moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:02 Η moukelis έγραψε: #25.141 19-09-08 17:02 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Δωράκι κανα βιντεάκι έχεις με τα δυο παιδιά σου???Στείλε μου αν είναι θέλω να τα δω...!!! Click για ανάπτυξη... Βιντεάκι και με τα δυο δεν έχω,αλλα θα τραβηξω ενα να σου στειλω!Έχω βάλει όμως νέες φωτο του Σειριακου αν θες να τον δεις πως μεγαλωσε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:14 Ο erefer έγραψε: #25.142 19-09-08 18:14 Θα ξαναμπώ το βράδυ Γιούλη καλό ταξίδι αν δεν τα πούμε, να ζουμπήξεις τον erefer Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.143 19-09-08 18:38 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Βρε Γιούλη....Τι χαζομάρα να μην μου πεις ότι την θες..Την έστειλα βέβαια στη Ρόδο(ακόμα δεν ξέρω αν την έχει πάρει η Νία)οπότε οκ έκανα μια καλή πράξη!!! Click για ανάπτυξη... βρε Κατερινόφσκι!εγώ δεν ζήτησα τίποτα! Κονσερβάκι kitten αγόρασα του erefer για δωράκι!! Απλά ρώτησα αν υπάρχουν λιχουδιές που να γράφουν επάνω για γατάκια (kitten) τις άλλες με τα φιλάκια και τα σαλαμάκια τις ξέρω! εχω το κινητό σου για ώρα ανάγκης! σ'ευχαριστώ που με σκέφτηκες! που ξέρεις μπορεί να φέρω και κανένα ξανθομωρό απ'τα duty free για σένα και φυσικά δεν ξεχνώ το stand με τα "μπλε" ή μολυβί ή αεροπορί μωρά που κάποια φίλη μου ζήτησε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.144 19-09-08 18:41 τα μωρά μου παίζουν άπαιχτα κυνηγητά μεταξύ τους... καλά με το που θα φερετε τα παιδιά σας στο σπίτι θα σας πρήξω να πάρετε και δεύτερο! Τα βιρμανάκια πάνε πακέτο!! Το ένα μόνο του μαραζώνειΑρχισα κιόλας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:43 Η moukelis έγραψε: #25.145 19-09-08 18:43 Μπλε μπλε μπλε...............Θα σου κάνω πλύση εγκεφάλου! Τι ωρα πετας Γιουλη αυριο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.146 19-09-08 19:03 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μπλε μπλε μπλε...............Θα σου κάνω πλύση εγκεφάλου! Τι ωρα πετας Γιουλη αυριο; Click για ανάπτυξη... Γύρω στις 8 το πρωί... θα με πάει ο Μάριος στο αεροδρόμιο... Μπλε μπλε μπλε, μπλε μπλε μπλε πως σου παν καλέ τα μπλέ... το ξέρεις το τραγούδι του Λουκιανου Δωράκι ε?? Σου το αφιερώνω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:06 Η bunny έγραψε: #25.147 19-09-08 19:06 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Είναι 9 χρονών και 2 μηνών Πιτ-μπουλ με μπόξερ Αρχισε να κάνει κύκλους συνέχεια γύρω απο τον εαυτό του συνέχεια προς τα δεξιά, η Κατερίνα έχει στεναχωρηθεί παρα πολύ γιατί τον έχει απο εναμιση μηνών Click για ανάπτυξη... Α,το καημένο! Μακάρι να τα καταφέρει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:09 Η moukelis έγραψε: #25.148 19-09-08 19:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γύρω στις 8 το πρωί... θα με πάει ο Μάριος στο αεροδρόμιο... Μπλε μπλε μπλε, μπλε μπλε μπλε πως σου παν καλέ τα μπλέ... το ξέρεις το τραγούδι του Λουκιανου Δωράκι ε?? Σου το αφιερώνω!! Click για ανάπτυξη... Εννοειται,μου το τραγουδουσε η μαμα μικρη.Ηθελε αγορακι,και δεν ηθελε καν να κανει υπερηχο.Ηταν τοσο σιγουρη,που δεν ειχε παρει τιποτα ροζ,και για ενα μηνα αφοτου γεννηθηκα,μου φορουσαν μονο γαλαζιο.Με περνουσαν για αγορακι,ευτυχως αρχισαν να φυτρωνουν οι μπουκλιτσες μου και λυθηκε η παρεξηγηση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:24 Η bunny έγραψε: #25.149 19-09-08 20:24 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αλήθεια?? Δεν έχω δει ποτέ!Καλέ με κοροιδεύεις? Θέλω κι εγώ πολυκατοικία... Ζηλεύω... Click για ανάπτυξη... Πιστέψτε με, δεν είναι και τόσο ωραίες οι πολυκατοικίες.Εγώ μένω σε πολυκατοικία και είναι χάλια. Θα προτιμούσα μια μονοκατοικία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.150 19-09-08 20:40 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Πιστέψτε με, δεν είναι και τόσο ωραίες οι πολυκατοικίες.Εγώ μένω σε πολυκατοικία και είναι χάλια. Θα προτιμούσα μια μονοκατοικία... Click για ανάπτυξη... οχι..εννοούσα την πολυκατοικία - κατασκευή που πουλάνε για γατούλες στο Carefour πάντως όπου και να μένει κανείς καλά είναι μωρέ... αρκεί να το αγαπάς γιατί ζεις με τους αγαπημένους σου ανθρώπους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.151 19-09-08 20:41 Ολα έτοιμα για το αυριανό μου ταξείδι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:49 Η bunny έγραψε: #25.152 19-09-08 20:49 Ε,κάντε μια διευκρήνηση να καταλαβαίνουμε κι εμείς οι άσχετοι!!! Σήμερα κάναμε στον Έλβις ένα ζεστό μπάνιο γιατί αρχίζουν τα κρύα.Μετά τον τυλίξαμε σε μια πετσέτα κι έπειτα τον στεγνώσαμε με πιστολάκι.Το λάτρεψε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:51 Η moukelis έγραψε: #25.153 19-09-08 20:51 Αντε να κοιμηθεις νωρις νωρις Γιουλη μη σε δουν τα μωρα με κυκλους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:56 Ο geo_ttc έγραψε: #25.154 19-09-08 20:56 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ολα έτοιμα για το αυριανό μου ταξείδι Click για ανάπτυξη... Και για που το 'βαλες, να χουμε καλο ερωτημα;..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.155 19-09-08 20:57 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Ε,κάντε μια διευκρήνηση να καταλαβαίνουμε κι εμείς οι άσχετοι!!! Σήμερα κάναμε στον Έλβις ένα ζεστό μπάνιο γιατί αρχίζουν τα κρύα.Μετά τον τυλίξαμε σε μια πετσέτα κι έπειτα τον στεγνώσαμε με πιστολάκι.Το λάτρεψε! Click για ανάπτυξη... Axoυ το γλυκούλι μου.. καλέ σα μωρό το έχετε ε?? Κυκλοφορεί ελεύθερος στο σπίτι ή μένει συνέχεια στο κλουβάκι του? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.156 19-09-08 20:59 Αρχική Δημοσίευση από geo_ttc: Και για που το 'βαλες, να χουμε καλο ερωτημα;..... Click για ανάπτυξη... παιδί μου αγόρι μου μου λείπεις!! Δεν ξέρεις που πάει η μανούλα αύριο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:00 Ο geo_ttc έγραψε: #25.157 19-09-08 21:00 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: παιδί μου αγόρι μου μου λείπεις!! Δεν ξέρεις που πάει η μανούλα αύριο? Click για ανάπτυξη... Θα παει να φερει τη Σεμελη σπιτι, σωστα;..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.158 19-09-08 21:01 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αντε να κοιμηθεις νωρις νωρις Γιουλη μη σε δουν τα μωρα με κυκλους! Click για ανάπτυξη... α...όλα κι όλα 38 38 τέτοια πράγματα εγω δεν έχω.. βέβαια ένα πήλινγκ και μια μασκούλα θα τα χτυπήσω τώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:03 Ο geo_ttc έγραψε: #25.159 19-09-08 21:03 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: α...όλα κι όλα 38 38 τέτοια πράγματα εγω δεν έχω.. βέβαια ένα πήλινγκ και μια μασκούλα θα τα χτυπήσω τώρα Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.160 19-09-08 21:04 Αρχική Δημοσίευση από geo_ttc: Θα παει να φερει τη Σεμελη σπιτι, σωστα;..... Click για ανάπτυξη... οχι..θα φέρει 2 άλλα γατάκια για το Βασίλη και τη Δανάη... το Νοέμβρη η Σεμέλητι να κάνω αγοράκι μου κοιτάω να μαζέψω λεφτάκια να σε φέρω να ζήσεις μαζί μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1256 1257 1258 1259 1260 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1258 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1258 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Δωράκι κανα βιντεάκι έχεις με τα δυο παιδιά σου???Στείλε μου αν είναι θέλω να τα δω...!!! Click για ανάπτυξη... Βιντεάκι και με τα δυο δεν έχω,αλλα θα τραβηξω ενα να σου στειλω!Έχω βάλει όμως νέες φωτο του Σειριακου αν θες να τον δεις πως μεγαλωσε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:14 Ο erefer έγραψε: #25.142 19-09-08 18:14 Θα ξαναμπώ το βράδυ Γιούλη καλό ταξίδι αν δεν τα πούμε, να ζουμπήξεις τον erefer Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.143 19-09-08 18:38 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Βρε Γιούλη....Τι χαζομάρα να μην μου πεις ότι την θες..Την έστειλα βέβαια στη Ρόδο(ακόμα δεν ξέρω αν την έχει πάρει η Νία)οπότε οκ έκανα μια καλή πράξη!!! Click για ανάπτυξη... βρε Κατερινόφσκι!εγώ δεν ζήτησα τίποτα! Κονσερβάκι kitten αγόρασα του erefer για δωράκι!! Απλά ρώτησα αν υπάρχουν λιχουδιές που να γράφουν επάνω για γατάκια (kitten) τις άλλες με τα φιλάκια και τα σαλαμάκια τις ξέρω! εχω το κινητό σου για ώρα ανάγκης! σ'ευχαριστώ που με σκέφτηκες! που ξέρεις μπορεί να φέρω και κανένα ξανθομωρό απ'τα duty free για σένα και φυσικά δεν ξεχνώ το stand με τα "μπλε" ή μολυβί ή αεροπορί μωρά που κάποια φίλη μου ζήτησε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.144 19-09-08 18:41 τα μωρά μου παίζουν άπαιχτα κυνηγητά μεταξύ τους... καλά με το που θα φερετε τα παιδιά σας στο σπίτι θα σας πρήξω να πάρετε και δεύτερο! Τα βιρμανάκια πάνε πακέτο!! Το ένα μόνο του μαραζώνειΑρχισα κιόλας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:43 Η moukelis έγραψε: #25.145 19-09-08 18:43 Μπλε μπλε μπλε...............Θα σου κάνω πλύση εγκεφάλου! Τι ωρα πετας Γιουλη αυριο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.146 19-09-08 19:03 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μπλε μπλε μπλε...............Θα σου κάνω πλύση εγκεφάλου! Τι ωρα πετας Γιουλη αυριο; Click για ανάπτυξη... Γύρω στις 8 το πρωί... θα με πάει ο Μάριος στο αεροδρόμιο... Μπλε μπλε μπλε, μπλε μπλε μπλε πως σου παν καλέ τα μπλέ... το ξέρεις το τραγούδι του Λουκιανου Δωράκι ε?? Σου το αφιερώνω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:06 Η bunny έγραψε: #25.147 19-09-08 19:06 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Είναι 9 χρονών και 2 μηνών Πιτ-μπουλ με μπόξερ Αρχισε να κάνει κύκλους συνέχεια γύρω απο τον εαυτό του συνέχεια προς τα δεξιά, η Κατερίνα έχει στεναχωρηθεί παρα πολύ γιατί τον έχει απο εναμιση μηνών Click για ανάπτυξη... Α,το καημένο! Μακάρι να τα καταφέρει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:09 Η moukelis έγραψε: #25.148 19-09-08 19:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γύρω στις 8 το πρωί... θα με πάει ο Μάριος στο αεροδρόμιο... Μπλε μπλε μπλε, μπλε μπλε μπλε πως σου παν καλέ τα μπλέ... το ξέρεις το τραγούδι του Λουκιανου Δωράκι ε?? Σου το αφιερώνω!! Click για ανάπτυξη... Εννοειται,μου το τραγουδουσε η μαμα μικρη.Ηθελε αγορακι,και δεν ηθελε καν να κανει υπερηχο.Ηταν τοσο σιγουρη,που δεν ειχε παρει τιποτα ροζ,και για ενα μηνα αφοτου γεννηθηκα,μου φορουσαν μονο γαλαζιο.Με περνουσαν για αγορακι,ευτυχως αρχισαν να φυτρωνουν οι μπουκλιτσες μου και λυθηκε η παρεξηγηση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:24 Η bunny έγραψε: #25.149 19-09-08 20:24 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αλήθεια?? Δεν έχω δει ποτέ!Καλέ με κοροιδεύεις? Θέλω κι εγώ πολυκατοικία... Ζηλεύω... Click για ανάπτυξη... Πιστέψτε με, δεν είναι και τόσο ωραίες οι πολυκατοικίες.Εγώ μένω σε πολυκατοικία και είναι χάλια. Θα προτιμούσα μια μονοκατοικία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.150 19-09-08 20:40 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Πιστέψτε με, δεν είναι και τόσο ωραίες οι πολυκατοικίες.Εγώ μένω σε πολυκατοικία και είναι χάλια. Θα προτιμούσα μια μονοκατοικία... Click για ανάπτυξη... οχι..εννοούσα την πολυκατοικία - κατασκευή που πουλάνε για γατούλες στο Carefour πάντως όπου και να μένει κανείς καλά είναι μωρέ... αρκεί να το αγαπάς γιατί ζεις με τους αγαπημένους σου ανθρώπους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.151 19-09-08 20:41 Ολα έτοιμα για το αυριανό μου ταξείδι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:49 Η bunny έγραψε: #25.152 19-09-08 20:49 Ε,κάντε μια διευκρήνηση να καταλαβαίνουμε κι εμείς οι άσχετοι!!! Σήμερα κάναμε στον Έλβις ένα ζεστό μπάνιο γιατί αρχίζουν τα κρύα.Μετά τον τυλίξαμε σε μια πετσέτα κι έπειτα τον στεγνώσαμε με πιστολάκι.Το λάτρεψε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:51 Η moukelis έγραψε: #25.153 19-09-08 20:51 Αντε να κοιμηθεις νωρις νωρις Γιουλη μη σε δουν τα μωρα με κυκλους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:56 Ο geo_ttc έγραψε: #25.154 19-09-08 20:56 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ολα έτοιμα για το αυριανό μου ταξείδι Click για ανάπτυξη... Και για που το 'βαλες, να χουμε καλο ερωτημα;..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.155 19-09-08 20:57 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Ε,κάντε μια διευκρήνηση να καταλαβαίνουμε κι εμείς οι άσχετοι!!! Σήμερα κάναμε στον Έλβις ένα ζεστό μπάνιο γιατί αρχίζουν τα κρύα.Μετά τον τυλίξαμε σε μια πετσέτα κι έπειτα τον στεγνώσαμε με πιστολάκι.Το λάτρεψε! Click για ανάπτυξη... Axoυ το γλυκούλι μου.. καλέ σα μωρό το έχετε ε?? Κυκλοφορεί ελεύθερος στο σπίτι ή μένει συνέχεια στο κλουβάκι του? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.156 19-09-08 20:59 Αρχική Δημοσίευση από geo_ttc: Και για που το 'βαλες, να χουμε καλο ερωτημα;..... Click για ανάπτυξη... παιδί μου αγόρι μου μου λείπεις!! Δεν ξέρεις που πάει η μανούλα αύριο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:00 Ο geo_ttc έγραψε: #25.157 19-09-08 21:00 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: παιδί μου αγόρι μου μου λείπεις!! Δεν ξέρεις που πάει η μανούλα αύριο? Click για ανάπτυξη... Θα παει να φερει τη Σεμελη σπιτι, σωστα;..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.158 19-09-08 21:01 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αντε να κοιμηθεις νωρις νωρις Γιουλη μη σε δουν τα μωρα με κυκλους! Click για ανάπτυξη... α...όλα κι όλα 38 38 τέτοια πράγματα εγω δεν έχω.. βέβαια ένα πήλινγκ και μια μασκούλα θα τα χτυπήσω τώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:03 Ο geo_ttc έγραψε: #25.159 19-09-08 21:03 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: α...όλα κι όλα 38 38 τέτοια πράγματα εγω δεν έχω.. βέβαια ένα πήλινγκ και μια μασκούλα θα τα χτυπήσω τώρα Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.160 19-09-08 21:04 Αρχική Δημοσίευση από geo_ttc: Θα παει να φερει τη Σεμελη σπιτι, σωστα;..... Click για ανάπτυξη... οχι..θα φέρει 2 άλλα γατάκια για το Βασίλη και τη Δανάη... το Νοέμβρη η Σεμέλητι να κάνω αγοράκι μου κοιτάω να μαζέψω λεφτάκια να σε φέρω να ζήσεις μαζί μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1256 1257 1258 1259 1260 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1258 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1258 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Θα ξαναμπώ το βράδυ Γιούλη καλό ταξίδι αν δεν τα πούμε, να ζουμπήξεις τον erefer Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.143 19-09-08 18:38 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Βρε Γιούλη....Τι χαζομάρα να μην μου πεις ότι την θες..Την έστειλα βέβαια στη Ρόδο(ακόμα δεν ξέρω αν την έχει πάρει η Νία)οπότε οκ έκανα μια καλή πράξη!!! Click για ανάπτυξη... βρε Κατερινόφσκι!εγώ δεν ζήτησα τίποτα! Κονσερβάκι kitten αγόρασα του erefer για δωράκι!! Απλά ρώτησα αν υπάρχουν λιχουδιές που να γράφουν επάνω για γατάκια (kitten) τις άλλες με τα φιλάκια και τα σαλαμάκια τις ξέρω! εχω το κινητό σου για ώρα ανάγκης! σ'ευχαριστώ που με σκέφτηκες! που ξέρεις μπορεί να φέρω και κανένα ξανθομωρό απ'τα duty free για σένα και φυσικά δεν ξεχνώ το stand με τα "μπλε" ή μολυβί ή αεροπορί μωρά που κάποια φίλη μου ζήτησε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.144 19-09-08 18:41 τα μωρά μου παίζουν άπαιχτα κυνηγητά μεταξύ τους... καλά με το που θα φερετε τα παιδιά σας στο σπίτι θα σας πρήξω να πάρετε και δεύτερο! Τα βιρμανάκια πάνε πακέτο!! Το ένα μόνο του μαραζώνειΑρχισα κιόλας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:43 Η moukelis έγραψε: #25.145 19-09-08 18:43 Μπλε μπλε μπλε...............Θα σου κάνω πλύση εγκεφάλου! Τι ωρα πετας Γιουλη αυριο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.146 19-09-08 19:03 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μπλε μπλε μπλε...............Θα σου κάνω πλύση εγκεφάλου! Τι ωρα πετας Γιουλη αυριο; Click για ανάπτυξη... Γύρω στις 8 το πρωί... θα με πάει ο Μάριος στο αεροδρόμιο... Μπλε μπλε μπλε, μπλε μπλε μπλε πως σου παν καλέ τα μπλέ... το ξέρεις το τραγούδι του Λουκιανου Δωράκι ε?? Σου το αφιερώνω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:06 Η bunny έγραψε: #25.147 19-09-08 19:06 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Είναι 9 χρονών και 2 μηνών Πιτ-μπουλ με μπόξερ Αρχισε να κάνει κύκλους συνέχεια γύρω απο τον εαυτό του συνέχεια προς τα δεξιά, η Κατερίνα έχει στεναχωρηθεί παρα πολύ γιατί τον έχει απο εναμιση μηνών Click για ανάπτυξη... Α,το καημένο! Μακάρι να τα καταφέρει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:09 Η moukelis έγραψε: #25.148 19-09-08 19:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γύρω στις 8 το πρωί... θα με πάει ο Μάριος στο αεροδρόμιο... Μπλε μπλε μπλε, μπλε μπλε μπλε πως σου παν καλέ τα μπλέ... το ξέρεις το τραγούδι του Λουκιανου Δωράκι ε?? Σου το αφιερώνω!! Click για ανάπτυξη... Εννοειται,μου το τραγουδουσε η μαμα μικρη.Ηθελε αγορακι,και δεν ηθελε καν να κανει υπερηχο.Ηταν τοσο σιγουρη,που δεν ειχε παρει τιποτα ροζ,και για ενα μηνα αφοτου γεννηθηκα,μου φορουσαν μονο γαλαζιο.Με περνουσαν για αγορακι,ευτυχως αρχισαν να φυτρωνουν οι μπουκλιτσες μου και λυθηκε η παρεξηγηση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:24 Η bunny έγραψε: #25.149 19-09-08 20:24 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αλήθεια?? Δεν έχω δει ποτέ!Καλέ με κοροιδεύεις? Θέλω κι εγώ πολυκατοικία... Ζηλεύω... Click για ανάπτυξη... Πιστέψτε με, δεν είναι και τόσο ωραίες οι πολυκατοικίες.Εγώ μένω σε πολυκατοικία και είναι χάλια. Θα προτιμούσα μια μονοκατοικία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.150 19-09-08 20:40 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Πιστέψτε με, δεν είναι και τόσο ωραίες οι πολυκατοικίες.Εγώ μένω σε πολυκατοικία και είναι χάλια. Θα προτιμούσα μια μονοκατοικία... Click για ανάπτυξη... οχι..εννοούσα την πολυκατοικία - κατασκευή που πουλάνε για γατούλες στο Carefour πάντως όπου και να μένει κανείς καλά είναι μωρέ... αρκεί να το αγαπάς γιατί ζεις με τους αγαπημένους σου ανθρώπους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.151 19-09-08 20:41 Ολα έτοιμα για το αυριανό μου ταξείδι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:49 Η bunny έγραψε: #25.152 19-09-08 20:49 Ε,κάντε μια διευκρήνηση να καταλαβαίνουμε κι εμείς οι άσχετοι!!! Σήμερα κάναμε στον Έλβις ένα ζεστό μπάνιο γιατί αρχίζουν τα κρύα.Μετά τον τυλίξαμε σε μια πετσέτα κι έπειτα τον στεγνώσαμε με πιστολάκι.Το λάτρεψε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:51 Η moukelis έγραψε: #25.153 19-09-08 20:51 Αντε να κοιμηθεις νωρις νωρις Γιουλη μη σε δουν τα μωρα με κυκλους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:56 Ο geo_ttc έγραψε: #25.154 19-09-08 20:56 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ολα έτοιμα για το αυριανό μου ταξείδι Click για ανάπτυξη... Και για που το 'βαλες, να χουμε καλο ερωτημα;..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.155 19-09-08 20:57 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Ε,κάντε μια διευκρήνηση να καταλαβαίνουμε κι εμείς οι άσχετοι!!! Σήμερα κάναμε στον Έλβις ένα ζεστό μπάνιο γιατί αρχίζουν τα κρύα.Μετά τον τυλίξαμε σε μια πετσέτα κι έπειτα τον στεγνώσαμε με πιστολάκι.Το λάτρεψε! Click για ανάπτυξη... Axoυ το γλυκούλι μου.. καλέ σα μωρό το έχετε ε?? Κυκλοφορεί ελεύθερος στο σπίτι ή μένει συνέχεια στο κλουβάκι του? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.156 19-09-08 20:59 Αρχική Δημοσίευση από geo_ttc: Και για που το 'βαλες, να χουμε καλο ερωτημα;..... Click για ανάπτυξη... παιδί μου αγόρι μου μου λείπεις!! Δεν ξέρεις που πάει η μανούλα αύριο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:00 Ο geo_ttc έγραψε: #25.157 19-09-08 21:00 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: παιδί μου αγόρι μου μου λείπεις!! Δεν ξέρεις που πάει η μανούλα αύριο? Click για ανάπτυξη... Θα παει να φερει τη Σεμελη σπιτι, σωστα;..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.158 19-09-08 21:01 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αντε να κοιμηθεις νωρις νωρις Γιουλη μη σε δουν τα μωρα με κυκλους! Click για ανάπτυξη... α...όλα κι όλα 38 38 τέτοια πράγματα εγω δεν έχω.. βέβαια ένα πήλινγκ και μια μασκούλα θα τα χτυπήσω τώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:03 Ο geo_ttc έγραψε: #25.159 19-09-08 21:03 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: α...όλα κι όλα 38 38 τέτοια πράγματα εγω δεν έχω.. βέβαια ένα πήλινγκ και μια μασκούλα θα τα χτυπήσω τώρα Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.160 19-09-08 21:04 Αρχική Δημοσίευση από geo_ttc: Θα παει να φερει τη Σεμελη σπιτι, σωστα;..... Click για ανάπτυξη... οχι..θα φέρει 2 άλλα γατάκια για το Βασίλη και τη Δανάη... το Νοέμβρη η Σεμέλητι να κάνω αγοράκι μου κοιτάω να μαζέψω λεφτάκια να σε φέρω να ζήσεις μαζί μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1256 1257 1258 1259 1260 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1258 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1258 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Βρε Γιούλη....Τι χαζομάρα να μην μου πεις ότι την θες..Την έστειλα βέβαια στη Ρόδο(ακόμα δεν ξέρω αν την έχει πάρει η Νία)οπότε οκ έκανα μια καλή πράξη!!! Click για ανάπτυξη... βρε Κατερινόφσκι!εγώ δεν ζήτησα τίποτα! Κονσερβάκι kitten αγόρασα του erefer για δωράκι!! Απλά ρώτησα αν υπάρχουν λιχουδιές που να γράφουν επάνω για γατάκια (kitten) τις άλλες με τα φιλάκια και τα σαλαμάκια τις ξέρω! εχω το κινητό σου για ώρα ανάγκης! σ'ευχαριστώ που με σκέφτηκες! που ξέρεις μπορεί να φέρω και κανένα ξανθομωρό απ'τα duty free για σένα και φυσικά δεν ξεχνώ το stand με τα "μπλε" ή μολυβί ή αεροπορί μωρά που κάποια φίλη μου ζήτησε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.144 19-09-08 18:41 τα μωρά μου παίζουν άπαιχτα κυνηγητά μεταξύ τους... καλά με το που θα φερετε τα παιδιά σας στο σπίτι θα σας πρήξω να πάρετε και δεύτερο! Τα βιρμανάκια πάνε πακέτο!! Το ένα μόνο του μαραζώνειΑρχισα κιόλας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:43 Η moukelis έγραψε: #25.145 19-09-08 18:43 Μπλε μπλε μπλε...............Θα σου κάνω πλύση εγκεφάλου! Τι ωρα πετας Γιουλη αυριο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.146 19-09-08 19:03 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μπλε μπλε μπλε...............Θα σου κάνω πλύση εγκεφάλου! Τι ωρα πετας Γιουλη αυριο; Click για ανάπτυξη... Γύρω στις 8 το πρωί... θα με πάει ο Μάριος στο αεροδρόμιο... Μπλε μπλε μπλε, μπλε μπλε μπλε πως σου παν καλέ τα μπλέ... το ξέρεις το τραγούδι του Λουκιανου Δωράκι ε?? Σου το αφιερώνω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:06 Η bunny έγραψε: #25.147 19-09-08 19:06 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Είναι 9 χρονών και 2 μηνών Πιτ-μπουλ με μπόξερ Αρχισε να κάνει κύκλους συνέχεια γύρω απο τον εαυτό του συνέχεια προς τα δεξιά, η Κατερίνα έχει στεναχωρηθεί παρα πολύ γιατί τον έχει απο εναμιση μηνών Click για ανάπτυξη... Α,το καημένο! Μακάρι να τα καταφέρει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:09 Η moukelis έγραψε: #25.148 19-09-08 19:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γύρω στις 8 το πρωί... θα με πάει ο Μάριος στο αεροδρόμιο... Μπλε μπλε μπλε, μπλε μπλε μπλε πως σου παν καλέ τα μπλέ... το ξέρεις το τραγούδι του Λουκιανου Δωράκι ε?? Σου το αφιερώνω!! Click για ανάπτυξη... Εννοειται,μου το τραγουδουσε η μαμα μικρη.Ηθελε αγορακι,και δεν ηθελε καν να κανει υπερηχο.Ηταν τοσο σιγουρη,που δεν ειχε παρει τιποτα ροζ,και για ενα μηνα αφοτου γεννηθηκα,μου φορουσαν μονο γαλαζιο.Με περνουσαν για αγορακι,ευτυχως αρχισαν να φυτρωνουν οι μπουκλιτσες μου και λυθηκε η παρεξηγηση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:24 Η bunny έγραψε: #25.149 19-09-08 20:24 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αλήθεια?? Δεν έχω δει ποτέ!Καλέ με κοροιδεύεις? Θέλω κι εγώ πολυκατοικία... Ζηλεύω... Click για ανάπτυξη... Πιστέψτε με, δεν είναι και τόσο ωραίες οι πολυκατοικίες.Εγώ μένω σε πολυκατοικία και είναι χάλια. Θα προτιμούσα μια μονοκατοικία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.150 19-09-08 20:40 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Πιστέψτε με, δεν είναι και τόσο ωραίες οι πολυκατοικίες.Εγώ μένω σε πολυκατοικία και είναι χάλια. Θα προτιμούσα μια μονοκατοικία... Click για ανάπτυξη... οχι..εννοούσα την πολυκατοικία - κατασκευή που πουλάνε για γατούλες στο Carefour πάντως όπου και να μένει κανείς καλά είναι μωρέ... αρκεί να το αγαπάς γιατί ζεις με τους αγαπημένους σου ανθρώπους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.151 19-09-08 20:41 Ολα έτοιμα για το αυριανό μου ταξείδι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:49 Η bunny έγραψε: #25.152 19-09-08 20:49 Ε,κάντε μια διευκρήνηση να καταλαβαίνουμε κι εμείς οι άσχετοι!!! Σήμερα κάναμε στον Έλβις ένα ζεστό μπάνιο γιατί αρχίζουν τα κρύα.Μετά τον τυλίξαμε σε μια πετσέτα κι έπειτα τον στεγνώσαμε με πιστολάκι.Το λάτρεψε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:51 Η moukelis έγραψε: #25.153 19-09-08 20:51 Αντε να κοιμηθεις νωρις νωρις Γιουλη μη σε δουν τα μωρα με κυκλους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:56 Ο geo_ttc έγραψε: #25.154 19-09-08 20:56 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ολα έτοιμα για το αυριανό μου ταξείδι Click για ανάπτυξη... Και για που το 'βαλες, να χουμε καλο ερωτημα;..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.155 19-09-08 20:57 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Ε,κάντε μια διευκρήνηση να καταλαβαίνουμε κι εμείς οι άσχετοι!!! Σήμερα κάναμε στον Έλβις ένα ζεστό μπάνιο γιατί αρχίζουν τα κρύα.Μετά τον τυλίξαμε σε μια πετσέτα κι έπειτα τον στεγνώσαμε με πιστολάκι.Το λάτρεψε! Click για ανάπτυξη... Axoυ το γλυκούλι μου.. καλέ σα μωρό το έχετε ε?? Κυκλοφορεί ελεύθερος στο σπίτι ή μένει συνέχεια στο κλουβάκι του? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.156 19-09-08 20:59 Αρχική Δημοσίευση από geo_ttc: Και για που το 'βαλες, να χουμε καλο ερωτημα;..... Click για ανάπτυξη... παιδί μου αγόρι μου μου λείπεις!! Δεν ξέρεις που πάει η μανούλα αύριο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:00 Ο geo_ttc έγραψε: #25.157 19-09-08 21:00 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: παιδί μου αγόρι μου μου λείπεις!! Δεν ξέρεις που πάει η μανούλα αύριο? Click για ανάπτυξη... Θα παει να φερει τη Σεμελη σπιτι, σωστα;..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.158 19-09-08 21:01 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αντε να κοιμηθεις νωρις νωρις Γιουλη μη σε δουν τα μωρα με κυκλους! Click για ανάπτυξη... α...όλα κι όλα 38 38 τέτοια πράγματα εγω δεν έχω.. βέβαια ένα πήλινγκ και μια μασκούλα θα τα χτυπήσω τώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:03 Ο geo_ttc έγραψε: #25.159 19-09-08 21:03 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: α...όλα κι όλα 38 38 τέτοια πράγματα εγω δεν έχω.. βέβαια ένα πήλινγκ και μια μασκούλα θα τα χτυπήσω τώρα Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.160 19-09-08 21:04 Αρχική Δημοσίευση από geo_ttc: Θα παει να φερει τη Σεμελη σπιτι, σωστα;..... Click για ανάπτυξη... οχι..θα φέρει 2 άλλα γατάκια για το Βασίλη και τη Δανάη... το Νοέμβρη η Σεμέλητι να κάνω αγοράκι μου κοιτάω να μαζέψω λεφτάκια να σε φέρω να ζήσεις μαζί μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1256 1257 1258 1259 1260 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1258 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1258 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
τα μωρά μου παίζουν άπαιχτα κυνηγητά μεταξύ τους... καλά με το που θα φερετε τα παιδιά σας στο σπίτι θα σας πρήξω να πάρετε και δεύτερο! Τα βιρμανάκια πάνε πακέτο!! Το ένα μόνο του μαραζώνειΑρχισα κιόλας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:43 Η moukelis έγραψε: #25.145 19-09-08 18:43 Μπλε μπλε μπλε...............Θα σου κάνω πλύση εγκεφάλου! Τι ωρα πετας Γιουλη αυριο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.146 19-09-08 19:03 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μπλε μπλε μπλε...............Θα σου κάνω πλύση εγκεφάλου! Τι ωρα πετας Γιουλη αυριο; Click για ανάπτυξη... Γύρω στις 8 το πρωί... θα με πάει ο Μάριος στο αεροδρόμιο... Μπλε μπλε μπλε, μπλε μπλε μπλε πως σου παν καλέ τα μπλέ... το ξέρεις το τραγούδι του Λουκιανου Δωράκι ε?? Σου το αφιερώνω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:06 Η bunny έγραψε: #25.147 19-09-08 19:06 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Είναι 9 χρονών και 2 μηνών Πιτ-μπουλ με μπόξερ Αρχισε να κάνει κύκλους συνέχεια γύρω απο τον εαυτό του συνέχεια προς τα δεξιά, η Κατερίνα έχει στεναχωρηθεί παρα πολύ γιατί τον έχει απο εναμιση μηνών Click για ανάπτυξη... Α,το καημένο! Μακάρι να τα καταφέρει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:09 Η moukelis έγραψε: #25.148 19-09-08 19:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γύρω στις 8 το πρωί... θα με πάει ο Μάριος στο αεροδρόμιο... Μπλε μπλε μπλε, μπλε μπλε μπλε πως σου παν καλέ τα μπλέ... το ξέρεις το τραγούδι του Λουκιανου Δωράκι ε?? Σου το αφιερώνω!! Click για ανάπτυξη... Εννοειται,μου το τραγουδουσε η μαμα μικρη.Ηθελε αγορακι,και δεν ηθελε καν να κανει υπερηχο.Ηταν τοσο σιγουρη,που δεν ειχε παρει τιποτα ροζ,και για ενα μηνα αφοτου γεννηθηκα,μου φορουσαν μονο γαλαζιο.Με περνουσαν για αγορακι,ευτυχως αρχισαν να φυτρωνουν οι μπουκλιτσες μου και λυθηκε η παρεξηγηση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:24 Η bunny έγραψε: #25.149 19-09-08 20:24 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αλήθεια?? Δεν έχω δει ποτέ!Καλέ με κοροιδεύεις? Θέλω κι εγώ πολυκατοικία... Ζηλεύω... Click για ανάπτυξη... Πιστέψτε με, δεν είναι και τόσο ωραίες οι πολυκατοικίες.Εγώ μένω σε πολυκατοικία και είναι χάλια. Θα προτιμούσα μια μονοκατοικία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.150 19-09-08 20:40 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Πιστέψτε με, δεν είναι και τόσο ωραίες οι πολυκατοικίες.Εγώ μένω σε πολυκατοικία και είναι χάλια. Θα προτιμούσα μια μονοκατοικία... Click για ανάπτυξη... οχι..εννοούσα την πολυκατοικία - κατασκευή που πουλάνε για γατούλες στο Carefour πάντως όπου και να μένει κανείς καλά είναι μωρέ... αρκεί να το αγαπάς γιατί ζεις με τους αγαπημένους σου ανθρώπους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.151 19-09-08 20:41 Ολα έτοιμα για το αυριανό μου ταξείδι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:49 Η bunny έγραψε: #25.152 19-09-08 20:49 Ε,κάντε μια διευκρήνηση να καταλαβαίνουμε κι εμείς οι άσχετοι!!! Σήμερα κάναμε στον Έλβις ένα ζεστό μπάνιο γιατί αρχίζουν τα κρύα.Μετά τον τυλίξαμε σε μια πετσέτα κι έπειτα τον στεγνώσαμε με πιστολάκι.Το λάτρεψε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:51 Η moukelis έγραψε: #25.153 19-09-08 20:51 Αντε να κοιμηθεις νωρις νωρις Γιουλη μη σε δουν τα μωρα με κυκλους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:56 Ο geo_ttc έγραψε: #25.154 19-09-08 20:56 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ολα έτοιμα για το αυριανό μου ταξείδι Click για ανάπτυξη... Και για που το 'βαλες, να χουμε καλο ερωτημα;..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.155 19-09-08 20:57 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Ε,κάντε μια διευκρήνηση να καταλαβαίνουμε κι εμείς οι άσχετοι!!! Σήμερα κάναμε στον Έλβις ένα ζεστό μπάνιο γιατί αρχίζουν τα κρύα.Μετά τον τυλίξαμε σε μια πετσέτα κι έπειτα τον στεγνώσαμε με πιστολάκι.Το λάτρεψε! Click για ανάπτυξη... Axoυ το γλυκούλι μου.. καλέ σα μωρό το έχετε ε?? Κυκλοφορεί ελεύθερος στο σπίτι ή μένει συνέχεια στο κλουβάκι του? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.156 19-09-08 20:59 Αρχική Δημοσίευση από geo_ttc: Και για που το 'βαλες, να χουμε καλο ερωτημα;..... Click για ανάπτυξη... παιδί μου αγόρι μου μου λείπεις!! Δεν ξέρεις που πάει η μανούλα αύριο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:00 Ο geo_ttc έγραψε: #25.157 19-09-08 21:00 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: παιδί μου αγόρι μου μου λείπεις!! Δεν ξέρεις που πάει η μανούλα αύριο? Click για ανάπτυξη... Θα παει να φερει τη Σεμελη σπιτι, σωστα;..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.158 19-09-08 21:01 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αντε να κοιμηθεις νωρις νωρις Γιουλη μη σε δουν τα μωρα με κυκλους! Click για ανάπτυξη... α...όλα κι όλα 38 38 τέτοια πράγματα εγω δεν έχω.. βέβαια ένα πήλινγκ και μια μασκούλα θα τα χτυπήσω τώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:03 Ο geo_ttc έγραψε: #25.159 19-09-08 21:03 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: α...όλα κι όλα 38 38 τέτοια πράγματα εγω δεν έχω.. βέβαια ένα πήλινγκ και μια μασκούλα θα τα χτυπήσω τώρα Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.160 19-09-08 21:04 Αρχική Δημοσίευση από geo_ttc: Θα παει να φερει τη Σεμελη σπιτι, σωστα;..... Click για ανάπτυξη... οχι..θα φέρει 2 άλλα γατάκια για το Βασίλη και τη Δανάη... το Νοέμβρη η Σεμέλητι να κάνω αγοράκι μου κοιτάω να μαζέψω λεφτάκια να σε φέρω να ζήσεις μαζί μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1256 1257 1258 1259 1260 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1258 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1258 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μπλε μπλε μπλε...............Θα σου κάνω πλύση εγκεφάλου! Τι ωρα πετας Γιουλη αυριο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.146 19-09-08 19:03 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μπλε μπλε μπλε...............Θα σου κάνω πλύση εγκεφάλου! Τι ωρα πετας Γιουλη αυριο; Click για ανάπτυξη... Γύρω στις 8 το πρωί... θα με πάει ο Μάριος στο αεροδρόμιο... Μπλε μπλε μπλε, μπλε μπλε μπλε πως σου παν καλέ τα μπλέ... το ξέρεις το τραγούδι του Λουκιανου Δωράκι ε?? Σου το αφιερώνω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:06 Η bunny έγραψε: #25.147 19-09-08 19:06 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Είναι 9 χρονών και 2 μηνών Πιτ-μπουλ με μπόξερ Αρχισε να κάνει κύκλους συνέχεια γύρω απο τον εαυτό του συνέχεια προς τα δεξιά, η Κατερίνα έχει στεναχωρηθεί παρα πολύ γιατί τον έχει απο εναμιση μηνών Click για ανάπτυξη... Α,το καημένο! Μακάρι να τα καταφέρει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:09 Η moukelis έγραψε: #25.148 19-09-08 19:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γύρω στις 8 το πρωί... θα με πάει ο Μάριος στο αεροδρόμιο... Μπλε μπλε μπλε, μπλε μπλε μπλε πως σου παν καλέ τα μπλέ... το ξέρεις το τραγούδι του Λουκιανου Δωράκι ε?? Σου το αφιερώνω!! Click για ανάπτυξη... Εννοειται,μου το τραγουδουσε η μαμα μικρη.Ηθελε αγορακι,και δεν ηθελε καν να κανει υπερηχο.Ηταν τοσο σιγουρη,που δεν ειχε παρει τιποτα ροζ,και για ενα μηνα αφοτου γεννηθηκα,μου φορουσαν μονο γαλαζιο.Με περνουσαν για αγορακι,ευτυχως αρχισαν να φυτρωνουν οι μπουκλιτσες μου και λυθηκε η παρεξηγηση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:24 Η bunny έγραψε: #25.149 19-09-08 20:24 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αλήθεια?? Δεν έχω δει ποτέ!Καλέ με κοροιδεύεις? Θέλω κι εγώ πολυκατοικία... Ζηλεύω... Click για ανάπτυξη... Πιστέψτε με, δεν είναι και τόσο ωραίες οι πολυκατοικίες.Εγώ μένω σε πολυκατοικία και είναι χάλια. Θα προτιμούσα μια μονοκατοικία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.150 19-09-08 20:40 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Πιστέψτε με, δεν είναι και τόσο ωραίες οι πολυκατοικίες.Εγώ μένω σε πολυκατοικία και είναι χάλια. Θα προτιμούσα μια μονοκατοικία... Click για ανάπτυξη... οχι..εννοούσα την πολυκατοικία - κατασκευή που πουλάνε για γατούλες στο Carefour πάντως όπου και να μένει κανείς καλά είναι μωρέ... αρκεί να το αγαπάς γιατί ζεις με τους αγαπημένους σου ανθρώπους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.151 19-09-08 20:41 Ολα έτοιμα για το αυριανό μου ταξείδι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:49 Η bunny έγραψε: #25.152 19-09-08 20:49 Ε,κάντε μια διευκρήνηση να καταλαβαίνουμε κι εμείς οι άσχετοι!!! Σήμερα κάναμε στον Έλβις ένα ζεστό μπάνιο γιατί αρχίζουν τα κρύα.Μετά τον τυλίξαμε σε μια πετσέτα κι έπειτα τον στεγνώσαμε με πιστολάκι.Το λάτρεψε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:51 Η moukelis έγραψε: #25.153 19-09-08 20:51 Αντε να κοιμηθεις νωρις νωρις Γιουλη μη σε δουν τα μωρα με κυκλους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:56 Ο geo_ttc έγραψε: #25.154 19-09-08 20:56 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ολα έτοιμα για το αυριανό μου ταξείδι Click για ανάπτυξη... Και για που το 'βαλες, να χουμε καλο ερωτημα;..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.155 19-09-08 20:57 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Ε,κάντε μια διευκρήνηση να καταλαβαίνουμε κι εμείς οι άσχετοι!!! Σήμερα κάναμε στον Έλβις ένα ζεστό μπάνιο γιατί αρχίζουν τα κρύα.Μετά τον τυλίξαμε σε μια πετσέτα κι έπειτα τον στεγνώσαμε με πιστολάκι.Το λάτρεψε! Click για ανάπτυξη... Axoυ το γλυκούλι μου.. καλέ σα μωρό το έχετε ε?? Κυκλοφορεί ελεύθερος στο σπίτι ή μένει συνέχεια στο κλουβάκι του? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.156 19-09-08 20:59 Αρχική Δημοσίευση από geo_ttc: Και για που το 'βαλες, να χουμε καλο ερωτημα;..... Click για ανάπτυξη... παιδί μου αγόρι μου μου λείπεις!! Δεν ξέρεις που πάει η μανούλα αύριο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:00 Ο geo_ttc έγραψε: #25.157 19-09-08 21:00 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: παιδί μου αγόρι μου μου λείπεις!! Δεν ξέρεις που πάει η μανούλα αύριο? Click για ανάπτυξη... Θα παει να φερει τη Σεμελη σπιτι, σωστα;..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.158 19-09-08 21:01 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αντε να κοιμηθεις νωρις νωρις Γιουλη μη σε δουν τα μωρα με κυκλους! Click για ανάπτυξη... α...όλα κι όλα 38 38 τέτοια πράγματα εγω δεν έχω.. βέβαια ένα πήλινγκ και μια μασκούλα θα τα χτυπήσω τώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:03 Ο geo_ttc έγραψε: #25.159 19-09-08 21:03 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: α...όλα κι όλα 38 38 τέτοια πράγματα εγω δεν έχω.. βέβαια ένα πήλινγκ και μια μασκούλα θα τα χτυπήσω τώρα Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.160 19-09-08 21:04 Αρχική Δημοσίευση από geo_ttc: Θα παει να φερει τη Σεμελη σπιτι, σωστα;..... Click για ανάπτυξη... οχι..θα φέρει 2 άλλα γατάκια για το Βασίλη και τη Δανάη... το Νοέμβρη η Σεμέλητι να κάνω αγοράκι μου κοιτάω να μαζέψω λεφτάκια να σε φέρω να ζήσεις μαζί μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1256 1257 1258 1259 1260 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1258 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1258 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μπλε μπλε μπλε...............Θα σου κάνω πλύση εγκεφάλου! Τι ωρα πετας Γιουλη αυριο; Click για ανάπτυξη... Γύρω στις 8 το πρωί... θα με πάει ο Μάριος στο αεροδρόμιο... Μπλε μπλε μπλε, μπλε μπλε μπλε πως σου παν καλέ τα μπλέ... το ξέρεις το τραγούδι του Λουκιανου Δωράκι ε?? Σου το αφιερώνω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:06 Η bunny έγραψε: #25.147 19-09-08 19:06 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Είναι 9 χρονών και 2 μηνών Πιτ-μπουλ με μπόξερ Αρχισε να κάνει κύκλους συνέχεια γύρω απο τον εαυτό του συνέχεια προς τα δεξιά, η Κατερίνα έχει στεναχωρηθεί παρα πολύ γιατί τον έχει απο εναμιση μηνών Click για ανάπτυξη... Α,το καημένο! Μακάρι να τα καταφέρει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:09 Η moukelis έγραψε: #25.148 19-09-08 19:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γύρω στις 8 το πρωί... θα με πάει ο Μάριος στο αεροδρόμιο... Μπλε μπλε μπλε, μπλε μπλε μπλε πως σου παν καλέ τα μπλέ... το ξέρεις το τραγούδι του Λουκιανου Δωράκι ε?? Σου το αφιερώνω!! Click για ανάπτυξη... Εννοειται,μου το τραγουδουσε η μαμα μικρη.Ηθελε αγορακι,και δεν ηθελε καν να κανει υπερηχο.Ηταν τοσο σιγουρη,που δεν ειχε παρει τιποτα ροζ,και για ενα μηνα αφοτου γεννηθηκα,μου φορουσαν μονο γαλαζιο.Με περνουσαν για αγορακι,ευτυχως αρχισαν να φυτρωνουν οι μπουκλιτσες μου και λυθηκε η παρεξηγηση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:24 Η bunny έγραψε: #25.149 19-09-08 20:24 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αλήθεια?? Δεν έχω δει ποτέ!Καλέ με κοροιδεύεις? Θέλω κι εγώ πολυκατοικία... Ζηλεύω... Click για ανάπτυξη... Πιστέψτε με, δεν είναι και τόσο ωραίες οι πολυκατοικίες.Εγώ μένω σε πολυκατοικία και είναι χάλια. Θα προτιμούσα μια μονοκατοικία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.150 19-09-08 20:40 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Πιστέψτε με, δεν είναι και τόσο ωραίες οι πολυκατοικίες.Εγώ μένω σε πολυκατοικία και είναι χάλια. Θα προτιμούσα μια μονοκατοικία... Click για ανάπτυξη... οχι..εννοούσα την πολυκατοικία - κατασκευή που πουλάνε για γατούλες στο Carefour πάντως όπου και να μένει κανείς καλά είναι μωρέ... αρκεί να το αγαπάς γιατί ζεις με τους αγαπημένους σου ανθρώπους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.151 19-09-08 20:41 Ολα έτοιμα για το αυριανό μου ταξείδι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:49 Η bunny έγραψε: #25.152 19-09-08 20:49 Ε,κάντε μια διευκρήνηση να καταλαβαίνουμε κι εμείς οι άσχετοι!!! Σήμερα κάναμε στον Έλβις ένα ζεστό μπάνιο γιατί αρχίζουν τα κρύα.Μετά τον τυλίξαμε σε μια πετσέτα κι έπειτα τον στεγνώσαμε με πιστολάκι.Το λάτρεψε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:51 Η moukelis έγραψε: #25.153 19-09-08 20:51 Αντε να κοιμηθεις νωρις νωρις Γιουλη μη σε δουν τα μωρα με κυκλους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:56 Ο geo_ttc έγραψε: #25.154 19-09-08 20:56 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ολα έτοιμα για το αυριανό μου ταξείδι Click για ανάπτυξη... Και για που το 'βαλες, να χουμε καλο ερωτημα;..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.155 19-09-08 20:57 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Ε,κάντε μια διευκρήνηση να καταλαβαίνουμε κι εμείς οι άσχετοι!!! Σήμερα κάναμε στον Έλβις ένα ζεστό μπάνιο γιατί αρχίζουν τα κρύα.Μετά τον τυλίξαμε σε μια πετσέτα κι έπειτα τον στεγνώσαμε με πιστολάκι.Το λάτρεψε! Click για ανάπτυξη... Axoυ το γλυκούλι μου.. καλέ σα μωρό το έχετε ε?? Κυκλοφορεί ελεύθερος στο σπίτι ή μένει συνέχεια στο κλουβάκι του? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.156 19-09-08 20:59 Αρχική Δημοσίευση από geo_ttc: Και για που το 'βαλες, να χουμε καλο ερωτημα;..... Click για ανάπτυξη... παιδί μου αγόρι μου μου λείπεις!! Δεν ξέρεις που πάει η μανούλα αύριο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:00 Ο geo_ttc έγραψε: #25.157 19-09-08 21:00 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: παιδί μου αγόρι μου μου λείπεις!! Δεν ξέρεις που πάει η μανούλα αύριο? Click για ανάπτυξη... Θα παει να φερει τη Σεμελη σπιτι, σωστα;..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.158 19-09-08 21:01 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αντε να κοιμηθεις νωρις νωρις Γιουλη μη σε δουν τα μωρα με κυκλους! Click για ανάπτυξη... α...όλα κι όλα 38 38 τέτοια πράγματα εγω δεν έχω.. βέβαια ένα πήλινγκ και μια μασκούλα θα τα χτυπήσω τώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:03 Ο geo_ttc έγραψε: #25.159 19-09-08 21:03 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: α...όλα κι όλα 38 38 τέτοια πράγματα εγω δεν έχω.. βέβαια ένα πήλινγκ και μια μασκούλα θα τα χτυπήσω τώρα Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.160 19-09-08 21:04 Αρχική Δημοσίευση από geo_ttc: Θα παει να φερει τη Σεμελη σπιτι, σωστα;..... Click για ανάπτυξη... οχι..θα φέρει 2 άλλα γατάκια για το Βασίλη και τη Δανάη... το Νοέμβρη η Σεμέλητι να κάνω αγοράκι μου κοιτάω να μαζέψω λεφτάκια να σε φέρω να ζήσεις μαζί μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1256 1257 1258 1259 1260 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1258 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1258 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από erefer: Είναι 9 χρονών και 2 μηνών Πιτ-μπουλ με μπόξερ Αρχισε να κάνει κύκλους συνέχεια γύρω απο τον εαυτό του συνέχεια προς τα δεξιά, η Κατερίνα έχει στεναχωρηθεί παρα πολύ γιατί τον έχει απο εναμιση μηνών Click για ανάπτυξη... Α,το καημένο! Μακάρι να τα καταφέρει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:09 Η moukelis έγραψε: #25.148 19-09-08 19:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γύρω στις 8 το πρωί... θα με πάει ο Μάριος στο αεροδρόμιο... Μπλε μπλε μπλε, μπλε μπλε μπλε πως σου παν καλέ τα μπλέ... το ξέρεις το τραγούδι του Λουκιανου Δωράκι ε?? Σου το αφιερώνω!! Click για ανάπτυξη... Εννοειται,μου το τραγουδουσε η μαμα μικρη.Ηθελε αγορακι,και δεν ηθελε καν να κανει υπερηχο.Ηταν τοσο σιγουρη,που δεν ειχε παρει τιποτα ροζ,και για ενα μηνα αφοτου γεννηθηκα,μου φορουσαν μονο γαλαζιο.Με περνουσαν για αγορακι,ευτυχως αρχισαν να φυτρωνουν οι μπουκλιτσες μου και λυθηκε η παρεξηγηση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:24 Η bunny έγραψε: #25.149 19-09-08 20:24 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αλήθεια?? Δεν έχω δει ποτέ!Καλέ με κοροιδεύεις? Θέλω κι εγώ πολυκατοικία... Ζηλεύω... Click για ανάπτυξη... Πιστέψτε με, δεν είναι και τόσο ωραίες οι πολυκατοικίες.Εγώ μένω σε πολυκατοικία και είναι χάλια. Θα προτιμούσα μια μονοκατοικία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.150 19-09-08 20:40 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Πιστέψτε με, δεν είναι και τόσο ωραίες οι πολυκατοικίες.Εγώ μένω σε πολυκατοικία και είναι χάλια. Θα προτιμούσα μια μονοκατοικία... Click για ανάπτυξη... οχι..εννοούσα την πολυκατοικία - κατασκευή που πουλάνε για γατούλες στο Carefour πάντως όπου και να μένει κανείς καλά είναι μωρέ... αρκεί να το αγαπάς γιατί ζεις με τους αγαπημένους σου ανθρώπους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.151 19-09-08 20:41 Ολα έτοιμα για το αυριανό μου ταξείδι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:49 Η bunny έγραψε: #25.152 19-09-08 20:49 Ε,κάντε μια διευκρήνηση να καταλαβαίνουμε κι εμείς οι άσχετοι!!! Σήμερα κάναμε στον Έλβις ένα ζεστό μπάνιο γιατί αρχίζουν τα κρύα.Μετά τον τυλίξαμε σε μια πετσέτα κι έπειτα τον στεγνώσαμε με πιστολάκι.Το λάτρεψε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:51 Η moukelis έγραψε: #25.153 19-09-08 20:51 Αντε να κοιμηθεις νωρις νωρις Γιουλη μη σε δουν τα μωρα με κυκλους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:56 Ο geo_ttc έγραψε: #25.154 19-09-08 20:56 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ολα έτοιμα για το αυριανό μου ταξείδι Click για ανάπτυξη... Και για που το 'βαλες, να χουμε καλο ερωτημα;..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.155 19-09-08 20:57 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Ε,κάντε μια διευκρήνηση να καταλαβαίνουμε κι εμείς οι άσχετοι!!! Σήμερα κάναμε στον Έλβις ένα ζεστό μπάνιο γιατί αρχίζουν τα κρύα.Μετά τον τυλίξαμε σε μια πετσέτα κι έπειτα τον στεγνώσαμε με πιστολάκι.Το λάτρεψε! Click για ανάπτυξη... Axoυ το γλυκούλι μου.. καλέ σα μωρό το έχετε ε?? Κυκλοφορεί ελεύθερος στο σπίτι ή μένει συνέχεια στο κλουβάκι του? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.156 19-09-08 20:59 Αρχική Δημοσίευση από geo_ttc: Και για που το 'βαλες, να χουμε καλο ερωτημα;..... Click για ανάπτυξη... παιδί μου αγόρι μου μου λείπεις!! Δεν ξέρεις που πάει η μανούλα αύριο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:00 Ο geo_ttc έγραψε: #25.157 19-09-08 21:00 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: παιδί μου αγόρι μου μου λείπεις!! Δεν ξέρεις που πάει η μανούλα αύριο? Click για ανάπτυξη... Θα παει να φερει τη Σεμελη σπιτι, σωστα;..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.158 19-09-08 21:01 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αντε να κοιμηθεις νωρις νωρις Γιουλη μη σε δουν τα μωρα με κυκλους! Click για ανάπτυξη... α...όλα κι όλα 38 38 τέτοια πράγματα εγω δεν έχω.. βέβαια ένα πήλινγκ και μια μασκούλα θα τα χτυπήσω τώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:03 Ο geo_ttc έγραψε: #25.159 19-09-08 21:03 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: α...όλα κι όλα 38 38 τέτοια πράγματα εγω δεν έχω.. βέβαια ένα πήλινγκ και μια μασκούλα θα τα χτυπήσω τώρα Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.160 19-09-08 21:04 Αρχική Δημοσίευση από geo_ttc: Θα παει να φερει τη Σεμελη σπιτι, σωστα;..... Click για ανάπτυξη... οχι..