαμαι,γιατι νιωθω ασφαλης, ειναι κλειστο χωρο γιαυτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1211 1212 1213 1214 1215 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1213 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1213 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
"Ξέρετε τρέμω τα αεροπλάνα έχω υψοφοβία αλλά για ένα δεκάωρο ταξειδάκι στην άκρη του κόσμου δεν θα'λεγα όχι..." Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:10 Η Αντα έγραψε: #24.253 11-09-08 17:10 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Φυσικά και αξίζει τη θυσία, εξάλλου στην Ιταλία είχα πεί οτι θα πήγαινα με αεροπλάνο αν θυμάσαι, τότε που ήταν να πάρω γατάκι απ'τη Clarisse. Απλά για Γερμανία δεν ξέρω μου έκατσε Click για ανάπτυξη... Ενω για ενα 10ωρο ταξειδι μια χαρα σου εκατσε.....ασε που θα αλλαξεις και αεροπλανο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:11 Η Αντα έγραψε: #24.254 11-09-08 17:11 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: "Ξέρετε τρέμω τα αεροπλάνα έχω υψοφοβία αλλά για ένα δεκάωρο ταξειδάκι στην άκρη του κόσμου δεν θα'λεγα όχι..." Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.255 11-09-08 17:11 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Θα του πείς κακα λόγια για μένα ε? θα μου πληρώσεις το γιατρό μετά Click για ανάπτυξη... Αντούλα τι θα έλεγες για τον erefer? Σου αρέσει σαν γατάκι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:12 Ο erefer έγραψε: #24.256 11-09-08 17:12 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Με αυτοκίνητο και καράβι είχες πει μήπως? Click για ανάπτυξη... Ναί ηταν και αυτή μια λύση αλλά πιστεψε με στο τέλος με αεροπλάνο μάλλον θα πήγαινα Δεν είμαι απ'τους τύπους που οταν μπαίνουν στο αεροπλάνο γίνονται σαν άσπρο πανί σε αυτό είμαι σίγουρος Απλά θα νιώθω περίεργα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.257 11-09-08 17:13 Ελά Βασίλη μου πλάκα κάνουμε ε?? Να πάτε αγοράκι μου... και να περάσετε καλά... κι εμείς στο ξενοδοχειάκι θα σας κάνουμε cat sitting ΟΚ??? Αντα... καλόπιασέ τον τώρα να μας πάρει μαζί του! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:13 Η Αντα έγραψε: #24.258 11-09-08 17:13 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αντούλα τι θα έλεγες για τον erefer? Σου αρέσει σαν γατάκι?? Click για ανάπτυξη... Και βεβαια μου αρεσει....εχω και πολλα δωματια, μην σου πω οτι εχω ενα εντελως αδειο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.259 11-09-08 17:14 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Ναί ηταν και αυτή μια λύση αλλά πιστεψε με στο τέλος με αεροπλάνο μάλλον θα πήγαινα Δεν είμαι απ'τους τύπους που οταν μπαίνουν στο αεροπλάνο γίνονται σαν άσπρο πανί σε αυτό είμαι σίγουρος Απλά θα νιώθω περίεργα Click για ανάπτυξη... Βασίλη να σου πω ένα μυστικό? Κι εγώ ψιλοφοβάμαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:15 Η Αντα έγραψε: #24.260 11-09-08 17:15 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Ναί ηταν και αυτή μια λύση αλλά πιστεψε με στο τέλος με αεροπλάνο μάλλον θα πήγαινα Δεν είμαι απ'τους τύπους που οταν μπαίνουν στο αεροπλάνο γίνονται σαν άσπρο πανί σε αυτό είμαι σίγουρος Απλά θα νιώθω περίεργα Click για ανάπτυξη... Μηπως δεν εχεις υψοφοβια, αλλα ακροφοβια?? γιατι και εγω το υψος δεν το φοβαμαι, στην ακρη στο μπαλκονι αν παω, με πιανει ταχυπαλμια. Στο αεροπλανο δεν φοβαμαι,γιατι νιωθω ασφαλης, ειναι κλειστο χωρο γιαυτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1211 1212 1213 1214 1215 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1213 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1213 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από erefer: Φυσικά και αξίζει τη θυσία, εξάλλου στην Ιταλία είχα πεί οτι θα πήγαινα με αεροπλάνο αν θυμάσαι, τότε που ήταν να πάρω γατάκι απ'τη Clarisse. Απλά για Γερμανία δεν ξέρω μου έκατσε Click για ανάπτυξη... Ενω για ενα 10ωρο ταξειδι μια χαρα σου εκατσε.....