bunny
Περιβόητο μέλος
S.O.S!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
erefer
Διάσημο μέλος
Ειναι απίστευτηΈχω βρει στο ΥΟU TUBE μια γατούλα ,τη Νόρα που παίζει πιάνο!Έχω προσπαθήσει πολλές φορές αλλά δεν μπορώ να ανεβάσω εδώ το βίντεο.
S.O.S!!!
Παρακολουθεί τον δάσκαλο οταν παραδίδει μαθήματα

https://www.youtube.com/watch?v=v0zgQAp7EYw
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny
Περιβόητο μέλος
Αυτό ακριβώς εννωούσα!Ειναι απίστευτηΠαρακολουθεί τον δάσκαλο οταν παραδίδει μαθήματα
https://www.youtube.com/watch?v=v0zgQAp7EYw
Μπράβο erefer.
Μα δεν είναι καταπληκτική;!

Εσείς τι λέτε;Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
erefer
Διάσημο μέλος
Eγώ θα προσπαθήσω να τον μάθω να παίζει κλασική κιθάρα, τέτοια νύχια να πάνε χαμένα?Αυτό ακριβώς εννωούσα!Μπράβο erefer.
Μα δεν είναι καταπληκτική;!Εσείς τι λέτε;

Μετά θα τον βάλω στο youtube να παίζεi με ηλεκτρική το Satisfaction των Rolling Stones

moukelis
Επιφανές μέλος
bunny
Περιβόητο μέλος
Eγώ θα προσπαθήσω να τον μάθω να παίζει κλασική κιθάρα, τέτοια νύχια να πάνε χαμένα?Μετά θα τον βάλω στο youtube να παίζεi με ηλεκτρική το Satisfaction των Rolling Stones
![]()
Αν συνθέσετε κάτι μαζί βάλτε το στο YOU TUBE.

Θα μπορούσαμε να κάνουμε συγκρότημα.:cat:Οι Cat Stivens:cat:! Ωραίο δεν ακούγεται;

Raisa
Περιβόητο μέλος
Ετοιμοι είμαστε
Δεν μπορώ να πιστέψω οτι αύριο θα τον έχω
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!
![]()
Άντε, ήρθε η ώρα της αλήθειας!!!!

Βασίλη, τι ώρα φτάνει το μωρό???.....

moukelis
Επιφανές μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
Στις 12 πετάει η Γιούλη από Γερμανία,στις 6 θα ειναι Αθηνα για την πανηγυρικη υποδοχη!Άντε, ήρθε η ώρα της αλήθειας!!!!
Βασίλη, τι ώρα φτάνει το μωρό???.....![]()

bunny
Περιβόητο μέλος
Άντε,καλώς να τα δεχτείτε τα γατουλάκια σας!:cat::cat:Παιδια σημερα ειναι η μεγαλη μερα ε;Πως περασε ο καιρος...Αντε περιμενουμε να δουμε τα μωρα σας!!!

Raisa
Περιβόητο μέλος
6 ώρες πτήση????Στις 12 πετάει η Γιούλη από Γερμανία,στις 6 θα ειναι Αθηνα για την πανηγυρικη υποδοχη!![]()
γιατί τόσο πολύ????????
μάλλον θα έχει ενδιάμεση στάση, εε
moukelis
Επιφανές μέλος
erefer
Διάσημο μέλος
Mε πήρε τηλέφωνο εχθέςΒασιλη μιλησε κανεις σας με τη Γιουλη;Εφτασε καλα;
Μια χαρά έφτασε και τον βρήκε με τη μία τον Αντρέ
Ο erefer μου είπε είναι σκανδαλιάρης και να τον προσέχω
Σε 6 ώρες θα τον δώ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

erefer
Διάσημο μέλος

Δεν θα τα πούμε απόψε γιατί θα κοιμηθώ στο καινούργιο σπίτι με τον erefer
Oπότε θα τα πούμε αύριο
moukelis
Επιφανές μέλος
Καλως να τον δεχτεις,αυριο περιμενουμε αναλυτικο φωτορεπορταζ!Λοιπόν φεύγω παω να μαζέψω τα τελευταία που έμειναν στο σπίτι
Δεν θα τα πούμε απόψε γιατί θα κοιμηθώ στο καινούργιο σπίτι με τον ereferOπότε θα τα πούμε αύριο
![]()

zorica
Διάσημο μέλος
Αντε,αντε λιγες ωρες μεινανε ακομα...Λοιπόν φεύγω παω να μαζέψω τα τελευταία που έμειναν στο σπίτι
Δεν θα τα πούμε απόψε γιατί θα κοιμηθώ στο καινούργιο σπίτι με τον ereferOπότε θα τα πούμε αύριο
![]()

μαγισσα
Διάσημο μέλος
Άντε,καλώς να τα δεχτείτε τα γατουλάκια σας!:cat::cat:![]()
![]()
Η γατούλα που έχεις στο Avatar ειναι η γατούλα σου??? γιατί είναι πανέμορφη!!!!!
bunny
Περιβόητο μέλος
Όχι.Τη φωτό την βρήκα στο www.birman.grΗ γατούλα που έχεις στο Avatar ειναι η γατούλα σου??? γιατί είναι πανέμορφη!!!!!
. Δύστυχώς εγώ δεν έχω γατούλα
.Θα ήθελα πολύ μία αλλά δυστυχώς δεν μπορώ.Σε 2 περίπου χρόνια
ή μαμά λέει ότι θα μου πάρει.Αλλά αυτό είναι πάρα πολύς καιρός!!!
Τέλος πάντων...

staman2
Περιβόητο μέλος
Μπράβο κουκλίτσα μου που παρόλο που δεν έχεις γατούλα μπαίνεις σε αυτό το φόρουμ και παίρνεις ιδέες και μιλάς με άτομα που έχουν γατες και προετοιμάζεσαι ούτως ώστε να είσαι πανέτοιμη για την ώρα που η μαμά θα το αποφασίσει και θα σου πάρει γατούλα... Καλλίτερο είναι αυτό που κάνεις και ικανοποιείς την αγάπη σου για τις γατούλες. Αλλα παιδάκια στην ηλικία σου, παίζουν ατέλειωτες ώρες στον υπολογιστή παιχνίδια. Πες καποια στιγμή στη μαμά σου να μπει κι αυτή και να δει το φόρουμ. Ισως της αρέσει και πάρει και ιδέες για τα γατάκια και της λυθούν κι οι απορίες που ίσως έχει και σου πάρει κάποια στιγμή χωρίς ενδοιασμούς.Όχι.Τη φωτό την βρήκα στο www.birman.gr. Δύστυχώς εγώ δεν έχω γατούλα
.Θα ήθελα πολύ μία αλλά δυστυχώς δεν μπορώ.Σε 2 περίπου χρόνια
ή μαμά λέει ότι θα μου πάρει.Αλλά αυτό είναι πάρα πολύς καιρός!!!
Τέλος πάντων...![]()
Να περνάς καλά και να διαβάζεις, να έχεις καλή πρόοδο, κι εμείς εδώ είμαστε για την στιγμή που θα αποκτήσεις τη δική σου γατούλα και θα σου λύνουμε όσες απορίες μπορούμε και ξέρουμε ....
staman2
Περιβόητο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool