Birman-maniacs

Βασίλη τέλειο το παιδί σου!! Πολύ σκανταλιάρικη φάτσα έχει!!!! :up:
Να τον χαίρεσαι!! Σου άρεσε η Σεμέλη μου? :)

Κι εσύ Κατερινιώ τα δικά σου να τα χαίρεσαι!!! :)Καλή τους προσαρμογή ... και καλορίζικη η καινούργια σας φωλιά!! :)

Δωράκι σε ευχαριστώ πολύ για την τέλεια καλλιτεχνική δουλειά στην υπογραφή μου!! :)

Γεια σου Γιώργο!! :)
Καλέ τι ωραία υπογραφή αδερφούλα μου!!!????:up::up::up:Μόνο ο χρήστος λείπει και έτοιμα και τα 4 παιδιά σου-ανήψια μου;)!!!

Γιούλη μου έχω αγχωθεί με την προσαρμογή όλων μας αλλά...οκ είμαι και υπεραγχώδης εγώ!!!:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλέ τι ωραία υπογραφή αδερφούλα μου!!!????:up::up::up:Μόνο ο χρήστος λείπει και έτοιμα και τα 4 παιδιά σου-ανήψια μου;)!!!

Γιούλη μου έχω αγχωθεί με την προσαρμογή όλων μας αλλά...οκ είμαι και υπεραγχώδης εγώ!!!:)
θα δεις που γρήγορα θα προσαρμοστείτε Θείτσα Κατερίνα! :lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Βασίλη τέλειο το παιδί σου!! Πολύ σκανταλιάρικη φάτσα έχει!!!! :up:
Να τον χαίρεσαι!! Σου άρεσε η Σεμέλη μου? :)
Η Σεμέλη σου θέλει πολύ ζούμπηγμα:lol:
Μου έστειλε καινούργιες φωτογραφίες και τις εχουν τραβήξει απ'τις 30 Αυγούστου:lol::lol::lol:

Ναι ασε οι πρώτες μέρες είναι τρέξιμο και χάσιμο χρόνου..μάλιστα αν είσαι σε ΤΕΙ θα δεις και την ανοργανωσιά στο μεγαλέιο της αλλά οκ..Είναι ωραία η φοιτητική ζωή κοίτα να την απολαύσεις!!:)

Τη φοιτητική ζωη περιμενω να αρχισει,αλλα σιγουρα ολο και καποιο χαρτι θα εχουν ξεχασει παλι!!:mad: Πηρα τηλεφωνο να μου τα πουν και τη μια ξεχασαν τη φωτοτυπια της ταυτοτητας και την αλλη το πιστοποιητικο γεννησης!! Ημαρτον πια!! Κατι ασχετο, την ακτινογραφια θωρακος τι στο καλο την θελουν ;

θα δεις που γρήγορα θα προσαρμοστείτε Θείτσα Κατερίνα! :lol:
:mad::mad::mad:Θείτσα???Ξέρεις αυτό σημαίνει ότι και εσύ είσαι ΘΕΙΤΣΑ!!!:P:P:P:lol::lol::lol:Στην έφερα!!!!Και μάλιστα έχεις ανήψια τον Μάπα και την Ήλια!!!Καλά σε νίκησα τώρα με διαφορά!!!:lol::lol::lol:

Μου έστειλε καινούργιες φωτογραφίες και τις εχουν τραβήξει απ'τις 30 Αυγούστου:lol::lol::lol:
Κάλλιο αργά παρά ποτέ λέει ο απλός λαός!!!:lol::lol::lol:

ο πατέρας της Σεμέλης μικρός...δεν του μοιάζει η μικρή μου? :)

sacci_youngster_akt.jpg

Τη φοιτητική ζωη περιμενω να αρχισει,αλλα σιγουρα ολο και καποιο χαρτι θα εχουν ξεχασει παλι!!:mad: Πηρα τηλεφωνο να μου τα πουν και τη μια ξεχασαν τη φωτοτυπια της ταυτοτητας και την αλλη το πιστοποιητικο γεννησης!! Ημαρτον πια!! Κατι ασχετο, την ακτινογραφια θωρακος τι στο καλο την θελουν ;
Αχ την ίδια απορία είχα και εγώ πριν 7 χρόνια(ναι είμαι ακόμα εκεί:redface::redface:) αλλά μου την έλυσαν και μετά πάλι το ξέχασα...:redface::redface::lol::lol::lol:Οπότε δεν μπορώ να σε διαφωτίσω!!!!:blink:

:mad::mad::mad:Θείτσα???Ξέρεις αυτό σημαίνει ότι και εσύ είσαι ΘΕΙΤΣΑ!!!:P:P:P:lol::lol::lol:Στην έφερα!!!!Και μάλιστα έχεις ανήψια τον Μάπα και την Ήλια!!!Καλά σε νίκησα τώρα με διαφορά!!!:lol::lol::lol:
Σωστά με νίκησες γιατί εσύ έχεις 4 ανίψια αλλά εγώ μόνο 2! :P:lol::lol:

ο πατέρας της Σεμέλης μικρός...δεν του μοιάζει η μικρή μου? :)

sacci_youngster_akt.jpg
Ααααααα ότι του μοιάζει, του μοιάζει αλλά ψηφίζω ΣΕΜΕΛΗ ΕΓΩ!!!:up::up::up:

Αχ την ίδια απορία είχα και εγώ πριν 7 χρόνια(ναι είμαι ακόμα εκεί:redface::redface:) αλλά μου την έλυσαν και μετά πάλι το ξέχασα...:redface::redface::lol::lol::lol:Οπότε δεν μπορώ να σε διαφωτίσω!!!!:blink:

Δεν πειραζει, η προθεση μετραει!:lol::lol:

Κάλλιο αργά παρά ποτέ λέει ο απλός λαός!!!:lol::lol::lol:
Δεν έχω πρόβλημα, αλλά να κρατήσει καβάντζα φωτογραφίες για να μου στείλει αργότερα, τι να πεί κανείς:lol: Λές και θα φάει μια μέρα να τραβήξει 3 φωτογραφίες και να τις στείλει:lol::lol::lol:

Βασίληηηηηηηη και Δανάηηηηηηη
6 και σήμερα!!! :up::up::up:

Ναι, η Σεμελη μοιαζει πολυ με τον μπαμπα της!!! Αλλα σαν γυναικα που ειναι, μ'αρεσει πιο πολυ!...:lol::lol::lol::lol::lol:

Χρειάζεται για να σου δώσουν το Πτυχίο;) Αν θές τη δίνεις και αργότερα, δεν ξέρω μήπως αλλαξε κατι..

Ααααααα ότι του μοιάζει, του μοιάζει αλλά ψηφίζω ΣΕΜΕΛΗ ΕΓΩ!!!:up::up::up:
η ομορφιά του πατέρα της με έκανε να θελήσω ένα γατάκι σαν εκείνον... σας έχω πει ότι ο Versace είναι η αδυναμία μου? :P:lol::lol:

Σωστά με νίκησες γιατί εσύ έχεις 4 ανίψια αλλά εγώ μόνο 2! :P:lol::lol:
Ναι αλλά εσύ έχεις ανήψια περιπτώσεις..Την Ήλια που όλο κοπανάει το κεφάλι της(αυτό πραγματικά δεν το καταλαβαίνω..είτε τρέχει είτε περπατάει πάντα το χτυπάει:lol::lol::lol:) και τον Μάπα που είναι ονομα και πράγμα και υπερβολικά ΜΑΜΑΚΙΑΣ!!!Εγώ έχω ένα ζεύγος για ανήψια και μάλιστα ο ένας είναι ο κούκλος ο Μορφέας, :up::up:!!!ΚΑι μια κουκλίτσα μικρή εξυπνούλα και ένα ανθρωπόμορφο γάτο που έχει αγαπημενο μάθημα τα μαθηματικά ΄΄οπως και η ΘΕΙΤΣΑ του!!!:up::up:Το ανέλυσα πολύ αλλά είπαμε ΝΙΚΗΣΑ!!!!:lol::lol::lol:

Ναι, η Σεμελη μοιαζει πολυ με τον μπαμπα της!!! Αλλα σαν γυναικα που ειναι, μ'αρεσει πιο πολυ!...:lol::lol::lol::lol::lol:
Αυτή η μελαχρινή σου αρέσει Γιώργο?? :)
Είναι... διαθέσιμη... να σου κάνω προξενιό? :lol::lol:

fadiyah_20080914_2.jpg

Βασίληηηηηηηη και Δανάηηηηηηη
6 και σήμερα!!! :up::up::up:
:lol::lol::lol:
Να σου πώ την αλήθεια ποιο πολύ θέλω τώρα να περάσουν αυτές οι 6 μέρες, απο εκείνες τις 6 τελευταίες του στρατού:lol::lol::lol:

Χρειάζεται για να σου δώσουν το Πτυχίο;) Αν θές τη δίνεις και αργότερα, δεν ξέρω μήπως αλλαξε κατι..

Ευχαριστω!!:D Τωρα εχω αλλη απορια:confused:.....γιατι θελει ακτινογραφια για να παρεις πτυχιο;

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back