Birman-maniacs

Καταρχήν Χρόνια Πολλά στον Μορφέα, να σου ζήσει Γιούλη!!!:up:
Την Κυριακή κοιμηθήκαμε το πρωί, τον είχαμε ολο αγκαλιές αλλά με το που χαλάρωνε του έλειπε ο Ερωτας μάλλον και ξεκινούσε το κλάμα..
Την Δευτέρα έκλαιγε λίγο αλλα καμιά σχέση με το χθεσινό και αυτό μεχρι τις 11 το πρωί:) Εχθές δεν νιαούρισε καθόλου:up: Εχω να πώ μονο 2 πράγματα: 1oν) Δεν έχω δεί πιο αγαθό γατάκι σε σημείο που να σου 'ρχεται συνέχεια να το έχεις αγκαλιά και να μπορείς να τον κάνεις οτι θές χωρίς να βγάλει νύχι:up:
2ον)Οι φωτογραφίες τον αδικούν είναι πραγματικά πανέμορφος!!!
Δεν έβγαλα καμια φωτό, θα τον βγάλω σήμερα και μπορεί να τραβήξω και κανα βιντεο να το ανεβάσω στο youtube να τον δείτε:)
Εχουμε ξετρελαθεί και εγώ και η Κατερίνα, εδωσε ζωή στο σπίτι:)
Γιούλη σε ευχαριστώ:P:D
Να του δώσεις ένα φιλάκι στη κοιλίτσα από εμένα... θέλω να έρθω να τον δω... σύντομα... :(Pleaseeee.... :(:redface:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καταρχήν Χρόνια Πολλά στον Μορφέα, να σου ζήσει Γιούλη!!!:up:
Την Κυριακή κοιμηθήκαμε το πρωί, τον είχαμε ολο αγκαλιές αλλά με το που χαλάρωνε του έλειπε ο Ερωτας μάλλον και ξεκινούσε το κλάμα..
Την Δευτέρα έκλαιγε λίγο αλλα καμιά σχέση με το χθεσινό και αυτό μεχρι τις 11 το πρωί:) Εχθές δεν νιαούρισε καθόλου:up: Εχω να πώ μονο 2 πράγματα: 1oν) Δεν έχω δεί πιο αγαθό γατάκι σε σημείο που να σου 'ρχεται συνέχεια να το έχεις αγκαλιά και να μπορείς να τον κάνεις οτι θές χωρίς να βγάλει νύχι:up:
2ον)Οι φωτογραφίες τον αδικούν είναι πραγματικά πανέμορφος!!!
Δεν έβγαλα καμια φωτό, θα τον βγάλω σήμερα και μπορεί να τραβήξω και κανα βιντεο να το ανεβάσω στο youtube να τον δείτε:)
Εχουμε ξετρελαθεί και εγώ και η Κατερίνα, εδωσε ζωή στο σπίτι:)
Γιούλη σε ευχαριστώ:P:D
Τέλεια!:happy:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Να του δώσεις ένα φιλάκι στη κοιλίτσα από εμένα... θέλω να έρθω να τον δω... σύντομα... :(Pleaseeee.... :(:redface:
Εννοείται!!! Είναι απλά ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ, για να μην κάτσω να σου γράψω σελίδες:lol:

Xριστινάκι... βλέπω δεν σου ξεφεύγει καμία ατάκα...:lol::lol:
Αυτό είναι αλήθεια!:lol::lol:
Όλοι μου το λένε!:lol::lol::lol::lol:

Να σου ζησει ομορφονιος!!!:up::up::up:Ειναι μουρλα σκετη...ΖΗΛΕΥΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ:lol::lol::lol:

Για να δω...
Αυτή είναι η μία...

CIMG0965.JPG

:up::up::up::up::up: :lol::lol::lol:

ναι αλλά και ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ!! :lol::lol:

Δύο πράγματα παίζουν, ένα είναι να είμαι πολύ τυχερός ή τα καλά λόγια που λένε για τα Βιρμανάκια είναι λίγα:D Είμαι όμως σίγουρος οτι είναι το δεύτερο:up:

Δύο πράγματα παίζουν, ένα είναι να είμαι πολύ τυχερός ή τα καλά λόγια που λένε για τα Βιρμανάκια είναι λίγα:D Είμαι όμως σίγουρος οτι είναι το δεύτερο:up:
Πρέπει να το ζήσεις για να το καταλάβεις...πάντως Βασίλη εσύ το κόλημα το είχες πάντα... είναι στο dna σου βρε παιδί μου... :hmm::lol:

Κυρία Γιούλη,βάλτε μια καλύτερη φωτό του Μορφέα στο τρίπτυχο!;)

Η Δανάη έβαλε τον Ερωτα να συναντηθεί με τον Μελάνωρα? Γιατί δεν διάβασα ολες τις σελίδες..

Η Δανάη έβαλε τον Ερωτα να συναντηθεί με τον Μελάνωρα? Γιατί δεν διάβασα ολες τις σελίδες..
Μιλήσαμε... όλα καλά... κοιμήθηκε κι αυτός ήσυχα!!!
Εχει τρελαθεί κι ακόμα περισσότερο ο Δημοσθένης...:up::up::up:
Τα έβαλε απ'το τζάμι κι έκαναν λίγο χι χι.... αλλά εντάξει θέλουν χρόνο...
Το επόμενο βήμα είναι να έχει τον μικρό στη γατοφόρο και τον άλλο απ'έξω για να μυριστούν;)

Κυρία Γιούλη,βάλτε μια καλύτερη φωτό του Μορφέα στο τρίπτυχο!;)
Εντάξει πρέπει να το ζητήσω από τη Δώρα να μου το κάνει!!

Ένα φιλάκι στις θαυμάστριές μας!!!

CIMG0463.JPG

Πρέπει να το ζήσεις για να το καταλάβεις...πάντως Βασίλη εσύ το κόλημα το είχες πάντα... είναι στο dna σου βρε παιδί μου... :hmm::lol:
Είμαι περίπτωση:lol:
Αν δεν το ζήσεις όντως δεν μπορείς να καταλάβεις και ας ακούγεται κάπως, τώρα πια το πιστεύω:)

Μιλήσαμε... όλα καλά... κοιμήθηκε κι αυτός ήσυχα!!!
Εχει τρελαθεί κι ακόμα περισσότερο ο Δημοσθένης...:up::up::up:
Τα έβαλε απ'το τζάμι κι έκαναν λίγο χι χι.... αλλά εντάξει θέλουν χρόνο...
Το επόμενο βήμα είναι να έχει τον μικρό στη γατοφόρο και τον άλλο απ'έξω για να μυριστούν;)
Ο Δημοσθένης είναι κρυφοBirmaniac,τον έκοψα εγώ:lol::lol::lol:
Ολα μια χαρά τοτε:)

Εντάξει πρέπει να το ζητήσω από τη Δώρα να μου το κάνει!!

Ένα φιλάκι στις θαυμάστριές μας!!!

CIMG0463.JPG
Θέλω να τον ζουλήξω!:lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back