Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:48 Η Αντα έγραψε: #25.761 25-09-08 09:48 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ναι το θυμάμαι! Αντούλα αυτά είναι με σχοινάκι και είναι σταθερά?? Click για ανάπτυξη... Ειναι με σχοινακι...που οταν το τραβας, αρχιζουν ταχα μου να κινουνται, αλλα πιο πολυ δονουνται!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.762 25-09-08 09:48 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Click για ανάπτυξη... Εσύ Ζόριτσα έχεις γατόδεντρο του γάτου μας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:53 Η zorica έγραψε: #25.763 25-09-08 09:53 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εσύ Ζόριτσα έχεις γατόδεντρο του γάτου μας? Click για ανάπτυξη... Δεντρο ακριβως οχι αλλα εχω ενα ονυχοδρομιο που εχει θεση επανω να καθεται ο γατος μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:53 Η Αντα έγραψε: #25.764 25-09-08 09:53 Ωραιο γατοδεντρο...καθε φορα που βλεπω τον Αλφι πανω σε αυτο που εχω τωρα, τον λυπαται η ψυχη μου.....του ειναι τοσο μικρο, καλα μπορει να ειναι και επειδη αυτος ειναι τοσο στρουμπουλος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.765 25-09-08 09:55 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ειναι με σχοινακι...που οταν το τραβας, αρχιζουν ταχα μου να κινουνται, αλλα πιο πολυ δονουνται!!!!!! Click για ανάπτυξη... Αχα!!! Ο Μορφέας έκανε χθες τρελά παιχνίδια με το ποντίκι catnip το διαφημιστικό το λευκό της Royal Canin... Και φυσικά στο τέλος... το έριξε με το στόμα του όπως πάντα στο νερό του... (συνήθεια κι αυτή) Επίσης μου έχει καταστρέψει το κάλυμα του σαλονιού.... Εχει μια μανία να το δαγνώνει τρελά και με δύναμη.. σε σημείο να χαλάει και το ύφασμα του καναπέ από κάτω... το μόνο που με παρηγορεί είναι ότι και ο καναπές μου θέλει ούτως ή άλλως ανανέωση...έχει κάτι αυτό το ύφασμα του καλύματος που τον εξιτάρει και το τραβά με μανία.....τον τράβαγε ο Μάριος με δύναμη και δεν ξεκόλαγε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.766 25-09-08 09:57 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Δεντρο ακριβως οχι αλλα εχω ενα ονυχοδρομιο που εχει θεση επανω να καθεται ο γατος μας. Click για ανάπτυξη... αχ... ωραία στρώνει τη όμορφη γουνίτσα του ο γλυκός μου και τσουπ... κάθεται!! Σα να τον βλέπω!! Κάθεται όμως?? ή απλά ξύνει τα νυχάκια του? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:57 Η zorica έγραψε: #25.767 25-09-08 09:57 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ωραιο γατοδεντρο...καθε φορα που βλεπω τον Αλφι πανω σε αυτο που εχω τωρα, τον λυπαται η ψυχη μου.....του ειναι τοσο μικρο, καλα μπορει να ειναι και επειδη αυτος ειναι τοσο στρουμπουλος Click για ανάπτυξη... Καπως ετσι ειναι και το δικο μουΘα το βγαλω φωτο να το δειτε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:58 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.768 25-09-08 09:58 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ωραιο γατοδεντρο...καθε φορα που βλεπω τον Αλφι πανω σε αυτο που εχω τωρα, τον λυπαται η ψυχη μου.....του ειναι τοσο μικρο, καλα μπορει να ειναι και επειδη αυτος ειναι τοσο στρουμπουλος Click για ανάπτυξη... τελικά σκέφτομαι για ένα μεγάλο... θα δω και πάλι αυτά της Θεσσαλονικιάς φίληςΘα σου βάλω και φωτό να μου πεις τη γνώμη σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:00 Η zorica έγραψε: #25.769 25-09-08 10:00 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αχ... ωραία στρώνει τη όμορφη γουνίτσα του ο γλυκός μου και τσουπ... κάθεται!! Σα να τον βλέπω!! Κάθεται όμως?? ή απλά ξύνει τα νυχάκια του? Click για ανάπτυξη... Τωρα πια οχι...του ειναι μικρο,οχι πως δεν τον χωραει αλλα ειναι Garfield και αυτος και κουνιεται ολοκληρο το κατασκευασμα οποτε τρεμει ο Μαρκο και δεν ανεβαινει πια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.770 25-09-08 10:00 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Καπως ετσι ειναι και το δικο μουΘα το βγαλω φωτο να το δειτε... Click για ανάπτυξη... Σαν το μπλε της φωτογραφίας μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:01 Ο geo_ttc έγραψε: #25.771 25-09-08 10:01 Καλημερα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:01 Η zorica έγραψε: #25.772 25-09-08 10:01 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τελικά σκέφτομαι για ένα μεγάλο... θα δω και πάλι αυτά της Θεσσαλονικιάς φίληςΘα σου βάλω και φωτό να μου πεις τη γνώμη σου Click για ανάπτυξη... Και εγω τα εχω στο email.Δεν μου γλυτωνει...αλλα πρωτα δευτερη γατα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.773 25-09-08 10:02 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Τωρα πια οχι...του ειναι μικρο,οχι πως δεν τον χωραει αλλα ειναι Garfield και αυτος και κουνιεται ολοκληρο το κατασκευασμα οποτε τρεμει ο Μαρκο και δεν ανεβαινει πια. Click για ανάπτυξη... Μήπως να του έπαιρνες κατι τέτοιο που είναι πιο άνετο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.774 25-09-08 10:03 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Και εγω τα εχω στο email.Δεν μου γλυτωνει...αλλα πρωτα δευτερη γατα Click για ανάπτυξη... τα πάντα είναι θέμα προτεραιοτήτων! Το ΟΚ το πήρες?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.775 25-09-08 10:04 Αρχική Δημοσίευση από geo_ttc: Καλημερα!!!!! Click για ανάπτυξη... καλημέρα παιδί μου!! Εφαγες πρωινό? Επλυνες τα δοντάκια?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:04 Η zorica έγραψε: #25.776 25-09-08 10:04 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σαν το μπλε της φωτογραφίας μου? Click για ανάπτυξη... Ετσι ειναι το επανω του αλλα εχει πιο μακρυ ονυχοδρομιο και κατω βαση ειναι οχι κουτι αλλα ενα ορθογωνιο...θα δεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:05 Ο geo_ttc έγραψε: #25.777 25-09-08 10:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλημέρα παιδί μου!! Εφαγες πρωινό? Επλυνες τα δοντάκια?? Click για ανάπτυξη... Ναι..... μητερα...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:06 Η Αντα έγραψε: #25.778 25-09-08 10:06 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τελικά σκέφτομαι για ένα μεγάλο... θα δω και πάλι αυτά της Θεσσαλονικιάς φίληςΘα σου βάλω και φωτό να μου πεις τη γνώμη σου Click για ανάπτυξη... Αν δεν βιαζεσαι, ειτε τον Οκτωβρη ειτε το Δεκεμβρη θα ανεβουμε Βεροια, και εχω σχεδιασει να παω να παρω ενα κατευθειαν απο τη πηγη!! αν θες τοτε παιρνω και το δικο σου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:13 Η Raisa έγραψε: #25.779 25-09-08 10:13 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τελικά σκέφτομαι για ένα μεγάλο... θα δω και πάλι αυτά της Θεσσαλονικιάς φίληςΘα σου βάλω και φωτό να μου πεις τη γνώμη σου Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αν δεν βιαζεσαι, ειτε τον Οκτωβρη ειτε το Δεκεμβρη θα ανεβουμε Βεροια, και εχω σχεδιασει να παω να παρω ενα κατευθειαν απο τη πηγη!! αν θες τοτε παιρνω και το δικο σου.. Click για ανάπτυξη... Μήπως να κάνουμε μια μαζική παραγγελία μπας και μας κάνει καλύτερη τιμή Αντα θα έρθεις στα μέρη μας και ΔΕΝ λες τίποτε καλέ????? Για καφέ θα έρθεις ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:17 Η zorica έγραψε: #25.780 25-09-08 10:17 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Μήπως να κάνουμε μια μαζική παραγγελία μπας και μας κάνει καλύτερη τιμή Αντα θα έρθεις στα μέρη μας και ΔΕΝ λες τίποτε καλέ????? Για καφέ θα έρθεις ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!!!! Click για ανάπτυξη... Καλη ιδεα το μαζικη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1287 1288 1289 1290 1291 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1289 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1289 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ναι το θυμάμαι! Αντούλα αυτά είναι με σχοινάκι και είναι σταθερά?? Click για ανάπτυξη... Ειναι με σχοινακι...που οταν το τραβας, αρχιζουν ταχα μου να κινουνται, αλλα πιο πολυ δονουνται!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.762 25-09-08 09:48 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Click για ανάπτυξη... Εσύ Ζόριτσα έχεις γατόδεντρο του γάτου μας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:53 Η zorica έγραψε: #25.763 25-09-08 09:53 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εσύ Ζόριτσα έχεις γατόδεντρο του γάτου μας? Click για ανάπτυξη... Δεντρο ακριβως οχι αλλα εχω ενα ονυχοδρομιο που εχει θεση επανω να καθεται ο γατος μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:53 Η Αντα έγραψε: #25.764 25-09-08 09:53 Ωραιο γατοδεντρο...καθε φορα που βλεπω τον Αλφι πανω σε αυτο που εχω τωρα, τον λυπαται η ψυχη μου.....του ειναι τοσο μικρο, καλα μπορει να ειναι και επειδη αυτος ειναι τοσο στρουμπουλος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.765 25-09-08 09:55 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ειναι με σχοινακι...που οταν το τραβας, αρχιζουν ταχα μου να κινουνται, αλλα πιο πολυ δονουνται!!!!!! Click για ανάπτυξη... Αχα!!! Ο Μορφέας έκανε χθες τρελά παιχνίδια με το ποντίκι catnip το διαφημιστικό το λευκό της Royal Canin... Και φυσικά στο τέλος... το έριξε με το στόμα του όπως πάντα στο νερό του... (συνήθεια κι αυτή) Επίσης μου έχει καταστρέψει το κάλυμα του σαλονιού.... Εχει μια μανία να το δαγνώνει τρελά και με δύναμη.. σε σημείο να χαλάει και το ύφασμα του καναπέ από κάτω... το μόνο που με παρηγορεί είναι ότι και ο καναπές μου θέλει ούτως ή άλλως ανανέωση...έχει κάτι αυτό το ύφασμα του καλύματος που τον εξιτάρει και το τραβά με μανία.....τον τράβαγε ο Μάριος με δύναμη και δεν ξεκόλαγε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.766 25-09-08 09:57 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Δεντρο ακριβως οχι αλλα εχω ενα ονυχοδρομιο που εχει θεση επανω να καθεται ο γατος μας. Click για ανάπτυξη... αχ... ωραία στρώνει τη όμορφη γουνίτσα του ο γλυκός μου και τσουπ... κάθεται!! Σα να τον βλέπω!! Κάθεται όμως?? ή απλά ξύνει τα νυχάκια του? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:57 Η zorica έγραψε: #25.767 25-09-08 09:57 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ωραιο γατοδεντρο...καθε φορα που βλεπω τον Αλφι πανω σε αυτο που εχω τωρα, τον λυπαται η ψυχη μου.....του ειναι τοσο μικρο, καλα μπορει να ειναι και επειδη αυτος ειναι τοσο στρουμπουλος Click για ανάπτυξη... Καπως ετσι ειναι και το δικο μουΘα το βγαλω φωτο να το δειτε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:58 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.768 25-09-08 09:58 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ωραιο γατοδεντρο...καθε φορα που βλεπω τον Αλφι πανω σε αυτο που εχω τωρα, τον λυπαται η ψυχη μου.....του ειναι τοσο μικρο, καλα μπορει να ειναι και επειδη αυτος ειναι τοσο στρουμπουλος Click για ανάπτυξη... τελικά σκέφτομαι για ένα μεγάλο... θα δω και πάλι αυτά της Θεσσαλονικιάς φίληςΘα σου βάλω και φωτό να μου πεις τη γνώμη σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:00 Η zorica έγραψε: #25.769 25-09-08 10:00 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αχ... ωραία στρώνει τη όμορφη γουνίτσα του ο γλυκός μου και τσουπ... κάθεται!! Σα να τον βλέπω!! Κάθεται όμως?? ή απλά ξύνει τα νυχάκια του? Click για ανάπτυξη... Τωρα πια οχι...