Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 08:41 Η Raisa έγραψε: #24.281 12-09-08 08:41 Καλημέρα άσχημη γριά Γιούλη πώς μπορούμε να σου φτιάξουμε τη διάθεση??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 08:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.282 12-09-08 08:50 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλημέρα άσχημη γριά Γιούλη πώς μπορούμε να σου φτιάξουμε τη διάθεση??? Click για ανάπτυξη... Εσείς πάντα μου τη φτιάχνετε Νικολετάκι μου.... άλλοι μου τη χαλάνε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:13 Η Αντα έγραψε: #24.283 12-09-08 09:13 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημέρα! Σήμερα ξύπνησα χάλια, έχω μια διάθεση χάλια, αισθάνομαι γρια, άσχημη και χάλια... Click για ανάπτυξη... Καλημερα!!! οχι Γιουλη μου, δεν ειναι καθολου οπως τα λες....εισαι ομορφη, γλυκια, εξυπνη και μια κομψη γυναικα με πολυ φινετσα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:14 Η Raisa έγραψε: #24.284 12-09-08 09:14 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλημερα!!! οχι Γιουλη μου, δεν ειναι καθολου οπως τα λες....εισαι ομορφη, γλυκια, εξυπνη και μια κομψη γυναικα με πολυ φινετσα!! Click για ανάπτυξη... Αν και δεν σε έχω δει ποτέ....σε φαντάζομαι....και συμφωνώ με την Αντα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:16 Η Αντα έγραψε: #24.285 12-09-08 09:16 Μην αφηνεις οτι ειναι αυτο που σε εριξε ψυχολογικα, να σε παρει απο κατω.......χαμογελα γιατι σημερα ειναι Παρασκευη, το σαβ/κο κοντα και αυριο εχεις και εκεινη τη συναντηση που μου ελεγες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.286 12-09-08 09:20 Σας ευχαριστώ κορίτσια...Ειλικρινά τα λόγια σας είναι βάλσαμο στη πληγωμένη μου καρδούλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:21 Η Raisa έγραψε: #24.287 12-09-08 09:21 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σας ευχαριστώ κορίτσια...Ειλικρινά τα λόγια σας είναι βάλσαμο στη πληγωμένη μου καρδούλα... Click για ανάπτυξη... Τι έγινε καλέ...τίποτε σοβαρό??? Τι ρωτάω τώρα η χαζή..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.288 12-09-08 09:22 Σήμερα είναι η μεγάλη συνάντηση της τρίτης Λυκείου του έτους 1988!!! Θα είναι μεγάλη η συγκίνηση... είμασταν πολύ δεμένοι!! Και στα 10 χρόνια είχαμε περάσει τόσο όμορφα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.289 12-09-08 09:26 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Τι έγινε καλέ...τίποτε σοβαρό??? Τι ρωτάω τώρα η χαζή..... Click για ανάπτυξη... Τα πιο σοβαρά για μένα είναι τα θέματα της υγείας...επομένως όχι δεν είναι τόσο σοβαρό... Δεν είσαι χαζή...ενδιαφέρεσαι...κι αυτό είναι τόσο γλυκό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:28 Η Αντα έγραψε: #24.290 12-09-08 09:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σήμερα είναι η μεγάλη συνάντηση της τρίτης Λυκείου του έτους 1988!!! Θα είναι μεγάλη η συγκίνηση... είμασταν πολύ δεμένοι!! Και στα 10 χρόνια είχαμε περάσει τόσο όμορφα! Click για ανάπτυξη... Σημερα τελικα ειναι? ειχες πει το σαββατο.....Θα ειναι πολυ συγκινητικα, εμεις απο το λυκειο δεν εχουμε αξιοθει να συναντηθουμε ποτε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:29 Η Αντα έγραψε: #24.291 12-09-08 09:29 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τα πιο σοβαρά για μένα είναι τα θέματα της υγείας...επομένως όχι δεν είναι τόσο σοβαρό... Δεν είσαι χαζή...ενδιαφέρεσαι...κι αυτό είναι τόσο γλυκό... Click για ανάπτυξη... Και τα θεματα καρδιας ειναι σημαντικα...απλα δεν χρειαζομαστε φαρμακα για να γιατρευτουμε, και μονο μια μεγαλη, τρυφερη αγκαλια και ενα χαδι......μια καλη κουβεντα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:29 Η Raisa έγραψε: #24.292 12-09-08 09:29 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σήμερα είναι η μεγάλη συνάντηση της τρίτης Λυκείου του έτους 1988!!! Θα είναι μεγάλη η συγκίνηση... είμασταν πολύ δεμένοι!! Και στα 10 χρόνια είχαμε περάσει τόσο όμορφα! Click για ανάπτυξη... Καλά καλέ δε ντρέπεσαι λίγο....είναι αυτός λόγος να νιώθεις έτσι??? Ίσα ίσα θα έπρεπε να χαίρεσαι.....θα δεις αγαπημένα πρόσωπα μετά από τόσα χρόνια.....και θα είσαι μια "ώριμη" ΘΕΑ και όχι ένα κοριτσούδι μυξιάρικο ....άντε σε παρακαλώ πάνε να φορέσεις τον καλό σου εαυτό...να είσαι έτοιμη να λάμψεις το βράδυ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.293 12-09-08 10:47 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλά καλέ δε ντρέπεσαι λίγο....είναι αυτός λόγος να νιώθεις έτσι??? Ίσα ίσα θα έπρεπε να χαίρεσαι.....θα δεις αγαπημένα πρόσωπα μετά από τόσα χρόνια.....και θα είσαι μια "ώριμη" ΘΕΑ και όχι ένα κοριτσούδι μυξιάρικο ....άντε σε παρακαλώ πάνε να φορέσεις τον καλό σου εαυτό...να είσαι έτοιμη να λάμψεις το βράδυ!!!! Click για ανάπτυξη... Νικολέτα μου δεν είναι καλέ αυτός ο λόγος που είμαι χάλια!! Ισα ισα χαίρομαι... και με τη ηλικία μου έχω πολύ καλές σχέσεις!!! Και την λέω και καμαρώνω... τώρα αν αισθάνομαι γριά είναι γιατί κουβαλώ πολλά στις πλάτες μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.294 12-09-08 10:48 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Και τα θεματα καρδιας ειναι σημαντικα...απλα δεν χρειαζομαστε φαρμακα για να γιατρευτουμε, και μονο μια μεγαλη, τρυφερη αγκαλια και ενα χαδι......μια καλη κουβεντα. Click για ανάπτυξη... Αντούλα!!! Ειπες τις μαγικές λέξεις... Αχ... μωρέ πως με καταλαβαίνεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:49 Η Αντα έγραψε: #24.295 12-09-08 10:49 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αντούλα!!! Ειπες τις μαγικές λέξεις... Αχ... μωρέ πως με καταλαβαίνεις... Click για ανάπτυξη... Αστες τις στεναχωριες....τι ωρα θα συναντηθεις με τους συμμαθητες σου? Σκεφτηκες τι θα φορεσεις ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.296 12-09-08 11:11 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αστες τις στεναχωριες....τι ωρα θα συναντηθεις με τους συμμαθητες σου? Σκεφτηκες τι θα φορεσεις ? Click για ανάπτυξη... Πράγματι σου είχα πει Σάββατο αλλά το άλλαξαν. Θα φορέσω ένα μακρύ λευκό δροσερό φορεματάκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:30 Η Αντα έγραψε: #24.297 12-09-08 11:30 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πράγματι σου είχα πει Σάββατο αλλά το άλλαξαν. Θα φορέσω ένα μακρύ λευκό δροσερό φορεματάκι! Click για ανάπτυξη... Αχχ ετσι να σε ακουω...χαρουμενη. Και που θα γινει η συναντηση? σε καποιο εστιατοριο ? ή καπου αλλου? Θα σε συνοδευσει ο καλος σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:38 Η Βάσια13859: #24.298 12-09-08 11:38 τσα!γεια σας και παλι...ου ου εδω ειμαικαποιος με εχει ξεχασει για μια συνδεση κα τρεχω στο αδερφακι μου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:38 Η katerina10: #24.299 12-09-08 11:38 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πράγματι σου είχα πει Σάββατο αλλά το άλλαξαν. Θα φορέσω ένα μακρύ λευκό δροσερό φορεματάκι! Click για ανάπτυξη... καλημέρα !!!!3 μέρες και πάω σπιτάκι μου..Αυτό σημαίνει 2 πράγματα ελευθερία σε εμένα και τις γάτες και ...ίσως για κάποιο διαστημα να μην έχω ιντερνετ..Αναρωτιεμαι πως θα επιβιώσω.. Γιούλη μου τι σε επιασε σήμερα που το μικρο σου αδερφάκι ειναι ευτυχισμένο αλλα λίγο μπερδεμένο????Χαμογελάκι και....ΠΑΜΕΕΕΕΕΕΕ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:39 Η katerina10: #24.300 12-09-08 11:39 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: τσα!γεια σας και παλι...ου ου εδω ειμαικαποιος με εχει ξεχασει για μια συνδεση κα τρεχω στο αδερφακι μου.... Click για ανάπτυξη... Επιτέλος βρε Βάσια μου σε πετυχψαίνω και εσένα..Πως πάει το νέο σπίτι ???Μπήκατε ε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1213 1214 1215 1216 1217 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1215 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1215 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημέρα άσχημη γριά Γιούλη πώς μπορούμε να σου φτιάξουμε τη διάθεση??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 08:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.282 12-09-08 08:50 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλημέρα άσχημη γριά Γιούλη πώς μπορούμε να σου φτιάξουμε τη διάθεση??? Click για ανάπτυξη... Εσείς πάντα μου τη φτιάχνετε Νικολετάκι μου.... άλλοι μου τη χαλάνε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:13 Η Αντα έγραψε: #24.283 12-09-08 09:13 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημέρα! Σήμερα ξύπνησα χάλια, έχω μια διάθεση χάλια, αισθάνομαι γρια, άσχημη και χάλια... Click για ανάπτυξη... Καλημερα!!! οχι Γιουλη μου, δεν ειναι καθολου οπως τα λες....εισαι ομορφη, γλυκια, εξυπνη και μια κομψη γυναικα με πολυ φινετσα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:14 Η Raisa έγραψε: #24.284 12-09-08 09:14 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλημερα!!! οχι Γιουλη μου, δεν ειναι καθολου οπως τα λες....εισαι ομορφη, γλυκια, εξυπνη και μια κομψη γυναικα με πολυ φινετσα!! Click για ανάπτυξη... Αν και δεν σε έχω δει ποτέ....σε φαντάζομαι....και συμφωνώ με την Αντα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:16 Η Αντα έγραψε: #24.285 12-09-08 09:16 Μην αφηνεις οτι ειναι αυτο που σε εριξε ψυχολογικα, να σε παρει απο κατω.......χαμογελα γιατι σημερα ειναι Παρασκευη, το σαβ/κο κοντα και αυριο εχεις και εκεινη τη συναντηση που μου ελεγες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.286 12-09-08 09:20 Σας ευχαριστώ κορίτσια...Ειλικρινά τα λόγια σας είναι βάλσαμο στη πληγωμένη μου καρδούλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:21 Η Raisa έγραψε: #24.287 12-09-08 09:21 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σας ευχαριστώ κορίτσια...Ειλικρινά τα λόγια σας είναι βάλσαμο στη πληγωμένη μου καρδούλα... Click για ανάπτυξη... Τι έγινε καλέ...τίποτε σοβαρό??? Τι ρωτάω τώρα η χαζή..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.288 12-09-08 09:22 Σήμερα είναι η μεγάλη συνάντηση της τρίτης Λυκείου του έτους 1988!!! Θα είναι μεγάλη η συγκίνηση... είμασταν πολύ δεμένοι!! Και στα 10 χρόνια είχαμε περάσει τόσο όμορφα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.289 12-09-08 09:26 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Τι έγινε καλέ...τίποτε σοβαρό??? Τι ρωτάω τώρα η χαζή..... Click για ανάπτυξη... Τα πιο σοβαρά για μένα είναι τα θέματα της υγείας...επομένως όχι δεν είναι τόσο σοβαρό... Δεν είσαι χαζή...ενδιαφέρεσαι...κι αυτό είναι τόσο γλυκό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:28 Η Αντα έγραψε: #24.290 12-09-08 09:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σήμερα είναι η μεγάλη συνάντηση της τρίτης Λυκείου του έτους 1988!!! Θα είναι μεγάλη η συγκίνηση... είμασταν πολύ δεμένοι!! Και στα 10 χρόνια είχαμε περάσει τόσο όμορφα! Click για ανάπτυξη... Σημερα τελικα ειναι? ειχες πει το σαββατο.....Θα ειναι πολυ συγκινητικα, εμεις απο το λυκειο δεν εχουμε αξιοθει να συναντηθουμε ποτε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:29 Η Αντα έγραψε: #24.291 12-09-08 09:29 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τα πιο σοβαρά για μένα είναι τα θέματα της υγείας...επομένως όχι δεν είναι τόσο σοβαρό... Δεν είσαι χαζή...ενδιαφέρεσαι...κι αυτό είναι τόσο γλυκό... Click για ανάπτυξη... Και τα θεματα καρδιας ειναι σημαντικα...απλα δεν χρειαζομαστε φαρμακα για να γιατρευτουμε, και μονο μια μεγαλη, τρυφερη αγκαλια και ενα χαδι......μια καλη κουβεντα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:29 Η Raisa έγραψε: #24.292 12-09-08 09:29 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σήμερα είναι η μεγάλη συνάντηση της τρίτης Λυκείου του έτους 1988!!! Θα είναι μεγάλη η συγκίνηση... είμασταν πολύ δεμένοι!! Και στα 10 χρόνια είχαμε περάσει τόσο όμορφα! Click για ανάπτυξη... Καλά καλέ δε ντρέπεσαι λίγο....είναι αυτός λόγος να νιώθεις έτσι??? Ίσα ίσα θα έπρεπε να χαίρεσαι.....θα δεις αγαπημένα πρόσωπα μετά από τόσα χρόνια.....και θα είσαι μια "ώριμη" ΘΕΑ και όχι ένα κοριτσούδι μυξιάρικο ....άντε σε παρακαλώ πάνε να φορέσεις τον καλό σου εαυτό...να είσαι έτοιμη να λάμψεις το βράδυ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.293 12-09-08 10:47 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλά καλέ δε ντρέπεσαι λίγο....είναι αυτός λόγος να νιώθεις έτσι??? Ίσα ίσα θα έπρεπε να χαίρεσαι.....θα δεις αγαπημένα πρόσωπα μετά από τόσα χρόνια.....και θα είσαι μια "ώριμη" ΘΕΑ και όχι ένα κοριτσούδι μυξιάρικο ....άντε σε παρακαλώ πάνε να φορέσεις τον καλό σου εαυτό...να είσαι έτοιμη να λάμψεις το βράδυ!!!! Click για ανάπτυξη... Νικολέτα μου δεν είναι καλέ αυτός ο λόγος που είμαι χάλια!! Ισα ισα χαίρομαι... και με τη ηλικία μου έχω πολύ καλές σχέσεις!!! Και την λέω και καμαρώνω... τώρα αν αισθάνομαι γριά είναι γιατί κουβαλώ πολλά στις πλάτες μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.294 12-09-08 10:48 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Και τα θεματα καρδιας ειναι σημαντικα...απλα δεν χρειαζομαστε φαρμακα για να γιατρευτουμε, και μονο μια μεγαλη, τρυφερη αγκαλια και ενα χαδι......μια καλη κουβεντα. Click για ανάπτυξη... Αντούλα!!! Ειπες τις μαγικές λέξεις... Αχ... μωρέ πως με καταλαβαίνεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:49 Η Αντα έγραψε: #24.295 12-09-08 10:49 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αντούλα!!! Ειπες τις μαγικές λέξεις... Αχ... μωρέ πως με καταλαβαίνεις... Click για ανάπτυξη... Αστες τις στεναχωριες....τι ωρα θα συναντηθεις με τους συμμαθητες σου? Σκεφτηκες τι θα φορεσεις ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.296 12-09-08 11:11 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αστες τις στεναχωριες....τι ωρα θα συναντηθεις με τους συμμαθητες σου? Σκεφτηκες τι θα φορεσεις ? Click για ανάπτυξη... Πράγματι σου είχα πει Σάββατο αλλά το άλλαξαν. Θα φορέσω ένα μακρύ λευκό δροσερό φορεματάκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:30 Η Αντα έγραψε: #24.297 12-09-08 11:30 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πράγματι σου είχα πει Σάββατο αλλά το άλλαξαν. Θα φορέσω ένα μακρύ λευκό δροσερό φορεματάκι! Click για ανάπτυξη... Αχχ ετσι να σε ακουω...χαρουμενη. Και που θα γινει η συναντηση? σε καποιο εστιατοριο ? ή καπου αλλου? Θα σε συνοδευσει ο καλος σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:38 Η Βάσια13859: #24.298 12-09-08 11:38 τσα!γεια σας και παλι...ου ου εδω ειμαικαποιος με εχει ξεχασει για μια συνδεση κα τρεχω στο αδερφακι μου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:38 Η katerina10: #24.299 12-09-08 11:38 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πράγματι σου είχα πει Σάββατο αλλά το άλλαξαν. Θα φορέσω ένα μακρύ λευκό δροσερό φορεματάκι! Click για ανάπτυξη... καλημέρα !!!!3 μέρες και πάω σπιτάκι μου..Αυτό σημαίνει 2 πράγματα ελευθερία σε εμένα και τις γάτες και ...ίσως για κάποιο διαστημα να μην έχω ιντερνετ..Αναρωτιεμαι πως θα επιβιώσω.. Γιούλη μου τι σε επιασε σήμερα που το μικρο σου αδερφάκι ειναι ευτυχισμένο αλλα λίγο μπερδεμένο????Χαμογελάκι και....ΠΑΜΕΕΕΕΕΕΕ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:39 Η katerina10: #24.300 12-09-08 11:39 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: τσα!γεια σας και παλι...ου ου εδω ειμαικαποιος με εχει ξεχασει για μια συνδεση κα τρεχω στο αδερφακι μου.... Click για ανάπτυξη... Επιτέλος βρε Βάσια μου σε πετυχψαίνω και εσένα..Πως πάει το νέο σπίτι ???Μπήκατε ε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1213 1214 1215 1216 1217 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1215 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1215 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλημέρα άσχημη γριά Γιούλη πώς μπορούμε να σου φτιάξουμε τη διάθεση??? Click για ανάπτυξη... Εσείς πάντα μου τη φτιάχνετε Νικολετάκι μου.... άλλοι μου τη χαλάνε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:13 Η Αντα έγραψε: #24.283 12-09-08 09:13 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημέρα! Σήμερα ξύπνησα χάλια, έχω μια διάθεση χάλια, αισθάνομαι γρια, άσχημη και χάλια... Click για ανάπτυξη... Καλημερα!!! οχι Γιουλη μου, δεν ειναι καθολου οπως τα λες....εισαι ομορφη, γλυκια, εξυπνη και μια κομψη γυναικα με πολυ φινετσα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:14 Η Raisa έγραψε: #24.284 12-09-08 09:14 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλημερα!!! οχι Γιουλη μου, δεν ειναι καθολου οπως τα λες....εισαι ομορφη, γλυκια, εξυπνη και μια κομψη γυναικα με πολυ φινετσα!! Click για ανάπτυξη... Αν και δεν σε έχω δει ποτέ....σε φαντάζομαι....και συμφωνώ με την Αντα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:16 Η Αντα έγραψε: #24.285 12-09-08 09:16 Μην αφηνεις οτι ειναι αυτο που σε εριξε ψυχολογικα, να σε παρει απο κατω.......χαμογελα γιατι σημερα ειναι Παρασκευη, το σαβ/κο κοντα και αυριο εχεις και εκεινη τη συναντηση που μου ελεγες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.286 12-09-08 09:20 Σας ευχαριστώ κορίτσια...Ειλικρινά τα λόγια σας είναι βάλσαμο στη πληγωμένη μου καρδούλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:21 Η Raisa έγραψε: #24.287 12-09-08 09:21 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σας ευχαριστώ κορίτσια...Ειλικρινά τα λόγια σας είναι βάλσαμο στη πληγωμένη μου καρδούλα... Click για ανάπτυξη... Τι έγινε καλέ...τίποτε σοβαρό??? Τι ρωτάω τώρα η χαζή..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.288 12-09-08 09:22 Σήμερα είναι η μεγάλη συνάντηση της τρίτης Λυκείου του έτους 1988!!! Θα είναι μεγάλη η συγκίνηση... είμασταν πολύ δεμένοι!! Και στα 10 χρόνια είχαμε περάσει τόσο όμορφα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.289 12-09-08 09:26 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Τι έγινε καλέ...τίποτε σοβαρό??? Τι ρωτάω τώρα η χαζή..... Click για ανάπτυξη... Τα πιο σοβαρά για μένα είναι τα θέματα της υγείας...επομένως όχι δεν είναι τόσο σοβαρό... Δεν είσαι χαζή...ενδιαφέρεσαι...κι αυτό είναι τόσο γλυκό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:28 Η Αντα έγραψε: #24.290 12-09-08 09:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σήμερα είναι η μεγάλη συνάντηση της τρίτης Λυκείου του έτους 1988!!! Θα είναι μεγάλη η συγκίνηση... είμασταν πολύ δεμένοι!! Και στα 10 χρόνια είχαμε περάσει τόσο όμορφα! Click για ανάπτυξη... Σημερα τελικα ειναι? ειχες πει το σαββατο.....Θα ειναι πολυ συγκινητικα, εμεις απο το λυκειο δεν εχουμε αξιοθει να συναντηθουμε ποτε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:29 Η Αντα έγραψε: #24.291 12-09-08 09:29 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τα πιο σοβαρά για μένα είναι τα θέματα της υγείας...επομένως όχι δεν είναι τόσο σοβαρό... Δεν είσαι χαζή...ενδιαφέρεσαι...κι αυτό είναι τόσο γλυκό... Click για ανάπτυξη... Και τα θεματα καρδιας ειναι σημαντικα...απλα δεν χρειαζομαστε φαρμακα για να γιατρευτουμε, και μονο μια μεγαλη, τρυφερη αγκαλια και ενα χαδι......μια καλη κουβεντα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:29 Η Raisa έγραψε: #24.292 12-09-08 09:29 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σήμερα είναι η μεγάλη συνάντηση της τρίτης Λυκείου του έτους 1988!!! Θα είναι μεγάλη η συγκίνηση... είμασταν πολύ δεμένοι!! Και στα 10 χρόνια είχαμε περάσει τόσο όμορφα! Click για ανάπτυξη... Καλά καλέ δε ντρέπεσαι λίγο....είναι αυτός λόγος να νιώθεις έτσι??? Ίσα ίσα θα έπρεπε να χαίρεσαι.....θα δεις αγαπημένα πρόσωπα μετά από τόσα χρόνια.....και θα είσαι μια "ώριμη" ΘΕΑ και όχι ένα κοριτσούδι μυξιάρικο ....άντε σε παρακαλώ πάνε να φορέσεις τον καλό σου εαυτό...να είσαι έτοιμη να λάμψεις το βράδυ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.293 12-09-08 10:47 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλά καλέ δε ντρέπεσαι λίγο....είναι αυτός λόγος να νιώθεις έτσι??? Ίσα ίσα θα έπρεπε να χαίρεσαι.....θα δεις αγαπημένα πρόσωπα μετά από τόσα χρόνια.....και θα είσαι μια "ώριμη" ΘΕΑ και όχι ένα κοριτσούδι μυξιάρικο ....άντε σε παρακαλώ πάνε να φορέσεις τον καλό σου εαυτό...να είσαι έτοιμη να λάμψεις το βράδυ!!!! Click για ανάπτυξη... Νικολέτα μου δεν είναι καλέ αυτός ο λόγος που είμαι χάλια!! Ισα ισα χαίρομαι... και με τη ηλικία μου έχω πολύ καλές σχέσεις!!! Και την λέω και καμαρώνω... τώρα αν αισθάνομαι γριά είναι γιατί κουβαλώ πολλά στις πλάτες μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.294 12-09-08 10:48 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Και τα θεματα καρδιας ειναι σημαντικα...απλα δεν χρειαζομαστε φαρμακα για να γιατρευτουμε, και μονο μια μεγαλη, τρυφερη αγκαλια και ενα χαδι......μια καλη κουβεντα. Click για ανάπτυξη... Αντούλα!!! Ειπες τις μαγικές λέξεις... Αχ... μωρέ πως με καταλαβαίνεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:49 Η Αντα έγραψε: #24.295 12-09-08 10:49 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αντούλα!!! Ειπες τις μαγικές λέξεις... Αχ... μωρέ πως με καταλαβαίνεις... Click για ανάπτυξη... Αστες τις στεναχωριες....τι ωρα θα συναντηθεις με τους συμμαθητες σου? Σκεφτηκες τι θα φορεσεις ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.296 12-09-08 11:11 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αστες τις στεναχωριες....τι ωρα θα συναντηθεις με τους συμμαθητες σου? Σκεφτηκες τι θα φορεσεις ? Click για ανάπτυξη... Πράγματι σου είχα πει Σάββατο αλλά το άλλαξαν. Θα φορέσω ένα μακρύ λευκό δροσερό φορεματάκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:30 Η Αντα έγραψε: #24.297 12-09-08 11:30 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πράγματι σου είχα πει Σάββατο αλλά το άλλαξαν. Θα φορέσω ένα μακρύ λευκό δροσερό φορεματάκι! Click για ανάπτυξη... Αχχ ετσι να σε ακουω...χαρουμενη. Και που θα γινει η συναντηση? σε καποιο εστιατοριο ? ή καπου αλλου? Θα σε συνοδευσει ο καλος σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:38 Η Βάσια13859: #24.298 12-09-08 11:38 τσα!γεια σας και παλι...ου ου εδω ειμαικαποιος με εχει ξεχασει για μια συνδεση κα τρεχω στο αδερφακι μου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:38 Η katerina10: #24.299 12-09-08 11:38 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πράγματι σου είχα πει Σάββατο αλλά το άλλαξαν. Θα φορέσω ένα μακρύ λευκό δροσερό φορεματάκι! Click για ανάπτυξη... καλημέρα !!!!3 μέρες και πάω σπιτάκι μου..Αυτό σημαίνει 2 πράγματα ελευθερία σε εμένα και τις γάτες και ...ίσως για κάποιο διαστημα να μην έχω ιντερνετ..Αναρωτιεμαι πως θα επιβιώσω.. Γιούλη μου τι σε επιασε σήμερα που το μικρο σου αδερφάκι ειναι ευτυχισμένο αλλα λίγο μπερδεμένο????Χαμογελάκι και....ΠΑΜΕΕΕΕΕΕΕ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:39 Η katerina10: #24.300 12-09-08 11:39 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: τσα!γεια σας και παλι...ου ου εδω ειμαικαποιος με εχει ξεχασει για μια συνδεση κα τρεχω στο αδερφακι μου.... Click για ανάπτυξη... Επιτέλος βρε Βάσια μου σε πετυχψαίνω και εσένα..Πως πάει το νέο σπίτι ???Μπήκατε ε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1213 1214 1215 1216 1217 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1215 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1215 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημέρα! Σήμερα ξύπνησα χάλια, έχω μια διάθεση χάλια, αισθάνομαι γρια, άσχημη και χάλια... Click για ανάπτυξη... Καλημερα!!! οχι Γιουλη μου, δεν ειναι καθολου οπως τα λες....εισαι ομορφη, γλυκια, εξυπνη και μια κομψη γυναικα με πολυ φινετσα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:14 Η Raisa έγραψε: #24.284 12-09-08 09:14 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλημερα!!! οχι Γιουλη μου, δεν ειναι καθολου οπως τα λες....εισαι ομορφη, γλυκια, εξυπνη και μια κομψη γυναικα με πολυ φινετσα!! Click για ανάπτυξη... Αν και δεν σε έχω δει ποτέ....σε φαντάζομαι....και συμφωνώ με την Αντα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:16 Η Αντα έγραψε: #24.285 12-09-08 09:16 Μην αφηνεις οτι ειναι αυτο που σε εριξε ψυχολογικα, να σε παρει απο κατω.......χαμογελα γιατι σημερα ειναι Παρασκευη, το σαβ/κο κοντα και αυριο εχεις και εκεινη τη συναντηση που μου ελεγες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.286 12-09-08 09:20 Σας ευχαριστώ κορίτσια...Ειλικρινά τα λόγια σας είναι βάλσαμο στη πληγωμένη μου καρδούλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:21 Η Raisa έγραψε: #24.287 12-09-08 09:21 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σας ευχαριστώ κορίτσια...Ειλικρινά τα λόγια σας είναι βάλσαμο στη πληγωμένη μου καρδούλα... Click για ανάπτυξη... Τι έγινε καλέ...τίποτε σοβαρό??? Τι ρωτάω τώρα η χαζή..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.288 12-09-08 09:22 Σήμερα είναι η μεγάλη συνάντηση της τρίτης Λυκείου του έτους 1988!!! Θα είναι μεγάλη η συγκίνηση... είμασταν πολύ δεμένοι!! Και στα 10 χρόνια είχαμε περάσει τόσο όμορφα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.289 12-09-08 09:26 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Τι έγινε καλέ...τίποτε σοβαρό??? Τι ρωτάω τώρα η χαζή..... Click για ανάπτυξη... Τα πιο σοβαρά για μένα είναι τα θέματα της υγείας...επομένως όχι δεν είναι τόσο σοβαρό... Δεν είσαι χαζή...ενδιαφέρεσαι...κι αυτό είναι τόσο γλυκό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:28 Η Αντα έγραψε: #24.290 12-09-08 09:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σήμερα είναι η μεγάλη συνάντηση της τρίτης Λυκείου του έτους 1988!!! Θα είναι μεγάλη η συγκίνηση... είμασταν πολύ δεμένοι!! Και στα 10 χρόνια είχαμε περάσει τόσο όμορφα! Click για ανάπτυξη... Σημερα τελικα ειναι? ειχες πει το σαββατο.....Θα ειναι πολυ συγκινητικα, εμεις απο το λυκειο δεν εχουμε αξιοθει να συναντηθουμε ποτε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:29 Η Αντα έγραψε: #24.291 12-09-08 09:29 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τα πιο σοβαρά για μένα είναι τα θέματα της υγείας...επομένως όχι δεν είναι τόσο σοβαρό... Δεν είσαι χαζή...ενδιαφέρεσαι...κι αυτό είναι τόσο γλυκό... Click για ανάπτυξη... Και τα θεματα καρδιας ειναι σημαντικα...απλα δεν χρειαζομαστε φαρμακα για να γιατρευτουμε, και μονο μια μεγαλη, τρυφερη αγκαλια και ενα χαδι......μια καλη κουβεντα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:29 Η Raisa έγραψε: #24.292 12-09-08 09:29 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σήμερα είναι η μεγάλη συνάντηση της τρίτης Λυκείου του έτους 1988!!! Θα είναι μεγάλη η συγκίνηση... είμασταν πολύ δεμένοι!! Και στα 10 χρόνια είχαμε περάσει τόσο όμορφα! Click για ανάπτυξη... Καλά καλέ δε ντρέπεσαι λίγο....είναι αυτός λόγος να νιώθεις έτσι??? Ίσα ίσα θα έπρεπε να χαίρεσαι.....θα δεις αγαπημένα πρόσωπα μετά από τόσα χρόνια.....και θα είσαι μια "ώριμη" ΘΕΑ και όχι ένα κοριτσούδι μυξιάρικο ....άντε σε παρακαλώ πάνε να φορέσεις τον καλό σου εαυτό...να είσαι έτοιμη να λάμψεις το βράδυ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.293 12-09-08 10:47 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλά καλέ δε ντρέπεσαι λίγο....είναι αυτός λόγος να νιώθεις έτσι??? Ίσα ίσα θα έπρεπε να χαίρεσαι.....θα δεις αγαπημένα πρόσωπα μετά από τόσα χρόνια.....και θα είσαι μια "ώριμη" ΘΕΑ και όχι ένα κοριτσούδι μυξιάρικο ....άντε σε παρακαλώ πάνε να φορέσεις τον καλό σου εαυτό...να είσαι έτοιμη να λάμψεις το βράδυ!!!! Click για ανάπτυξη... Νικολέτα μου δεν είναι καλέ αυτός ο λόγος που είμαι χάλια!! Ισα ισα χαίρομαι... και με τη ηλικία μου έχω πολύ καλές σχέσεις!!! Και την λέω και καμαρώνω... τώρα αν αισθάνομαι γριά είναι γιατί κουβαλώ πολλά στις πλάτες μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.294 12-09-08 10:48 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Και τα θεματα καρδιας ειναι σημαντικα...απλα δεν χρειαζομαστε φαρμακα για να γιατρευτουμε, και μονο μια μεγαλη, τρυφερη αγκαλια και ενα χαδι......μια καλη κουβεντα. Click για ανάπτυξη... Αντούλα!!! Ειπες τις μαγικές λέξεις... Αχ... μωρέ πως με καταλαβαίνεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:49 Η Αντα έγραψε: #24.295 12-09-08 10:49 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αντούλα!!! Ειπες τις μαγικές λέξεις... Αχ... μωρέ πως με καταλαβαίνεις... Click για ανάπτυξη... Αστες τις στεναχωριες....τι ωρα θα συναντηθεις με τους συμμαθητες σου? Σκεφτηκες τι θα φορεσεις ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.296 12-09-08 11:11 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αστες τις στεναχωριες....τι ωρα θα συναντηθεις με τους συμμαθητες σου? Σκεφτηκες τι θα φορεσεις ? Click για ανάπτυξη... Πράγματι σου είχα πει Σάββατο αλλά το άλλαξαν. Θα φορέσω ένα μακρύ λευκό δροσερό φορεματάκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:30 Η Αντα έγραψε: #24.297 12-09-08 11:30 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πράγματι σου είχα πει Σάββατο αλλά το άλλαξαν. Θα φορέσω ένα μακρύ λευκό δροσερό φορεματάκι! Click για ανάπτυξη... Αχχ ετσι να σε ακουω...χαρουμενη. Και που θα γινει η συναντηση? σε καποιο εστιατοριο ? ή καπου αλλου? Θα σε συνοδευσει ο καλος σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:38 Η Βάσια13859: #24.298 12-09-08 11:38 τσα!γεια σας και παλι...ου ου εδω ειμαικαποιος με εχει ξεχασει για μια συνδεση κα τρεχω στο αδερφακι μου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:38 Η katerina10: #24.299 12-09-08 11:38 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πράγματι σου είχα πει Σάββατο αλλά το άλλαξαν. Θα φορέσω ένα μακρύ λευκό δροσερό φορεματάκι! Click για ανάπτυξη... καλημέρα !!!!3 μέρες και πάω σπιτάκι μου..Αυτό σημαίνει 2 πράγματα ελευθερία σε εμένα και τις γάτες και ...ίσως για κάποιο διαστημα να μην έχω ιντερνετ..Αναρωτιεμαι πως θα επιβιώσω.. Γιούλη μου τι σε επιασε σήμερα που το μικρο σου αδερφάκι ειναι ευτυχισμένο αλλα λίγο μπερδεμένο????Χαμογελάκι και....ΠΑΜΕΕΕΕΕΕΕ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:39 Η katerina10: #24.300 12-09-08 11:39 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: τσα!γεια σας και παλι...ου ου εδω ειμαικαποιος με εχει ξεχασει για μια συνδεση κα τρεχω στο αδερφακι μου.... Click για ανάπτυξη... Επιτέλος βρε Βάσια μου σε πετυχψαίνω και εσένα..Πως πάει το νέο σπίτι ???Μπήκατε ε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1213 1214 1215 1216 1217 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1215 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1215 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλημερα!!! οχι Γιουλη μου, δεν ειναι καθολου οπως τα λες....εισαι ομορφη, γλυκια, εξυπνη και μια κομψη γυναικα με πολυ φινετσα!! Click για ανάπτυξη... Αν και δεν σε έχω δει ποτέ....σε φαντάζομαι....και συμφωνώ με την Αντα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:16 Η Αντα έγραψε: #24.285 12-09-08 09:16 Μην αφηνεις οτι ειναι αυτο που σε εριξε ψυχολογικα, να σε παρει απο κατω.......χαμογελα γιατι σημερα ειναι Παρασκευη, το σαβ/κο κοντα και αυριο εχεις και εκεινη τη συναντηση που μου ελεγες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.286 12-09-08 09:20 Σας ευχαριστώ κορίτσια...Ειλικρινά τα λόγια σας είναι βάλσαμο στη πληγωμένη μου καρδούλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:21 Η Raisa έγραψε: #24.287 12-09-08 09:21 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σας ευχαριστώ κορίτσια...Ειλικρινά τα λόγια σας είναι βάλσαμο στη πληγωμένη μου καρδούλα... Click για ανάπτυξη... Τι έγινε καλέ...τίποτε σοβαρό??? Τι ρωτάω τώρα η χαζή..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.288 12-09-08 09:22 Σήμερα είναι η μεγάλη συνάντηση της τρίτης Λυκείου του έτους 1988!!! Θα είναι μεγάλη η συγκίνηση... είμασταν πολύ δεμένοι!! Και στα 10 χρόνια είχαμε περάσει τόσο όμορφα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.289 12-09-08 09:26 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Τι έγινε καλέ...τίποτε σοβαρό??? Τι ρωτάω τώρα η χαζή..... Click για ανάπτυξη... Τα πιο σοβαρά για μένα είναι τα θέματα της υγείας...επομένως όχι δεν είναι τόσο σοβαρό... Δεν είσαι χαζή...ενδιαφέρεσαι...κι αυτό είναι τόσο γλυκό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:28 Η Αντα έγραψε: #24.290 12-09-08 09:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σήμερα είναι η μεγάλη συνάντηση της τρίτης Λυκείου του έτους 1988!!! Θα είναι μεγάλη η συγκίνηση... είμασταν πολύ δεμένοι!! Και στα 10 χρόνια είχαμε περάσει τόσο όμορφα! Click για ανάπτυξη... Σημερα τελικα ειναι? ειχες πει το σαββατο.....Θα ειναι πολυ συγκινητικα, εμεις απο το λυκειο δεν εχουμε αξιοθει να συναντηθουμε ποτε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:29 Η Αντα έγραψε: #24.291 12-09-08 09:29 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τα πιο σοβαρά για μένα είναι τα θέματα της υγείας...επομένως όχι δεν είναι τόσο σοβαρό... Δεν είσαι χαζή...ενδιαφέρεσαι...κι αυτό είναι τόσο γλυκό... Click για ανάπτυξη... Και τα θεματα καρδιας ειναι σημαντικα...απλα δεν χρειαζομαστε φαρμακα για να γιατρευτουμε, και μονο μια μεγαλη, τρυφερη αγκαλια και ενα χαδι......μια καλη κουβεντα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:29 Η Raisa έγραψε: #24.292 12-09-08 09:29 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σήμερα είναι η μεγάλη συνάντηση της τρίτης Λυκείου του έτους 1988!!! Θα είναι μεγάλη η συγκίνηση... είμασταν πολύ δεμένοι!! Και στα 10 χρόνια είχαμε περάσει τόσο όμορφα! Click για ανάπτυξη... Καλά καλέ δε ντρέπεσαι λίγο....είναι αυτός λόγος να νιώθεις έτσι??? Ίσα ίσα θα έπρεπε να χαίρεσαι.....θα δεις αγαπημένα πρόσωπα μετά από τόσα χρόνια.....και θα είσαι μια "ώριμη" ΘΕΑ και όχι ένα κοριτσούδι μυξιάρικο ....άντε σε παρακαλώ πάνε να φορέσεις τον καλό σου εαυτό...να είσαι έτοιμη να λάμψεις το βράδυ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.293 12-09-08 10:47 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλά καλέ δε ντρέπεσαι λίγο....είναι αυτός λόγος να νιώθεις έτσι??? Ίσα ίσα θα έπρεπε να χαίρεσαι.....θα δεις αγαπημένα πρόσωπα μετά από τόσα χρόνια.....και θα είσαι μια "ώριμη" ΘΕΑ και όχι ένα κοριτσούδι μυξιάρικο ....άντε σε παρακαλώ πάνε να φορέσεις τον καλό σου εαυτό...να είσαι έτοιμη να λάμψεις το βράδυ!!!! Click για ανάπτυξη... Νικολέτα μου δεν είναι καλέ αυτός ο λόγος που είμαι χάλια!! Ισα ισα χαίρομαι... και με τη ηλικία μου έχω πολύ καλές σχέσεις!!! Και την λέω και καμαρώνω... τώρα αν αισθάνομαι γριά είναι γιατί κουβαλώ πολλά στις πλάτες μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.294 12-09-08 10:48 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Και τα θεματα καρδιας ειναι σημαντικα...απλα δεν χρειαζομαστε φαρμακα για να γιατρευτουμε, και μονο μια μεγαλη, τρυφερη αγκαλια και ενα χαδι......μια καλη κουβεντα. Click για ανάπτυξη... Αντούλα!!! Ειπες τις μαγικές λέξεις... Αχ... μωρέ πως με καταλαβαίνεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:49 Η Αντα έγραψε: #24.295 12-09-08 10:49 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αντούλα!!! Ειπες τις μαγικές λέξεις... Αχ... μωρέ πως με καταλαβαίνεις... Click για ανάπτυξη... Αστες τις στεναχωριες....τι ωρα θα συναντηθεις με τους συμμαθητες σου? Σκεφτηκες τι θα φορεσεις ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.296 12-09-08 11:11 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αστες τις στεναχωριες....τι ωρα θα συναντηθεις με τους συμμαθητες σου? Σκεφτηκες τι θα φορεσεις ? Click για ανάπτυξη... Πράγματι σου είχα πει Σάββατο αλλά το άλλαξαν. Θα φορέσω ένα μακρύ λευκό δροσερό φορεματάκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:30 Η Αντα έγραψε: #24.297 12-09-08 11:30 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πράγματι σου είχα πει Σάββατο αλλά το άλλαξαν. Θα φορέσω ένα μακρύ λευκό δροσερό φορεματάκι! Click για ανάπτυξη... Αχχ ετσι να σε ακουω...χαρουμενη. Και που θα γινει η συναντηση? σε καποιο εστιατοριο ? ή καπου αλλου? Θα σε συνοδευσει ο καλος σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:38 Η Βάσια13859: #24.298 12-09-08 11:38 τσα!γεια σας και παλι...ου ου εδω ειμαικαποιος με εχει ξεχασει για μια συνδεση κα τρεχω στο αδερφακι μου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:38 Η katerina10: #24.299 12-09-08 11:38 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πράγματι σου είχα πει Σάββατο αλλά το άλλαξαν. Θα φορέσω ένα μακρύ λευκό δροσερό φορεματάκι! Click για ανάπτυξη... καλημέρα !!!!3 μέρες και πάω σπιτάκι μου..Αυτό σημαίνει 2 πράγματα ελευθερία σε εμένα και τις γάτες και ...ίσως για κάποιο διαστημα να μην έχω ιντερνετ..Αναρωτιεμαι πως θα επιβιώσω.. Γιούλη μου τι σε επιασε σήμερα που το μικρο σου αδερφάκι ειναι ευτυχισμένο αλλα λίγο μπερδεμένο????Χαμογελάκι και....ΠΑΜΕΕΕΕΕΕΕ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:39 Η katerina10: #24.300 12-09-08 11:39 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: τσα!γεια σας και παλι...ου ου εδω ειμαικαποιος με εχει ξεχασει για μια συνδεση κα τρεχω στο αδερφακι μου.... Click για ανάπτυξη... Επιτέλος βρε Βάσια μου σε πετυχψαίνω και εσένα..Πως πάει το νέο σπίτι ???Μπήκατε ε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1213 1214 1215 1216 1217 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1215 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1215 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μην αφηνεις οτι ειναι αυτο που σε εριξε ψυχολογικα, να σε παρει απο κατω.......χαμογελα γιατι σημερα ειναι Παρασκευη, το σαβ/κο κοντα και αυριο εχεις και εκεινη τη συναντηση που μου ελεγες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.286 12-09-08 09:20 Σας ευχαριστώ κορίτσια...Ειλικρινά τα λόγια σας είναι βάλσαμο στη πληγωμένη μου καρδούλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:21 Η Raisa έγραψε: #24.287 12-09-08 09:21 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σας ευχαριστώ κορίτσια...Ειλικρινά τα λόγια σας είναι βάλσαμο στη πληγωμένη μου καρδούλα... Click για ανάπτυξη... Τι έγινε καλέ...τίποτε σοβαρό??? Τι ρωτάω τώρα η χαζή..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.288 12-09-08 09:22 Σήμερα είναι η μεγάλη συνάντηση της τρίτης Λυκείου του έτους 1988!!! Θα είναι μεγάλη η συγκίνηση... είμασταν πολύ δεμένοι!! Και στα 10 χρόνια είχαμε περάσει τόσο όμορφα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.289 12-09-08 09:26 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Τι έγινε καλέ...τίποτε σοβαρό??? Τι ρωτάω τώρα η χαζή..... Click για ανάπτυξη... Τα πιο σοβαρά για μένα είναι τα θέματα της υγείας...επομένως όχι δεν είναι τόσο σοβαρό... Δεν είσαι χαζή...ενδιαφέρεσαι...κι αυτό είναι τόσο γλυκό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:28 Η Αντα έγραψε: #24.290 12-09-08 09:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σήμερα είναι η μεγάλη συνάντηση της τρίτης Λυκείου του έτους 1988!!! Θα είναι μεγάλη η συγκίνηση... είμασταν πολύ δεμένοι!! Και στα 10 χρόνια είχαμε περάσει τόσο όμορφα! Click για ανάπτυξη... Σημερα τελικα ειναι? ειχες πει το σαββατο.....Θα ειναι πολυ συγκινητικα, εμεις απο το λυκειο δεν εχουμε αξιοθει να συναντηθουμε ποτε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:29 Η Αντα έγραψε: #24.291 12-09-08 09:29 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τα πιο σοβαρά για μένα είναι τα θέματα της υγείας...επομένως όχι δεν είναι τόσο σοβαρό... Δεν είσαι χαζή...ενδιαφέρεσαι...κι αυτό είναι τόσο γλυκό... Click για ανάπτυξη... Και τα θεματα καρδιας ειναι σημαντικα...απλα δεν χρειαζομαστε φαρμακα για να γιατρευτουμε, και μονο μια μεγαλη, τρυφερη αγκαλια και ενα χαδι......μια καλη κουβεντα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:29 Η Raisa έγραψε: #24.292 12-09-08 09:29 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σήμερα είναι η μεγάλη συνάντηση της τρίτης Λυκείου του έτους 1988!!! Θα είναι μεγάλη η συγκίνηση... είμασταν πολύ δεμένοι!! Και στα 10 χρόνια είχαμε περάσει τόσο όμορφα! Click για ανάπτυξη... Καλά καλέ δε ντρέπεσαι λίγο....είναι αυτός λόγος να νιώθεις έτσι??? Ίσα ίσα θα έπρεπε να χαίρεσαι.....θα δεις αγαπημένα πρόσωπα μετά από τόσα χρόνια.....και θα είσαι μια "ώριμη" ΘΕΑ και όχι ένα κοριτσούδι μυξιάρικο ....άντε σε παρακαλώ πάνε να φορέσεις τον καλό σου εαυτό...να είσαι έτοιμη να λάμψεις το βράδυ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.293 12-09-08 10:47 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλά καλέ δε ντρέπεσαι λίγο....είναι αυτός λόγος να νιώθεις έτσι??? Ίσα ίσα θα έπρεπε να χαίρεσαι.....θα δεις αγαπημένα πρόσωπα μετά από τόσα χρόνια.....και θα είσαι μια "ώριμη" ΘΕΑ και όχι ένα κοριτσούδι μυξιάρικο ....άντε σε παρακαλώ πάνε να φορέσεις τον καλό σου εαυτό...να είσαι έτοιμη να λάμψεις το βράδυ!!!! Click για ανάπτυξη... Νικολέτα μου δεν είναι καλέ αυτός ο λόγος που είμαι χάλια!! Ισα ισα χαίρομαι... και με τη ηλικία μου έχω πολύ καλές σχέσεις!!! Και την λέω και καμαρώνω... τώρα αν αισθάνομαι γριά είναι γιατί κουβαλώ πολλά στις πλάτες μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.294 12-09-08 10:48 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Και τα θεματα καρδιας ειναι σημαντικα...απλα δεν χρειαζομαστε φαρμακα για να γιατρευτουμε, και μονο μια μεγαλη, τρυφερη αγκαλια και ενα χαδι......μια καλη κουβεντα. Click για ανάπτυξη... Αντούλα!!! Ειπες τις μαγικές λέξεις... Αχ... μωρέ πως με καταλαβαίνεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:49 Η Αντα έγραψε: #24.295 12-09-08 10:49 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αντούλα!!! Ειπες τις μαγικές λέξεις... Αχ... μωρέ πως με καταλαβαίνεις... Click για ανάπτυξη... Αστες τις στεναχωριες....τι ωρα θα συναντηθεις με τους συμμαθητες σου? Σκεφτηκες τι θα φορεσεις ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.296 12-09-08 11:11 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αστες τις στεναχωριες....τι ωρα θα συναντηθεις με τους συμμαθητες σου? Σκεφτηκες τι θα φορεσεις ? Click για ανάπτυξη... Πράγματι σου είχα πει Σάββατο αλλά το άλλαξαν. Θα φορέσω ένα μακρύ λευκό δροσερό φορεματάκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:30 Η Αντα έγραψε: #24.297 12-09-08 11:30 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πράγματι σου είχα πει Σάββατο αλλά το άλλαξαν. Θα φορέσω ένα μακρύ λευκό δροσερό φορεματάκι! Click για ανάπτυξη... Αχχ ετσι να σε ακουω...χαρουμενη. Και που θα γινει η συναντηση? σε καποιο εστιατοριο ? ή καπου αλλου? Θα σε συνοδευσει ο καλος σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:38 Η Βάσια13859: #24.298 12-09-08 11:38 τσα!γεια σας και παλι...ου ου εδω ειμαικαποιος με εχει ξεχασει για μια συνδεση κα τρεχω στο αδερφακι μου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:38 Η katerina10: #24.299 12-09-08 11:38 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πράγματι σου είχα πει Σάββατο αλλά το άλλαξαν. Θα φορέσω ένα μακρύ λευκό δροσερό φορεματάκι! Click για ανάπτυξη... καλημέρα !!!!3 μέρες και πάω σπιτάκι μου..Αυτό σημαίνει 2 πράγματα ελευθερία σε εμένα και τις γάτες και ...ίσως για κάποιο διαστημα να μην έχω ιντερνετ..Αναρωτιεμαι πως θα επιβιώσω.. Γιούλη μου τι σε επιασε σήμερα που το μικρο σου αδερφάκι ειναι ευτυχισμένο αλλα λίγο μπερδεμένο????Χαμογελάκι και....ΠΑΜΕΕΕΕΕΕΕ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:39 Η katerina10: #24.300 12-09-08 11:39 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: τσα!γεια σας και παλι...ου ου εδω ειμαικαποιος με εχει ξεχασει για μια συνδεση κα τρεχω στο αδερφακι μου.... Click για ανάπτυξη... Επιτέλος βρε Βάσια μου σε πετυχψαίνω και εσένα..Πως πάει το νέο σπίτι ???Μπήκατε ε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1213 1214 1215 1216 1217 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1215 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1215 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σας ευχαριστώ κορίτσια...Ειλικρινά τα λόγια σας είναι βάλσαμο στη πληγωμένη μου καρδούλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:21 Η Raisa έγραψε: #24.287 12-09-08 09:21 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σας ευχαριστώ κορίτσια...Ειλικρινά τα λόγια σας είναι βάλσαμο στη πληγωμένη μου καρδούλα... Click για ανάπτυξη... Τι έγινε καλέ...τίποτε σοβαρό??? Τι ρωτάω τώρα η χαζή..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.288 12-09-08 09:22 Σήμερα είναι η μεγάλη συνάντηση της τρίτης Λυκείου του έτους 1988!!! Θα είναι μεγάλη η συγκίνηση... είμασταν πολύ δεμένοι!! Και στα 10 χρόνια είχαμε περάσει τόσο όμορφα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.289 12-09-08 09:26 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Τι έγινε καλέ...τίποτε σοβαρό??? Τι ρωτάω τώρα η χαζή..... Click για ανάπτυξη... Τα πιο σοβαρά για μένα είναι τα θέματα της υγείας...επομένως όχι δεν είναι τόσο σοβαρό... Δεν είσαι χαζή...ενδιαφέρεσαι...κι αυτό είναι τόσο γλυκό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:28 Η Αντα έγραψε: #24.290 12-09-08 09:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σήμερα είναι η μεγάλη συνάντηση της τρίτης Λυκείου του έτους 1988!!! Θα είναι μεγάλη η συγκίνηση... είμασταν πολύ δεμένοι!! Και στα 10 χρόνια είχαμε περάσει τόσο όμορφα! Click για ανάπτυξη... Σημερα τελικα ειναι? ειχες πει το σαββατο.....Θα ειναι πολυ συγκινητικα, εμεις απο το λυκειο δεν εχουμε αξιοθει να συναντηθουμε ποτε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:29 Η Αντα έγραψε: #24.291 12-09-08 09:29 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τα πιο σοβαρά για μένα είναι τα θέματα της υγείας...επομένως όχι δεν είναι τόσο σοβαρό... Δεν είσαι χαζή...ενδιαφέρεσαι...κι αυτό είναι τόσο γλυκό... Click για ανάπτυξη... Και τα θεματα καρδιας ειναι σημαντικα...απλα δεν χρειαζομαστε φαρμακα για να γιατρευτουμε, και μονο μια μεγαλη, τρυφερη αγκαλια και ενα χαδι......μια καλη κουβεντα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:29 Η Raisa έγραψε: #24.292 12-09-08 09:29 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σήμερα είναι η μεγάλη συνάντηση της τρίτης Λυκείου του έτους 1988!!! Θα είναι μεγάλη η συγκίνηση... είμασταν πολύ δεμένοι!! Και στα 10 χρόνια είχαμε περάσει τόσο όμορφα! Click για ανάπτυξη... Καλά καλέ δε ντρέπεσαι λίγο....είναι αυτός λόγος να νιώθεις έτσι??? Ίσα ίσα θα έπρεπε να χαίρεσαι.....θα δεις αγαπημένα πρόσωπα μετά από τόσα χρόνια.....και θα είσαι μια "ώριμη" ΘΕΑ και όχι ένα κοριτσούδι μυξιάρικο ....άντε σε παρακαλώ πάνε να φορέσεις τον καλό σου εαυτό...να είσαι έτοιμη να λάμψεις το βράδυ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.293 12-09-08 10:47 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλά καλέ δε ντρέπεσαι λίγο....είναι αυτός λόγος να νιώθεις έτσι??? Ίσα ίσα θα έπρεπε να χαίρεσαι.....θα δεις αγαπημένα πρόσωπα μετά από τόσα χρόνια.....και θα είσαι μια "ώριμη" ΘΕΑ και όχι ένα κοριτσούδι μυξιάρικο ....άντε σε παρακαλώ πάνε να φορέσεις τον καλό σου εαυτό...να είσαι έτοιμη να λάμψεις το βράδυ!!!! Click για ανάπτυξη... Νικολέτα μου δεν είναι καλέ αυτός ο λόγος που είμαι χάλια!! Ισα ισα χαίρομαι... και με τη ηλικία μου έχω πολύ καλές σχέσεις!!! Και την λέω και καμαρώνω... τώρα αν αισθάνομαι γριά είναι γιατί κουβαλώ πολλά στις πλάτες μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.294 12-09-08 10:48 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Και τα θεματα καρδιας ειναι σημαντικα...απλα δεν χρειαζομαστε φαρμακα για να γιατρευτουμε, και μονο μια μεγαλη, τρυφερη αγκαλια και ενα χαδι......μια καλη κουβεντα. Click για ανάπτυξη... Αντούλα!!! Ειπες τις μαγικές λέξεις... Αχ... μωρέ πως με καταλαβαίνεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:49 Η Αντα έγραψε: #24.295 12-09-08 10:49 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αντούλα!!! Ειπες τις μαγικές λέξεις... Αχ... μωρέ πως με καταλαβαίνεις... Click για ανάπτυξη... Αστες τις στεναχωριες....τι ωρα θα συναντηθεις με τους συμμαθητες σου? Σκεφτηκες τι θα φορεσεις ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.296 12-09-08 11:11 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αστες τις στεναχωριες....τι ωρα θα συναντηθεις με τους συμμαθητες σου? Σκεφτηκες τι θα φορεσεις ? Click για ανάπτυξη... Πράγματι σου είχα πει Σάββατο αλλά το άλλαξαν. Θα φορέσω ένα μακρύ λευκό δροσερό φορεματάκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:30 Η Αντα έγραψε: #24.297 12-09-08 11:30 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πράγματι σου είχα πει Σάββατο αλλά το άλλαξαν. Θα φορέσω ένα μακρύ λευκό δροσερό φορεματάκι! Click για ανάπτυξη... Αχχ ετσι να σε ακουω...χαρουμενη. Και που θα γινει η συναντηση? σε καποιο εστιατοριο ? ή καπου αλλου? Θα σε συνοδευσει ο καλος σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:38 Η Βάσια13859: #24.298 12-09-08 11:38 τσα!γεια σας και παλι...ου ου εδω ειμαικαποιος με εχει ξεχασει για μια συνδεση κα τρεχω στο αδερφακι μου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:38 Η katerina10: #24.299 12-09-08 11:38 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πράγματι σου είχα πει Σάββατο αλλά το άλλαξαν. Θα φορέσω ένα μακρύ λευκό δροσερό φορεματάκι! Click για ανάπτυξη... καλημέρα !!!!3 μέρες και πάω σπιτάκι μου..Αυτό σημαίνει 2 πράγματα ελευθερία σε εμένα και τις γάτες και ...ίσως για κάποιο διαστημα να μην έχω ιντερνετ..Αναρωτιεμαι πως θα επιβιώσω.. Γιούλη μου τι σε επιασε σήμερα που το μικρο σου αδερφάκι ειναι ευτυχισμένο αλλα λίγο μπερδεμένο????Χαμογελάκι και....ΠΑΜΕΕΕΕΕΕΕ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:39 Η katerina10: #24.300 12-09-08 11:39 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: τσα!γεια σας και παλι...ου ου εδω ειμαικαποιος με εχει ξεχασει για μια συνδεση κα τρεχω στο αδερφακι μου.... Click για ανάπτυξη... Επιτέλος βρε Βάσια μου σε πετυχψαίνω και εσένα..Πως πάει το νέο σπίτι ???Μπήκατε ε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1213 1214 1215 1216 1217 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1215 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1215 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σας ευχαριστώ κορίτσια...Ειλικρινά τα λόγια σας είναι βάλσαμο στη πληγωμένη μου καρδούλα... Click για ανάπτυξη... Τι έγινε καλέ...τίποτε σοβαρό??? Τι ρωτάω τώρα η χαζή..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.288 12-09-08 09:22 Σήμερα είναι η μεγάλη συνάντηση της τρίτης Λυκείου του έτους 1988!!! Θα είναι μεγάλη η συγκίνηση... είμασταν πολύ δεμένοι!! Και στα 10 χρόνια είχαμε περάσει τόσο όμορφα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.289 12-09-08 09:26 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Τι έγινε καλέ...τίποτε σοβαρό??? Τι ρωτάω τώρα η χαζή..... Click για ανάπτυξη... Τα πιο σοβαρά για μένα είναι τα θέματα της υγείας...επομένως όχι δεν είναι τόσο σοβαρό... Δεν είσαι χαζή...ενδιαφέρεσαι...κι αυτό είναι τόσο γλυκό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:28 Η Αντα έγραψε: #24.290 12-09-08 09:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σήμερα είναι η μεγάλη συνάντηση της τρίτης Λυκείου του έτους 1988!!! Θα είναι μεγάλη η συγκίνηση... είμασταν πολύ δεμένοι!! Και στα 10 χρόνια είχαμε περάσει τόσο όμορφα! Click για ανάπτυξη... Σημερα τελικα ειναι? ειχες πει το σαββατο.....Θα ειναι πολυ συγκινητικα, εμεις απο το λυκειο δεν εχουμε αξιοθει να συναντηθουμε ποτε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:29 Η Αντα έγραψε: #24.291 12-09-08 09:29 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τα πιο σοβαρά για μένα είναι τα θέματα της υγείας...επομένως όχι δεν είναι τόσο σοβαρό... Δεν είσαι χαζή...ενδιαφέρεσαι...κι αυτό είναι τόσο γλυκό... Click για ανάπτυξη... Και τα θεματα καρδιας ειναι σημαντικα...απλα δεν χρειαζομαστε φαρμακα για να γιατρευτουμε, και μονο μια μεγαλη, τρυφερη αγκαλια και ενα χαδι......μια καλη κουβεντα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:29 Η Raisa έγραψε: #24.292 12-09-08 09:29 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σήμερα είναι η μεγάλη συνάντηση της τρίτης Λυκείου του έτους 1988!!! Θα είναι μεγάλη η συγκίνηση... είμασταν πολύ δεμένοι!! Και στα 10 χρόνια είχαμε περάσει τόσο όμορφα! Click για ανάπτυξη... Καλά καλέ δε ντρέπεσαι λίγο....είναι αυτός λόγος να νιώθεις έτσι??? Ίσα ίσα θα έπρεπε να χαίρεσαι.....θα δεις αγαπημένα πρόσωπα μετά από τόσα χρόνια.....και θα είσαι μια "ώριμη" ΘΕΑ και όχι ένα κοριτσούδι μυξιάρικο ....άντε σε παρακαλώ πάνε να φορέσεις τον καλό σου εαυτό...να είσαι έτοιμη να λάμψεις το βράδυ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.293 12-09-08 10:47 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλά καλέ δε ντρέπεσαι λίγο....είναι αυτός λόγος να νιώθεις έτσι??? Ίσα ίσα θα έπρεπε να χαίρεσαι.....θα δεις αγαπημένα πρόσωπα μετά από τόσα χρόνια.....και θα είσαι μια "ώριμη" ΘΕΑ και όχι ένα κοριτσούδι μυξιάρικο ....άντε σε παρακαλώ πάνε να φορέσεις τον καλό σου εαυτό...να είσαι έτοιμη να λάμψεις το βράδυ!!!! Click για ανάπτυξη... Νικολέτα μου δεν είναι καλέ αυτός ο λόγος που είμαι χάλια!! Ισα ισα χαίρομαι... και με τη ηλικία μου έχω πολύ καλές σχέσεις!!! Και την λέω και καμαρώνω... τώρα αν αισθάνομαι γριά είναι γιατί κουβαλώ πολλά στις πλάτες μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.294 12-09-08 10:48 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Και τα θεματα καρδιας ειναι σημαντικα...απλα δεν χρειαζομαστε φαρμακα για να γιατρευτουμε, και μονο μια μεγαλη, τρυφερη αγκαλια και ενα χαδι......μια καλη κουβεντα. Click για ανάπτυξη... Αντούλα!!! Ειπες τις μαγικές λέξεις... Αχ... μωρέ πως με καταλαβαίνεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:49 Η Αντα έγραψε: #24.295 12-09-08 10:49 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αντούλα!!! Ειπες τις μαγικές λέξεις... Αχ... μωρέ πως με καταλαβαίνεις... Click για ανάπτυξη... Αστες τις στεναχωριες....τι ωρα θα συναντηθεις με τους συμμαθητες σου? Σκεφτηκες τι θα φορεσεις ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.296 12-09-08 11:11 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αστες τις στεναχωριες....τι ωρα θα συναντηθεις με τους συμμαθητες σου? Σκεφτηκες τι θα φορεσεις ? Click για ανάπτυξη... Πράγματι σου είχα πει Σάββατο αλλά το άλλαξαν. Θα φορέσω ένα μακρύ λευκό δροσερό φορεματάκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:30 Η Αντα έγραψε: #24.297 12-09-08 11:30 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πράγματι σου είχα πει Σάββατο αλλά το άλλαξαν. Θα φορέσω ένα μακρύ λευκό δροσερό φορεματάκι! Click για ανάπτυξη... Αχχ ετσι να σε ακουω...χαρουμενη. Και που θα γινει η συναντηση? σε καποιο εστιατοριο ? ή καπου αλλου? Θα σε συνοδευσει ο καλος σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:38 Η Βάσια13859: #24.298 12-09-08 11:38 τσα!γεια σας και παλι...ου ου εδω ειμαικαποιος με εχει ξεχασει για μια συνδεση κα τρεχω στο αδερφακι μου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:38 Η katerina10: #24.299 12-09-08 11:38 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πράγματι σου είχα πει Σάββατο αλλά το άλλαξαν. Θα φορέσω ένα μακρύ λευκό δροσερό φορεματάκι! Click για ανάπτυξη... καλημέρα !!!!3 μέρες και πάω σπιτάκι μου..Αυτό σημαίνει 2 πράγματα ελευθερία σε εμένα και τις γάτες και ...ίσως για κάποιο διαστημα να μην έχω ιντερνετ..Αναρωτιεμαι πως θα επιβιώσω.. Γιούλη μου τι σε επιασε σήμερα που το μικρο σου αδερφάκι ειναι ευτυχισμένο αλλα λίγο μπερδεμένο????Χαμογελάκι και....ΠΑΜΕΕΕΕΕΕΕ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:39 Η katerina10: #24.300 12-09-08 11:39 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: τσα!γεια σας και παλι...ου ου εδω ειμαικαποιος με εχει ξεχασει για μια συνδεση κα τρεχω στο αδερφακι μου.... Click για ανάπτυξη... Επιτέλος βρε Βάσια μου σε πετυχψαίνω και εσένα..Πως πάει το νέο σπίτι ???Μπήκατε ε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1213 1214 1215 1216 1217 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1215 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1215 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σήμερα είναι η μεγάλη συνάντηση της τρίτης Λυκείου του έτους 1988!!! Θα είναι μεγάλη η συγκίνηση... είμασταν πολύ δεμένοι!! Και στα 10 χρόνια είχαμε περάσει τόσο όμορφα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.289 12-09-08 09:26 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Τι έγινε καλέ...τίποτε σοβαρό??? Τι ρωτάω τώρα η χαζή..... Click για ανάπτυξη... Τα πιο σοβαρά για μένα είναι τα θέματα της υγείας...επομένως όχι δεν είναι τόσο σοβαρό... Δεν είσαι χαζή...ενδιαφέρεσαι...κι αυτό είναι τόσο γλυκό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:28 Η Αντα έγραψε: #24.290 12-09-08 09:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σήμερα είναι η μεγάλη συνάντηση της τρίτης Λυκείου του έτους 1988!!! Θα είναι μεγάλη η συγκίνηση... είμασταν πολύ δεμένοι!! Και στα 10 χρόνια είχαμε περάσει τόσο όμορφα! Click για ανάπτυξη... Σημερα τελικα ειναι? ειχες πει το σαββατο.....Θα ειναι πολυ συγκινητικα, εμεις απο το λυκειο δεν εχουμε αξιοθει να συναντηθουμε ποτε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:29 Η Αντα έγραψε: #24.291 12-09-08 09:29 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τα πιο σοβαρά για μένα είναι τα θέματα της υγείας...επομένως όχι δεν είναι τόσο σοβαρό... Δεν είσαι χαζή...ενδιαφέρεσαι...κι αυτό είναι τόσο γλυκό... Click για ανάπτυξη... Και τα θεματα καρδιας ειναι σημαντικα...απλα δεν χρειαζομαστε φαρμακα για να γιατρευτουμε, και μονο μια μεγαλη, τρυφερη αγκαλια και ενα χαδι......μια καλη κουβεντα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:29 Η Raisa έγραψε: #24.292 12-09-08 09:29 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σήμερα είναι η μεγάλη συνάντηση της τρίτης Λυκείου του έτους 1988!!! Θα είναι μεγάλη η συγκίνηση... είμασταν πολύ δεμένοι!! Και στα 10 χρόνια είχαμε περάσει τόσο όμορφα! Click για ανάπτυξη... Καλά καλέ δε ντρέπεσαι λίγο....είναι αυτός λόγος να νιώθεις έτσι??? Ίσα ίσα θα έπρεπε να χαίρεσαι.....θα δεις αγαπημένα πρόσωπα μετά από τόσα χρόνια.....και θα είσαι μια "ώριμη" ΘΕΑ και όχι ένα κοριτσούδι μυξιάρικο ....άντε σε παρακαλώ πάνε να φορέσεις τον καλό σου εαυτό...να είσαι έτοιμη να λάμψεις το βράδυ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.293 12-09-08 10:47 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλά καλέ δε ντρέπεσαι λίγο....είναι αυτός λόγος να νιώθεις έτσι??? Ίσα ίσα θα έπρεπε να χαίρεσαι.....θα δεις αγαπημένα πρόσωπα μετά από τόσα χρόνια.....και θα είσαι μια "ώριμη" ΘΕΑ και όχι ένα κοριτσούδι μυξιάρικο ....άντε σε παρακαλώ πάνε να φορέσεις τον καλό σου εαυτό...να είσαι έτοιμη να λάμψεις το βράδυ!!!! Click για ανάπτυξη... Νικολέτα μου δεν είναι καλέ αυτός ο λόγος που είμαι χάλια!! Ισα ισα χαίρομαι... και με τη ηλικία μου έχω πολύ καλές σχέσεις!!! Και την λέω και καμαρώνω... τώρα αν αισθάνομαι γριά είναι γιατί κουβαλώ πολλά στις πλάτες μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.294 12-09-08 10:48 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Και τα θεματα καρδιας ειναι σημαντικα...απλα δεν χρειαζομαστε φαρμακα για να γιατρευτουμε, και μονο μια μεγαλη, τρυφερη αγκαλια και ενα χαδι......μια καλη κουβεντα. Click για ανάπτυξη... Αντούλα!!! Ειπες τις μαγικές λέξεις... Αχ... μωρέ πως με καταλαβαίνεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:49 Η Αντα έγραψε: #24.295 12-09-08 10:49 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αντούλα!!! Ειπες τις μαγικές λέξεις... Αχ... μωρέ πως με καταλαβαίνεις... Click για ανάπτυξη... Αστες τις στεναχωριες....τι ωρα θα συναντηθεις με τους συμμαθητες σου? Σκεφτηκες τι θα φορεσεις ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.296 12-09-08 11:11 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αστες τις στεναχωριες....τι ωρα θα συναντηθεις με τους συμμαθητες σου? Σκεφτηκες τι θα φορεσεις ? Click για ανάπτυξη... Πράγματι σου είχα πει Σάββατο αλλά το άλλαξαν. Θα φορέσω ένα μακρύ λευκό δροσερό φορεματάκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:30 Η Αντα έγραψε: #24.297 12-09-08 11:30 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πράγματι σου είχα πει Σάββατο αλλά το άλλαξαν. Θα φορέσω ένα μακρύ λευκό δροσερό φορεματάκι! Click για ανάπτυξη... Αχχ ετσι να σε ακουω...χαρουμενη. Και που θα γινει η συναντηση? σε καποιο εστιατοριο ? ή καπου αλλου? Θα σε συνοδευσει ο καλος σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:38 Η Βάσια13859: #24.298 12-09-08 11:38 τσα!γεια σας και παλι...ου ου εδω ειμαικαποιος με εχει ξεχασει για μια συνδεση κα τρεχω στο αδερφακι μου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:38 Η katerina10: #24.299 12-09-08 11:38 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πράγματι σου είχα πει Σάββατο αλλά το άλλαξαν. Θα φορέσω ένα μακρύ λευκό δροσερό φορεματάκι! Click για ανάπτυξη... καλημέρα !!!!3 μέρες και πάω σπιτάκι μου..Αυτό σημαίνει 2 πράγματα ελευθερία σε εμένα και τις γάτες και ...ίσως για κάποιο διαστημα να μην έχω ιντερνετ..Αναρωτιεμαι πως θα επιβιώσω.. Γιούλη μου τι σε επιασε σήμερα που το μικρο σου αδερφάκι ειναι ευτυχισμένο αλλα λίγο μπερδεμένο????Χαμογελάκι και....ΠΑΜΕΕΕΕΕΕΕ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:39 Η katerina10: #24.300 12-09-08 11:39 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: τσα!γεια σας και παλι...ου ου εδω ειμαικαποιος με εχει ξεχασει για μια συνδεση κα τρεχω στο αδερφακι μου.... Click για ανάπτυξη... Επιτέλος βρε Βάσια μου σε πετυχψαίνω και εσένα..Πως πάει το νέο σπίτι ???Μπήκατε ε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1213 1214 1215 1216 1217 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1215 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1215 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Τι έγινε καλέ...τίποτε σοβαρό??? Τι ρωτάω τώρα η χαζή..... Click για ανάπτυξη... Τα πιο σοβαρά για μένα είναι τα θέματα της υγείας...επομένως όχι δεν είναι τόσο σοβαρό... Δεν είσαι χαζή...ενδιαφέρεσαι...κι αυτό είναι τόσο γλυκό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:28 Η Αντα έγραψε: #24.290 12-09-08 09:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σήμερα είναι η μεγάλη συνάντηση της τρίτης Λυκείου του έτους 1988!!! Θα είναι μεγάλη η συγκίνηση... είμασταν πολύ δεμένοι!! Και στα 10 χρόνια είχαμε περάσει τόσο όμορφα! Click για ανάπτυξη... Σημερα τελικα ειναι? ειχες πει το σαββατο.....Θα ειναι πολυ συγκινητικα, εμεις απο το λυκειο δεν εχουμε αξιοθει να συναντηθουμε ποτε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:29 Η Αντα έγραψε: #24.291 12-09-08 09:29 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τα πιο σοβαρά για μένα είναι τα θέματα της υγείας...επομένως όχι δεν είναι τόσο σοβαρό... Δεν είσαι χαζή...ενδιαφέρεσαι...κι αυτό είναι τόσο γλυκό... Click για ανάπτυξη... Και τα θεματα καρδιας ειναι σημαντικα...απλα δεν χρειαζομαστε φαρμακα για να γιατρευτουμε, και μονο μια μεγαλη, τρυφερη αγκαλια και ενα χαδι......μια καλη κουβεντα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:29 Η Raisa έγραψε: #24.292 12-09-08 09:29 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σήμερα είναι η μεγάλη συνάντηση της τρίτης Λυκείου του έτους 1988!!! Θα είναι μεγάλη η συγκίνηση... είμασταν πολύ δεμένοι!! Και στα 10 χρόνια είχαμε περάσει τόσο όμορφα! Click για ανάπτυξη... Καλά καλέ δε ντρέπεσαι λίγο....είναι αυτός λόγος να νιώθεις έτσι??? Ίσα ίσα θα έπρεπε να χαίρεσαι.....θα δεις αγαπημένα πρόσωπα μετά από τόσα χρόνια.....και θα είσαι μια "ώριμη" ΘΕΑ και όχι ένα κοριτσούδι μυξιάρικο ....άντε σε παρακαλώ πάνε να φορέσεις τον καλό σου εαυτό...να είσαι έτοιμη να λάμψεις το βράδυ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.293 12-09-08 10:47 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλά καλέ δε ντρέπεσαι λίγο....είναι αυτός λόγος να νιώθεις έτσι??? Ίσα ίσα θα έπρεπε να χαίρεσαι.....θα δεις αγαπημένα πρόσωπα μετά από τόσα χρόνια.....και θα είσαι μια "ώριμη" ΘΕΑ και όχι ένα κοριτσούδι μυξιάρικο ....άντε σε παρακαλώ πάνε να φορέσεις τον καλό σου εαυτό...να είσαι έτοιμη να λάμψεις το βράδυ!!!! Click για ανάπτυξη... Νικολέτα μου δεν είναι καλέ αυτός ο λόγος που είμαι χάλια!! Ισα ισα χαίρομαι... και με τη ηλικία μου έχω πολύ καλές σχέσεις!!! Και την λέω και καμαρώνω... τώρα αν αισθάνομαι γριά είναι γιατί κουβαλώ πολλά στις πλάτες μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.294 12-09-08 10:48 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Και τα θεματα καρδιας ειναι σημαντικα...απλα δεν χρειαζομαστε φαρμακα για να γιατρευτουμε, και μονο μια μεγαλη, τρυφερη αγκαλια και ενα χαδι......μια καλη κουβεντα. Click για ανάπτυξη... Αντούλα!!! Ειπες τις μαγικές λέξεις... Αχ... μωρέ πως με καταλαβαίνεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:49 Η Αντα έγραψε: #24.295 12-09-08 10:49 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αντούλα!!! Ειπες τις μαγικές λέξεις... Αχ... μωρέ πως με καταλαβαίνεις... Click για ανάπτυξη... Αστες τις στεναχωριες....τι ωρα θα συναντηθεις με τους συμμαθητες σου? Σκεφτηκες τι θα φορεσεις ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.296 12-09-08 11:11 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αστες τις στεναχωριες....τι ωρα θα συναντηθεις με τους συμμαθητες σου? Σκεφτηκες τι θα φορεσεις ? Click για ανάπτυξη... Πράγματι σου είχα πει Σάββατο αλλά το άλλαξαν. Θα φορέσω ένα μακρύ λευκό δροσερό φορεματάκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:30 Η Αντα έγραψε: #24.297 12-09-08 11:30 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πράγματι σου είχα πει Σάββατο αλλά το άλλαξαν. Θα φορέσω ένα μακρύ λευκό δροσερό φορεματάκι! Click για ανάπτυξη... Αχχ ετσι να σε ακουω...χαρουμενη. Και που θα γινει η συναντηση? σε καποιο εστιατοριο ? ή καπου αλλου? Θα σε συνοδευσει ο καλος σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:38 Η Βάσια13859: #24.298 12-09-08 11:38 τσα!γεια σας και παλι...ου ου εδω ειμαικαποιος με εχει ξεχασει για μια συνδεση κα τρεχω στο αδερφακι μου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:38 Η katerina10: #24.299 12-09-08 11:38 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πράγματι σου είχα πει Σάββατο αλλά το άλλαξαν. Θα φορέσω ένα μακρύ λευκό δροσερό φορεματάκι! Click για ανάπτυξη... καλημέρα !!!!3 μέρες και πάω σπιτάκι μου..Αυτό σημαίνει 2 πράγματα ελευθερία σε εμένα και τις γάτες και ...ίσως για κάποιο διαστημα να μην έχω ιντερνετ..Αναρωτιεμαι πως θα επιβιώσω.. Γιούλη μου τι σε επιασε σήμερα που το μικρο σου αδερφάκι ειναι ευτυχισμένο αλλα λίγο μπερδεμένο????Χαμογελάκι και....ΠΑΜΕΕΕΕΕΕΕ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:39 Η katerina10: #24.300 12-09-08 11:39 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: τσα!γεια σας και παλι...ου ου εδω ειμαικαποιος με εχει ξεχασει για μια συνδεση κα τρεχω στο αδερφακι μου.... Click για ανάπτυξη... Επιτέλος βρε Βάσια μου σε πετυχψαίνω και εσένα..Πως πάει το νέο σπίτι ???Μπήκατε ε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1213 1214 1215 1216 1217 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1215 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1215 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σήμερα είναι η μεγάλη συνάντηση της τρίτης Λυκείου του έτους 1988!!! Θα είναι μεγάλη η συγκίνηση... είμασταν πολύ δεμένοι!! Και στα 10 χρόνια είχαμε περάσει τόσο όμορφα! Click για ανάπτυξη... Σημερα τελικα ειναι? ειχες πει το σαββατο.....Θα ειναι πολυ συγκινητικα, εμεις απο το λυκειο δεν εχουμε αξιοθει να συναντηθουμε ποτε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:29 Η Αντα έγραψε: #24.291 12-09-08 09:29 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τα πιο σοβαρά για μένα είναι τα θέματα της υγείας...επομένως όχι δεν είναι τόσο σοβαρό... Δεν είσαι χαζή...ενδιαφέρεσαι...κι αυτό είναι τόσο γλυκό... Click για ανάπτυξη... Και τα θεματα καρδιας ειναι σημαντικα...απλα δεν χρειαζομαστε φαρμακα για να γιατρευτουμε, και μονο μια μεγαλη, τρυφερη αγκαλια και ενα χαδι......μια καλη κουβεντα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:29 Η Raisa έγραψε: #24.292 12-09-08 09:29 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σήμερα είναι η μεγάλη συνάντηση της τρίτης Λυκείου του έτους 1988!!! Θα είναι μεγάλη η συγκίνηση... είμασταν πολύ δεμένοι!! Και στα 10 χρόνια είχαμε περάσει τόσο όμορφα! Click για ανάπτυξη... Καλά καλέ δε ντρέπεσαι λίγο....είναι αυτός λόγος να νιώθεις έτσι??? Ίσα ίσα θα έπρεπε να χαίρεσαι.....θα δεις αγαπημένα πρόσωπα μετά από τόσα χρόνια.....και θα είσαι μια "ώριμη" ΘΕΑ και όχι ένα κοριτσούδι μυξιάρικο ....άντε σε παρακαλώ πάνε να φορέσεις τον καλό σου εαυτό...να είσαι έτοιμη να λάμψεις το βράδυ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.293 12-09-08 10:47 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλά καλέ δε ντρέπεσαι λίγο....είναι αυτός λόγος να νιώθεις έτσι??? Ίσα ίσα θα έπρεπε να χαίρεσαι.....θα δεις αγαπημένα πρόσωπα μετά από τόσα χρόνια.....και θα είσαι μια "ώριμη" ΘΕΑ και όχι ένα κοριτσούδι μυξιάρικο ....άντε σε παρακαλώ πάνε να φορέσεις τον καλό σου εαυτό...να είσαι έτοιμη να λάμψεις το βράδυ!!!! Click για ανάπτυξη... Νικολέτα μου δεν είναι καλέ αυτός ο λόγος που είμαι χάλια!! Ισα ισα χαίρομαι... και με τη ηλικία μου έχω πολύ καλές σχέσεις!!! Και την λέω και καμαρώνω... τώρα αν αισθάνομαι γριά είναι γιατί κουβαλώ πολλά στις πλάτες μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.294 12-09-08 10:48 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Και τα θεματα καρδιας ειναι σημαντικα...απλα δεν χρειαζομαστε φαρμακα για να γιατρευτουμε, και μονο μια μεγαλη, τρυφερη αγκαλια και ενα χαδι......μια καλη κουβεντα. Click για ανάπτυξη... Αντούλα!!! Ειπες τις μαγικές λέξεις... Αχ... μωρέ πως με καταλαβαίνεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:49 Η Αντα έγραψε: #24.295 12-09-08 10:49 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αντούλα!!! Ειπες τις μαγικές λέξεις... Αχ... μωρέ πως με καταλαβαίνεις... Click για ανάπτυξη... Αστες τις στεναχωριες....τι ωρα θα συναντηθεις με τους συμμαθητες σου? Σκεφτηκες τι θα φορεσεις ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.296 12-09-08 11:11 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αστες τις στεναχωριες....τι ωρα θα συναντηθεις με τους συμμαθητες σου? Σκεφτηκες τι θα φορεσεις ? Click για ανάπτυξη... Πράγματι σου είχα πει Σάββατο αλλά το άλλαξαν. Θα φορέσω ένα μακρύ λευκό δροσερό φορεματάκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:30 Η Αντα έγραψε: #24.297 12-09-08 11:30 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πράγματι σου είχα πει Σάββατο αλλά το άλλαξαν. Θα φορέσω ένα μακρύ λευκό δροσερό φορεματάκι! Click για ανάπτυξη... Αχχ ετσι να σε ακουω...χαρουμενη. Και που θα γινει η συναντηση? σε καποιο εστιατοριο ? ή καπου αλλου? Θα σε συνοδευσει ο καλος σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:38 Η Βάσια13859: #24.298 12-09-08 11:38 τσα!γεια σας και παλι...ου ου εδω ειμαικαποιος με εχει ξεχασει για μια συνδεση κα τρεχω στο αδερφακι μου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:38 Η katerina10: #24.299 12-09-08 11:38 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πράγματι σου είχα πει Σάββατο αλλά το άλλαξαν. Θα φορέσω ένα μακρύ λευκό δροσερό φορεματάκι! Click για ανάπτυξη... καλημέρα !!!!3 μέρες και πάω σπιτάκι μου..Αυτό σημαίνει 2 πράγματα ελευθερία σε εμένα και τις γάτες και ...ίσως για κάποιο διαστημα να μην έχω ιντερνετ..Αναρωτιεμαι πως θα επιβιώσω.. Γιούλη μου τι σε επιασε σήμερα που το μικρο σου αδερφάκι ειναι ευτυχισμένο αλλα λίγο μπερδεμένο????Χαμογελάκι και....ΠΑΜΕΕΕΕΕΕΕ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:39 Η katerina10: #24.300 12-09-08 11:39 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: τσα!