Birman-maniacs

Καλημέρα!!

Πριν από 1 ακριβώς χρόνο, ένα γατάκι μπλε γεννήθηκε στο Aalen της Γερμανίας...σε 4 μήνες όμως η νέα του μαμά το πήρε στην Ελλάδα για να ζήσει ευτυχισμένο στην αγκαλιά μιας όμορφης μελαχρινής κοπέλας της Καλυψώς.
b_wurf_221007_7akt.jpg

...Σήμερα αυτό το γατάκι έγινε ένας όμορφος γάτος που τον λένε Μορφέα κι είναι ένας αγαθός γίγαντας
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΑΓΟΡΑΚΙ ΜΟΥ!! Αγαθέ μου γίγαντα...

CIMG0946.JPG

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ
ΜΟΡΦΕΑ!!!:happy::happy::happy:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

βρε ο ΜΟΡΦΕΑΣ τι ζώδιο είναι:P:P:P???Θυμάμαι για εσένα...;)Δεν νομίζω Γιούλη μου να την βρεις..αλλά πάρε τηλ πριν πας μην πας άδικα!!!Στα του κήπου είναι...Εγώ πήρα και εξαόροφο από το ΙΚΕΑ σαν αυτο που είχα με 3 ευρώ και η Ήλια σκαρφαλώνει με μανία...!!!:D

Ξύπνησα με αρρωστη μυτούλα σήμερα...!!!!:(
Περαστικά!:up:
:happy:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μια φορα πεταγα με την μητερα μου και σε καποια φαση βγαινει ο πιλοτος στα speakers και μας λεει οτι ο ενας απο τους δυο κινητηρες ειχε προβλημα και εσβησε και γυριζω στην μητερα μου χαμογελαστος και ολος χαρα και της λεω "Μαμα θα πεσουμε":lol::lol::lol::lol:
Θα σε σκωτωνα!!!:lol::lol::lol::P

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ
ΜΟΡΦΕΑ!!!:happy::happy::happy:
Αυτη ειναι ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ φωτο Γιουλη!!!Εγω θα την εβαζα στην υπογραφη!;)

Με βολεύει πολυ πολύ αυτό..Θα του έκλεβα το μεζεδάκι και δεν θα έπαιρνε χαμπάρι!!!!:lol::lol:
:up::lol::up::lol::up::lol::up::lol:

μήπως το όνομά του βγαίνει από εκεί?? :lol:ο Μορφέας που κοιμάται κι ονειρεύεται και συγχρόνως Μορφώνεται!! :lol:
:lol::lol::lol: Ωραίο λογοπαίγνιο!:lol::lol::lol:

Θα σε σκωτωνα!!!:lol::lol::lol::P

Αυτη ειναι ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ φωτο Γιουλη!!!Εγω θα την εβαζα στην υπογραφη!;)
Συμφωνώ:up:... αλλά μου αρέσει αυτό το τρίπτυχο με μωρά μου...

Αφού είδες εκείνο το παληοθρίλερ και με ήθελες κοντά σου γιατί φοβόσουν... :(:P:lol:
Θρίλερ!:mpliaks:
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί σε μερικούς αρέσει να φοβούνται!:hmm:

Συμφωνώ:up:... αλλά μου αρέσει αυτό το τρίπτυχο με μωρά μου...
Και εμενα μ`αρεσει,να το κραταγες απλα να αλλαζες τον Μορφεα στο τριπτυχο,τον αδικεις εκει...:P:)

Γιατί το είδες τότε;:hmm:
Ε... Κατερίνα γιατί κορίτσι μου... αφού δεν τα αντέχεις τι τα βλέπεις??? :mad::P:lol:

Θρίλερ!:mpliaks:
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί σε μερικούς αρέσει να φοβούνται!:hmm:
η ηδονή του φόβου... ένα είδος μαζοχισμού... το έχω κι εγώ... ψοφάω για ταινίες τρόμου... όχι για σούπες όμως... θέλω πολύ φόβο... :redface::redface::lol:

Καταρχήν Χρόνια Πολλά στον Μορφέα, να σου ζήσει Γιούλη!!!:up:
Την Κυριακή κοιμηθήκαμε το πρωί, τον είχαμε ολο αγκαλιές αλλά με το που χαλάρωνε του έλειπε ο Ερωτας μάλλον και ξεκινούσε το κλάμα..
Την Δευτέρα έκλαιγε λίγο αλλα καμιά σχέση με το χθεσινό και αυτό μεχρι τις 11 το πρωί:) Εχθές δεν νιαούρισε καθόλου:up: Εχω να πώ μονο 2 πράγματα: 1oν) Δεν έχω δεί πιο αγαθό γατάκι σε σημείο που να σου 'ρχεται συνέχεια να το έχεις αγκαλιά και να μπορείς να τον κάνεις οτι θές χωρίς να βγάλει νύχι:up:
2ον)Οι φωτογραφίες τον αδικούν είναι πραγματικά πανέμορφος!!!
Δεν έβγαλα καμια φωτό, θα τον βγάλω σήμερα και μπορεί να τραβήξω και κανα βιντεο να το ανεβάσω στο youtube να τον δείτε:)
Εχουμε ξετρελαθεί και εγώ και η Κατερίνα, εδωσε ζωή στο σπίτι:)
Γιούλη σε ευχαριστώ:P:D

Ουτε εγώ φοβάμαι.... να δεις τι γινόταν όταν γύριζα όταν πετάγαμε πάνω από τις άλπεις... (το έβλεπα στο navigator γι'αυτό ήξερα ότι πετάγαμε πάνω από εκεί...) το πάρτυ των αναταράξεων... αλλά επικρατούσε στο αεροπλάνο σιωπή...προσευχόντουσαν από μέσα τους... :lol:Πάντως το να χαζεύεις τη πορεία στο Navigator είναι πολύ ωραίο και περνάει ευχάριστα η ώρα σου... :up:
Συμφωνώ!:up:

Και εμενα μ`αρεσει,να το κραταγες απλα να αλλαζες τον Μορφεα στο τριπτυχο,τον αδικεις εκει...:P:)
περίμενε να σου βρω τις αγαπημένες μου φωτό...

Επισης απολαμβανω με μεγαλη ευλαβεια το γευμα του αεροπλανου:lol:
Ναι.Κι εμένα μου αρέσει πολύ!:up:
:lol:

Μια φορα πεταγα με την μητερα μου και σε καποια φαση βγαινει ο πιλοτος στα speakers και μας λεει οτι ο ενας απο τους δυο κινητηρες ειχε προβλημα και εσβησε και γυριζω στην μητερα μου χαμογελαστος και ολος χαρα και της λεω "Μαμα θα πεσουμε":lol::lol::lol::lol:
:lol::lol::lol::lol::lol:

Του δινει αδεια για να ασχολειται περισσοτερο με την Κατερινα και εκεινος θα ασχολειται με τον erefer:lol::lol::lol:

Με βολεύει πολυ πολύ αυτό..Θα του έκλεβα το μεζεδάκι και δεν θα έπαιρνε χαμπάρι!!!!:lol::lol:
:up::up::up:

Καταρχήν Χρόνια Πολλά στον Μορφέα, να σου ζήσει Γιούλη!!!:up:
Την Κυριακή κοιμηθήκαμε το πρωί, τον είχαμε ολο αγκαλιές αλλά με το που χαλάρωνε του έλειπε ο Ερωτας μάλλον και ξεκινούσε το κλάμα..
Την Δευτέρα έκλαιγε λίγο αλλα καμιά σχέση με το χθεσινό και αυτό μεχρι τις 11 το πρωί:) Εχθές δεν νιαούρισε καθόλου:up: Εχω να πώ μονο 2 πράγματα: 1oν) Δεν έχω δεί πιο αγαθό γατάκι σε σημείο που να σου 'ρχεται συνέχεια να το έχεις αγκαλιά και να μπορείς να τον κάνεις οτι θές χωρίς να βγάλει νύχι:up:
2ον)Οι φωτογραφίες τον αδικούν είναι πραγματικά πανέμορφος!!!
Δεν έβγαλα καμια φωτό, θα τον βγάλω σήμερα και μπορεί να τραβήξω και κανα βιντεο να το ανεβάσω στο youtube να τον δείτε:)
Εχουμε ξετρελαθεί και εγώ και η Κατερίνα, εδωσε ζωή στο σπίτι:)
Γιούλη σε ευχαριστώ:P:D
Να σου ζησει ομορφονιος!!!:up::up::up:Ειναι μουρλα σκετη...ΖΗΛΕΥΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ:lol::lol::lol:
περίμενε να σου βρω τις αγαπημένες μου φωτό...
Για να δω...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back