θα φέρει 2 άλλα γατάκια για το Βασίλη και τη Δανάη... το Νοέμβρη η Σεμέλητι να κάνω αγοράκι μου κοιτάω να μαζέψω λεφτάκια να σε φέρω να ζήσεις μαζί μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1256 1257 1258 1259 1260 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1258 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1258 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γύρω στις 8 το πρωί... θα με πάει ο Μάριος στο αεροδρόμιο... Μπλε μπλε μπλε, μπλε μπλε μπλε πως σου παν καλέ τα μπλέ... το ξέρεις το τραγούδι του Λουκιανου Δωράκι ε?? Σου το αφιερώνω!! Click για ανάπτυξη... Εννοειται,μου το τραγουδουσε η μαμα μικρη.Ηθελε αγορακι,και δεν ηθελε καν να κανει υπερηχο.Ηταν τοσο σιγουρη,που δεν ειχε παρει τιποτα ροζ,και για ενα μηνα αφοτου γεννηθηκα,μου φορουσαν μονο γαλαζιο.Με περνουσαν για αγορακι,ευτυχως αρχισαν να φυτρωνουν οι μπουκλιτσες μου και λυθηκε η παρεξηγηση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:24 Η bunny έγραψε: #25.149 19-09-08 20:24 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αλήθεια?? Δεν έχω δει ποτέ!Καλέ με κοροιδεύεις? Θέλω κι εγώ πολυκατοικία... Ζηλεύω... Click για ανάπτυξη... Πιστέψτε με, δεν είναι και τόσο ωραίες οι πολυκατοικίες.Εγώ μένω σε πολυκατοικία και είναι χάλια. Θα προτιμούσα μια μονοκατοικία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.150 19-09-08 20:40 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Πιστέψτε με, δεν είναι και τόσο ωραίες οι πολυκατοικίες.Εγώ μένω σε πολυκατοικία και είναι χάλια. Θα προτιμούσα μια μονοκατοικία... Click για ανάπτυξη... οχι..εννοούσα την πολυκατοικία - κατασκευή που πουλάνε για γατούλες στο Carefour πάντως όπου και να μένει κανείς καλά είναι μωρέ... αρκεί να το αγαπάς γιατί ζεις με τους αγαπημένους σου ανθρώπους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.151 19-09-08 20:41 Ολα έτοιμα για το αυριανό μου ταξείδι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:49 Η bunny έγραψε: #25.152 19-09-08 20:49 Ε,κάντε μια διευκρήνηση να καταλαβαίνουμε κι εμείς οι άσχετοι!!! Σήμερα κάναμε στον Έλβις ένα ζεστό μπάνιο γιατί αρχίζουν τα κρύα.Μετά τον τυλίξαμε σε μια πετσέτα κι έπειτα τον στεγνώσαμε με πιστολάκι.Το λάτρεψε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:51 Η moukelis έγραψε: #25.153 19-09-08 20:51 Αντε να κοιμηθεις νωρις νωρις Γιουλη μη σε δουν τα μωρα με κυκλους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:56 Ο geo_ttc έγραψε: #25.154 19-09-08 20:56 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ολα έτοιμα για το αυριανό μου ταξείδι Click για ανάπτυξη... Και για που το 'βαλες, να χουμε καλο ερωτημα;..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.155 19-09-08 20:57 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Ε,κάντε μια διευκρήνηση να καταλαβαίνουμε κι εμείς οι άσχετοι!!! Σήμερα κάναμε στον Έλβις ένα ζεστό μπάνιο γιατί αρχίζουν τα κρύα.Μετά τον τυλίξαμε σε μια πετσέτα κι έπειτα τον στεγνώσαμε με πιστολάκι.Το λάτρεψε! Click για ανάπτυξη... Axoυ το γλυκούλι μου.. καλέ σα μωρό το έχετε ε?? Κυκλοφορεί ελεύθερος στο σπίτι ή μένει συνέχεια στο κλουβάκι του? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.156 19-09-08 20:59 Αρχική Δημοσίευση από geo_ttc: Και για που το 'βαλες, να χουμε καλο ερωτημα;..... Click για ανάπτυξη... παιδί μου αγόρι μου μου λείπεις!! Δεν ξέρεις που πάει η μανούλα αύριο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:00 Ο geo_ttc έγραψε: #25.157 19-09-08 21:00 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: παιδί μου αγόρι μου μου λείπεις!! Δεν ξέρεις που πάει η μανούλα αύριο? Click για ανάπτυξη... Θα παει να φερει τη Σεμελη σπιτι, σωστα;..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.158 19-09-08 21:01 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αντε να κοιμηθεις νωρις νωρις Γιουλη μη σε δουν τα μωρα με κυκλους! Click για ανάπτυξη... α...όλα κι όλα 38 38 τέτοια πράγματα εγω δεν έχω.. βέβαια ένα πήλινγκ και μια μασκούλα θα τα χτυπήσω τώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:03 Ο geo_ttc έγραψε: #25.159 19-09-08 21:03 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: α...όλα κι όλα 38 38 τέτοια πράγματα εγω δεν έχω.. βέβαια ένα πήλινγκ και μια μασκούλα θα τα χτυπήσω τώρα Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.160 19-09-08 21:04 Αρχική Δημοσίευση από geo_ttc: Θα παει να φερει τη Σεμελη σπιτι, σωστα;..... Click για ανάπτυξη... οχι..θα φέρει 2 άλλα γατάκια για το Βασίλη και τη Δανάη... το Νοέμβρη η Σεμέλητι να κάνω αγοράκι μου κοιτάω να μαζέψω λεφτάκια να σε φέρω να ζήσεις μαζί μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1256 1257 1258 1259 1260 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1258 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1258 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αλήθεια?? Δεν έχω δει ποτέ!Καλέ με κοροιδεύεις? Θέλω κι εγώ πολυκατοικία... Ζηλεύω... Click για ανάπτυξη... Πιστέψτε με, δεν είναι και τόσο ωραίες οι πολυκατοικίες.Εγώ μένω σε πολυκατοικία και είναι χάλια. Θα προτιμούσα μια μονοκατοικία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.150 19-09-08 20:40 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Πιστέψτε με, δεν είναι και τόσο ωραίες οι πολυκατοικίες.Εγώ μένω σε πολυκατοικία και είναι χάλια. Θα προτιμούσα μια μονοκατοικία... Click για ανάπτυξη... οχι..εννοούσα την πολυκατοικία - κατασκευή που πουλάνε για γατούλες στο Carefour πάντως όπου και να μένει κανείς καλά είναι μωρέ... αρκεί να το αγαπάς γιατί ζεις με τους αγαπημένους σου ανθρώπους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.151 19-09-08 20:41 Ολα έτοιμα για το αυριανό μου ταξείδι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:49 Η bunny έγραψε: #25.152 19-09-08 20:49 Ε,κάντε μια διευκρήνηση να καταλαβαίνουμε κι εμείς οι άσχετοι!!! Σήμερα κάναμε στον Έλβις ένα ζεστό μπάνιο γιατί αρχίζουν τα κρύα.Μετά τον τυλίξαμε σε μια πετσέτα κι έπειτα τον στεγνώσαμε με πιστολάκι.Το λάτρεψε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:51 Η moukelis έγραψε: #25.153 19-09-08 20:51 Αντε να κοιμηθεις νωρις νωρις Γιουλη μη σε δουν τα μωρα με κυκλους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:56 Ο geo_ttc έγραψε: #25.154 19-09-08 20:56 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ολα έτοιμα για το αυριανό μου ταξείδι Click για ανάπτυξη... Και για που το 'βαλες, να χουμε καλο ερωτημα;..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.155 19-09-08 20:57 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Ε,κάντε μια διευκρήνηση να καταλαβαίνουμε κι εμείς οι άσχετοι!!! Σήμερα κάναμε στον Έλβις ένα ζεστό μπάνιο γιατί αρχίζουν τα κρύα.Μετά τον τυλίξαμε σε μια πετσέτα κι έπειτα τον στεγνώσαμε με πιστολάκι.Το λάτρεψε! Click για ανάπτυξη... Axoυ το γλυκούλι μου.. καλέ σα μωρό το έχετε ε?? Κυκλοφορεί ελεύθερος στο σπίτι ή μένει συνέχεια στο κλουβάκι του? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.156 19-09-08 20:59 Αρχική Δημοσίευση από geo_ttc: Και για που το 'βαλες, να χουμε καλο ερωτημα;..... Click για ανάπτυξη... παιδί μου αγόρι μου μου λείπεις!! Δεν ξέρεις που πάει η μανούλα αύριο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:00 Ο geo_ttc έγραψε: #25.157 19-09-08 21:00 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: παιδί μου αγόρι μου μου λείπεις!! Δεν ξέρεις που πάει η μανούλα αύριο? Click για ανάπτυξη... Θα παει να φερει τη Σεμελη σπιτι, σωστα;..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.158 19-09-08 21:01 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αντε να κοιμηθεις νωρις νωρις Γιουλη μη σε δουν τα μωρα με κυκλους! Click για ανάπτυξη... α...όλα κι όλα 38 38 τέτοια πράγματα εγω δεν έχω.. βέβαια ένα πήλινγκ και μια μασκούλα θα τα χτυπήσω τώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:03 Ο geo_ttc έγραψε: #25.159 19-09-08 21:03 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: α...όλα κι όλα 38 38 τέτοια πράγματα εγω δεν έχω.. βέβαια ένα πήλινγκ και μια μασκούλα θα τα χτυπήσω τώρα Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.160 19-09-08 21:04 Αρχική Δημοσίευση από geo_ttc: Θα παει να φερει τη Σεμελη σπιτι, σωστα;..... Click για ανάπτυξη... οχι..θα φέρει 2 άλλα γατάκια για το Βασίλη και τη Δανάη... το Νοέμβρη η Σεμέλητι να κάνω αγοράκι μου κοιτάω να μαζέψω λεφτάκια να σε φέρω να ζήσεις μαζί μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1256 1257 1258 1259 1260 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1258 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1258 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από bunny: Πιστέψτε με, δεν είναι και τόσο ωραίες οι πολυκατοικίες.Εγώ μένω σε πολυκατοικία και είναι χάλια. Θα προτιμούσα μια μονοκατοικία... Click για ανάπτυξη... οχι..εννοούσα την πολυκατοικία - κατασκευή που πουλάνε για γατούλες στο Carefour πάντως όπου και να μένει κανείς καλά είναι μωρέ... αρκεί να το αγαπάς γιατί ζεις με τους αγαπημένους σου ανθρώπους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.151 19-09-08 20:41 Ολα έτοιμα για το αυριανό μου ταξείδι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:49 Η bunny έγραψε: #25.152 19-09-08 20:49 Ε,κάντε μια διευκρήνηση να καταλαβαίνουμε κι εμείς οι άσχετοι!!! Σήμερα κάναμε στον Έλβις ένα ζεστό μπάνιο γιατί αρχίζουν τα κρύα.Μετά τον τυλίξαμε σε μια πετσέτα κι έπειτα τον στεγνώσαμε με πιστολάκι.Το λάτρεψε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:51 Η moukelis έγραψε: #25.153 19-09-08 20:51 Αντε να κοιμηθεις νωρις νωρις Γιουλη μη σε δουν τα μωρα με κυκλους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:56 Ο geo_ttc έγραψε: #25.154 19-09-08 20:56 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ολα έτοιμα για το αυριανό μου ταξείδι Click για ανάπτυξη... Και για που το 'βαλες, να χουμε καλο ερωτημα;..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.155 19-09-08 20:57 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Ε,κάντε μια διευκρήνηση να καταλαβαίνουμε κι εμείς οι άσχετοι!!! Σήμερα κάναμε στον Έλβις ένα ζεστό μπάνιο γιατί αρχίζουν τα κρύα.Μετά τον τυλίξαμε σε μια πετσέτα κι έπειτα τον στεγνώσαμε με πιστολάκι.Το λάτρεψε! Click για ανάπτυξη... Axoυ το γλυκούλι μου.. καλέ σα μωρό το έχετε ε?? Κυκλοφορεί ελεύθερος στο σπίτι ή μένει συνέχεια στο κλουβάκι του? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.156 19-09-08 20:59 Αρχική Δημοσίευση από geo_ttc: Και για που το 'βαλες, να χουμε καλο ερωτημα;..... Click για ανάπτυξη... παιδί μου αγόρι μου μου λείπεις!! Δεν ξέρεις που πάει η μανούλα αύριο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:00 Ο geo_ttc έγραψε: #25.157 19-09-08 21:00 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: παιδί μου αγόρι μου μου λείπεις!! Δεν ξέρεις που πάει η μανούλα αύριο? Click για ανάπτυξη... Θα παει να φερει τη Σεμελη σπιτι, σωστα;..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.158 19-09-08 21:01 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αντε να κοιμηθεις νωρις νωρις Γιουλη μη σε δουν τα μωρα με κυκλους! Click για ανάπτυξη... α...όλα κι όλα 38 38 τέτοια πράγματα εγω δεν έχω.. βέβαια ένα πήλινγκ και μια μασκούλα θα τα χτυπήσω τώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:03 Ο geo_ttc έγραψε: #25.159 19-09-08 21:03 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: α...όλα κι όλα 38 38 τέτοια πράγματα εγω δεν έχω.. βέβαια ένα πήλινγκ και μια μασκούλα θα τα χτυπήσω τώρα Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.160 19-09-08 21:04 Αρχική Δημοσίευση από geo_ttc: Θα παει να φερει τη Σεμελη σπιτι, σωστα;..... Click για ανάπτυξη... οχι..θα φέρει 2 άλλα γατάκια για το Βασίλη και τη Δανάη... το Νοέμβρη η Σεμέλητι να κάνω αγοράκι μου κοιτάω να μαζέψω λεφτάκια να σε φέρω να ζήσεις μαζί μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1256 1257 1258 1259 1260 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1258 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1258 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ολα έτοιμα για το αυριανό μου ταξείδι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:49 Η bunny έγραψε: #25.152 19-09-08 20:49 Ε,κάντε μια διευκρήνηση να καταλαβαίνουμε κι εμείς οι άσχετοι!!! Σήμερα κάναμε στον Έλβις ένα ζεστό μπάνιο γιατί αρχίζουν τα κρύα.Μετά τον τυλίξαμε σε μια πετσέτα κι έπειτα τον στεγνώσαμε με πιστολάκι.Το λάτρεψε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:51 Η moukelis έγραψε: #25.153 19-09-08 20:51 Αντε να κοιμηθεις νωρις νωρις Γιουλη μη σε δουν τα μωρα με κυκλους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:56 Ο geo_ttc έγραψε: #25.154 19-09-08 20:56 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ολα έτοιμα για το αυριανό μου ταξείδι Click για ανάπτυξη... Και για που το 'βαλες, να χουμε καλο ερωτημα;..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.155 19-09-08 20:57 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Ε,κάντε μια διευκρήνηση να καταλαβαίνουμε κι εμείς οι άσχετοι!!! Σήμερα κάναμε στον Έλβις ένα ζεστό μπάνιο γιατί αρχίζουν τα κρύα.Μετά τον τυλίξαμε σε μια πετσέτα κι έπειτα τον στεγνώσαμε με πιστολάκι.Το λάτρεψε! Click για ανάπτυξη... Axoυ το γλυκούλι μου.. καλέ σα μωρό το έχετε ε?? Κυκλοφορεί ελεύθερος στο σπίτι ή μένει συνέχεια στο κλουβάκι του? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.156 19-09-08 20:59 Αρχική Δημοσίευση από geo_ttc: Και για που το 'βαλες, να χουμε καλο ερωτημα;..... Click για ανάπτυξη... παιδί μου αγόρι μου μου λείπεις!! Δεν ξέρεις που πάει η μανούλα αύριο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:00 Ο geo_ttc έγραψε: #25.157 19-09-08 21:00 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: παιδί μου αγόρι μου μου λείπεις!! Δεν ξέρεις που πάει η μανούλα αύριο? Click για ανάπτυξη... Θα παει να φερει τη Σεμελη σπιτι, σωστα;..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.158 19-09-08 21:01 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αντε να κοιμηθεις νωρις νωρις Γιουλη μη σε δουν τα μωρα με κυκλους! Click για ανάπτυξη... α...όλα κι όλα 38 38 τέτοια πράγματα εγω δεν έχω.. βέβαια ένα πήλινγκ και μια μασκούλα θα τα χτυπήσω τώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:03 Ο geo_ttc έγραψε: #25.159 19-09-08 21:03 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: α...όλα κι όλα 38 38 τέτοια πράγματα εγω δεν έχω.. βέβαια ένα πήλινγκ και μια μασκούλα θα τα χτυπήσω τώρα Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.160 19-09-08 21:04 Αρχική Δημοσίευση από geo_ttc: Θα παει να φερει τη Σεμελη σπιτι, σωστα;..... Click για ανάπτυξη... οχι..θα φέρει 2 άλλα γατάκια για το Βασίλη και τη Δανάη... το Νοέμβρη η Σεμέλητι να κάνω αγοράκι μου κοιτάω να μαζέψω λεφτάκια να σε φέρω να ζήσεις μαζί μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1256 1257 1258 1259 1260 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1258 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1258 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ε,κάντε μια διευκρήνηση να καταλαβαίνουμε κι εμείς οι άσχετοι!!! Σήμερα κάναμε στον Έλβις ένα ζεστό μπάνιο γιατί αρχίζουν τα κρύα.Μετά τον τυλίξαμε σε μια πετσέτα κι έπειτα τον στεγνώσαμε με πιστολάκι.Το λάτρεψε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:51 Η moukelis έγραψε: #25.153 19-09-08 20:51 Αντε να κοιμηθεις νωρις νωρις Γιουλη μη σε δουν τα μωρα με κυκλους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:56 Ο geo_ttc έγραψε: #25.154 19-09-08 20:56 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ολα έτοιμα για το αυριανό μου ταξείδι Click για ανάπτυξη... Και για που το 'βαλες, να χουμε καλο ερωτημα;..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.155 19-09-08 20:57 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Ε,κάντε μια διευκρήνηση να καταλαβαίνουμε κι εμείς οι άσχετοι!!! Σήμερα κάναμε στον Έλβις ένα ζεστό μπάνιο γιατί αρχίζουν τα κρύα.Μετά τον τυλίξαμε σε μια πετσέτα κι έπειτα τον στεγνώσαμε με πιστολάκι.Το λάτρεψε! Click για ανάπτυξη... Axoυ το γλυκούλι μου.. καλέ σα μωρό το έχετε ε?? Κυκλοφορεί ελεύθερος στο σπίτι ή μένει συνέχεια στο κλουβάκι του? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.156 19-09-08 20:59 Αρχική Δημοσίευση από geo_ttc: Και για που το 'βαλες, να χουμε καλο ερωτημα;..... Click για ανάπτυξη... παιδί μου αγόρι μου μου λείπεις!! Δεν ξέρεις που πάει η μανούλα αύριο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:00 Ο geo_ttc έγραψε: #25.157 19-09-08 21:00 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: παιδί μου αγόρι μου μου λείπεις!! Δεν ξέρεις που πάει η μανούλα αύριο? Click για ανάπτυξη... Θα παει να φερει τη Σεμελη σπιτι, σωστα;..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.158 19-09-08 21:01 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αντε να κοιμηθεις νωρις νωρις Γιουλη μη σε δουν τα μωρα με κυκλους! Click για ανάπτυξη... α...όλα κι όλα 38 38 τέτοια πράγματα εγω δεν έχω.. βέβαια ένα πήλινγκ και μια μασκούλα θα τα χτυπήσω τώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:03 Ο geo_ttc έγραψε: #25.159 19-09-08 21:03 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: α...όλα κι όλα 38 38 τέτοια πράγματα εγω δεν έχω.. βέβαια ένα πήλινγκ και μια μασκούλα θα τα χτυπήσω τώρα Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.160 19-09-08 21:04 Αρχική Δημοσίευση από geo_ttc: Θα παει να φερει τη Σεμελη σπιτι, σωστα;..... Click για ανάπτυξη... οχι..θα φέρει 2 άλλα γατάκια για το Βασίλη και τη Δανάη... το Νοέμβρη η Σεμέλητι να κάνω αγοράκι μου κοιτάω να μαζέψω λεφτάκια να σε φέρω να ζήσεις μαζί μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1256 1257 1258 1259 1260 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1258 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1258 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αντε να κοιμηθεις νωρις νωρις Γιουλη μη σε δουν τα μωρα με κυκλους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:56 Ο geo_ttc έγραψε: #25.154 19-09-08 20:56 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ολα έτοιμα για το αυριανό μου ταξείδι Click για ανάπτυξη... Και για που το 'βαλες, να χουμε καλο ερωτημα;..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.155 19-09-08 20:57 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Ε,κάντε μια διευκρήνηση να καταλαβαίνουμε κι εμείς οι άσχετοι!!! Σήμερα κάναμε στον Έλβις ένα ζεστό μπάνιο γιατί αρχίζουν τα κρύα.Μετά τον τυλίξαμε σε μια πετσέτα κι έπειτα τον στεγνώσαμε με πιστολάκι.Το λάτρεψε! Click για ανάπτυξη... Axoυ το γλυκούλι μου.. καλέ σα μωρό το έχετε ε?? Κυκλοφορεί ελεύθερος στο σπίτι ή μένει συνέχεια στο κλουβάκι του? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.156 19-09-08 20:59 Αρχική Δημοσίευση από geo_ttc: Και για που το 'βαλες, να χουμε καλο ερωτημα;..... Click για ανάπτυξη... παιδί μου αγόρι μου μου λείπεις!! Δεν ξέρεις που πάει η μανούλα αύριο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:00 Ο geo_ttc έγραψε: #25.157 19-09-08 21:00 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: παιδί μου αγόρι μου μου λείπεις!! Δεν ξέρεις που πάει η μανούλα αύριο? Click για ανάπτυξη... Θα παει να φερει τη Σεμελη σπιτι, σωστα;..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.158 19-09-08 21:01 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αντε να κοιμηθεις νωρις νωρις Γιουλη μη σε δουν τα μωρα με κυκλους! Click για ανάπτυξη... α...όλα κι όλα 38 38 τέτοια πράγματα εγω δεν έχω.. βέβαια ένα πήλινγκ και μια μασκούλα θα τα χτυπήσω τώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:03 Ο geo_ttc έγραψε: #25.159 19-09-08 21:03 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: α...όλα κι όλα 38 38 τέτοια πράγματα εγω δεν έχω.. βέβαια ένα πήλινγκ και μια μασκούλα θα τα χτυπήσω τώρα Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.160 19-09-08 21:04 Αρχική Δημοσίευση από geo_ttc: Θα παει να φερει τη Σεμελη σπιτι, σωστα;..... Click για ανάπτυξη... οχι..θα φέρει 2 άλλα γατάκια για το Βασίλη και τη Δανάη... το Νοέμβρη η Σεμέλητι να κάνω αγοράκι μου κοιτάω να μαζέψω λεφτάκια να σε φέρω να ζήσεις μαζί μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1256 1257 1258 1259 1260 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1258 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1258 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ολα έτοιμα για το αυριανό μου ταξείδι Click για ανάπτυξη... Και για που το 'βαλες, να χουμε καλο ερωτημα;..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.155 19-09-08 20:57 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Ε,κάντε μια διευκρήνηση να καταλαβαίνουμε κι εμείς οι άσχετοι!!! Σήμερα κάναμε στον Έλβις ένα ζεστό μπάνιο γιατί αρχίζουν τα κρύα.Μετά τον τυλίξαμε σε μια πετσέτα κι έπειτα τον στεγνώσαμε με πιστολάκι.Το λάτρεψε! Click για ανάπτυξη... Axoυ το γλυκούλι μου.. καλέ σα μωρό το έχετε ε?? Κυκλοφορεί ελεύθερος στο σπίτι ή μένει συνέχεια στο κλουβάκι του? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.156 19-09-08 20:59 Αρχική Δημοσίευση από geo_ttc: Και για που το 'βαλες, να χουμε καλο ερωτημα;..... Click για ανάπτυξη... παιδί μου αγόρι μου μου λείπεις!! Δεν ξέρεις που πάει η μανούλα αύριο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:00 Ο geo_ttc έγραψε: #25.157 19-09-08 21:00 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: παιδί μου αγόρι μου μου λείπεις!! Δεν ξέρεις που πάει η μανούλα αύριο? Click για ανάπτυξη... Θα παει να φερει τη Σεμελη σπιτι, σωστα;..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.158 19-09-08 21:01 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αντε να κοιμηθεις νωρις νωρις Γιουλη μη σε δουν τα μωρα με κυκλους! Click για ανάπτυξη... α...όλα κι όλα 38 38 τέτοια πράγματα εγω δεν έχω.. βέβαια ένα πήλινγκ και μια μασκούλα θα τα χτυπήσω τώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:03 Ο geo_ttc έγραψε: #25.159 19-09-08 21:03 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: α...όλα κι όλα 38 38 τέτοια πράγματα εγω δεν έχω.. βέβαια ένα πήλινγκ και μια μασκούλα θα τα χτυπήσω τώρα Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.160 19-09-08 21:04 Αρχική Δημοσίευση από geo_ttc: Θα παει να φερει τη Σεμελη σπιτι, σωστα;..... Click για ανάπτυξη... οχι..θα φέρει 2 άλλα γατάκια για το Βασίλη και τη Δανάη... το Νοέμβρη η Σεμέλητι να κάνω αγοράκι μου κοιτάω να μαζέψω λεφτάκια να σε φέρω να ζήσεις μαζί μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1256 1257 1258 1259 1260 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1258 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1258 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από bunny: Ε,κάντε μια διευκρήνηση να καταλαβαίνουμε κι εμείς οι άσχετοι!!! Σήμερα κάναμε στον Έλβις ένα ζεστό μπάνιο γιατί αρχίζουν τα κρύα.Μετά τον τυλίξαμε σε μια πετσέτα κι έπειτα τον στεγνώσαμε με πιστολάκι.Το λάτρεψε! Click για ανάπτυξη... Axoυ το γλυκούλι μου.. καλέ σα μωρό το έχετε ε?? Κυκλοφορεί ελεύθερος στο σπίτι ή μένει συνέχεια στο κλουβάκι του? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.156 19-09-08 20:59 Αρχική Δημοσίευση από geo_ttc: Και για που το 'βαλες, να χουμε καλο ερωτημα;..... Click για ανάπτυξη... παιδί μου αγόρι μου μου λείπεις!! Δεν ξέρεις που πάει η μανούλα αύριο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:00 Ο geo_ttc έγραψε: #25.157 19-09-08 21:00 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: παιδί μου αγόρι μου μου λείπεις!! Δεν ξέρεις που πάει η μανούλα αύριο? Click για ανάπτυξη... Θα παει να φερει τη Σεμελη σπιτι, σωστα;..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.158 19-09-08 21:01 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αντε να κοιμηθεις νωρις νωρις Γιουλη μη σε δουν τα μωρα με κυκλους! Click για ανάπτυξη... α...όλα κι όλα 38 38 τέτοια πράγματα εγω δεν έχω.. βέβαια ένα πήλινγκ και μια μασκούλα θα τα χτυπήσω τώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:03 Ο geo_ttc έγραψε: #25.159 19-09-08 21:03 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: α...όλα κι όλα 38 38 τέτοια πράγματα εγω δεν έχω.. βέβαια ένα πήλινγκ και μια μασκούλα θα τα χτυπήσω τώρα Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.160 19-09-08 21:04 Αρχική Δημοσίευση από geo_ttc: Θα παει να φερει τη Σεμελη σπιτι, σωστα;..... Click για ανάπτυξη... οχι..θα φέρει 2 άλλα γατάκια για το Βασίλη και τη Δανάη... το Νοέμβρη η Σεμέλητι να κάνω αγοράκι μου κοιτάω να μαζέψω λεφτάκια να σε φέρω να ζήσεις μαζί μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1256 1257 1258 1259 1260 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1258 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1258 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από geo_ttc: Και για που το 'βαλες, να χουμε καλο ερωτημα;..... Click για ανάπτυξη... παιδί μου αγόρι μου μου λείπεις!! Δεν ξέρεις που πάει η μανούλα αύριο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:00 Ο geo_ttc έγραψε: #25.157 19-09-08 21:00 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: παιδί μου αγόρι μου μου λείπεις!! Δεν ξέρεις που πάει η μανούλα αύριο? Click για ανάπτυξη... Θα παει να φερει τη Σεμελη σπιτι, σωστα;..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.158 19-09-08 21:01 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αντε να κοιμηθεις νωρις νωρις Γιουλη μη σε δουν τα μωρα με κυκλους! Click για ανάπτυξη... α...όλα κι όλα 38 38 τέτοια πράγματα εγω δεν έχω.. βέβαια ένα πήλινγκ και μια μασκούλα θα τα χτυπήσω τώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:03 Ο geo_ttc έγραψε: #25.159 19-09-08 21:03 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: α...όλα κι όλα 38 38 τέτοια πράγματα εγω δεν έχω.. βέβαια ένα πήλινγκ και μια μασκούλα θα τα χτυπήσω τώρα Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.160 19-09-08 21:04 Αρχική Δημοσίευση από geo_ttc: Θα παει να φερει τη Σεμελη σπιτι, σωστα;..... Click για ανάπτυξη... οχι..θα φέρει 2 άλλα γατάκια για το Βασίλη και τη Δανάη... το Νοέμβρη η Σεμέλητι να κάνω αγοράκι μου κοιτάω να μαζέψω λεφτάκια να σε φέρω να ζήσεις μαζί μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1256 1257 1258 1259 1260 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1258 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1258 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: παιδί μου αγόρι μου μου λείπεις!! Δεν ξέρεις που πάει η μανούλα αύριο? Click για ανάπτυξη... Θα παει να φερει τη Σεμελη σπιτι, σωστα;..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.158 19-09-08 21:01 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αντε να κοιμηθεις νωρις νωρις Γιουλη μη σε δουν τα μωρα με κυκλους! Click για ανάπτυξη... α...όλα κι όλα 38 38 τέτοια πράγματα εγω δεν έχω.. βέβαια ένα πήλινγκ και μια μασκούλα θα τα χτυπήσω τώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:03 Ο geo_ttc έγραψε: #25.159 19-09-08 21:03 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: α...όλα κι όλα 38 38 τέτοια πράγματα εγω δεν έχω.. βέβαια ένα πήλινγκ και μια μασκούλα θα τα χτυπήσω τώρα Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.160 19-09-08 21:04 Αρχική Δημοσίευση από geo_ttc: Θα παει να φερει τη Σεμελη σπιτι, σωστα;..... Click για ανάπτυξη... οχι..θα φέρει 2 άλλα γατάκια για το Βασίλη και τη Δανάη... το Νοέμβρη η Σεμέλητι να κάνω αγοράκι μου κοιτάω να μαζέψω λεφτάκια να σε φέρω να ζήσεις μαζί μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1256 1257 1258 1259 1260 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1258 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1258 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αντε να κοιμηθεις νωρις νωρις Γιουλη μη σε δουν τα μωρα με κυκλους! Click για ανάπτυξη... α...όλα κι όλα 38 38 τέτοια πράγματα εγω δεν έχω.. βέβαια ένα πήλινγκ και μια μασκούλα θα τα χτυπήσω τώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:03 Ο geo_ttc έγραψε: #25.159 19-09-08 21:03 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: α...όλα κι όλα 38 38 τέτοια πράγματα εγω δεν έχω.. βέβαια ένα πήλινγκ και μια μασκούλα θα τα χτυπήσω τώρα Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.160 19-09-08 21:04 Αρχική Δημοσίευση από geo_ttc: Θα παει να φερει τη Σεμελη σπιτι, σωστα;..... Click για ανάπτυξη... οχι..θα φέρει 2 άλλα γατάκια για το Βασίλη και τη Δανάη... το Νοέμβρη η Σεμέλητι να κάνω αγοράκι μου κοιτάω να μαζέψω λεφτάκια να σε φέρω να ζήσεις μαζί μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1256 1257 1258 1259 1260 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1258 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1258 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: α...όλα κι όλα 38 38 τέτοια πράγματα εγω δεν έχω.. βέβαια ένα πήλινγκ και μια μασκούλα θα τα χτυπήσω τώρα Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.160 19-09-08 21:04 Αρχική Δημοσίευση από geo_ttc: Θα παει να φερει τη Σεμελη σπιτι, σωστα;..... Click για ανάπτυξη... οχι..θα φέρει 2 άλλα γατάκια για το Βασίλη και τη Δανάη... το Νοέμβρη η Σεμέλητι να κάνω αγοράκι μου κοιτάω να μαζέψω λεφτάκια να σε φέρω να ζήσεις μαζί μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από geo_ttc: Θα παει να φερει τη Σεμελη σπιτι, σωστα;..... Click για ανάπτυξη... οχι..θα φέρει 2 άλλα γατάκια για το Βασίλη και τη Δανάη... το Νοέμβρη η Σεμέλητι να κάνω αγοράκι μου κοιτάω να μαζέψω λεφτάκια να σε φέρω να ζήσεις μαζί μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.