Birman-maniacs

κι ομορφαίνουμε...
Παει παιδιά με χάνετε και μένα...:lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• faraya_20080914_1[1].jpg
    faraya_20080914_1[1].jpg
    29,5 KB · Εμφανίσεις: 36
  • faraya_20080914_2[1].jpg
    faraya_20080914_2[1].jpg
    30,4 KB · Εμφανίσεις: 22
  • faraya_20080914_4[1].jpg
    faraya_20080914_4[1].jpg
    24,5 KB · Εμφανίσεις: 20
Ειναι ΑΨΟΓΗ!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μπλεεεεε;;;;;Τι μπλε;:hmm:
καλέ Βιρμανάκι μπλέ...:lol:
Αστα ρε συ Δώρα πάλι χαζομαμά θα γίνω...:P

Δεν θελω βιρμανακι,εχουν πολυ μαλλι κι εγω μετα το ΕΠΑΛ τραβαω τα δικα μου,να τραβαω και του γατιου;:P:lol:Κανενα ρωσσακι δεν εχει στο...σταντ;

Δεν θελω βιρμανακι,εχουν πολυ μαλλι κι εγω μετα το ΕΠΑΛ τραβαω τα δικα μου,να τραβαω και του γατιου;:P:lol:Κανενα ρωσσακι δεν εχει στο...σταντ;
:lol:δεν χρειάζεται να τους το τραβάς, μαδάει μόνο του!:lol:
Καλά άμα βρω κάτι σε κοντότριχο και μπλε στα duty free θα στο πάρω;):lol:

:lol:δεν χρειάζεται να τους το τραβάς, μαδάει μόνο του!:lol:
Καλά άμα βρω κάτι σε κοντότριχο και μπλε στα duty free θα στο πάρω;):lol:
Ναι ναι κανονισε το τωρα που συνηθισες να κουβαλας μπλε!:lol::lol::lol:

Ναι ναι κανονισε το τωρα που συνηθισες να κουβαλας μπλε!:lol::lol::lol:
Kαλημέρα!!! :)
Αυτή μας περισσεύει απούλητη... θα την πάρει κανείς? Είναι προσφορά!!:lol:

fadiyah_20080914_1.jpg

Καλημερα!! περισσευει?? χμμμ ειναι πολυ γλυκια φατσουλα :)

οι καινουριες φωτο του Ερωτα μου...ειναι κουκλος!!!
Αχχ ερωτα ερωτα!! πιστευω οτι του ταιριαζει απολυτα το ονομα :up::up:

Καλημερα!! περισσευει?? χμμμ ειναι πολυ γλυκια φατσουλα :)
καλημέρα Αντα!! προορίζονταν για εκτροφή αλλά απορίφθηκε γιατί έβγαλε λευκό στο σαγονάκι... έτσι την δίνουν σαν Pet! :)

κι ομορφαίνουμε...
Παει παιδιά με χάνετε και μένα...:lol:
Η μπουμπου πρεπει να εχει προσωπικοτητα....μου φαινεται οτι θα σας εχει σηκω σηκω κατσε κατσε!!!! :lol::lol:

Πως τα περασες το σαβ/κο? στην συναντηση με τους συμμαθητες σου? Δεν εκανα τιποτα το ιδιαιτερο το σαβ/κο, απλα σαπισα στον υπνο....το ειχα αναγκη ;)

Η μπουμπου πρεπει να εχει προσωπικοτητα....μου φαινεται οτι θα σας εχει σηκω σηκω κατσε κατσε!!!! :lol::lol:
ετσι σου μοιάζει?:hmm:Εμένα κάτι μου λέει ότι η κυρά Καλυψώ θα της δείξει ποιο είναι το αφεντικό... συνήθως η πρώτη γάτα είναι η αρχηγός!;)συνήθως...:hmm::lol:

ετσι σου μοιάζει?:hmm:Εμένα κάτι μου λέει ότι η κυρά Καλυψώ θα της δείξει ποιο είναι το αφεντικό... συνήθως η πρώτη γάτα είναι η αρχηγός!;)συνήθως...:hmm::lol:
Εμενα μου φαινεται οτι ειναι λιγο αγριο το υφος της....δεν ειναι η απολυτα γλυκια φατσουλα, εχει μια πονηρια το βλεμμα της :cool:

Πως τα περασες το σαβ/κο? στην συναντηση με τους συμμαθητες σου? Δεν εκανα τιποτα το ιδιαιτερο το σαβ/κο, απλα σαπισα στον υπνο....το ειχα αναγκη ;)
Λοιπόν περάσαμε καταπληκτικά!!
Είμασταν σχεδόν όλοι εκεί!! Γεμίσαμε το μαγαζί!! Η συμμετοχή ήταν πολύ μεγαλύτερη από της δεκαετίας:blink::up:
Γνωριστήκαμε αμέσως, όλοι διατηρούνται κομψοί και γοητευτικοί, :cool:;)...χορέψαμε, ζητήσαμε απ'τον dj και μας έβαλαν τραγούδια της εποχής μας:)... βέβαια μετά το γύρισαν και έβαλαν σύγχρονα κομματια... αλλά τα γεροντάκια του'δωσαν και κατάλαβε στο χορό...
Πλάκα είχε όταν δυο συμμαθητές μου στέκονταν κάποια στιγμή απόμερα και κοντά τους είχαν κάτι μικρούλες... πάω λοιπόν και τους λέω... άντε καλέ ελάτε πιο κοντά μας και μου απαντούν... καλέ άσε μας εδώ με τις συμμαθήτριές μας...:P:lol:
Επίσης γίναν και κάτι αποκαλύψεις το στυλ...ήμουν ερωτευμένος/η μαζί σου... αλλά δε είχες καταλάβει τίποτα... βλέπεις ακόμα τότε είχαμε και ντροπές...:redface:
Έφυγα στις 4 το πρωί...τράβηξα πολλές φωτό!! :up:Θα το επαναλάβουμε ξανά σύντομα! :)

Εμενα μου φαινεται οτι ειναι λιγο αγριο το υφος της....δεν ειναι η απολυτα γλυκια φατσουλα, εχει μια πονηρια το βλεμμα της :cool:
ε... να μου' ρθει και ένα περπατημένο γατί, γιατί πολύ μαμούχαλα μου΄χουν βγει αυτά που έχω τώρα:lol:... δηλ. να μην έχω κι εγώ ένα ξυπνητήρι?? Μόνο εσείς θα έχετε? :lol:

Πρεπει να ηταν πραγματι πολυ ωραια.....:)

ε... να μου' ρθει και ένα περπατημένο γατί, γιατί πολύ μαμούχαλα μου΄χουν βγει αυτά που έχω τώρα:lol:... δηλ. να μην έχω κι εγώ ένα ξυπνητήρι?? Μόνο εσείς θα έχετε? :lol:
Καλα αυτο οτι με το ξυπνητηρι δεν ειναι παντα καλο...δυστυχως χτυπαει και το σαβ/κο.:down::down: Ασε που σιγα σιγα αρχιζουν να διαισθανονται την αλλαγη ωρας και γκρινιαζουν πιο νωρις απο το συνηθισμενο :blink::blink:

Καλα αυτο οτι με το ξυπνητηρι δεν ειναι παντα καλο...δυστυχως χτυπαει και το σαβ/κο.:down::down: Ασε που σιγα σιγα αρχιζουν να διαισθανονται την αλλαγη ωρας και γκρινιαζουν πιο νωρις απο το συνηθισμενο :blink::blink:
ναι μωρέ δεν είναι καλό πράγματι... κι εμένα με έχουν κακομάθει τα δικά μου που δεν μας ξυπνούν...λες να'ρθει η Frau Helga τώρα και να μας ξυπνά με κανένα μαστίγιο?? :/::lol:

Μπορει να δινει μια στη πορτα και να την ριχνει!!!!!!!! ;)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back