πυρροθριξ
Περιβόητο μέλος
αχ,κριμα!!!!Επειδη πριν κανα μηνα το μπλοκαραΤορα δεν με εβαζε!
δεν θυμοσουν τον κωδικο?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ
Περιβόητο μέλος
χιχιχιχιχχι ζηλιαααα,ψωωωωρααααμαρί Δανάηηηηηηη τι παιδί είν'αυτό???παει...ερωτεύτηκα....τον θελωωωωω...πω πω και να φανταστείς ότι θα τον δω κιόλας...![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
αστα αυτά που μου το παίζεις και τζόβενο!!αν με ρωτας για το βιρμανακι ,
ειναι τεσσαρων,σημερα τους κλεισαμε
και να μου μιλας στον ενικο,ασε την μαμα να λεει...![]()

Εντάξει με το Internet???

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ
Περιβόητο μέλος
πυρροθριξ
Περιβόητο μέλος
γιατι τζοβενο κιουρια μου?15 δεν ειμαι?αστα αυτά που μου το παίζεις και τζόβενο!!
Εντάξει με το Internet???![]()
τι ενταξει?σκ...α!!!στο μαγαζι ειμαι..
Christos12
Νεοφερμένο μέλος
Στον ενικο θα σου μιλαω αλλα τιποτα μην πεις στην μαμααν με ρωτας για το βιρμανακι ,
ειναι τεσσαρων,σημερα τους κλεισαμε
και να μου μιλας στον ενικο,ασε την μαμα να λεει...![]()

moukelis
Επιφανές μέλος
Πολυ χαιρομαι που σας άρεσε κύριε Χρήστο.Γεια σας κυρία Δωρα. Μου αρεσε πολύ ο σείριος σας. πολυ καλος γατουληςνα τον χαίρεστε![]()
Καλος δεν ειναι,σαν τα δικα σας,ειναι στριμμενος,αλλα τον αγαπαμε τι να κανουμε...Σε λιγο καιρο θα σας έρθει και τριτο μελος,η Σεμελη ε;Σ'αρεσε;Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ
Περιβόητο μέλος
ναι!!!δεν θα το διαβασει λες μετα?Στον ενικο θα σου μιλαω αλλα τιποτα μην πεις στην μαμα![]()

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Κανει επανάληψη μαθηματικά με το Μάριο τώρα...ωχ τον δόλιο...Πολυ χαιρομαι που σας άρεσε κύριε Χρήστο.Καλος δεν ειναι,σαν τα δικα σας,ειναι στριμμενος,αλλα τον αγαπαμε τι να κανουμε...Σε λιγο καιρο θα σας έρθει και τριτο μελος,η Σεμελη ε;Σ'αρεσε;

για τη Σεμέλη ο Χρήστος δεν έχει καμία κάψα...αυτός έχει αδυναμία στο Μορφέα...όλο λέει ότι είναι δικός του... αλλά πέρα απ'το να παίζουν δεν κάνει τίποτα γι'αυτόν...

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος

moukelis
Επιφανές μέλος
πυρροθριξ
Περιβόητο μέλος
μαθηματικα ε?το χειροτερο μου!!!!!Κανει επανάληψη μαθηματικά με το Μάριο τώρα...ωχ τον δόλιο...
για τη Σεμέλη ο Χρήστος δεν έχει καμία κάψα...αυτός έχει αδυναμία στο Μορφέα...όλο λέει ότι είναι δικός του... αλλά πέρα απ'το να παίζουν δεν κάνει τίποτα γι'αυτόν...![]()
κι εμενα ο μπαμπας μου με διαβαζε στα μαθηματικα και μου φωναζε,γι'αυτο "κλειδωσα" με το αντικειμενο,τα βλεπω και αλλαζω πεζοδρομιο...
πυρροθριξ
Περιβόητο μέλος
elvenstar
Επιφανές μέλος
πυρροθριξ να σου ζήσει!!! είναι κ seal point

Raisa
Περιβόητο μέλος
Σημερα κλεινουμε και τους 4 μηνες...
Δανάηηηηηη ....τι κουκλί είναι αυτό που είδα!!!!!!!!

Να σου ζήσει το μωρό και με το καλό να σου έρθει!!!

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
του Χρήστου είναι το αγαπημένο του μάθημαμαθηματικα ε?το χειροτερο μου!!!!!
κι εμενα ο μπαμπας μου με διαβαζε στα μαθηματικα και μου φωναζε,γι'αυτο "κλειδωσα" με το αντικειμενο,τα βλεπω και αλλαζω πεζοδρομιο...

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
ελπίζουμε να σας κατακτήσουμε... εμ βέβαια με τέτοιο όνομα που έχετε...
αυτό το seal tabby μου έχει κάτσει άγρια...
Δωράκι στο εκτροφείο που θα πάρω τον ερωτα και τον erefer έχουν ένα μωρό μπλε 2 εβδομάδων...θέλεις να το βάλω στη τσέπη μου κρυφά και να στον φέρω?
Αυριο θα σου στείλω φωτό...

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Δεν χορταίνω να τον βλέπω... τι μάτια, τι πατουσάκια, τι βλέμμα... πάει θα χαζέψει το Δανάκο μας... θα την χάσουμε!!!

moukelis
Επιφανές μέλος
Μπλεεεεε;;;;;Τι μπλε;ελπίζουμε να σας κατακτήσουμε... εμ βέβαια με τέτοιο όνομα που έχετε...
αυτό το seal tabby μου έχει κάτσει άγρια...![]()
Δωράκι στο εκτροφείο που θα πάρω τον ερωτα και τον erefer έχουν ένα μωρό μπλε 2 εβδομάδων...θέλεις να το βάλω στη τσέπη μου κρυφά και να στον φέρω?Αυριο θα σου στείλω φωτό...
![]()

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool
Τορα δεν με εβαζε!