του ειναι μικρο,οχι πως δεν τον χωραει αλλα ειναι Garfield και αυτος και κουνιεται ολοκληρο το κατασκευασμα οποτε τρεμει ο Μαρκο και δεν ανεβαινει πια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.770 25-09-08 10:00 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Καπως ετσι ειναι και το δικο μουΘα το βγαλω φωτο να το δειτε... Click για ανάπτυξη... Σαν το μπλε της φωτογραφίας μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:01 Ο geo_ttc έγραψε: #25.771 25-09-08 10:01 Καλημερα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:01 Η zorica έγραψε: #25.772 25-09-08 10:01 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τελικά σκέφτομαι για ένα μεγάλο... θα δω και πάλι αυτά της Θεσσαλονικιάς φίληςΘα σου βάλω και φωτό να μου πεις τη γνώμη σου Click για ανάπτυξη... Και εγω τα εχω στο email.Δεν μου γλυτωνει...αλλα πρωτα δευτερη γατα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.773 25-09-08 10:02 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Τωρα πια οχι...του ειναι μικρο,οχι πως δεν τον χωραει αλλα ειναι Garfield και αυτος και κουνιεται ολοκληρο το κατασκευασμα οποτε τρεμει ο Μαρκο και δεν ανεβαινει πια. Click για ανάπτυξη... Μήπως να του έπαιρνες κατι τέτοιο που είναι πιο άνετο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.774 25-09-08 10:03 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Και εγω τα εχω στο email.Δεν μου γλυτωνει...αλλα πρωτα δευτερη γατα Click για ανάπτυξη... τα πάντα είναι θέμα προτεραιοτήτων! Το ΟΚ το πήρες?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.775 25-09-08 10:04 Αρχική Δημοσίευση από geo_ttc: Καλημερα!!!!! Click για ανάπτυξη... καλημέρα παιδί μου!! Εφαγες πρωινό? Επλυνες τα δοντάκια?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:04 Η zorica έγραψε: #25.776 25-09-08 10:04 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σαν το μπλε της φωτογραφίας μου? Click για ανάπτυξη... Ετσι ειναι το επανω του αλλα εχει πιο μακρυ ονυχοδρομιο και κατω βαση ειναι οχι κουτι αλλα ενα ορθογωνιο...θα δεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:05 Ο geo_ttc έγραψε: #25.777 25-09-08 10:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλημέρα παιδί μου!! Εφαγες πρωινό? Επλυνες τα δοντάκια?? Click για ανάπτυξη... Ναι..... μητερα...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:06 Η Αντα έγραψε: #25.778 25-09-08 10:06 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τελικά σκέφτομαι για ένα μεγάλο... θα δω και πάλι αυτά της Θεσσαλονικιάς φίληςΘα σου βάλω και φωτό να μου πεις τη γνώμη σου Click για ανάπτυξη... Αν δεν βιαζεσαι, ειτε τον Οκτωβρη ειτε το Δεκεμβρη θα ανεβουμε Βεροια, και εχω σχεδιασει να παω να παρω ενα κατευθειαν απο τη πηγη!! αν θες τοτε παιρνω και το δικο σου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:13 Η Raisa έγραψε: #25.779 25-09-08 10:13 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τελικά σκέφτομαι για ένα μεγάλο... θα δω και πάλι αυτά της Θεσσαλονικιάς φίληςΘα σου βάλω και φωτό να μου πεις τη γνώμη σου Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αν δεν βιαζεσαι, ειτε τον Οκτωβρη ειτε το Δεκεμβρη θα ανεβουμε Βεροια, και εχω σχεδιασει να παω να παρω ενα κατευθειαν απο τη πηγη!! αν θες τοτε παιρνω και το δικο σου.. Click για ανάπτυξη... Μήπως να κάνουμε μια μαζική παραγγελία μπας και μας κάνει καλύτερη τιμή Αντα θα έρθεις στα μέρη μας και ΔΕΝ λες τίποτε καλέ????? Για καφέ θα έρθεις ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:17 Η zorica έγραψε: #25.780 25-09-08 10:17 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Μήπως να κάνουμε μια μαζική παραγγελία μπας και μας κάνει καλύτερη τιμή Αντα θα έρθεις στα μέρη μας και ΔΕΝ λες τίποτε καλέ????? Για καφέ θα έρθεις ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!!!! Click για ανάπτυξη... Καλη ιδεα το μαζικη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1287 1288 1289 1290 1291 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1289 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1289 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από zorica: Click για ανάπτυξη... Εσύ Ζόριτσα έχεις γατόδεντρο του γάτου μας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:53 Η zorica έγραψε: #25.763 25-09-08 09:53 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εσύ Ζόριτσα έχεις γατόδεντρο του γάτου μας? Click για ανάπτυξη... Δεντρο ακριβως οχι αλλα εχω ενα ονυχοδρομιο που εχει θεση επανω να καθεται ο γατος μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:53 Η Αντα έγραψε: #25.764 25-09-08 09:53 Ωραιο γατοδεντρο...καθε φορα που βλεπω τον Αλφι πανω σε αυτο που εχω τωρα, τον λυπαται η ψυχη μου.....του ειναι τοσο μικρο, καλα μπορει να ειναι και επειδη αυτος ειναι τοσο στρουμπουλος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.765 25-09-08 09:55 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ειναι με σχοινακι...που οταν το τραβας, αρχιζουν ταχα μου να κινουνται, αλλα πιο πολυ δονουνται!!!!!! Click για ανάπτυξη... Αχα!!! Ο Μορφέας έκανε χθες τρελά παιχνίδια με το ποντίκι catnip το διαφημιστικό το λευκό της Royal Canin... Και φυσικά στο τέλος... το έριξε με το στόμα του όπως πάντα στο νερό του... (συνήθεια κι αυτή) Επίσης μου έχει καταστρέψει το κάλυμα του σαλονιού.... Εχει μια μανία να το δαγνώνει τρελά και με δύναμη.. σε σημείο να χαλάει και το ύφασμα του καναπέ από κάτω... το μόνο που με παρηγορεί είναι ότι και ο καναπές μου θέλει ούτως ή άλλως ανανέωση...έχει κάτι αυτό το ύφασμα του καλύματος που τον εξιτάρει και το τραβά με μανία.....τον τράβαγε ο Μάριος με δύναμη και δεν ξεκόλαγε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.766 25-09-08 09:57 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Δεντρο ακριβως οχι αλλα εχω ενα ονυχοδρομιο που εχει θεση επανω να καθεται ο γατος μας. Click για ανάπτυξη... αχ... ωραία στρώνει τη όμορφη γουνίτσα του ο γλυκός μου και τσουπ... κάθεται!! Σα να τον βλέπω!! Κάθεται όμως?? ή απλά ξύνει τα νυχάκια του? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:57 Η zorica έγραψε: #25.767 25-09-08 09:57 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ωραιο γατοδεντρο...καθε φορα που βλεπω τον Αλφι πανω σε αυτο που εχω τωρα, τον λυπαται η ψυχη μου.....του ειναι τοσο μικρο, καλα μπορει να ειναι και επειδη αυτος ειναι τοσο στρουμπουλος Click για ανάπτυξη... Καπως ετσι ειναι και το δικο μουΘα το βγαλω φωτο να το δειτε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:58 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.768 25-09-08 09:58 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ωραιο γατοδεντρο...καθε φορα που βλεπω τον Αλφι πανω σε αυτο που εχω τωρα, τον λυπαται η ψυχη μου.....του ειναι τοσο μικρο, καλα μπορει να ειναι και επειδη αυτος ειναι τοσο στρουμπουλος Click για ανάπτυξη... τελικά σκέφτομαι για ένα μεγάλο... θα δω και πάλι αυτά της Θεσσαλονικιάς φίληςΘα σου βάλω και φωτό να μου πεις τη γνώμη σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:00 Η zorica έγραψε: #25.769 25-09-08 10:00 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αχ... ωραία στρώνει τη όμορφη γουνίτσα του ο γλυκός μου και τσουπ... κάθεται!! Σα να τον βλέπω!! Κάθεται όμως?? ή απλά ξύνει τα νυχάκια του? Click για ανάπτυξη... Τωρα πια οχι...του ειναι μικρο,οχι πως δεν τον χωραει αλλα ειναι Garfield και αυτος και κουνιεται ολοκληρο το κατασκευασμα οποτε τρεμει ο Μαρκο και δεν ανεβαινει πια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.770 25-09-08 10:00 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Καπως ετσι ειναι και το δικο μουΘα το βγαλω φωτο να το δειτε... Click για ανάπτυξη... Σαν το μπλε της φωτογραφίας μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:01 Ο geo_ttc έγραψε: #25.771 25-09-08 10:01 Καλημερα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:01 Η zorica έγραψε: #25.772 25-09-08 10:01 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τελικά σκέφτομαι για ένα μεγάλο... θα δω και πάλι αυτά της Θεσσαλονικιάς φίληςΘα σου βάλω και φωτό να μου πεις τη γνώμη σου Click για ανάπτυξη... Και εγω τα εχω στο email.Δεν μου γλυτωνει...αλλα πρωτα δευτερη γατα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.773 25-09-08 10:02 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Τωρα πια οχι...του ειναι μικρο,οχι πως δεν τον χωραει αλλα ειναι Garfield και αυτος και κουνιεται ολοκληρο το κατασκευασμα οποτε τρεμει ο Μαρκο και δεν ανεβαινει πια. Click για ανάπτυξη... Μήπως να του έπαιρνες κατι τέτοιο που είναι πιο άνετο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.774 25-09-08 10:03 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Και εγω τα εχω στο email.Δεν μου γλυτωνει...αλλα πρωτα δευτερη γατα Click για ανάπτυξη... τα πάντα είναι θέμα προτεραιοτήτων! Το ΟΚ το πήρες?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.775 25-09-08 10:04 Αρχική Δημοσίευση από geo_ttc: Καλημερα!!!!! Click για ανάπτυξη... καλημέρα παιδί μου!! Εφαγες πρωινό? Επλυνες τα δοντάκια?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:04 Η zorica έγραψε: #25.776 25-09-08 10:04 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σαν το μπλε της φωτογραφίας μου? Click για ανάπτυξη... Ετσι ειναι το επανω του αλλα εχει πιο μακρυ ονυχοδρομιο και κατω βαση ειναι οχι κουτι αλλα ενα ορθογωνιο...θα δεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:05 Ο geo_ttc έγραψε: #25.777 25-09-08 10:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλημέρα παιδί μου!! Εφαγες πρωινό? Επλυνες τα δοντάκια?? Click για ανάπτυξη... Ναι..... μητερα...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:06 Η Αντα έγραψε: #25.778 25-09-08 10:06 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τελικά σκέφτομαι για ένα μεγάλο... θα δω και πάλι αυτά της Θεσσαλονικιάς φίληςΘα σου βάλω και φωτό να μου πεις τη γνώμη σου Click για ανάπτυξη... Αν δεν βιαζεσαι, ειτε τον Οκτωβρη ειτε το Δεκεμβρη θα ανεβουμε Βεροια, και εχω σχεδιασει να παω να παρω ενα κατευθειαν απο τη πηγη!! αν θες τοτε παιρνω και το δικο σου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:13 Η Raisa έγραψε: #25.779 25-09-08 10:13 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τελικά σκέφτομαι για ένα μεγάλο... θα δω και πάλι αυτά της Θεσσαλονικιάς φίληςΘα σου βάλω και φωτό να μου πεις τη γνώμη σου Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αν δεν βιαζεσαι, ειτε τον Οκτωβρη ειτε το Δεκεμβρη θα ανεβουμε Βεροια, και εχω σχεδιασει να παω να παρω ενα κατευθειαν απο τη πηγη!! αν θες τοτε παιρνω και το δικο σου.. Click για ανάπτυξη... Μήπως να κάνουμε μια μαζική παραγγελία μπας και μας κάνει καλύτερη τιμή Αντα θα έρθεις στα μέρη μας και ΔΕΝ λες τίποτε καλέ????? Για καφέ θα έρθεις ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:17 Η zorica έγραψε: #25.780 25-09-08 10:17 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Μήπως να κάνουμε μια μαζική παραγγελία μπας και μας κάνει καλύτερη τιμή Αντα θα έρθεις στα μέρη μας και ΔΕΝ λες τίποτε καλέ????? Για καφέ θα έρθεις ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!!!! Click για ανάπτυξη... Καλη ιδεα το μαζικη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1287 1288 1289 1290 1291 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1289 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1289 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εσύ Ζόριτσα έχεις γατόδεντρο του γάτου μας? Click για ανάπτυξη... Δεντρο ακριβως οχι αλλα εχω ενα ονυχοδρομιο που εχει θεση επανω να καθεται ο γατος μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:53 Η Αντα έγραψε: #25.764 25-09-08 09:53 Ωραιο γατοδεντρο...καθε φορα που βλεπω τον Αλφι πανω σε αυτο που εχω τωρα, τον λυπαται η ψυχη μου.....του ειναι τοσο μικρο, καλα μπορει να ειναι και επειδη αυτος ειναι τοσο στρουμπουλος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.765 25-09-08 09:55 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ειναι με σχοινακι...που οταν το τραβας, αρχιζουν ταχα μου να κινουνται, αλλα πιο πολυ δονουνται!!!!!! Click για ανάπτυξη... Αχα!!! Ο Μορφέας έκανε χθες τρελά παιχνίδια με το ποντίκι catnip το διαφημιστικό το λευκό της Royal Canin... Και φυσικά στο τέλος... το έριξε με το στόμα του όπως πάντα στο νερό του... (συνήθεια κι αυτή) Επίσης μου έχει καταστρέψει το κάλυμα του σαλονιού.... Εχει μια μανία να το δαγνώνει τρελά και με δύναμη.. σε σημείο να χαλάει και το ύφασμα του καναπέ από κάτω... το μόνο που με παρηγορεί είναι ότι και ο καναπές μου θέλει ούτως ή άλλως ανανέωση...έχει κάτι αυτό το ύφασμα του καλύματος που τον εξιτάρει και το τραβά με μανία.....τον τράβαγε ο Μάριος με δύναμη και δεν ξεκόλαγε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.766 25-09-08 09:57 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Δεντρο ακριβως οχι αλλα εχω ενα ονυχοδρομιο που εχει θεση επανω να καθεται ο γατος μας. Click για ανάπτυξη... αχ... ωραία στρώνει τη όμορφη γουνίτσα του ο γλυκός μου και τσουπ... κάθεται!! Σα να τον βλέπω!! Κάθεται όμως?? ή απλά ξύνει τα νυχάκια του? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:57 Η zorica έγραψε: #25.767 25-09-08 09:57 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ωραιο γατοδεντρο...καθε φορα που βλεπω τον Αλφι πανω σε αυτο που εχω τωρα, τον λυπαται η ψυχη μου.....του ειναι τοσο μικρο, καλα μπορει να ειναι και επειδη αυτος ειναι τοσο στρουμπουλος Click για ανάπτυξη... Καπως ετσι ειναι και το δικο μουΘα το βγαλω φωτο να το δειτε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:58 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.768 25-09-08 09:58 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ωραιο γατοδεντρο...καθε φορα που βλεπω τον Αλφι πανω σε αυτο που εχω τωρα, τον λυπαται η ψυχη μου.....του ειναι τοσο μικρο, καλα μπορει να ειναι και επειδη αυτος ειναι τοσο στρουμπουλος Click για ανάπτυξη... τελικά σκέφτομαι για ένα μεγάλο... θα δω και πάλι αυτά της Θεσσαλονικιάς φίληςΘα σου βάλω και φωτό να μου πεις τη γνώμη σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:00 Η zorica έγραψε: #25.769 25-09-08 10:00 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αχ... ωραία στρώνει τη όμορφη γουνίτσα του ο γλυκός μου και τσουπ... κάθεται!! Σα να τον βλέπω!! Κάθεται όμως?? ή απλά ξύνει τα νυχάκια του? Click για ανάπτυξη... Τωρα πια οχι...του ειναι μικρο,οχι πως δεν τον χωραει αλλα ειναι Garfield και αυτος και κουνιεται ολοκληρο το κατασκευασμα οποτε τρεμει ο Μαρκο και δεν ανεβαινει πια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.770 25-09-08 10:00 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Καπως ετσι ειναι και το δικο μουΘα το βγαλω φωτο να το δειτε... Click για ανάπτυξη... Σαν το μπλε της φωτογραφίας μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:01 Ο geo_ttc έγραψε: #25.771 25-09-08 10:01 Καλημερα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:01 Η zorica έγραψε: #25.772 25-09-08 10:01 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τελικά σκέφτομαι για ένα μεγάλο... θα δω και πάλι αυτά της Θεσσαλονικιάς φίληςΘα σου βάλω και φωτό να μου πεις τη γνώμη σου Click για ανάπτυξη... Και εγω τα εχω στο email.Δεν μου γλυτωνει...αλλα πρωτα δευτερη γατα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.773 25-09-08 10:02 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Τωρα πια οχι...του ειναι μικρο,οχι πως δεν τον χωραει αλλα ειναι Garfield και αυτος και κουνιεται ολοκληρο το κατασκευασμα οποτε τρεμει ο Μαρκο και δεν ανεβαινει πια. Click για ανάπτυξη... Μήπως να του έπαιρνες κατι τέτοιο που είναι πιο άνετο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.774 25-09-08 10:03 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Και εγω τα εχω στο email.Δεν μου γλυτωνει...αλλα πρωτα δευτερη γατα Click για ανάπτυξη... τα πάντα είναι θέμα προτεραιοτήτων! Το ΟΚ το πήρες?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.775 25-09-08 10:04 Αρχική Δημοσίευση από geo_ttc: Καλημερα!!!!! Click για ανάπτυξη... καλημέρα παιδί μου!! Εφαγες πρωινό? Επλυνες τα δοντάκια?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:04 Η zorica έγραψε: #25.776 25-09-08 10:04 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σαν το μπλε της φωτογραφίας μου? Click για ανάπτυξη... Ετσι ειναι το επανω του αλλα εχει πιο μακρυ ονυχοδρομιο και κατω βαση ειναι οχι κουτι αλλα ενα ορθογωνιο...θα δεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:05 Ο geo_ttc έγραψε: #25.777 25-09-08 10:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλημέρα παιδί μου!! Εφαγες πρωινό? Επλυνες τα δοντάκια?? Click για ανάπτυξη... Ναι..... μητερα...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:06 Η Αντα έγραψε: #25.778 25-09-08 10:06 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τελικά σκέφτομαι για ένα μεγάλο... θα δω και πάλι αυτά της Θεσσαλονικιάς φίληςΘα σου βάλω και φωτό να μου πεις τη γνώμη σου Click για ανάπτυξη... Αν δεν βιαζεσαι, ειτε τον Οκτωβρη ειτε το Δεκεμβρη θα ανεβουμε Βεροια, και εχω σχεδιασει να παω να παρω ενα κατευθειαν απο τη πηγη!! αν θες τοτε παιρνω και το δικο σου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:13 Η Raisa έγραψε: #25.779 25-09-08 10:13 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τελικά σκέφτομαι για ένα μεγάλο... θα δω και πάλι αυτά της Θεσσαλονικιάς φίληςΘα σου βάλω και φωτό να μου πεις τη γνώμη σου Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αν δεν βιαζεσαι, ειτε τον Οκτωβρη ειτε το Δεκεμβρη θα ανεβουμε Βεροια, και εχω σχεδιασει να παω να παρω ενα κατευθειαν απο τη πηγη!! αν θες τοτε παιρνω και το δικο σου.. Click για ανάπτυξη... Μήπως να κάνουμε μια μαζική παραγγελία μπας και μας κάνει καλύτερη τιμή Αντα θα έρθεις στα μέρη μας και ΔΕΝ λες τίποτε καλέ????? Για καφέ θα έρθεις ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:17 Η zorica έγραψε: #25.780 25-09-08 10:17 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Μήπως να κάνουμε μια μαζική παραγγελία μπας και μας κάνει καλύτερη τιμή Αντα θα έρθεις στα μέρη μας και ΔΕΝ λες τίποτε καλέ????? Για καφέ θα έρθεις ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!!!! Click για ανάπτυξη... Καλη ιδεα το μαζικη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1287 1288 1289 1290 1291 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1289 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1289 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ωραιο γατοδεντρο...καθε φορα που βλεπω τον Αλφι πανω σε αυτο που εχω τωρα, τον λυπαται η ψυχη μου.....του ειναι τοσο μικρο, καλα μπορει να ειναι και επειδη αυτος ειναι τοσο στρουμπουλος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.765 25-09-08 09:55 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ειναι με σχοινακι...που οταν το τραβας, αρχιζουν ταχα μου να κινουνται, αλλα πιο πολυ δονουνται!!!!!! Click για ανάπτυξη... Αχα!!! Ο Μορφέας έκανε χθες τρελά παιχνίδια με το ποντίκι catnip το διαφημιστικό το λευκό της Royal Canin... Και φυσικά στο τέλος... το έριξε με το στόμα του όπως πάντα στο νερό του... (συνήθεια κι αυτή) Επίσης μου έχει καταστρέψει το κάλυμα του σαλονιού.... Εχει μια μανία να το δαγνώνει τρελά και με δύναμη.. σε σημείο να χαλάει και το ύφασμα του καναπέ από κάτω... το μόνο που με παρηγορεί είναι ότι και ο καναπές μου θέλει ούτως ή άλλως ανανέωση...έχει κάτι αυτό το ύφασμα του καλύματος που τον εξιτάρει και το τραβά με μανία.....τον τράβαγε ο Μάριος με δύναμη και δεν ξεκόλαγε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.766 25-09-08 09:57 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Δεντρο ακριβως οχι αλλα εχω ενα ονυχοδρομιο που εχει θεση επανω να καθεται ο γατος μας. Click για ανάπτυξη... αχ... ωραία στρώνει τη όμορφη γουνίτσα του ο γλυκός μου και τσουπ... κάθεται!! Σα να τον βλέπω!! Κάθεται όμως?? ή απλά ξύνει τα νυχάκια του? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:57 Η zorica έγραψε: #25.767 25-09-08 09:57 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ωραιο γατοδεντρο...καθε φορα που βλεπω τον Αλφι πανω σε αυτο που εχω τωρα, τον λυπαται η ψυχη μου.....του ειναι τοσο μικρο, καλα μπορει να ειναι και επειδη αυτος ειναι τοσο στρουμπουλος Click για ανάπτυξη... Καπως ετσι ειναι και το δικο μουΘα το βγαλω φωτο να το δειτε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:58 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.768 25-09-08 09:58 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ωραιο γατοδεντρο...καθε φορα που βλεπω τον Αλφι πανω σε αυτο που εχω τωρα, τον λυπαται η ψυχη μου.....του ειναι τοσο μικρο, καλα μπορει να ειναι και επειδη αυτος ειναι τοσο στρουμπουλος Click για ανάπτυξη... τελικά σκέφτομαι για ένα μεγάλο... θα δω και πάλι αυτά της Θεσσαλονικιάς φίληςΘα σου βάλω και φωτό να μου πεις τη γνώμη σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:00 Η zorica έγραψε: #25.769 25-09-08 10:00 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αχ... ωραία στρώνει τη όμορφη γουνίτσα του ο γλυκός μου και τσουπ... κάθεται!! Σα να τον βλέπω!! Κάθεται όμως?? ή απλά ξύνει τα νυχάκια του? Click για ανάπτυξη... Τωρα πια οχι...του ειναι μικρο,οχι πως δεν τον χωραει αλλα ειναι Garfield και αυτος και κουνιεται ολοκληρο το κατασκευασμα οποτε τρεμει ο Μαρκο και δεν ανεβαινει πια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.770 25-09-08 10:00 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Καπως ετσι ειναι και το δικο μουΘα το βγαλω φωτο να το δειτε... Click για ανάπτυξη... Σαν το μπλε της φωτογραφίας μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:01 Ο geo_ttc έγραψε: #25.771 25-09-08 10:01 Καλημερα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:01 Η zorica έγραψε: #25.772 25-09-08 10:01 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τελικά σκέφτομαι για ένα μεγάλο... θα δω και πάλι αυτά της Θεσσαλονικιάς φίληςΘα σου βάλω και φωτό να μου πεις τη γνώμη σου Click για ανάπτυξη... Και εγω τα εχω στο email.Δεν μου γλυτωνει...αλλα πρωτα δευτερη γατα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.773 25-09-08 10:02 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Τωρα πια οχι...