Birman-maniacs

φαντάζεσαι να σκάσεις μούρη στην έκθεση με τον Έρωτα και τα χαρτιά του και τα κλουβιά του και τα διακοσμητικά του... :cool:
και να σου πουν!! Μπράβο κα Μιχαήλου...:up:μου δίνετε σας παρακαλώ τη ταυτότητά σας τώρα? :blink::lol:
εχω διαβατηριο,θα την σκαπουλαρω...:lol::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ναι το ξερω, εχω εκτυπωσει το ''καταλογο''. Ποτε με το καλο θα σου ερθει?? :)
φανταζομαι τελη της εβδομαδας,αρχες της αλλης θα το εχω..:)μπας και ξυσει και ο Ερως τα νυχια του,γιατι αυτο που εχω του φαινεται κοντο και δεν παει..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

φανταζομαι τελη της εβδομαδας,αρχες της αλλης θα το εχω..:)μπας και ξυσει και ο Ερως τα νυχια του,γιατι αυτο που εχω του φαινεται κοντο και δεν παει..
αυτό πως το καταλαβαίνεις Δανάκο?:)

αυτό πως το καταλαβαίνεις Δανάκο?:)
γιατι τεντωνει το κορμακι του πανω στον τοιχο μεχρι εκει που φτανει για να ξυσει τα νυχια του εκει..οταν τον βαζω στο ονυχοδρομιο δεν βολευεται με τιποτα.

γιατι τεντωνει το κορμακι του πανω στον τοιχο μεχρι εκει που φτανει για να ξυσει τα νυχια του εκει..οταν τον βαζω στο ονυχοδρομιο δεν βολευεται με τιποτα.
αχου το ζουζούνι μου....

αχου το ζουζούνι μου....
αχου αχου λεω κι εγω οταν ζυμωνει και με τρυπαει με τις νυχαρες του...:lol::lol::lol:
στην θεωρια ξερω να του τα κοψω,αλλα θελω να δω εναν αλλον να το κανει πρωτα..

αχου αχου λεω κι εγω οταν ζυμωνει και με τρυπαει με τις νυχαρες του...:lol::lol::lol:
στην θεωρια ξερω να του τα κοψω,αλλα θελω να δω εναν αλλον να το κανει πρωτα..
αρκεί να κόψεις το λευκό μέρος κι όχι βαθειά στο ροζ που είναι το κρέας... δοκίμασέ το...;)

αρκεί να κόψεις το λευκό μέρος κι όχι βαθειά στο ροζ που είναι το κρέας... δοκίμασέ το...;)
λες να το επιχειρησω?εσυ τα κοβεις στα μικρα σου?

λες να το επιχειρησω?εσυ τα κοβεις στα μικρα σου?
ναι με τον ειδικό νυχοκόπτη !αλλά πολλοί μου έχουν πει και ότι ένας κοινός κάνει καλή δουλειά!

Μολις ηρθε ο Δημοσθενης και μου ειπε οτι στο πετ σοπ στην Αμφισσα(πρωτευουσα ν.Φωκιδος)δεν βρηκε ουτε γαλα για γατες!!!!!!!!!!!!!!ΕΛΕΟΣ:down::down::down:και φυσικα ουτε defurum!!!!
ολα απο Αθηνα πρεπει να τα ψωνιζουμε?

ναι με τον ειδικό νυχοκόπτη !αλλά πολλοί μου έχουν πει και ότι ένας κοινός κάνει καλή δουλειά!
ναι η Βασια μου ειπε να παρω εναν δικο μας,αρκει να κοβει καλα..:)
θα το επιχειρησω γιατι δεν παει αλλο,εχει νυχαρες..ο Μελανωρ που τα ακονιζει απο δω κι απο κει δεν εχει τοσο μεγαλα..

Μολις ηρθε ο Δημοσθενης και μου ειπε οτι στο πετ σοπ στην Αμφισσα(πρωτευουσα ν.Φωκιδος)δεν βρηκε ουτε γαλα για γατες!!!!!!!!!!!!!!ΕΛΕΟΣ:down::down::down:και φυσικα ουτε defurum!!!!
ολα απο Αθηνα πρεπει να τα ψωνιζουμε?
καλά μην αγχώνεσαι... τίποτα απ'τα δύο δεν είναι επείγον! :/:μόνο το defurum θα έλεγα ότι πρέπει να προμηθευτείς κάποια στιγμή σε ποσότητες για να το έχεις...

καλά μην αγχώνεσαι... τίποτα απ'τα δύο δεν είναι επείγον! :/:μόνο το defurum θα έλεγα ότι πρέπει να προμηθευτείς κάποια στιγμή σε ποσότητες για να το έχεις...
προς το παρον εστειλα ενα μηνυμα στην Αννα αν γινεται να μου στειλει ενα μαζι με το γατοδεντρο..αν δεν γινεται θα αγγαρεψω τη Στρουμφιτα..
και οταν ξαναπαω Αθηνα τον αλλο μηνα...σηκωμα παλι το pet shop...

Εννοεις κοινο ψαλιδακι - νυχοκοπτη που ειναι για ανθρωπους? :hmm:προτιμω το ειδικο, γιατι ειναι πιο κοφτερο, το αλλο μπορει απλα να γρατσουνησεις το νυχι και να παιδευτεις ...:down::down:

Εννοεις κοινο ψαλιδακι - νυχοκοπτη που ειναι για ανθρωπους? :hmm:προτιμω το ειδικο, γιατι ειναι πιο κοφτερο, το αλλο μπορει απλα να γρατσουνησεις το νυχι και να παιδευτεις ...:down::down:
αλήθεια?:hmm: Δεν το έχω δοκιμάσει... εσύ?

Εγώ πάντως κόβω τα νυχάκια του Αρζραέλ με τον κλασσικό νυχοκόπτη, πολυ προσεκτικά βέβαια, και δεν έιχα κανένα πρόβλημα. Κλικ και τέλος :rolleyes:

αλήθεια?:hmm: Δεν το έχω δοκιμάσει... εσύ?
Το εχω δοκιμασει, δεν με βολεψε. Παραλιγο να σκισω το νυχι παρα το κοψω :down::down:..ασε που το ειδικο εχοντας εκεινη την ειδικη εσοχη σε βοηθαει να το κοψεις σωστα...

αρα να μην το προσπαθησω με τον κοινο νυχοκοπτη για πρωτη φορα?:hmm:

Δαναη μου δεν μπορω να σου πω τι να κανεις, μπορει εσενα να σε βολεψει ο νυχοκοπτης....:)

καλημέρα!
Χθες βράδυ πάθαμε μεγάλη λαχτάρα...
Ειχαμε ανοίξει τη μπαλκονόπορτα του αφύλαχτου μπαλκονιού και φυσικά τα μωρά βγήκαν έξω...(τους αρέσει ιδιαίτερα αυτό το μπαλκόνι επειδή είναι το απαγορευμένο) εγώ ήμουν μέσα κι ο Μαριος τα ψιλοέλεγχε απ'το σαλόνι... ξαφνικά τον ακούω να φωνάζει "επεσε ο γάτος":blink::blink:
σαν αστραπή πετάχτηκε έξω και κατεβηκε να τον πάρει...εγώ κατεβαίνοντας έλεγα... το αγόρι μου το μωρό μου... κάνε θεε μου να μη μου χτύπησε...:(:(τελικά τον είχε αρπάξει ο Μαριος αγκαλιά κι αν και ήταν σσοκαρισμένος δεν είχε πάθει τίποτα...περπατούσε κανονικά και μετά από λίγο έπαιζε με το ποντίκι του... βέβαια απ΄τη μπαλκονόπορτα περνάει από μακρυά πια...
Πως έπεσε τώρα... γλύστρησε στο πλαινό πρεβάζι γιατί ήθελε να ανέβει πάνω...:/:ευτυχώς που τον είδε ο Μαριος την ώρα που έπεφτε και τον μαζέψαμε αμέσως... και δεν έμεινε κάτω μόνος του:(
Λίγο μετά είδα μια πληγούλα στα χειλακια του... αλλά μίλησα και με τη Βάσια και μου'πε τι να προσέξω στη συμπεριφορά του και στο στόμα του κι όλα δείχνουν καλά...
Από αυτή μας τη μικροπεριπέτεια κατάλαβα... ότι το λατρεμένο μου αγοράκι έφτασε στο ίδιο ύψος στη καρδιά μου με τη Καλυψούλα μου και ότι είναι πολύτιμος σαν το χρυσάφι...λιώνω πλέον και γι'αυτόν το ιδιο, γιατί είναι ένα απόλυτα αγνό και καλοκάγαθο πλάσμα που προς στιγμή φοβήθηκα ότι θα το χάσω...:(
Η Καλυψώ μου έχει πέσει 2 φορές χωρίς να πάθει τίποτα, αλλά είναι ελαφριά γάτα... όταν είχε δει η Βάσια το Μορφέα μου ειπε αυτόν να προσέχεις γιατί είναι βαρύς και μπορεί να τραυματιστεί πολύ...:(
Γι'αυτό και ανησύχησα τόσο...
Εφταιξα εγώ... έπρεπε να ήμουν πιο προσεχτική...:(και σ'αυτό το μπαλκόνι δεν θα ξανα βγούν ποτέ:/:
Καλά εγώ αν είμουν στη θέση σας θα μου χτύπαγε η ανδρεναλήνη στο κόκκινο!!!!!!!:blink::blink::blink:'Ασε που θα τον είχα όλη μέρα αγκαλιά!:P
Πάντως τώρα είναι καλά κι αυτό μετράει!:happy:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back