γεια σας και παλι...ου ου εδω ειμαικαποιος με εχει ξεχασει για μια συνδεση κα τρεχω στο αδερφακι μου.... Click για ανάπτυξη... Επιτέλος βρε Βάσια μου σε πετυχψαίνω και εσένα..Πως πάει το νέο σπίτι ???Μπήκατε ε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1213 1214 1215 1216 1217 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1215 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1215 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τα πιο σοβαρά για μένα είναι τα θέματα της υγείας...επομένως όχι δεν είναι τόσο σοβαρό... Δεν είσαι χαζή...ενδιαφέρεσαι...κι αυτό είναι τόσο γλυκό... Click για ανάπτυξη... Και τα θεματα καρδιας ειναι σημαντικα...απλα δεν χρειαζομαστε φαρμακα για να γιατρευτουμε, και μονο μια μεγαλη, τρυφερη αγκαλια και ενα χαδι......μια καλη κουβεντα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:29 Η Raisa έγραψε: #24.292 12-09-08 09:29 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σήμερα είναι η μεγάλη συνάντηση της τρίτης Λυκείου του έτους 1988!!! Θα είναι μεγάλη η συγκίνηση... είμασταν πολύ δεμένοι!! Και στα 10 χρόνια είχαμε περάσει τόσο όμορφα! Click για ανάπτυξη... Καλά καλέ δε ντρέπεσαι λίγο....είναι αυτός λόγος να νιώθεις έτσι??? Ίσα ίσα θα έπρεπε να χαίρεσαι.....θα δεις αγαπημένα πρόσωπα μετά από τόσα χρόνια.....και θα είσαι μια "ώριμη" ΘΕΑ και όχι ένα κοριτσούδι μυξιάρικο ....άντε σε παρακαλώ πάνε να φορέσεις τον καλό σου εαυτό...να είσαι έτοιμη να λάμψεις το βράδυ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.293 12-09-08 10:47 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλά καλέ δε ντρέπεσαι λίγο....είναι αυτός λόγος να νιώθεις έτσι??? Ίσα ίσα θα έπρεπε να χαίρεσαι.....θα δεις αγαπημένα πρόσωπα μετά από τόσα χρόνια.....και θα είσαι μια "ώριμη" ΘΕΑ και όχι ένα κοριτσούδι μυξιάρικο ....άντε σε παρακαλώ πάνε να φορέσεις τον καλό σου εαυτό...να είσαι έτοιμη να λάμψεις το βράδυ!!!! Click για ανάπτυξη... Νικολέτα μου δεν είναι καλέ αυτός ο λόγος που είμαι χάλια!! Ισα ισα χαίρομαι... και με τη ηλικία μου έχω πολύ καλές σχέσεις!!! Και την λέω και καμαρώνω... τώρα αν αισθάνομαι γριά είναι γιατί κουβαλώ πολλά στις πλάτες μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.294 12-09-08 10:48 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Και τα θεματα καρδιας ειναι σημαντικα...απλα δεν χρειαζομαστε φαρμακα για να γιατρευτουμε, και μονο μια μεγαλη, τρυφερη αγκαλια και ενα χαδι......μια καλη κουβεντα. Click για ανάπτυξη... Αντούλα!!! Ειπες τις μαγικές λέξεις... Αχ... μωρέ πως με καταλαβαίνεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:49 Η Αντα έγραψε: #24.295 12-09-08 10:49 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αντούλα!!! Ειπες τις μαγικές λέξεις... Αχ... μωρέ πως με καταλαβαίνεις... Click για ανάπτυξη... Αστες τις στεναχωριες....τι ωρα θα συναντηθεις με τους συμμαθητες σου? Σκεφτηκες τι θα φορεσεις ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.296 12-09-08 11:11 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αστες τις στεναχωριες....τι ωρα θα συναντηθεις με τους συμμαθητες σου? Σκεφτηκες τι θα φορεσεις ? Click για ανάπτυξη... Πράγματι σου είχα πει Σάββατο αλλά το άλλαξαν. Θα φορέσω ένα μακρύ λευκό δροσερό φορεματάκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:30 Η Αντα έγραψε: #24.297 12-09-08 11:30 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πράγματι σου είχα πει Σάββατο αλλά το άλλαξαν. Θα φορέσω ένα μακρύ λευκό δροσερό φορεματάκι! Click για ανάπτυξη... Αχχ ετσι να σε ακουω...χαρουμενη. Και που θα γινει η συναντηση? σε καποιο εστιατοριο ? ή καπου αλλου? Θα σε συνοδευσει ο καλος σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:38 Η Βάσια13859: #24.298 12-09-08 11:38 τσα!γεια σας και παλι...ου ου εδω ειμαικαποιος με εχει ξεχασει για μια συνδεση κα τρεχω στο αδερφακι μου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:38 Η katerina10: #24.299 12-09-08 11:38 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πράγματι σου είχα πει Σάββατο αλλά το άλλαξαν. Θα φορέσω ένα μακρύ λευκό δροσερό φορεματάκι! Click για ανάπτυξη... καλημέρα !!!!3 μέρες και πάω σπιτάκι μου..Αυτό σημαίνει 2 πράγματα ελευθερία σε εμένα και τις γάτες και ...ίσως για κάποιο διαστημα να μην έχω ιντερνετ..Αναρωτιεμαι πως θα επιβιώσω.. Γιούλη μου τι σε επιασε σήμερα που το μικρο σου αδερφάκι ειναι ευτυχισμένο αλλα λίγο μπερδεμένο????Χαμογελάκι και....ΠΑΜΕΕΕΕΕΕΕ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:39 Η katerina10: #24.300 12-09-08 11:39 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: τσα!γεια σας και παλι...ου ου εδω ειμαικαποιος με εχει ξεχασει για μια συνδεση κα τρεχω στο αδερφακι μου.... Click για ανάπτυξη... Επιτέλος βρε Βάσια μου σε πετυχψαίνω και εσένα..Πως πάει το νέο σπίτι ???Μπήκατε ε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1213 1214 1215 1216 1217 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1215 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1215 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σήμερα είναι η μεγάλη συνάντηση της τρίτης Λυκείου του έτους 1988!!! Θα είναι μεγάλη η συγκίνηση... είμασταν πολύ δεμένοι!! Και στα 10 χρόνια είχαμε περάσει τόσο όμορφα! Click για ανάπτυξη... Καλά καλέ δε ντρέπεσαι λίγο....είναι αυτός λόγος να νιώθεις έτσι??? Ίσα ίσα θα έπρεπε να χαίρεσαι.....θα δεις αγαπημένα πρόσωπα μετά από τόσα χρόνια.....και θα είσαι μια "ώριμη" ΘΕΑ και όχι ένα κοριτσούδι μυξιάρικο ....άντε σε παρακαλώ πάνε να φορέσεις τον καλό σου εαυτό...να είσαι έτοιμη να λάμψεις το βράδυ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.293 12-09-08 10:47 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλά καλέ δε ντρέπεσαι λίγο....είναι αυτός λόγος να νιώθεις έτσι??? Ίσα ίσα θα έπρεπε να χαίρεσαι.....θα δεις αγαπημένα πρόσωπα μετά από τόσα χρόνια.....και θα είσαι μια "ώριμη" ΘΕΑ και όχι ένα κοριτσούδι μυξιάρικο ....άντε σε παρακαλώ πάνε να φορέσεις τον καλό σου εαυτό...να είσαι έτοιμη να λάμψεις το βράδυ!!!! Click για ανάπτυξη... Νικολέτα μου δεν είναι καλέ αυτός ο λόγος που είμαι χάλια!! Ισα ισα χαίρομαι... και με τη ηλικία μου έχω πολύ καλές σχέσεις!!! Και την λέω και καμαρώνω... τώρα αν αισθάνομαι γριά είναι γιατί κουβαλώ πολλά στις πλάτες μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.294 12-09-08 10:48 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Και τα θεματα καρδιας ειναι σημαντικα...απλα δεν χρειαζομαστε φαρμακα για να γιατρευτουμε, και μονο μια μεγαλη, τρυφερη αγκαλια και ενα χαδι......μια καλη κουβεντα. Click για ανάπτυξη... Αντούλα!!! Ειπες τις μαγικές λέξεις... Αχ... μωρέ πως με καταλαβαίνεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:49 Η Αντα έγραψε: #24.295 12-09-08 10:49 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αντούλα!!! Ειπες τις μαγικές λέξεις... Αχ... μωρέ πως με καταλαβαίνεις... Click για ανάπτυξη... Αστες τις στεναχωριες....τι ωρα θα συναντηθεις με τους συμμαθητες σου? Σκεφτηκες τι θα φορεσεις ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.296 12-09-08 11:11 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αστες τις στεναχωριες....τι ωρα θα συναντηθεις με τους συμμαθητες σου? Σκεφτηκες τι θα φορεσεις ? Click για ανάπτυξη... Πράγματι σου είχα πει Σάββατο αλλά το άλλαξαν. Θα φορέσω ένα μακρύ λευκό δροσερό φορεματάκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:30 Η Αντα έγραψε: #24.297 12-09-08 11:30 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πράγματι σου είχα πει Σάββατο αλλά το άλλαξαν. Θα φορέσω ένα μακρύ λευκό δροσερό φορεματάκι! Click για ανάπτυξη... Αχχ ετσι να σε ακουω...χαρουμενη. Και που θα γινει η συναντηση? σε καποιο εστιατοριο ? ή καπου αλλου? Θα σε συνοδευσει ο καλος σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:38 Η Βάσια13859: #24.298 12-09-08 11:38 τσα!γεια σας και παλι...ου ου εδω ειμαικαποιος με εχει ξεχασει για μια συνδεση κα τρεχω στο αδερφακι μου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:38 Η katerina10: #24.299 12-09-08 11:38 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πράγματι σου είχα πει Σάββατο αλλά το άλλαξαν. Θα φορέσω ένα μακρύ λευκό δροσερό φορεματάκι! Click για ανάπτυξη... καλημέρα !!!!3 μέρες και πάω σπιτάκι μου..Αυτό σημαίνει 2 πράγματα ελευθερία σε εμένα και τις γάτες και ...ίσως για κάποιο διαστημα να μην έχω ιντερνετ..Αναρωτιεμαι πως θα επιβιώσω.. Γιούλη μου τι σε επιασε σήμερα που το μικρο σου αδερφάκι ειναι ευτυχισμένο αλλα λίγο μπερδεμένο????Χαμογελάκι και....ΠΑΜΕΕΕΕΕΕΕ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:39 Η katerina10: #24.300 12-09-08 11:39 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: τσα!γεια σας και παλι...ου ου εδω ειμαικαποιος με εχει ξεχασει για μια συνδεση κα τρεχω στο αδερφακι μου.... Click για ανάπτυξη... Επιτέλος βρε Βάσια μου σε πετυχψαίνω και εσένα..Πως πάει το νέο σπίτι ???Μπήκατε ε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1213 1214 1215 1216 1217 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1215 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1215 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλά καλέ δε ντρέπεσαι λίγο....είναι αυτός λόγος να νιώθεις έτσι??? Ίσα ίσα θα έπρεπε να χαίρεσαι.....θα δεις αγαπημένα πρόσωπα μετά από τόσα χρόνια.....και θα είσαι μια "ώριμη" ΘΕΑ και όχι ένα κοριτσούδι μυξιάρικο ....άντε σε παρακαλώ πάνε να φορέσεις τον καλό σου εαυτό...να είσαι έτοιμη να λάμψεις το βράδυ!!!! Click για ανάπτυξη... Νικολέτα μου δεν είναι καλέ αυτός ο λόγος που είμαι χάλια!! Ισα ισα χαίρομαι... και με τη ηλικία μου έχω πολύ καλές σχέσεις!!! Και την λέω και καμαρώνω... τώρα αν αισθάνομαι γριά είναι γιατί κουβαλώ πολλά στις πλάτες μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.294 12-09-08 10:48 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Και τα θεματα καρδιας ειναι σημαντικα...απλα δεν χρειαζομαστε φαρμακα για να γιατρευτουμε, και μονο μια μεγαλη, τρυφερη αγκαλια και ενα χαδι......μια καλη κουβεντα. Click για ανάπτυξη... Αντούλα!!! Ειπες τις μαγικές λέξεις... Αχ... μωρέ πως με καταλαβαίνεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:49 Η Αντα έγραψε: #24.295 12-09-08 10:49 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αντούλα!!! Ειπες τις μαγικές λέξεις... Αχ... μωρέ πως με καταλαβαίνεις... Click για ανάπτυξη... Αστες τις στεναχωριες....τι ωρα θα συναντηθεις με τους συμμαθητες σου? Σκεφτηκες τι θα φορεσεις ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.296 12-09-08 11:11 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αστες τις στεναχωριες....τι ωρα θα συναντηθεις με τους συμμαθητες σου? Σκεφτηκες τι θα φορεσεις ? Click για ανάπτυξη... Πράγματι σου είχα πει Σάββατο αλλά το άλλαξαν. Θα φορέσω ένα μακρύ λευκό δροσερό φορεματάκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:30 Η Αντα έγραψε: #24.297 12-09-08 11:30 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πράγματι σου είχα πει Σάββατο αλλά το άλλαξαν. Θα φορέσω ένα μακρύ λευκό δροσερό φορεματάκι! Click για ανάπτυξη... Αχχ ετσι να σε ακουω...χαρουμενη. Και που θα γινει η συναντηση? σε καποιο εστιατοριο ? ή καπου αλλου? Θα σε συνοδευσει ο καλος σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:38 Η Βάσια13859: #24.298 12-09-08 11:38 τσα!γεια σας και παλι...ου ου εδω ειμαικαποιος με εχει ξεχασει για μια συνδεση κα τρεχω στο αδερφακι μου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:38 Η katerina10: #24.299 12-09-08 11:38 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πράγματι σου είχα πει Σάββατο αλλά το άλλαξαν. Θα φορέσω ένα μακρύ λευκό δροσερό φορεματάκι! Click για ανάπτυξη... καλημέρα !!!!3 μέρες και πάω σπιτάκι μου..Αυτό σημαίνει 2 πράγματα ελευθερία σε εμένα και τις γάτες και ...ίσως για κάποιο διαστημα να μην έχω ιντερνετ..Αναρωτιεμαι πως θα επιβιώσω.. Γιούλη μου τι σε επιασε σήμερα που το μικρο σου αδερφάκι ειναι ευτυχισμένο αλλα λίγο μπερδεμένο????Χαμογελάκι και....ΠΑΜΕΕΕΕΕΕΕ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:39 Η katerina10: #24.300 12-09-08 11:39 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: τσα!γεια σας και παλι...ου ου εδω ειμαικαποιος με εχει ξεχασει για μια συνδεση κα τρεχω στο αδερφακι μου.... Click για ανάπτυξη... Επιτέλος βρε Βάσια μου σε πετυχψαίνω και εσένα..Πως πάει το νέο σπίτι ???Μπήκατε ε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1213 1214 1215 1216 1217 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1215 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1215 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Και τα θεματα καρδιας ειναι σημαντικα...απλα δεν χρειαζομαστε φαρμακα για να γιατρευτουμε, και μονο μια μεγαλη, τρυφερη αγκαλια και ενα χαδι......μια καλη κουβεντα. Click για ανάπτυξη... Αντούλα!!! Ειπες τις μαγικές λέξεις... Αχ... μωρέ πως με καταλαβαίνεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:49 Η Αντα έγραψε: #24.295 12-09-08 10:49 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αντούλα!!! Ειπες τις μαγικές λέξεις... Αχ... μωρέ πως με καταλαβαίνεις... Click για ανάπτυξη... Αστες τις στεναχωριες....τι ωρα θα συναντηθεις με τους συμμαθητες σου? Σκεφτηκες τι θα φορεσεις ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.296 12-09-08 11:11 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αστες τις στεναχωριες....τι ωρα θα συναντηθεις με τους συμμαθητες σου? Σκεφτηκες τι θα φορεσεις ? Click για ανάπτυξη... Πράγματι σου είχα πει Σάββατο αλλά το άλλαξαν. Θα φορέσω ένα μακρύ λευκό δροσερό φορεματάκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:30 Η Αντα έγραψε: #24.297 12-09-08 11:30 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πράγματι σου είχα πει Σάββατο αλλά το άλλαξαν. Θα φορέσω ένα μακρύ λευκό δροσερό φορεματάκι! Click για ανάπτυξη... Αχχ ετσι να σε ακουω...χαρουμενη. Και που θα γινει η συναντηση? σε καποιο εστιατοριο ? ή καπου αλλου? Θα σε συνοδευσει ο καλος σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:38 Η Βάσια13859: #24.298 12-09-08 11:38 τσα!γεια σας και παλι...ου ου εδω ειμαικαποιος με εχει ξεχασει για μια συνδεση κα τρεχω στο αδερφακι μου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:38 Η katerina10: #24.299 12-09-08 11:38 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πράγματι σου είχα πει Σάββατο αλλά το άλλαξαν. Θα φορέσω ένα μακρύ λευκό δροσερό φορεματάκι! Click για ανάπτυξη... καλημέρα !!!!3 μέρες και πάω σπιτάκι μου..Αυτό σημαίνει 2 πράγματα ελευθερία σε εμένα και τις γάτες και ...ίσως για κάποιο διαστημα να μην έχω ιντερνετ..Αναρωτιεμαι πως θα επιβιώσω.. Γιούλη μου τι σε επιασε σήμερα που το μικρο σου αδερφάκι ειναι ευτυχισμένο αλλα λίγο μπερδεμένο????Χαμογελάκι και....ΠΑΜΕΕΕΕΕΕΕ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:39 Η katerina10: #24.300 12-09-08 11:39 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: τσα!γεια σας και παλι...ου ου εδω ειμαικαποιος με εχει ξεχασει για μια συνδεση κα τρεχω στο αδερφακι μου.... Click για ανάπτυξη... Επιτέλος βρε Βάσια μου σε πετυχψαίνω και εσένα..Πως πάει το νέο σπίτι ???Μπήκατε ε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1213 1214 1215 1216 1217 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1215 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1215 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αντούλα!!! Ειπες τις μαγικές λέξεις... Αχ... μωρέ πως με καταλαβαίνεις... Click για ανάπτυξη... Αστες τις στεναχωριες....τι ωρα θα συναντηθεις με τους συμμαθητες σου? Σκεφτηκες τι θα φορεσεις ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.296 12-09-08 11:11 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αστες τις στεναχωριες....τι ωρα θα συναντηθεις με τους συμμαθητες σου? Σκεφτηκες τι θα φορεσεις ? Click για ανάπτυξη... Πράγματι σου είχα πει Σάββατο αλλά το άλλαξαν. Θα φορέσω ένα μακρύ λευκό δροσερό φορεματάκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:30 Η Αντα έγραψε: #24.297 12-09-08 11:30 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πράγματι σου είχα πει Σάββατο αλλά το άλλαξαν. Θα φορέσω ένα μακρύ λευκό δροσερό φορεματάκι! Click για ανάπτυξη... Αχχ ετσι να σε ακουω...χαρουμενη. Και που θα γινει η συναντηση? σε καποιο εστιατοριο ? ή καπου αλλου? Θα σε συνοδευσει ο καλος σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:38 Η Βάσια13859: #24.298 12-09-08 11:38 τσα!γεια σας και παλι...ου ου εδω ειμαικαποιος με εχει ξεχασει για μια συνδεση κα τρεχω στο αδερφακι μου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:38 Η katerina10: #24.299 12-09-08 11:38 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πράγματι σου είχα πει Σάββατο αλλά το άλλαξαν. Θα φορέσω ένα μακρύ λευκό δροσερό φορεματάκι! Click για ανάπτυξη... καλημέρα !!!!3 μέρες και πάω σπιτάκι μου..Αυτό σημαίνει 2 πράγματα ελευθερία σε εμένα και τις γάτες και ...ίσως για κάποιο διαστημα να μην έχω ιντερνετ..Αναρωτιεμαι πως θα επιβιώσω.. Γιούλη μου τι σε επιασε σήμερα που το μικρο σου αδερφάκι ειναι ευτυχισμένο αλλα λίγο μπερδεμένο????Χαμογελάκι και....ΠΑΜΕΕΕΕΕΕΕ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:39 Η katerina10: #24.300 12-09-08 11:39 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: τσα!γεια σας και παλι...ου ου εδω ειμαικαποιος με εχει ξεχασει για μια συνδεση κα τρεχω στο αδερφακι μου.... Click για ανάπτυξη... Επιτέλος βρε Βάσια μου σε πετυχψαίνω και εσένα..Πως πάει το νέο σπίτι ???Μπήκατε ε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1213 1214 1215 1216 1217 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1215 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1215 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αστες τις στεναχωριες....τι ωρα θα συναντηθεις με τους συμμαθητες σου? Σκεφτηκες τι θα φορεσεις ? Click για ανάπτυξη... Πράγματι σου είχα πει Σάββατο αλλά το άλλαξαν. Θα φορέσω ένα μακρύ λευκό δροσερό φορεματάκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:30 Η Αντα έγραψε: #24.297 12-09-08 11:30 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πράγματι σου είχα πει Σάββατο αλλά το άλλαξαν. Θα φορέσω ένα μακρύ λευκό δροσερό φορεματάκι! Click για ανάπτυξη... Αχχ ετσι να σε ακουω...χαρουμενη. Και που θα γινει η συναντηση? σε καποιο εστιατοριο ? ή καπου αλλου? Θα σε συνοδευσει ο καλος σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:38 Η Βάσια13859: #24.298 12-09-08 11:38 τσα!γεια σας και παλι...ου ου εδω ειμαικαποιος με εχει ξεχασει για μια συνδεση κα τρεχω στο αδερφακι μου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:38 Η katerina10: #24.299 12-09-08 11:38 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πράγματι σου είχα πει Σάββατο αλλά το άλλαξαν. Θα φορέσω ένα μακρύ λευκό δροσερό φορεματάκι! Click για ανάπτυξη... καλημέρα !!!!3 μέρες και πάω σπιτάκι μου..Αυτό σημαίνει 2 πράγματα ελευθερία σε εμένα και τις γάτες και ...ίσως για κάποιο διαστημα να μην έχω ιντερνετ..Αναρωτιεμαι πως θα επιβιώσω.. Γιούλη μου τι σε επιασε σήμερα που το μικρο σου αδερφάκι ειναι ευτυχισμένο αλλα λίγο μπερδεμένο????Χαμογελάκι και....ΠΑΜΕΕΕΕΕΕΕ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:39 Η katerina10: #24.300 12-09-08 11:39 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: τσα!γεια σας και παλι...ου ου εδω ειμαικαποιος με εχει ξεχασει για μια συνδεση κα τρεχω στο αδερφακι μου.... Click για ανάπτυξη... Επιτέλος βρε Βάσια μου σε πετυχψαίνω και εσένα..Πως πάει το νέο σπίτι ???Μπήκατε ε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1213 1214 1215 1216 1217 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1215 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1215 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πράγματι σου είχα πει Σάββατο αλλά το άλλαξαν. Θα φορέσω ένα μακρύ λευκό δροσερό φορεματάκι! Click για ανάπτυξη... Αχχ ετσι να σε ακουω...χαρουμενη. Και που θα γινει η συναντηση? σε καποιο εστιατοριο ? ή καπου αλλου? Θα σε συνοδευσει ο καλος σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:38 Η Βάσια13859: #24.298 12-09-08 11:38 τσα!γεια σας και παλι...ου ου εδω ειμαικαποιος με εχει ξεχασει για μια συνδεση κα τρεχω στο αδερφακι μου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:38 Η katerina10: #24.299 12-09-08 11:38 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πράγματι σου είχα πει Σάββατο αλλά το άλλαξαν. Θα φορέσω ένα μακρύ λευκό δροσερό φορεματάκι! Click για ανάπτυξη... καλημέρα !!!!3 μέρες και πάω σπιτάκι μου..Αυτό σημαίνει 2 πράγματα ελευθερία σε εμένα και τις γάτες και ...ίσως για κάποιο διαστημα να μην έχω ιντερνετ..Αναρωτιεμαι πως θα επιβιώσω.. Γιούλη μου τι σε επιασε σήμερα που το μικρο σου αδερφάκι ειναι ευτυχισμένο αλλα λίγο μπερδεμένο????Χαμογελάκι και....ΠΑΜΕΕΕΕΕΕΕ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:39 Η katerina10: #24.300 12-09-08 11:39 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: τσα!γεια σας και παλι...ου ου εδω ειμαικαποιος με εχει ξεχασει για μια συνδεση κα τρεχω στο αδερφακι μου.... Click για ανάπτυξη... Επιτέλος βρε Βάσια μου σε πετυχψαίνω και εσένα..Πως πάει το νέο σπίτι ???Μπήκατε ε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1213 1214 1215 1216 1217 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1215 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1215 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
τσα!γεια σας και παλι...ου ου εδω ειμαικαποιος με εχει ξεχασει για μια συνδεση κα τρεχω στο αδερφακι μου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:38 Η katerina10: #24.299 12-09-08 11:38 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πράγματι σου είχα πει Σάββατο αλλά το άλλαξαν. Θα φορέσω ένα μακρύ λευκό δροσερό φορεματάκι! Click για ανάπτυξη... καλημέρα !!!!3 μέρες και πάω σπιτάκι μου..Αυτό σημαίνει 2 πράγματα ελευθερία σε εμένα και τις γάτες και ...ίσως για κάποιο διαστημα να μην έχω ιντερνετ..Αναρωτιεμαι πως θα επιβιώσω.. Γιούλη μου τι σε επιασε σήμερα που το μικρο σου αδερφάκι ειναι ευτυχισμένο αλλα λίγο μπερδεμένο????Χαμογελάκι και....ΠΑΜΕΕΕΕΕΕΕ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:39 Η katerina10: #24.300 12-09-08 11:39 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: τσα!γεια σας και παλι...ου ου εδω ειμαικαποιος με εχει ξεχασει για μια συνδεση κα τρεχω στο αδερφακι μου.... Click για ανάπτυξη... Επιτέλος βρε Βάσια μου σε πετυχψαίνω και εσένα..Πως πάει το νέο σπίτι ???Μπήκατε ε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1213 1214 1215 1216 1217 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1215 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1215 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πράγματι σου είχα πει Σάββατο αλλά το άλλαξαν. Θα φορέσω ένα μακρύ λευκό δροσερό φορεματάκι! Click για ανάπτυξη... καλημέρα !!!!3 μέρες και πάω σπιτάκι μου..Αυτό σημαίνει 2 πράγματα ελευθερία σε εμένα και τις γάτες και ...ίσως για κάποιο διαστημα να μην έχω ιντερνετ..Αναρωτιεμαι πως θα επιβιώσω.. Γιούλη μου τι σε επιασε σήμερα που το μικρο σου αδερφάκι ειναι ευτυχισμένο αλλα λίγο μπερδεμένο????Χαμογελάκι και....ΠΑΜΕΕΕΕΕΕΕ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:39 Η katerina10: #24.300 12-09-08 11:39 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: τσα!γεια σας και παλι...ου ου εδω ειμαικαποιος με εχει ξεχασει για μια συνδεση κα τρεχω στο αδερφακι μου.... Click για ανάπτυξη... Επιτέλος βρε Βάσια μου σε πετυχψαίνω και εσένα..Πως πάει το νέο σπίτι ???Μπήκατε ε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: τσα!γεια σας και παλι...ου ου εδω ειμαικαποιος με εχει ξεχασει για μια συνδεση κα τρεχω στο αδερφακι μου.... Click για ανάπτυξη... Επιτέλος βρε Βάσια μου σε πετυχψαίνω και εσένα..Πως πάει το νέο σπίτι ???Μπήκατε ε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.