του ειναι μικρο,οχι πως δεν τον χωραει αλλα ειναι Garfield και αυτος και κουνιεται ολοκληρο το κατασκευασμα οποτε τρεμει ο Μαρκο και δεν ανεβαινει πια. Click για ανάπτυξη... Μήπως να του έπαιρνες κατι τέτοιο που είναι πιο άνετο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.774 25-09-08 10:03 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Και εγω τα εχω στο email.Δεν μου γλυτωνει...αλλα πρωτα δευτερη γατα Click για ανάπτυξη... τα πάντα είναι θέμα προτεραιοτήτων! Το ΟΚ το πήρες?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.775 25-09-08 10:04 Αρχική Δημοσίευση από geo_ttc: Καλημερα!!!!! Click για ανάπτυξη... καλημέρα παιδί μου!! Εφαγες πρωινό? Επλυνες τα δοντάκια?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:04 Η zorica έγραψε: #25.776 25-09-08 10:04 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σαν το μπλε της φωτογραφίας μου? Click για ανάπτυξη... Ετσι ειναι το επανω του αλλα εχει πιο μακρυ ονυχοδρομιο και κατω βαση ειναι οχι κουτι αλλα ενα ορθογωνιο...θα δεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:05 Ο geo_ttc έγραψε: #25.777 25-09-08 10:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλημέρα παιδί μου!! Εφαγες πρωινό? Επλυνες τα δοντάκια?? Click για ανάπτυξη... Ναι..... μητερα...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:06 Η Αντα έγραψε: #25.778 25-09-08 10:06 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τελικά σκέφτομαι για ένα μεγάλο... θα δω και πάλι αυτά της Θεσσαλονικιάς φίληςΘα σου βάλω και φωτό να μου πεις τη γνώμη σου Click για ανάπτυξη... Αν δεν βιαζεσαι, ειτε τον Οκτωβρη ειτε το Δεκεμβρη θα ανεβουμε Βεροια, και εχω σχεδιασει να παω να παρω ενα κατευθειαν απο τη πηγη!! αν θες τοτε παιρνω και το δικο σου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:13 Η Raisa έγραψε: #25.779 25-09-08 10:13 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τελικά σκέφτομαι για ένα μεγάλο... θα δω και πάλι αυτά της Θεσσαλονικιάς φίληςΘα σου βάλω και φωτό να μου πεις τη γνώμη σου Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αν δεν βιαζεσαι, ειτε τον Οκτωβρη ειτε το Δεκεμβρη θα ανεβουμε Βεροια, και εχω σχεδιασει να παω να παρω ενα κατευθειαν απο τη πηγη!! αν θες τοτε παιρνω και το δικο σου.. Click για ανάπτυξη... Μήπως να κάνουμε μια μαζική παραγγελία μπας και μας κάνει καλύτερη τιμή Αντα θα έρθεις στα μέρη μας και ΔΕΝ λες τίποτε καλέ????? Για καφέ θα έρθεις ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:17 Η zorica έγραψε: #25.780 25-09-08 10:17 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Μήπως να κάνουμε μια μαζική παραγγελία μπας και μας κάνει καλύτερη τιμή Αντα θα έρθεις στα μέρη μας και ΔΕΝ λες τίποτε καλέ????? Για καφέ θα έρθεις ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!!!! Click για ανάπτυξη... Καλη ιδεα το μαζικη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1287 1288 1289 1290 1291 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1289 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1289 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ειναι με σχοινακι...που οταν το τραβας, αρχιζουν ταχα μου να κινουνται, αλλα πιο πολυ δονουνται!!!!!! Click για ανάπτυξη... Αχα!!! Ο Μορφέας έκανε χθες τρελά παιχνίδια με το ποντίκι catnip το διαφημιστικό το λευκό της Royal Canin... Και φυσικά στο τέλος... το έριξε με το στόμα του όπως πάντα στο νερό του... (συνήθεια κι αυτή) Επίσης μου έχει καταστρέψει το κάλυμα του σαλονιού.... Εχει μια μανία να το δαγνώνει τρελά και με δύναμη.. σε σημείο να χαλάει και το ύφασμα του καναπέ από κάτω... το μόνο που με παρηγορεί είναι ότι και ο καναπές μου θέλει ούτως ή άλλως ανανέωση...έχει κάτι αυτό το ύφασμα του καλύματος που τον εξιτάρει και το τραβά με μανία.....τον τράβαγε ο Μάριος με δύναμη και δεν ξεκόλαγε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.766 25-09-08 09:57 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Δεντρο ακριβως οχι αλλα εχω ενα ονυχοδρομιο που εχει θεση επανω να καθεται ο γατος μας. Click για ανάπτυξη... αχ... ωραία στρώνει τη όμορφη γουνίτσα του ο γλυκός μου και τσουπ... κάθεται!! Σα να τον βλέπω!! Κάθεται όμως?? ή απλά ξύνει τα νυχάκια του? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:57 Η zorica έγραψε: #25.767 25-09-08 09:57 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ωραιο γατοδεντρο...καθε φορα που βλεπω τον Αλφι πανω σε αυτο που εχω τωρα, τον λυπαται η ψυχη μου.....του ειναι τοσο μικρο, καλα μπορει να ειναι και επειδη αυτος ειναι τοσο στρουμπουλος Click για ανάπτυξη... Καπως ετσι ειναι και το δικο μουΘα το βγαλω φωτο να το δειτε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:58 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.768 25-09-08 09:58 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ωραιο γατοδεντρο...καθε φορα που βλεπω τον Αλφι πανω σε αυτο που εχω τωρα, τον λυπαται η ψυχη μου.....του ειναι τοσο μικρο, καλα μπορει να ειναι και επειδη αυτος ειναι τοσο στρουμπουλος Click για ανάπτυξη... τελικά σκέφτομαι για ένα μεγάλο... θα δω και πάλι αυτά της Θεσσαλονικιάς φίληςΘα σου βάλω και φωτό να μου πεις τη γνώμη σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:00 Η zorica έγραψε: #25.769 25-09-08 10:00 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αχ... ωραία στρώνει τη όμορφη γουνίτσα του ο γλυκός μου και τσουπ... κάθεται!! Σα να τον βλέπω!! Κάθεται όμως?? ή απλά ξύνει τα νυχάκια του? Click για ανάπτυξη... Τωρα πια οχι...του ειναι μικρο,οχι πως δεν τον χωραει αλλα ειναι Garfield και αυτος και κουνιεται ολοκληρο το κατασκευασμα οποτε τρεμει ο Μαρκο και δεν ανεβαινει πια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.770 25-09-08 10:00 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Καπως ετσι ειναι και το δικο μουΘα το βγαλω φωτο να το δειτε... Click για ανάπτυξη... Σαν το μπλε της φωτογραφίας μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:01 Ο geo_ttc έγραψε: #25.771 25-09-08 10:01 Καλημερα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:01 Η zorica έγραψε: #25.772 25-09-08 10:01 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τελικά σκέφτομαι για ένα μεγάλο... θα δω και πάλι αυτά της Θεσσαλονικιάς φίληςΘα σου βάλω και φωτό να μου πεις τη γνώμη σου Click για ανάπτυξη... Και εγω τα εχω στο email.Δεν μου γλυτωνει...αλλα πρωτα δευτερη γατα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.773 25-09-08 10:02 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Τωρα πια οχι...του ειναι μικρο,οχι πως δεν τον χωραει αλλα ειναι Garfield και αυτος και κουνιεται ολοκληρο το κατασκευασμα οποτε τρεμει ο Μαρκο και δεν ανεβαινει πια. Click για ανάπτυξη... Μήπως να του έπαιρνες κατι τέτοιο που είναι πιο άνετο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.774 25-09-08 10:03 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Και εγω τα εχω στο email.Δεν μου γλυτωνει...αλλα πρωτα δευτερη γατα Click για ανάπτυξη... τα πάντα είναι θέμα προτεραιοτήτων! Το ΟΚ το πήρες?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.775 25-09-08 10:04 Αρχική Δημοσίευση από geo_ttc: Καλημερα!!!!! Click για ανάπτυξη... καλημέρα παιδί μου!! Εφαγες πρωινό? Επλυνες τα δοντάκια?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:04 Η zorica έγραψε: #25.776 25-09-08 10:04 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σαν το μπλε της φωτογραφίας μου? Click για ανάπτυξη... Ετσι ειναι το επανω του αλλα εχει πιο μακρυ ονυχοδρομιο και κατω βαση ειναι οχι κουτι αλλα ενα ορθογωνιο...θα δεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:05 Ο geo_ttc έγραψε: #25.777 25-09-08 10:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλημέρα παιδί μου!! Εφαγες πρωινό? Επλυνες τα δοντάκια?? Click για ανάπτυξη... Ναι..... μητερα...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:06 Η Αντα έγραψε: #25.778 25-09-08 10:06 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τελικά σκέφτομαι για ένα μεγάλο... θα δω και πάλι αυτά της Θεσσαλονικιάς φίληςΘα σου βάλω και φωτό να μου πεις τη γνώμη σου Click για ανάπτυξη... Αν δεν βιαζεσαι, ειτε τον Οκτωβρη ειτε το Δεκεμβρη θα ανεβουμε Βεροια, και εχω σχεδιασει να παω να παρω ενα κατευθειαν απο τη πηγη!! αν θες τοτε παιρνω και το δικο σου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:13 Η Raisa έγραψε: #25.779 25-09-08 10:13 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τελικά σκέφτομαι για ένα μεγάλο... θα δω και πάλι αυτά της Θεσσαλονικιάς φίληςΘα σου βάλω και φωτό να μου πεις τη γνώμη σου Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αν δεν βιαζεσαι, ειτε τον Οκτωβρη ειτε το Δεκεμβρη θα ανεβουμε Βεροια, και εχω σχεδιασει να παω να παρω ενα κατευθειαν απο τη πηγη!! αν θες τοτε παιρνω και το δικο σου.. Click για ανάπτυξη... Μήπως να κάνουμε μια μαζική παραγγελία μπας και μας κάνει καλύτερη τιμή Αντα θα έρθεις στα μέρη μας και ΔΕΝ λες τίποτε καλέ????? Για καφέ θα έρθεις ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:17 Η zorica έγραψε: #25.780 25-09-08 10:17 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Μήπως να κάνουμε μια μαζική παραγγελία μπας και μας κάνει καλύτερη τιμή Αντα θα έρθεις στα μέρη μας και ΔΕΝ λες τίποτε καλέ????? Για καφέ θα έρθεις ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!!!! Click για ανάπτυξη... Καλη ιδεα το μαζικη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1287 1288 1289 1290 1291 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1289 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1289 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από zorica: Δεντρο ακριβως οχι αλλα εχω ενα ονυχοδρομιο που εχει θεση επανω να καθεται ο γατος μας. Click για ανάπτυξη... αχ... ωραία στρώνει τη όμορφη γουνίτσα του ο γλυκός μου και τσουπ... κάθεται!! Σα να τον βλέπω!! Κάθεται όμως?? ή απλά ξύνει τα νυχάκια του? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:57 Η zorica έγραψε: #25.767 25-09-08 09:57 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ωραιο γατοδεντρο...καθε φορα που βλεπω τον Αλφι πανω σε αυτο που εχω τωρα, τον λυπαται η ψυχη μου.....του ειναι τοσο μικρο, καλα μπορει να ειναι και επειδη αυτος ειναι τοσο στρουμπουλος Click για ανάπτυξη... Καπως ετσι ειναι και το δικο μουΘα το βγαλω φωτο να το δειτε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:58 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.768 25-09-08 09:58 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ωραιο γατοδεντρο...καθε φορα που βλεπω τον Αλφι πανω σε αυτο που εχω τωρα, τον λυπαται η ψυχη μου.....του ειναι τοσο μικρο, καλα μπορει να ειναι και επειδη αυτος ειναι τοσο στρουμπουλος Click για ανάπτυξη... τελικά σκέφτομαι για ένα μεγάλο... θα δω και πάλι αυτά της Θεσσαλονικιάς φίληςΘα σου βάλω και φωτό να μου πεις τη γνώμη σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:00 Η zorica έγραψε: #25.769 25-09-08 10:00 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αχ... ωραία στρώνει τη όμορφη γουνίτσα του ο γλυκός μου και τσουπ... κάθεται!! Σα να τον βλέπω!! Κάθεται όμως?? ή απλά ξύνει τα νυχάκια του? Click για ανάπτυξη... Τωρα πια οχι...του ειναι μικρο,οχι πως δεν τον χωραει αλλα ειναι Garfield και αυτος και κουνιεται ολοκληρο το κατασκευασμα οποτε τρεμει ο Μαρκο και δεν ανεβαινει πια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.770 25-09-08 10:00 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Καπως ετσι ειναι και το δικο μουΘα το βγαλω φωτο να το δειτε... Click για ανάπτυξη... Σαν το μπλε της φωτογραφίας μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:01 Ο geo_ttc έγραψε: #25.771 25-09-08 10:01 Καλημερα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:01 Η zorica έγραψε: #25.772 25-09-08 10:01 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τελικά σκέφτομαι για ένα μεγάλο... θα δω και πάλι αυτά της Θεσσαλονικιάς φίληςΘα σου βάλω και φωτό να μου πεις τη γνώμη σου Click για ανάπτυξη... Και εγω τα εχω στο email.Δεν μου γλυτωνει...αλλα πρωτα δευτερη γατα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.773 25-09-08 10:02 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Τωρα πια οχι...του ειναι μικρο,οχι πως δεν τον χωραει αλλα ειναι Garfield και αυτος και κουνιεται ολοκληρο το κατασκευασμα οποτε τρεμει ο Μαρκο και δεν ανεβαινει πια. Click για ανάπτυξη... Μήπως να του έπαιρνες κατι τέτοιο που είναι πιο άνετο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.774 25-09-08 10:03 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Και εγω τα εχω στο email.Δεν μου γλυτωνει...αλλα πρωτα δευτερη γατα Click για ανάπτυξη... τα πάντα είναι θέμα προτεραιοτήτων! Το ΟΚ το πήρες?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.775 25-09-08 10:04 Αρχική Δημοσίευση από geo_ttc: Καλημερα!!!!! Click για ανάπτυξη... καλημέρα παιδί μου!! Εφαγες πρωινό? Επλυνες τα δοντάκια?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:04 Η zorica έγραψε: #25.776 25-09-08 10:04 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σαν το μπλε της φωτογραφίας μου? Click για ανάπτυξη... Ετσι ειναι το επανω του αλλα εχει πιο μακρυ ονυχοδρομιο και κατω βαση ειναι οχι κουτι αλλα ενα ορθογωνιο...θα δεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:05 Ο geo_ttc έγραψε: #25.777 25-09-08 10:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλημέρα παιδί μου!! Εφαγες πρωινό? Επλυνες τα δοντάκια?? Click για ανάπτυξη... Ναι..... μητερα...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:06 Η Αντα έγραψε: #25.778 25-09-08 10:06 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τελικά σκέφτομαι για ένα μεγάλο... θα δω και πάλι αυτά της Θεσσαλονικιάς φίληςΘα σου βάλω και φωτό να μου πεις τη γνώμη σου Click για ανάπτυξη... Αν δεν βιαζεσαι, ειτε τον Οκτωβρη ειτε το Δεκεμβρη θα ανεβουμε Βεροια, και εχω σχεδιασει να παω να παρω ενα κατευθειαν απο τη πηγη!! αν θες τοτε παιρνω και το δικο σου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:13 Η Raisa έγραψε: #25.779 25-09-08 10:13 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τελικά σκέφτομαι για ένα μεγάλο... θα δω και πάλι αυτά της Θεσσαλονικιάς φίληςΘα σου βάλω και φωτό να μου πεις τη γνώμη σου Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αν δεν βιαζεσαι, ειτε τον Οκτωβρη ειτε το Δεκεμβρη θα ανεβουμε Βεροια, και εχω σχεδιασει να παω να παρω ενα κατευθειαν απο τη πηγη!! αν θες τοτε παιρνω και το δικο σου.. Click για ανάπτυξη... Μήπως να κάνουμε μια μαζική παραγγελία μπας και μας κάνει καλύτερη τιμή Αντα θα έρθεις στα μέρη μας και ΔΕΝ λες τίποτε καλέ????? Για καφέ θα έρθεις ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:17 Η zorica έγραψε: #25.780 25-09-08 10:17 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Μήπως να κάνουμε μια μαζική παραγγελία μπας και μας κάνει καλύτερη τιμή Αντα θα έρθεις στα μέρη μας και ΔΕΝ λες τίποτε καλέ????? Για καφέ θα έρθεις ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!!!! Click για ανάπτυξη... Καλη ιδεα το μαζικη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1287 1288 1289 1290 1291 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1289 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1289 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ωραιο γατοδεντρο...καθε φορα που βλεπω τον Αλφι πανω σε αυτο που εχω τωρα, τον λυπαται η ψυχη μου.....του ειναι τοσο μικρο, καλα μπορει να ειναι και επειδη αυτος ειναι τοσο στρουμπουλος Click για ανάπτυξη... Καπως ετσι ειναι και το δικο μουΘα το βγαλω φωτο να το δειτε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:58 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.768 25-09-08 09:58 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ωραιο γατοδεντρο...καθε φορα που βλεπω τον Αλφι πανω σε αυτο που εχω τωρα, τον λυπαται η ψυχη μου.....του ειναι τοσο μικρο, καλα μπορει να ειναι και επειδη αυτος ειναι τοσο στρουμπουλος Click για ανάπτυξη... τελικά σκέφτομαι για ένα μεγάλο... θα δω και πάλι αυτά της Θεσσαλονικιάς φίληςΘα σου βάλω και φωτό να μου πεις τη γνώμη σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:00 Η zorica έγραψε: #25.769 25-09-08 10:00 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αχ... ωραία στρώνει τη όμορφη γουνίτσα του ο γλυκός μου και τσουπ... κάθεται!! Σα να τον βλέπω!! Κάθεται όμως?? ή απλά ξύνει τα νυχάκια του? Click για ανάπτυξη... Τωρα πια οχι...του ειναι μικρο,οχι πως δεν τον χωραει αλλα ειναι Garfield και αυτος και κουνιεται ολοκληρο το κατασκευασμα οποτε τρεμει ο Μαρκο και δεν ανεβαινει πια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.770 25-09-08 10:00 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Καπως ετσι ειναι και το δικο μουΘα το βγαλω φωτο να το δειτε... Click για ανάπτυξη... Σαν το μπλε της φωτογραφίας μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:01 Ο geo_ttc έγραψε: #25.771 25-09-08 10:01 Καλημερα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:01 Η zorica έγραψε: #25.772 25-09-08 10:01 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τελικά σκέφτομαι για ένα μεγάλο... θα δω και πάλι αυτά της Θεσσαλονικιάς φίληςΘα σου βάλω και φωτό να μου πεις τη γνώμη σου Click για ανάπτυξη... Και εγω τα εχω στο email.Δεν μου γλυτωνει...αλλα πρωτα δευτερη γατα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.773 25-09-08 10:02 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Τωρα πια οχι...του ειναι μικρο,οχι πως δεν τον χωραει αλλα ειναι Garfield και αυτος και κουνιεται ολοκληρο το κατασκευασμα οποτε τρεμει ο Μαρκο και δεν ανεβαινει πια. Click για ανάπτυξη... Μήπως να του έπαιρνες κατι τέτοιο που είναι πιο άνετο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.774 25-09-08 10:03 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Και εγω τα εχω στο email.Δεν μου γλυτωνει...αλλα πρωτα δευτερη γατα Click για ανάπτυξη... τα πάντα είναι θέμα προτεραιοτήτων! Το ΟΚ το πήρες?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.775 25-09-08 10:04 Αρχική Δημοσίευση από geo_ttc: Καλημερα!!!!! Click για ανάπτυξη... καλημέρα παιδί μου!! Εφαγες πρωινό? Επλυνες τα δοντάκια?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:04 Η zorica έγραψε: #25.776 25-09-08 10:04 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σαν το μπλε της φωτογραφίας μου? Click για ανάπτυξη... Ετσι ειναι το επανω του αλλα εχει πιο μακρυ ονυχοδρομιο και κατω βαση ειναι οχι κουτι αλλα ενα ορθογωνιο...θα δεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:05 Ο geo_ttc έγραψε: #25.777 25-09-08 10:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλημέρα παιδί μου!! Εφαγες πρωινό? Επλυνες τα δοντάκια?? Click για ανάπτυξη... Ναι..... μητερα...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:06 Η Αντα έγραψε: #25.778 25-09-08 10:06 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τελικά σκέφτομαι για ένα μεγάλο... θα δω και πάλι αυτά της Θεσσαλονικιάς φίληςΘα σου βάλω και φωτό να μου πεις τη γνώμη σου Click για ανάπτυξη... Αν δεν βιαζεσαι, ειτε τον Οκτωβρη ειτε το Δεκεμβρη θα ανεβουμε Βεροια, και εχω σχεδιασει να παω να παρω ενα κατευθειαν απο τη πηγη!! αν θες τοτε παιρνω και το δικο σου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:13 Η Raisa έγραψε: #25.779 25-09-08 10:13 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τελικά σκέφτομαι για ένα μεγάλο... θα δω και πάλι αυτά της Θεσσαλονικιάς φίληςΘα σου βάλω και φωτό να μου πεις τη γνώμη σου Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αν δεν βιαζεσαι, ειτε τον Οκτωβρη ειτε το Δεκεμβρη θα ανεβουμε Βεροια, και εχω σχεδιασει να παω να παρω ενα κατευθειαν απο τη πηγη!! αν θες τοτε παιρνω και το δικο σου.. Click για ανάπτυξη... Μήπως να κάνουμε μια μαζική παραγγελία μπας και μας κάνει καλύτερη τιμή Αντα θα έρθεις στα μέρη μας και ΔΕΝ λες τίποτε καλέ????? Για καφέ θα έρθεις ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:17 Η zorica έγραψε: #25.780 25-09-08 10:17 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Μήπως να κάνουμε μια μαζική παραγγελία μπας και μας κάνει καλύτερη τιμή Αντα θα έρθεις στα μέρη μας και ΔΕΝ λες τίποτε καλέ????? Για καφέ θα έρθεις ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!!!! Click για ανάπτυξη... Καλη ιδεα το μαζικη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1287 1288 1289 1290 1291 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1289 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1289 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ωραιο γατοδεντρο...καθε φορα που βλεπω τον Αλφι πανω σε αυτο που εχω τωρα, τον λυπαται η ψυχη μου.....του ειναι τοσο μικρο, καλα μπορει να ειναι και επειδη αυτος ειναι τοσο στρουμπουλος Click για ανάπτυξη... τελικά σκέφτομαι για ένα μεγάλο... θα δω και πάλι αυτά της Θεσσαλονικιάς φίληςΘα σου βάλω και φωτό να μου πεις τη γνώμη σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:00 Η zorica έγραψε: #25.769 25-09-08 10:00 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αχ... ωραία στρώνει τη όμορφη γουνίτσα του ο γλυκός μου και τσουπ... κάθεται!! Σα να τον βλέπω!! Κάθεται όμως?? ή απλά ξύνει τα νυχάκια του? Click για ανάπτυξη... Τωρα πια οχι...του ειναι μικρο,οχι πως δεν τον χωραει αλλα ειναι Garfield και αυτος και κουνιεται ολοκληρο το κατασκευασμα οποτε τρεμει ο Μαρκο και δεν ανεβαινει πια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.770 25-09-08 10:00 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Καπως ετσι ειναι και το δικο μουΘα το βγαλω φωτο να το δειτε... Click για ανάπτυξη... Σαν το μπλε της φωτογραφίας μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:01 Ο geo_ttc έγραψε: #25.771 25-09-08 10:01 Καλημερα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:01 Η zorica έγραψε: #25.772 25-09-08 10:01 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τελικά σκέφτομαι για ένα μεγάλο... θα δω και πάλι αυτά της Θεσσαλονικιάς φίληςΘα σου βάλω και φωτό να μου πεις τη γνώμη σου Click για ανάπτυξη... Και εγω τα εχω στο email.Δεν μου γλυτωνει...αλλα πρωτα δευτερη γατα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.773 25-09-08 10:02 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Τωρα πια οχι...του ειναι μικρο,οχι πως δεν τον χωραει αλλα ειναι Garfield και αυτος και κουνιεται ολοκληρο το κατασκευασμα οποτε τρεμει ο Μαρκο και δεν ανεβαινει πια. Click για ανάπτυξη... Μήπως να του έπαιρνες κατι τέτοιο που είναι πιο άνετο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.774 25-09-08 10:03 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Και εγω τα εχω στο email.Δεν μου γλυτωνει...αλλα πρωτα δευτερη γατα Click για ανάπτυξη... τα πάντα είναι θέμα προτεραιοτήτων! Το ΟΚ το πήρες?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.775 25-09-08 10:04 Αρχική Δημοσίευση από geo_ttc: Καλημερα!!!!! Click για ανάπτυξη... καλημέρα παιδί μου!! Εφαγες πρωινό? Επλυνες τα δοντάκια?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:04 Η zorica έγραψε: #25.776 25-09-08 10:04 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σαν το μπλε της φωτογραφίας μου? Click για ανάπτυξη... Ετσι ειναι το επανω του αλλα εχει πιο μακρυ ονυχοδρομιο και κατω βαση ειναι οχι κουτι αλλα ενα ορθογωνιο...θα δεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:05 Ο geo_ttc έγραψε: #25.777 25-09-08 10:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλημέρα παιδί μου!! Εφαγες πρωινό? Επλυνες τα δοντάκια?? Click για ανάπτυξη... Ναι..... μητερα...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:06 Η Αντα έγραψε: #25.778 25-09-08 10:06 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τελικά σκέφτομαι για ένα μεγάλο... θα δω και πάλι αυτά της Θεσσαλονικιάς φίληςΘα σου βάλω και φωτό να μου πεις τη γνώμη σου Click για ανάπτυξη... Αν δεν βιαζεσαι, ειτε τον Οκτωβρη ειτε το Δεκεμβρη θα ανεβουμε Βεροια, και εχω σχεδιασει να παω να παρω ενα κατευθειαν απο τη πηγη!! αν θες τοτε παιρνω και το δικο σου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:13 Η Raisa έγραψε: #25.779 25-09-08 10:13 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τελικά σκέφτομαι για ένα μεγάλο... θα δω και πάλι αυτά της Θεσσαλονικιάς φίληςΘα σου βάλω και φωτό να μου πεις τη γνώμη σου Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αν δεν βιαζεσαι, ειτε τον Οκτωβρη ειτε το Δεκεμβρη θα ανεβουμε Βεροια, και εχω σχεδιασει να παω να παρω ενα κατευθειαν απο τη πηγη!! αν θες τοτε παιρνω και το δικο σου.. Click για ανάπτυξη... Μήπως να κάνουμε μια μαζική παραγγελία μπας και μας κάνει καλύτερη τιμή Αντα θα έρθεις στα μέρη μας και ΔΕΝ λες τίποτε καλέ????? Για καφέ θα έρθεις ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:17 Η zorica έγραψε: #25.780 25-09-08 10:17 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Μήπως να κάνουμε μια μαζική παραγγελία μπας και μας κάνει καλύτερη τιμή Αντα θα έρθεις στα μέρη μας και ΔΕΝ λες τίποτε καλέ????? Για καφέ θα έρθεις ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!!!! Click για ανάπτυξη... Καλη ιδεα το μαζικη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1287 1288 1289 1290 1291 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1289 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1289 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αχ... ωραία στρώνει τη όμορφη γουνίτσα του ο γλυκός μου και τσουπ... κάθεται!! Σα να τον βλέπω!! Κάθεται όμως?? ή απλά ξύνει τα νυχάκια του? Click για ανάπτυξη... Τωρα πια οχι...του ειναι μικρο,οχι πως δεν τον χωραει αλλα ειναι Garfield και αυτος και κουνιεται ολοκληρο το κατασκευασμα οποτε τρεμει ο Μαρκο και δεν ανεβαινει πια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.770 25-09-08 10:00 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Καπως ετσι ειναι και το δικο μουΘα το βγαλω φωτο να το δειτε... Click για ανάπτυξη... Σαν το μπλε της φωτογραφίας μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:01 Ο geo_ttc έγραψε: #25.771 25-09-08 10:01 Καλημερα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:01 Η zorica έγραψε: #25.772 25-09-08 10:01 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τελικά σκέφτομαι για ένα μεγάλο... θα δω και πάλι αυτά της Θεσσαλονικιάς φίληςΘα σου βάλω και φωτό να μου πεις τη γνώμη σου Click για ανάπτυξη... Και εγω τα εχω στο email.Δεν μου γλυτωνει...αλλα πρωτα δευτερη γατα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.773 25-09-08 10:02 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Τωρα πια οχι...του ειναι μικρο,οχι πως δεν τον χωραει αλλα ειναι Garfield και αυτος και κουνιεται ολοκληρο το κατασκευασμα οποτε τρεμει ο Μαρκο και δεν ανεβαινει πια. Click για ανάπτυξη... Μήπως να του έπαιρνες κατι τέτοιο που είναι πιο άνετο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.774 25-09-08 10:03 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Και εγω τα εχω στο email.Δεν μου γλυτωνει...αλλα πρωτα δευτερη γατα Click για ανάπτυξη... τα πάντα είναι θέμα προτεραιοτήτων! Το ΟΚ το πήρες?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.775 25-09-08 10:04 Αρχική Δημοσίευση από geo_ttc: Καλημερα!!!!! Click για ανάπτυξη... καλημέρα παιδί μου!! Εφαγες πρωινό? Επλυνες τα δοντάκια?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:04 Η zorica έγραψε: #25.776 25-09-08 10:04 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σαν το μπλε της φωτογραφίας μου? Click για ανάπτυξη... Ετσι ειναι το επανω του αλλα εχει πιο μακρυ ονυχοδρομιο και κατω βαση ειναι οχι κουτι αλλα ενα ορθογωνιο...θα δεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:05 Ο geo_ttc έγραψε: #25.777 25-09-08 10:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλημέρα παιδί μου!! Εφαγες πρωινό? Επλυνες τα δοντάκια?? Click για ανάπτυξη... Ναι..... μητερα...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:06 Η Αντα έγραψε: #25.778 25-09-08 10:06 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τελικά σκέφτομαι για ένα μεγάλο... θα δω και πάλι αυτά της Θεσσαλονικιάς φίληςΘα σου βάλω και φωτό να μου πεις τη γνώμη σου Click για ανάπτυξη... Αν δεν βιαζεσαι, ειτε τον Οκτωβρη ειτε το Δεκεμβρη θα ανεβουμε Βεροια, και εχω σχεδιασει να παω να παρω ενα κατευθειαν απο τη πηγη!! αν θες τοτε παιρνω και το δικο σου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:13 Η Raisa έγραψε: #25.779 25-09-08 10:13 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τελικά σκέφτομαι για ένα μεγάλο... θα δω και πάλι αυτά της Θεσσαλονικιάς φίληςΘα σου βάλω και φωτό να μου πεις τη γνώμη σου Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αν δεν βιαζεσαι, ειτε τον Οκτωβρη ειτε το Δεκεμβρη θα ανεβουμε Βεροια, και εχω σχεδιασει να παω να παρω ενα κατευθειαν απο τη πηγη!! αν θες τοτε παιρνω και το δικο σου.. Click για ανάπτυξη... Μήπως να κάνουμε μια μαζική παραγγελία μπας και μας κάνει καλύτερη τιμή Αντα θα έρθεις στα μέρη μας και ΔΕΝ λες τίποτε καλέ????? Για καφέ θα έρθεις ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:17 Η zorica έγραψε: #25.780 25-09-08 10:17 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Μήπως να κάνουμε μια μαζική παραγγελία μπας και μας κάνει καλύτερη τιμή Αντα θα έρθεις στα μέρη μας και ΔΕΝ λες τίποτε καλέ????? Για καφέ θα έρθεις ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!!!! Click για ανάπτυξη... Καλη ιδεα το μαζικη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1287 1288 1289 1290 1291 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1289 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1289 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από zorica: Καπως ετσι ειναι και το δικο μουΘα το βγαλω φωτο να το δειτε... Click για ανάπτυξη... Σαν το μπλε της φωτογραφίας μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:01 Ο geo_ttc έγραψε: #25.771 25-09-08 10:01 Καλημερα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:01 Η zorica έγραψε: #25.772 25-09-08 10:01 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τελικά σκέφτομαι για ένα μεγάλο... θα δω και πάλι αυτά της Θεσσαλονικιάς φίληςΘα σου βάλω και φωτό να μου πεις τη γνώμη σου Click για ανάπτυξη... Και εγω τα εχω στο email.Δεν μου γλυτωνει...αλλα πρωτα δευτερη γατα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.773 25-09-08 10:02 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Τωρα πια οχι...του ειναι μικρο,οχι πως δεν τον χωραει αλλα ειναι Garfield και αυτος και κουνιεται ολοκληρο το κατασκευασμα οποτε τρεμει ο Μαρκο και δεν ανεβαινει πια. Click για ανάπτυξη... Μήπως να του έπαιρνες κατι τέτοιο που είναι πιο άνετο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.774 25-09-08 10:03 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Και εγω τα εχω στο email.Δεν μου γλυτωνει...αλλα πρωτα δευτερη γατα Click για ανάπτυξη... τα πάντα είναι θέμα προτεραιοτήτων! Το ΟΚ το πήρες?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.775 25-09-08 10:04 Αρχική Δημοσίευση από geo_ttc: Καλημερα!!!!! Click για ανάπτυξη... καλημέρα παιδί μου!! Εφαγες πρωινό? Επλυνες τα δοντάκια?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:04 Η zorica έγραψε: #25.776 25-09-08 10:04 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σαν το μπλε της φωτογραφίας μου? Click για ανάπτυξη... Ετσι ειναι το επανω του αλλα εχει πιο μακρυ ονυχοδρομιο και κατω βαση ειναι οχι κουτι αλλα ενα ορθογωνιο...θα δεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:05 Ο geo_ttc έγραψε: #25.777 25-09-08 10:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλημέρα παιδί μου!! Εφαγες πρωινό? Επλυνες τα δοντάκια?? Click για ανάπτυξη... Ναι..... μητερα...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:06 Η Αντα έγραψε: #25.778 25-09-08 10:06 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τελικά σκέφτομαι για ένα μεγάλο... θα δω και πάλι αυτά της Θεσσαλονικιάς φίληςΘα σου βάλω και φωτό να μου πεις τη γνώμη σου Click για ανάπτυξη... Αν δεν βιαζεσαι, ειτε τον Οκτωβρη ειτε το Δεκεμβρη θα ανεβουμε Βεροια, και εχω σχεδιασει να παω να παρω ενα κατευθειαν απο τη πηγη!! αν θες τοτε παιρνω και το δικο σου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:13 Η Raisa έγραψε: #25.779 25-09-08 10:13 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τελικά σκέφτομαι για ένα μεγάλο... θα δω και πάλι αυτά της Θεσσαλονικιάς φίληςΘα σου βάλω και φωτό να μου πεις τη γνώμη σου Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αν δεν βιαζεσαι, ειτε τον Οκτωβρη ειτε το Δεκεμβρη θα ανεβουμε Βεροια, και εχω σχεδιασει να παω να παρω ενα κατευθειαν απο τη πηγη!! αν θες τοτε παιρνω και το δικο σου.. Click για ανάπτυξη... Μήπως να κάνουμε μια μαζική παραγγελία μπας και μας κάνει καλύτερη τιμή Αντα θα έρθεις στα μέρη μας και ΔΕΝ λες τίποτε καλέ????? Για καφέ θα έρθεις ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:17 Η zorica έγραψε: #25.780 25-09-08 10:17 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Μήπως να κάνουμε μια μαζική παραγγελία μπας και μας κάνει καλύτερη τιμή Αντα θα έρθεις στα μέρη μας και ΔΕΝ λες τίποτε καλέ????? Για καφέ θα έρθεις ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!!!! Click για ανάπτυξη... Καλη ιδεα το μαζικη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1287 1288 1289 1290 1291 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1289 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1289 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημερα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:01 Η zorica έγραψε: #25.772 25-09-08 10:01 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τελικά σκέφτομαι για ένα μεγάλο... θα δω και πάλι αυτά της Θεσσαλονικιάς φίληςΘα σου βάλω και φωτό να μου πεις τη γνώμη σου Click για ανάπτυξη... Και εγω τα εχω στο email.Δεν μου γλυτωνει...αλλα πρωτα δευτερη γατα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.773 25-09-08 10:02 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Τωρα πια οχι...του ειναι μικρο,οχι πως δεν τον χωραει αλλα ειναι Garfield και αυτος και κουνιεται ολοκληρο το κατασκευασμα οποτε τρεμει ο Μαρκο και δεν ανεβαινει πια. Click για ανάπτυξη... Μήπως να του έπαιρνες κατι τέτοιο που είναι πιο άνετο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.774 25-09-08 10:03 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Και εγω τα εχω στο email.Δεν μου γλυτωνει...αλλα πρωτα δευτερη γατα Click για ανάπτυξη... τα πάντα είναι θέμα προτεραιοτήτων! Το ΟΚ το πήρες?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.775 25-09-08 10:04 Αρχική Δημοσίευση από geo_ttc: Καλημερα!!!!! Click για ανάπτυξη... καλημέρα παιδί μου!! Εφαγες πρωινό? Επλυνες τα δοντάκια?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:04 Η zorica έγραψε: #25.776 25-09-08 10:04 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σαν το μπλε της φωτογραφίας μου? Click για ανάπτυξη... Ετσι ειναι το επανω του αλλα εχει πιο μακρυ ονυχοδρομιο και κατω βαση ειναι οχι κουτι αλλα ενα ορθογωνιο...θα δεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:05 Ο geo_ttc έγραψε: #25.777 25-09-08 10:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλημέρα παιδί μου!! Εφαγες πρωινό? Επλυνες τα δοντάκια?? Click για ανάπτυξη... Ναι..... μητερα...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:06 Η Αντα έγραψε: #25.778 25-09-08 10:06 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τελικά σκέφτομαι για ένα μεγάλο... θα δω και πάλι αυτά της Θεσσαλονικιάς φίληςΘα σου βάλω και φωτό να μου πεις τη γνώμη σου Click για ανάπτυξη... Αν δεν βιαζεσαι, ειτε τον Οκτωβρη ειτε το Δεκεμβρη θα ανεβουμε Βεροια, και εχω σχεδιασει να παω να παρω ενα κατευθειαν απο τη πηγη!! αν θες τοτε παιρνω και το δικο σου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:13 Η Raisa έγραψε: #25.779 25-09-08 10:13 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τελικά σκέφτομαι για ένα μεγάλο... θα δω και πάλι αυτά της Θεσσαλονικιάς φίληςΘα σου βάλω και φωτό να μου πεις τη γνώμη σου Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αν δεν βιαζεσαι, ειτε τον Οκτωβρη ειτε το Δεκεμβρη θα ανεβουμε Βεροια, και εχω σχεδιασει να παω να παρω ενα κατευθειαν απο τη πηγη!! αν θες τοτε παιρνω και το δικο σου.. Click για ανάπτυξη... Μήπως να κάνουμε μια μαζική παραγγελία μπας και μας κάνει καλύτερη τιμή Αντα θα έρθεις στα μέρη μας και ΔΕΝ λες τίποτε καλέ????? Για καφέ θα έρθεις ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:17 Η zorica έγραψε: #25.780 25-09-08 10:17 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Μήπως να κάνουμε μια μαζική παραγγελία μπας και μας κάνει καλύτερη τιμή Αντα θα έρθεις στα μέρη μας και ΔΕΝ λες τίποτε καλέ????? Για καφέ θα έρθεις ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!!!! Click για ανάπτυξη... Καλη ιδεα το μαζικη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1287 1288 1289 1290 1291 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1289 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1289 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τελικά σκέφτομαι για ένα μεγάλο... θα δω και πάλι αυτά της Θεσσαλονικιάς φίληςΘα σου βάλω και φωτό να μου πεις τη γνώμη σου Click για ανάπτυξη... Και εγω τα εχω στο email.Δεν μου γλυτωνει...αλλα πρωτα δευτερη γατα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.773 25-09-08 10:02 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Τωρα πια οχι...του ειναι μικρο,οχι πως δεν τον χωραει αλλα ειναι Garfield και αυτος και κουνιεται ολοκληρο το κατασκευασμα οποτε τρεμει ο Μαρκο και δεν ανεβαινει πια. Click για ανάπτυξη... Μήπως να του έπαιρνες κατι τέτοιο που είναι πιο άνετο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.774 25-09-08 10:03 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Και εγω τα εχω στο email.Δεν μου γλυτωνει...αλλα πρωτα δευτερη γατα Click για ανάπτυξη... τα πάντα είναι θέμα προτεραιοτήτων! Το ΟΚ το πήρες?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.775 25-09-08 10:04 Αρχική Δημοσίευση από geo_ttc: Καλημερα!!!!! Click για ανάπτυξη... καλημέρα παιδί μου!! Εφαγες πρωινό? Επλυνες τα δοντάκια?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:04 Η zorica έγραψε: #25.776 25-09-08 10:04 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σαν το μπλε της φωτογραφίας μου? Click για ανάπτυξη... Ετσι ειναι το επανω του αλλα εχει πιο μακρυ ονυχοδρομιο και κατω βαση ειναι οχι κουτι αλλα ενα ορθογωνιο...θα δεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:05 Ο geo_ttc έγραψε: #25.777 25-09-08 10:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλημέρα παιδί μου!! Εφαγες πρωινό? Επλυνες τα δοντάκια?? Click για ανάπτυξη... Ναι..... μητερα...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:06 Η Αντα έγραψε: #25.778 25-09-08 10:06 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τελικά σκέφτομαι για ένα μεγάλο... θα δω και πάλι αυτά της Θεσσαλονικιάς φίληςΘα σου βάλω και φωτό να μου πεις τη γνώμη σου Click για ανάπτυξη... Αν δεν βιαζεσαι, ειτε τον Οκτωβρη ειτε το Δεκεμβρη θα ανεβουμε Βεροια, και εχω σχεδιασει να παω να παρω ενα κατευθειαν απο τη πηγη!! αν θες τοτε παιρνω και το δικο σου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:13 Η Raisa έγραψε: #25.779 25-09-08 10:13 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τελικά σκέφτομαι για ένα μεγάλο... θα δω και πάλι αυτά της Θεσσαλονικιάς φίληςΘα σου βάλω και φωτό να μου πεις τη γνώμη σου Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αν δεν βιαζεσαι, ειτε τον Οκτωβρη ειτε το Δεκεμβρη θα ανεβουμε Βεροια, και εχω σχεδιασει να παω να παρω ενα κατευθειαν απο τη πηγη!! αν θες τοτε παιρνω και το δικο σου.. Click για ανάπτυξη... Μήπως να κάνουμε μια μαζική παραγγελία μπας και μας κάνει καλύτερη τιμή Αντα θα έρθεις στα μέρη μας και ΔΕΝ λες τίποτε καλέ????? Για καφέ θα έρθεις ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:17 Η zorica έγραψε: #25.780 25-09-08 10:17 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Μήπως να κάνουμε μια μαζική παραγγελία μπας και μας κάνει καλύτερη τιμή Αντα θα έρθεις στα μέρη μας και ΔΕΝ λες τίποτε καλέ????? Για καφέ θα έρθεις ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!!!! Click για ανάπτυξη... Καλη ιδεα το μαζικη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1287 1288 1289 1290 1291 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1289 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1289 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από zorica: Τωρα πια οχι...του ειναι μικρο,οχι πως δεν τον χωραει αλλα ειναι Garfield και αυτος και κουνιεται ολοκληρο το κατασκευασμα οποτε τρεμει ο Μαρκο και δεν ανεβαινει πια. Click για ανάπτυξη... Μήπως να του έπαιρνες κατι τέτοιο που είναι πιο άνετο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.774 25-09-08 10:03 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Και εγω τα εχω στο email.Δεν μου γλυτωνει...αλλα πρωτα δευτερη γατα Click για ανάπτυξη... τα πάντα είναι θέμα προτεραιοτήτων! Το ΟΚ το πήρες?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.775 25-09-08 10:04 Αρχική Δημοσίευση από geo_ttc: Καλημερα!!!!! Click για ανάπτυξη... καλημέρα παιδί μου!! Εφαγες πρωινό? Επλυνες τα δοντάκια?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:04 Η zorica έγραψε: #25.776 25-09-08 10:04 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σαν το μπλε της φωτογραφίας μου? Click για ανάπτυξη... Ετσι ειναι το επανω του αλλα εχει πιο μακρυ ονυχοδρομιο και κατω βαση ειναι οχι κουτι αλλα ενα ορθογωνιο...θα δεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:05 Ο geo_ttc έγραψε: #25.777 25-09-08 10:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλημέρα παιδί μου!! Εφαγες πρωινό? Επλυνες τα δοντάκια?? Click για ανάπτυξη... Ναι..... μητερα...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:06 Η Αντα έγραψε: #25.778 25-09-08 10:06 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τελικά σκέφτομαι για ένα μεγάλο... θα δω και πάλι αυτά της Θεσσαλονικιάς φίληςΘα σου βάλω και φωτό να μου πεις τη γνώμη σου Click για ανάπτυξη... Αν δεν βιαζεσαι, ειτε τον Οκτωβρη ειτε το Δεκεμβρη θα ανεβουμε Βεροια, και εχω σχεδιασει να παω να παρω ενα κατευθειαν απο τη πηγη!! αν θες τοτε παιρνω και το δικο σου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:13 Η Raisa έγραψε: #25.779 25-09-08 10:13 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τελικά σκέφτομαι για ένα μεγάλο... θα δω και πάλι αυτά της Θεσσαλονικιάς φίληςΘα σου βάλω και φωτό να μου πεις τη γνώμη σου Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αν δεν βιαζεσαι, ειτε τον Οκτωβρη ειτε το Δεκεμβρη θα ανεβουμε Βεροια, και εχω σχεδιασει να παω να παρω ενα κατευθειαν απο τη πηγη!! αν θες τοτε παιρνω και το δικο σου.. Click για ανάπτυξη... Μήπως να κάνουμε μια μαζική παραγγελία μπας και μας κάνει καλύτερη τιμή Αντα θα έρθεις στα μέρη μας και ΔΕΝ λες τίποτε καλέ????? Για καφέ θα έρθεις ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:17 Η zorica έγραψε: #25.780 25-09-08 10:17 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Μήπως να κάνουμε μια μαζική παραγγελία μπας και μας κάνει καλύτερη τιμή Αντα θα έρθεις στα μέρη μας και ΔΕΝ λες τίποτε καλέ????? Για καφέ θα έρθεις ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!!!! Click για ανάπτυξη... Καλη ιδεα το μαζικη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1287 1288 1289 1290 1291 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1289 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1289 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από zorica: Και εγω τα εχω στο email.Δεν μου γλυτωνει...αλλα πρωτα δευτερη γατα Click για ανάπτυξη... τα πάντα είναι θέμα προτεραιοτήτων! Το ΟΚ το πήρες?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.775 25-09-08 10:04 Αρχική Δημοσίευση από geo_ttc: Καλημερα!!!!! Click για ανάπτυξη... καλημέρα παιδί μου!! Εφαγες πρωινό? Επλυνες τα δοντάκια?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:04 Η zorica έγραψε: #25.776 25-09-08 10:04 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σαν το μπλε της φωτογραφίας μου? Click για ανάπτυξη... Ετσι ειναι το επανω του αλλα εχει πιο μακρυ ονυχοδρομιο και κατω βαση ειναι οχι κουτι αλλα ενα ορθογωνιο...θα δεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:05 Ο geo_ttc έγραψε: #25.777 25-09-08 10:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλημέρα παιδί μου!! Εφαγες πρωινό? Επλυνες τα δοντάκια?? Click για ανάπτυξη... Ναι..... μητερα...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:06 Η Αντα έγραψε: #25.778 25-09-08 10:06 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τελικά σκέφτομαι για ένα μεγάλο... θα δω και πάλι αυτά της Θεσσαλονικιάς φίληςΘα σου βάλω και φωτό να μου πεις τη γνώμη σου Click για ανάπτυξη... Αν δεν βιαζεσαι, ειτε τον Οκτωβρη ειτε το Δεκεμβρη θα ανεβουμε Βεροια, και εχω σχεδιασει να παω να παρω ενα κατευθειαν απο τη πηγη!! αν θες τοτε παιρνω και το δικο σου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:13 Η Raisa έγραψε: #25.779 25-09-08 10:13 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τελικά σκέφτομαι για ένα μεγάλο... θα δω και πάλι αυτά της Θεσσαλονικιάς φίληςΘα σου βάλω και φωτό να μου πεις τη γνώμη σου Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αν δεν βιαζεσαι, ειτε τον Οκτωβρη ειτε το Δεκεμβρη θα ανεβουμε Βεροια, και εχω σχεδιασει να παω να παρω ενα κατευθειαν απο τη πηγη!! αν θες τοτε παιρνω και το δικο σου.. Click για ανάπτυξη... Μήπως να κάνουμε μια μαζική παραγγελία μπας και μας κάνει καλύτερη τιμή Αντα θα έρθεις στα μέρη μας και ΔΕΝ λες τίποτε καλέ????? Για καφέ θα έρθεις ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:17 Η zorica έγραψε: #25.780 25-09-08 10:17 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Μήπως να κάνουμε μια μαζική παραγγελία μπας και μας κάνει καλύτερη τιμή Αντα θα έρθεις στα μέρη μας και ΔΕΝ λες τίποτε καλέ????? Για καφέ θα έρθεις ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!!!! Click για ανάπτυξη... Καλη ιδεα το μαζικη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1287 1288 1289 1290 1291 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1289 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1289 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από geo_ttc: Καλημερα!!!!! Click για ανάπτυξη... καλημέρα παιδί μου!! Εφαγες πρωινό? Επλυνες τα δοντάκια?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:04 Η zorica έγραψε: #25.776 25-09-08 10:04 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σαν το μπλε της φωτογραφίας μου? Click για ανάπτυξη... Ετσι ειναι το επανω του αλλα εχει πιο μακρυ ονυχοδρομιο και κατω βαση ειναι οχι κουτι αλλα ενα ορθογωνιο...θα δεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:05 Ο geo_ttc έγραψε: #25.777 25-09-08 10:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλημέρα παιδί μου!! Εφαγες πρωινό? Επλυνες τα δοντάκια?? Click για ανάπτυξη... Ναι..... μητερα...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:06 Η Αντα έγραψε: #25.778 25-09-08 10:06 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τελικά σκέφτομαι για ένα μεγάλο... θα δω και πάλι αυτά της Θεσσαλονικιάς φίληςΘα σου βάλω και φωτό να μου πεις τη γνώμη σου Click για ανάπτυξη... Αν δεν βιαζεσαι, ειτε τον Οκτωβρη ειτε το Δεκεμβρη θα ανεβουμε Βεροια, και εχω σχεδιασει να παω να παρω ενα κατευθειαν απο τη πηγη!! αν θες τοτε παιρνω και το δικο σου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:13 Η Raisa έγραψε: #25.779 25-09-08 10:13 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τελικά σκέφτομαι για ένα μεγάλο... θα δω και πάλι αυτά της Θεσσαλονικιάς φίληςΘα σου βάλω και φωτό να μου πεις τη γνώμη σου Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αν δεν βιαζεσαι, ειτε τον Οκτωβρη ειτε το Δεκεμβρη θα ανεβουμε Βεροια, και εχω σχεδιασει να παω να παρω ενα κατευθειαν απο τη πηγη!! αν θες τοτε παιρνω και το δικο σου.. Click για ανάπτυξη... Μήπως να κάνουμε μια μαζική παραγγελία μπας και μας κάνει καλύτερη τιμή Αντα θα έρθεις στα μέρη μας και ΔΕΝ λες τίποτε καλέ????? Για καφέ θα έρθεις ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:17 Η zorica έγραψε: #25.780 25-09-08 10:17 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Μήπως να κάνουμε μια μαζική παραγγελία μπας και μας κάνει καλύτερη τιμή Αντα θα έρθεις στα μέρη μας και ΔΕΝ λες τίποτε καλέ????? Για καφέ θα έρθεις ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!!!! Click για ανάπτυξη... Καλη ιδεα το μαζικη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1287 1288 1289 1290 1291 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1289 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1289 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σαν το μπλε της φωτογραφίας μου? Click για ανάπτυξη... Ετσι ειναι το επανω του αλλα εχει πιο μακρυ ονυχοδρομιο και κατω βαση ειναι οχι κουτι αλλα ενα ορθογωνιο...θα δεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:05 Ο geo_ttc έγραψε: #25.777 25-09-08 10:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλημέρα παιδί μου!! Εφαγες πρωινό? Επλυνες τα δοντάκια?? Click για ανάπτυξη... Ναι..... μητερα...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:06 Η Αντα έγραψε: #25.778 25-09-08 10:06 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τελικά σκέφτομαι για ένα μεγάλο... θα δω και πάλι αυτά της Θεσσαλονικιάς φίληςΘα σου βάλω και φωτό να μου πεις τη γνώμη σου Click για ανάπτυξη... Αν δεν βιαζεσαι, ειτε τον Οκτωβρη ειτε το Δεκεμβρη θα ανεβουμε Βεροια, και εχω σχεδιασει να παω να παρω ενα κατευθειαν απο τη πηγη!! αν θες τοτε παιρνω και το δικο σου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:13 Η Raisa έγραψε: #25.779 25-09-08 10:13 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τελικά σκέφτομαι για ένα μεγάλο... θα δω και πάλι αυτά της Θεσσαλονικιάς φίληςΘα σου βάλω και φωτό να μου πεις τη γνώμη σου Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αν δεν βιαζεσαι, ειτε τον Οκτωβρη ειτε το Δεκεμβρη θα ανεβουμε Βεροια, και εχω σχεδιασει να παω να παρω ενα κατευθειαν απο τη πηγη!! αν θες τοτε παιρνω και το δικο σου.. Click για ανάπτυξη... Μήπως να κάνουμε μια μαζική παραγγελία μπας και μας κάνει καλύτερη τιμή Αντα θα έρθεις στα μέρη μας και ΔΕΝ λες τίποτε καλέ????? Για καφέ θα έρθεις ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:17 Η zorica έγραψε: #25.780 25-09-08 10:17 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Μήπως να κάνουμε μια μαζική παραγγελία μπας και μας κάνει καλύτερη τιμή Αντα θα έρθεις στα μέρη μας και ΔΕΝ λες τίποτε καλέ????? Για καφέ θα έρθεις ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!!!! Click για ανάπτυξη... Καλη ιδεα το μαζικη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1287 1288 1289 1290 1291 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1289 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1289 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλημέρα παιδί μου!! Εφαγες πρωινό? Επλυνες τα δοντάκια?? Click για ανάπτυξη... Ναι..... μητερα...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:06 Η Αντα έγραψε: #25.778 25-09-08 10:06 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τελικά σκέφτομαι για ένα μεγάλο... θα δω και πάλι αυτά της Θεσσαλονικιάς φίληςΘα σου βάλω και φωτό να μου πεις τη γνώμη σου Click για ανάπτυξη... Αν δεν βιαζεσαι, ειτε τον Οκτωβρη ειτε το Δεκεμβρη θα ανεβουμε Βεροια, και εχω σχεδιασει να παω να παρω ενα κατευθειαν απο τη πηγη!! αν θες τοτε παιρνω και το δικο σου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:13 Η Raisa έγραψε: #25.779 25-09-08 10:13 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τελικά σκέφτομαι για ένα μεγάλο... θα δω και πάλι αυτά της Θεσσαλονικιάς φίληςΘα σου βάλω και φωτό να μου πεις τη γνώμη σου Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αν δεν βιαζεσαι, ειτε τον Οκτωβρη ειτε το Δεκεμβρη θα ανεβουμε Βεροια, και εχω σχεδιασει να παω να παρω ενα κατευθειαν απο τη πηγη!! αν θες τοτε παιρνω και το δικο σου.. Click για ανάπτυξη... Μήπως να κάνουμε μια μαζική παραγγελία μπας και μας κάνει καλύτερη τιμή Αντα θα έρθεις στα μέρη μας και ΔΕΝ λες τίποτε καλέ????? Για καφέ θα έρθεις ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:17 Η zorica έγραψε: #25.780 25-09-08 10:17 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Μήπως να κάνουμε μια μαζική παραγγελία μπας και μας κάνει καλύτερη τιμή Αντα θα έρθεις στα μέρη μας και ΔΕΝ λες τίποτε καλέ????? Για καφέ θα έρθεις ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!!!! Click για ανάπτυξη... Καλη ιδεα το μαζικη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1287 1288 1289 1290 1291 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1289 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1289 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τελικά σκέφτομαι για ένα μεγάλο... θα δω και πάλι αυτά της Θεσσαλονικιάς φίληςΘα σου βάλω και φωτό να μου πεις τη γνώμη σου Click για ανάπτυξη... Αν δεν βιαζεσαι, ειτε τον Οκτωβρη ειτε το Δεκεμβρη θα ανεβουμε Βεροια, και εχω σχεδιασει να παω να παρω ενα κατευθειαν απο τη πηγη!! αν θες τοτε παιρνω και το δικο σου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:13 Η Raisa έγραψε: #25.779 25-09-08 10:13 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τελικά σκέφτομαι για ένα μεγάλο... θα δω και πάλι αυτά της Θεσσαλονικιάς φίληςΘα σου βάλω και φωτό να μου πεις τη γνώμη σου Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αν δεν βιαζεσαι, ειτε τον Οκτωβρη ειτε το Δεκεμβρη θα ανεβουμε Βεροια, και εχω σχεδιασει να παω να παρω ενα κατευθειαν απο τη πηγη!! αν θες τοτε παιρνω και το δικο σου.. Click για ανάπτυξη... Μήπως να κάνουμε μια μαζική παραγγελία μπας και μας κάνει καλύτερη τιμή Αντα θα έρθεις στα μέρη μας και ΔΕΝ λες τίποτε καλέ????? Για καφέ θα έρθεις ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:17 Η zorica έγραψε: #25.780 25-09-08 10:17 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Μήπως να κάνουμε μια μαζική παραγγελία μπας και μας κάνει καλύτερη τιμή Αντα θα έρθεις στα μέρη μας και ΔΕΝ λες τίποτε καλέ????? Για καφέ θα έρθεις ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!!!! Click για ανάπτυξη... Καλη ιδεα το μαζικη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1287 1288 1289 1290 1291 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1289 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1289 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τελικά σκέφτομαι για ένα μεγάλο... θα δω και πάλι αυτά της Θεσσαλονικιάς φίληςΘα σου βάλω και φωτό να μου πεις τη γνώμη σου Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αν δεν βιαζεσαι, ειτε τον Οκτωβρη ειτε το Δεκεμβρη θα ανεβουμε Βεροια, και εχω σχεδιασει να παω να παρω ενα κατευθειαν απο τη πηγη!! αν θες τοτε παιρνω και το δικο σου.. Click για ανάπτυξη... Μήπως να κάνουμε μια μαζική παραγγελία μπας και μας κάνει καλύτερη τιμή Αντα θα έρθεις στα μέρη μας και ΔΕΝ λες τίποτε καλέ????? Για καφέ θα έρθεις ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:17 Η zorica έγραψε: #25.780 25-09-08 10:17 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Μήπως να κάνουμε μια μαζική παραγγελία μπας και μας κάνει καλύτερη τιμή Αντα θα έρθεις στα μέρη μας και ΔΕΝ λες τίποτε καλέ????? Για καφέ θα έρθεις ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!!!! Click για ανάπτυξη... Καλη ιδεα το μαζικη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Μήπως να κάνουμε μια μαζική παραγγελία μπας και μας κάνει καλύτερη τιμή Αντα θα έρθεις στα μέρη μας και ΔΕΝ λες τίποτε καλέ????? Για καφέ θα έρθεις ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!!!! Click για ανάπτυξη... Καλη ιδεα το μαζικη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.