Αντα
Διακεκριμένο μέλος
Μακια μακιαΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
κι εγώ τον "ετοιμάζω" για Νεα Υόρκη...Λοιπον βγαινω........το Δευτεριατικο πηξιμο επικρατει στη δουλεια τωρα.Μακια μακια
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
λες? Αυτή η φάτσα?? Πάντως εμένα της χαζής μου φαίνεται αγαθιάρα...Μπορει να δινει μια στη πορτα και να την ριχνει!!!!!!!!![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny
Περιβόητο μέλος
κι ομορφαίνουμε...
Παει παιδιά με χάνετε και μένα...![]()
Eίναι πολύ γλυκιά!

bunny
Περιβόητο μέλος
Είναι πάρα πολύ όμορφος!!!

bunny
Περιβόητο μέλος
Ειχα και εγω ενα κουνελιΤον Λορι αλλα δυστηχος πεθανε
![]()
Κρίμα.Δυστυχλως συμβαίνουν αυτά.
Αν θέλεις μπορείς να δείς τονΈλβις μωρό
.Κάνε κλικ στο γατάκι κάτω από το bunny και δες πάνω δεξιά.

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Τι ηλικία έχει Χρίστίνα ο Έλβις? Και πως βγήκε το όνομά του?Κρίμα.Δυστυχλως συμβαίνουν αυτά.Αν θέλεις μπορείς να δείς τονΈλβις μωρό
.Κάνε κλικ στο γατάκι κάτω από το bunny και δες πάνω δεξιά.
![]()

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος

katerina10
Περιβόητο μέλος
Πωωωω πρωι πρωι σήμερα...Οι αυτόγκες του Fendy αφιερωμένες στο Δανάκο μας!
![]()
μεσημέρι μεσημέρι μάλλον...με πεθανατε..ΔΑΝΑΗ ΚΟΥΚΛΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ!!!!Γιουλη η Σεμέλη είναι ΓΛΥΚΑ!!!ΚΑι φαινεται πολύ εξυπνάκι!!!
katerina10
Περιβόητο μέλος
Ωχ παιδί μου...Μακια στο μυτάκι σου!!κι αυτή η ομορφιά αφιερωμένη στο Δανάκο μας... και σ΄οσους θα πάρουν σοκολατάκια!! Που'σαι συμπεθεράκι ά... μας λείπεις!!
![]()

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
τελειώσατε ή όχι ακόμα?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny
Περιβόητο μέλος
Τώρα είναι 9 μηνών (στη φωτό είναι μόλις 2)Τι ηλικία έχει Χρίστίνα ο Έλβις? Και πως βγήκε το όνομά του?![]()
Το Έλβις βγήκε γιατί αν ρίξεις μπροστά τις τρίχες ανάμεσα στα αυτιά του μοιάζει με τον Έλβις Πρίσλεϊ !!!

Αντα
Διακεκριμένο μέλος

Αντα
Διακεκριμένο μέλος
katerina10
Περιβόητο μέλος
Τέλος τέλος...Χθες πήγα τις γατούλες μου.Ο Μάπας δεν μπορούσε ρε παιδιά είχε πλαντάξει στο νιαούρισμα όταν έμπαινα ερχοταν και μου τριοβόταν αλλά όταν έφευγα πλάνταζε...Aδελφούλα πως πήγε η μετακόμιση???τελειώσατε ή όχι ακόμα?

Σε 2 ώρες θα πάω από το παλιό σπίτι να φάω και μετά πάω να δω τα παιδιά μου..
Αλλά τι άγχος είναι αυτό..Δεν ήθελα να τα αφήσω χθες !!!

katerina10
Περιβόητο μέλος
Το απογευμα θα ξέρω.,..!!!Παιδιά με το ίντερνετ δεν υπάρχει θέμα η νετ1 έγραψε.!!!Την πέμπτη μας είπαν ότι θα έχουμε κανονικά..Θα αναλάβω την σύνδεση του ρούτερ σήμερα!!!Κατερινα πως αντεδρασαν τα γατακια σου, που τα αφησες μονα τους? ή ακομη δεν ξερεις?

katerina10
Περιβόητο μέλος
Α!!!!Πρέπει να πω ότι χωρίς τα παιδία(τους φίλουσ του φίλου μου δεν θα γινόταν τίποτα..ο γαμπροσς μου ήταν ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ!!!Aδελφούλα πως πήγε η μετακόμιση???τελειώσατε ή όχι ακόμα?

)Να ναι καλά τα παιδία!!!
Τρελάθηκαν και με το σπίτι !!!

Αντα
Διακεκριμένο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool