ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.161 19-09-08 21:05 Αρχική Δημοσίευση από geo_ttc: Click για ανάπτυξη... γιατί γελάς αγόρι μου δεν είναι όμορφη η μαμά? ασχετα αν εσύ πήρες την εξωτική γοητεία του πατέρα σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:08 Ο geo_ttc έγραψε: #25.162 19-09-08 21:08 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: οχι..θα φέρει 2 άλλα γατάκια για το Βασίλη και τη Δανάη... το Νοέμβρη η Σεμέλητι να κάνω αγοράκι μου κοιτάω να μαζέψω λεφτάκια να σε φέρω να ζήσεις μαζί μου Click για ανάπτυξη... Ενα λαθακι εκανα κι εγω... Καλο σου ταξιδι!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:09 Η moukelis έγραψε: #25.163 19-09-08 21:09 Ε ναι ντροπη,θα εισαι η πρωτη βιρμανομαμα που θα δουν,να μην εισαι ευπαρουσιαστη;Τι ωρα φτανεις;Θα πας αυριο κιολας στο εκτροφειο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:09 Ο geo_ttc έγραψε: #25.164 19-09-08 21:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: γιατί γελάς αγόρι μου δεν είναι όμορφη η μαμά? ασχετα αν εσύ πήρες την εξωτική γοητεία του πατέρα σου Click για ανάπτυξη... Κουκλαρα ειναι η μαμα φυσικα!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:15 Ο geo_ttc έγραψε: #25.165 19-09-08 21:15 Αρχική Δημοσίευση από geo_ttc: Κουκλαρα ειναι η μαμα φυσικα!!!!!! Click για ανάπτυξη... Αφου εχουμε το ιδιο DNA!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.166 19-09-08 21:22 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ε ναι ντροπη,θα εισαι η πρωτη βιρμανομαμα που θα δουν,να μην εισαι ευπαρουσιαστη;Τι ωρα φτανεις;Θα πας αυριο κιολας στο εκτροφειο; Click για ανάπτυξη... φτάνω στις δώδεκα παρά τέταρτο το μεσημέρι θα πάμε στο σπίτι τους όπου φυσικά είναι και το εκτροφείο. Θα με ξεναγήσουν στο εκτροφείο και θα ζουλήξω άπειρα βιρμανάκια!! το βράδυ έχουν κλείσει τραπέζι σε ένα βαυαρέζικο εστιατόριο. Μετά θα πάμε σε μια συναυλία που γίνεται στη πολη τους και μου είπαν ότι θα είναι πολύ ενδιαφέρουσα γιατί θα έχει ήχους απ'όλο το κόσμο! Τη Κυριακή πετάμε με τα χνουδωτούλια στις 12 το μεσημεράκι ...στις 6 το απόγευμα φτάνουμε Αθήνα! (ειναι η διαφορά της ώρας που το κάνει να φαίνεται μεγάλο το ταξείδι).. εκεί θα είναι συγκεντρωμένοι οι Birmaniacs όπου ετοιμάζουν πανηγυρική υποδοχή μαζί με όλο το δημοσιογραφικό κόσμο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.167 19-09-08 21:25 Αρχική Δημοσίευση από geo_ttc: Ενα λαθακι εκανα κι εγω... Καλο σου ταξιδι!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ Γιώργο και σου υπόσχομαι τα Χριστούγεννα που θα πάω στο Buenos Aires να σε πάρω μαζί μου να γνωρίσεις το πατέρα σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:26 Η moukelis έγραψε: #25.168 19-09-08 21:26 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: φτάνω στις δώδεκα παρά τέταρτο το μεσημέρι θα πάμε στο σπίτι τους όπου φυσικά είναι και το εκτροφείο. Θα με ξεναγήσουν στο εκτροφείο και θα ζουλήξω άπειρα βιρμανάκια!! το βράδυ έχουν κλείσει τραπέζι σε ένα βαυαρέζικο εστιατόριο. Μετά θα πάμε σε μια συναυλία που γίνεται στη πολη τους και μου είπαν ότι θα είναι πολύ ενδιαφέρουσα γιατί θα έχει ήχους απ'όλο το κόσμο! Τη Κυριακή πετάμε με τα χνουδωτούλια στις 12 το μεσημεράκι ...στις 6 το απόγευμα φτάνουμε Αθήνα! (ειναι η διαφορά της ώρας που το κάνει να φαίνεται μεγάλο το ταξείδι).. εκεί θα είναι συγκεντρωμένοι οι Birmaniacs όπου ετοιμάζουν πανηγυρική υποδοχή μαζί με όλο το δημοσιογραφικό κόσμο! Click για ανάπτυξη... Ωραια ωραια!Να παρεις φωτογραφικη μαζι σου ε;Κι αμα πετυχεις ιντερνετ καφε να στειλεις καμια φωτο στις ξενιτεμενες μαναδες και μπαμπαδες που περιμενουν τα γατοπαιδα τους!Παλι καλα που θα τα παραλαβουν Κυριακη κα θα προλαβαινω να διαβαζω,με εβλεπα να γυριζω απο τη δουλεια και να βλεπω παλι 2000 νεα μηνυματα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:27 Ο geo_ttc έγραψε: #25.169 19-09-08 21:27 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: φτάνω στις δώδεκα παρά τέταρτο το μεσημέρι θα πάμε στο σπίτι τους όπου φυσικά είναι και το εκτροφείο. Θα με ξεναγήσουν στο εκτροφείο και θα ζουλήξω άπειρα βιρμανάκια!! το βράδυ έχουν κλείσει τραπέζι σε ένα βαυαρέζικο εστιατόριο. Μετά θα πάμε σε μια συναυλία που γίνεται στη πολη τους και μου είπαν ότι θα είναι πολύ ενδιαφέρουσα γιατί θα έχει ήχους απ'όλο το κόσμο! Τη Κυριακή πετάμε με τα χνουδωτούλια στις 12 το μεσημεράκι ...στις 6 το απόγευμα φτάνουμε Αθήνα! (ειναι η διαφορά της ώρας που το κάνει να φαίνεται μεγάλο το ταξείδι).. εκεί θα είναι συγκεντρωμένοι οι Birmaniacs όπου ετοιμάζουν πανηγυρική υποδοχή μαζί με όλο το δημοσιογραφικό κόσμο! Click για ανάπτυξη... Αχ.... και να μπορουσα να ερθω μαζι... Λες να χωραω σε καμια βαλιτσα;... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:29 Ο geo_ttc έγραψε: #25.170 19-09-08 21:29 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σε ευχαριστώ Γιώργο και σου υπόσχομαι τα Χριστούγεννα που θα πάω στο Buenos Aires να σε πάρω μαζί μου να γνωρίσεις το πατέρα σου... Click για ανάπτυξη... Τι ωραια... μια ζωη περιμενα αυτη τη στιγμη.... Κατα που πεφτει το Buenos Aires; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:33 Η bunny έγραψε: #25.171 19-09-08 21:33 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Axoυ το γλυκούλι μου.. καλέ σα μωρό το έχετε ε?? Κυκλοφορεί ελεύθερος στο σπίτι ή μένει συνέχεια στο κλουβάκι του? Click για ανάπτυξη... Μια φορά την εβδομάδα του κάνουμε ζεστό μπάνιο.Προς το παρόν μένει στο κλουβάκι του και βγαίνει μερικιές ώρες βόλτα στην ταράτστα (και σκάβει τις γλάστρες).Αλλά τώρα είναι υπό κατασκευή το νέο του μεγάλο ξύλινο σπίτι που θα βρίσκεται στν αγαπημένη του ταράτσα.Εκεί μέσα χωράω κι εγώ! Θα είναι ένας περιφραγμένος χώρος 1,50χ1,50 που θα έχει στη μέση το μεγάλο ξύλινο σπιτάκι(που χωράω κι εγώ) Σκέφτομαι να του φτιάξω κι ένα ξύλινο γυμναστήριο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:57 Ο Θοδωρής έγραψε: #25.172 19-09-08 21:57 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: φτάνω στις δώδεκα παρά τέταρτο το μεσημέρι θα πάμε στο σπίτι τους όπου φυσικά είναι και το εκτροφείο. Θα με ξεναγήσουν στο εκτροφείο και θα ζουλήξω άπειρα βιρμανάκια!! το βράδυ έχουν κλείσει τραπέζι σε ένα βαυαρέζικο εστιατόριο. Μετά θα πάμε σε μια συναυλία που γίνεται στη πολη τους και μου είπαν ότι θα είναι πολύ ενδιαφέρουσα γιατί θα έχει ήχους απ'όλο το κόσμο! Τη Κυριακή πετάμε με τα χνουδωτούλια στις 12 το μεσημεράκι ...στις 6 το απόγευμα φτάνουμε Αθήνα! (ειναι η διαφορά της ώρας που το κάνει να φαίνεται μεγάλο το ταξείδι).. εκεί θα είναι συγκεντρωμένοι οι Birmaniacs όπου ετοιμάζουν πανηγυρική υποδοχή μαζί με όλο το δημοσιογραφικό κόσμο! Click για ανάπτυξη... Γιουλη θα περασεις τελεια!Εμενα που θα με αφησει μονο μου στην κρυα παγωμενη Λυον και θα ερθει να με δει δυο ωρες πριν φυγω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.173 19-09-08 21:59 Αρχική Δημοσίευση από geo_ttc: Τι ωραια... μια ζωη περιμενα αυτη τη στιγμη.... Κατα που πεφτει το Buenos Aires; Click για ανάπτυξη... Ειναι η πρωτεύουσα της Αργεντινής Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.174 19-09-08 22:01 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Γιουλη θα περασεις τελεια!Εμενα που θα με αφησει μονο μου στην κρυα παγωμενη Λυον και θα ερθει να με δει δυο ωρες πριν φυγω... Click για ανάπτυξη... ψυχούλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.175 19-09-08 22:03 Αρχική Δημοσίευση από geo_ttc: Αχ.... και να μπορουσα να ερθω μαζι... Λες να χωραω σε καμια βαλιτσα;... Click για ανάπτυξη... μακάρι να μπορούσες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:06 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.176 19-09-08 22:06 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Μια φορά την εβδομάδα του κάνουμε ζεστό μπάνιο.Προς το παρόν μένει στο κλουβάκι του και βγαίνει μερικιές ώρες βόλτα στην ταράτστα (και σκάβει τις γλάστρες).Αλλά τώρα είναι υπό κατασκευή το νέο του μεγάλο ξύλινο σπίτι που θα βρίσκεται στν αγαπημένη του ταράτσα.Εκεί μέσα χωράω κι εγώ! Θα είναι ένας περιφραγμένος χώρος 1,50χ1,50 που θα έχει στη μέση το μεγάλο ξύλινο σπιτάκι(που χωράω κι εγώ) Σκέφτομαι να του φτιάξω κι ένα ξύλινο γυμναστήριο... Click για ανάπτυξη... Να μου'να ο Ελβις!!! Τυχερούλης!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:11 Ο Θοδωρής έγραψε: #25.177 19-09-08 22:11 Εχω ξεχασει να παρω κρεβατακι στον Πλατωνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:18 Ο Θοδωρής έγραψε: #25.178 19-09-08 22:18 Καθε φορα που παω στο pet city παιρνω κατι ασχετα και ξεχναω τα βασικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.179 19-09-08 22:23 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Καθε φορα που παω στο pet city παιρνω κατι ασχετα και ξεχναω τα βασικα Click για ανάπτυξη... για λέγε κανένα άσχετο να γελάσουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:25 Ο Θοδωρής έγραψε: #25.180 19-09-08 22:25 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: για λέγε κανένα άσχετο να γελάσουμε Click για ανάπτυξη... ....εκει που διαβαζα γυρισα πισω και σηκωθηκα στα ποδια της καρεκλας και εσπασε και επεσα κατω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1257 1258 1259 1260 1261 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1259 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1259 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από geo_ttc: Click για ανάπτυξη... γιατί γελάς αγόρι μου δεν είναι όμορφη η μαμά? ασχετα αν εσύ πήρες την εξωτική γοητεία του πατέρα σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:08 Ο geo_ttc έγραψε: #25.162 19-09-08 21:08 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: οχι..θα φέρει 2 άλλα γατάκια για το Βασίλη και τη Δανάη... το Νοέμβρη η Σεμέλητι να κάνω αγοράκι μου κοιτάω να μαζέψω λεφτάκια να σε φέρω να ζήσεις μαζί μου Click για ανάπτυξη... Ενα λαθακι εκανα κι εγω... Καλο σου ταξιδι!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:09 Η moukelis έγραψε: #25.163 19-09-08 21:09 Ε ναι ντροπη,θα εισαι η πρωτη βιρμανομαμα που θα δουν,να μην εισαι ευπαρουσιαστη;Τι ωρα φτανεις;Θα πας αυριο κιολας στο εκτροφειο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:09 Ο geo_ttc έγραψε: #25.164 19-09-08 21:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: γιατί γελάς αγόρι μου δεν είναι όμορφη η μαμά? ασχετα αν εσύ πήρες την εξωτική γοητεία του πατέρα σου Click για ανάπτυξη... Κουκλαρα ειναι η μαμα φυσικα!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:15 Ο geo_ttc έγραψε: #25.165 19-09-08 21:15 Αρχική Δημοσίευση από geo_ttc: Κουκλαρα ειναι η μαμα φυσικα!!!!!! Click για ανάπτυξη... Αφου εχουμε το ιδιο DNA!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.166 19-09-08 21:22 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ε ναι ντροπη,θα εισαι η πρωτη βιρμανομαμα που θα δουν,να μην εισαι ευπαρουσιαστη;Τι ωρα φτανεις;Θα πας αυριο κιολας στο εκτροφειο; Click για ανάπτυξη... φτάνω στις δώδεκα παρά τέταρτο το μεσημέρι θα πάμε στο σπίτι τους όπου φυσικά είναι και το εκτροφείο. Θα με ξεναγήσουν στο εκτροφείο και θα ζουλήξω άπειρα βιρμανάκια!! το βράδυ έχουν κλείσει τραπέζι σε ένα βαυαρέζικο εστιατόριο. Μετά θα πάμε σε μια συναυλία που γίνεται στη πολη τους και μου είπαν ότι θα είναι πολύ ενδιαφέρουσα γιατί θα έχει ήχους απ'όλο το κόσμο! Τη Κυριακή πετάμε με τα χνουδωτούλια στις 12 το μεσημεράκι ...στις 6 το απόγευμα φτάνουμε Αθήνα! (ειναι η διαφορά της ώρας που το κάνει να φαίνεται μεγάλο το ταξείδι).. εκεί θα είναι συγκεντρωμένοι οι Birmaniacs όπου ετοιμάζουν πανηγυρική υποδοχή μαζί με όλο το δημοσιογραφικό κόσμο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.167 19-09-08 21:25 Αρχική Δημοσίευση από geo_ttc: Ενα λαθακι εκανα κι εγω... Καλο σου ταξιδι!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ Γιώργο και σου υπόσχομαι τα Χριστούγεννα που θα πάω στο Buenos Aires να σε πάρω μαζί μου να γνωρίσεις το πατέρα σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:26 Η moukelis έγραψε: #25.168 19-09-08 21:26 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: φτάνω στις δώδεκα παρά τέταρτο το μεσημέρι θα πάμε στο σπίτι τους όπου φυσικά είναι και το εκτροφείο. Θα με ξεναγήσουν στο εκτροφείο και θα ζουλήξω άπειρα βιρμανάκια!! το βράδυ έχουν κλείσει τραπέζι σε ένα βαυαρέζικο εστιατόριο. Μετά θα πάμε σε μια συναυλία που γίνεται στη πολη τους και μου είπαν ότι θα είναι πολύ ενδιαφέρουσα γιατί θα έχει ήχους απ'όλο το κόσμο! Τη Κυριακή πετάμε με τα χνουδωτούλια στις 12 το μεσημεράκι ...στις 6 το απόγευμα φτάνουμε Αθήνα! (ειναι η διαφορά της ώρας που το κάνει να φαίνεται μεγάλο το ταξείδι).. εκεί θα είναι συγκεντρωμένοι οι Birmaniacs όπου ετοιμάζουν πανηγυρική υποδοχή μαζί με όλο το δημοσιογραφικό κόσμο! Click για ανάπτυξη... Ωραια ωραια!Να παρεις φωτογραφικη μαζι σου ε;Κι αμα πετυχεις ιντερνετ καφε να στειλεις καμια φωτο στις ξενιτεμενες μαναδες και μπαμπαδες που περιμενουν τα γατοπαιδα τους!Παλι καλα που θα τα παραλαβουν Κυριακη κα θα προλαβαινω να διαβαζω,με εβλεπα να γυριζω απο τη δουλεια και να βλεπω παλι 2000 νεα μηνυματα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:27 Ο geo_ttc έγραψε: #25.169 19-09-08 21:27 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: φτάνω στις δώδεκα παρά τέταρτο το μεσημέρι θα πάμε στο σπίτι τους όπου φυσικά είναι και το εκτροφείο. Θα με ξεναγήσουν στο εκτροφείο και θα ζουλήξω άπειρα βιρμανάκια!! το βράδυ έχουν κλείσει τραπέζι σε ένα βαυαρέζικο εστιατόριο. Μετά θα πάμε σε μια συναυλία που γίνεται στη πολη τους και μου είπαν ότι θα είναι πολύ ενδιαφέρουσα γιατί θα έχει ήχους απ'όλο το κόσμο! Τη Κυριακή πετάμε με τα χνουδωτούλια στις 12 το μεσημεράκι ...στις 6 το απόγευμα φτάνουμε Αθήνα! (ειναι η διαφορά της ώρας που το κάνει να φαίνεται μεγάλο το ταξείδι).. εκεί θα είναι συγκεντρωμένοι οι Birmaniacs όπου ετοιμάζουν πανηγυρική υποδοχή μαζί με όλο το δημοσιογραφικό κόσμο! Click για ανάπτυξη... Αχ.... και να μπορουσα να ερθω μαζι... Λες να χωραω σε καμια βαλιτσα;... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:29 Ο geo_ttc έγραψε: #25.170 19-09-08 21:29 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σε ευχαριστώ Γιώργο και σου υπόσχομαι τα Χριστούγεννα που θα πάω στο Buenos Aires να σε πάρω μαζί μου να γνωρίσεις το πατέρα σου... Click για ανάπτυξη... Τι ωραια... μια ζωη περιμενα αυτη τη στιγμη.... Κατα που πεφτει το Buenos Aires; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:33 Η bunny έγραψε: #25.171 19-09-08 21:33 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Axoυ το γλυκούλι μου.. καλέ σα μωρό το έχετε ε?? Κυκλοφορεί ελεύθερος στο σπίτι ή μένει συνέχεια στο κλουβάκι του? Click για ανάπτυξη... Μια φορά την εβδομάδα του κάνουμε ζεστό μπάνιο.Προς το παρόν μένει στο κλουβάκι του και βγαίνει μερικιές ώρες βόλτα στην ταράτστα (και σκάβει τις γλάστρες).Αλλά τώρα είναι υπό κατασκευή το νέο του μεγάλο ξύλινο σπίτι που θα βρίσκεται στν αγαπημένη του ταράτσα.Εκεί μέσα χωράω κι εγώ! Θα είναι ένας περιφραγμένος χώρος 1,50χ1,50 που θα έχει στη μέση το μεγάλο ξύλινο σπιτάκι(που χωράω κι εγώ) Σκέφτομαι να του φτιάξω κι ένα ξύλινο γυμναστήριο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:57 Ο Θοδωρής έγραψε: #25.172 19-09-08 21:57 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: φτάνω στις δώδεκα παρά τέταρτο το μεσημέρι θα πάμε στο σπίτι τους όπου φυσικά είναι και το εκτροφείο. Θα με ξεναγήσουν στο εκτροφείο και θα ζουλήξω άπειρα βιρμανάκια!! το βράδυ έχουν κλείσει τραπέζι σε ένα βαυαρέζικο εστιατόριο. Μετά θα πάμε σε μια συναυλία που γίνεται στη πολη τους και μου είπαν ότι θα είναι πολύ ενδιαφέρουσα γιατί θα έχει ήχους απ'όλο το κόσμο! Τη Κυριακή πετάμε με τα χνουδωτούλια στις 12 το μεσημεράκι ...στις 6 το απόγευμα φτάνουμε Αθήνα! (ειναι η διαφορά της ώρας που το κάνει να φαίνεται μεγάλο το ταξείδι).. εκεί θα είναι συγκεντρωμένοι οι Birmaniacs όπου ετοιμάζουν πανηγυρική υποδοχή μαζί με όλο το δημοσιογραφικό κόσμο! Click για ανάπτυξη... Γιουλη θα περασεις τελεια!Εμενα που θα με αφησει μονο μου στην κρυα παγωμενη Λυον και θα ερθει να με δει δυο ωρες πριν φυγω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.173 19-09-08 21:59 Αρχική Δημοσίευση από geo_ttc: Τι ωραια... μια ζωη περιμενα αυτη τη στιγμη.... Κατα που πεφτει το Buenos Aires; Click για ανάπτυξη... Ειναι η πρωτεύουσα της Αργεντινής Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.174 19-09-08 22:01 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Γιουλη θα περασεις τελεια!Εμενα που θα με αφησει μονο μου στην κρυα παγωμενη Λυον και θα ερθει να με δει δυο ωρες πριν φυγω... Click για ανάπτυξη... ψυχούλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.175 19-09-08 22:03 Αρχική Δημοσίευση από geo_ttc: Αχ.... και να μπορουσα να ερθω μαζι... Λες να χωραω σε καμια βαλιτσα;... Click για ανάπτυξη... μακάρι να μπορούσες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:06 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.176 19-09-08 22:06 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Μια φορά την εβδομάδα του κάνουμε ζεστό μπάνιο.Προς το παρόν μένει στο κλουβάκι του και βγαίνει μερικιές ώρες βόλτα στην ταράτστα (και σκάβει τις γλάστρες).Αλλά τώρα είναι υπό κατασκευή το νέο του μεγάλο ξύλινο σπίτι που θα βρίσκεται στν αγαπημένη του ταράτσα.Εκεί μέσα χωράω κι εγώ! Θα είναι ένας περιφραγμένος χώρος 1,50χ1,50 που θα έχει στη μέση το μεγάλο ξύλινο σπιτάκι(που χωράω κι εγώ) Σκέφτομαι να του φτιάξω κι ένα ξύλινο γυμναστήριο... Click για ανάπτυξη... Να μου'να ο Ελβις!!! Τυχερούλης!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:11 Ο Θοδωρής έγραψε: #25.177 19-09-08 22:11 Εχω ξεχασει να παρω κρεβατακι στον Πλατωνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:18 Ο Θοδωρής έγραψε: #25.178 19-09-08 22:18 Καθε φορα που παω στο pet city παιρνω κατι ασχετα και ξεχναω τα βασικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.179 19-09-08 22:23 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Καθε φορα που παω στο pet city παιρνω κατι ασχετα και ξεχναω τα βασικα Click για ανάπτυξη... για λέγε κανένα άσχετο να γελάσουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:25 Ο Θοδωρής έγραψε: #25.180 19-09-08 22:25 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: για λέγε κανένα άσχετο να γελάσουμε Click για ανάπτυξη... ....εκει που διαβαζα γυρισα πισω και σηκωθηκα στα ποδια της καρεκλας και εσπασε και επεσα κατω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1257 1258 1259 1260 1261 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1259 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1259 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: οχι..θα φέρει 2 άλλα γατάκια για το Βασίλη και τη Δανάη... το Νοέμβρη η Σεμέλητι να κάνω αγοράκι μου κοιτάω να μαζέψω λεφτάκια να σε φέρω να ζήσεις μαζί μου Click για ανάπτυξη... Ενα λαθακι εκανα κι εγω... Καλο σου ταξιδι!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:09 Η moukelis έγραψε: #25.163 19-09-08 21:09 Ε ναι ντροπη,θα εισαι η πρωτη βιρμανομαμα που θα δουν,να μην εισαι ευπαρουσιαστη;Τι ωρα φτανεις;Θα πας αυριο κιολας στο εκτροφειο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:09 Ο geo_ttc έγραψε: #25.164 19-09-08 21:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: γιατί γελάς αγόρι μου δεν είναι όμορφη η μαμά? ασχετα αν εσύ πήρες την εξωτική γοητεία του πατέρα σου Click για ανάπτυξη... Κουκλαρα ειναι η μαμα φυσικα!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:15 Ο geo_ttc έγραψε: #25.165 19-09-08 21:15 Αρχική Δημοσίευση από geo_ttc: Κουκλαρα ειναι η μαμα φυσικα!!!!!! Click για ανάπτυξη... Αφου εχουμε το ιδιο DNA!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.166 19-09-08 21:22 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ε ναι ντροπη,θα εισαι η πρωτη βιρμανομαμα που θα δουν,να μην εισαι ευπαρουσιαστη;Τι ωρα φτανεις;Θα πας αυριο κιολας στο εκτροφειο; Click για ανάπτυξη... φτάνω στις δώδεκα παρά τέταρτο το μεσημέρι θα πάμε στο σπίτι τους όπου φυσικά είναι και το εκτροφείο. Θα με ξεναγήσουν στο εκτροφείο και θα ζουλήξω άπειρα βιρμανάκια!! το βράδυ έχουν κλείσει τραπέζι σε ένα βαυαρέζικο εστιατόριο. Μετά θα πάμε σε μια συναυλία που γίνεται στη πολη τους και μου είπαν ότι θα είναι πολύ ενδιαφέρουσα γιατί θα έχει ήχους απ'όλο το κόσμο! Τη Κυριακή πετάμε με τα χνουδωτούλια στις 12 το μεσημεράκι ...στις 6 το απόγευμα φτάνουμε Αθήνα! (ειναι η διαφορά της ώρας που το κάνει να φαίνεται μεγάλο το ταξείδι).. εκεί θα είναι συγκεντρωμένοι οι Birmaniacs όπου ετοιμάζουν πανηγυρική υποδοχή μαζί με όλο το δημοσιογραφικό κόσμο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.167 19-09-08 21:25 Αρχική Δημοσίευση από geo_ttc: Ενα λαθακι εκανα κι εγω... Καλο σου ταξιδι!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ Γιώργο και σου υπόσχομαι τα Χριστούγεννα που θα πάω στο Buenos Aires να σε πάρω μαζί μου να γνωρίσεις το πατέρα σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:26 Η moukelis έγραψε: #25.168 19-09-08 21:26 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: φτάνω στις δώδεκα παρά τέταρτο το μεσημέρι θα πάμε στο σπίτι τους όπου φυσικά είναι και το εκτροφείο. Θα με ξεναγήσουν στο εκτροφείο και θα ζουλήξω άπειρα βιρμανάκια!! το βράδυ έχουν κλείσει τραπέζι σε ένα βαυαρέζικο εστιατόριο. Μετά θα πάμε σε μια συναυλία που γίνεται στη πολη τους και μου είπαν ότι θα είναι πολύ ενδιαφέρουσα γιατί θα έχει ήχους απ'όλο το κόσμο! Τη Κυριακή πετάμε με τα χνουδωτούλια στις 12 το μεσημεράκι ...στις 6 το απόγευμα φτάνουμε Αθήνα! (ειναι η διαφορά της ώρας που το κάνει να φαίνεται μεγάλο το ταξείδι).. εκεί θα είναι συγκεντρωμένοι οι Birmaniacs όπου ετοιμάζουν πανηγυρική υποδοχή μαζί με όλο το δημοσιογραφικό κόσμο! Click για ανάπτυξη... Ωραια ωραια!Να παρεις φωτογραφικη μαζι σου ε;Κι αμα πετυχεις ιντερνετ καφε να στειλεις καμια φωτο στις ξενιτεμενες μαναδες και μπαμπαδες που περιμενουν τα γατοπαιδα τους!Παλι καλα που θα τα παραλαβουν Κυριακη κα θα προλαβαινω να διαβαζω,με εβλεπα να γυριζω απο τη δουλεια και να βλεπω παλι 2000 νεα μηνυματα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:27 Ο geo_ttc έγραψε: #25.169 19-09-08 21:27 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: φτάνω στις δώδεκα παρά τέταρτο το μεσημέρι θα πάμε στο σπίτι τους όπου φυσικά είναι και το εκτροφείο. Θα με ξεναγήσουν στο εκτροφείο και θα ζουλήξω άπειρα βιρμανάκια!! το βράδυ έχουν κλείσει τραπέζι σε ένα βαυαρέζικο εστιατόριο. Μετά θα πάμε σε μια συναυλία που γίνεται στη πολη τους και μου είπαν ότι θα είναι πολύ ενδιαφέρουσα γιατί θα έχει ήχους απ'όλο το κόσμο! Τη Κυριακή πετάμε με τα χνουδωτούλια στις 12 το μεσημεράκι ...στις 6 το απόγευμα φτάνουμε Αθήνα! (ειναι η διαφορά της ώρας που το κάνει να φαίνεται μεγάλο το ταξείδι).. εκεί θα είναι συγκεντρωμένοι οι Birmaniacs όπου ετοιμάζουν πανηγυρική υποδοχή μαζί με όλο το δημοσιογραφικό κόσμο! Click για ανάπτυξη... Αχ.... και να μπορουσα να ερθω μαζι... Λες να χωραω σε καμια βαλιτσα;... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:29 Ο geo_ttc έγραψε: #25.170 19-09-08 21:29 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σε ευχαριστώ Γιώργο και σου υπόσχομαι τα Χριστούγεννα που θα πάω στο Buenos Aires να σε πάρω μαζί μου να γνωρίσεις το πατέρα σου... Click για ανάπτυξη... Τι ωραια... μια ζωη περιμενα αυτη τη στιγμη.... Κατα που πεφτει το Buenos Aires; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:33 Η bunny έγραψε: #25.171 19-09-08 21:33 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Axoυ το γλυκούλι μου.. καλέ σα μωρό το έχετε ε?? Κυκλοφορεί ελεύθερος στο σπίτι ή μένει συνέχεια στο κλουβάκι του? Click για ανάπτυξη... Μια φορά την εβδομάδα του κάνουμε ζεστό μπάνιο.Προς το παρόν μένει στο κλουβάκι του και βγαίνει μερικιές ώρες βόλτα στην ταράτστα (και σκάβει τις γλάστρες).Αλλά τώρα είναι υπό κατασκευή το νέο του μεγάλο ξύλινο σπίτι που θα βρίσκεται στν αγαπημένη του ταράτσα.Εκεί μέσα χωράω κι εγώ! Θα είναι ένας περιφραγμένος χώρος 1,50χ1,50 που θα έχει στη μέση το μεγάλο ξύλινο σπιτάκι(που χωράω κι εγώ) Σκέφτομαι να του φτιάξω κι ένα ξύλινο γυμναστήριο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:57 Ο Θοδωρής έγραψε: #25.172 19-09-08 21:57 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: φτάνω στις δώδεκα παρά τέταρτο το μεσημέρι θα πάμε στο σπίτι τους όπου φυσικά είναι και το εκτροφείο. Θα με ξεναγήσουν στο εκτροφείο και θα ζουλήξω άπειρα βιρμανάκια!! το βράδυ έχουν κλείσει τραπέζι σε ένα βαυαρέζικο εστιατόριο. Μετά θα πάμε σε μια συναυλία που γίνεται στη πολη τους και μου είπαν ότι θα είναι πολύ ενδιαφέρουσα γιατί θα έχει ήχους απ'όλο το κόσμο! Τη Κυριακή πετάμε με τα χνουδωτούλια στις 12 το μεσημεράκι ...στις 6 το απόγευμα φτάνουμε Αθήνα! (ειναι η διαφορά της ώρας που το κάνει να φαίνεται μεγάλο το ταξείδι).. εκεί θα είναι συγκεντρωμένοι οι Birmaniacs όπου ετοιμάζουν πανηγυρική υποδοχή μαζί με όλο το δημοσιογραφικό κόσμο! Click για ανάπτυξη... Γιουλη θα περασεις τελεια!Εμενα που θα με αφησει μονο μου στην κρυα παγωμενη Λυον και θα ερθει να με δει δυο ωρες πριν φυγω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.173 19-09-08 21:59 Αρχική Δημοσίευση από geo_ttc: Τι ωραια... μια ζωη περιμενα αυτη τη στιγμη.... Κατα που πεφτει το Buenos Aires; Click για ανάπτυξη... Ειναι η πρωτεύουσα της Αργεντινής Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.174 19-09-08 22:01 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Γιουλη θα περασεις τελεια!Εμενα που θα με αφησει μονο μου στην κρυα παγωμενη Λυον και θα ερθει να με δει δυο ωρες πριν φυγω... Click για ανάπτυξη... ψυχούλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.175 19-09-08 22:03 Αρχική Δημοσίευση από geo_ttc: Αχ.... και να μπορουσα να ερθω μαζι... Λες να χωραω σε καμια βαλιτσα;... Click για ανάπτυξη... μακάρι να μπορούσες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:06 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.176 19-09-08 22:06 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Μια φορά την εβδομάδα του κάνουμε ζεστό μπάνιο.Προς το παρόν μένει στο κλουβάκι του και βγαίνει μερικιές ώρες βόλτα στην ταράτστα (και σκάβει τις γλάστρες).Αλλά τώρα είναι υπό κατασκευή το νέο του μεγάλο ξύλινο σπίτι που θα βρίσκεται στν αγαπημένη του ταράτσα.Εκεί μέσα χωράω κι εγώ! Θα είναι ένας περιφραγμένος χώρος 1,50χ1,50 που θα έχει στη μέση το μεγάλο ξύλινο σπιτάκι(που χωράω κι εγώ) Σκέφτομαι να του φτιάξω κι ένα ξύλινο γυμναστήριο... Click για ανάπτυξη... Να μου'να ο Ελβις!!! Τυχερούλης!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:11 Ο Θοδωρής έγραψε: #25.177 19-09-08 22:11 Εχω ξεχασει να παρω κρεβατακι στον Πλατωνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:18 Ο Θοδωρής έγραψε: #25.178 19-09-08 22:18 Καθε φορα που παω στο pet city παιρνω κατι ασχετα και ξεχναω τα βασικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.179 19-09-08 22:23 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Καθε φορα που παω στο pet city παιρνω κατι ασχετα και ξεχναω τα βασικα Click για ανάπτυξη... για λέγε κανένα άσχετο να γελάσουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:25 Ο Θοδωρής έγραψε: #25.180 19-09-08 22:25 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: για λέγε κανένα άσχετο να γελάσουμε Click για ανάπτυξη... ....εκει που διαβαζα γυρισα πισω και σηκωθηκα στα ποδια της καρεκλας και εσπασε και επεσα κατω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1257 1258 1259 1260 1261 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1259 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1259 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ε ναι ντροπη,θα εισαι η πρωτη βιρμανομαμα που θα δουν,να μην εισαι ευπαρουσιαστη;Τι ωρα φτανεις;Θα πας αυριο κιολας στο εκτροφειο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:09 Ο geo_ttc έγραψε: #25.164 19-09-08 21:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: γιατί γελάς αγόρι μου δεν είναι όμορφη η μαμά? ασχετα αν εσύ πήρες την εξωτική γοητεία του πατέρα σου Click για ανάπτυξη... Κουκλαρα ειναι η μαμα φυσικα!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:15 Ο geo_ttc έγραψε: #25.165 19-09-08 21:15 Αρχική Δημοσίευση από geo_ttc: Κουκλαρα ειναι η μαμα φυσικα!!!!!! Click για ανάπτυξη... Αφου εχουμε το ιδιο DNA!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.166 19-09-08 21:22 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ε ναι ντροπη,θα εισαι η πρωτη βιρμανομαμα που θα δουν,να μην εισαι ευπαρουσιαστη;Τι ωρα φτανεις;Θα πας αυριο κιολας στο εκτροφειο; Click για ανάπτυξη... φτάνω στις δώδεκα παρά τέταρτο το μεσημέρι θα πάμε στο σπίτι τους όπου φυσικά είναι και το εκτροφείο. Θα με ξεναγήσουν στο εκτροφείο και θα ζουλήξω άπειρα βιρμανάκια!! το βράδυ έχουν κλείσει τραπέζι σε ένα βαυαρέζικο εστιατόριο. Μετά θα πάμε σε μια συναυλία που γίνεται στη πολη τους και μου είπαν ότι θα είναι πολύ ενδιαφέρουσα γιατί θα έχει ήχους απ'όλο το κόσμο! Τη Κυριακή πετάμε με τα χνουδωτούλια στις 12 το μεσημεράκι ...στις 6 το απόγευμα φτάνουμε Αθήνα! (ειναι η διαφορά της ώρας που το κάνει να φαίνεται μεγάλο το ταξείδι).. εκεί θα είναι συγκεντρωμένοι οι Birmaniacs όπου ετοιμάζουν πανηγυρική υποδοχή μαζί με όλο το δημοσιογραφικό κόσμο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.167 19-09-08 21:25 Αρχική Δημοσίευση από geo_ttc: Ενα λαθακι εκανα κι εγω... Καλο σου ταξιδι!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ Γιώργο και σου υπόσχομαι τα Χριστούγεννα που θα πάω στο Buenos Aires να σε πάρω μαζί μου να γνωρίσεις το πατέρα σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:26 Η moukelis έγραψε: #25.168 19-09-08 21:26 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: φτάνω στις δώδεκα παρά τέταρτο το μεσημέρι θα πάμε στο σπίτι τους όπου φυσικά είναι και το εκτροφείο. Θα με ξεναγήσουν στο εκτροφείο και θα ζουλήξω άπειρα βιρμανάκια!! το βράδυ έχουν κλείσει τραπέζι σε ένα βαυαρέζικο εστιατόριο. Μετά θα πάμε σε μια συναυλία που γίνεται στη πολη τους και μου είπαν ότι θα είναι πολύ ενδιαφέρουσα γιατί θα έχει ήχους απ'όλο το κόσμο! Τη Κυριακή πετάμε με τα χνουδωτούλια στις 12 το μεσημεράκι ...στις 6 το απόγευμα φτάνουμε Αθήνα! (ειναι η διαφορά της ώρας που το κάνει να φαίνεται μεγάλο το ταξείδι).. εκεί θα είναι συγκεντρωμένοι οι Birmaniacs όπου ετοιμάζουν πανηγυρική υποδοχή μαζί με όλο το δημοσιογραφικό κόσμο! Click για ανάπτυξη... Ωραια ωραια!Να παρεις φωτογραφικη μαζι σου ε;Κι αμα πετυχεις ιντερνετ καφε να στειλεις καμια φωτο στις ξενιτεμενες μαναδες και μπαμπαδες που περιμενουν τα γατοπαιδα τους!Παλι καλα που θα τα παραλαβουν Κυριακη κα θα προλαβαινω να διαβαζω,με εβλεπα να γυριζω απο τη δουλεια και να βλεπω παλι 2000 νεα μηνυματα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:27 Ο geo_ttc έγραψε: #25.169 19-09-08 21:27 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: φτάνω στις δώδεκα παρά τέταρτο το μεσημέρι θα πάμε στο σπίτι τους όπου φυσικά είναι και το εκτροφείο. Θα με ξεναγήσουν στο εκτροφείο και θα ζουλήξω άπειρα βιρμανάκια!! το βράδυ έχουν κλείσει τραπέζι σε ένα βαυαρέζικο εστιατόριο. Μετά θα πάμε σε μια συναυλία που γίνεται στη πολη τους και μου είπαν ότι θα είναι πολύ ενδιαφέρουσα γιατί θα έχει ήχους απ'όλο το κόσμο! Τη Κυριακή πετάμε με τα χνουδωτούλια στις 12 το μεσημεράκι ...στις 6 το απόγευμα φτάνουμε Αθήνα! (ειναι η διαφορά της ώρας που το κάνει να φαίνεται μεγάλο το ταξείδι).. εκεί θα είναι συγκεντρωμένοι οι Birmaniacs όπου ετοιμάζουν πανηγυρική υποδοχή μαζί με όλο το δημοσιογραφικό κόσμο! Click για ανάπτυξη... Αχ.... και να μπορουσα να ερθω μαζι... Λες να χωραω σε καμια βαλιτσα;... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:29 Ο geo_ttc έγραψε: #25.170 19-09-08 21:29 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σε ευχαριστώ Γιώργο και σου υπόσχομαι τα Χριστούγεννα που θα πάω στο Buenos Aires να σε πάρω μαζί μου να γνωρίσεις το πατέρα σου... Click για ανάπτυξη... Τι ωραια... μια ζωη περιμενα αυτη τη στιγμη.... Κατα που πεφτει το Buenos Aires; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:33 Η bunny έγραψε: #25.171 19-09-08 21:33 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Axoυ το γλυκούλι μου.. καλέ σα μωρό το έχετε ε?? Κυκλοφορεί ελεύθερος στο σπίτι ή μένει συνέχεια στο κλουβάκι του? Click για ανάπτυξη... Μια φορά την εβδομάδα του κάνουμε ζεστό μπάνιο.Προς το παρόν μένει στο κλουβάκι του και βγαίνει μερικιές ώρες βόλτα στην ταράτστα (και σκάβει τις γλάστρες).Αλλά τώρα είναι υπό κατασκευή το νέο του μεγάλο ξύλινο σπίτι που θα βρίσκεται στν αγαπημένη του ταράτσα.Εκεί μέσα χωράω κι εγώ! Θα είναι ένας περιφραγμένος χώρος 1,50χ1,50 που θα έχει στη μέση το μεγάλο ξύλινο σπιτάκι(που χωράω κι εγώ) Σκέφτομαι να του φτιάξω κι ένα ξύλινο γυμναστήριο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:57 Ο Θοδωρής έγραψε: #25.172 19-09-08 21:57 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: φτάνω στις δώδεκα παρά τέταρτο το μεσημέρι θα πάμε στο σπίτι τους όπου φυσικά είναι και το εκτροφείο. Θα με ξεναγήσουν στο εκτροφείο και θα ζουλήξω άπειρα βιρμανάκια!! το βράδυ έχουν κλείσει τραπέζι σε ένα βαυαρέζικο εστιατόριο. Μετά θα πάμε σε μια συναυλία που γίνεται στη πολη τους και μου είπαν ότι θα είναι πολύ ενδιαφέρουσα γιατί θα έχει ήχους απ'όλο το κόσμο! Τη Κυριακή πετάμε με τα χνουδωτούλια στις 12 το μεσημεράκι ...στις 6 το απόγευμα φτάνουμε Αθήνα! (ειναι η διαφορά της ώρας που το κάνει να φαίνεται μεγάλο το ταξείδι).. εκεί θα είναι συγκεντρωμένοι οι Birmaniacs όπου ετοιμάζουν πανηγυρική υποδοχή μαζί με όλο το δημοσιογραφικό κόσμο! Click για ανάπτυξη... Γιουλη θα περασεις τελεια!Εμενα που θα με αφησει μονο μου στην κρυα παγωμενη Λυον και θα ερθει να με δει δυο ωρες πριν φυγω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.173 19-09-08 21:59 Αρχική Δημοσίευση από geo_ttc: Τι ωραια... μια ζωη περιμενα αυτη τη στιγμη.... Κατα που πεφτει το Buenos Aires; Click για ανάπτυξη... Ειναι η πρωτεύουσα της Αργεντινής Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.174 19-09-08 22:01 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Γιουλη θα περασεις τελεια!Εμενα που θα με αφησει μονο μου στην κρυα παγωμενη Λυον και θα ερθει να με δει δυο ωρες πριν φυγω... Click για ανάπτυξη... ψυχούλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.175 19-09-08 22:03 Αρχική Δημοσίευση από geo_ttc: Αχ.... και να μπορουσα να ερθω μαζι... Λες να χωραω σε καμια βαλιτσα;... Click για ανάπτυξη... μακάρι να μπορούσες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:06 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.176 19-09-08 22:06 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Μια φορά την εβδομάδα του κάνουμε ζεστό μπάνιο.Προς το παρόν μένει στο κλουβάκι του και βγαίνει μερικιές ώρες βόλτα στην ταράτστα (και σκάβει τις γλάστρες).Αλλά τώρα είναι υπό κατασκευή το νέο του μεγάλο ξύλινο σπίτι που θα βρίσκεται στν αγαπημένη του ταράτσα.Εκεί μέσα χωράω κι εγώ! Θα είναι ένας περιφραγμένος χώρος 1,50χ1,50 που θα έχει στη μέση το μεγάλο ξύλινο σπιτάκι(που χωράω κι εγώ) Σκέφτομαι να του φτιάξω κι ένα ξύλινο γυμναστήριο... Click για ανάπτυξη... Να μου'να ο Ελβις!!! Τυχερούλης!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:11 Ο Θοδωρής έγραψε: #25.177 19-09-08 22:11 Εχω ξεχασει να παρω κρεβατακι στον Πλατωνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:18 Ο Θοδωρής έγραψε: #25.178 19-09-08 22:18 Καθε φορα που παω στο pet city παιρνω κατι ασχετα και ξεχναω τα βασικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.179 19-09-08 22:23 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Καθε φορα που παω στο pet city παιρνω κατι ασχετα και ξεχναω τα βασικα Click για ανάπτυξη... για λέγε κανένα άσχετο να γελάσουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:25 Ο Θοδωρής έγραψε: #25.180 19-09-08 22:25 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: για λέγε κανένα άσχετο να γελάσουμε Click για ανάπτυξη... ....εκει που διαβαζα γυρισα πισω και σηκωθηκα στα ποδια της καρεκλας και εσπασε και επεσα κατω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1257 1258 1259 1260 1261 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1259 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1259 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: γιατί γελάς αγόρι μου δεν είναι όμορφη η μαμά? ασχετα αν εσύ πήρες την εξωτική γοητεία του πατέρα σου Click για ανάπτυξη... Κουκλαρα ειναι η μαμα φυσικα!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:15 Ο geo_ttc έγραψε: #25.165 19-09-08 21:15 Αρχική Δημοσίευση από geo_ttc: Κουκλαρα ειναι η μαμα φυσικα!!!!!! Click για ανάπτυξη... Αφου εχουμε το ιδιο DNA!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.166 19-09-08 21:22 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ε ναι ντροπη,θα εισαι η πρωτη βιρμανομαμα που θα δουν,να μην εισαι ευπαρουσιαστη;Τι ωρα φτανεις;Θα πας αυριο κιολας στο εκτροφειο; Click για ανάπτυξη... φτάνω στις δώδεκα παρά τέταρτο το μεσημέρι θα πάμε στο σπίτι τους όπου φυσικά είναι και το εκτροφείο. Θα με ξεναγήσουν στο εκτροφείο και θα ζουλήξω άπειρα βιρμανάκια!! το βράδυ έχουν κλείσει τραπέζι σε ένα βαυαρέζικο εστιατόριο. Μετά θα πάμε σε μια συναυλία που γίνεται στη πολη τους και μου είπαν ότι θα είναι πολύ ενδιαφέρουσα γιατί θα έχει ήχους απ'όλο το κόσμο! Τη Κυριακή πετάμε με τα χνουδωτούλια στις 12 το μεσημεράκι ...στις 6 το απόγευμα φτάνουμε Αθήνα! (ειναι η διαφορά της ώρας που το κάνει να φαίνεται μεγάλο το ταξείδι).. εκεί θα είναι συγκεντρωμένοι οι Birmaniacs όπου ετοιμάζουν πανηγυρική υποδοχή μαζί με όλο το δημοσιογραφικό κόσμο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.167 19-09-08 21:25 Αρχική Δημοσίευση από geo_ttc: Ενα λαθακι εκανα κι εγω... Καλο σου ταξιδι!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ Γιώργο και σου υπόσχομαι τα Χριστούγεννα που θα πάω στο Buenos Aires να σε πάρω μαζί μου να γνωρίσεις το πατέρα σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:26 Η moukelis έγραψε: #25.168 19-09-08 21:26 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: φτάνω στις δώδεκα παρά τέταρτο το μεσημέρι θα πάμε στο σπίτι τους όπου φυσικά είναι και το εκτροφείο. Θα με ξεναγήσουν στο εκτροφείο και θα ζουλήξω άπειρα βιρμανάκια!! το βράδυ έχουν κλείσει τραπέζι σε ένα βαυαρέζικο εστιατόριο. Μετά θα πάμε σε μια συναυλία που γίνεται στη πολη τους και μου είπαν ότι θα είναι πολύ ενδιαφέρουσα γιατί θα έχει ήχους απ'όλο το κόσμο! Τη Κυριακή πετάμε με τα χνουδωτούλια στις 12 το μεσημεράκι ...στις 6 το απόγευμα φτάνουμε Αθήνα! (ειναι η διαφορά της ώρας που το κάνει να φαίνεται μεγάλο το ταξείδι).. εκεί θα είναι συγκεντρωμένοι οι Birmaniacs όπου ετοιμάζουν πανηγυρική υποδοχή μαζί με όλο το δημοσιογραφικό κόσμο! Click για ανάπτυξη... Ωραια ωραια!Να παρεις φωτογραφικη μαζι σου ε;Κι αμα πετυχεις ιντερνετ καφε να στειλεις καμια φωτο στις ξενιτεμενες μαναδες και μπαμπαδες που περιμενουν τα γατοπαιδα τους!Παλι καλα που θα τα παραλαβουν Κυριακη κα θα προλαβαινω να διαβαζω,με εβλεπα να γυριζω απο τη δουλεια και να βλεπω παλι 2000 νεα μηνυματα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:27 Ο geo_ttc έγραψε: #25.169 19-09-08 21:27 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: φτάνω στις δώδεκα παρά τέταρτο το μεσημέρι θα πάμε στο σπίτι τους όπου φυσικά είναι και το εκτροφείο. Θα με ξεναγήσουν στο εκτροφείο και θα ζουλήξω άπειρα βιρμανάκια!! το βράδυ έχουν κλείσει τραπέζι σε ένα βαυαρέζικο εστιατόριο. Μετά θα πάμε σε μια συναυλία που γίνεται στη πολη τους και μου είπαν ότι θα είναι πολύ ενδιαφέρουσα γιατί θα έχει ήχους απ'όλο το κόσμο! Τη Κυριακή πετάμε με τα χνουδωτούλια στις 12 το μεσημεράκι ...στις 6 το απόγευμα φτάνουμε Αθήνα! (ειναι η διαφορά της ώρας που το κάνει να φαίνεται μεγάλο το ταξείδι).. εκεί θα είναι συγκεντρωμένοι οι Birmaniacs όπου ετοιμάζουν πανηγυρική υποδοχή μαζί με όλο το δημοσιογραφικό κόσμο! Click για ανάπτυξη... Αχ.... και να μπορουσα να ερθω μαζι... Λες να χωραω σε καμια βαλιτσα;... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:29 Ο geo_ttc έγραψε: #25.170 19-09-08 21:29 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σε ευχαριστώ Γιώργο και σου υπόσχομαι τα Χριστούγεννα που θα πάω στο Buenos Aires να σε πάρω μαζί μου να γνωρίσεις το πατέρα σου... Click για ανάπτυξη... Τι ωραια... μια ζωη περιμενα αυτη τη στιγμη.... Κατα που πεφτει το Buenos Aires; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:33 Η bunny έγραψε: #25.171 19-09-08 21:33 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Axoυ το γλυκούλι μου.. καλέ σα μωρό το έχετε ε?? Κυκλοφορεί ελεύθερος στο σπίτι ή μένει συνέχεια στο κλουβάκι του? Click για ανάπτυξη... Μια φορά την εβδομάδα του κάνουμε ζεστό μπάνιο.Προς το παρόν μένει στο κλουβάκι του και βγαίνει μερικιές ώρες βόλτα στην ταράτστα (και σκάβει τις γλάστρες).Αλλά τώρα είναι υπό κατασκευή το νέο του μεγάλο ξύλινο σπίτι που θα βρίσκεται στν αγαπημένη του ταράτσα.Εκεί μέσα χωράω κι εγώ! Θα είναι ένας περιφραγμένος χώρος 1,50χ1,50 που θα έχει στη μέση το μεγάλο ξύλινο σπιτάκι(που χωράω κι εγώ) Σκέφτομαι να του φτιάξω κι ένα ξύλινο γυμναστήριο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:57 Ο Θοδωρής έγραψε: #25.172 19-09-08 21:57 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: φτάνω στις δώδεκα παρά τέταρτο το μεσημέρι θα πάμε στο σπίτι τους όπου φυσικά είναι και το εκτροφείο. Θα με ξεναγήσουν στο εκτροφείο και θα ζουλήξω άπειρα βιρμανάκια!! το βράδυ έχουν κλείσει τραπέζι σε ένα βαυαρέζικο εστιατόριο. Μετά θα πάμε σε μια συναυλία που γίνεται στη πολη τους και μου είπαν ότι θα είναι πολύ ενδιαφέρουσα γιατί θα έχει ήχους απ'όλο το κόσμο! Τη Κυριακή πετάμε με τα χνουδωτούλια στις 12 το μεσημεράκι ...στις 6 το απόγευμα φτάνουμε Αθήνα! (ειναι η διαφορά της ώρας που το κάνει να φαίνεται μεγάλο το ταξείδι).. εκεί θα είναι συγκεντρωμένοι οι Birmaniacs όπου ετοιμάζουν πανηγυρική υποδοχή μαζί με όλο το δημοσιογραφικό κόσμο! Click για ανάπτυξη... Γιουλη θα περασεις τελεια!Εμενα που θα με αφησει μονο μου στην κρυα παγωμενη Λυον και θα ερθει να με δει δυο ωρες πριν φυγω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.173 19-09-08 21:59 Αρχική Δημοσίευση από geo_ttc: Τι ωραια... μια ζωη περιμενα αυτη τη στιγμη.... Κατα που πεφτει το Buenos Aires; Click για ανάπτυξη... Ειναι η πρωτεύουσα της Αργεντινής Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.174 19-09-08 22:01 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Γιουλη θα περασεις τελεια!Εμενα που θα με αφησει μονο μου στην κρυα παγωμενη Λυον και θα ερθει να με δει δυο ωρες πριν φυγω... Click για ανάπτυξη... ψυχούλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.175 19-09-08 22:03 Αρχική Δημοσίευση από geo_ttc: Αχ.... και να μπορουσα να ερθω μαζι... Λες να χωραω σε καμια βαλιτσα;... Click για ανάπτυξη... μακάρι να μπορούσες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:06 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.176 19-09-08 22:06 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Μια φορά την εβδομάδα του κάνουμε ζεστό μπάνιο.Προς το παρόν μένει στο κλουβάκι του και βγαίνει μερικιές ώρες βόλτα στην ταράτστα (και σκάβει τις γλάστρες).Αλλά τώρα είναι υπό κατασκευή το νέο του μεγάλο ξύλινο σπίτι που θα βρίσκεται στν αγαπημένη του ταράτσα.Εκεί μέσα χωράω κι εγώ! Θα είναι ένας περιφραγμένος χώρος 1,50χ1,50 που θα έχει στη μέση το μεγάλο ξύλινο σπιτάκι(που χωράω κι εγώ) Σκέφτομαι να του φτιάξω κι ένα ξύλινο γυμναστήριο... Click για ανάπτυξη... Να μου'να ο Ελβις!!! Τυχερούλης!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:11 Ο Θοδωρής έγραψε: #25.177 19-09-08 22:11 Εχω ξεχασει να παρω κρεβατακι στον Πλατωνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:18 Ο Θοδωρής έγραψε: #25.178 19-09-08 22:18 Καθε φορα που παω στο pet city παιρνω κατι ασχετα και ξεχναω τα βασικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.179 19-09-08 22:23 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Καθε φορα που παω στο pet city παιρνω κατι ασχετα και ξεχναω τα βασικα Click για ανάπτυξη... για λέγε κανένα άσχετο να γελάσουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:25 Ο Θοδωρής έγραψε: #25.180 19-09-08 22:25 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: για λέγε κανένα άσχετο να γελάσουμε Click για ανάπτυξη... ....εκει που διαβαζα γυρισα πισω και σηκωθηκα στα ποδια της καρεκλας και εσπασε και επεσα κατω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1257 1258 1259 1260 1261 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1259 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1259 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από geo_ttc: Κουκλαρα ειναι η μαμα φυσικα!!!!!! Click για ανάπτυξη... Αφου εχουμε το ιδιο DNA!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.166 19-09-08 21:22 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ε ναι ντροπη,θα εισαι η πρωτη βιρμανομαμα που θα δουν,να μην εισαι ευπαρουσιαστη;Τι ωρα φτανεις;Θα πας αυριο κιολας στο εκτροφειο; Click για ανάπτυξη... φτάνω στις δώδεκα παρά τέταρτο το μεσημέρι θα πάμε στο σπίτι τους όπου φυσικά είναι και το εκτροφείο. Θα με ξεναγήσουν στο εκτροφείο και θα ζουλήξω άπειρα βιρμανάκια!! το βράδυ έχουν κλείσει τραπέζι σε ένα βαυαρέζικο εστιατόριο. Μετά θα πάμε σε μια συναυλία που γίνεται στη πολη τους και μου είπαν ότι θα είναι πολύ ενδιαφέρουσα γιατί θα έχει ήχους απ'όλο το κόσμο! Τη Κυριακή πετάμε με τα χνουδωτούλια στις 12 το μεσημεράκι ...στις 6 το απόγευμα φτάνουμε Αθήνα! (ειναι η διαφορά της ώρας που το κάνει να φαίνεται μεγάλο το ταξείδι).. εκεί θα είναι συγκεντρωμένοι οι Birmaniacs όπου ετοιμάζουν πανηγυρική υποδοχή μαζί με όλο το δημοσιογραφικό κόσμο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.167 19-09-08 21:25 Αρχική Δημοσίευση από geo_ttc: Ενα λαθακι εκανα κι εγω... Καλο σου ταξιδι!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ Γιώργο και σου υπόσχομαι τα Χριστούγεννα που θα πάω στο Buenos Aires να σε πάρω μαζί μου να γνωρίσεις το πατέρα σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:26 Η moukelis έγραψε: #25.168 19-09-08 21:26 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: φτάνω στις δώδεκα παρά τέταρτο το μεσημέρι θα πάμε στο σπίτι τους όπου φυσικά είναι και το εκτροφείο. Θα με ξεναγήσουν στο εκτροφείο και θα ζουλήξω άπειρα βιρμανάκια!! το βράδυ έχουν κλείσει τραπέζι σε ένα βαυαρέζικο εστιατόριο. Μετά θα πάμε σε μια συναυλία που γίνεται στη πολη τους και μου είπαν ότι θα είναι πολύ ενδιαφέρουσα γιατί θα έχει ήχους απ'όλο το κόσμο! Τη Κυριακή πετάμε με τα χνουδωτούλια στις 12 το μεσημεράκι ...στις 6 το απόγευμα φτάνουμε Αθήνα! (ειναι η διαφορά της ώρας που το κάνει να φαίνεται μεγάλο το ταξείδι).. εκεί θα είναι συγκεντρωμένοι οι Birmaniacs όπου ετοιμάζουν πανηγυρική υποδοχή μαζί με όλο το δημοσιογραφικό κόσμο! Click για ανάπτυξη... Ωραια ωραια!Να παρεις φωτογραφικη μαζι σου ε;Κι αμα πετυχεις ιντερνετ καφε να στειλεις καμια φωτο στις ξενιτεμενες μαναδες και μπαμπαδες που περιμενουν τα γατοπαιδα τους!Παλι καλα που θα τα παραλαβουν Κυριακη κα θα προλαβαινω να διαβαζω,με εβλεπα να γυριζω απο τη δουλεια και να βλεπω παλι 2000 νεα μηνυματα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:27 Ο geo_ttc έγραψε: #25.169 19-09-08 21:27 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: φτάνω στις δώδεκα παρά τέταρτο το μεσημέρι θα πάμε στο σπίτι τους όπου φυσικά είναι και το εκτροφείο. Θα με ξεναγήσουν στο εκτροφείο και θα ζουλήξω άπειρα βιρμανάκια!! το βράδυ έχουν κλείσει τραπέζι σε ένα βαυαρέζικο εστιατόριο. Μετά θα πάμε σε μια συναυλία που γίνεται στη πολη τους και μου είπαν ότι θα είναι πολύ ενδιαφέρουσα γιατί θα έχει ήχους απ'όλο το κόσμο! Τη Κυριακή πετάμε με τα χνουδωτούλια στις 12 το μεσημεράκι ...στις 6 το απόγευμα φτάνουμε Αθήνα! (ειναι η διαφορά της ώρας που το κάνει να φαίνεται μεγάλο το ταξείδι).. εκεί θα είναι συγκεντρωμένοι οι Birmaniacs όπου ετοιμάζουν πανηγυρική υποδοχή μαζί με όλο το δημοσιογραφικό κόσμο! Click για ανάπτυξη... Αχ.... και να μπορουσα να ερθω μαζι... Λες να χωραω σε καμια βαλιτσα;... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:29 Ο geo_ttc έγραψε: #25.170 19-09-08 21:29 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σε ευχαριστώ Γιώργο και σου υπόσχομαι τα Χριστούγεννα που θα πάω στο Buenos Aires να σε πάρω μαζί μου να γνωρίσεις το πατέρα σου... Click για ανάπτυξη... Τι ωραια... μια ζωη περιμενα αυτη τη στιγμη.... Κατα που πεφτει το Buenos Aires; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:33 Η bunny έγραψε: #25.171 19-09-08 21:33 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Axoυ το γλυκούλι μου.. καλέ σα μωρό το έχετε ε?? Κυκλοφορεί ελεύθερος στο σπίτι ή μένει συνέχεια στο κλουβάκι του? Click για ανάπτυξη... Μια φορά την εβδομάδα του κάνουμε ζεστό μπάνιο.Προς το παρόν μένει στο κλουβάκι του και βγαίνει μερικιές ώρες βόλτα στην ταράτστα (και σκάβει τις γλάστρες).Αλλά τώρα είναι υπό κατασκευή το νέο του μεγάλο ξύλινο σπίτι που θα βρίσκεται στν αγαπημένη του ταράτσα.Εκεί μέσα χωράω κι εγώ! Θα είναι ένας περιφραγμένος χώρος 1,50χ1,50 που θα έχει στη μέση το μεγάλο ξύλινο σπιτάκι(που χωράω κι εγώ) Σκέφτομαι να του φτιάξω κι ένα ξύλινο γυμναστήριο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:57 Ο Θοδωρής έγραψε: #25.172 19-09-08 21:57 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: φτάνω στις δώδεκα παρά τέταρτο το μεσημέρι θα πάμε στο σπίτι τους όπου φυσικά είναι και το εκτροφείο. Θα με ξεναγήσουν στο εκτροφείο και θα ζουλήξω άπειρα βιρμανάκια!! το βράδυ έχουν κλείσει τραπέζι σε ένα βαυαρέζικο εστιατόριο. Μετά θα πάμε σε μια συναυλία που γίνεται στη πολη τους και μου είπαν ότι θα είναι πολύ ενδιαφέρουσα γιατί θα έχει ήχους απ'όλο το κόσμο! Τη Κυριακή πετάμε με τα χνουδωτούλια στις 12 το μεσημεράκι ...στις 6 το απόγευμα φτάνουμε Αθήνα! (ειναι η διαφορά της ώρας που το κάνει να φαίνεται μεγάλο το ταξείδι).. εκεί θα είναι συγκεντρωμένοι οι Birmaniacs όπου ετοιμάζουν πανηγυρική υποδοχή μαζί με όλο το δημοσιογραφικό κόσμο! Click για ανάπτυξη... Γιουλη θα περασεις τελεια!Εμενα που θα με αφησει μονο μου στην κρυα παγωμενη Λυον και θα ερθει να με δει δυο ωρες πριν φυγω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.173 19-09-08 21:59 Αρχική Δημοσίευση από geo_ttc: Τι ωραια... μια ζωη περιμενα αυτη τη στιγμη.... Κατα που πεφτει το Buenos Aires; Click για ανάπτυξη... Ειναι η πρωτεύουσα της Αργεντινής Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.174 19-09-08 22:01 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Γιουλη θα περασεις τελεια!Εμενα που θα με αφησει μονο μου στην κρυα παγωμενη Λυον και θα ερθει να με δει δυο ωρες πριν φυγω... Click για ανάπτυξη... ψυχούλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.175 19-09-08 22:03 Αρχική Δημοσίευση από geo_ttc: Αχ.... και να μπορουσα να ερθω μαζι... Λες να χωραω σε καμια βαλιτσα;... Click για ανάπτυξη... μακάρι να μπορούσες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:06 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.176 19-09-08 22:06 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Μια φορά την εβδομάδα του κάνουμε ζεστό μπάνιο.Προς το παρόν μένει στο κλουβάκι του και βγαίνει μερικιές ώρες βόλτα στην ταράτστα (και σκάβει τις γλάστρες).Αλλά τώρα είναι υπό κατασκευή το νέο του μεγάλο ξύλινο σπίτι που θα βρίσκεται στν αγαπημένη του ταράτσα.Εκεί μέσα χωράω κι εγώ! Θα είναι ένας περιφραγμένος χώρος 1,50χ1,50 που θα έχει στη μέση το μεγάλο ξύλινο σπιτάκι(που χωράω κι εγώ) Σκέφτομαι να του φτιάξω κι ένα ξύλινο γυμναστήριο... Click για ανάπτυξη... Να μου'να ο Ελβις!!! Τυχερούλης!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:11 Ο Θοδωρής έγραψε: #25.177 19-09-08 22:11 Εχω ξεχασει να παρω κρεβατακι στον Πλατωνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:18 Ο Θοδωρής έγραψε: #25.178 19-09-08 22:18 Καθε φορα που παω στο pet city παιρνω κατι ασχετα και ξεχναω τα βασικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.179 19-09-08 22:23 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Καθε φορα που παω στο pet city παιρνω κατι ασχετα και ξεχναω τα βασικα Click για ανάπτυξη... για λέγε κανένα άσχετο να γελάσουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:25 Ο Θοδωρής έγραψε: #25.180 19-09-08 22:25 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: για λέγε κανένα άσχετο να γελάσουμε Click για ανάπτυξη... ....εκει που διαβαζα γυρισα πισω και σηκωθηκα στα ποδια της καρεκλας και εσπασε και επεσα κατω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1257 1258 1259 1260 1261 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1259 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1259 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ε ναι ντροπη,θα εισαι η πρωτη βιρμανομαμα που θα δουν,να μην εισαι ευπαρουσιαστη;Τι ωρα φτανεις;Θα πας αυριο κιολας στο εκτροφειο; Click για ανάπτυξη... φτάνω στις δώδεκα παρά τέταρτο το μεσημέρι θα πάμε στο σπίτι τους όπου φυσικά είναι και το εκτροφείο. Θα με ξεναγήσουν στο εκτροφείο και θα ζουλήξω άπειρα βιρμανάκια!! το βράδυ έχουν κλείσει τραπέζι σε ένα βαυαρέζικο εστιατόριο. Μετά θα πάμε σε μια συναυλία που γίνεται στη πολη τους και μου είπαν ότι θα είναι πολύ ενδιαφέρουσα γιατί θα έχει ήχους απ'όλο το κόσμο! Τη Κυριακή πετάμε με τα χνουδωτούλια στις 12 το μεσημεράκι ...στις 6 το απόγευμα φτάνουμε Αθήνα! (ειναι η διαφορά της ώρας που το κάνει να φαίνεται μεγάλο το ταξείδι).. εκεί θα είναι συγκεντρωμένοι οι Birmaniacs όπου ετοιμάζουν πανηγυρική υποδοχή μαζί με όλο το δημοσιογραφικό κόσμο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.167 19-09-08 21:25 Αρχική Δημοσίευση από geo_ttc: Ενα λαθακι εκανα κι εγω... Καλο σου ταξιδι!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ Γιώργο και σου υπόσχομαι τα Χριστούγεννα που θα πάω στο Buenos Aires να σε πάρω μαζί μου να γνωρίσεις το πατέρα σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:26 Η moukelis έγραψε: #25.168 19-09-08 21:26 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: φτάνω στις δώδεκα παρά τέταρτο το μεσημέρι θα πάμε στο σπίτι τους όπου φυσικά είναι και το εκτροφείο. Θα με ξεναγήσουν στο εκτροφείο και θα ζουλήξω άπειρα βιρμανάκια!! το βράδυ έχουν κλείσει τραπέζι σε ένα βαυαρέζικο εστιατόριο. Μετά θα πάμε σε μια συναυλία που γίνεται στη πολη τους και μου είπαν ότι θα είναι πολύ ενδιαφέρουσα γιατί θα έχει ήχους απ'όλο το κόσμο! Τη Κυριακή πετάμε με τα χνουδωτούλια στις 12 το μεσημεράκι ...στις 6 το απόγευμα φτάνουμε Αθήνα! (ειναι η διαφορά της ώρας που το κάνει να φαίνεται μεγάλο το ταξείδι).. εκεί θα είναι συγκεντρωμένοι οι Birmaniacs όπου ετοιμάζουν πανηγυρική υποδοχή μαζί με όλο το δημοσιογραφικό κόσμο! Click για ανάπτυξη... Ωραια ωραια!Να παρεις φωτογραφικη μαζι σου ε;Κι αμα πετυχεις ιντερνετ καφε να στειλεις καμια φωτο στις ξενιτεμενες μαναδες και μπαμπαδες που περιμενουν τα γατοπαιδα τους!Παλι καλα που θα τα παραλαβουν Κυριακη κα θα προλαβαινω να διαβαζω,με εβλεπα να γυριζω απο τη δουλεια και να βλεπω παλι 2000 νεα μηνυματα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:27 Ο geo_ttc έγραψε: #25.169 19-09-08 21:27 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: φτάνω στις δώδεκα παρά τέταρτο το μεσημέρι θα πάμε στο σπίτι τους όπου φυσικά είναι και το εκτροφείο. Θα με ξεναγήσουν στο εκτροφείο και θα ζουλήξω άπειρα βιρμανάκια!! το βράδυ έχουν κλείσει τραπέζι σε ένα βαυαρέζικο εστιατόριο. Μετά θα πάμε σε μια συναυλία που γίνεται στη πολη τους και μου είπαν ότι θα είναι πολύ ενδιαφέρουσα γιατί θα έχει ήχους απ'όλο το κόσμο! Τη Κυριακή πετάμε με τα χνουδωτούλια στις 12 το μεσημεράκι ...στις 6 το απόγευμα φτάνουμε Αθήνα! (ειναι η διαφορά της ώρας που το κάνει να φαίνεται μεγάλο το ταξείδι).. εκεί θα είναι συγκεντρωμένοι οι Birmaniacs όπου ετοιμάζουν πανηγυρική υποδοχή μαζί με όλο το δημοσιογραφικό κόσμο! Click για ανάπτυξη... Αχ.... και να μπορουσα να ερθω μαζι... Λες να χωραω σε καμια βαλιτσα;... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:29 Ο geo_ttc έγραψε: #25.170 19-09-08 21:29 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σε ευχαριστώ Γιώργο και σου υπόσχομαι τα Χριστούγεννα που θα πάω στο Buenos Aires να σε πάρω μαζί μου να γνωρίσεις το πατέρα σου... Click για ανάπτυξη... Τι ωραια... μια ζωη περιμενα αυτη τη στιγμη.... Κατα που πεφτει το Buenos Aires; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:33 Η bunny έγραψε: #25.171 19-09-08 21:33 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Axoυ το γλυκούλι μου.. καλέ σα μωρό το έχετε ε?? Κυκλοφορεί ελεύθερος στο σπίτι ή μένει συνέχεια στο κλουβάκι του? Click για ανάπτυξη... Μια φορά την εβδομάδα του κάνουμε ζεστό μπάνιο.Προς το παρόν μένει στο κλουβάκι του και βγαίνει μερικιές ώρες βόλτα στην ταράτστα (και σκάβει τις γλάστρες).Αλλά τώρα είναι υπό κατασκευή το νέο του μεγάλο ξύλινο σπίτι που θα βρίσκεται στν αγαπημένη του ταράτσα.Εκεί μέσα χωράω κι εγώ! Θα είναι ένας περιφραγμένος χώρος 1,50χ1,50 που θα έχει στη μέση το μεγάλο ξύλινο σπιτάκι(που χωράω κι εγώ) Σκέφτομαι να του φτιάξω κι ένα ξύλινο γυμναστήριο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:57 Ο Θοδωρής έγραψε: #25.172 19-09-08 21:57 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: φτάνω στις δώδεκα παρά τέταρτο το μεσημέρι θα πάμε στο σπίτι τους όπου φυσικά είναι και το εκτροφείο. Θα με ξεναγήσουν στο εκτροφείο και θα ζουλήξω άπειρα βιρμανάκια!! το βράδυ έχουν κλείσει τραπέζι σε ένα βαυαρέζικο εστιατόριο. Μετά θα πάμε σε μια συναυλία που γίνεται στη πολη τους και μου είπαν ότι θα είναι πολύ ενδιαφέρουσα γιατί θα έχει ήχους απ'όλο το κόσμο! Τη Κυριακή πετάμε με τα χνουδωτούλια στις 12 το μεσημεράκι ...στις 6 το απόγευμα φτάνουμε Αθήνα! (ειναι η διαφορά της ώρας που το κάνει να φαίνεται μεγάλο το ταξείδι).. εκεί θα είναι συγκεντρωμένοι οι Birmaniacs όπου ετοιμάζουν πανηγυρική υποδοχή μαζί με όλο το δημοσιογραφικό κόσμο! Click για ανάπτυξη... Γιουλη θα περασεις τελεια!Εμενα που θα με αφησει μονο μου στην κρυα παγωμενη Λυον και θα ερθει να με δει δυο ωρες πριν φυγω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.173 19-09-08 21:59 Αρχική Δημοσίευση από geo_ttc: Τι ωραια... μια ζωη περιμενα αυτη τη στιγμη.... Κατα που πεφτει το Buenos Aires; Click για ανάπτυξη... Ειναι η πρωτεύουσα της Αργεντινής Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.174 19-09-08 22:01 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Γιουλη θα περασεις τελεια!Εμενα που θα με αφησει μονο μου στην κρυα παγωμενη Λυον και θα ερθει να με δει δυο ωρες πριν φυγω... Click για ανάπτυξη... ψυχούλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.175 19-09-08 22:03 Αρχική Δημοσίευση από geo_ttc: Αχ.... και να μπορουσα να ερθω μαζι... Λες να χωραω σε καμια βαλιτσα;... Click για ανάπτυξη... μακάρι να μπορούσες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:06 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.176 19-09-08 22:06 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Μια φορά την εβδομάδα του κάνουμε ζεστό μπάνιο.Προς το παρόν μένει στο κλουβάκι του και βγαίνει μερικιές ώρες βόλτα στην ταράτστα (και σκάβει τις γλάστρες).Αλλά τώρα είναι υπό κατασκευή το νέο του μεγάλο ξύλινο σπίτι που θα βρίσκεται στν αγαπημένη του ταράτσα.Εκεί μέσα χωράω κι εγώ! Θα είναι ένας περιφραγμένος χώρος 1,50χ1,50 που θα έχει στη μέση το μεγάλο ξύλινο σπιτάκι(που χωράω κι εγώ) Σκέφτομαι να του φτιάξω κι ένα ξύλινο γυμναστήριο... Click για ανάπτυξη... Να μου'να ο Ελβις!!! Τυχερούλης!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:11 Ο Θοδωρής έγραψε: #25.177 19-09-08 22:11 Εχω ξεχασει να παρω κρεβατακι στον Πλατωνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:18 Ο Θοδωρής έγραψε: #25.178 19-09-08 22:18 Καθε φορα που παω στο pet city παιρνω κατι ασχετα και ξεχναω τα βασικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.179 19-09-08 22:23 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Καθε φορα που παω στο pet city παιρνω κατι ασχετα και ξεχναω τα βασικα Click για ανάπτυξη... για λέγε κανένα άσχετο να γελάσουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:25 Ο Θοδωρής έγραψε: #25.180 19-09-08 22:25 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: για λέγε κανένα άσχετο να γελάσουμε Click για ανάπτυξη... ....εκει που διαβαζα γυρισα πισω και σηκωθηκα στα ποδια της καρεκλας και εσπασε και επεσα κατω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1257 1258 1259 1260 1261 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1259 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1259 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από geo_ttc: Ενα λαθακι εκανα κι εγω... Καλο σου ταξιδι!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ Γιώργο και σου υπόσχομαι τα Χριστούγεννα που θα πάω στο Buenos Aires να σε πάρω μαζί μου να γνωρίσεις το πατέρα σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:26 Η moukelis έγραψε: #25.168 19-09-08 21:26 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: φτάνω στις δώδεκα παρά τέταρτο το μεσημέρι θα πάμε στο σπίτι τους όπου φυσικά είναι και το εκτροφείο. Θα με ξεναγήσουν στο εκτροφείο και θα ζουλήξω άπειρα βιρμανάκια!! το βράδυ έχουν κλείσει τραπέζι σε ένα βαυαρέζικο εστιατόριο. Μετά θα πάμε σε μια συναυλία που γίνεται στη πολη τους και μου είπαν ότι θα είναι πολύ ενδιαφέρουσα γιατί θα έχει ήχους απ'όλο το κόσμο! Τη Κυριακή πετάμε με τα χνουδωτούλια στις 12 το μεσημεράκι ...στις 6 το απόγευμα φτάνουμε Αθήνα! (ειναι η διαφορά της ώρας που το κάνει να φαίνεται μεγάλο το ταξείδι).. εκεί θα είναι συγκεντρωμένοι οι Birmaniacs όπου ετοιμάζουν πανηγυρική υποδοχή μαζί με όλο το δημοσιογραφικό κόσμο! Click για ανάπτυξη... Ωραια ωραια!Να παρεις φωτογραφικη μαζι σου ε;Κι αμα πετυχεις ιντερνετ καφε να στειλεις καμια φωτο στις ξενιτεμενες μαναδες και μπαμπαδες που περιμενουν τα γατοπαιδα τους!Παλι καλα που θα τα παραλαβουν Κυριακη κα θα προλαβαινω να διαβαζω,με εβλεπα να γυριζω απο τη δουλεια και να βλεπω παλι 2000 νεα μηνυματα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:27 Ο geo_ttc έγραψε: #25.169 19-09-08 21:27 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: φτάνω στις δώδεκα παρά τέταρτο το μεσημέρι θα πάμε στο σπίτι τους όπου φυσικά είναι και το εκτροφείο. Θα με ξεναγήσουν στο εκτροφείο και θα ζουλήξω άπειρα βιρμανάκια!! το βράδυ έχουν κλείσει τραπέζι σε ένα βαυαρέζικο εστιατόριο. Μετά θα πάμε σε μια συναυλία που γίνεται στη πολη τους και μου είπαν ότι θα είναι πολύ ενδιαφέρουσα γιατί θα έχει ήχους απ'όλο το κόσμο! Τη Κυριακή πετάμε με τα χνουδωτούλια στις 12 το μεσημεράκι ...στις 6 το απόγευμα φτάνουμε Αθήνα! (ειναι η διαφορά της ώρας που το κάνει να φαίνεται μεγάλο το ταξείδι).. εκεί θα είναι συγκεντρωμένοι οι Birmaniacs όπου ετοιμάζουν πανηγυρική υποδοχή μαζί με όλο το δημοσιογραφικό κόσμο! Click για ανάπτυξη... Αχ.... και να μπορουσα να ερθω μαζι... Λες να χωραω σε καμια βαλιτσα;... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:29 Ο geo_ttc έγραψε: #25.170 19-09-08 21:29 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σε ευχαριστώ Γιώργο και σου υπόσχομαι τα Χριστούγεννα που θα πάω στο Buenos Aires να σε πάρω μαζί μου να γνωρίσεις το πατέρα σου... Click για ανάπτυξη... Τι ωραια... μια ζωη περιμενα αυτη τη στιγμη.... Κατα που πεφτει το Buenos Aires; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:33 Η bunny έγραψε: #25.171 19-09-08 21:33 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Axoυ το γλυκούλι μου.. καλέ σα μωρό το έχετε ε?? Κυκλοφορεί ελεύθερος στο σπίτι ή μένει συνέχεια στο κλουβάκι του? Click για ανάπτυξη... Μια φορά την εβδομάδα του κάνουμε ζεστό μπάνιο.Προς το παρόν μένει στο κλουβάκι του και βγαίνει μερικιές ώρες βόλτα στην ταράτστα (και σκάβει τις γλάστρες).Αλλά τώρα είναι υπό κατασκευή το νέο του μεγάλο ξύλινο σπίτι που θα βρίσκεται στν αγαπημένη του ταράτσα.Εκεί μέσα χωράω κι εγώ! Θα είναι ένας περιφραγμένος χώρος 1,50χ1,50 που θα έχει στη μέση το μεγάλο ξύλινο σπιτάκι(που χωράω κι εγώ) Σκέφτομαι να του φτιάξω κι ένα ξύλινο γυμναστήριο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:57 Ο Θοδωρής έγραψε: #25.172 19-09-08 21:57 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: φτάνω στις δώδεκα παρά τέταρτο το μεσημέρι θα πάμε στο σπίτι τους όπου φυσικά είναι και το εκτροφείο. Θα με ξεναγήσουν στο εκτροφείο και θα ζουλήξω άπειρα βιρμανάκια!! το βράδυ έχουν κλείσει τραπέζι σε ένα βαυαρέζικο εστιατόριο. Μετά θα πάμε σε μια συναυλία που γίνεται στη πολη τους και μου είπαν ότι θα είναι πολύ ενδιαφέρουσα γιατί θα έχει ήχους απ'όλο το κόσμο! Τη Κυριακή πετάμε με τα χνουδωτούλια στις 12 το μεσημεράκι ...στις 6 το απόγευμα φτάνουμε Αθήνα! (ειναι η διαφορά της ώρας που το κάνει να φαίνεται μεγάλο το ταξείδι).. εκεί θα είναι συγκεντρωμένοι οι Birmaniacs όπου ετοιμάζουν πανηγυρική υποδοχή μαζί με όλο το δημοσιογραφικό κόσμο! Click για ανάπτυξη... Γιουλη θα περασεις τελεια!Εμενα που θα με αφησει μονο μου στην κρυα παγωμενη Λυον και θα ερθει να με δει δυο ωρες πριν φυγω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.173 19-09-08 21:59 Αρχική Δημοσίευση από geo_ttc: Τι ωραια... μια ζωη περιμενα αυτη τη στιγμη.... Κατα που πεφτει το Buenos Aires; Click για ανάπτυξη... Ειναι η πρωτεύουσα της Αργεντινής Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.174 19-09-08 22:01 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Γιουλη θα περασεις τελεια!Εμενα που θα με αφησει μονο μου στην κρυα παγωμενη Λυον και θα ερθει να με δει δυο ωρες πριν φυγω... Click για ανάπτυξη... ψυχούλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.175 19-09-08 22:03 Αρχική Δημοσίευση από geo_ttc: Αχ.... και να μπορουσα να ερθω μαζι... Λες να χωραω σε καμια βαλιτσα;... Click για ανάπτυξη... μακάρι να μπορούσες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:06 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.176 19-09-08 22:06 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Μια φορά την εβδομάδα του κάνουμε ζεστό μπάνιο.Προς το παρόν μένει στο κλουβάκι του και βγαίνει μερικιές ώρες βόλτα στην ταράτστα (και σκάβει τις γλάστρες).Αλλά τώρα είναι υπό κατασκευή το νέο του μεγάλο ξύλινο σπίτι που θα βρίσκεται στν αγαπημένη του ταράτσα.Εκεί μέσα χωράω κι εγώ! Θα είναι ένας περιφραγμένος χώρος 1,50χ1,50 που θα έχει στη μέση το μεγάλο ξύλινο σπιτάκι(που χωράω κι εγώ) Σκέφτομαι να του φτιάξω κι ένα ξύλινο γυμναστήριο... Click για ανάπτυξη... Να μου'να ο Ελβις!!! Τυχερούλης!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:11 Ο Θοδωρής έγραψε: #25.177 19-09-08 22:11 Εχω ξεχασει να παρω κρεβατακι στον Πλατωνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:18 Ο Θοδωρής έγραψε: #25.178 19-09-08 22:18 Καθε φορα που παω στο pet city παιρνω κατι ασχετα και ξεχναω τα βασικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.179 19-09-08 22:23 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Καθε φορα που παω στο pet city παιρνω κατι ασχετα και ξεχναω τα βασικα Click για ανάπτυξη... για λέγε κανένα άσχετο να γελάσουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:25 Ο Θοδωρής έγραψε: #25.180 19-09-08 22:25 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: για λέγε κανένα άσχετο να γελάσουμε Click για ανάπτυξη... ....εκει που διαβαζα γυρισα πισω και σηκωθηκα στα ποδια της καρεκλας και εσπασε και επεσα κατω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1257 1258 1259 1260 1261 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1259 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1259 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: φτάνω στις δώδεκα παρά τέταρτο το μεσημέρι θα πάμε στο σπίτι τους όπου φυσικά είναι και το εκτροφείο. Θα με ξεναγήσουν στο εκτροφείο και θα ζουλήξω άπειρα βιρμανάκια!! το βράδυ έχουν κλείσει τραπέζι σε ένα βαυαρέζικο εστιατόριο. Μετά θα πάμε σε μια συναυλία που γίνεται στη πολη τους και μου είπαν ότι θα είναι πολύ ενδιαφέρουσα γιατί θα έχει ήχους απ'όλο το κόσμο! Τη Κυριακή πετάμε με τα χνουδωτούλια στις 12 το μεσημεράκι ...στις 6 το απόγευμα φτάνουμε Αθήνα! (ειναι η διαφορά της ώρας που το κάνει να φαίνεται μεγάλο το ταξείδι).. εκεί θα είναι συγκεντρωμένοι οι Birmaniacs όπου ετοιμάζουν πανηγυρική υποδοχή μαζί με όλο το δημοσιογραφικό κόσμο! Click για ανάπτυξη... Ωραια ωραια!Να παρεις φωτογραφικη μαζι σου ε;Κι αμα πετυχεις ιντερνετ καφε να στειλεις καμια φωτο στις ξενιτεμενες μαναδες και μπαμπαδες που περιμενουν τα γατοπαιδα τους!Παλι καλα που θα τα παραλαβουν Κυριακη κα θα προλαβαινω να διαβαζω,με εβλεπα να γυριζω απο τη δουλεια και να βλεπω παλι 2000 νεα μηνυματα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:27 Ο geo_ttc έγραψε: #25.169 19-09-08 21:27 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: φτάνω στις δώδεκα παρά τέταρτο το μεσημέρι θα πάμε στο σπίτι τους όπου φυσικά είναι και το εκτροφείο. Θα με ξεναγήσουν στο εκτροφείο και θα ζουλήξω άπειρα βιρμανάκια!! το βράδυ έχουν κλείσει τραπέζι σε ένα βαυαρέζικο εστιατόριο. Μετά θα πάμε σε μια συναυλία που γίνεται στη πολη τους και μου είπαν ότι θα είναι πολύ ενδιαφέρουσα γιατί θα έχει ήχους απ'όλο το κόσμο! Τη Κυριακή πετάμε με τα χνουδωτούλια στις 12 το μεσημεράκι ...στις 6 το απόγευμα φτάνουμε Αθήνα! (ειναι η διαφορά της ώρας που το κάνει να φαίνεται μεγάλο το ταξείδι).. εκεί θα είναι συγκεντρωμένοι οι Birmaniacs όπου ετοιμάζουν πανηγυρική υποδοχή μαζί με όλο το δημοσιογραφικό κόσμο! Click για ανάπτυξη... Αχ.... και να μπορουσα να ερθω μαζι... Λες να χωραω σε καμια βαλιτσα;... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:29 Ο geo_ttc έγραψε: #25.170 19-09-08 21:29 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σε ευχαριστώ Γιώργο και σου υπόσχομαι τα Χριστούγεννα που θα πάω στο Buenos Aires να σε πάρω μαζί μου να γνωρίσεις το πατέρα σου... Click για ανάπτυξη... Τι ωραια... μια ζωη περιμενα αυτη τη στιγμη.... Κατα που πεφτει το Buenos Aires; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:33 Η bunny έγραψε: #25.171 19-09-08 21:33 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Axoυ το γλυκούλι μου.. καλέ σα μωρό το έχετε ε?? Κυκλοφορεί ελεύθερος στο σπίτι ή μένει συνέχεια στο κλουβάκι του? Click για ανάπτυξη... Μια φορά την εβδομάδα του κάνουμε ζεστό μπάνιο.Προς το παρόν μένει στο κλουβάκι του και βγαίνει μερικιές ώρες βόλτα στην ταράτστα (και σκάβει τις γλάστρες).Αλλά τώρα είναι υπό κατασκευή το νέο του μεγάλο ξύλινο σπίτι που θα βρίσκεται στν αγαπημένη του ταράτσα.Εκεί μέσα χωράω κι εγώ! Θα είναι ένας περιφραγμένος χώρος 1,50χ1,50 που θα έχει στη μέση το μεγάλο ξύλινο σπιτάκι(που χωράω κι εγώ) Σκέφτομαι να του φτιάξω κι ένα ξύλινο γυμναστήριο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:57 Ο Θοδωρής έγραψε: #25.172 19-09-08 21:57 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: φτάνω στις δώδεκα παρά τέταρτο το μεσημέρι θα πάμε στο σπίτι τους όπου φυσικά είναι και το εκτροφείο. Θα με ξεναγήσουν στο εκτροφείο και θα ζουλήξω άπειρα βιρμανάκια!! το βράδυ έχουν κλείσει τραπέζι σε ένα βαυαρέζικο εστιατόριο. Μετά θα πάμε σε μια συναυλία που γίνεται στη πολη τους και μου είπαν ότι θα είναι πολύ ενδιαφέρουσα γιατί θα έχει ήχους απ'όλο το κόσμο! Τη Κυριακή πετάμε με τα χνουδωτούλια στις 12 το μεσημεράκι ...στις 6 το απόγευμα φτάνουμε Αθήνα! (ειναι η διαφορά της ώρας που το κάνει να φαίνεται μεγάλο το ταξείδι).. εκεί θα είναι συγκεντρωμένοι οι Birmaniacs όπου ετοιμάζουν πανηγυρική υποδοχή μαζί με όλο το δημοσιογραφικό κόσμο! Click για ανάπτυξη... Γιουλη θα περασεις τελεια!Εμενα που θα με αφησει μονο μου στην κρυα παγωμενη Λυον και θα ερθει να με δει δυο ωρες πριν φυγω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.173 19-09-08 21:59 Αρχική Δημοσίευση από geo_ttc: Τι ωραια... μια ζωη περιμενα αυτη τη στιγμη.... Κατα που πεφτει το Buenos Aires; Click για ανάπτυξη... Ειναι η πρωτεύουσα της Αργεντινής Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.174 19-09-08 22:01 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Γιουλη θα περασεις τελεια!Εμενα που θα με αφησει μονο μου στην κρυα παγωμενη Λυον και θα ερθει να με δει δυο ωρες πριν φυγω... Click για ανάπτυξη... ψυχούλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.175 19-09-08 22:03 Αρχική Δημοσίευση από geo_ttc: Αχ.... και να μπορουσα να ερθω μαζι... Λες να χωραω σε καμια βαλιτσα;... Click για ανάπτυξη... μακάρι να μπορούσες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:06 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.176 19-09-08 22:06 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Μια φορά την εβδομάδα του κάνουμε ζεστό μπάνιο.Προς το παρόν μένει στο κλουβάκι του και βγαίνει μερικιές ώρες βόλτα στην ταράτστα (και σκάβει τις γλάστρες).Αλλά τώρα είναι υπό κατασκευή το νέο του μεγάλο ξύλινο σπίτι που θα βρίσκεται στν αγαπημένη του ταράτσα.Εκεί μέσα χωράω κι εγώ! Θα είναι ένας περιφραγμένος χώρος 1,50χ1,50 που θα έχει στη μέση το μεγάλο ξύλινο σπιτάκι(που χωράω κι εγώ) Σκέφτομαι να του φτιάξω κι ένα ξύλινο γυμναστήριο... Click για ανάπτυξη... Να μου'να ο Ελβις!!! Τυχερούλης!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:11 Ο Θοδωρής έγραψε: #25.177 19-09-08 22:11 Εχω ξεχασει να παρω κρεβατακι στον Πλατωνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:18 Ο Θοδωρής έγραψε: #25.178 19-09-08 22:18 Καθε φορα που παω στο pet city παιρνω κατι ασχετα και ξεχναω τα βασικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.179 19-09-08 22:23 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Καθε φορα που παω στο pet city παιρνω κατι ασχετα και ξεχναω τα βασικα Click για ανάπτυξη... για λέγε κανένα άσχετο να γελάσουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:25 Ο Θοδωρής έγραψε: #25.180 19-09-08 22:25 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: για λέγε κανένα άσχετο να γελάσουμε Click για ανάπτυξη... ....εκει που διαβαζα γυρισα πισω και σηκωθηκα στα ποδια της καρεκλας και εσπασε και επεσα κατω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1257 1258 1259 1260 1261 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1259 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1259 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: φτάνω στις δώδεκα παρά τέταρτο το μεσημέρι θα πάμε στο σπίτι τους όπου φυσικά είναι και το εκτροφείο. Θα με ξεναγήσουν στο εκτροφείο και θα ζουλήξω άπειρα βιρμανάκια!! το βράδυ έχουν κλείσει τραπέζι σε ένα βαυαρέζικο εστιατόριο. Μετά θα πάμε σε μια συναυλία που γίνεται στη πολη τους και μου είπαν ότι θα είναι πολύ ενδιαφέρουσα γιατί θα έχει ήχους απ'όλο το κόσμο! Τη Κυριακή πετάμε με τα χνουδωτούλια στις 12 το μεσημεράκι ...στις 6 το απόγευμα φτάνουμε Αθήνα! (ειναι η διαφορά της ώρας που το κάνει να φαίνεται μεγάλο το ταξείδι).. εκεί θα είναι συγκεντρωμένοι οι Birmaniacs όπου ετοιμάζουν πανηγυρική υποδοχή μαζί με όλο το δημοσιογραφικό κόσμο! Click για ανάπτυξη... Αχ.... και να μπορουσα να ερθω μαζι... Λες να χωραω σε καμια βαλιτσα;... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:29 Ο geo_ttc έγραψε: #25.170 19-09-08 21:29 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σε ευχαριστώ Γιώργο και σου υπόσχομαι τα Χριστούγεννα που θα πάω στο Buenos Aires να σε πάρω μαζί μου να γνωρίσεις το πατέρα σου... Click για ανάπτυξη... Τι ωραια... μια ζωη περιμενα αυτη τη στιγμη.... Κατα που πεφτει το Buenos Aires; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:33 Η bunny έγραψε: #25.171 19-09-08 21:33 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Axoυ το γλυκούλι μου.. καλέ σα μωρό το έχετε ε?? Κυκλοφορεί ελεύθερος στο σπίτι ή μένει συνέχεια στο κλουβάκι του? Click για ανάπτυξη... Μια φορά την εβδομάδα του κάνουμε ζεστό μπάνιο.Προς το παρόν μένει στο κλουβάκι του και βγαίνει μερικιές ώρες βόλτα στην ταράτστα (και σκάβει τις γλάστρες).Αλλά τώρα είναι υπό κατασκευή το νέο του μεγάλο ξύλινο σπίτι που θα βρίσκεται στν αγαπημένη του ταράτσα.Εκεί μέσα χωράω κι εγώ! Θα είναι ένας περιφραγμένος χώρος 1,50χ1,50 που θα έχει στη μέση το μεγάλο ξύλινο σπιτάκι(που χωράω κι εγώ) Σκέφτομαι να του φτιάξω κι ένα ξύλινο γυμναστήριο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:57 Ο Θοδωρής έγραψε: #25.172 19-09-08 21:57 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: φτάνω στις δώδεκα παρά τέταρτο το μεσημέρι θα πάμε στο σπίτι τους όπου φυσικά είναι και το εκτροφείο. Θα με ξεναγήσουν στο εκτροφείο και θα ζουλήξω άπειρα βιρμανάκια!! το βράδυ έχουν κλείσει τραπέζι σε ένα βαυαρέζικο εστιατόριο. Μετά θα πάμε σε μια συναυλία που γίνεται στη πολη τους και μου είπαν ότι θα είναι πολύ ενδιαφέρουσα γιατί θα έχει ήχους απ'όλο το κόσμο! Τη Κυριακή πετάμε με τα χνουδωτούλια στις 12 το μεσημεράκι ...στις 6 το απόγευμα φτάνουμε Αθήνα! (ειναι η διαφορά της ώρας που το κάνει να φαίνεται μεγάλο το ταξείδι).. εκεί θα είναι συγκεντρωμένοι οι Birmaniacs όπου ετοιμάζουν πανηγυρική υποδοχή μαζί με όλο το δημοσιογραφικό κόσμο! Click για ανάπτυξη... Γιουλη θα περασεις τελεια!