ασε που θα αλλαξεις και αεροπλανο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:11 Η Αντα έγραψε: #24.254 11-09-08 17:11 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: "Ξέρετε τρέμω τα αεροπλάνα έχω υψοφοβία αλλά για ένα δεκάωρο ταξειδάκι στην άκρη του κόσμου δεν θα'λεγα όχι..." Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.255 11-09-08 17:11 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Θα του πείς κακα λόγια για μένα ε? θα μου πληρώσεις το γιατρό μετά Click για ανάπτυξη... Αντούλα τι θα έλεγες για τον erefer? Σου αρέσει σαν γατάκι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:12 Ο erefer έγραψε: #24.256 11-09-08 17:12 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Με αυτοκίνητο και καράβι είχες πει μήπως? Click για ανάπτυξη... Ναί ηταν και αυτή μια λύση αλλά πιστεψε με στο τέλος με αεροπλάνο μάλλον θα πήγαινα Δεν είμαι απ'τους τύπους που οταν μπαίνουν στο αεροπλάνο γίνονται σαν άσπρο πανί σε αυτό είμαι σίγουρος Απλά θα νιώθω περίεργα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.257 11-09-08 17:13 Ελά Βασίλη μου πλάκα κάνουμε ε?? Να πάτε αγοράκι μου... και να περάσετε καλά... κι εμείς στο ξενοδοχειάκι θα σας κάνουμε cat sitting ΟΚ??? Αντα... καλόπιασέ τον τώρα να μας πάρει μαζί του! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:13 Η Αντα έγραψε: #24.258 11-09-08 17:13 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αντούλα τι θα έλεγες για τον erefer? Σου αρέσει σαν γατάκι?? Click για ανάπτυξη... Και βεβαια μου αρεσει....εχω και πολλα δωματια, μην σου πω οτι εχω ενα εντελως αδειο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.259 11-09-08 17:14 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Ναί ηταν και αυτή μια λύση αλλά πιστεψε με στο τέλος με αεροπλάνο μάλλον θα πήγαινα Δεν είμαι απ'τους τύπους που οταν μπαίνουν στο αεροπλάνο γίνονται σαν άσπρο πανί σε αυτό είμαι σίγουρος Απλά θα νιώθω περίεργα Click για ανάπτυξη... Βασίλη να σου πω ένα μυστικό? Κι εγώ ψιλοφοβάμαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:15 Η Αντα έγραψε: #24.260 11-09-08 17:15 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Ναί ηταν και αυτή μια λύση αλλά πιστεψε με στο τέλος με αεροπλάνο μάλλον θα πήγαινα Δεν είμαι απ'τους τύπους που οταν μπαίνουν στο αεροπλάνο γίνονται σαν άσπρο πανί σε αυτό είμαι σίγουρος Απλά θα νιώθω περίεργα Click για ανάπτυξη... Μηπως δεν εχεις υψοφοβια, αλλα ακροφοβια?? γιατι και εγω το υψος δεν το φοβαμαι, στην ακρη στο μπαλκονι αν παω, με πιανει ταχυπαλμια. Στο αεροπλανο δεν φοβαμαι,γιατι νιωθω ασφαλης, ειναι κλειστο χωρο γιαυτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1211 1212 1213 1214 1215 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1213 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1213 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: "Ξέρετε τρέμω τα αεροπλάνα έχω υψοφοβία αλλά για ένα δεκάωρο ταξειδάκι στην άκρη του κόσμου δεν θα'λεγα όχι..." Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.255 11-09-08 17:11 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Θα του πείς κακα λόγια για μένα ε? θα μου πληρώσεις το γιατρό μετά Click για ανάπτυξη... Αντούλα τι θα έλεγες για τον erefer? Σου αρέσει σαν γατάκι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:12 Ο erefer έγραψε: #24.256 11-09-08 17:12 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Με αυτοκίνητο και καράβι είχες πει μήπως? Click για ανάπτυξη... Ναί ηταν και αυτή μια λύση αλλά πιστεψε με στο τέλος με αεροπλάνο μάλλον θα πήγαινα Δεν είμαι απ'τους τύπους που οταν μπαίνουν στο αεροπλάνο γίνονται σαν άσπρο πανί σε αυτό είμαι σίγουρος Απλά θα νιώθω περίεργα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.257 11-09-08 17:13 Ελά Βασίλη μου πλάκα κάνουμε ε?? Να πάτε αγοράκι μου... και να περάσετε καλά... κι εμείς στο ξενοδοχειάκι θα σας κάνουμε cat sitting ΟΚ??? Αντα... καλόπιασέ τον τώρα να μας πάρει μαζί του! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:13 Η Αντα έγραψε: #24.258 11-09-08 17:13 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αντούλα τι θα έλεγες για τον erefer? Σου αρέσει σαν γατάκι?? Click για ανάπτυξη... Και βεβαια μου αρεσει....εχω και πολλα δωματια, μην σου πω οτι εχω ενα εντελως αδειο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.259 11-09-08 17:14 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Ναί ηταν και αυτή μια λύση αλλά πιστεψε με στο τέλος με αεροπλάνο μάλλον θα πήγαινα Δεν είμαι απ'τους τύπους που οταν μπαίνουν στο αεροπλάνο γίνονται σαν άσπρο πανί σε αυτό είμαι σίγουρος Απλά θα νιώθω περίεργα Click για ανάπτυξη... Βασίλη να σου πω ένα μυστικό? Κι εγώ ψιλοφοβάμαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:15 Η Αντα έγραψε: #24.260 11-09-08 17:15 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Ναί ηταν και αυτή μια λύση αλλά πιστεψε με στο τέλος με αεροπλάνο μάλλον θα πήγαινα Δεν είμαι απ'τους τύπους που οταν μπαίνουν στο αεροπλάνο γίνονται σαν άσπρο πανί σε αυτό είμαι σίγουρος Απλά θα νιώθω περίεργα Click για ανάπτυξη... Μηπως δεν εχεις υψοφοβια, αλλα ακροφοβια?? γιατι και εγω το υψος δεν το φοβαμαι, στην ακρη στο μπαλκονι αν παω, με πιανει ταχυπαλμια. Στο αεροπλανο δεν φοβαμαι,γιατι νιωθω ασφαλης, ειναι κλειστο χωρο γιαυτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1211 1212 1213 1214 1215 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1213 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1213 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από erefer: Θα του πείς κακα λόγια για μένα ε? θα μου πληρώσεις το γιατρό μετά Click για ανάπτυξη... Αντούλα τι θα έλεγες για τον erefer? Σου αρέσει σαν γατάκι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:12 Ο erefer έγραψε: #24.256 11-09-08 17:12 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Με αυτοκίνητο και καράβι είχες πει μήπως? Click για ανάπτυξη... Ναί ηταν και αυτή μια λύση αλλά πιστεψε με στο τέλος με αεροπλάνο μάλλον θα πήγαινα Δεν είμαι απ'τους τύπους που οταν μπαίνουν στο αεροπλάνο γίνονται σαν άσπρο πανί σε αυτό είμαι σίγουρος Απλά θα νιώθω περίεργα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.257 11-09-08 17:13 Ελά Βασίλη μου πλάκα κάνουμε ε?? Να πάτε αγοράκι μου... και να περάσετε καλά... κι εμείς στο ξενοδοχειάκι θα σας κάνουμε cat sitting ΟΚ??? Αντα... καλόπιασέ τον τώρα να μας πάρει μαζί του! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:13 Η Αντα έγραψε: #24.258 11-09-08 17:13 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αντούλα τι θα έλεγες για τον erefer? Σου αρέσει σαν γατάκι?? Click για ανάπτυξη... Και βεβαια μου αρεσει....εχω και πολλα δωματια, μην σου πω οτι εχω ενα εντελως αδειο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.259 11-09-08 17:14 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Ναί ηταν και αυτή μια λύση αλλά πιστεψε με στο τέλος με αεροπλάνο μάλλον θα πήγαινα Δεν είμαι απ'τους τύπους που οταν μπαίνουν στο αεροπλάνο γίνονται σαν άσπρο πανί σε αυτό είμαι σίγουρος Απλά θα νιώθω περίεργα Click για ανάπτυξη... Βασίλη να σου πω ένα μυστικό? Κι εγώ ψιλοφοβάμαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:15 Η Αντα έγραψε: #24.260 11-09-08 17:15 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Ναί ηταν και αυτή μια λύση αλλά πιστεψε με στο τέλος με αεροπλάνο μάλλον θα πήγαινα Δεν είμαι απ'τους τύπους που οταν μπαίνουν στο αεροπλάνο γίνονται σαν άσπρο πανί σε αυτό είμαι σίγουρος Απλά θα νιώθω περίεργα Click για ανάπτυξη... Μηπως δεν εχεις υψοφοβια, αλλα ακροφοβια?? γιατι και εγω το υψος δεν το φοβαμαι, στην ακρη στο μπαλκονι αν παω, με πιανει ταχυπαλμια. Στο αεροπλανο δεν φοβαμαι,γιατι νιωθω ασφαλης, ειναι κλειστο χωρο γιαυτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1211 1212 1213 1214 1215 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1213 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1213 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Με αυτοκίνητο και καράβι είχες πει μήπως? Click για ανάπτυξη... Ναί ηταν και αυτή μια λύση αλλά πιστεψε με στο τέλος με αεροπλάνο μάλλον θα πήγαινα Δεν είμαι απ'τους τύπους που οταν μπαίνουν στο αεροπλάνο γίνονται σαν άσπρο πανί σε αυτό είμαι σίγουρος Απλά θα νιώθω περίεργα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.257 11-09-08 17:13 Ελά Βασίλη μου πλάκα κάνουμε ε?? Να πάτε αγοράκι μου... και να περάσετε καλά... κι εμείς στο ξενοδοχειάκι θα σας κάνουμε cat sitting ΟΚ??? Αντα... καλόπιασέ τον τώρα να μας πάρει μαζί του! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:13 Η Αντα έγραψε: #24.258 11-09-08 17:13 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αντούλα τι θα έλεγες για τον erefer? Σου αρέσει σαν γατάκι?? Click για ανάπτυξη... Και βεβαια μου αρεσει....εχω και πολλα δωματια, μην σου πω οτι εχω ενα εντελως αδειο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.259 11-09-08 17:14 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Ναί ηταν και αυτή μια λύση αλλά πιστεψε με στο τέλος με αεροπλάνο μάλλον θα πήγαινα Δεν είμαι απ'τους τύπους που οταν μπαίνουν στο αεροπλάνο γίνονται σαν άσπρο πανί σε αυτό είμαι σίγουρος Απλά θα νιώθω περίεργα Click για ανάπτυξη... Βασίλη να σου πω ένα μυστικό? Κι εγώ ψιλοφοβάμαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:15 Η Αντα έγραψε: #24.260 11-09-08 17:15 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Ναί ηταν και αυτή μια λύση αλλά πιστεψε με στο τέλος με αεροπλάνο μάλλον θα πήγαινα Δεν είμαι απ'τους τύπους που οταν μπαίνουν στο αεροπλάνο γίνονται σαν άσπρο πανί σε αυτό είμαι σίγουρος Απλά θα νιώθω περίεργα Click για ανάπτυξη... Μηπως δεν εχεις υψοφοβια, αλλα ακροφοβια?? γιατι και εγω το υψος δεν το φοβαμαι, στην ακρη στο μπαλκονι αν παω, με πιανει ταχυπαλμια. Στο αεροπλανο δεν φοβαμαι,γιατι νιωθω ασφαλης, ειναι κλειστο χωρο γιαυτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1211 1212 1213 1214 1215 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1213 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1213 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ελά Βασίλη μου πλάκα κάνουμε ε?? Να πάτε αγοράκι μου... και να περάσετε καλά... κι εμείς στο ξενοδοχειάκι θα σας κάνουμε cat sitting ΟΚ??? Αντα... καλόπιασέ τον τώρα να μας πάρει μαζί του! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:13 Η Αντα έγραψε: #24.258 11-09-08 17:13 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αντούλα τι θα έλεγες για τον erefer? Σου αρέσει σαν γατάκι?? Click για ανάπτυξη... Και βεβαια μου αρεσει....εχω και πολλα δωματια, μην σου πω οτι εχω ενα εντελως αδειο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.259 11-09-08 17:14 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Ναί ηταν και αυτή μια λύση αλλά πιστεψε με στο τέλος με αεροπλάνο μάλλον θα πήγαινα Δεν είμαι απ'τους τύπους που οταν μπαίνουν στο αεροπλάνο γίνονται σαν άσπρο πανί σε αυτό είμαι σίγουρος Απλά θα νιώθω περίεργα Click για ανάπτυξη... Βασίλη να σου πω ένα μυστικό? Κι εγώ ψιλοφοβάμαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:15 Η Αντα έγραψε: #24.260 11-09-08 17:15 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Ναί ηταν και αυτή μια λύση αλλά πιστεψε με στο τέλος με αεροπλάνο μάλλον θα πήγαινα Δεν είμαι απ'τους τύπους που οταν μπαίνουν στο αεροπλάνο γίνονται σαν άσπρο πανί σε αυτό είμαι σίγουρος Απλά θα νιώθω περίεργα Click για ανάπτυξη... Μηπως δεν εχεις υψοφοβια, αλλα ακροφοβια?? γιατι και εγω το υψος δεν το φοβαμαι, στην ακρη στο μπαλκονι αν παω, με πιανει ταχυπαλμια. Στο αεροπλανο δεν φοβαμαι,γιατι νιωθω ασφαλης, ειναι κλειστο χωρο γιαυτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1211 1212 1213 1214 1215 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1213 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1213 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αντούλα τι θα έλεγες για τον erefer? Σου αρέσει σαν γατάκι?? Click για ανάπτυξη... Και βεβαια μου αρεσει....εχω και πολλα δωματια, μην σου πω οτι εχω ενα εντελως αδειο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.259 11-09-08 17:14 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Ναί ηταν και αυτή μια λύση αλλά πιστεψε με στο τέλος με αεροπλάνο μάλλον θα πήγαινα Δεν είμαι απ'τους τύπους που οταν μπαίνουν στο αεροπλάνο γίνονται σαν άσπρο πανί σε αυτό είμαι σίγουρος Απλά θα νιώθω περίεργα Click για ανάπτυξη... Βασίλη να σου πω ένα μυστικό? Κι εγώ ψιλοφοβάμαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:15 Η Αντα έγραψε: #24.260 11-09-08 17:15 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Ναί ηταν και αυτή μια λύση αλλά πιστεψε με στο τέλος με αεροπλάνο μάλλον θα πήγαινα Δεν είμαι απ'τους τύπους που οταν μπαίνουν στο αεροπλάνο γίνονται σαν άσπρο πανί σε αυτό είμαι σίγουρος Απλά θα νιώθω περίεργα Click για ανάπτυξη... Μηπως δεν εχεις υψοφοβια, αλλα ακροφοβια?? γιατι και εγω το υψος δεν το φοβαμαι, στην ακρη στο μπαλκονι αν παω, με πιανει ταχυπαλμια. Στο αεροπλανο δεν φοβαμαι,γιατι νιωθω ασφαλης, ειναι κλειστο χωρο γιαυτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1211 1212 1213 1214 1215 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1213 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1213 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από erefer: Ναί ηταν και αυτή μια λύση αλλά πιστεψε με στο τέλος με αεροπλάνο μάλλον θα πήγαινα Δεν είμαι απ'τους τύπους που οταν μπαίνουν στο αεροπλάνο γίνονται σαν άσπρο πανί σε αυτό είμαι σίγουρος Απλά θα νιώθω περίεργα Click για ανάπτυξη... Βασίλη να σου πω ένα μυστικό? Κι εγώ ψιλοφοβάμαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:15 Η Αντα έγραψε: #24.260 11-09-08 17:15 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Ναί ηταν και αυτή μια λύση αλλά πιστεψε με στο τέλος με αεροπλάνο μάλλον θα πήγαινα Δεν είμαι απ'τους τύπους που οταν μπαίνουν στο αεροπλάνο γίνονται σαν άσπρο πανί σε αυτό είμαι σίγουρος Απλά θα νιώθω περίεργα Click για ανάπτυξη... Μηπως δεν εχεις υψοφοβια, αλλα ακροφοβια?? γιατι και εγω το υψος δεν το φοβαμαι, στην ακρη στο μπαλκονι αν παω, με πιανει ταχυπαλμια. Στο αεροπλανο δεν φοβαμαι,γιατι νιωθω ασφαλης, ειναι κλειστο χωρο γιαυτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από erefer: Ναί ηταν και αυτή μια λύση αλλά πιστεψε με στο τέλος με αεροπλάνο μάλλον θα πήγαινα Δεν είμαι απ'τους τύπους που οταν μπαίνουν στο αεροπλάνο γίνονται σαν άσπρο πανί σε αυτό είμαι σίγουρος Απλά θα νιώθω περίεργα Click για ανάπτυξη... Μηπως δεν εχεις υψοφοβια, αλλα ακροφοβια?? γιατι και εγω το υψος δεν το φοβαμαι, στην ακρη στο μπαλκονι αν παω, με πιανει ταχυπαλμια. Στο αεροπλανο δεν φοβαμαι,γιατι νιωθω ασφαλης, ειναι κλειστο χωρο γιαυτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.