Birman-maniacs

Χμμ εσυ θες να δω τις λεπτομερεις τωρα....τετοια ωρα τετοια λογια!!:lol:
να καλέ! :lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• xantrice.jpg
    xantrice.jpg
    40,4 KB · Εμφανίσεις: 19
εδώ Δανάκο τα μωρά ξαπλάρουν στη "γούβα" ! :lol:
Αχ... θα σουρχεται να τα γαργαλάς από κάτω μ'αυτό!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μπορει να ειναι και ειδικη παραγγελια...δεν εχω δει κανενα μοντελο που να εχει το ξυλο ακαλυπτο.:hmm: Λες να εβγαλε η ιδια το απεξω?? παντως απορια το εχω πως ειναι τοσο ''απειραχτα''. Ο κυλινδρος οπου ακονιζει τα νυχια του ο Αλφι εχει γινει ..... χαλια!! :lol::lol:

εδώ Δανάκο τα μωρά ξαπλάρουν στη "γούβα" ! :lol:
Αχ... θα σουρχεται να τα γαργαλάς από κάτω μ'αυτό!
ο Δημοσθενης θα το εκανε αυτο!!!ολο το πηραζει το παιδι!!!σπαστικο θα το κανει στο τελος...

ο Δημοσθενης θα το εκανε αυτο!!!ολο το πηραζει το παιδι!!!σπαστικο θα το κανει στο τελος...
ισα ισα θα τον κάνει άνδρα... τα πολλά χαιδολογήματα δεν κάνουν καλό στ'αγόρια! :P:lol:

ισα ισα θα τον κάνει άνδρα... τα πολλά χαιδολογήματα δεν κάνουν καλό στ'αγόρια! :P:lol:
απο τη μανουλα δεν πειραζει!!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

ναι αλλά καταλαβαίνεις ποιότητα... και βλέπεις ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες... π.χ. τα ωραία στοιχεία του ξύλου... :)ή κάτι σαν ξύλο...:hmm:
ειναι πολυ ωραιο...:)

χμμμμ:hmm:... απ'αυτές βγαίνουν οι ντιγκιντάγκες:P:lol:
συμπεθερα δεν περιμενα ποτε να το πεις αυτο για τον γαμπρο σου....

Μπορει να ειναι και ειδικη παραγγελια...δεν εχω δει κανενα μοντελο που να εχει το ξυλο ακαλυπτο.:hmm: Λες να εβγαλε η ιδια το απεξω?? παντως απορια το εχω πως ειναι τοσο ''απειραχτα''. Ο κυλινδρος οπου ακονιζει τα νυχια του ο Αλφι εχει γινει ..... χαλια!! :lol::lol:
μάλλον είναι καινούργιο...και ξέχνα ό,τι έχουμε δει εδώ... αυτοί είναι πολύ μπροστά σ'αυτά...:/:

Λέω να πάρω στα κορίτσια αυτό το παλτουδάκι;):lol:

Συνημμένα

• winter queen red.jpg
    winter queen red.jpg
    50,1 KB · Εμφανίσεις: 16
μάλλον είναι καινούργιο...και ξέχνα ό,τι έχουμε δει εδώ... αυτοί είναι πολύ μπροστά σ'αυτά...:/:
ναι ναι!!!!!και δεν φανταζομαι να ειναι και τοσο ακριβα εκει!!!!

δωστους κι ενα καλαθακι να πανε να βρουνε την γιαγια στο δασος!!!!:lol::lol::lol::lol::lol:

συμπεθερα δεν περιμενα ποτε να το πεις αυτο για τον γαμπρο σου....
Μα για να μη βγει ντιγκιντάγκας στο λέω:P:lol:τον θέλω μάγκα και αλάνι...ίσως αν τον στείλεις στη γύρα με το Μελάνωρα σου... :hmm::lol:

Πρέπει να δεις το Μορφέα πως στείνει και τον ποπό του όταν τον χαιδεύουμε! :lol::lol:

Να δω τη Καλυψω να φοραει κατι τετοιο !!! :lol::lol: η Πισου θα το ξεσκιζε απο τα νευρα της!! :blink:

κι αυτό για μετά το μπάνιο!! :)

Συνημμένα

• fleece pink.jpg
    fleece pink.jpg
    7,7 KB · Εμφανίσεις: 8
Να δω τη Καλυψω να φοραει κατι τετοιο !!! :lol::lol: η Πισου θα το ξεσκιζε απο τα νευρα της!! :blink:
:lol::lol:και η Σεμέλη θα το κοίταγε μ'αυτό το βλέμα! :lol:

Μα για να μη βγει ντιγκιντάγκας στο λέω:P:lol:τον θέλω μάγκα και αλάνι...ίσως αν τον στείλεις στη γύρα με το Μελάνωρα σου... :hmm::lol::lol:
αααα οχι αγαπητη!!!!εχω εναν τετοιον και δεν θελω αλλον!!!!μου φτανει για δεκα!!!
δεν λες παλι καλα που εχουν εντελως διαφορετικες προσωπικοτητες?φαντασεσαι να ηταν και τα 2 το ιδιο?να πηγαινα να τον χαιδεψω και να μην καθοτανε?:blink::blink::blink:
αχ,το μικρο μου πουλακι,το πρωι παλι που επινα τον καφε μου ηρθε και κουρνιασε στην κοιλια μου..και με κοιταγε μεσα στα ματια..με αυτα τα υπεροχα ωκεανι ματια...

:lol::lol:και η Σεμέλη θα το κοίταγε μ'αυτό το βλέμα! :lol:

θα σε κανω φετες-φετες κακο μπουρνουζακι!!!!:lol::lol::lol:

αααα οχι αγαπητη!!!!εχω εναν τετοιον και δεν θελω αλλον!!!!μου φτανει για δεκα!!!
δεν λες παλι καλα που εχουν εντελως διαφορετικες προσωπικοτητες?φαντασεσαι να ηταν και τα 2 το ιδιο?να πηγαινα να τον χαιδεψω και να μην καθοτανε?:blink::blink::blink:
αχ,το μικρο μου πουλακι,το πρωι παλι που επινα τον καφε μου ηρθε και κουρνιασε στην κοιλια μου..και με κοιταγε μεσα στα ματια..με αυτα τα υπεροχα ωκεανι ματια...
τα παιδιά μας ειναι ερωτόπαιδα... συμφωνώ....:inlove:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back