katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:39 Η katerina10: #24.461 15-09-08 15:39 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βασίλη τέλειο το παιδί σου!! Πολύ σκανταλιάρικη φάτσα έχει!!!! Να τον χαίρεσαι!! Σου άρεσε η Σεμέλη μου? Κι εσύ Κατερινιώ τα δικά σου να τα χαίρεσαι!!! Καλή τους προσαρμογή ... και καλορίζικη η καινούργια σας φωλιά!! Δωράκι σε ευχαριστώ πολύ για την τέλεια καλλιτεχνική δουλειά στην υπογραφή μου!! Γεια σου Γιώργο!! Click για ανάπτυξη... Καλέ τι ωραία υπογραφή αδερφούλα μου!!!????Μόνο ο χρήστος λείπει και έτοιμα και τα 4 παιδιά σου-ανήψια μου!!! Γιούλη μου έχω αγχωθεί με την προσαρμογή όλων μας αλλά...οκ είμαι και υπεραγχώδης εγώ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.462 15-09-08 15:40 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Καλέ τι ωραία υπογραφή αδερφούλα μου!!!????Μόνο ο χρήστος λείπει και έτοιμα και τα 4 παιδιά σου-ανήψια μου!!! Γιούλη μου έχω αγχωθεί με την προσαρμογή όλων μας αλλά...οκ είμαι και υπεραγχώδης εγώ!!! Click για ανάπτυξη... θα δεις που γρήγορα θα προσαρμοστείτε Θείτσα Κατερίνα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:42 Ο erefer έγραψε: #24.463 15-09-08 15:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βασίλη τέλειο το παιδί σου!! Πολύ σκανταλιάρικη φάτσα έχει!!!! Να τον χαίρεσαι!! Σου άρεσε η Σεμέλη μου? Click για ανάπτυξη... Η Σεμέλη σου θέλει πολύ ζούμπηγμα Μου έστειλε καινούργιες φωτογραφίες και τις εχουν τραβήξει απ'τις 30 Αυγούστου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:42 Ο geo_ttc έγραψε: #24.464 15-09-08 15:42 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ναι ασε οι πρώτες μέρες είναι τρέξιμο και χάσιμο χρόνου..μάλιστα αν είσαι σε ΤΕΙ θα δεις και την ανοργανωσιά στο μεγαλέιο της αλλά οκ..Είναι ωραία η φοιτητική ζωή κοίτα να την απολαύσεις!! Click για ανάπτυξη... Τη φοιτητική ζωη περιμενω να αρχισει,αλλα σιγουρα ολο και καποιο χαρτι θα εχουν ξεχασει παλι!! Πηρα τηλεφωνο να μου τα πουν και τη μια ξεχασαν τη φωτοτυπια της ταυτοτητας και την αλλη το πιστοποιητικο γεννησης!! Ημαρτον πια!! Κατι ασχετο, την ακτινογραφια θωρακος τι στο καλο την θελουν ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:43 Η katerina10: #24.465 15-09-08 15:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θα δεις που γρήγορα θα προσαρμοστείτε Θείτσα Κατερίνα! Click για ανάπτυξη... Θείτσα???Ξέρεις αυτό σημαίνει ότι και εσύ είσαι ΘΕΙΤΣΑ!!!Στην έφερα!!!!Και μάλιστα έχεις ανήψια τον Μάπα και την Ήλια!!!Καλά σε νίκησα τώρα με διαφορά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:44 Η katerina10: #24.466 15-09-08 15:44 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Η Σεμέλη σου θέλει πολύ ζούμπηγμα Μου έστειλε καινούργιες φωτογραφίες και τις εχουν τραβήξει απ'τις 30 Αυγούστου Click για ανάπτυξη... Κάλλιο αργά παρά ποτέ λέει ο απλός λαός!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.467 15-09-08 15:45 ο πατέρας της Σεμέλης μικρός...δεν του μοιάζει η μικρή μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:45 Η katerina10: #24.468 15-09-08 15:45 Αρχική Δημοσίευση από geo_ttc: Τη φοιτητική ζωη περιμενω να αρχισει,αλλα σιγουρα ολο και καποιο χαρτι θα εχουν ξεχασει παλι!! Πηρα τηλεφωνο να μου τα πουν και τη μια ξεχασαν τη φωτοτυπια της ταυτοτητας και την αλλη το πιστοποιητικο γεννησης!! Ημαρτον πια!! Κατι ασχετο, την ακτινογραφια θωρακος τι στο καλο την θελουν ; Click για ανάπτυξη... Αχ την ίδια απορία είχα και εγώ πριν 7 χρόνια(ναι είμαι ακόμα εκεί) αλλά μου την έλυσαν και μετά πάλι το ξέχασα...Οπότε δεν μπορώ να σε διαφωτίσω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.469 15-09-08 15:46 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Θείτσα???Ξέρεις αυτό σημαίνει ότι και εσύ είσαι ΘΕΙΤΣΑ!!!Στην έφερα!!!!Και μάλιστα έχεις ανήψια τον Μάπα και την Ήλια!!!Καλά σε νίκησα τώρα με διαφορά!!! Click για ανάπτυξη... Σωστά με νίκησες γιατί εσύ έχεις 4 ανίψια αλλά εγώ μόνο 2! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:46 Η katerina10: #24.470 15-09-08 15:46 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ο πατέρας της Σεμέλης μικρός...δεν του μοιάζει η μικρή μου? Click για ανάπτυξη... Ααααααα ότι του μοιάζει, του μοιάζει αλλά ψηφίζω ΣΕΜΕΛΗ ΕΓΩ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:46 Ο geo_ttc έγραψε: #24.471 15-09-08 15:46 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Αχ την ίδια απορία είχα και εγώ πριν 7 χρόνια(ναι είμαι ακόμα εκεί) αλλά μου την έλυσαν και μετά πάλι το ξέχασα...Οπότε δεν μπορώ να σε διαφωτίσω!!!! Click για ανάπτυξη... Δεν πειραζει, η προθεση μετραει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:47 Ο erefer έγραψε: #24.472 15-09-08 15:47 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Κάλλιο αργά παρά ποτέ λέει ο απλός λαός!!! Click για ανάπτυξη... Δεν έχω πρόβλημα, αλλά να κρατήσει καβάντζα φωτογραφίες για να μου στείλει αργότερα, τι να πεί κανείς Λές και θα φάει μια μέρα να τραβήξει 3 φωτογραφίες και να τις στείλει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.473 15-09-08 15:47 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Η Σεμέλη σου θέλει πολύ ζούμπηγμα Μου έστειλε καινούργιες φωτογραφίες και τις εχουν τραβήξει απ'τις 30 Αυγούστου Click για ανάπτυξη... Βασίληηηηηηηη και Δανάηηηηηηη 6 και σήμερα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:49 Ο geo_ttc έγραψε: #24.474 15-09-08 15:49 Ναι, η Σεμελη μοιαζει πολυ με τον μπαμπα της!!! Αλλα σαν γυναικα που ειναι, μ'αρεσει πιο πολυ!... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:49 Ο erefer έγραψε: #24.475 15-09-08 15:49 Αρχική Δημοσίευση από geo_ttc: Τη φοιτητική ζωη περιμενω να αρχισει,αλλα σιγουρα ολο και καποιο χαρτι θα εχουν ξεχασει παλι!! Πηρα τηλεφωνο να μου τα πουν και τη μια ξεχασαν τη φωτοτυπια της ταυτοτητας και την αλλη το πιστοποιητικο γεννησης!! Ημαρτον πια!! Κατι ασχετο, την ακτινογραφια θωρακος τι στο καλο την θελουν ; Click για ανάπτυξη... Χρειάζεται για να σου δώσουν το Πτυχίο Αν θές τη δίνεις και αργότερα, δεν ξέρω μήπως αλλαξε κατι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.476 15-09-08 15:49 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ααααααα ότι του μοιάζει, του μοιάζει αλλά ψηφίζω ΣΕΜΕΛΗ ΕΓΩ!!! Click για ανάπτυξη... η ομορφιά του πατέρα της με έκανε να θελήσω ένα γατάκι σαν εκείνον... σας έχω πει ότι ο Versace είναι η αδυναμία μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:49 Η katerina10: #24.477 15-09-08 15:49 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σωστά με νίκησες γιατί εσύ έχεις 4 ανίψια αλλά εγώ μόνο 2! Click για ανάπτυξη... Ναι αλλά εσύ έχεις ανήψια περιπτώσεις..Την Ήλια που όλο κοπανάει το κεφάλι της(αυτό πραγματικά δεν το καταλαβαίνω..είτε τρέχει είτε περπατάει πάντα το χτυπάει) και τον Μάπα που είναι ονομα και πράγμα και υπερβολικά ΜΑΜΑΚΙΑΣ!!!Εγώ έχω ένα ζεύγος για ανήψια και μάλιστα ο ένας είναι ο κούκλος ο Μορφέας, !!!ΚΑι μια κουκλίτσα μικρή εξυπνούλα και ένα ανθρωπόμορφο γάτο που έχει αγαπημενο μάθημα τα μαθηματικά ΄΄οπως και η ΘΕΙΤΣΑ του!!!Το ανέλυσα πολύ αλλά είπαμε ΝΙΚΗΣΑ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.478 15-09-08 15:51 Αρχική Δημοσίευση από geo_ttc: Ναι, η Σεμελη μοιαζει πολυ με τον μπαμπα της!!! Αλλα σαν γυναικα που ειναι, μ'αρεσει πιο πολυ!... Click για ανάπτυξη... Αυτή η μελαχρινή σου αρέσει Γιώργο?? Είναι... διαθέσιμη... να σου κάνω προξενιό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:51 Ο erefer έγραψε: #24.479 15-09-08 15:51 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βασίληηηηηηηη και Δανάηηηηηηη 6 και σήμερα!!! Click για ανάπτυξη... Να σου πώ την αλήθεια ποιο πολύ θέλω τώρα να περάσουν αυτές οι 6 μέρες, απο εκείνες τις 6 τελευταίες του στρατού Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:51 Ο geo_ttc έγραψε: #24.480 15-09-08 15:51 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Χρειάζεται για να σου δώσουν το Πτυχίο Αν θές τη δίνεις και αργότερα, δεν ξέρω μήπως αλλαξε κατι.. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω!! Τωρα εχω αλλη απορια.....γιατι θελει ακτινογραφια για να παρεις πτυχιο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1222 1223 1224 1225 1226 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1224 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1224 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βασίλη τέλειο το παιδί σου!! Πολύ σκανταλιάρικη φάτσα έχει!!!! Να τον χαίρεσαι!! Σου άρεσε η Σεμέλη μου? Κι εσύ Κατερινιώ τα δικά σου να τα χαίρεσαι!!! Καλή τους προσαρμογή ... και καλορίζικη η καινούργια σας φωλιά!! Δωράκι σε ευχαριστώ πολύ για την τέλεια καλλιτεχνική δουλειά στην υπογραφή μου!! Γεια σου Γιώργο!! Click για ανάπτυξη... Καλέ τι ωραία υπογραφή αδερφούλα μου!!!????Μόνο ο χρήστος λείπει και έτοιμα και τα 4 παιδιά σου-ανήψια μου!!! Γιούλη μου έχω αγχωθεί με την προσαρμογή όλων μας αλλά...οκ είμαι και υπεραγχώδης εγώ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.462 15-09-08 15:40 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Καλέ τι ωραία υπογραφή αδερφούλα μου!!!????Μόνο ο χρήστος λείπει και έτοιμα και τα 4 παιδιά σου-ανήψια μου!!! Γιούλη μου έχω αγχωθεί με την προσαρμογή όλων μας αλλά...οκ είμαι και υπεραγχώδης εγώ!!! Click για ανάπτυξη... θα δεις που γρήγορα θα προσαρμοστείτε Θείτσα Κατερίνα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:42 Ο erefer έγραψε: #24.463 15-09-08 15:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βασίλη τέλειο το παιδί σου!! Πολύ σκανταλιάρικη φάτσα έχει!!!! Να τον χαίρεσαι!! Σου άρεσε η Σεμέλη μου? Click για ανάπτυξη... Η Σεμέλη σου θέλει πολύ ζούμπηγμα Μου έστειλε καινούργιες φωτογραφίες και τις εχουν τραβήξει απ'τις 30 Αυγούστου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:42 Ο geo_ttc έγραψε: #24.464 15-09-08 15:42 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ναι ασε οι πρώτες μέρες είναι τρέξιμο και χάσιμο χρόνου..μάλιστα αν είσαι σε ΤΕΙ θα δεις και την ανοργανωσιά στο μεγαλέιο της αλλά οκ..Είναι ωραία η φοιτητική ζωή κοίτα να την απολαύσεις!! Click για ανάπτυξη... Τη φοιτητική ζωη περιμενω να αρχισει,αλλα σιγουρα ολο και καποιο χαρτι θα εχουν ξεχασει παλι!! Πηρα τηλεφωνο να μου τα πουν και τη μια ξεχασαν τη φωτοτυπια της ταυτοτητας και την αλλη το πιστοποιητικο γεννησης!! Ημαρτον πια!! Κατι ασχετο, την ακτινογραφια θωρακος τι στο καλο την θελουν ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:43 Η katerina10: #24.465 15-09-08 15:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θα δεις που γρήγορα θα προσαρμοστείτε Θείτσα Κατερίνα! Click για ανάπτυξη... Θείτσα???Ξέρεις αυτό σημαίνει ότι και εσύ είσαι ΘΕΙΤΣΑ!!!Στην έφερα!!!!Και μάλιστα έχεις ανήψια τον Μάπα και την Ήλια!!!Καλά σε νίκησα τώρα με διαφορά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:44 Η katerina10: #24.466 15-09-08 15:44 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Η Σεμέλη σου θέλει πολύ ζούμπηγμα Μου έστειλε καινούργιες φωτογραφίες και τις εχουν τραβήξει απ'τις 30 Αυγούστου Click για ανάπτυξη... Κάλλιο αργά παρά ποτέ λέει ο απλός λαός!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.467 15-09-08 15:45 ο πατέρας της Σεμέλης μικρός...δεν του μοιάζει η μικρή μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:45 Η katerina10: #24.468 15-09-08 15:45 Αρχική Δημοσίευση από geo_ttc: Τη φοιτητική ζωη περιμενω να αρχισει,αλλα σιγουρα ολο και καποιο χαρτι θα εχουν ξεχασει παλι!! Πηρα τηλεφωνο να μου τα πουν και τη μια ξεχασαν τη φωτοτυπια της ταυτοτητας και την αλλη το πιστοποιητικο γεννησης!! Ημαρτον πια!! Κατι ασχετο, την ακτινογραφια θωρακος τι στο καλο την θελουν ; Click για ανάπτυξη... Αχ την ίδια απορία είχα και εγώ πριν 7 χρόνια(ναι είμαι ακόμα εκεί) αλλά μου την έλυσαν και μετά πάλι το ξέχασα...Οπότε δεν μπορώ να σε διαφωτίσω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.469 15-09-08 15:46 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Θείτσα???Ξέρεις αυτό σημαίνει ότι και εσύ είσαι ΘΕΙΤΣΑ!!!Στην έφερα!!!!Και μάλιστα έχεις ανήψια τον Μάπα και την Ήλια!!!Καλά σε νίκησα τώρα με διαφορά!!! Click για ανάπτυξη... Σωστά με νίκησες γιατί εσύ έχεις 4 ανίψια αλλά εγώ μόνο 2! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:46 Η katerina10: #24.470 15-09-08 15:46 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ο πατέρας της Σεμέλης μικρός...δεν του μοιάζει η μικρή μου? Click για ανάπτυξη... Ααααααα ότι του μοιάζει, του μοιάζει αλλά ψηφίζω ΣΕΜΕΛΗ ΕΓΩ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:46 Ο geo_ttc έγραψε: #24.471 15-09-08 15:46 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Αχ την ίδια απορία είχα και εγώ πριν 7 χρόνια(ναι είμαι ακόμα εκεί) αλλά μου την έλυσαν και μετά πάλι το ξέχασα...Οπότε δεν μπορώ να σε διαφωτίσω!!!! Click για ανάπτυξη... Δεν πειραζει, η προθεση μετραει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:47 Ο erefer έγραψε: #24.472 15-09-08 15:47 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Κάλλιο αργά παρά ποτέ λέει ο απλός λαός!!! Click για ανάπτυξη... Δεν έχω πρόβλημα, αλλά να κρατήσει καβάντζα φωτογραφίες για να μου στείλει αργότερα, τι να πεί κανείς Λές και θα φάει μια μέρα να τραβήξει 3 φωτογραφίες και να τις στείλει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.473 15-09-08 15:47 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Η Σεμέλη σου θέλει πολύ ζούμπηγμα Μου έστειλε καινούργιες φωτογραφίες και τις εχουν τραβήξει απ'τις 30 Αυγούστου Click για ανάπτυξη... Βασίληηηηηηηη και Δανάηηηηηηη 6 και σήμερα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:49 Ο geo_ttc έγραψε: #24.474 15-09-08 15:49 Ναι, η Σεμελη μοιαζει πολυ με τον μπαμπα της!!! Αλλα σαν γυναικα που ειναι, μ'αρεσει πιο πολυ!... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:49 Ο erefer έγραψε: #24.475 15-09-08 15:49 Αρχική Δημοσίευση από geo_ttc: Τη φοιτητική ζωη περιμενω να αρχισει,αλλα σιγουρα ολο και καποιο χαρτι θα εχουν ξεχασει παλι!! Πηρα τηλεφωνο να μου τα πουν και τη μια ξεχασαν τη φωτοτυπια της ταυτοτητας και την αλλη το πιστοποιητικο γεννησης!! Ημαρτον πια!! Κατι ασχετο, την ακτινογραφια θωρακος τι στο καλο την θελουν ; Click για ανάπτυξη... Χρειάζεται για να σου δώσουν το Πτυχίο Αν θές τη δίνεις και αργότερα, δεν ξέρω μήπως αλλαξε κατι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.476 15-09-08 15:49 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ααααααα ότι του μοιάζει, του μοιάζει αλλά ψηφίζω ΣΕΜΕΛΗ ΕΓΩ!!! Click για ανάπτυξη... η ομορφιά του πατέρα της με έκανε να θελήσω ένα γατάκι σαν εκείνον... σας έχω πει ότι ο Versace είναι η αδυναμία μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:49 Η katerina10: #24.477 15-09-08 15:49 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σωστά με νίκησες γιατί εσύ έχεις 4 ανίψια αλλά εγώ μόνο 2! Click για ανάπτυξη... Ναι αλλά εσύ έχεις ανήψια περιπτώσεις..Την Ήλια που όλο κοπανάει το κεφάλι της(αυτό πραγματικά δεν το καταλαβαίνω..είτε τρέχει είτε περπατάει πάντα το χτυπάει) και τον Μάπα που είναι ονομα και πράγμα και υπερβολικά ΜΑΜΑΚΙΑΣ!!!Εγώ έχω ένα ζεύγος για ανήψια και μάλιστα ο ένας είναι ο κούκλος ο Μορφέας, !!!ΚΑι μια κουκλίτσα μικρή εξυπνούλα και ένα ανθρωπόμορφο γάτο που έχει αγαπημενο μάθημα τα μαθηματικά ΄΄οπως και η ΘΕΙΤΣΑ του!!!Το ανέλυσα πολύ αλλά είπαμε ΝΙΚΗΣΑ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.478 15-09-08 15:51 Αρχική Δημοσίευση από geo_ttc: Ναι, η Σεμελη μοιαζει πολυ με τον μπαμπα της!!! Αλλα σαν γυναικα που ειναι, μ'αρεσει πιο πολυ!... Click για ανάπτυξη... Αυτή η μελαχρινή σου αρέσει Γιώργο?? Είναι... διαθέσιμη... να σου κάνω προξενιό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:51 Ο erefer έγραψε: #24.479 15-09-08 15:51 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βασίληηηηηηηη και Δανάηηηηηηη 6 και σήμερα!!! Click για ανάπτυξη... Να σου πώ την αλήθεια ποιο πολύ θέλω τώρα να περάσουν αυτές οι 6 μέρες, απο εκείνες τις 6 τελευταίες του στρατού Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:51 Ο geo_ttc έγραψε: #24.480 15-09-08 15:51 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Χρειάζεται για να σου δώσουν το Πτυχίο Αν θές τη δίνεις και αργότερα, δεν ξέρω μήπως αλλαξε κατι.. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω!! Τωρα εχω αλλη απορια.....γιατι θελει ακτινογραφια για να παρεις πτυχιο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1222 1223 1224 1225 1226 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1224 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1224 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Καλέ τι ωραία υπογραφή αδερφούλα μου!!!????Μόνο ο χρήστος λείπει και έτοιμα και τα 4 παιδιά σου-ανήψια μου!!! Γιούλη μου έχω αγχωθεί με την προσαρμογή όλων μας αλλά...οκ είμαι και υπεραγχώδης εγώ!!! Click για ανάπτυξη... θα δεις που γρήγορα θα προσαρμοστείτε Θείτσα Κατερίνα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:42 Ο erefer έγραψε: #24.463 15-09-08 15:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βασίλη τέλειο το παιδί σου!! Πολύ σκανταλιάρικη φάτσα έχει!!!! Να τον χαίρεσαι!! Σου άρεσε η Σεμέλη μου? Click για ανάπτυξη... Η Σεμέλη σου θέλει πολύ ζούμπηγμα Μου έστειλε καινούργιες φωτογραφίες και τις εχουν τραβήξει απ'τις 30 Αυγούστου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:42 Ο geo_ttc έγραψε: #24.464 15-09-08 15:42 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ναι ασε οι πρώτες μέρες είναι τρέξιμο και χάσιμο χρόνου..μάλιστα αν είσαι σε ΤΕΙ θα δεις και την ανοργανωσιά στο μεγαλέιο της αλλά οκ..Είναι ωραία η φοιτητική ζωή κοίτα να την απολαύσεις!! Click για ανάπτυξη... Τη φοιτητική ζωη περιμενω να αρχισει,αλλα σιγουρα ολο και καποιο χαρτι θα εχουν ξεχασει παλι!! Πηρα τηλεφωνο να μου τα πουν και τη μια ξεχασαν τη φωτοτυπια της ταυτοτητας και την αλλη το πιστοποιητικο γεννησης!! Ημαρτον πια!! Κατι ασχετο, την ακτινογραφια θωρακος τι στο καλο την θελουν ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:43 Η katerina10: #24.465 15-09-08 15:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θα δεις που γρήγορα θα προσαρμοστείτε Θείτσα Κατερίνα! Click για ανάπτυξη... Θείτσα???Ξέρεις αυτό σημαίνει ότι και εσύ είσαι ΘΕΙΤΣΑ!!!Στην έφερα!!!!Και μάλιστα έχεις ανήψια τον Μάπα και την Ήλια!!!Καλά σε νίκησα τώρα με διαφορά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:44 Η katerina10: #24.466 15-09-08 15:44 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Η Σεμέλη σου θέλει πολύ ζούμπηγμα Μου έστειλε καινούργιες φωτογραφίες και τις εχουν τραβήξει απ'τις 30 Αυγούστου Click για ανάπτυξη... Κάλλιο αργά παρά ποτέ λέει ο απλός λαός!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.467 15-09-08 15:45 ο πατέρας της Σεμέλης μικρός...δεν του μοιάζει η μικρή μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:45 Η katerina10: #24.468 15-09-08 15:45 Αρχική Δημοσίευση από geo_ttc: Τη φοιτητική ζωη περιμενω να αρχισει,αλλα σιγουρα ολο και καποιο χαρτι θα εχουν ξεχασει παλι!! Πηρα τηλεφωνο να μου τα πουν και τη μια ξεχασαν τη φωτοτυπια της ταυτοτητας και την αλλη το πιστοποιητικο γεννησης!! Ημαρτον πια!! Κατι ασχετο, την ακτινογραφια θωρακος τι στο καλο την θελουν ; Click για ανάπτυξη... Αχ την ίδια απορία είχα και εγώ πριν 7 χρόνια(ναι είμαι ακόμα εκεί) αλλά μου την έλυσαν και μετά πάλι το ξέχασα...Οπότε δεν μπορώ να σε διαφωτίσω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.469 15-09-08 15:46 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Θείτσα???Ξέρεις αυτό σημαίνει ότι και εσύ είσαι ΘΕΙΤΣΑ!!!Στην έφερα!!!!Και μάλιστα έχεις ανήψια τον Μάπα και την Ήλια!!!Καλά σε νίκησα τώρα με διαφορά!!! Click για ανάπτυξη... Σωστά με νίκησες γιατί εσύ έχεις 4 ανίψια αλλά εγώ μόνο 2! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:46 Η katerina10: #24.470 15-09-08 15:46 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ο πατέρας της Σεμέλης μικρός...δεν του μοιάζει η μικρή μου? Click για ανάπτυξη... Ααααααα ότι του μοιάζει, του μοιάζει αλλά ψηφίζω ΣΕΜΕΛΗ ΕΓΩ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:46 Ο geo_ttc έγραψε: #24.471 15-09-08 15:46 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Αχ την ίδια απορία είχα και εγώ πριν 7 χρόνια(ναι είμαι ακόμα εκεί) αλλά μου την έλυσαν και μετά πάλι το ξέχασα...Οπότε δεν μπορώ να σε διαφωτίσω!!!! Click για ανάπτυξη... Δεν πειραζει, η προθεση μετραει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:47 Ο erefer έγραψε: #24.472 15-09-08 15:47 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Κάλλιο αργά παρά ποτέ λέει ο απλός λαός!!! Click για ανάπτυξη... Δεν έχω πρόβλημα, αλλά να κρατήσει καβάντζα φωτογραφίες για να μου στείλει αργότερα, τι να πεί κανείς Λές και θα φάει μια μέρα να τραβήξει 3 φωτογραφίες και να τις στείλει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.473 15-09-08 15:47 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Η Σεμέλη σου θέλει πολύ ζούμπηγμα Μου έστειλε καινούργιες φωτογραφίες και τις εχουν τραβήξει απ'τις 30 Αυγούστου Click για ανάπτυξη... Βασίληηηηηηηη και Δανάηηηηηηη 6 και σήμερα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:49 Ο geo_ttc έγραψε: #24.474 15-09-08 15:49 Ναι, η Σεμελη μοιαζει πολυ με τον μπαμπα της!!! Αλλα σαν γυναικα που ειναι, μ'αρεσει πιο πολυ!... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:49 Ο erefer έγραψε: #24.475 15-09-08 15:49 Αρχική Δημοσίευση από geo_ttc: Τη φοιτητική ζωη περιμενω να αρχισει,αλλα σιγουρα ολο και καποιο χαρτι θα εχουν ξεχασει παλι!! Πηρα τηλεφωνο να μου τα πουν και τη μια ξεχασαν τη φωτοτυπια της ταυτοτητας και την αλλη το πιστοποιητικο γεννησης!! Ημαρτον πια!! Κατι ασχετο, την ακτινογραφια θωρακος τι στο καλο την θελουν ; Click για ανάπτυξη... Χρειάζεται για να σου δώσουν το Πτυχίο Αν θές τη δίνεις και αργότερα, δεν ξέρω μήπως αλλαξε κατι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.476 15-09-08 15:49 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ααααααα ότι του μοιάζει, του μοιάζει αλλά ψηφίζω ΣΕΜΕΛΗ ΕΓΩ!!! Click για ανάπτυξη... η ομορφιά του πατέρα της με έκανε να θελήσω ένα γατάκι σαν εκείνον... σας έχω πει ότι ο Versace είναι η αδυναμία μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:49 Η katerina10: #24.477 15-09-08 15:49 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σωστά με νίκησες γιατί εσύ έχεις 4 ανίψια αλλά εγώ μόνο 2! Click για ανάπτυξη... Ναι αλλά εσύ έχεις ανήψια περιπτώσεις..Την Ήλια που όλο κοπανάει το κεφάλι της(αυτό πραγματικά δεν το καταλαβαίνω..είτε τρέχει είτε περπατάει πάντα το χτυπάει) και τον Μάπα που είναι ονομα και πράγμα και υπερβολικά ΜΑΜΑΚΙΑΣ!!!Εγώ έχω ένα ζεύγος για ανήψια και μάλιστα ο ένας είναι ο κούκλος ο Μορφέας, !!!ΚΑι μια κουκλίτσα μικρή εξυπνούλα και ένα ανθρωπόμορφο γάτο που έχει αγαπημενο μάθημα τα μαθηματικά ΄΄οπως και η ΘΕΙΤΣΑ του!!!Το ανέλυσα πολύ αλλά είπαμε ΝΙΚΗΣΑ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.478 15-09-08 15:51 Αρχική Δημοσίευση από geo_ttc: Ναι, η Σεμελη μοιαζει πολυ με τον μπαμπα της!!! Αλλα σαν γυναικα που ειναι, μ'αρεσει πιο πολυ!... Click για ανάπτυξη... Αυτή η μελαχρινή σου αρέσει Γιώργο?? Είναι... διαθέσιμη... να σου κάνω προξενιό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:51 Ο erefer έγραψε: #24.479 15-09-08 15:51 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βασίληηηηηηηη και Δανάηηηηηηη 6 και σήμερα!!! Click για ανάπτυξη... Να σου πώ την αλήθεια ποιο πολύ θέλω τώρα να περάσουν αυτές οι 6 μέρες, απο εκείνες τις 6 τελευταίες του στρατού Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:51 Ο geo_ttc έγραψε: #24.480 15-09-08 15:51 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Χρειάζεται για να σου δώσουν το Πτυχίο Αν θές τη δίνεις και αργότερα, δεν ξέρω μήπως αλλαξε κατι.. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω!! Τωρα εχω αλλη απορια.....γιατι θελει ακτινογραφια για να παρεις πτυχιο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1222 1223 1224 1225 1226 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1224 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1224 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βασίλη τέλειο το παιδί σου!! Πολύ σκανταλιάρικη φάτσα έχει!!!! Να τον χαίρεσαι!! Σου άρεσε η Σεμέλη μου? Click για ανάπτυξη... Η Σεμέλη σου θέλει πολύ ζούμπηγμα Μου έστειλε καινούργιες φωτογραφίες και τις εχουν τραβήξει απ'τις 30 Αυγούστου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:42 Ο geo_ttc έγραψε: #24.464 15-09-08 15:42 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ναι ασε οι πρώτες μέρες είναι τρέξιμο και χάσιμο χρόνου..μάλιστα αν είσαι σε ΤΕΙ θα δεις και την ανοργανωσιά στο μεγαλέιο της αλλά οκ..Είναι ωραία η φοιτητική ζωή κοίτα να την απολαύσεις!! Click για ανάπτυξη... Τη φοιτητική ζωη περιμενω να αρχισει,αλλα σιγουρα ολο και καποιο χαρτι θα εχουν ξεχασει παλι!! Πηρα τηλεφωνο να μου τα πουν και τη μια ξεχασαν τη φωτοτυπια της ταυτοτητας και την αλλη το πιστοποιητικο γεννησης!! Ημαρτον πια!! Κατι ασχετο, την ακτινογραφια θωρακος τι στο καλο την θελουν ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:43 Η katerina10: #24.465 15-09-08 15:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θα δεις που γρήγορα θα προσαρμοστείτε Θείτσα Κατερίνα! Click για ανάπτυξη... Θείτσα???Ξέρεις αυτό σημαίνει ότι και εσύ είσαι ΘΕΙΤΣΑ!!!Στην έφερα!!!!Και μάλιστα έχεις ανήψια τον Μάπα και την Ήλια!!!Καλά σε νίκησα τώρα με διαφορά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:44 Η katerina10: #24.466 15-09-08 15:44 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Η Σεμέλη σου θέλει πολύ ζούμπηγμα Μου έστειλε καινούργιες φωτογραφίες και τις εχουν τραβήξει απ'τις 30 Αυγούστου Click για ανάπτυξη... Κάλλιο αργά παρά ποτέ λέει ο απλός λαός!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.467 15-09-08 15:45 ο πατέρας της Σεμέλης μικρός...δεν του μοιάζει η μικρή μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:45 Η katerina10: #24.468 15-09-08 15:45 Αρχική Δημοσίευση από geo_ttc: Τη φοιτητική ζωη περιμενω να αρχισει,αλλα σιγουρα ολο και καποιο χαρτι θα εχουν ξεχασει παλι!! Πηρα τηλεφωνο να μου τα πουν και τη μια ξεχασαν τη φωτοτυπια της ταυτοτητας και την αλλη το πιστοποιητικο γεννησης!! Ημαρτον πια!! Κατι ασχετο, την ακτινογραφια θωρακος τι στο καλο την θελουν ; Click για ανάπτυξη... Αχ την ίδια απορία είχα και εγώ πριν 7 χρόνια(ναι είμαι ακόμα εκεί) αλλά μου την έλυσαν και μετά πάλι το ξέχασα...Οπότε δεν μπορώ να σε διαφωτίσω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.469 15-09-08 15:46 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Θείτσα???Ξέρεις αυτό σημαίνει ότι και εσύ είσαι ΘΕΙΤΣΑ!!!Στην έφερα!!!!Και μάλιστα έχεις ανήψια τον Μάπα και την Ήλια!!!Καλά σε νίκησα τώρα με διαφορά!!! Click για ανάπτυξη... Σωστά με νίκησες γιατί εσύ έχεις 4 ανίψια αλλά εγώ μόνο 2! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:46 Η katerina10: #24.470 15-09-08 15:46 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ο πατέρας της Σεμέλης μικρός...δεν του μοιάζει η μικρή μου? Click για ανάπτυξη... Ααααααα ότι του μοιάζει, του μοιάζει αλλά ψηφίζω ΣΕΜΕΛΗ ΕΓΩ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:46 Ο geo_ttc έγραψε: #24.471 15-09-08 15:46 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Αχ την ίδια απορία είχα και εγώ πριν 7 χρόνια(ναι είμαι ακόμα εκεί) αλλά μου την έλυσαν και μετά πάλι το ξέχασα...Οπότε δεν μπορώ να σε διαφωτίσω!!!! Click για ανάπτυξη... Δεν πειραζει, η προθεση μετραει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:47 Ο erefer έγραψε: #24.472 15-09-08 15:47 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Κάλλιο αργά παρά ποτέ λέει ο απλός λαός!!! Click για ανάπτυξη... Δεν έχω πρόβλημα, αλλά να κρατήσει καβάντζα φωτογραφίες για να μου στείλει αργότερα, τι να πεί κανείς Λές και θα φάει μια μέρα να τραβήξει 3 φωτογραφίες και να τις στείλει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.473 15-09-08 15:47 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Η Σεμέλη σου θέλει πολύ ζούμπηγμα Μου έστειλε καινούργιες φωτογραφίες και τις εχουν τραβήξει απ'τις 30 Αυγούστου Click για ανάπτυξη... Βασίληηηηηηηη και Δανάηηηηηηη 6 και σήμερα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:49 Ο geo_ttc έγραψε: #24.474 15-09-08 15:49 Ναι, η Σεμελη μοιαζει πολυ με τον μπαμπα της!!! Αλλα σαν γυναικα που ειναι, μ'αρεσει πιο πολυ!... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:49 Ο erefer έγραψε: #24.475 15-09-08 15:49 Αρχική Δημοσίευση από geo_ttc: Τη φοιτητική ζωη περιμενω να αρχισει,αλλα σιγουρα ολο και καποιο χαρτι θα εχουν ξεχασει παλι!! Πηρα τηλεφωνο να μου τα πουν και τη μια ξεχασαν τη φωτοτυπια της ταυτοτητας και την αλλη το πιστοποιητικο γεννησης!! Ημαρτον πια!! Κατι ασχετο, την ακτινογραφια θωρακος τι στο καλο την θελουν ; Click για ανάπτυξη... Χρειάζεται για να σου δώσουν το Πτυχίο Αν θές τη δίνεις και αργότερα, δεν ξέρω μήπως αλλαξε κατι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.476 15-09-08 15:49 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ααααααα ότι του μοιάζει, του μοιάζει αλλά ψηφίζω ΣΕΜΕΛΗ ΕΓΩ!!! Click για ανάπτυξη... η ομορφιά του πατέρα της με έκανε να θελήσω ένα γατάκι σαν εκείνον... σας έχω πει ότι ο Versace είναι η αδυναμία μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:49 Η katerina10: #24.477 15-09-08 15:49 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σωστά με νίκησες γιατί εσύ έχεις 4 ανίψια αλλά εγώ μόνο 2! Click για ανάπτυξη... Ναι αλλά εσύ έχεις ανήψια περιπτώσεις..Την Ήλια που όλο κοπανάει το κεφάλι της(αυτό πραγματικά δεν το καταλαβαίνω..είτε τρέχει είτε περπατάει πάντα το χτυπάει) και τον Μάπα που είναι ονομα και πράγμα και υπερβολικά ΜΑΜΑΚΙΑΣ!!!Εγώ έχω ένα ζεύγος για ανήψια και μάλιστα ο ένας είναι ο κούκλος ο Μορφέας, !!!ΚΑι μια κουκλίτσα μικρή εξυπνούλα και ένα ανθρωπόμορφο γάτο που έχει αγαπημενο μάθημα τα μαθηματικά ΄΄οπως και η ΘΕΙΤΣΑ του!!!Το ανέλυσα πολύ αλλά είπαμε ΝΙΚΗΣΑ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.478 15-09-08 15:51 Αρχική Δημοσίευση από geo_ttc: Ναι, η Σεμελη μοιαζει πολυ με τον μπαμπα της!!! Αλλα σαν γυναικα που ειναι, μ'αρεσει πιο πολυ!... Click για ανάπτυξη... Αυτή η μελαχρινή σου αρέσει Γιώργο?? Είναι... διαθέσιμη... να σου κάνω προξενιό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:51 Ο erefer έγραψε: #24.479 15-09-08 15:51 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βασίληηηηηηηη και Δανάηηηηηηη 6 και σήμερα!!! Click για ανάπτυξη... Να σου πώ την αλήθεια ποιο πολύ θέλω τώρα να περάσουν αυτές οι 6 μέρες, απο εκείνες τις 6 τελευταίες του στρατού Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:51 Ο geo_ttc έγραψε: #24.480 15-09-08 15:51 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Χρειάζεται για να σου δώσουν το Πτυχίο Αν θές τη δίνεις και αργότερα, δεν ξέρω μήπως αλλαξε κατι.. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω!! Τωρα εχω αλλη απορια.....γιατι θελει ακτινογραφια για να παρεις πτυχιο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1222 1223 1224 1225 1226 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1224 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1224 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ναι ασε οι πρώτες μέρες είναι τρέξιμο και χάσιμο χρόνου..μάλιστα αν είσαι σε ΤΕΙ θα δεις και την ανοργανωσιά στο μεγαλέιο της αλλά οκ..Είναι ωραία η φοιτητική ζωή κοίτα να την απολαύσεις!! Click για ανάπτυξη... Τη φοιτητική ζωη περιμενω να αρχισει,αλλα σιγουρα ολο και καποιο χαρτι θα εχουν ξεχασει παλι!! Πηρα τηλεφωνο να μου τα πουν και τη μια ξεχασαν τη φωτοτυπια της ταυτοτητας και την αλλη το πιστοποιητικο γεννησης!! Ημαρτον πια!! Κατι ασχετο, την ακτινογραφια θωρακος τι στο καλο την θελουν ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:43 Η katerina10: #24.465 15-09-08 15:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θα δεις που γρήγορα θα προσαρμοστείτε Θείτσα Κατερίνα! Click για ανάπτυξη... Θείτσα???Ξέρεις αυτό σημαίνει ότι και εσύ είσαι ΘΕΙΤΣΑ!!!Στην έφερα!!!!Και μάλιστα έχεις ανήψια τον Μάπα και την Ήλια!!!Καλά σε νίκησα τώρα με διαφορά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:44 Η katerina10: #24.466 15-09-08 15:44 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Η Σεμέλη σου θέλει πολύ ζούμπηγμα Μου έστειλε καινούργιες φωτογραφίες και τις εχουν τραβήξει απ'τις 30 Αυγούστου Click για ανάπτυξη... Κάλλιο αργά παρά ποτέ λέει ο απλός λαός!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.467 15-09-08 15:45 ο πατέρας της Σεμέλης μικρός...δεν του μοιάζει η μικρή μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:45 Η katerina10: #24.468 15-09-08 15:45 Αρχική Δημοσίευση από geo_ttc: Τη φοιτητική ζωη περιμενω να αρχισει,αλλα σιγουρα ολο και καποιο χαρτι θα εχουν ξεχασει παλι!! Πηρα τηλεφωνο να μου τα πουν και τη μια ξεχασαν τη φωτοτυπια της ταυτοτητας και την αλλη το πιστοποιητικο γεννησης!! Ημαρτον πια!! Κατι ασχετο, την ακτινογραφια θωρακος τι στο καλο την θελουν ; Click για ανάπτυξη... Αχ την ίδια απορία είχα και εγώ πριν 7 χρόνια(ναι είμαι ακόμα εκεί) αλλά μου την έλυσαν και μετά πάλι το ξέχασα...Οπότε δεν μπορώ να σε διαφωτίσω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.469 15-09-08 15:46 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Θείτσα???Ξέρεις αυτό σημαίνει ότι και εσύ είσαι ΘΕΙΤΣΑ!!!Στην έφερα!!!!Και μάλιστα έχεις ανήψια τον Μάπα και την Ήλια!!!Καλά σε νίκησα τώρα με διαφορά!!! Click για ανάπτυξη... Σωστά με νίκησες γιατί εσύ έχεις 4 ανίψια αλλά εγώ μόνο 2! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:46 Η katerina10: #24.470 15-09-08 15:46 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ο πατέρας της Σεμέλης μικρός...δεν του μοιάζει η μικρή μου? Click για ανάπτυξη... Ααααααα ότι του μοιάζει, του μοιάζει αλλά ψηφίζω ΣΕΜΕΛΗ ΕΓΩ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:46 Ο geo_ttc έγραψε: #24.471 15-09-08 15:46 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Αχ την ίδια απορία είχα και εγώ πριν 7 χρόνια(ναι είμαι ακόμα εκεί) αλλά μου την έλυσαν και μετά πάλι το ξέχασα...Οπότε δεν μπορώ να σε διαφωτίσω!!!! Click για ανάπτυξη... Δεν πειραζει, η προθεση μετραει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:47 Ο erefer έγραψε: #24.472 15-09-08 15:47 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Κάλλιο αργά παρά ποτέ λέει ο απλός λαός!!! Click για ανάπτυξη... Δεν έχω πρόβλημα, αλλά να κρατήσει καβάντζα φωτογραφίες για να μου στείλει αργότερα, τι να πεί κανείς Λές και θα φάει μια μέρα να τραβήξει 3 φωτογραφίες και να τις στείλει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.473 15-09-08 15:47 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Η Σεμέλη σου θέλει πολύ ζούμπηγμα Μου έστειλε καινούργιες φωτογραφίες και τις εχουν τραβήξει απ'τις 30 Αυγούστου Click για ανάπτυξη... Βασίληηηηηηηη και Δανάηηηηηηη 6 και σήμερα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:49 Ο geo_ttc έγραψε: #24.474 15-09-08 15:49 Ναι, η Σεμελη μοιαζει πολυ με τον μπαμπα της!!! Αλλα σαν γυναικα που ειναι, μ'αρεσει πιο πολυ!... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:49 Ο erefer έγραψε: #24.475 15-09-08 15:49 Αρχική Δημοσίευση από geo_ttc: Τη φοιτητική ζωη περιμενω να αρχισει,αλλα σιγουρα ολο και καποιο χαρτι θα εχουν ξεχασει παλι!! Πηρα τηλεφωνο να μου τα πουν και τη μια ξεχασαν τη φωτοτυπια της ταυτοτητας και την αλλη το πιστοποιητικο γεννησης!! Ημαρτον πια!! Κατι ασχετο, την ακτινογραφια θωρακος τι στο καλο την θελουν ; Click για ανάπτυξη... Χρειάζεται για να σου δώσουν το Πτυχίο Αν θές τη δίνεις και αργότερα, δεν ξέρω μήπως αλλαξε κατι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.476 15-09-08 15:49 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ααααααα ότι του μοιάζει, του μοιάζει αλλά ψηφίζω ΣΕΜΕΛΗ ΕΓΩ!!! Click για ανάπτυξη... η ομορφιά του πατέρα της με έκανε να θελήσω ένα γατάκι σαν εκείνον... σας έχω πει ότι ο Versace είναι η αδυναμία μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:49 Η katerina10: #24.477 15-09-08 15:49 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σωστά με νίκησες γιατί εσύ έχεις 4 ανίψια αλλά εγώ μόνο 2! Click για ανάπτυξη... Ναι αλλά εσύ έχεις ανήψια περιπτώσεις..Την Ήλια που όλο κοπανάει το κεφάλι της(αυτό πραγματικά δεν το καταλαβαίνω..είτε τρέχει είτε περπατάει πάντα το χτυπάει) και τον Μάπα που είναι ονομα και πράγμα και υπερβολικά ΜΑΜΑΚΙΑΣ!!!Εγώ έχω ένα ζεύγος για ανήψια και μάλιστα ο ένας είναι ο κούκλος ο Μορφέας, !!!ΚΑι μια κουκλίτσα μικρή εξυπνούλα και ένα ανθρωπόμορφο γάτο που έχει αγαπημενο μάθημα τα μαθηματικά ΄΄οπως και η ΘΕΙΤΣΑ του!!!Το ανέλυσα πολύ αλλά είπαμε ΝΙΚΗΣΑ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.478 15-09-08 15:51 Αρχική Δημοσίευση από geo_ttc: Ναι, η Σεμελη μοιαζει πολυ με τον μπαμπα της!!! Αλλα σαν γυναικα που ειναι, μ'αρεσει πιο πολυ!... Click για ανάπτυξη... Αυτή η μελαχρινή σου αρέσει Γιώργο?? Είναι... διαθέσιμη... να σου κάνω προξενιό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:51 Ο erefer έγραψε: #24.479 15-09-08 15:51 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βασίληηηηηηηη και Δανάηηηηηηη 6 και σήμερα!!! Click για ανάπτυξη... Να σου πώ την αλήθεια ποιο πολύ θέλω τώρα να περάσουν αυτές οι 6 μέρες, απο εκείνες τις 6 τελευταίες του στρατού Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:51 Ο geo_ttc έγραψε: #24.480 15-09-08 15:51 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Χρειάζεται για να σου δώσουν το Πτυχίο Αν θές τη δίνεις και αργότερα, δεν ξέρω μήπως αλλαξε κατι.. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω!! Τωρα εχω αλλη απορια.....γιατι θελει ακτινογραφια για να παρεις πτυχιο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1222 1223 1224 1225 1226 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1224 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1224 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θα δεις που γρήγορα θα προσαρμοστείτε Θείτσα Κατερίνα! Click για ανάπτυξη... Θείτσα???Ξέρεις αυτό σημαίνει ότι και εσύ είσαι ΘΕΙΤΣΑ!!!Στην έφερα!!!!Και μάλιστα έχεις ανήψια τον Μάπα και την Ήλια!!!Καλά σε νίκησα τώρα με διαφορά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:44 Η katerina10: #24.466 15-09-08 15:44 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Η Σεμέλη σου θέλει πολύ ζούμπηγμα Μου έστειλε καινούργιες φωτογραφίες και τις εχουν τραβήξει απ'τις 30 Αυγούστου Click για ανάπτυξη... Κάλλιο αργά παρά ποτέ λέει ο απλός λαός!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.467 15-09-08 15:45 ο πατέρας της Σεμέλης μικρός...δεν του μοιάζει η μικρή μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:45 Η katerina10: #24.468 15-09-08 15:45 Αρχική Δημοσίευση από geo_ttc: Τη φοιτητική ζωη περιμενω να αρχισει,αλλα σιγουρα ολο και καποιο χαρτι θα εχουν ξεχασει παλι!! Πηρα τηλεφωνο να μου τα πουν και τη μια ξεχασαν τη φωτοτυπια της ταυτοτητας και την αλλη το πιστοποιητικο γεννησης!! Ημαρτον πια!! Κατι ασχετο, την ακτινογραφια θωρακος τι στο καλο την θελουν ; Click για ανάπτυξη... Αχ την ίδια απορία είχα και εγώ πριν 7 χρόνια(ναι είμαι ακόμα εκεί) αλλά μου την έλυσαν και μετά πάλι το ξέχασα...Οπότε δεν μπορώ να σε διαφωτίσω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.469 15-09-08 15:46 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Θείτσα???Ξέρεις αυτό σημαίνει ότι και εσύ είσαι ΘΕΙΤΣΑ!!!Στην έφερα!!!!Και μάλιστα έχεις ανήψια τον Μάπα και την Ήλια!!!Καλά σε νίκησα τώρα με διαφορά!!! Click για ανάπτυξη... Σωστά με νίκησες γιατί εσύ έχεις 4 ανίψια αλλά εγώ μόνο 2! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:46 Η katerina10: #24.470 15-09-08 15:46 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ο πατέρας της Σεμέλης μικρός...δεν του μοιάζει η μικρή μου? Click για ανάπτυξη... Ααααααα ότι του μοιάζει, του μοιάζει αλλά ψηφίζω ΣΕΜΕΛΗ ΕΓΩ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:46 Ο geo_ttc έγραψε: #24.471 15-09-08 15:46 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Αχ την ίδια απορία είχα και εγώ πριν 7 χρόνια(ναι είμαι ακόμα εκεί) αλλά μου την έλυσαν και μετά πάλι το ξέχασα...Οπότε δεν μπορώ να σε διαφωτίσω!!!! Click για ανάπτυξη... Δεν πειραζει, η προθεση μετραει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:47 Ο erefer έγραψε: #24.472 15-09-08 15:47 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Κάλλιο αργά παρά ποτέ λέει ο απλός λαός!!! Click για ανάπτυξη... Δεν έχω πρόβλημα, αλλά να κρατήσει καβάντζα φωτογραφίες για να μου στείλει αργότερα, τι να πεί κανείς Λές και θα φάει μια μέρα να τραβήξει 3 φωτογραφίες και να τις στείλει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.473 15-09-08 15:47 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Η Σεμέλη σου θέλει πολύ ζούμπηγμα Μου έστειλε καινούργιες φωτογραφίες και τις εχουν τραβήξει απ'τις 30 Αυγούστου Click για ανάπτυξη... Βασίληηηηηηηη και Δανάηηηηηηη 6 και σήμερα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:49 Ο geo_ttc έγραψε: #24.474 15-09-08 15:49 Ναι, η Σεμελη μοιαζει πολυ με τον μπαμπα της!!! Αλλα σαν γυναικα που ειναι, μ'αρεσει πιο πολυ!... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:49 Ο erefer έγραψε: #24.475 15-09-08 15:49 Αρχική Δημοσίευση από geo_ttc: Τη φοιτητική ζωη περιμενω να αρχισει,αλλα σιγουρα ολο και καποιο χαρτι θα εχουν ξεχασει παλι!! Πηρα τηλεφωνο να μου τα πουν και τη μια ξεχασαν τη φωτοτυπια της ταυτοτητας και την αλλη το πιστοποιητικο γεννησης!! Ημαρτον πια!! Κατι ασχετο, την ακτινογραφια θωρακος τι στο καλο την θελουν ; Click για ανάπτυξη... Χρειάζεται για να σου δώσουν το Πτυχίο Αν θές τη δίνεις και αργότερα, δεν ξέρω μήπως αλλαξε κατι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.476 15-09-08 15:49 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ααααααα ότι του μοιάζει, του μοιάζει αλλά ψηφίζω ΣΕΜΕΛΗ ΕΓΩ!!! Click για ανάπτυξη... η ομορφιά του πατέρα της με έκανε να θελήσω ένα γατάκι σαν εκείνον... σας έχω πει ότι ο Versace είναι η αδυναμία μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:49 Η katerina10: #24.477 15-09-08 15:49 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σωστά με νίκησες γιατί εσύ έχεις 4 ανίψια αλλά εγώ μόνο 2! Click για ανάπτυξη... Ναι αλλά εσύ έχεις ανήψια περιπτώσεις..Την Ήλια που όλο κοπανάει το κεφάλι της(αυτό πραγματικά δεν το καταλαβαίνω..είτε τρέχει είτε περπατάει πάντα το χτυπάει) και τον Μάπα που είναι ονομα και πράγμα και υπερβολικά ΜΑΜΑΚΙΑΣ!!!Εγώ έχω ένα ζεύγος για ανήψια και μάλιστα ο ένας είναι ο κούκλος ο Μορφέας, !!!ΚΑι μια κουκλίτσα μικρή εξυπνούλα και ένα ανθρωπόμορφο γάτο που έχει αγαπημενο μάθημα τα μαθηματικά ΄΄οπως και η ΘΕΙΤΣΑ του!!!Το ανέλυσα πολύ αλλά είπαμε ΝΙΚΗΣΑ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.478 15-09-08 15:51 Αρχική Δημοσίευση από geo_ttc: Ναι, η Σεμελη μοιαζει πολυ με τον μπαμπα της!!! Αλλα σαν γυναικα που ειναι, μ'αρεσει πιο πολυ!... Click για ανάπτυξη... Αυτή η μελαχρινή σου αρέσει Γιώργο?? Είναι... διαθέσιμη... να σου κάνω προξενιό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:51 Ο erefer έγραψε: #24.479 15-09-08 15:51 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βασίληηηηηηηη και Δανάηηηηηηη 6 και σήμερα!!! Click για ανάπτυξη... Να σου πώ την αλήθεια ποιο πολύ θέλω τώρα να περάσουν αυτές οι 6 μέρες, απο εκείνες τις 6 τελευταίες του στρατού Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:51 Ο geo_ttc έγραψε: #24.480 15-09-08 15:51 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Χρειάζεται για να σου δώσουν το Πτυχίο Αν θές τη δίνεις και αργότερα, δεν ξέρω μήπως αλλαξε κατι.. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω!! Τωρα εχω αλλη απορια.....γιατι θελει ακτινογραφια για να παρεις πτυχιο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1222 1223 1224 1225 1226 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1224 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1224 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από erefer: Η Σεμέλη σου θέλει πολύ ζούμπηγμα Μου έστειλε καινούργιες φωτογραφίες και τις εχουν τραβήξει απ'τις 30 Αυγούστου Click για ανάπτυξη... Κάλλιο αργά παρά ποτέ λέει ο απλός λαός!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.467 15-09-08 15:45 ο πατέρας της Σεμέλης μικρός...δεν του μοιάζει η μικρή μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:45 Η katerina10: #24.468 15-09-08 15:45 Αρχική Δημοσίευση από geo_ttc: Τη φοιτητική ζωη περιμενω να αρχισει,αλλα σιγουρα ολο και καποιο χαρτι θα εχουν ξεχασει παλι!! Πηρα τηλεφωνο να μου τα πουν και τη μια ξεχασαν τη φωτοτυπια της ταυτοτητας και την αλλη το πιστοποιητικο γεννησης!! Ημαρτον πια!! Κατι ασχετο, την ακτινογραφια θωρακος τι στο καλο την θελουν ; Click για ανάπτυξη... Αχ την ίδια απορία είχα και εγώ πριν 7 χρόνια(ναι είμαι ακόμα εκεί) αλλά μου την έλυσαν και μετά πάλι το ξέχασα...Οπότε δεν μπορώ να σε διαφωτίσω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.469 15-09-08 15:46 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Θείτσα???Ξέρεις αυτό σημαίνει ότι και εσύ είσαι ΘΕΙΤΣΑ!!!Στην έφερα!!!!Και μάλιστα έχεις ανήψια τον Μάπα και την Ήλια!!!Καλά σε νίκησα τώρα με διαφορά!!! Click για ανάπτυξη... Σωστά με νίκησες γιατί εσύ έχεις 4 ανίψια αλλά εγώ μόνο 2! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:46 Η katerina10: #24.470 15-09-08 15:46 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ο πατέρας της Σεμέλης μικρός...δεν του μοιάζει η μικρή μου? Click για ανάπτυξη... Ααααααα ότι του μοιάζει, του μοιάζει αλλά ψηφίζω ΣΕΜΕΛΗ ΕΓΩ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:46 Ο geo_ttc έγραψε: #24.471 15-09-08 15:46 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Αχ την ίδια απορία είχα και εγώ πριν 7 χρόνια(ναι είμαι ακόμα εκεί) αλλά μου την έλυσαν και μετά πάλι το ξέχασα...Οπότε δεν μπορώ να σε διαφωτίσω!!!! Click για ανάπτυξη... Δεν πειραζει, η προθεση μετραει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:47 Ο erefer έγραψε: #24.472 15-09-08 15:47 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Κάλλιο αργά παρά ποτέ λέει ο απλός λαός!!! Click για ανάπτυξη... Δεν έχω πρόβλημα, αλλά να κρατήσει καβάντζα φωτογραφίες για να μου στείλει αργότερα, τι να πεί κανείς Λές και θα φάει μια μέρα να τραβήξει 3 φωτογραφίες και να τις στείλει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.473 15-09-08 15:47 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Η Σεμέλη σου θέλει πολύ ζούμπηγμα Μου έστειλε καινούργιες φωτογραφίες και τις εχουν τραβήξει απ'τις 30 Αυγούστου Click για ανάπτυξη... Βασίληηηηηηηη και Δανάηηηηηηη 6 και σήμερα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:49 Ο geo_ttc έγραψε: #24.474 15-09-08 15:49 Ναι, η Σεμελη μοιαζει πολυ με τον μπαμπα της!!! Αλλα σαν γυναικα που ειναι, μ'αρεσει πιο πολυ!... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:49 Ο erefer έγραψε: #24.475 15-09-08 15:49 Αρχική Δημοσίευση από geo_ttc: Τη φοιτητική ζωη περιμενω να αρχισει,αλλα σιγουρα ολο και καποιο χαρτι θα εχουν ξεχασει παλι!! Πηρα τηλεφωνο να μου τα πουν και τη μια ξεχασαν τη φωτοτυπια της ταυτοτητας και την αλλη το πιστοποιητικο γεννησης!! Ημαρτον πια!! Κατι ασχετο, την ακτινογραφια θωρακος τι στο καλο την θελουν ; Click για ανάπτυξη... Χρειάζεται για να σου δώσουν το Πτυχίο Αν θές τη δίνεις και αργότερα, δεν ξέρω μήπως αλλαξε κατι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.476 15-09-08 15:49 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ααααααα ότι του μοιάζει, του μοιάζει αλλά ψηφίζω ΣΕΜΕΛΗ ΕΓΩ!!! Click για ανάπτυξη... η ομορφιά του πατέρα της με έκανε να θελήσω ένα γατάκι σαν εκείνον... σας έχω πει ότι ο Versace είναι η αδυναμία μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:49 Η katerina10: #24.477 15-09-08 15:49 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σωστά με νίκησες γιατί εσύ έχεις 4 ανίψια αλλά εγώ μόνο 2! Click για ανάπτυξη... Ναι αλλά εσύ έχεις ανήψια περιπτώσεις..Την Ήλια που όλο κοπανάει το κεφάλι της(αυτό πραγματικά δεν το καταλαβαίνω..είτε τρέχει είτε περπατάει πάντα το χτυπάει) και τον Μάπα που είναι ονομα και πράγμα και υπερβολικά ΜΑΜΑΚΙΑΣ!!!Εγώ έχω ένα ζεύγος για ανήψια και μάλιστα ο ένας είναι ο κούκλος ο Μορφέας, !!!ΚΑι μια κουκλίτσα μικρή εξυπνούλα και ένα ανθρωπόμορφο γάτο που έχει αγαπημενο μάθημα τα μαθηματικά ΄΄οπως και η ΘΕΙΤΣΑ του!!!Το ανέλυσα πολύ αλλά είπαμε ΝΙΚΗΣΑ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.478 15-09-08 15:51 Αρχική Δημοσίευση από geo_ttc: Ναι, η Σεμελη μοιαζει πολυ με τον μπαμπα της!!! Αλλα σαν γυναικα που ειναι, μ'αρεσει πιο πολυ!... Click για ανάπτυξη... Αυτή η μελαχρινή σου αρέσει Γιώργο?? Είναι... διαθέσιμη... να σου κάνω προξενιό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:51 Ο erefer έγραψε: #24.479 15-09-08 15:51 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βασίληηηηηηηη και Δανάηηηηηηη 6 και σήμερα!!! Click για ανάπτυξη... Να σου πώ την αλήθεια ποιο πολύ θέλω τώρα να περάσουν αυτές οι 6 μέρες, απο εκείνες τις 6 τελευταίες του στρατού Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:51 Ο geo_ttc έγραψε: #24.480 15-09-08 15:51 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Χρειάζεται για να σου δώσουν το Πτυχίο Αν θές τη δίνεις και αργότερα, δεν ξέρω μήπως αλλαξε κατι.. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω!! Τωρα εχω αλλη απορια.....γιατι θελει ακτινογραφια για να παρεις πτυχιο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1222 1223 1224 1225 1226 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1224 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1224 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ο πατέρας της Σεμέλης μικρός...δεν του μοιάζει η μικρή μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:45 Η katerina10: #24.468 15-09-08 15:45 Αρχική Δημοσίευση από geo_ttc: Τη φοιτητική ζωη περιμενω να αρχισει,αλλα σιγουρα ολο και καποιο χαρτι θα εχουν ξεχασει παλι!! Πηρα τηλεφωνο να μου τα πουν και τη μια ξεχασαν τη φωτοτυπια της ταυτοτητας και την αλλη το πιστοποιητικο γεννησης!! Ημαρτον πια!! Κατι ασχετο, την ακτινογραφια θωρακος τι στο καλο την θελουν ; Click για ανάπτυξη... Αχ την ίδια απορία είχα και εγώ πριν 7 χρόνια(ναι είμαι ακόμα εκεί) αλλά μου την έλυσαν και μετά πάλι το ξέχασα...Οπότε δεν μπορώ να σε διαφωτίσω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.469 15-09-08 15:46 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Θείτσα???Ξέρεις αυτό σημαίνει ότι και εσύ είσαι ΘΕΙΤΣΑ!!!Στην έφερα!!!!Και μάλιστα έχεις ανήψια τον Μάπα και την Ήλια!!!Καλά σε νίκησα τώρα με διαφορά!!! Click για ανάπτυξη... Σωστά με νίκησες γιατί εσύ έχεις 4 ανίψια αλλά εγώ μόνο 2! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:46 Η katerina10: #24.470 15-09-08 15:46 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ο πατέρας της Σεμέλης μικρός...δεν του μοιάζει η μικρή μου? Click για ανάπτυξη... Ααααααα ότι του μοιάζει, του μοιάζει αλλά ψηφίζω ΣΕΜΕΛΗ ΕΓΩ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:46 Ο geo_ttc έγραψε: #24.471 15-09-08 15:46 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Αχ την ίδια απορία είχα και εγώ πριν 7 χρόνια(ναι είμαι ακόμα εκεί) αλλά μου την έλυσαν και μετά πάλι το ξέχασα...Οπότε δεν μπορώ να σε διαφωτίσω!!!! Click για ανάπτυξη... Δεν πειραζει, η προθεση μετραει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:47 Ο erefer έγραψε: #24.472 15-09-08 15:47 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Κάλλιο αργά παρά ποτέ λέει ο απλός λαός!!! Click για ανάπτυξη... Δεν έχω πρόβλημα, αλλά να κρατήσει καβάντζα φωτογραφίες για να μου στείλει αργότερα, τι να πεί κανείς Λές και θα φάει μια μέρα να τραβήξει 3 φωτογραφίες και να τις στείλει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.473 15-09-08 15:47 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Η Σεμέλη σου θέλει πολύ ζούμπηγμα Μου έστειλε καινούργιες φωτογραφίες και τις εχουν τραβήξει απ'τις 30 Αυγούστου Click για ανάπτυξη... Βασίληηηηηηηη και Δανάηηηηηηη 6 και σήμερα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:49 Ο geo_ttc έγραψε: #24.474 15-09-08 15:49 Ναι, η Σεμελη μοιαζει πολυ με τον μπαμπα της!!! Αλλα σαν γυναικα που ειναι, μ'αρεσει πιο πολυ!... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:49 Ο erefer έγραψε: #24.475 15-09-08 15:49 Αρχική Δημοσίευση από geo_ttc: Τη φοιτητική ζωη περιμενω να αρχισει,αλλα σιγουρα ολο και καποιο χαρτι θα εχουν ξεχασει παλι!! Πηρα τηλεφωνο να μου τα πουν και τη μια ξεχασαν τη φωτοτυπια της ταυτοτητας και την αλλη το πιστοποιητικο γεννησης!! Ημαρτον πια!! Κατι ασχετο, την ακτινογραφια θωρακος τι στο καλο την θελουν ; Click για ανάπτυξη... Χρειάζεται για να σου δώσουν το Πτυχίο Αν θές τη δίνεις και αργότερα, δεν ξέρω μήπως αλλαξε κατι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.476 15-09-08 15:49 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ααααααα ότι του μοιάζει, του μοιάζει αλλά ψηφίζω ΣΕΜΕΛΗ ΕΓΩ!!! Click για ανάπτυξη... η ομορφιά του πατέρα της με έκανε να θελήσω ένα γατάκι σαν εκείνον... σας έχω πει ότι ο Versace είναι η αδυναμία μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:49 Η katerina10: #24.477 15-09-08 15:49 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σωστά με νίκησες γιατί εσύ έχεις 4 ανίψια αλλά εγώ μόνο 2! Click για ανάπτυξη... Ναι αλλά εσύ έχεις ανήψια περιπτώσεις..Την Ήλια που όλο κοπανάει το κεφάλι της(αυτό πραγματικά δεν το καταλαβαίνω..είτε τρέχει είτε περπατάει πάντα το χτυπάει) και τον Μάπα που είναι ονομα και πράγμα και υπερβολικά ΜΑΜΑΚΙΑΣ!!!Εγώ έχω ένα ζεύγος για ανήψια και μάλιστα ο ένας είναι ο κούκλος ο Μορφέας, !!!ΚΑι μια κουκλίτσα μικρή εξυπνούλα και ένα ανθρωπόμορφο γάτο που έχει αγαπημενο μάθημα τα μαθηματικά ΄΄οπως και η ΘΕΙΤΣΑ του!!!Το ανέλυσα πολύ αλλά είπαμε ΝΙΚΗΣΑ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.478 15-09-08 15:51 Αρχική Δημοσίευση από geo_ttc: Ναι, η Σεμελη μοιαζει πολυ με τον μπαμπα της!!! Αλλα σαν γυναικα που ειναι, μ'αρεσει πιο πολυ!... Click για ανάπτυξη... Αυτή η μελαχρινή σου αρέσει Γιώργο?? Είναι... διαθέσιμη... να σου κάνω προξενιό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:51 Ο erefer έγραψε: #24.479 15-09-08 15:51 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βασίληηηηηηηη και Δανάηηηηηηη 6 και σήμερα!!! Click για ανάπτυξη... Να σου πώ την αλήθεια ποιο πολύ θέλω τώρα να περάσουν αυτές οι 6 μέρες, απο εκείνες τις 6 τελευταίες του στρατού Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:51 Ο geo_ttc έγραψε: #24.480 15-09-08 15:51 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Χρειάζεται για να σου δώσουν το Πτυχίο Αν θές τη δίνεις και αργότερα, δεν ξέρω μήπως αλλαξε κατι.. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω!! Τωρα εχω αλλη απορια.....γιατι θελει ακτινογραφια για να παρεις πτυχιο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1222 1223 1224 1225 1226 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1224 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1224 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από geo_ttc: Τη φοιτητική ζωη περιμενω να αρχισει,αλλα σιγουρα ολο και καποιο χαρτι θα εχουν ξεχασει παλι!! Πηρα τηλεφωνο να μου τα πουν και τη μια ξεχασαν τη φωτοτυπια της ταυτοτητας και την αλλη το πιστοποιητικο γεννησης!! Ημαρτον πια!! Κατι ασχετο, την ακτινογραφια θωρακος τι στο καλο την θελουν ; Click για ανάπτυξη... Αχ την ίδια απορία είχα και εγώ πριν 7 χρόνια(ναι είμαι ακόμα εκεί) αλλά μου την έλυσαν και μετά πάλι το ξέχασα...Οπότε δεν μπορώ να σε διαφωτίσω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.469 15-09-08 15:46 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Θείτσα???Ξέρεις αυτό σημαίνει ότι και εσύ είσαι ΘΕΙΤΣΑ!!!Στην έφερα!!!!Και μάλιστα έχεις ανήψια τον Μάπα και την Ήλια!!!Καλά σε νίκησα τώρα με διαφορά!!! Click για ανάπτυξη... Σωστά με νίκησες γιατί εσύ έχεις 4 ανίψια αλλά εγώ μόνο 2! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:46 Η katerina10: #24.470 15-09-08 15:46 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ο πατέρας της Σεμέλης μικρός...δεν του μοιάζει η μικρή μου? Click για ανάπτυξη... Ααααααα ότι του μοιάζει, του μοιάζει αλλά ψηφίζω ΣΕΜΕΛΗ ΕΓΩ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:46 Ο geo_ttc έγραψε: #24.471 15-09-08 15:46 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Αχ την ίδια απορία είχα και εγώ πριν 7 χρόνια(ναι είμαι ακόμα εκεί) αλλά μου την έλυσαν και μετά πάλι το ξέχασα...Οπότε δεν μπορώ να σε διαφωτίσω!!!! Click για ανάπτυξη... Δεν πειραζει, η προθεση μετραει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:47 Ο erefer έγραψε: #24.472 15-09-08 15:47 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Κάλλιο αργά παρά ποτέ λέει ο απλός λαός!!! Click για ανάπτυξη... Δεν έχω πρόβλημα, αλλά να κρατήσει καβάντζα φωτογραφίες για να μου στείλει αργότερα, τι να πεί κανείς Λές και θα φάει μια μέρα να τραβήξει 3 φωτογραφίες και να τις στείλει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.473 15-09-08 15:47 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Η Σεμέλη σου θέλει πολύ ζούμπηγμα Μου έστειλε καινούργιες φωτογραφίες και τις εχουν τραβήξει απ'τις 30 Αυγούστου Click για ανάπτυξη... Βασίληηηηηηηη και Δανάηηηηηηη 6 και σήμερα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:49 Ο geo_ttc έγραψε: #24.474 15-09-08 15:49 Ναι, η Σεμελη μοιαζει πολυ με τον μπαμπα της!!! Αλλα σαν γυναικα που ειναι, μ'αρεσει πιο πολυ!... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:49 Ο erefer έγραψε: #24.475 15-09-08 15:49 Αρχική Δημοσίευση από geo_ttc: Τη φοιτητική ζωη περιμενω να αρχισει,αλλα σιγουρα ολο και καποιο χαρτι θα εχουν ξεχασει παλι!! Πηρα τηλεφωνο να μου τα πουν και τη μια ξεχασαν τη φωτοτυπια της ταυτοτητας και την αλλη το πιστοποιητικο γεννησης!! Ημαρτον πια!! Κατι ασχετο, την ακτινογραφια θωρακος τι στο καλο την θελουν ; Click για ανάπτυξη... Χρειάζεται για να σου δώσουν το Πτυχίο Αν θές τη δίνεις και αργότερα, δεν ξέρω μήπως αλλαξε κατι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.476 15-09-08 15:49 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ααααααα ότι του μοιάζει, του μοιάζει αλλά ψηφίζω ΣΕΜΕΛΗ ΕΓΩ!!! Click για ανάπτυξη... η ομορφιά του πατέρα της με έκανε να θελήσω ένα γατάκι σαν εκείνον... σας έχω πει ότι ο Versace είναι η αδυναμία μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:49 Η katerina10: #24.477 15-09-08 15:49 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σωστά με νίκησες γιατί εσύ έχεις 4 ανίψια αλλά εγώ μόνο 2! Click για ανάπτυξη... Ναι αλλά εσύ έχεις ανήψια περιπτώσεις..Την Ήλια που όλο κοπανάει το κεφάλι της(αυτό πραγματικά δεν το καταλαβαίνω..είτε τρέχει είτε περπατάει πάντα το χτυπάει) και τον Μάπα που είναι ονομα και πράγμα και υπερβολικά ΜΑΜΑΚΙΑΣ!!!Εγώ έχω ένα ζεύγος για ανήψια και μάλιστα ο ένας είναι ο κούκλος ο Μορφέας, !!!ΚΑι μια κουκλίτσα μικρή εξυπνούλα και ένα ανθρωπόμορφο γάτο που έχει αγαπημενο μάθημα τα μαθηματικά ΄΄οπως και η ΘΕΙΤΣΑ του!!!Το ανέλυσα πολύ αλλά είπαμε ΝΙΚΗΣΑ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.478 15-09-08 15:51 Αρχική Δημοσίευση από geo_ttc: Ναι, η Σεμελη μοιαζει πολυ με τον μπαμπα της!!! Αλλα σαν γυναικα που ειναι, μ'αρεσει πιο πολυ!... Click για ανάπτυξη... Αυτή η μελαχρινή σου αρέσει Γιώργο?? Είναι... διαθέσιμη... να σου κάνω προξενιό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:51 Ο erefer έγραψε: #24.479 15-09-08 15:51 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βασίληηηηηηηη και Δανάηηηηηηη 6 και σήμερα!!! Click για ανάπτυξη... Να σου πώ την αλήθεια ποιο πολύ θέλω τώρα να περάσουν αυτές οι 6 μέρες, απο εκείνες τις 6 τελευταίες του στρατού Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:51 Ο geo_ttc έγραψε: #24.480 15-09-08 15:51 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Χρειάζεται για να σου δώσουν το Πτυχίο Αν θές τη δίνεις και αργότερα, δεν ξέρω μήπως αλλαξε κατι.. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω!! Τωρα εχω αλλη απορια.....γιατι θελει ακτινογραφια για να παρεις πτυχιο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1222 1223 1224 1225 1226 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1224 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1224 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Θείτσα???Ξέρεις αυτό σημαίνει ότι και εσύ είσαι ΘΕΙΤΣΑ!!!Στην έφερα!!!!Και μάλιστα έχεις ανήψια τον Μάπα και την Ήλια!!!Καλά σε νίκησα τώρα με διαφορά!!! Click για ανάπτυξη... Σωστά με νίκησες γιατί εσύ έχεις 4 ανίψια αλλά εγώ μόνο 2! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:46 Η katerina10: #24.470 15-09-08 15:46 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ο πατέρας της Σεμέλης μικρός...δεν του μοιάζει η μικρή μου? Click για ανάπτυξη... Ααααααα ότι του μοιάζει, του μοιάζει αλλά ψηφίζω ΣΕΜΕΛΗ ΕΓΩ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:46 Ο geo_ttc έγραψε: #24.471 15-09-08 15:46 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Αχ την ίδια απορία είχα και εγώ πριν 7 χρόνια(ναι είμαι ακόμα εκεί) αλλά μου την έλυσαν και μετά πάλι το ξέχασα...Οπότε δεν μπορώ να σε διαφωτίσω!!!! Click για ανάπτυξη... Δεν πειραζει, η προθεση μετραει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:47 Ο erefer έγραψε: #24.472 15-09-08 15:47 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Κάλλιο αργά παρά ποτέ λέει ο απλός λαός!!! Click για ανάπτυξη... Δεν έχω πρόβλημα, αλλά να κρατήσει καβάντζα φωτογραφίες για να μου στείλει αργότερα, τι να πεί κανείς Λές και θα φάει μια μέρα να τραβήξει 3 φωτογραφίες και να τις στείλει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.473 15-09-08 15:47 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Η Σεμέλη σου θέλει πολύ ζούμπηγμα Μου έστειλε καινούργιες φωτογραφίες και τις εχουν τραβήξει απ'τις 30 Αυγούστου Click για ανάπτυξη... Βασίληηηηηηηη και Δανάηηηηηηη 6 και σήμερα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:49 Ο geo_ttc έγραψε: #24.474 15-09-08 15:49 Ναι, η Σεμελη μοιαζει πολυ με τον μπαμπα της!!! Αλλα σαν γυναικα που ειναι, μ'αρεσει πιο πολυ!... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:49 Ο erefer έγραψε: #24.475 15-09-08 15:49 Αρχική Δημοσίευση από geo_ttc: Τη φοιτητική ζωη περιμενω να αρχισει,αλλα σιγουρα ολο και καποιο χαρτι θα εχουν ξεχασει παλι!! Πηρα τηλεφωνο να μου τα πουν και τη μια ξεχασαν τη φωτοτυπια της ταυτοτητας και την αλλη το πιστοποιητικο γεννησης!! Ημαρτον πια!! Κατι ασχετο, την ακτινογραφια θωρακος τι στο καλο την θελουν ; Click για ανάπτυξη... Χρειάζεται για να σου δώσουν το Πτυχίο Αν θές τη δίνεις και αργότερα, δεν ξέρω μήπως αλλαξε κατι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.476 15-09-08 15:49 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ααααααα ότι του μοιάζει, του μοιάζει αλλά ψηφίζω ΣΕΜΕΛΗ ΕΓΩ!!! Click για ανάπτυξη... η ομορφιά του πατέρα της με έκανε να θελήσω ένα γατάκι σαν εκείνον... σας έχω πει ότι ο Versace είναι η αδυναμία μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:49 Η katerina10: #24.477 15-09-08 15:49 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σωστά με νίκησες γιατί εσύ έχεις 4 ανίψια αλλά εγώ μόνο 2! Click για ανάπτυξη... Ναι αλλά εσύ έχεις ανήψια περιπτώσεις..Την Ήλια που όλο κοπανάει το κεφάλι της(αυτό πραγματικά δεν το καταλαβαίνω..είτε τρέχει είτε περπατάει πάντα το χτυπάει) και τον Μάπα που είναι ονομα και πράγμα και υπερβολικά ΜΑΜΑΚΙΑΣ!!!Εγώ έχω ένα ζεύγος για ανήψια και μάλιστα ο ένας είναι ο κούκλος ο Μορφέας, !!!ΚΑι μια κουκλίτσα μικρή εξυπνούλα και ένα ανθρωπόμορφο γάτο που έχει αγαπημενο μάθημα τα μαθηματικά ΄΄οπως και η ΘΕΙΤΣΑ του!!!Το ανέλυσα πολύ αλλά είπαμε ΝΙΚΗΣΑ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.478 15-09-08 15:51 Αρχική Δημοσίευση από geo_ttc: Ναι, η Σεμελη μοιαζει πολυ με τον μπαμπα της!!! Αλλα σαν γυναικα που ειναι, μ'αρεσει πιο πολυ!... Click για ανάπτυξη... Αυτή η μελαχρινή σου αρέσει Γιώργο?? Είναι... διαθέσιμη... να σου κάνω προξενιό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:51 Ο erefer έγραψε: #24.479 15-09-08 15:51 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βασίληηηηηηηη και Δανάηηηηηηη 6 και σήμερα!!! Click για ανάπτυξη... Να σου πώ την αλήθεια ποιο πολύ θέλω τώρα να περάσουν αυτές οι 6 μέρες, απο εκείνες τις 6 τελευταίες του στρατού Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:51 Ο geo_ttc έγραψε: #24.480 15-09-08 15:51 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Χρειάζεται για να σου δώσουν το Πτυχίο Αν θές τη δίνεις και αργότερα, δεν ξέρω μήπως αλλαξε κατι.. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω!! Τωρα εχω αλλη απορια.....γιατι θελει ακτινογραφια για να παρεις πτυχιο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1222 1223 1224 1225 1226 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1224 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1224 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ο πατέρας της Σεμέλης μικρός...δεν του μοιάζει η μικρή μου? Click για ανάπτυξη... Ααααααα ότι του μοιάζει, του μοιάζει αλλά ψηφίζω ΣΕΜΕΛΗ ΕΓΩ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:46 Ο geo_ttc έγραψε: #24.471 15-09-08 15:46 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Αχ την ίδια απορία είχα και εγώ πριν 7 χρόνια(ναι είμαι ακόμα εκεί) αλλά μου την έλυσαν και μετά πάλι το ξέχασα...Οπότε δεν μπορώ να σε διαφωτίσω!!!! Click για ανάπτυξη... Δεν πειραζει, η προθεση μετραει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:47 Ο erefer έγραψε: #24.472 15-09-08 15:47 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Κάλλιο αργά παρά ποτέ λέει ο απλός λαός!!! Click για ανάπτυξη... Δεν έχω πρόβλημα, αλλά να κρατήσει καβάντζα φωτογραφίες για να μου στείλει αργότερα, τι να πεί κανείς Λές και θα φάει μια μέρα να τραβήξει 3 φωτογραφίες και να τις στείλει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.473 15-09-08 15:47 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Η Σεμέλη σου θέλει πολύ ζούμπηγμα Μου έστειλε καινούργιες φωτογραφίες και τις εχουν τραβήξει απ'τις 30 Αυγούστου Click για ανάπτυξη... Βασίληηηηηηηη και Δανάηηηηηηη 6 και σήμερα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:49 Ο geo_ttc έγραψε: #24.474 15-09-08 15:49 Ναι, η Σεμελη μοιαζει πολυ με τον μπαμπα της!!! Αλλα σαν γυναικα που ειναι, μ'αρεσει πιο πολυ!... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:49 Ο erefer έγραψε: #24.475 15-09-08 15:49 Αρχική Δημοσίευση από geo_ttc: Τη φοιτητική ζωη περιμενω να αρχισει,αλλα σιγουρα ολο και καποιο χαρτι θα εχουν ξεχασει παλι!! Πηρα τηλεφωνο να μου τα πουν και τη μια ξεχασαν τη φωτοτυπια της ταυτοτητας και την αλλη το πιστοποιητικο γεννησης!! Ημαρτον πια!! Κατι ασχετο, την ακτινογραφια θωρακος τι στο καλο την θελουν ; Click για ανάπτυξη... Χρειάζεται για να σου δώσουν το Πτυχίο Αν θές τη δίνεις και αργότερα, δεν ξέρω μήπως αλλαξε κατι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.476 15-09-08 15:49 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ααααααα ότι του μοιάζει, του μοιάζει αλλά ψηφίζω ΣΕΜΕΛΗ ΕΓΩ!!! Click για ανάπτυξη... η ομορφιά του πατέρα της με έκανε να θελήσω ένα γατάκι σαν εκείνον... σας έχω πει ότι ο Versace είναι η αδυναμία μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:49 Η katerina10: #24.477 15-09-08 15:49 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σωστά με νίκησες γιατί εσύ έχεις 4 ανίψια αλλά εγώ μόνο 2! Click για ανάπτυξη... Ναι αλλά εσύ έχεις ανήψια περιπτώσεις..Την Ήλια που όλο κοπανάει το κεφάλι της(αυτό πραγματικά δεν το καταλαβαίνω..είτε τρέχει είτε περπατάει πάντα το χτυπάει) και τον Μάπα που είναι ονομα και πράγμα και υπερβολικά ΜΑΜΑΚΙΑΣ!!!Εγώ έχω ένα ζεύγος για ανήψια και μάλιστα ο ένας είναι ο κούκλος ο Μορφέας, !!!ΚΑι μια κουκλίτσα μικρή εξυπνούλα και ένα ανθρωπόμορφο γάτο που έχει αγαπημενο μάθημα τα μαθηματικά ΄΄οπως και η ΘΕΙΤΣΑ του!!!Το ανέλυσα πολύ αλλά είπαμε ΝΙΚΗΣΑ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.478 15-09-08 15:51 Αρχική Δημοσίευση από geo_ttc: Ναι, η Σεμελη μοιαζει πολυ με τον μπαμπα της!!! Αλλα σαν γυναικα που ειναι, μ'αρεσει πιο πολυ!... Click για ανάπτυξη... Αυτή η μελαχρινή σου αρέσει Γιώργο?? Είναι... διαθέσιμη... να σου κάνω προξενιό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:51 Ο erefer έγραψε: #24.479 15-09-08 15:51 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βασίληηηηηηηη και Δανάηηηηηηη 6 και σήμερα!!! Click για ανάπτυξη... Να σου πώ την αλήθεια ποιο πολύ θέλω τώρα να περάσουν αυτές οι 6 μέρες, απο εκείνες τις 6 τελευταίες του στρατού Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:51 Ο geo_ttc έγραψε: #24.480 15-09-08 15:51 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Χρειάζεται για να σου δώσουν το Πτυχίο Αν θές τη δίνεις και αργότερα, δεν ξέρω μήπως αλλαξε κατι.. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω!! Τωρα εχω αλλη απορια.....γιατι θελει ακτινογραφια για να παρεις πτυχιο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1222 1223 1224 1225 1226 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1224 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1224 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Αχ την ίδια απορία είχα και εγώ πριν 7 χρόνια(ναι είμαι ακόμα εκεί) αλλά μου την έλυσαν και μετά πάλι το ξέχασα...Οπότε δεν μπορώ να σε διαφωτίσω!!!! Click για ανάπτυξη... Δεν πειραζει, η προθεση μετραει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:47 Ο erefer έγραψε: #24.472 15-09-08 15:47 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Κάλλιο αργά παρά ποτέ λέει ο απλός λαός!!! Click για ανάπτυξη... Δεν έχω πρόβλημα, αλλά να κρατήσει καβάντζα φωτογραφίες για να μου στείλει αργότερα, τι να πεί κανείς Λές και θα φάει μια μέρα να τραβήξει 3 φωτογραφίες και να τις στείλει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.473 15-09-08 15:47 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Η Σεμέλη σου θέλει πολύ ζούμπηγμα Μου έστειλε καινούργιες φωτογραφίες και τις εχουν τραβήξει απ'τις 30 Αυγούστου Click για ανάπτυξη... Βασίληηηηηηηη και Δανάηηηηηηη 6 και σήμερα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:49 Ο geo_ttc έγραψε: #24.474 15-09-08 15:49 Ναι, η Σεμελη μοιαζει πολυ με τον μπαμπα της!!! Αλλα σαν γυναικα που ειναι, μ'αρεσει πιο πολυ!... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:49 Ο erefer έγραψε: #24.475 15-09-08 15:49 Αρχική Δημοσίευση από geo_ttc: Τη φοιτητική ζωη περιμενω να αρχισει,αλλα σιγουρα ολο και καποιο χαρτι θα εχουν ξεχασει παλι!! Πηρα τηλεφωνο να μου τα πουν και τη μια ξεχασαν τη φωτοτυπια της ταυτοτητας και την αλλη το πιστοποιητικο γεννησης!! Ημαρτον πια!! Κατι ασχετο, την ακτινογραφια θωρακος τι στο καλο την θελουν ; Click για ανάπτυξη... Χρειάζεται για να σου δώσουν το Πτυχίο Αν θές τη δίνεις και αργότερα, δεν ξέρω μήπως αλλαξε κατι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.476 15-09-08 15:49 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ααααααα ότι του μοιάζει, του μοιάζει αλλά ψηφίζω ΣΕΜΕΛΗ ΕΓΩ!!! Click για ανάπτυξη... η ομορφιά του πατέρα της με έκανε να θελήσω ένα γατάκι σαν εκείνον... σας έχω πει ότι ο Versace είναι η αδυναμία μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:49 Η katerina10: #24.477 15-09-08 15:49 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σωστά με νίκησες γιατί εσύ έχεις 4 ανίψια αλλά εγώ μόνο 2! Click για ανάπτυξη... Ναι αλλά εσύ έχεις ανήψια περιπτώσεις..Την Ήλια που όλο κοπανάει το κεφάλι της(αυτό πραγματικά δεν το καταλαβαίνω..είτε τρέχει είτε περπατάει πάντα το χτυπάει) και τον Μάπα που είναι ονομα και πράγμα και υπερβολικά ΜΑΜΑΚΙΑΣ!!!Εγώ έχω ένα ζεύγος για ανήψια και μάλιστα ο ένας είναι ο κούκλος ο Μορφέας, !!!ΚΑι μια κουκλίτσα μικρή εξυπνούλα και ένα ανθρωπόμορφο γάτο που έχει αγαπημενο μάθημα τα μαθηματικά ΄΄οπως και η ΘΕΙΤΣΑ του!!!Το ανέλυσα πολύ αλλά είπαμε ΝΙΚΗΣΑ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.478 15-09-08 15:51 Αρχική Δημοσίευση από geo_ttc: Ναι, η Σεμελη μοιαζει πολυ με τον μπαμπα της!!! Αλλα σαν γυναικα που ειναι, μ'αρεσει πιο πολυ!... Click για ανάπτυξη... Αυτή η μελαχρινή σου αρέσει Γιώργο?? Είναι... διαθέσιμη... να σου κάνω προξενιό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:51 Ο erefer έγραψε: #24.479 15-09-08 15:51 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βασίληηηηηηηη και Δανάηηηηηηη 6 και σήμερα!!! Click για ανάπτυξη... Να σου πώ την αλήθεια ποιο πολύ θέλω τώρα να περάσουν αυτές οι 6 μέρες, απο εκείνες τις 6 τελευταίες του στρατού Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:51 Ο geo_ttc έγραψε: #24.480 15-09-08 15:51 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Χρειάζεται για να σου δώσουν το Πτυχίο Αν θές τη δίνεις και αργότερα, δεν ξέρω μήπως αλλαξε κατι.. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω!! Τωρα εχω αλλη απορια.....γιατι θελει ακτινογραφια για να παρεις πτυχιο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1222 1223 1224 1225 1226 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1224 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1224 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Κάλλιο αργά παρά ποτέ λέει ο απλός λαός!!! Click για ανάπτυξη... Δεν έχω πρόβλημα, αλλά να κρατήσει καβάντζα φωτογραφίες για να μου στείλει αργότερα, τι να πεί κανείς Λές και θα φάει μια μέρα να τραβήξει 3 φωτογραφίες και να τις στείλει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.473 15-09-08 15:47 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Η Σεμέλη σου θέλει πολύ ζούμπηγμα Μου έστειλε καινούργιες φωτογραφίες και τις εχουν τραβήξει απ'τις 30 Αυγούστου Click για ανάπτυξη... Βασίληηηηηηηη και Δανάηηηηηηη 6 και σήμερα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:49 Ο geo_ttc έγραψε: #24.474 15-09-08 15:49 Ναι, η Σεμελη μοιαζει πολυ με τον μπαμπα της!!! Αλλα σαν γυναικα που ειναι, μ'αρεσει πιο πολυ!... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:49 Ο erefer έγραψε: #24.475 15-09-08 15:49 Αρχική Δημοσίευση από geo_ttc: Τη φοιτητική ζωη περιμενω να αρχισει,αλλα σιγουρα ολο και καποιο χαρτι θα εχουν ξεχασει παλι!! Πηρα τηλεφωνο να μου τα πουν και τη μια ξεχασαν τη φωτοτυπια της ταυτοτητας και την αλλη το πιστοποιητικο γεννησης!! Ημαρτον πια!! Κατι ασχετο, την ακτινογραφια θωρακος τι στο καλο την θελουν ; Click για ανάπτυξη... Χρειάζεται για να σου δώσουν το Πτυχίο Αν θές τη δίνεις και αργότερα, δεν ξέρω μήπως αλλαξε κατι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.476 15-09-08 15:49 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ααααααα ότι του μοιάζει, του μοιάζει αλλά ψηφίζω ΣΕΜΕΛΗ ΕΓΩ!!! Click για ανάπτυξη... η ομορφιά του πατέρα της με έκανε να θελήσω ένα γατάκι σαν εκείνον... σας έχω πει ότι ο Versace είναι η αδυναμία μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:49 Η katerina10: #24.477 15-09-08 15:49 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σωστά με νίκησες γιατί εσύ έχεις 4 ανίψια αλλά εγώ μόνο 2! Click για ανάπτυξη... Ναι αλλά εσύ έχεις ανήψια περιπτώσεις..Την Ήλια που όλο κοπανάει το κεφάλι της(αυτό πραγματικά δεν το καταλαβαίνω..είτε τρέχει είτε περπατάει πάντα το χτυπάει) και τον Μάπα που είναι ονομα και πράγμα και υπερβολικά ΜΑΜΑΚΙΑΣ!!!Εγώ έχω ένα ζεύγος για ανήψια και μάλιστα ο ένας είναι ο κούκλος ο Μορφέας, !!!ΚΑι μια κουκλίτσα μικρή εξυπνούλα και ένα ανθρωπόμορφο γάτο που έχει αγαπημενο μάθημα τα μαθηματικά ΄΄οπως και η ΘΕΙΤΣΑ του!!!Το ανέλυσα πολύ αλλά είπαμε ΝΙΚΗΣΑ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.478 15-09-08 15:51 Αρχική Δημοσίευση από geo_ttc: Ναι, η Σεμελη μοιαζει πολυ με τον μπαμπα της!!! Αλλα σαν γυναικα που ειναι, μ'αρεσει πιο πολυ!... Click για ανάπτυξη... Αυτή η μελαχρινή σου αρέσει Γιώργο?? Είναι... διαθέσιμη... να σου κάνω προξενιό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:51 Ο erefer έγραψε: #24.479 15-09-08 15:51 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βασίληηηηηηηη και Δανάηηηηηηη 6 και σήμερα!!! Click για ανάπτυξη... Να σου πώ την αλήθεια ποιο πολύ θέλω τώρα να περάσουν αυτές οι 6 μέρες, απο εκείνες τις 6 τελευταίες του στρατού Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:51 Ο geo_ttc έγραψε: #24.480 15-09-08 15:51 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Χρειάζεται για να σου δώσουν το Πτυχίο Αν θές τη δίνεις και αργότερα, δεν ξέρω μήπως αλλαξε κατι.. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω!! Τωρα εχω αλλη απορια.....γιατι θελει ακτινογραφια για να παρεις πτυχιο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1222 1223 1224 1225 1226 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1224 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1224 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από erefer: Η Σεμέλη σου θέλει πολύ ζούμπηγμα Μου έστειλε καινούργιες φωτογραφίες και τις εχουν τραβήξει απ'τις 30 Αυγούστου Click για ανάπτυξη... Βασίληηηηηηηη και Δανάηηηηηηη 6 και σήμερα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:49 Ο geo_ttc έγραψε: #24.474 15-09-08 15:49 Ναι, η Σεμελη μοιαζει πολυ με τον μπαμπα της!!! Αλλα σαν γυναικα που ειναι, μ'αρεσει πιο πολυ!... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:49 Ο erefer έγραψε: #24.475 15-09-08 15:49 Αρχική Δημοσίευση από geo_ttc: Τη φοιτητική ζωη περιμενω να αρχισει,αλλα σιγουρα ολο και καποιο χαρτι θα εχουν ξεχασει παλι!! Πηρα τηλεφωνο να μου τα πουν και τη μια ξεχασαν τη φωτοτυπια της ταυτοτητας και την αλλη το πιστοποιητικο γεννησης!! Ημαρτον πια!! Κατι ασχετο, την ακτινογραφια θωρακος τι στο καλο την θελουν ; Click για ανάπτυξη... Χρειάζεται για να σου δώσουν το Πτυχίο Αν θές τη δίνεις και αργότερα, δεν ξέρω μήπως αλλαξε κατι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.476 15-09-08 15:49 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ααααααα ότι του μοιάζει, του μοιάζει αλλά ψηφίζω ΣΕΜΕΛΗ ΕΓΩ!!! Click για ανάπτυξη... η ομορφιά του πατέρα της με έκανε να θελήσω ένα γατάκι σαν εκείνον... σας έχω πει ότι ο Versace είναι η αδυναμία μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:49 Η katerina10: #24.477 15-09-08 15:49 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σωστά με νίκησες γιατί εσύ έχεις 4 ανίψια αλλά εγώ μόνο 2! Click για ανάπτυξη... Ναι αλλά εσύ έχεις ανήψια περιπτώσεις..Την Ήλια που όλο κοπανάει το κεφάλι της(αυτό πραγματικά δεν το καταλαβαίνω..είτε τρέχει είτε περπατάει πάντα το χτυπάει) και τον Μάπα που είναι ονομα και πράγμα και υπερβολικά ΜΑΜΑΚΙΑΣ!!!Εγώ έχω ένα ζεύγος για ανήψια και μάλιστα ο ένας είναι ο κούκλος ο Μορφέας, !!!ΚΑι μια κουκλίτσα μικρή εξυπνούλα και ένα ανθρωπόμορφο γάτο που έχει αγαπημενο μάθημα τα μαθηματικά ΄΄οπως και η ΘΕΙΤΣΑ του!!!Το ανέλυσα πολύ αλλά είπαμε ΝΙΚΗΣΑ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.478 15-09-08 15:51 Αρχική Δημοσίευση από geo_ttc: Ναι, η Σεμελη μοιαζει πολυ με τον μπαμπα της!!! Αλλα σαν γυναικα που ειναι, μ'αρεσει πιο πολυ!... Click για ανάπτυξη... Αυτή η μελαχρινή σου αρέσει Γιώργο?? Είναι... διαθέσιμη... να σου κάνω προξενιό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:51 Ο erefer έγραψε: #24.479 15-09-08 15:51 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βασίληηηηηηηη και Δανάηηηηηηη 6 και σήμερα!!! Click για ανάπτυξη... Να σου πώ την αλήθεια ποιο πολύ θέλω τώρα να περάσουν αυτές οι 6 μέρες, απο εκείνες τις 6 τελευταίες του στρατού Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:51 Ο geo_ttc έγραψε: #24.480 15-09-08 15:51 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Χρειάζεται για να σου δώσουν το Πτυχίο Αν θές τη δίνεις και αργότερα, δεν ξέρω μήπως αλλαξε κατι.. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω!! Τωρα εχω αλλη απορια.....γιατι θελει ακτινογραφια για να παρεις πτυχιο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1222 1223 1224 1225 1226 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1224 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1224 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ναι, η Σεμελη μοιαζει πολυ με τον μπαμπα της!!! Αλλα σαν γυναικα που ειναι, μ'αρεσει πιο πολυ!... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:49 Ο erefer έγραψε: #24.475 15-09-08 15:49 Αρχική Δημοσίευση από geo_ttc: Τη φοιτητική ζωη περιμενω να αρχισει,αλλα σιγουρα ολο και καποιο χαρτι θα εχουν ξεχασει παλι!! Πηρα τηλεφωνο να μου τα πουν και τη μια ξεχασαν τη φωτοτυπια της ταυτοτητας και την αλλη το πιστοποιητικο γεννησης!! Ημαρτον πια!! Κατι ασχετο, την ακτινογραφια θωρακος τι στο καλο την θελουν ; Click για ανάπτυξη... Χρειάζεται για να σου δώσουν το Πτυχίο Αν θές τη δίνεις και αργότερα, δεν ξέρω μήπως αλλαξε κατι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.476 15-09-08 15:49 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ααααααα ότι του μοιάζει, του μοιάζει αλλά ψηφίζω ΣΕΜΕΛΗ ΕΓΩ!!! Click για ανάπτυξη... η ομορφιά του πατέρα της με έκανε να θελήσω ένα γατάκι σαν εκείνον... σας έχω πει ότι ο Versace είναι η αδυναμία μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:49 Η katerina10: #24.477 15-09-08 15:49 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σωστά με νίκησες γιατί εσύ έχεις 4 ανίψια αλλά εγώ μόνο 2! Click για ανάπτυξη... Ναι αλλά εσύ έχεις ανήψια περιπτώσεις..Την Ήλια που όλο κοπανάει το κεφάλι της(αυτό πραγματικά δεν το καταλαβαίνω..είτε τρέχει είτε περπατάει πάντα το χτυπάει) και τον Μάπα που είναι ονομα και πράγμα και υπερβολικά ΜΑΜΑΚΙΑΣ!!!Εγώ έχω ένα ζεύγος για ανήψια και μάλιστα ο ένας είναι ο κούκλος ο Μορφέας, !!!ΚΑι μια κουκλίτσα μικρή εξυπνούλα και ένα ανθρωπόμορφο γάτο που έχει αγαπημενο μάθημα τα μαθηματικά ΄΄οπως και η ΘΕΙΤΣΑ του!!!Το ανέλυσα πολύ αλλά είπαμε ΝΙΚΗΣΑ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.478 15-09-08 15:51 Αρχική Δημοσίευση από geo_ttc: Ναι, η Σεμελη μοιαζει πολυ με τον μπαμπα της!!! Αλλα σαν γυναικα που ειναι, μ'αρεσει πιο πολυ!... Click για ανάπτυξη... Αυτή η μελαχρινή σου αρέσει Γιώργο?? Είναι... διαθέσιμη... να σου κάνω προξενιό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:51 Ο erefer έγραψε: #24.479 15-09-08 15:51 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βασίληηηηηηηη και Δανάηηηηηηη 6 και σήμερα!!! Click για ανάπτυξη... Να σου πώ την αλήθεια ποιο πολύ θέλω τώρα να περάσουν αυτές οι 6 μέρες, απο εκείνες τις 6 τελευταίες του στρατού Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:51 Ο geo_ttc έγραψε: #24.480 15-09-08 15:51 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Χρειάζεται για να σου δώσουν το Πτυχίο Αν θές τη δίνεις και αργότερα, δεν ξέρω μήπως αλλαξε κατι.. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω!! Τωρα εχω αλλη απορια.....γιατι θελει ακτινογραφια για να παρεις πτυχιο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1222 1223 1224 1225 1226 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1224 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1224 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από geo_ttc: Τη φοιτητική ζωη περιμενω να αρχισει,αλλα σιγουρα ολο και καποιο χαρτι θα εχουν ξεχασει παλι!! Πηρα τηλεφωνο να μου τα πουν και τη μια ξεχασαν τη φωτοτυπια της ταυτοτητας και την αλλη το πιστοποιητικο γεννησης!! Ημαρτον πια!! Κατι ασχετο, την ακτινογραφια θωρακος τι στο καλο την θελουν ; Click για ανάπτυξη... Χρειάζεται για να σου δώσουν το Πτυχίο Αν θές τη δίνεις και αργότερα, δεν ξέρω μήπως αλλαξε κατι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.476 15-09-08 15:49 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ααααααα ότι του μοιάζει, του μοιάζει αλλά ψηφίζω ΣΕΜΕΛΗ ΕΓΩ!!! Click για ανάπτυξη... η ομορφιά του πατέρα της με έκανε να θελήσω ένα γατάκι σαν εκείνον... σας έχω πει ότι ο Versace είναι η αδυναμία μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:49 Η katerina10: #24.477 15-09-08 15:49 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σωστά με νίκησες γιατί εσύ έχεις 4 ανίψια αλλά εγώ μόνο 2! Click για ανάπτυξη... Ναι αλλά εσύ έχεις ανήψια περιπτώσεις..Την Ήλια που όλο κοπανάει το κεφάλι της(αυτό πραγματικά δεν το καταλαβαίνω..είτε τρέχει είτε περπατάει πάντα το χτυπάει) και τον Μάπα που είναι ονομα και πράγμα και υπερβολικά ΜΑΜΑΚΙΑΣ!!!Εγώ έχω ένα ζεύγος για ανήψια και μάλιστα ο ένας είναι ο κούκλος ο Μορφέας, !!!ΚΑι μια κουκλίτσα μικρή εξυπνούλα και ένα ανθρωπόμορφο γάτο που έχει αγαπημενο μάθημα τα μαθηματικά ΄΄οπως και η ΘΕΙΤΣΑ του!!!Το ανέλυσα πολύ αλλά είπαμε ΝΙΚΗΣΑ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.478 15-09-08 15:51 Αρχική Δημοσίευση από geo_ttc: Ναι, η Σεμελη μοιαζει πολυ με τον μπαμπα της!!! Αλλα σαν γυναικα που ειναι, μ'αρεσει πιο πολυ!... Click για ανάπτυξη... Αυτή η μελαχρινή σου αρέσει Γιώργο?? Είναι... διαθέσιμη... να σου κάνω προξενιό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:51 Ο erefer έγραψε: #24.479 15-09-08 15:51 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βασίληηηηηηηη και Δανάηηηηηηη 6 και σήμερα!!! Click για ανάπτυξη... Να σου πώ την αλήθεια ποιο πολύ θέλω τώρα να περάσουν αυτές οι 6 μέρες, απο εκείνες τις 6 τελευταίες του στρατού Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:51 Ο geo_ttc έγραψε: #24.480 15-09-08 15:51 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Χρειάζεται για να σου δώσουν το Πτυχίο Αν θές τη δίνεις και αργότερα, δεν ξέρω μήπως αλλαξε κατι.. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω!! Τωρα εχω αλλη απορια.....γιατι θελει ακτινογραφια για να παρεις πτυχιο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1222 1223 1224 1225 1226 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1224 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1224 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ααααααα ότι του μοιάζει, του μοιάζει αλλά ψηφίζω ΣΕΜΕΛΗ ΕΓΩ!!! Click για ανάπτυξη... η ομορφιά του πατέρα της με έκανε να θελήσω ένα γατάκι σαν εκείνον... σας έχω πει ότι ο Versace είναι η αδυναμία μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:49 Η katerina10: #24.477 15-09-08 15:49 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σωστά με νίκησες γιατί εσύ έχεις 4 ανίψια αλλά εγώ μόνο 2! Click για ανάπτυξη... Ναι αλλά εσύ έχεις ανήψια περιπτώσεις..Την Ήλια που όλο κοπανάει το κεφάλι της(αυτό πραγματικά δεν το καταλαβαίνω..είτε τρέχει είτε περπατάει πάντα το χτυπάει) και τον Μάπα που είναι ονομα και πράγμα και υπερβολικά ΜΑΜΑΚΙΑΣ!!!Εγώ έχω ένα ζεύγος για ανήψια και μάλιστα ο ένας είναι ο κούκλος ο Μορφέας, !!!ΚΑι μια κουκλίτσα μικρή εξυπνούλα και ένα ανθρωπόμορφο γάτο που έχει αγαπημενο μάθημα τα μαθηματικά ΄΄οπως και η ΘΕΙΤΣΑ του!!!Το ανέλυσα πολύ αλλά είπαμε ΝΙΚΗΣΑ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.478 15-09-08 15:51 Αρχική Δημοσίευση από geo_ttc: Ναι, η Σεμελη μοιαζει πολυ με τον μπαμπα της!!! Αλλα σαν γυναικα που ειναι, μ'αρεσει πιο πολυ!... Click για ανάπτυξη... Αυτή η μελαχρινή σου αρέσει Γιώργο?? Είναι... διαθέσιμη... να σου κάνω προξενιό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:51 Ο erefer έγραψε: #24.479 15-09-08 15:51 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βασίληηηηηηηη και Δανάηηηηηηη 6 και σήμερα!!! Click για ανάπτυξη... Να σου πώ την αλήθεια ποιο πολύ θέλω τώρα να περάσουν αυτές οι 6 μέρες, απο εκείνες τις 6 τελευταίες του στρατού Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:51 Ο geo_ttc έγραψε: #24.480 15-09-08 15:51 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Χρειάζεται για να σου δώσουν το Πτυχίο Αν θές τη δίνεις και αργότερα, δεν ξέρω μήπως αλλαξε κατι.. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω!! Τωρα εχω αλλη απορια.....γιατι θελει ακτινογραφια για να παρεις πτυχιο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1222 1223 1224 1225 1226 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1224 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1224 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σωστά με νίκησες γιατί εσύ έχεις 4 ανίψια αλλά εγώ μόνο 2! Click για ανάπτυξη... Ναι αλλά εσύ έχεις ανήψια περιπτώσεις..Την Ήλια που όλο κοπανάει το κεφάλι της(αυτό πραγματικά δεν το καταλαβαίνω..είτε τρέχει είτε περπατάει πάντα το χτυπάει) και τον Μάπα που είναι ονομα και πράγμα και υπερβολικά ΜΑΜΑΚΙΑΣ!!!Εγώ έχω ένα ζεύγος για ανήψια και μάλιστα ο ένας είναι ο κούκλος ο Μορφέας, !!!ΚΑι μια κουκλίτσα μικρή εξυπνούλα και ένα ανθρωπόμορφο γάτο που έχει αγαπημενο μάθημα τα μαθηματικά ΄΄οπως και η ΘΕΙΤΣΑ του!!!Το ανέλυσα πολύ αλλά είπαμε ΝΙΚΗΣΑ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.478 15-09-08 15:51 Αρχική Δημοσίευση από geo_ttc: Ναι, η Σεμελη μοιαζει πολυ με τον μπαμπα της!!! Αλλα σαν γυναικα που ειναι, μ'αρεσει πιο πολυ!... Click για ανάπτυξη... Αυτή η μελαχρινή σου αρέσει Γιώργο?? Είναι... διαθέσιμη... να σου κάνω προξενιό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:51 Ο erefer έγραψε: #24.479 15-09-08 15:51 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βασίληηηηηηηη και Δανάηηηηηηη 6 και σήμερα!!! Click για ανάπτυξη... Να σου πώ την αλήθεια ποιο πολύ θέλω τώρα να περάσουν αυτές οι 6 μέρες, απο εκείνες τις 6 τελευταίες του στρατού Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:51 Ο geo_ttc έγραψε: #24.480 15-09-08 15:51 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Χρειάζεται για να σου δώσουν το Πτυχίο Αν θές τη δίνεις και αργότερα, δεν ξέρω μήπως αλλαξε κατι.. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω!! Τωρα εχω αλλη απορια.....γιατι θελει ακτινογραφια για να παρεις πτυχιο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1222 1223 1224 1225 1226 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1224 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1224 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από geo_ttc: Ναι, η Σεμελη μοιαζει πολυ με τον μπαμπα της!!! Αλλα σαν γυναικα που ειναι, μ'αρεσει πιο πολυ!... Click για ανάπτυξη... Αυτή η μελαχρινή σου αρέσει Γιώργο?? Είναι... διαθέσιμη... να σου κάνω προξενιό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:51 Ο erefer έγραψε: #24.479 15-09-08 15:51 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βασίληηηηηηηη και Δανάηηηηηηη 6 και σήμερα!!! Click για ανάπτυξη... Να σου πώ την αλήθεια ποιο πολύ θέλω τώρα να περάσουν αυτές οι 6 μέρες, απο εκείνες τις 6 τελευταίες του στρατού Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:51 Ο geo_ttc έγραψε: #24.480 15-09-08 15:51 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Χρειάζεται για να σου δώσουν το Πτυχίο Αν θές τη δίνεις και αργότερα, δεν ξέρω μήπως αλλαξε κατι.. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω!! Τωρα εχω αλλη απορια.....γιατι θελει ακτινογραφια για να παρεις πτυχιο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1222 1223 1224 1225 1226 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1224 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1224 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βασίληηηηηηηη και Δανάηηηηηηη 6 και σήμερα!!! Click για ανάπτυξη... Να σου πώ την αλήθεια ποιο πολύ θέλω τώρα να περάσουν αυτές οι 6 μέρες, απο εκείνες τις 6 τελευταίες του στρατού Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:51 Ο geo_ttc έγραψε: #24.480 15-09-08 15:51 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Χρειάζεται για να σου δώσουν το Πτυχίο Αν θές τη δίνεις και αργότερα, δεν ξέρω μήπως αλλαξε κατι.. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω!! Τωρα εχω αλλη απορια.....γιατι θελει ακτινογραφια για να παρεις πτυχιο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από erefer: Χρειάζεται για να σου δώσουν το Πτυχίο Αν θές τη δίνεις και αργότερα, δεν ξέρω μήπως αλλαξε κατι.. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω!! Τωρα εχω αλλη απορια.....γιατι θελει ακτινογραφια για να παρεις πτυχιο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.