Birman-maniacs

Ναι το θυμάμαι!
Αντούλα αυτά είναι με σχοινάκι και είναι σταθερά?? :hmm:
Ειναι με σχοινακι...που οταν το τραβας, αρχιζουν ταχα μου να κινουνται, αλλα πιο πολυ δονουνται!!!!!! :redface::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εσύ Ζόριτσα έχεις γατόδεντρο του γάτου μας? :hmm:
Δεντρο ακριβως οχι αλλα εχω ενα ονυχοδρομιο που εχει θεση επανω να καθεται ο γατος μας.:lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ωραιο γατοδεντρο...καθε φορα που βλεπω τον Αλφι πανω σε αυτο που εχω τωρα, τον λυπαται η ψυχη μου.....του ειναι τοσο μικρο, καλα μπορει να ειναι και επειδη αυτος ειναι τοσο στρουμπουλος :lol:

Ειναι με σχοινακι...που οταν το τραβας, αρχιζουν ταχα μου να κινουνται, αλλα πιο πολυ δονουνται!!!!!! :redface::lol::lol:

Αχα!!! :hmm::redface::):up:

Ο Μορφέας έκανε χθες τρελά παιχνίδια με το ποντίκι catnip το διαφημιστικό το λευκό της Royal Canin... Και φυσικά στο τέλος... το έριξε με το στόμα του όπως πάντα στο νερό του... (συνήθεια κι αυτή):blink:

Επίσης μου έχει καταστρέψει το κάλυμα του σαλονιού.... Εχει μια μανία να το δαγνώνει τρελά και με δύναμη.. σε σημείο να χαλάει και το ύφασμα του καναπέ από κάτω... το μόνο που με παρηγορεί είναι ότι και ο καναπές μου θέλει ούτως ή άλλως ανανέωση...έχει κάτι αυτό το ύφασμα του καλύματος που τον εξιτάρει και το τραβά με μανία.....τον τράβαγε ο Μάριος με δύναμη και δεν ξεκόλαγε!!! :blink:

Δεντρο ακριβως οχι αλλα εχω ενα ονυχοδρομιο που εχει θεση επανω να καθεται ο γατος μας.:lol:
αχ... ωραία στρώνει τη όμορφη γουνίτσα του ο γλυκός μου και τσουπ... κάθεται!! Σα να τον βλέπω!! :up:
Κάθεται όμως?? :hmm:ή απλά ξύνει τα νυχάκια του? :hmm:

Ωραιο γατοδεντρο...καθε φορα που βλεπω τον Αλφι πανω σε αυτο που εχω τωρα, τον λυπαται η ψυχη μου.....του ειναι τοσο μικρο, καλα μπορει να ειναι και επειδη αυτος ειναι τοσο στρουμπουλος :lol:
Καπως ετσι ειναι και το δικο μου:redface::lol:Θα το βγαλω φωτο να το δειτε...

τελικά σκέφτομαι για ένα μεγάλο... :hmm:θα δω και πάλι αυτά της Θεσσαλονικιάς φίλης;)Θα σου βάλω και φωτό να μου πεις τη γνώμη σου:)

αχ... ωραία στρώνει τη όμορφη γουνίτσα του ο γλυκός μου και τσουπ... κάθεται!! Σα να τον βλέπω!! :up:
Κάθεται όμως?? :hmm:ή απλά ξύνει τα νυχάκια του? :hmm:
Τωρα πια οχι...του ειναι μικρο,οχι πως δεν τον χωραει αλλα ειναι Garfield και αυτος και κουνιεται ολοκληρο το κατασκευασμα οποτε τρεμει ο Μαρκο και δεν ανεβαινει πια.:redface::mad::lol:

Καπως ετσι ειναι και το δικο μου:redface::lol:Θα το βγαλω φωτο να το δειτε...
Σαν το μπλε της φωτογραφίας μου? :hmm:

Καλημερα!!!!!:D

τελικά σκέφτομαι για ένα μεγάλο... :hmm:θα δω και πάλι αυτά της Θεσσαλονικιάς φίλης;)Θα σου βάλω και φωτό να μου πεις τη γνώμη σου:)
Και εγω τα εχω στο email.Δεν μου γλυτωνει...αλλα πρωτα δευτερη γατα;)

Τωρα πια οχι...του ειναι μικρο,οχι πως δεν τον χωραει αλλα ειναι Garfield και αυτος και κουνιεται ολοκληρο το κατασκευασμα οποτε τρεμει ο Μαρκο και δεν ανεβαινει πια.:redface::mad::lol:
:lol::lol::lol::lol::lol:
Μήπως να του έπαιρνες κατι τέτοιο που είναι πιο άνετο? :hmm:

Και εγω τα εχω στο email.Δεν μου γλυτωνει...αλλα πρωτα δευτερη γατα;)
τα πάντα είναι θέμα προτεραιοτήτων! ;):)
Το ΟΚ το πήρες?? :)

Σαν το μπλε της φωτογραφίας μου? :hmm:

Ετσι ειναι το επανω του αλλα εχει πιο μακρυ ονυχοδρομιο και κατω βαση ειναι οχι κουτι αλλα ενα ορθογωνιο...θα δεις...

Αν δεν βιαζεσαι, ειτε τον Οκτωβρη ειτε το Δεκεμβρη θα ανεβουμε Βεροια, και εχω σχεδιασει να παω να παρω ενα κατευθειαν απο τη πηγη!! ;) αν θες τοτε παιρνω και το δικο σου..:)

Αν δεν βιαζεσαι, ειτε τον Οκτωβρη ειτε το Δεκεμβρη θα ανεβουμε Βεροια, και εχω σχεδιασει να παω να παρω ενα κατευθειαν απο τη πηγη!! ;) αν θες τοτε παιρνω και το δικο σου..:)

Μήπως να κάνουμε μια μαζική παραγγελία μπας και μας κάνει καλύτερη τιμή:hmm::lol::lol::lol:
Αντα θα έρθεις στα μέρη μας και ΔΕΝ λες τίποτε καλέ????? :mad::mad:
Για καφέ θα έρθεις ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!!!!:D:rolleyes:

Μήπως να κάνουμε μια μαζική παραγγελία μπας και μας κάνει καλύτερη τιμή:hmm::lol::lol::lol:
Αντα θα έρθεις στα μέρη μας και ΔΕΝ λες τίποτε καλέ????? :mad::mad:
Για καφέ θα έρθεις ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!!!!:D:rolleyes:
Καλη ιδεα το μαζικη...;):D

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back