Εμενα που θα με αφησει μονο μου στην κρυα παγωμενη Λυον και θα ερθει να με δει δυο ωρες πριν φυγω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.173 19-09-08 21:59 Αρχική Δημοσίευση από geo_ttc: Τι ωραια... μια ζωη περιμενα αυτη τη στιγμη.... Κατα που πεφτει το Buenos Aires; Click για ανάπτυξη... Ειναι η πρωτεύουσα της Αργεντινής Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.174 19-09-08 22:01 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Γιουλη θα περασεις τελεια!Εμενα που θα με αφησει μονο μου στην κρυα παγωμενη Λυον και θα ερθει να με δει δυο ωρες πριν φυγω... Click για ανάπτυξη... ψυχούλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.175 19-09-08 22:03 Αρχική Δημοσίευση από geo_ttc: Αχ.... και να μπορουσα να ερθω μαζι... Λες να χωραω σε καμια βαλιτσα;... Click για ανάπτυξη... μακάρι να μπορούσες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:06 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.176 19-09-08 22:06 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Μια φορά την εβδομάδα του κάνουμε ζεστό μπάνιο.Προς το παρόν μένει στο κλουβάκι του και βγαίνει μερικιές ώρες βόλτα στην ταράτστα (και σκάβει τις γλάστρες).Αλλά τώρα είναι υπό κατασκευή το νέο του μεγάλο ξύλινο σπίτι που θα βρίσκεται στν αγαπημένη του ταράτσα.Εκεί μέσα χωράω κι εγώ! Θα είναι ένας περιφραγμένος χώρος 1,50χ1,50 που θα έχει στη μέση το μεγάλο ξύλινο σπιτάκι(που χωράω κι εγώ) Σκέφτομαι να του φτιάξω κι ένα ξύλινο γυμναστήριο... Click για ανάπτυξη... Να μου'να ο Ελβις!!! Τυχερούλης!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:11 Ο Θοδωρής έγραψε: #25.177 19-09-08 22:11 Εχω ξεχασει να παρω κρεβατακι στον Πλατωνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:18 Ο Θοδωρής έγραψε: #25.178 19-09-08 22:18 Καθε φορα που παω στο pet city παιρνω κατι ασχετα και ξεχναω τα βασικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.179 19-09-08 22:23 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Καθε φορα που παω στο pet city παιρνω κατι ασχετα και ξεχναω τα βασικα Click για ανάπτυξη... για λέγε κανένα άσχετο να γελάσουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:25 Ο Θοδωρής έγραψε: #25.180 19-09-08 22:25 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: για λέγε κανένα άσχετο να γελάσουμε Click για ανάπτυξη... ....εκει που διαβαζα γυρισα πισω και σηκωθηκα στα ποδια της καρεκλας και εσπασε και επεσα κατω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1257 1258 1259 1260 1261 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1259 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1259 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σε ευχαριστώ Γιώργο και σου υπόσχομαι τα Χριστούγεννα που θα πάω στο Buenos Aires να σε πάρω μαζί μου να γνωρίσεις το πατέρα σου... Click για ανάπτυξη... Τι ωραια... μια ζωη περιμενα αυτη τη στιγμη.... Κατα που πεφτει το Buenos Aires; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:33 Η bunny έγραψε: #25.171 19-09-08 21:33 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Axoυ το γλυκούλι μου.. καλέ σα μωρό το έχετε ε?? Κυκλοφορεί ελεύθερος στο σπίτι ή μένει συνέχεια στο κλουβάκι του? Click για ανάπτυξη... Μια φορά την εβδομάδα του κάνουμε ζεστό μπάνιο.Προς το παρόν μένει στο κλουβάκι του και βγαίνει μερικιές ώρες βόλτα στην ταράτστα (και σκάβει τις γλάστρες).Αλλά τώρα είναι υπό κατασκευή το νέο του μεγάλο ξύλινο σπίτι που θα βρίσκεται στν αγαπημένη του ταράτσα.Εκεί μέσα χωράω κι εγώ! Θα είναι ένας περιφραγμένος χώρος 1,50χ1,50 που θα έχει στη μέση το μεγάλο ξύλινο σπιτάκι(που χωράω κι εγώ) Σκέφτομαι να του φτιάξω κι ένα ξύλινο γυμναστήριο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:57 Ο Θοδωρής έγραψε: #25.172 19-09-08 21:57 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: φτάνω στις δώδεκα παρά τέταρτο το μεσημέρι θα πάμε στο σπίτι τους όπου φυσικά είναι και το εκτροφείο. Θα με ξεναγήσουν στο εκτροφείο και θα ζουλήξω άπειρα βιρμανάκια!! το βράδυ έχουν κλείσει τραπέζι σε ένα βαυαρέζικο εστιατόριο. Μετά θα πάμε σε μια συναυλία που γίνεται στη πολη τους και μου είπαν ότι θα είναι πολύ ενδιαφέρουσα γιατί θα έχει ήχους απ'όλο το κόσμο! Τη Κυριακή πετάμε με τα χνουδωτούλια στις 12 το μεσημεράκι ...στις 6 το απόγευμα φτάνουμε Αθήνα! (ειναι η διαφορά της ώρας που το κάνει να φαίνεται μεγάλο το ταξείδι).. εκεί θα είναι συγκεντρωμένοι οι Birmaniacs όπου ετοιμάζουν πανηγυρική υποδοχή μαζί με όλο το δημοσιογραφικό κόσμο! Click για ανάπτυξη... Γιουλη θα περασεις τελεια!Εμενα που θα με αφησει μονο μου στην κρυα παγωμενη Λυον και θα ερθει να με δει δυο ωρες πριν φυγω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.173 19-09-08 21:59 Αρχική Δημοσίευση από geo_ttc: Τι ωραια... μια ζωη περιμενα αυτη τη στιγμη.... Κατα που πεφτει το Buenos Aires; Click για ανάπτυξη... Ειναι η πρωτεύουσα της Αργεντινής Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.174 19-09-08 22:01 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Γιουλη θα περασεις τελεια!Εμενα που θα με αφησει μονο μου στην κρυα παγωμενη Λυον και θα ερθει να με δει δυο ωρες πριν φυγω... Click για ανάπτυξη... ψυχούλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.175 19-09-08 22:03 Αρχική Δημοσίευση από geo_ttc: Αχ.... και να μπορουσα να ερθω μαζι... Λες να χωραω σε καμια βαλιτσα;... Click για ανάπτυξη... μακάρι να μπορούσες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:06 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.176 19-09-08 22:06 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Μια φορά την εβδομάδα του κάνουμε ζεστό μπάνιο.Προς το παρόν μένει στο κλουβάκι του και βγαίνει μερικιές ώρες βόλτα στην ταράτστα (και σκάβει τις γλάστρες).Αλλά τώρα είναι υπό κατασκευή το νέο του μεγάλο ξύλινο σπίτι που θα βρίσκεται στν αγαπημένη του ταράτσα.Εκεί μέσα χωράω κι εγώ! Θα είναι ένας περιφραγμένος χώρος 1,50χ1,50 που θα έχει στη μέση το μεγάλο ξύλινο σπιτάκι(που χωράω κι εγώ) Σκέφτομαι να του φτιάξω κι ένα ξύλινο γυμναστήριο... Click για ανάπτυξη... Να μου'να ο Ελβις!!! Τυχερούλης!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:11 Ο Θοδωρής έγραψε: #25.177 19-09-08 22:11 Εχω ξεχασει να παρω κρεβατακι στον Πλατωνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:18 Ο Θοδωρής έγραψε: #25.178 19-09-08 22:18 Καθε φορα που παω στο pet city παιρνω κατι ασχετα και ξεχναω τα βασικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.179 19-09-08 22:23 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Καθε φορα που παω στο pet city παιρνω κατι ασχετα και ξεχναω τα βασικα Click για ανάπτυξη... για λέγε κανένα άσχετο να γελάσουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:25 Ο Θοδωρής έγραψε: #25.180 19-09-08 22:25 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: για λέγε κανένα άσχετο να γελάσουμε Click για ανάπτυξη... ....εκει που διαβαζα γυρισα πισω και σηκωθηκα στα ποδια της καρεκλας και εσπασε και επεσα κατω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1257 1258 1259 1260 1261 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1259 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1259 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Axoυ το γλυκούλι μου.. καλέ σα μωρό το έχετε ε?? Κυκλοφορεί ελεύθερος στο σπίτι ή μένει συνέχεια στο κλουβάκι του? Click για ανάπτυξη... Μια φορά την εβδομάδα του κάνουμε ζεστό μπάνιο.Προς το παρόν μένει στο κλουβάκι του και βγαίνει μερικιές ώρες βόλτα στην ταράτστα (και σκάβει τις γλάστρες).Αλλά τώρα είναι υπό κατασκευή το νέο του μεγάλο ξύλινο σπίτι που θα βρίσκεται στν αγαπημένη του ταράτσα.Εκεί μέσα χωράω κι εγώ! Θα είναι ένας περιφραγμένος χώρος 1,50χ1,50 που θα έχει στη μέση το μεγάλο ξύλινο σπιτάκι(που χωράω κι εγώ) Σκέφτομαι να του φτιάξω κι ένα ξύλινο γυμναστήριο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:57 Ο Θοδωρής έγραψε: #25.172 19-09-08 21:57 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: φτάνω στις δώδεκα παρά τέταρτο το μεσημέρι θα πάμε στο σπίτι τους όπου φυσικά είναι και το εκτροφείο. Θα με ξεναγήσουν στο εκτροφείο και θα ζουλήξω άπειρα βιρμανάκια!! το βράδυ έχουν κλείσει τραπέζι σε ένα βαυαρέζικο εστιατόριο. Μετά θα πάμε σε μια συναυλία που γίνεται στη πολη τους και μου είπαν ότι θα είναι πολύ ενδιαφέρουσα γιατί θα έχει ήχους απ'όλο το κόσμο! Τη Κυριακή πετάμε με τα χνουδωτούλια στις 12 το μεσημεράκι ...στις 6 το απόγευμα φτάνουμε Αθήνα! (ειναι η διαφορά της ώρας που το κάνει να φαίνεται μεγάλο το ταξείδι).. εκεί θα είναι συγκεντρωμένοι οι Birmaniacs όπου ετοιμάζουν πανηγυρική υποδοχή μαζί με όλο το δημοσιογραφικό κόσμο! Click για ανάπτυξη... Γιουλη θα περασεις τελεια!Εμενα που θα με αφησει μονο μου στην κρυα παγωμενη Λυον και θα ερθει να με δει δυο ωρες πριν φυγω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.173 19-09-08 21:59 Αρχική Δημοσίευση από geo_ttc: Τι ωραια... μια ζωη περιμενα αυτη τη στιγμη.... Κατα που πεφτει το Buenos Aires; Click για ανάπτυξη... Ειναι η πρωτεύουσα της Αργεντινής Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.174 19-09-08 22:01 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Γιουλη θα περασεις τελεια!Εμενα που θα με αφησει μονο μου στην κρυα παγωμενη Λυον και θα ερθει να με δει δυο ωρες πριν φυγω... Click για ανάπτυξη... ψυχούλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.175 19-09-08 22:03 Αρχική Δημοσίευση από geo_ttc: Αχ.... και να μπορουσα να ερθω μαζι... Λες να χωραω σε καμια βαλιτσα;... Click για ανάπτυξη... μακάρι να μπορούσες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:06 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.176 19-09-08 22:06 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Μια φορά την εβδομάδα του κάνουμε ζεστό μπάνιο.Προς το παρόν μένει στο κλουβάκι του και βγαίνει μερικιές ώρες βόλτα στην ταράτστα (και σκάβει τις γλάστρες).Αλλά τώρα είναι υπό κατασκευή το νέο του μεγάλο ξύλινο σπίτι που θα βρίσκεται στν αγαπημένη του ταράτσα.Εκεί μέσα χωράω κι εγώ! Θα είναι ένας περιφραγμένος χώρος 1,50χ1,50 που θα έχει στη μέση το μεγάλο ξύλινο σπιτάκι(που χωράω κι εγώ) Σκέφτομαι να του φτιάξω κι ένα ξύλινο γυμναστήριο... Click για ανάπτυξη... Να μου'να ο Ελβις!!! Τυχερούλης!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:11 Ο Θοδωρής έγραψε: #25.177 19-09-08 22:11 Εχω ξεχασει να παρω κρεβατακι στον Πλατωνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:18 Ο Θοδωρής έγραψε: #25.178 19-09-08 22:18 Καθε φορα που παω στο pet city παιρνω κατι ασχετα και ξεχναω τα βασικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.179 19-09-08 22:23 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Καθε φορα που παω στο pet city παιρνω κατι ασχετα και ξεχναω τα βασικα Click για ανάπτυξη... για λέγε κανένα άσχετο να γελάσουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:25 Ο Θοδωρής έγραψε: #25.180 19-09-08 22:25 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: για λέγε κανένα άσχετο να γελάσουμε Click για ανάπτυξη... ....εκει που διαβαζα γυρισα πισω και σηκωθηκα στα ποδια της καρεκλας και εσπασε και επεσα κατω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1257 1258 1259 1260 1261 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1259 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1259 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: φτάνω στις δώδεκα παρά τέταρτο το μεσημέρι θα πάμε στο σπίτι τους όπου φυσικά είναι και το εκτροφείο. Θα με ξεναγήσουν στο εκτροφείο και θα ζουλήξω άπειρα βιρμανάκια!! το βράδυ έχουν κλείσει τραπέζι σε ένα βαυαρέζικο εστιατόριο. Μετά θα πάμε σε μια συναυλία που γίνεται στη πολη τους και μου είπαν ότι θα είναι πολύ ενδιαφέρουσα γιατί θα έχει ήχους απ'όλο το κόσμο! Τη Κυριακή πετάμε με τα χνουδωτούλια στις 12 το μεσημεράκι ...στις 6 το απόγευμα φτάνουμε Αθήνα! (ειναι η διαφορά της ώρας που το κάνει να φαίνεται μεγάλο το ταξείδι).. εκεί θα είναι συγκεντρωμένοι οι Birmaniacs όπου ετοιμάζουν πανηγυρική υποδοχή μαζί με όλο το δημοσιογραφικό κόσμο! Click για ανάπτυξη... Γιουλη θα περασεις τελεια!Εμενα που θα με αφησει μονο μου στην κρυα παγωμενη Λυον και θα ερθει να με δει δυο ωρες πριν φυγω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.173 19-09-08 21:59 Αρχική Δημοσίευση από geo_ttc: Τι ωραια... μια ζωη περιμενα αυτη τη στιγμη.... Κατα που πεφτει το Buenos Aires; Click για ανάπτυξη... Ειναι η πρωτεύουσα της Αργεντινής Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.174 19-09-08 22:01 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Γιουλη θα περασεις τελεια!Εμενα που θα με αφησει μονο μου στην κρυα παγωμενη Λυον και θα ερθει να με δει δυο ωρες πριν φυγω... Click για ανάπτυξη... ψυχούλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.175 19-09-08 22:03 Αρχική Δημοσίευση από geo_ttc: Αχ.... και να μπορουσα να ερθω μαζι... Λες να χωραω σε καμια βαλιτσα;... Click για ανάπτυξη... μακάρι να μπορούσες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:06 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.176 19-09-08 22:06 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Μια φορά την εβδομάδα του κάνουμε ζεστό μπάνιο.Προς το παρόν μένει στο κλουβάκι του και βγαίνει μερικιές ώρες βόλτα στην ταράτστα (και σκάβει τις γλάστρες).Αλλά τώρα είναι υπό κατασκευή το νέο του μεγάλο ξύλινο σπίτι που θα βρίσκεται στν αγαπημένη του ταράτσα.Εκεί μέσα χωράω κι εγώ! Θα είναι ένας περιφραγμένος χώρος 1,50χ1,50 που θα έχει στη μέση το μεγάλο ξύλινο σπιτάκι(που χωράω κι εγώ) Σκέφτομαι να του φτιάξω κι ένα ξύλινο γυμναστήριο... Click για ανάπτυξη... Να μου'να ο Ελβις!!! Τυχερούλης!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:11 Ο Θοδωρής έγραψε: #25.177 19-09-08 22:11 Εχω ξεχασει να παρω κρεβατακι στον Πλατωνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:18 Ο Θοδωρής έγραψε: #25.178 19-09-08 22:18 Καθε φορα που παω στο pet city παιρνω κατι ασχετα και ξεχναω τα βασικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.179 19-09-08 22:23 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Καθε φορα που παω στο pet city παιρνω κατι ασχετα και ξεχναω τα βασικα Click για ανάπτυξη... για λέγε κανένα άσχετο να γελάσουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:25 Ο Θοδωρής έγραψε: #25.180 19-09-08 22:25 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: για λέγε κανένα άσχετο να γελάσουμε Click για ανάπτυξη... ....εκει που διαβαζα γυρισα πισω και σηκωθηκα στα ποδια της καρεκλας και εσπασε και επεσα κατω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1257 1258 1259 1260 1261 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1259 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1259 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από geo_ttc: Τι ωραια... μια ζωη περιμενα αυτη τη στιγμη.... Κατα που πεφτει το Buenos Aires; Click για ανάπτυξη... Ειναι η πρωτεύουσα της Αργεντινής Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.174 19-09-08 22:01 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Γιουλη θα περασεις τελεια!Εμενα που θα με αφησει μονο μου στην κρυα παγωμενη Λυον και θα ερθει να με δει δυο ωρες πριν φυγω... Click για ανάπτυξη... ψυχούλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.175 19-09-08 22:03 Αρχική Δημοσίευση από geo_ttc: Αχ.... και να μπορουσα να ερθω μαζι... Λες να χωραω σε καμια βαλιτσα;... Click για ανάπτυξη... μακάρι να μπορούσες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:06 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.176 19-09-08 22:06 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Μια φορά την εβδομάδα του κάνουμε ζεστό μπάνιο.Προς το παρόν μένει στο κλουβάκι του και βγαίνει μερικιές ώρες βόλτα στην ταράτστα (και σκάβει τις γλάστρες).Αλλά τώρα είναι υπό κατασκευή το νέο του μεγάλο ξύλινο σπίτι που θα βρίσκεται στν αγαπημένη του ταράτσα.Εκεί μέσα χωράω κι εγώ! Θα είναι ένας περιφραγμένος χώρος 1,50χ1,50 που θα έχει στη μέση το μεγάλο ξύλινο σπιτάκι(που χωράω κι εγώ) Σκέφτομαι να του φτιάξω κι ένα ξύλινο γυμναστήριο... Click για ανάπτυξη... Να μου'να ο Ελβις!!! Τυχερούλης!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:11 Ο Θοδωρής έγραψε: #25.177 19-09-08 22:11 Εχω ξεχασει να παρω κρεβατακι στον Πλατωνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:18 Ο Θοδωρής έγραψε: #25.178 19-09-08 22:18 Καθε φορα που παω στο pet city παιρνω κατι ασχετα και ξεχναω τα βασικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.179 19-09-08 22:23 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Καθε φορα που παω στο pet city παιρνω κατι ασχετα και ξεχναω τα βασικα Click για ανάπτυξη... για λέγε κανένα άσχετο να γελάσουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:25 Ο Θοδωρής έγραψε: #25.180 19-09-08 22:25 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: για λέγε κανένα άσχετο να γελάσουμε Click για ανάπτυξη... ....εκει που διαβαζα γυρισα πισω και σηκωθηκα στα ποδια της καρεκλας και εσπασε και επεσα κατω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1257 1258 1259 1260 1261 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1259 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1259 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Γιουλη θα περασεις τελεια!Εμενα που θα με αφησει μονο μου στην κρυα παγωμενη Λυον και θα ερθει να με δει δυο ωρες πριν φυγω... Click για ανάπτυξη... ψυχούλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.175 19-09-08 22:03 Αρχική Δημοσίευση από geo_ttc: Αχ.... και να μπορουσα να ερθω μαζι... Λες να χωραω σε καμια βαλιτσα;... Click για ανάπτυξη... μακάρι να μπορούσες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:06 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.176 19-09-08 22:06 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Μια φορά την εβδομάδα του κάνουμε ζεστό μπάνιο.Προς το παρόν μένει στο κλουβάκι του και βγαίνει μερικιές ώρες βόλτα στην ταράτστα (και σκάβει τις γλάστρες).Αλλά τώρα είναι υπό κατασκευή το νέο του μεγάλο ξύλινο σπίτι που θα βρίσκεται στν αγαπημένη του ταράτσα.Εκεί μέσα χωράω κι εγώ! Θα είναι ένας περιφραγμένος χώρος 1,50χ1,50 που θα έχει στη μέση το μεγάλο ξύλινο σπιτάκι(που χωράω κι εγώ) Σκέφτομαι να του φτιάξω κι ένα ξύλινο γυμναστήριο... Click για ανάπτυξη... Να μου'να ο Ελβις!!! Τυχερούλης!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:11 Ο Θοδωρής έγραψε: #25.177 19-09-08 22:11 Εχω ξεχασει να παρω κρεβατακι στον Πλατωνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:18 Ο Θοδωρής έγραψε: #25.178 19-09-08 22:18 Καθε φορα που παω στο pet city παιρνω κατι ασχετα και ξεχναω τα βασικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.179 19-09-08 22:23 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Καθε φορα που παω στο pet city παιρνω κατι ασχετα και ξεχναω τα βασικα Click για ανάπτυξη... για λέγε κανένα άσχετο να γελάσουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:25 Ο Θοδωρής έγραψε: #25.180 19-09-08 22:25 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: για λέγε κανένα άσχετο να γελάσουμε Click για ανάπτυξη... ....εκει που διαβαζα γυρισα πισω και σηκωθηκα στα ποδια της καρεκλας και εσπασε και επεσα κατω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1257 1258 1259 1260 1261 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1259 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1259 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από geo_ttc: Αχ.... και να μπορουσα να ερθω μαζι... Λες να χωραω σε καμια βαλιτσα;... Click για ανάπτυξη... μακάρι να μπορούσες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:06 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.176 19-09-08 22:06 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Μια φορά την εβδομάδα του κάνουμε ζεστό μπάνιο.Προς το παρόν μένει στο κλουβάκι του και βγαίνει μερικιές ώρες βόλτα στην ταράτστα (και σκάβει τις γλάστρες).Αλλά τώρα είναι υπό κατασκευή το νέο του μεγάλο ξύλινο σπίτι που θα βρίσκεται στν αγαπημένη του ταράτσα.Εκεί μέσα χωράω κι εγώ! Θα είναι ένας περιφραγμένος χώρος 1,50χ1,50 που θα έχει στη μέση το μεγάλο ξύλινο σπιτάκι(που χωράω κι εγώ) Σκέφτομαι να του φτιάξω κι ένα ξύλινο γυμναστήριο... Click για ανάπτυξη... Να μου'να ο Ελβις!!! Τυχερούλης!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:11 Ο Θοδωρής έγραψε: #25.177 19-09-08 22:11 Εχω ξεχασει να παρω κρεβατακι στον Πλατωνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:18 Ο Θοδωρής έγραψε: #25.178 19-09-08 22:18 Καθε φορα που παω στο pet city παιρνω κατι ασχετα και ξεχναω τα βασικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.179 19-09-08 22:23 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Καθε φορα που παω στο pet city παιρνω κατι ασχετα και ξεχναω τα βασικα Click για ανάπτυξη... για λέγε κανένα άσχετο να γελάσουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:25 Ο Θοδωρής έγραψε: #25.180 19-09-08 22:25 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: για λέγε κανένα άσχετο να γελάσουμε Click για ανάπτυξη... ....εκει που διαβαζα γυρισα πισω και σηκωθηκα στα ποδια της καρεκλας και εσπασε και επεσα κατω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1257 1258 1259 1260 1261 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1259 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1259 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από bunny: Μια φορά την εβδομάδα του κάνουμε ζεστό μπάνιο.Προς το παρόν μένει στο κλουβάκι του και βγαίνει μερικιές ώρες βόλτα στην ταράτστα (και σκάβει τις γλάστρες).Αλλά τώρα είναι υπό κατασκευή το νέο του μεγάλο ξύλινο σπίτι που θα βρίσκεται στν αγαπημένη του ταράτσα.Εκεί μέσα χωράω κι εγώ! Θα είναι ένας περιφραγμένος χώρος 1,50χ1,50 που θα έχει στη μέση το μεγάλο ξύλινο σπιτάκι(που χωράω κι εγώ) Σκέφτομαι να του φτιάξω κι ένα ξύλινο γυμναστήριο... Click για ανάπτυξη... Να μου'να ο Ελβις!!! Τυχερούλης!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:11 Ο Θοδωρής έγραψε: #25.177 19-09-08 22:11 Εχω ξεχασει να παρω κρεβατακι στον Πλατωνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:18 Ο Θοδωρής έγραψε: #25.178 19-09-08 22:18 Καθε φορα που παω στο pet city παιρνω κατι ασχετα και ξεχναω τα βασικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.179 19-09-08 22:23 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Καθε φορα που παω στο pet city παιρνω κατι ασχετα και ξεχναω τα βασικα Click για ανάπτυξη... για λέγε κανένα άσχετο να γελάσουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:25 Ο Θοδωρής έγραψε: #25.180 19-09-08 22:25 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: για λέγε κανένα άσχετο να γελάσουμε Click για ανάπτυξη... ....εκει που διαβαζα γυρισα πισω και σηκωθηκα στα ποδια της καρεκλας και εσπασε και επεσα κατω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1257 1258 1259 1260 1261 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1259 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1259 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εχω ξεχασει να παρω κρεβατακι στον Πλατωνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:18 Ο Θοδωρής έγραψε: #25.178 19-09-08 22:18 Καθε φορα που παω στο pet city παιρνω κατι ασχετα και ξεχναω τα βασικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.179 19-09-08 22:23 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Καθε φορα που παω στο pet city παιρνω κατι ασχετα και ξεχναω τα βασικα Click για ανάπτυξη... για λέγε κανένα άσχετο να γελάσουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:25 Ο Θοδωρής έγραψε: #25.180 19-09-08 22:25 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: για λέγε κανένα άσχετο να γελάσουμε Click για ανάπτυξη... ....εκει που διαβαζα γυρισα πισω και σηκωθηκα στα ποδια της καρεκλας και εσπασε και επεσα κατω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1257 1258 1259 1260 1261 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1259 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1259 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καθε φορα που παω στο pet city παιρνω κατι ασχετα και ξεχναω τα βασικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.179 19-09-08 22:23 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Καθε φορα που παω στο pet city παιρνω κατι ασχετα και ξεχναω τα βασικα Click για ανάπτυξη... για λέγε κανένα άσχετο να γελάσουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:25 Ο Θοδωρής έγραψε: #25.180 19-09-08 22:25 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: για λέγε κανένα άσχετο να γελάσουμε Click για ανάπτυξη... ....εκει που διαβαζα γυρισα πισω και σηκωθηκα στα ποδια της καρεκλας και εσπασε και επεσα κατω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1257 1258 1259 1260 1261 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1259 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1259 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Καθε φορα που παω στο pet city παιρνω κατι ασχετα και ξεχναω τα βασικα Click για ανάπτυξη... για λέγε κανένα άσχετο να γελάσουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:25 Ο Θοδωρής έγραψε: #25.180 19-09-08 22:25 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: για λέγε κανένα άσχετο να γελάσουμε Click για ανάπτυξη... ....εκει που διαβαζα γυρισα πισω και σηκωθηκα στα ποδια της καρεκλας και εσπασε και επεσα κατω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: για λέγε κανένα άσχετο να γελάσουμε Click για ανάπτυξη... ....εκει που διαβαζα γυρισα πισω και σηκωθηκα στα ποδια της καρεκλας και εσπασε και επεσα κατω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.