moukelis
Επιφανές μέλος
Βιντεάκι και με τα δυο δεν έχω,αλλα θα τραβηξω ενα να σου στειλω!Δωράκι κανα βιντεάκι έχεις με τα δυο παιδιά σου???Στείλε μου αν είναι θέλω να τα δω...!!!![]()
Έχω βάλει όμως νέες φωτο του Σειριακου αν θες να τον δεις πως μεγαλωσε.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
erefer
Διάσημο μέλος

Γιούλη καλό ταξίδι αν δεν τα πούμε, να ζουμπήξεις τον erefer

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
βρε Κατερινόφσκι!Βρε Γιούλη....Τι χαζομάρα να μην μου πεις ότι την θες..Την έστειλα βέβαια στη Ρόδο(ακόμα δεν ξέρω αν την έχει πάρει η Νία
)οπότε οκ έκανα μια καλή πράξη!!!
![]()
εγώ δεν ζήτησα τίποτα! Κονσερβάκι kitten αγόρασα του erefer για δωράκι!! Απλά ρώτησα αν υπάρχουν λιχουδιές που να γράφουν επάνω για γατάκια (kitten) τις άλλες με τα φιλάκια και τα σαλαμάκια τις ξέρω!

εχω το κινητό σου για ώρα ανάγκης! σ'ευχαριστώ που με σκέφτηκες!
που ξέρεις μπορεί να φέρω και κανένα ξανθομωρό απ'τα duty free για σένα

και φυσικά δεν ξεχνώ το stand με τα "μπλε" ή μολυβί ή αεροπορί μωρά που κάποια φίλη μου ζήτησε

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος

καλά με το που θα φερετε τα παιδιά σας στο σπίτι θα σας πρήξω να πάρετε και δεύτερο! Τα βιρμανάκια πάνε πακέτο!! Το ένα μόνο του μαραζώνει

Αρχισα κιόλας

moukelis
Επιφανές μέλος

Τι ωρα πετας Γιουλη αυριο;
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Γύρω στις 8 το πρωί... θα με πάει ο Μάριος στο αεροδρόμιο...Μπλε μπλε μπλε...............Θα σου κάνω πλύση εγκεφάλου!
Τι ωρα πετας Γιουλη αυριο;

Μπλε μπλε μπλε, μπλε μπλε μπλε πως σου παν καλέ τα μπλέ...

το ξέρεις το τραγούδι του Λουκιανου Δωράκι ε?? Σου το αφιερώνω!!

bunny
Περιβόητο μέλος
Είναι 9 χρονών και 2 μηνών Πιτ-μπουλ με μπόξερ
Αρχισε να κάνει κύκλους συνέχεια γύρω απο τον εαυτό του συνέχεια προς τα δεξιά, η Κατερίνα έχει στεναχωρηθεί παρα πολύ γιατί τον έχει απο εναμιση μηνών![]()
Α,το καημένο!

Μακάρι να τα καταφέρει!

moukelis
Επιφανές μέλος
Εννοειται,μου το τραγουδουσε η μαμα μικρη.Ηθελε αγορακι,και δεν ηθελε καν να κανει υπερηχο.Ηταν τοσο σιγουρη,που δεν ειχε παρει τιποτα ροζ,και για ενα μηνα αφοτου γεννηθηκα,μου φορουσαν μονο γαλαζιο.Με περνουσαν για αγορακι,ευτυχως αρχισαν να φυτρωνουν οι μπουκλιτσες μου και λυθηκε η παρεξηγηση.Γύρω στις 8 το πρωί... θα με πάει ο Μάριος στο αεροδρόμιο...
Μπλε μπλε μπλε, μπλε μπλε μπλε πως σου παν καλέ τα μπλέ...
το ξέρεις το τραγούδι του Λουκιανου Δωράκι ε?? Σου το αφιερώνω!!![]()

bunny
Περιβόητο μέλος
αλήθεια?? Δεν έχω δει ποτέ!Καλέ με κοροιδεύεις?
Θέλω κι εγώ πολυκατοικία...Ζηλεύω...
![]()
Πιστέψτε με, δεν είναι και τόσο ωραίες οι πολυκατοικίες.Εγώ μένω σε πολυκατοικία και είναι χάλια
.Θα προτιμούσα μια μονοκατοικία...

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Πιστέψτε με, δεν είναι και τόσο ωραίες οι πολυκατοικίες.Εγώ μένω σε πολυκατοικία και είναι χάλια.
Θα προτιμούσα μια μονοκατοικία...![]()

οχι..εννοούσα την πολυκατοικία - κατασκευή που πουλάνε για γατούλες στο Carefour

πάντως όπου και να μένει κανείς καλά είναι μωρέ... αρκεί να το αγαπάς γιατί ζεις με τους αγαπημένους σου ανθρώπους

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος

bunny
Περιβόητο μέλος

Σήμερα κάναμε στον Έλβις ένα ζεστό μπάνιο γιατί αρχίζουν τα κρύα.Μετά τον τυλίξαμε σε μια πετσέτα κι έπειτα τον στεγνώσαμε με πιστολάκι.Το λάτρεψε!

moukelis
Επιφανές μέλος
geo_ttc
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ολα έτοιμα για το αυριανό μου ταξείδι![]()
Και για που το 'βαλες, να χουμε καλο ερωτημα;.....

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Axoυ το γλυκούλι μου.. καλέ σα μωρό το έχετε ε??Ε,κάντε μια διευκρήνηση να καταλαβαίνουμε κι εμείς οι άσχετοι!!!
Σήμερα κάναμε στον Έλβις ένα ζεστό μπάνιο γιατί αρχίζουν τα κρύα.Μετά τον τυλίξαμε σε μια πετσέτα κι έπειτα τον στεγνώσαμε με πιστολάκι.Το λάτρεψε!
![]()
Κυκλοφορεί ελεύθερος στο σπίτι ή μένει συνέχεια στο κλουβάκι του?
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
παιδί μου αγόρι μου μου λείπεις!!Και για που το 'βαλες, να χουμε καλο ερωτημα;.....
![]()
Δεν ξέρεις που πάει η μανούλα αύριο?
geo_ttc
Εκκολαπτόμενο μέλος
παιδί μου αγόρι μου μου λείπεις!!Δεν ξέρεις που πάει η μανούλα αύριο?
![]()
Θα παει να φερει τη Σεμελη σπιτι, σωστα;.....

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
α...όλα κι όλα 38 38 τέτοια πράγματα εγω δεν έχωΑντε να κοιμηθεις νωρις νωρις Γιουλη μη σε δουν τα μωρα με κυκλους!
.. βέβαια ένα πήλινγκ και μια μασκούλα θα τα χτυπήσω τώρα
geo_ttc
Εκκολαπτόμενο μέλος
α...όλα κι όλα 38 38 τέτοια πράγματα εγω δεν έχω.. βέβαια ένα πήλινγκ και μια μασκούλα θα τα χτυπήσω τώρα
![]()

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
οχι..θα φέρει 2 άλλα γατάκια για το Βασίλη και τη Δανάη... το Νοέμβρη η ΣεμέληΘα παει να φερει τη Σεμελη σπιτι, σωστα;.....![]()
τι να κάνω αγοράκι μου κοιτάω να μαζέψω λεφτάκια να σε φέρω να ζήσεις μαζί μου

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool
Καλέ με κοροιδεύεις?