Raisa
Περιβόητο μέλος

πώς μπορούμε να σου φτιάξουμε τη διάθεση???

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Εσείς πάντα μου τη φτιάχνετε Νικολετάκι μουΚαλημέρα άσχημη γριά Γιούλη
πώς μπορούμε να σου φτιάξουμε τη διάθεση???![]()
.... άλλοι μου τη χαλάνε...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα
Διακεκριμένο μέλος
Καλημερα!!! οχι Γιουλη μου, δεν ειναι καθολου οπως τα λες....εισαι ομορφη, γλυκια, εξυπνη και μια κομψη γυναικα με πολυ φινετσα!!Καλημέρα!
Σήμερα ξύπνησα χάλια, έχω μια διάθεση χάλια, αισθάνομαι γρια, άσχημη και χάλια...![]()

Raisa
Περιβόητο μέλος
Αν και δεν σε έχω δει ποτέ.Καλημερα!!! οχι Γιουλη μου, δεν ειναι καθολου οπως τα λες....εισαι ομορφη, γλυκια, εξυπνη και μια κομψη γυναικα με πολυ φινετσα!!![]()
...σε φαντάζομαι
....και συμφωνώ με την Αντα

Αντα
Διακεκριμένο μέλος

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος

Raisa
Περιβόητο μέλος
Τι έγινε καλέ...τίποτε σοβαρό???Σας ευχαριστώ κορίτσια...Ειλικρινά τα λόγια σας είναι βάλσαμο στη πληγωμένη μου καρδούλα...![]()

Τι ρωτάω τώρα η χαζή.....

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Θα είναι μεγάλη η συγκίνηση... είμασταν πολύ δεμένοι!! Και στα 10 χρόνια είχαμε περάσει τόσο όμορφα!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Τα πιο σοβαρά για μένα είναι τα θέματα της υγείας...επομένως όχι δεν είναι τόσο σοβαρό...Τι έγινε καλέ...τίποτε σοβαρό???Τι ρωτάω τώρα η χαζή.....
![]()

Δεν είσαι χαζή...ενδιαφέρεσαι...κι αυτό είναι τόσο γλυκό...

Αντα
Διακεκριμένο μέλος
Σημερα τελικα ειναι? ειχες πει το σαββατο.....Σήμερα είναι η μεγάλη συνάντηση της τρίτης Λυκείου του έτους 1988!!!Θα είναι μεγάλη η συγκίνηση... είμασταν πολύ δεμένοι!! Και στα 10 χρόνια είχαμε περάσει τόσο όμορφα!
Θα ειναι πολυ συγκινητικα, εμεις απο το λυκειο δεν εχουμε αξιοθει να συναντηθουμε ποτε....Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα
Διακεκριμένο μέλος
Και τα θεματα καρδιας ειναι σημαντικα...απλα δεν χρειαζομαστε φαρμακα για να γιατρευτουμε, και μονο μια μεγαλη, τρυφερη αγκαλια και ενα χαδι......μια καλη κουβεντα.Τα πιο σοβαρά για μένα είναι τα θέματα της υγείας...επομένως όχι δεν είναι τόσο σοβαρό...
Δεν είσαι χαζή...ενδιαφέρεσαι...κι αυτό είναι τόσο γλυκό...![]()

Raisa
Περιβόητο μέλος
Καλά καλέ δε ντρέπεσαι λίγο.Σήμερα είναι η μεγάλη συνάντηση της τρίτης Λυκείου του έτους 1988!!!Θα είναι μεγάλη η συγκίνηση... είμασταν πολύ δεμένοι!! Και στα 10 χρόνια είχαμε περάσει τόσο όμορφα!
...είναι αυτός λόγος να νιώθεις έτσι???
Ίσα ίσα θα έπρεπε να χαίρεσαι
.....θα δεις αγαπημένα πρόσωπα μετά από τόσα χρόνια.....και θα είσαι μια "ώριμη" ΘΕΑ
και όχι ένα κοριτσούδι μυξιάρικο ....άντε σε παρακαλώ πάνε να φορέσεις τον καλό σου εαυτό...να είσαι έτοιμη να λάμψεις το βράδυ!!!!

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Νικολέτα μου δεν είναι καλέ αυτός ο λόγος που είμαι χάλια!!Καλά καλέ δε ντρέπεσαι λίγο....είναι αυτός λόγος να νιώθεις έτσι???
Ίσα ίσα θα έπρεπε να χαίρεσαι.....θα δεις αγαπημένα πρόσωπα μετά από τόσα χρόνια.....και θα είσαι μια "ώριμη" ΘΕΑ
και όχι ένα κοριτσούδι μυξιάρικο ....άντε σε παρακαλώ πάνε να φορέσεις τον καλό σου εαυτό...να είσαι έτοιμη να λάμψεις το βράδυ!!!!
![]()
Ισα ισα χαίρομαι... και με τη ηλικία μου έχω πολύ καλές σχέσεις!!! Και την λέω και καμαρώνω... τώρα αν αισθάνομαι γριά είναι γιατί κουβαλώ πολλά στις πλάτες μου...

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Αντούλα!!! Ειπες τις μαγικές λέξεις... Αχ... μωρέ πως με καταλαβαίνεις...Και τα θεματα καρδιας ειναι σημαντικα...απλα δεν χρειαζομαστε φαρμακα για να γιατρευτουμε, και μονο μια μεγαλη, τρυφερη αγκαλια και ενα χαδι......μια καλη κουβεντα.![]()

Αντα
Διακεκριμένο μέλος
Αστες τις στεναχωριες....τι ωρα θα συναντηθεις με τους συμμαθητες σου? Σκεφτηκες τι θα φορεσεις ?Αντούλα!!! Ειπες τις μαγικές λέξεις... Αχ... μωρέ πως με καταλαβαίνεις...![]()

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Πράγματι σου είχα πει Σάββατο αλλά το άλλαξαν.Αστες τις στεναχωριες....τι ωρα θα συναντηθεις με τους συμμαθητες σου? Σκεφτηκες τι θα φορεσεις ?![]()
Θα φορέσω ένα μακρύ λευκό δροσερό φορεματάκι!

Αντα
Διακεκριμένο μέλος
Αχχ ετσι να σε ακουω...χαρουμενη. Και που θα γινει η συναντηση? σε καποιο εστιατοριο ? ή καπου αλλου?Πράγματι σου είχα πει Σάββατο αλλά το άλλαξαν.
Θα φορέσω ένα μακρύ λευκό δροσερό φορεματάκι!![]()
Θα σε συνοδευσει ο καλος σου?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος
καποιος με εχει ξεχασει για μια συνδεση κα τρεχω στο αδερφακι μου....
katerina10
Περιβόητο μέλος
καλημέρα !!!!3 μέρες και πάω σπιτάκι μου..Αυτό σημαίνει 2 πράγματα ελευθερία σε εμένα και τις γάτες και ...ίσως για κάποιο διαστημα να μην έχω ιντερνετ..Αναρωτιεμαι πως θα επιβιώσω..Πράγματι σου είχα πει Σάββατο αλλά το άλλαξαν.
Θα φορέσω ένα μακρύ λευκό δροσερό φορεματάκι!![]()

Γιούλη μου τι σε επιασε σήμερα που το μικρο σου αδερφάκι ειναι ευτυχισμένο αλλα λίγο μπερδεμένο????Χαμογελάκι και....ΠΑΜΕΕΕΕΕΕΕ!!!!

katerina10
Περιβόητο μέλος
Επιτέλος βρε Βάσια μου σε πετυχψαίνω και εσένα..Πως πάει το νέο σπίτι ???Μπήκατε ε???τσα!γεια σας και παλι...ου ου εδω ειμαικαποιος με εχει ξεχασει για μια συνδεση κα τρεχω στο αδερφακι μου....
![]()

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool