Αντα
Διακεκριμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny
Περιβόητο μέλος
Για τι κανεις;Και εγω σημερα μονο μαθηματικα ειχα
Που ειναι και το αγαπημενο μου
![]()
Περίεργα γούστα έχεις...

.Εγώ δεν ξέρω ακόμα.Πρώτη Γυμνάσιου βλέπεις.Καινούριο σχολείο,καινούρια μαθήματα.Όταν τα κάνω όλα θα σου πω ποιο είναι το αγαπημένο μου
. Αλήθεια τι τάξη πας;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Πρώτη Γυμνασίου!Περίεργα γούστα έχεις...
.Εγώ δεν ξέρω ακόμα.Πρώτη Γυμνάσιου βλέπεις.Καινούριο σχολείο,καινούρια μαθήματα.Όταν τα κάνω όλα θα σου πω ποιο είναι το αγαπημένο μου
. Αλήθεια τι τάξη πας;
![]()
![]()
Είναι σπασίσκλας αυτός με τα μαθηματικά...
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος

Αντα
Διακεκριμένο μέλος

Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Καλημέρα Βασάκο!!Καλημέρα!ου ου !τι κάνετε?είμαι γραφειο γιατι εχουμε εξετάσεις οποτε θα τα πούμε για κανα 20 λεπτο!Γιουλάκι πως πάει με την δουλεια?![]()
Καλά εμείς
είσαι επιτηρήτρια? 
Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Πάντα να έχεις καλή διάθεση και να τα περνάς τα παιδάκια...οχι εξεταστρια!ειναι προφορικα και μαλιστα πτυχιακα....καταλαβαινεις...αλλα σημερα εχω πολυ καλη διαθεση και θα ρωτησω πολυ απλα πραγματα, αν δεν ξερουν αυτα λυπαμαι...![]()

Αντα
Διακεκριμένο μέλος

Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος
Πάντα να έχεις καλή διάθεση και να τα περνάς τα παιδάκια...![]()
ναι να τα περναω οπως να ναι?και μετα οταν πας το ζωακι σου και κανουν τιποτα τραγικο τι θα πεις?
οταν εισαι στο πτυχιο πρεπει τουλαχιστον να ξερεις τα βασικα και να μην προκαλεις κακο, αν οχι καλο
Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος

Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος
Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Σωστά. Αν όμως έχεις καλή διάθεση και σήμερα με εύκολες ερωτήσεις περάσεις κανέναν άχρηστο αυριανό Κτηνίατρο??ναι να τα περναω οπως να ναι?και μετα οταν πας το ζωακι σου και κανουν τιποτα τραγικο τι θα πεις?οταν εισαι στο πτυχιο πρεπει τουλαχιστον να ξερεις τα βασικα και να μην προκαλεις κακο, αν οχι καλο
![]()

Ελα μωρέ πλάκα κάνω... εσύ ξέρεις τι πρέπει να κάνεις...

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Ξέρω και γω??Γιούλη τελικα και η Fadiya εκανε ασπρο πηγουνι!καλα αυτο το γονιδιο που το εχουν τσιμπησει και το βγαζουν ρε παιδι μου?[![]()
πήγαινε για εκτροφή γιατί κατά τα άλλα είναι τέλεια μέχρι που έβγαλε άσπρο γένι
Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος
Ξέρω και γω??πήγαινε για εκτροφή γιατί κατά τα άλλα είναι τέλεια μέχρι που έβγαλε άσπρο γένι
![]()
ναι και τελικα εγινε βιρμανακι Αγιο Βασιλακι

μαρι μην μας βγουν τα παιδια μας με μουσια και μουστακια ασπρα!
θα τον φαω τον Μορφεα μετα χιχιΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Α... εσύ έφτασες κιόλας στα μουστάκια των μωρών??
ναι και τελικα εγινε βιρμανακι Αγιο Βασιλακιμαρι μην μας βγουν τα παιδια μας με μουσια και μουστακια ασπρα!
θα τον φαω τον Μορφεα μετα χιχι
εδώ γκαστριά δεν βλέπουμε

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Ο Μορφέας έχει τα γονίδια της Jou Jou που έβγαζε τα λευκά σημάδια...
ναι και τελικα εγινε βιρμανακι Αγιο Βασιλακιμαρι μην μας βγουν τα παιδια μας με μουσια και μουστακια ασπρα!
θα τον φαω τον Μορφεα μετα χιχι
άλλωστε κι αυτός έχει άσπρες ποδάρες... 
Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος
Α... εσύ έφτασες κιόλας στα μουστάκια των μωρών??εδώ γκαστριά δεν βλέπουμε
![]()
αστα...και τελικα η γαιδαρα η Αθηνα τιποτα, στον κοσμο της. καλα που δεν κουβαλαγα τον Μορφεα τσαμπα παλι

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool