katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:10 Η katerina10: #26.441 30-09-08 11:10 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ειδες?με μενα συνεβη εντελως το αντιθετο..καθε φορα που γεννιοταν ενα πιο μικρο ειχαν στο πιο μικρο αδυναμια.. ελα βρε συ!!θα τα βρουν σιγουρα!!υπομονη και κουραγιο.. Click για ανάπτυξη... Το φυσιολογικό είναι αυτόπου συναίβει σε εσένα αλλά εγώ μια ζωή στο πηγάδι!! Μακάρι Δανάη μου ..Ανησυχώ μην σκοτωθούνε τώρα που λείπουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:11 Η katerina10: #26.442 30-09-08 11:11 Γιούλη μου ....ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ???Η αδερφή σου θέλει πάλι βοήθεια ..της την παρέχει η ξαδερφη Δανάη αλλά θέλει και αδερφική καλε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:12 Ο πυρροθριξ: #26.443 30-09-08 11:12 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Μακάρι Δανάη μου ..Ανησυχώ μην σκοτωθούνε τώρα που λείπουμε! Click για ανάπτυξη... ε δεν το νομιζω!!! δεν υπαρχει δυνατοτητα να κλεισεις το ενα απο τα 2 καπου?σε αλλο δωματιο εννοω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:13 Η katerina10: #26.444 30-09-08 11:13 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ε δεν το νομιζω!!! δεν υπαρχει δυνατοτητα να κλεισεις το ενα απο τα 2 καπου?σε αλλο δωματιο εννοω.. Click για ανάπτυξη... Έχω μία τουαλέτα μόνο...Αυτό είναι το θέμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:13 Ο πυρροθριξ: #26.445 30-09-08 11:13 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Γιούλη μου ....ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ???Η αδερφή σου θέλει πάλι βοήθεια ..της την παρέχει η ξαδερφη Δανάη αλλά θέλει και αδερφική καλε! Click για ανάπτυξη... για να μην γραφει μαλλον εχει δουλιτσα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:15 Ο πυρροθριξ: #26.446 30-09-08 11:15 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Έχω μία τουαλέτα μόνο...Αυτό είναι το θέμα! Click για ανάπτυξη... νομιζω αν δεν εχουν αμμο οι γατες κρατιουνται για αρκετες ωρες..ετσι ειχα ακουσει,δεν ξερω αν πραγματι ισχυει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:16 Η katerina10: #26.447 30-09-08 11:16 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: για να μην γραφει μαλλον εχει δουλιτσα.. Click για ανάπτυξη... ΜάλλονΑχ Δανάη μου δεν είμαι καθόλου ψυχραιμη....Είχα πάθει σοκ..Δεν έτρωγα τον είχα αγκαλιά και περιφερόμουν σαν την αδικη καταρα χωρις λόγο στο σπίτι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:18 Η katerina10: #26.448 30-09-08 11:18 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: νομιζω αν δεν εχουν αμμο οι γατες κρατιουνται για αρκετες ωρες..ετσι ειχα ακουσει,δεν ξερω αν πραγματι ισχυει Click για ανάπτυξη... Είπα να μην το ρισκάρω αν και με το κολάρο ο Μάπας δεν θα μπορέσει να μπει μάλλον..Αλλά ούτως ή αλλως πρέπει να συνηθίσουν ο ένας τον άλλο..Δηλαδή να καταλάβει η Ήλια ότι είναι ο μεγάλος της αδερφός!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:18 Η staman2 έγραψε: #26.449 30-09-08 11:18 ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!! κι από μένα. Καλέ με θέλετε στην παρέα σας???Για όσο μπορώ βέβαια να μείνω γιατί είμαι στη δουλειά. Βρε παιδιά διαβάζω τα νέα σας κι έχω ξετρελλαθεί με τα βιρμανάκια σας. Δεν το πιστεύω πως έχετε γατάκια που χώνονται στην αγκαλιά σας κ είναι τόσο χαδιάρικα. Τα δικα μου κάθονται πολύ λίγο. Και το έχω απωθημένο...Γιούληηηη ΘΕΛΩ να σου κλέψω τον ΜΟΡΦΕΑ και να του κάνω ένεση με τον χαρακτήρα κ την τρυφεράδα της ΚΑΛΥΨΟΥΣ (το πρόσεξες το αρχαίον???) Να μου τους φιλήσεις κ τους δύο ρουφηχτά στα μουστάκια.... (Εγώ τους φίλησα τα μουστάκια τους όταν ήρθα σπίτι σου κρυφά σου χε χε). Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι με τον ειδικό νυχοκόπτη !αλλά πολλοί μου έχουν πει και ότι ένας κοινός κάνει καλή δουλειά! Click για ανάπτυξη... Πραγματικά εγώ τα κόβω τα νυχάκια τους με έναν απλό δικό μας νυχοκόπτη και στα τρία. Τι κούκλος που είναι ο Ιωνας? Τι χρώμα θα γίνει. Σοκολατί?/ Ποιος τον πήρε???Πανέμορφος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:19 Ο πυρροθριξ: #26.450 30-09-08 11:19 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Είπα να μην το ρισκάρω αν και με το κολάρο ο Μάπας δεν θα μπορέσει να μπει μάλλον..Αλλά ούτως ή αλλως πρέπει να συνηθίσουν ο ένας τον άλλο..Δηλαδή να καταλάβει η Ήλια ότι είναι ο μεγάλος της αδερφός!!! Click για ανάπτυξη... μα τι εχει γινει τωρα?αλλαξε η μυρωδια του Μαπα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:21 Η katerina10: #26.451 30-09-08 11:21 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: μα τι εχει γινει τωρα?αλλαξε η μυρωδια του Μαπα? Click για ανάπτυξη... Ναι εδώ εμάς μας μύριζε διαφορετικός μετά την αναισθησία...Φαντάσου στην Ήλια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:23 Η katerina10: #26.452 30-09-08 11:23 Αρχική Δημοσίευση από staman2: ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!! κι από μένα. Καλέ με θέλετε στην παρέα σας???Για όσο μπορώ βέβαια να μείνω γιατί είμαι στη δουλειά. Βρε παιδιά διαβάζω τα νέα σας κι έχω ξετρελλαθεί με τα βιρμανάκια σας. Δεν το πιστεύω πως έχετε γατάκια που χώνονται στην αγκαλιά σας κ είναι τόσο χαδιάρικα. Τα δικα μου κάθονται πολύ λίγο. Και το έχω απωθημένο...Γιούληηηη ΘΕΛΩ να σου κλέψω τον ΜΟΡΦΕΑ και να του κάνω ένεση με τον χαρακτήρα κ την τρυφεράδα της ΚΑΛΥΨΟΥΣ (το πρόσεξες το αρχαίον???) Να μου τους φιλήσεις κ τους δύο ρουφηχτά στα μουστάκια.... (Εγώ τους φίλησα τα μουστάκια τους όταν ήρθα σπίτι σου κρυφά σου χε χε). Πραγματικά εγώ τα κόβω τα νυχάκια τους με έναν απλό δικό μας νυχοκόπτη και στα τρία. Τι κούκλος που είναι ο Ιωνας? Τι χρώμα θα γίνει. Σοκολατί?/ Ποιος τον πήρε???Πανέμορφος Click για ανάπτυξη... Καλημέρα αναστασία..Φυσικά σε θέλουμε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:26 Ο πυρροθριξ: #26.453 30-09-08 11:26 Αρχική Δημοσίευση από staman2: ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!! κι από μένα. Καλέ με θέλετε στην παρέα σας???Για όσο μπορώ βέβαια να μείνω γιατί είμαι στη δουλειά. Βρε παιδιά διαβάζω τα νέα σας κι έχω ξετρελλαθεί με τα βιρμανάκια σας. Δεν το πιστεύω πως έχετε γατάκια που χώνονται στην αγκαλιά σας κ είναι τόσο χαδιάρικα. Τα δικα μου κάθονται πολύ λίγο. Και το έχω απωθημένο...Γιούληηηη ΘΕΛΩ να σου κλέψω τον ΜΟΡΦΕΑ και να του κάνω ένεση με τον χαρακτήρα κ την τρυφεράδα της ΚΑΛΥΨΟΥΣ (το πρόσεξες το αρχαίον???) Να μου τους φιλήσεις κ τους δύο ρουφηχτά στα μουστάκια.... (Εγώ τους φίλησα τα μουστάκια τους όταν ήρθα σπίτι σου κρυφά σου χε χε). Πραγματικά εγώ τα κόβω τα νυχάκια τους με έναν απλό δικό μας νυχοκόπτη και στα τρία. Τι κούκλος που είναι ο Ιωνας? Τι χρώμα θα γίνει. Σοκολατί?/ Ποιος τον πήρε???Πανέμορφος Click για ανάπτυξη... λοιπον ναι!!!τα βιρμανακια ειναι φανταστικα και τελικα δεν προκειται ποτε να παρω αλλη ρατσα!!!! τελικα παρηγγειλα ειδικο νυχοκοπτη,ειπα να μην το διακινδυνευσω να τους σκισω τα νυχια...να'ναι καλα η Αννα απο τη Jollypops cattery που μαζι με το ονυχοδρομιο θα μου στειλει και αυτα(που δεν ειναι υποχρεωμενη ,γιατι δεν τα πουλαει η ιδια,θα παει σε pet shop να μου τα παρει) Ο Ιων ειναι της Βασιας,ειναι chocolate point και ειναι κουκλος το ωντι!!!να κι εγω το αρχαιον.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:27 Ο πυρροθριξ: #26.454 30-09-08 11:27 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ναι εδώ εμάς μας μύριζε διαφορετικός μετά την αναισθησία...Φαντάσου στην Ήλια! Click για ανάπτυξη... ναι ε?δεν το ηξερα αυτο!!! αστην,θα συνηθησει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:28 Η katerina10: #26.455 30-09-08 11:28 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ναι ε?δεν το ηξερα αυτο!!! αστην,θα συνηθησει.. Click για ανάπτυξη... Τίποτα πιστεύω μετά τις στειρώσεις θα ηρεμήσουν κάπως τα παιδιά..Υπομονή πρέπει να κάνω!!Μπορώ άραγες??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:29 Ο πυρροθριξ: #26.456 30-09-08 11:29 Αναστασια,τελικα το τριχωμα του τσιντσιλλα μπερδευται και κομπιαζει,οπως στις περσικες?παντα το ειχα απορια αυτο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:30 Ο πυρροθριξ: #26.457 30-09-08 11:30 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Τίποτα πιστεύω μετά τις στειρώσεις θα ηρεμήσουν κάπως τα παιδιά..Υπομονή πρέπει να κάνω!!Μπορώ άραγες??? Click για ανάπτυξη... μπορεις,μπορεις!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:32 Η katerina10: #26.458 30-09-08 11:32 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: μπορεις,μπορεις!!!!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ βρε Δανάη μου το είχα αναγκη αυτό..ξέρει την συμπαράσταση..!!Να σαι καλά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:36 Ο πυρροθριξ: #26.459 30-09-08 11:36 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ευχαριστώ βρε Δανάη μου το είχα αναγκη αυτό..ξέρει την συμπαράσταση..!!Να σαι καλά!!! Click για ανάπτυξη... βρε εγω δεν ξερω?εγω συμπασχω κιολας!!!εχουμε κλεισει μια εβδομαδα και μια μερα με το μικρο και ο μεγαλος αρνειται πεισματικα να μπει στο σπιτι μου.Καθεται στο διπλανο διαμερισμα με την αδερφη μου..Αλλαααα ο επιμενων νικα!!!δεν θα του περασει,δεν θα του περασει!!! καταλαβες?το μπορεις,μπορεις δεν το λεω μονο σε σενα!το λεω να το ακουω κι εγω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.460 30-09-08 11:36 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Αναστασια,τελικα το τριχωμα του τσιντσιλλα μπερδευται και κομπιαζει,οπως στις περσικες?παντα το ειχα απορια αυτο.. Click για ανάπτυξη... Ξέρω πάντως απ΄την Αναστασία ότι μαδάει ελάχιστα... κι ότι είναι μεταξένια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1321 1322 1323 1324 1325 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1323 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1323 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ειδες?με μενα συνεβη εντελως το αντιθετο..καθε φορα που γεννιοταν ενα πιο μικρο ειχαν στο πιο μικρο αδυναμια.. ελα βρε συ!!θα τα βρουν σιγουρα!!υπομονη και κουραγιο.. Click για ανάπτυξη... Το φυσιολογικό είναι αυτόπου συναίβει σε εσένα αλλά εγώ μια ζωή στο πηγάδι!! Μακάρι Δανάη μου ..Ανησυχώ μην σκοτωθούνε τώρα που λείπουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:11 Η katerina10: #26.442 30-09-08 11:11 Γιούλη μου ....ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ???Η αδερφή σου θέλει πάλι βοήθεια ..της την παρέχει η ξαδερφη Δανάη αλλά θέλει και αδερφική καλε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:12 Ο πυρροθριξ: #26.443 30-09-08 11:12 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Μακάρι Δανάη μου ..Ανησυχώ μην σκοτωθούνε τώρα που λείπουμε! Click για ανάπτυξη... ε δεν το νομιζω!!! δεν υπαρχει δυνατοτητα να κλεισεις το ενα απο τα 2 καπου?σε αλλο δωματιο εννοω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:13 Η katerina10: #26.444 30-09-08 11:13 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ε δεν το νομιζω!!! δεν υπαρχει δυνατοτητα να κλεισεις το ενα απο τα 2 καπου?σε αλλο δωματιο εννοω.. Click για ανάπτυξη... Έχω μία τουαλέτα μόνο...Αυτό είναι το θέμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:13 Ο πυρροθριξ: #26.445 30-09-08 11:13 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Γιούλη μου ....ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ???Η αδερφή σου θέλει πάλι βοήθεια ..της την παρέχει η ξαδερφη Δανάη αλλά θέλει και αδερφική καλε! Click για ανάπτυξη... για να μην γραφει μαλλον εχει δουλιτσα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:15 Ο πυρροθριξ: #26.446 30-09-08 11:15 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Έχω μία τουαλέτα μόνο...Αυτό είναι το θέμα! Click για ανάπτυξη... νομιζω αν δεν εχουν αμμο οι γατες κρατιουνται για αρκετες ωρες..ετσι ειχα ακουσει,δεν ξερω αν πραγματι ισχυει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:16 Η katerina10: #26.447 30-09-08 11:16 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: για να μην γραφει μαλλον εχει δουλιτσα.. Click για ανάπτυξη... ΜάλλονΑχ Δανάη μου δεν είμαι καθόλου ψυχραιμη....Είχα πάθει σοκ..Δεν έτρωγα τον είχα αγκαλιά και περιφερόμουν σαν την αδικη καταρα χωρις λόγο στο σπίτι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:18 Η katerina10: #26.448 30-09-08 11:18 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: νομιζω αν δεν εχουν αμμο οι γατες κρατιουνται για αρκετες ωρες..ετσι ειχα ακουσει,δεν ξερω αν πραγματι ισχυει Click για ανάπτυξη... Είπα να μην το ρισκάρω αν και με το κολάρο ο Μάπας δεν θα μπορέσει να μπει μάλλον..Αλλά ούτως ή αλλως πρέπει να συνηθίσουν ο ένας τον άλλο..Δηλαδή να καταλάβει η Ήλια ότι είναι ο μεγάλος της αδερφός!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:18 Η staman2 έγραψε: #26.449 30-09-08 11:18 ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!! κι από μένα. Καλέ με θέλετε στην παρέα σας???Για όσο μπορώ βέβαια να μείνω γιατί είμαι στη δουλειά. Βρε παιδιά διαβάζω τα νέα σας κι έχω ξετρελλαθεί με τα βιρμανάκια σας. Δεν το πιστεύω πως έχετε γατάκια που χώνονται στην αγκαλιά σας κ είναι τόσο χαδιάρικα. Τα δικα μου κάθονται πολύ λίγο. Και το έχω απωθημένο...Γιούληηηη ΘΕΛΩ να σου κλέψω τον ΜΟΡΦΕΑ και να του κάνω ένεση με τον χαρακτήρα κ την τρυφεράδα της ΚΑΛΥΨΟΥΣ (το πρόσεξες το αρχαίον???) Να μου τους φιλήσεις κ τους δύο ρουφηχτά στα μουστάκια.... (Εγώ τους φίλησα τα μουστάκια τους όταν ήρθα σπίτι σου κρυφά σου χε χε). Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι με τον ειδικό νυχοκόπτη !αλλά πολλοί μου έχουν πει και ότι ένας κοινός κάνει καλή δουλειά! Click για ανάπτυξη... Πραγματικά εγώ τα κόβω τα νυχάκια τους με έναν απλό δικό μας νυχοκόπτη και στα τρία. Τι κούκλος που είναι ο Ιωνας? Τι χρώμα θα γίνει. Σοκολατί?/ Ποιος τον πήρε???Πανέμορφος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:19 Ο πυρροθριξ: #26.450 30-09-08 11:19 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Είπα να μην το ρισκάρω αν και με το κολάρο ο Μάπας δεν θα μπορέσει να μπει μάλλον..Αλλά ούτως ή αλλως πρέπει να συνηθίσουν ο ένας τον άλλο..Δηλαδή να καταλάβει η Ήλια ότι είναι ο μεγάλος της αδερφός!!! Click για ανάπτυξη... μα τι εχει γινει τωρα?αλλαξε η μυρωδια του Μαπα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:21 Η katerina10: #26.451 30-09-08 11:21 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: μα τι εχει γινει τωρα?αλλαξε η μυρωδια του Μαπα? Click για ανάπτυξη... Ναι εδώ εμάς μας μύριζε διαφορετικός μετά την αναισθησία...Φαντάσου στην Ήλια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:23 Η katerina10: #26.452 30-09-08 11:23 Αρχική Δημοσίευση από staman2: ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!! κι από μένα. Καλέ με θέλετε στην παρέα σας???Για όσο μπορώ βέβαια να μείνω γιατί είμαι στη δουλειά. Βρε παιδιά διαβάζω τα νέα σας κι έχω ξετρελλαθεί με τα βιρμανάκια σας. Δεν το πιστεύω πως έχετε γατάκια που χώνονται στην αγκαλιά σας κ είναι τόσο χαδιάρικα. Τα δικα μου κάθονται πολύ λίγο. Και το έχω απωθημένο...Γιούληηηη ΘΕΛΩ να σου κλέψω τον ΜΟΡΦΕΑ και να του κάνω ένεση με τον χαρακτήρα κ την τρυφεράδα της ΚΑΛΥΨΟΥΣ (το πρόσεξες το αρχαίον???) Να μου τους φιλήσεις κ τους δύο ρουφηχτά στα μουστάκια.... (Εγώ τους φίλησα τα μουστάκια τους όταν ήρθα σπίτι σου κρυφά σου χε χε). Πραγματικά εγώ τα κόβω τα νυχάκια τους με έναν απλό δικό μας νυχοκόπτη και στα τρία. Τι κούκλος που είναι ο Ιωνας? Τι χρώμα θα γίνει. Σοκολατί?/ Ποιος τον πήρε???Πανέμορφος Click για ανάπτυξη... Καλημέρα αναστασία..Φυσικά σε θέλουμε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:26 Ο πυρροθριξ: #26.453 30-09-08 11:26 Αρχική Δημοσίευση από staman2: ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!! κι από μένα. Καλέ με θέλετε στην παρέα σας???Για όσο μπορώ βέβαια να μείνω γιατί είμαι στη δουλειά. Βρε παιδιά διαβάζω τα νέα σας κι έχω ξετρελλαθεί με τα βιρμανάκια σας. Δεν το πιστεύω πως έχετε γατάκια που χώνονται στην αγκαλιά σας κ είναι τόσο χαδιάρικα. Τα δικα μου κάθονται πολύ λίγο. Και το έχω απωθημένο...Γιούληηηη ΘΕΛΩ να σου κλέψω τον ΜΟΡΦΕΑ και να του κάνω ένεση με τον χαρακτήρα κ την τρυφεράδα της ΚΑΛΥΨΟΥΣ (το πρόσεξες το αρχαίον???) Να μου τους φιλήσεις κ τους δύο ρουφηχτά στα μουστάκια.... (Εγώ τους φίλησα τα μουστάκια τους όταν ήρθα σπίτι σου κρυφά σου χε χε). Πραγματικά εγώ τα κόβω τα νυχάκια τους με έναν απλό δικό μας νυχοκόπτη και στα τρία. Τι κούκλος που είναι ο Ιωνας? Τι χρώμα θα γίνει. Σοκολατί?/ Ποιος τον πήρε???Πανέμορφος Click για ανάπτυξη... λοιπον ναι!!!τα βιρμανακια ειναι φανταστικα και τελικα δεν προκειται ποτε να παρω αλλη ρατσα!!!! τελικα παρηγγειλα ειδικο νυχοκοπτη,ειπα να μην το διακινδυνευσω να τους σκισω τα νυχια...να'ναι καλα η Αννα απο τη Jollypops cattery που μαζι με το ονυχοδρομιο θα μου στειλει και αυτα(που δεν ειναι υποχρεωμενη ,γιατι δεν τα πουλαει η ιδια,θα παει σε pet shop να μου τα παρει) Ο Ιων ειναι της Βασιας,ειναι chocolate point και ειναι κουκλος το ωντι!!!να κι εγω το αρχαιον.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:27 Ο πυρροθριξ: #26.454 30-09-08 11:27 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ναι εδώ εμάς μας μύριζε διαφορετικός μετά την αναισθησία...Φαντάσου στην Ήλια! Click για ανάπτυξη... ναι ε?δεν το ηξερα αυτο!!! αστην,θα συνηθησει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:28 Η katerina10: #26.455 30-09-08 11:28 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ναι ε?δεν το ηξερα αυτο!!! αστην,θα συνηθησει.. Click για ανάπτυξη... Τίποτα πιστεύω μετά τις στειρώσεις θα ηρεμήσουν κάπως τα παιδιά..Υπομονή πρέπει να κάνω!!Μπορώ άραγες??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:29 Ο πυρροθριξ: #26.456 30-09-08 11:29 Αναστασια,τελικα το τριχωμα του τσιντσιλλα μπερδευται και κομπιαζει,οπως στις περσικες?παντα το ειχα απορια αυτο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:30 Ο πυρροθριξ: #26.457 30-09-08 11:30 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Τίποτα πιστεύω μετά τις στειρώσεις θα ηρεμήσουν κάπως τα παιδιά..Υπομονή πρέπει να κάνω!!Μπορώ άραγες??? Click για ανάπτυξη... μπορεις,μπορεις!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:32 Η katerina10: #26.458 30-09-08 11:32 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: μπορεις,μπορεις!!!!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ βρε Δανάη μου το είχα αναγκη αυτό..ξέρει την συμπαράσταση..!!Να σαι καλά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:36 Ο πυρροθριξ: #26.459 30-09-08 11:36 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ευχαριστώ βρε Δανάη μου το είχα αναγκη αυτό..ξέρει την συμπαράσταση..!!Να σαι καλά!!! Click για ανάπτυξη... βρε εγω δεν ξερω?εγω συμπασχω κιολας!!!εχουμε κλεισει μια εβδομαδα και μια μερα με το μικρο και ο μεγαλος αρνειται πεισματικα να μπει στο σπιτι μου.Καθεται στο διπλανο διαμερισμα με την αδερφη μου..Αλλαααα ο επιμενων νικα!!!δεν θα του περασει,δεν θα του περασει!!! καταλαβες?το μπορεις,μπορεις δεν το λεω μονο σε σενα!το λεω να το ακουω κι εγω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.460 30-09-08 11:36 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Αναστασια,τελικα το τριχωμα του τσιντσιλλα μπερδευται και κομπιαζει,οπως στις περσικες?παντα το ειχα απορια αυτο.. Click για ανάπτυξη... Ξέρω πάντως απ΄την Αναστασία ότι μαδάει ελάχιστα... κι ότι είναι μεταξένια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1321 1322 1323 1324 1325 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1323 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1323 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Γιούλη μου ....ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ???Η αδερφή σου θέλει πάλι βοήθεια ..της την παρέχει η ξαδερφη Δανάη αλλά θέλει και αδερφική καλε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:12 Ο πυρροθριξ: #26.443 30-09-08 11:12 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Μακάρι Δανάη μου ..Ανησυχώ μην σκοτωθούνε τώρα που λείπουμε! Click για ανάπτυξη... ε δεν το νομιζω!!! δεν υπαρχει δυνατοτητα να κλεισεις το ενα απο τα 2 καπου?σε αλλο δωματιο εννοω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:13 Η katerina10: #26.444 30-09-08 11:13 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ε δεν το νομιζω!!! δεν υπαρχει δυνατοτητα να κλεισεις το ενα απο τα 2 καπου?σε αλλο δωματιο εννοω.. Click για ανάπτυξη... Έχω μία τουαλέτα μόνο...Αυτό είναι το θέμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:13 Ο πυρροθριξ: #26.445 30-09-08 11:13 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Γιούλη μου ....ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ???Η αδερφή σου θέλει πάλι βοήθεια ..της την παρέχει η ξαδερφη Δανάη αλλά θέλει και αδερφική καλε! Click για ανάπτυξη... για να μην γραφει μαλλον εχει δουλιτσα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:15 Ο πυρροθριξ: #26.446 30-09-08 11:15 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Έχω μία τουαλέτα μόνο...Αυτό είναι το θέμα! Click για ανάπτυξη... νομιζω αν δεν εχουν αμμο οι γατες κρατιουνται για αρκετες ωρες..ετσι ειχα ακουσει,δεν ξερω αν πραγματι ισχυει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:16 Η katerina10: #26.447 30-09-08 11:16 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: για να μην γραφει μαλλον εχει δουλιτσα.. Click για ανάπτυξη... ΜάλλονΑχ Δανάη μου δεν είμαι καθόλου ψυχραιμη....Είχα πάθει σοκ..Δεν έτρωγα τον είχα αγκαλιά και περιφερόμουν σαν την αδικη καταρα χωρις λόγο στο σπίτι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:18 Η katerina10: #26.448 30-09-08 11:18 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: νομιζω αν δεν εχουν αμμο οι γατες κρατιουνται για αρκετες ωρες..ετσι ειχα ακουσει,δεν ξερω αν πραγματι ισχυει Click για ανάπτυξη... Είπα να μην το ρισκάρω αν και με το κολάρο ο Μάπας δεν θα μπορέσει να μπει μάλλον..Αλλά ούτως ή αλλως πρέπει να συνηθίσουν ο ένας τον άλλο..Δηλαδή να καταλάβει η Ήλια ότι είναι ο μεγάλος της αδερφός!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:18 Η staman2 έγραψε: #26.449 30-09-08 11:18 ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!! κι από μένα. Καλέ με θέλετε στην παρέα σας???Για όσο μπορώ βέβαια να μείνω γιατί είμαι στη δουλειά. Βρε παιδιά διαβάζω τα νέα σας κι έχω ξετρελλαθεί με τα βιρμανάκια σας. Δεν το πιστεύω πως έχετε γατάκια που χώνονται στην αγκαλιά σας κ είναι τόσο χαδιάρικα. Τα δικα μου κάθονται πολύ λίγο. Και το έχω απωθημένο...Γιούληηηη ΘΕΛΩ να σου κλέψω τον ΜΟΡΦΕΑ και να του κάνω ένεση με τον χαρακτήρα κ την τρυφεράδα της ΚΑΛΥΨΟΥΣ (το πρόσεξες το αρχαίον???) Να μου τους φιλήσεις κ τους δύο ρουφηχτά στα μουστάκια.... (Εγώ τους φίλησα τα μουστάκια τους όταν ήρθα σπίτι σου κρυφά σου χε χε). Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι με τον ειδικό νυχοκόπτη !αλλά πολλοί μου έχουν πει και ότι ένας κοινός κάνει καλή δουλειά! Click για ανάπτυξη... Πραγματικά εγώ τα κόβω τα νυχάκια τους με έναν απλό δικό μας νυχοκόπτη και στα τρία. Τι κούκλος που είναι ο Ιωνας? Τι χρώμα θα γίνει. Σοκολατί?/ Ποιος τον πήρε???Πανέμορφος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:19 Ο πυρροθριξ: #26.450 30-09-08 11:19 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Είπα να μην το ρισκάρω αν και με το κολάρο ο Μάπας δεν θα μπορέσει να μπει μάλλον..Αλλά ούτως ή αλλως πρέπει να συνηθίσουν ο ένας τον άλλο..Δηλαδή να καταλάβει η Ήλια ότι είναι ο μεγάλος της αδερφός!!! Click για ανάπτυξη... μα τι εχει γινει τωρα?αλλαξε η μυρωδια του Μαπα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:21 Η katerina10: #26.451 30-09-08 11:21 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: μα τι εχει γινει τωρα?αλλαξε η μυρωδια του Μαπα? Click για ανάπτυξη... Ναι εδώ εμάς μας μύριζε διαφορετικός μετά την αναισθησία...Φαντάσου στην Ήλια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:23 Η katerina10: #26.452 30-09-08 11:23 Αρχική Δημοσίευση από staman2: ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!! κι από μένα. Καλέ με θέλετε στην παρέα σας???Για όσο μπορώ βέβαια να μείνω γιατί είμαι στη δουλειά. Βρε παιδιά διαβάζω τα νέα σας κι έχω ξετρελλαθεί με τα βιρμανάκια σας. Δεν το πιστεύω πως έχετε γατάκια που χώνονται στην αγκαλιά σας κ είναι τόσο χαδιάρικα. Τα δικα μου κάθονται πολύ λίγο. Και το έχω απωθημένο...Γιούληηηη ΘΕΛΩ να σου κλέψω τον ΜΟΡΦΕΑ και να του κάνω ένεση με τον χαρακτήρα κ την τρυφεράδα της ΚΑΛΥΨΟΥΣ (το πρόσεξες το αρχαίον???) Να μου τους φιλήσεις κ τους δύο ρουφηχτά στα μουστάκια.... (Εγώ τους φίλησα τα μουστάκια τους όταν ήρθα σπίτι σου κρυφά σου χε χε). Πραγματικά εγώ τα κόβω τα νυχάκια τους με έναν απλό δικό μας νυχοκόπτη και στα τρία. Τι κούκλος που είναι ο Ιωνας? Τι χρώμα θα γίνει. Σοκολατί?/ Ποιος τον πήρε???Πανέμορφος Click για ανάπτυξη... Καλημέρα αναστασία..Φυσικά σε θέλουμε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:26 Ο πυρροθριξ: #26.453 30-09-08 11:26 Αρχική Δημοσίευση από staman2: ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!! κι από μένα. Καλέ με θέλετε στην παρέα σας???Για όσο μπορώ βέβαια να μείνω γιατί είμαι στη δουλειά. Βρε παιδιά διαβάζω τα νέα σας κι έχω ξετρελλαθεί με τα βιρμανάκια σας. Δεν το πιστεύω πως έχετε γατάκια που χώνονται στην αγκαλιά σας κ είναι τόσο χαδιάρικα. Τα δικα μου κάθονται πολύ λίγο. Και το έχω απωθημένο...Γιούληηηη ΘΕΛΩ να σου κλέψω τον ΜΟΡΦΕΑ και να του κάνω ένεση με τον χαρακτήρα κ την τρυφεράδα της ΚΑΛΥΨΟΥΣ (το πρόσεξες το αρχαίον???) Να μου τους φιλήσεις κ τους δύο ρουφηχτά στα μουστάκια.... (Εγώ τους φίλησα τα μουστάκια τους όταν ήρθα σπίτι σου κρυφά σου χε χε). Πραγματικά εγώ τα κόβω τα νυχάκια τους με έναν απλό δικό μας νυχοκόπτη και στα τρία. Τι κούκλος που είναι ο Ιωνας? Τι χρώμα θα γίνει. Σοκολατί?/ Ποιος τον πήρε???Πανέμορφος Click για ανάπτυξη... λοιπον ναι!!!τα βιρμανακια ειναι φανταστικα και τελικα δεν προκειται ποτε να παρω αλλη ρατσα!!!! τελικα παρηγγειλα ειδικο νυχοκοπτη,ειπα να μην το διακινδυνευσω να τους σκισω τα νυχια...να'ναι καλα η Αννα απο τη Jollypops cattery που μαζι με το ονυχοδρομιο θα μου στειλει και αυτα(που δεν ειναι υποχρεωμενη ,γιατι δεν τα πουλαει η ιδια,θα παει σε pet shop να μου τα παρει) Ο Ιων ειναι της Βασιας,ειναι chocolate point και ειναι κουκλος το ωντι!!!να κι εγω το αρχαιον.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:27 Ο πυρροθριξ: #26.454 30-09-08 11:27 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ναι εδώ εμάς μας μύριζε διαφορετικός μετά την αναισθησία...Φαντάσου στην Ήλια! Click για ανάπτυξη... ναι ε?δεν το ηξερα αυτο!!! αστην,θα συνηθησει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:28 Η katerina10: #26.455 30-09-08 11:28 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ναι ε?δεν το ηξερα αυτο!!! αστην,θα συνηθησει.. Click για ανάπτυξη... Τίποτα πιστεύω μετά τις στειρώσεις θα ηρεμήσουν κάπως τα παιδιά..Υπομονή πρέπει να κάνω!!Μπορώ άραγες??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:29 Ο πυρροθριξ: #26.456 30-09-08 11:29 Αναστασια,τελικα το τριχωμα του τσιντσιλλα μπερδευται και κομπιαζει,οπως στις περσικες?παντα το ειχα απορια αυτο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:30 Ο πυρροθριξ: #26.457 30-09-08 11:30 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Τίποτα πιστεύω μετά τις στειρώσεις θα ηρεμήσουν κάπως τα παιδιά..Υπομονή πρέπει να κάνω!!Μπορώ άραγες??? Click για ανάπτυξη... μπορεις,μπορεις!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:32 Η katerina10: #26.458 30-09-08 11:32 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: μπορεις,μπορεις!!!!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ βρε Δανάη μου το είχα αναγκη αυτό..ξέρει την συμπαράσταση..!!Να σαι καλά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:36 Ο πυρροθριξ: #26.459 30-09-08 11:36 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ευχαριστώ βρε Δανάη μου το είχα αναγκη αυτό..ξέρει την συμπαράσταση..!!Να σαι καλά!!! Click για ανάπτυξη... βρε εγω δεν ξερω?εγω συμπασχω κιολας!!!εχουμε κλεισει μια εβδομαδα και μια μερα με το μικρο και ο μεγαλος αρνειται πεισματικα να μπει στο σπιτι μου.Καθεται στο διπλανο διαμερισμα με την αδερφη μου..Αλλαααα ο επιμενων νικα!!!δεν θα του περασει,δεν θα του περασει!!! καταλαβες?το μπορεις,μπορεις δεν το λεω μονο σε σενα!το λεω να το ακουω κι εγω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.460 30-09-08 11:36 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Αναστασια,τελικα το τριχωμα του τσιντσιλλα μπερδευται και κομπιαζει,οπως στις περσικες?παντα το ειχα απορια αυτο.. Click για ανάπτυξη... Ξέρω πάντως απ΄την Αναστασία ότι μαδάει ελάχιστα... κι ότι είναι μεταξένια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1321 1322 1323 1324 1325 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1323 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1323 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Μακάρι Δανάη μου ..Ανησυχώ μην σκοτωθούνε τώρα που λείπουμε! Click για ανάπτυξη... ε δεν το νομιζω!!! δεν υπαρχει δυνατοτητα να κλεισεις το ενα απο τα 2 καπου?σε αλλο δωματιο εννοω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:13 Η katerina10: #26.444 30-09-08 11:13 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ε δεν το νομιζω!!! δεν υπαρχει δυνατοτητα να κλεισεις το ενα απο τα 2 καπου?σε αλλο δωματιο εννοω.. Click για ανάπτυξη... Έχω μία τουαλέτα μόνο...Αυτό είναι το θέμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:13 Ο πυρροθριξ: #26.445 30-09-08 11:13 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Γιούλη μου ....ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ???Η αδερφή σου θέλει πάλι βοήθεια ..της την παρέχει η ξαδερφη Δανάη αλλά θέλει και αδερφική καλε! Click για ανάπτυξη... για να μην γραφει μαλλον εχει δουλιτσα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:15 Ο πυρροθριξ: #26.446 30-09-08 11:15 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Έχω μία τουαλέτα μόνο...Αυτό είναι το θέμα! Click για ανάπτυξη... νομιζω αν δεν εχουν αμμο οι γατες κρατιουνται για αρκετες ωρες..ετσι ειχα ακουσει,δεν ξερω αν πραγματι ισχυει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:16 Η katerina10: #26.447 30-09-08 11:16 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: για να μην γραφει μαλλον εχει δουλιτσα.. Click για ανάπτυξη... ΜάλλονΑχ Δανάη μου δεν είμαι καθόλου ψυχραιμη....Είχα πάθει σοκ..Δεν έτρωγα τον είχα αγκαλιά και περιφερόμουν σαν την αδικη καταρα χωρις λόγο στο σπίτι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:18 Η katerina10: #26.448 30-09-08 11:18 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: νομιζω αν δεν εχουν αμμο οι γατες κρατιουνται για αρκετες ωρες..ετσι ειχα ακουσει,δεν ξερω αν πραγματι ισχυει Click για ανάπτυξη... Είπα να μην το ρισκάρω αν και με το κολάρο ο Μάπας δεν θα μπορέσει να μπει μάλλον..Αλλά ούτως ή αλλως πρέπει να συνηθίσουν ο ένας τον άλλο..Δηλαδή να καταλάβει η Ήλια ότι είναι ο μεγάλος της αδερφός!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:18 Η staman2 έγραψε: #26.449 30-09-08 11:18 ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!! κι από μένα. Καλέ με θέλετε στην παρέα σας???Για όσο μπορώ βέβαια να μείνω γιατί είμαι στη δουλειά. Βρε παιδιά διαβάζω τα νέα σας κι έχω ξετρελλαθεί με τα βιρμανάκια σας. Δεν το πιστεύω πως έχετε γατάκια που χώνονται στην αγκαλιά σας κ είναι τόσο χαδιάρικα. Τα δικα μου κάθονται πολύ λίγο. Και το έχω απωθημένο...Γιούληηηη ΘΕΛΩ να σου κλέψω τον ΜΟΡΦΕΑ και να του κάνω ένεση με τον χαρακτήρα κ την τρυφεράδα της ΚΑΛΥΨΟΥΣ (το πρόσεξες το αρχαίον???) Να μου τους φιλήσεις κ τους δύο ρουφηχτά στα μουστάκια.... (Εγώ τους φίλησα τα μουστάκια τους όταν ήρθα σπίτι σου κρυφά σου χε χε). Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι με τον ειδικό νυχοκόπτη !αλλά πολλοί μου έχουν πει και ότι ένας κοινός κάνει καλή δουλειά! Click για ανάπτυξη... Πραγματικά εγώ τα κόβω τα νυχάκια τους με έναν απλό δικό μας νυχοκόπτη και στα τρία. Τι κούκλος που είναι ο Ιωνας? Τι χρώμα θα γίνει. Σοκολατί?/ Ποιος τον πήρε???Πανέμορφος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:19 Ο πυρροθριξ: #26.450 30-09-08 11:19 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Είπα να μην το ρισκάρω αν και με το κολάρο ο Μάπας δεν θα μπορέσει να μπει μάλλον..Αλλά ούτως ή αλλως πρέπει να συνηθίσουν ο ένας τον άλλο..Δηλαδή να καταλάβει η Ήλια ότι είναι ο μεγάλος της αδερφός!!! Click για ανάπτυξη... μα τι εχει γινει τωρα?αλλαξε η μυρωδια του Μαπα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:21 Η katerina10: #26.451 30-09-08 11:21 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: μα τι εχει γινει τωρα?αλλαξε η μυρωδια του Μαπα? Click για ανάπτυξη... Ναι εδώ εμάς μας μύριζε διαφορετικός μετά την αναισθησία...Φαντάσου στην Ήλια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:23 Η katerina10: #26.452 30-09-08 11:23 Αρχική Δημοσίευση από staman2: ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!! κι από μένα. Καλέ με θέλετε στην παρέα σας???Για όσο μπορώ βέβαια να μείνω γιατί είμαι στη δουλειά. Βρε παιδιά διαβάζω τα νέα σας κι έχω ξετρελλαθεί με τα βιρμανάκια σας. Δεν το πιστεύω πως έχετε γατάκια που χώνονται στην αγκαλιά σας κ είναι τόσο χαδιάρικα. Τα δικα μου κάθονται πολύ λίγο. Και το έχω απωθημένο...Γιούληηηη ΘΕΛΩ να σου κλέψω τον ΜΟΡΦΕΑ και να του κάνω ένεση με τον χαρακτήρα κ την τρυφεράδα της ΚΑΛΥΨΟΥΣ (το πρόσεξες το αρχαίον???) Να μου τους φιλήσεις κ τους δύο ρουφηχτά στα μουστάκια.... (Εγώ τους φίλησα τα μουστάκια τους όταν ήρθα σπίτι σου κρυφά σου χε χε). Πραγματικά εγώ τα κόβω τα νυχάκια τους με έναν απλό δικό μας νυχοκόπτη και στα τρία. Τι κούκλος που είναι ο Ιωνας? Τι χρώμα θα γίνει. Σοκολατί?/ Ποιος τον πήρε???Πανέμορφος Click για ανάπτυξη... Καλημέρα αναστασία..Φυσικά σε θέλουμε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:26 Ο πυρροθριξ: #26.453 30-09-08 11:26 Αρχική Δημοσίευση από staman2: ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!! κι από μένα. Καλέ με θέλετε στην παρέα σας???Για όσο μπορώ βέβαια να μείνω γιατί είμαι στη δουλειά. Βρε παιδιά διαβάζω τα νέα σας κι έχω ξετρελλαθεί με τα βιρμανάκια σας. Δεν το πιστεύω πως έχετε γατάκια που χώνονται στην αγκαλιά σας κ είναι τόσο χαδιάρικα. Τα δικα μου κάθονται πολύ λίγο. Και το έχω απωθημένο...Γιούληηηη ΘΕΛΩ να σου κλέψω τον ΜΟΡΦΕΑ και να του κάνω ένεση με τον χαρακτήρα κ την τρυφεράδα της ΚΑΛΥΨΟΥΣ (το πρόσεξες το αρχαίον???) Να μου τους φιλήσεις κ τους δύο ρουφηχτά στα μουστάκια.... (Εγώ τους φίλησα τα μουστάκια τους όταν ήρθα σπίτι σου κρυφά σου χε χε). Πραγματικά εγώ τα κόβω τα νυχάκια τους με έναν απλό δικό μας νυχοκόπτη και στα τρία. Τι κούκλος που είναι ο Ιωνας? Τι χρώμα θα γίνει. Σοκολατί?/ Ποιος τον πήρε???Πανέμορφος Click για ανάπτυξη... λοιπον ναι!!!τα βιρμανακια ειναι φανταστικα και τελικα δεν προκειται ποτε να παρω αλλη ρατσα!!!! τελικα παρηγγειλα ειδικο νυχοκοπτη,ειπα να μην το διακινδυνευσω να τους σκισω τα νυχια...να'ναι καλα η Αννα απο τη Jollypops cattery που μαζι με το ονυχοδρομιο θα μου στειλει και αυτα(που δεν ειναι υποχρεωμενη ,γιατι δεν τα πουλαει η ιδια,θα παει σε pet shop να μου τα παρει) Ο Ιων ειναι της Βασιας,ειναι chocolate point και ειναι κουκλος το ωντι!!!να κι εγω το αρχαιον.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:27 Ο πυρροθριξ: #26.454 30-09-08 11:27 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ναι εδώ εμάς μας μύριζε διαφορετικός μετά την αναισθησία...Φαντάσου στην Ήλια! Click για ανάπτυξη... ναι ε?δεν το ηξερα αυτο!!! αστην,θα συνηθησει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:28 Η katerina10: #26.455 30-09-08 11:28 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ναι ε?δεν το ηξερα αυτο!!! αστην,θα συνηθησει.. Click για ανάπτυξη... Τίποτα πιστεύω μετά τις στειρώσεις θα ηρεμήσουν κάπως τα παιδιά..Υπομονή πρέπει να κάνω!!Μπορώ άραγες??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:29 Ο πυρροθριξ: #26.456 30-09-08 11:29 Αναστασια,τελικα το τριχωμα του τσιντσιλλα μπερδευται και κομπιαζει,οπως στις περσικες?παντα το ειχα απορια αυτο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:30 Ο πυρροθριξ: #26.457 30-09-08 11:30 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Τίποτα πιστεύω μετά τις στειρώσεις θα ηρεμήσουν κάπως τα παιδιά..Υπομονή πρέπει να κάνω!!Μπορώ άραγες??? Click για ανάπτυξη... μπορεις,μπορεις!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:32 Η katerina10: #26.458 30-09-08 11:32 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: μπορεις,μπορεις!!!!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ βρε Δανάη μου το είχα αναγκη αυτό..ξέρει την συμπαράσταση..!!Να σαι καλά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:36 Ο πυρροθριξ: #26.459 30-09-08 11:36 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ευχαριστώ βρε Δανάη μου το είχα αναγκη αυτό..ξέρει την συμπαράσταση..!!Να σαι καλά!!! Click για ανάπτυξη... βρε εγω δεν ξερω?εγω συμπασχω κιολας!!!εχουμε κλεισει μια εβδομαδα και μια μερα με το μικρο και ο μεγαλος αρνειται πεισματικα να μπει στο σπιτι μου.Καθεται στο διπλανο διαμερισμα με την αδερφη μου..Αλλαααα ο επιμενων νικα!!!δεν θα του περασει,δεν θα του περασει!!! καταλαβες?το μπορεις,μπορεις δεν το λεω μονο σε σενα!το λεω να το ακουω κι εγω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.460 30-09-08 11:36 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Αναστασια,τελικα το τριχωμα του τσιντσιλλα μπερδευται και κομπιαζει,οπως στις περσικες?παντα το ειχα απορια αυτο.. Click για ανάπτυξη... Ξέρω πάντως απ΄την Αναστασία ότι μαδάει ελάχιστα... κι ότι είναι μεταξένια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1321 1322 1323 1324 1325 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1323 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1323 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ε δεν το νομιζω!!! δεν υπαρχει δυνατοτητα να κλεισεις το ενα απο τα 2 καπου?σε αλλο δωματιο εννοω.. Click για ανάπτυξη... Έχω μία τουαλέτα μόνο...Αυτό είναι το θέμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:13 Ο πυρροθριξ: #26.445 30-09-08 11:13 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Γιούλη μου ....ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ???Η αδερφή σου θέλει πάλι βοήθεια ..της την παρέχει η ξαδερφη Δανάη αλλά θέλει και αδερφική καλε! Click για ανάπτυξη... για να μην γραφει μαλλον εχει δουλιτσα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:15 Ο πυρροθριξ: #26.446 30-09-08 11:15 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Έχω μία τουαλέτα μόνο...Αυτό είναι το θέμα! Click για ανάπτυξη... νομιζω αν δεν εχουν αμμο οι γατες κρατιουνται για αρκετες ωρες..ετσι ειχα ακουσει,δεν ξερω αν πραγματι ισχυει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:16 Η katerina10: #26.447 30-09-08 11:16 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: για να μην γραφει μαλλον εχει δουλιτσα.. Click για ανάπτυξη... ΜάλλονΑχ Δανάη μου δεν είμαι καθόλου ψυχραιμη....Είχα πάθει σοκ..Δεν έτρωγα τον είχα αγκαλιά και περιφερόμουν σαν την αδικη καταρα χωρις λόγο στο σπίτι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:18 Η katerina10: #26.448 30-09-08 11:18 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: νομιζω αν δεν εχουν αμμο οι γατες κρατιουνται για αρκετες ωρες..ετσι ειχα ακουσει,δεν ξερω αν πραγματι ισχυει Click για ανάπτυξη... Είπα να μην το ρισκάρω αν και με το κολάρο ο Μάπας δεν θα μπορέσει να μπει μάλλον..Αλλά ούτως ή αλλως πρέπει να συνηθίσουν ο ένας τον άλλο..Δηλαδή να καταλάβει η Ήλια ότι είναι ο μεγάλος της αδερφός!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:18 Η staman2 έγραψε: #26.449 30-09-08 11:18 ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!! κι από μένα. Καλέ με θέλετε στην παρέα σας???Για όσο μπορώ βέβαια να μείνω γιατί είμαι στη δουλειά. Βρε παιδιά διαβάζω τα νέα σας κι έχω ξετρελλαθεί με τα βιρμανάκια σας. Δεν το πιστεύω πως έχετε γατάκια που χώνονται στην αγκαλιά σας κ είναι τόσο χαδιάρικα. Τα δικα μου κάθονται πολύ λίγο. Και το έχω απωθημένο...Γιούληηηη ΘΕΛΩ να σου κλέψω τον ΜΟΡΦΕΑ και να του κάνω ένεση με τον χαρακτήρα κ την τρυφεράδα της ΚΑΛΥΨΟΥΣ (το πρόσεξες το αρχαίον???) Να μου τους φιλήσεις κ τους δύο ρουφηχτά στα μουστάκια.... (Εγώ τους φίλησα τα μουστάκια τους όταν ήρθα σπίτι σου κρυφά σου χε χε). Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι με τον ειδικό νυχοκόπτη !αλλά πολλοί μου έχουν πει και ότι ένας κοινός κάνει καλή δουλειά! Click για ανάπτυξη... Πραγματικά εγώ τα κόβω τα νυχάκια τους με έναν απλό δικό μας νυχοκόπτη και στα τρία. Τι κούκλος που είναι ο Ιωνας? Τι χρώμα θα γίνει. Σοκολατί?/ Ποιος τον πήρε???Πανέμορφος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:19 Ο πυρροθριξ: #26.450 30-09-08 11:19 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Είπα να μην το ρισκάρω αν και με το κολάρο ο Μάπας δεν θα μπορέσει να μπει μάλλον..Αλλά ούτως ή αλλως πρέπει να συνηθίσουν ο ένας τον άλλο..Δηλαδή να καταλάβει η Ήλια ότι είναι ο μεγάλος της αδερφός!!! Click για ανάπτυξη... μα τι εχει γινει τωρα?αλλαξε η μυρωδια του Μαπα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:21 Η katerina10: #26.451 30-09-08 11:21 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: μα τι εχει γινει τωρα?αλλαξε η μυρωδια του Μαπα? Click για ανάπτυξη... Ναι εδώ εμάς μας μύριζε διαφορετικός μετά την αναισθησία...Φαντάσου στην Ήλια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:23 Η katerina10: #26.452 30-09-08 11:23 Αρχική Δημοσίευση από staman2: ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!! κι από μένα. Καλέ με θέλετε στην παρέα σας???Για όσο μπορώ βέβαια να μείνω γιατί είμαι στη δουλειά. Βρε παιδιά διαβάζω τα νέα σας κι έχω ξετρελλαθεί με τα βιρμανάκια σας. Δεν το πιστεύω πως έχετε γατάκια που χώνονται στην αγκαλιά σας κ είναι τόσο χαδιάρικα. Τα δικα μου κάθονται πολύ λίγο. Και το έχω απωθημένο...Γιούληηηη ΘΕΛΩ να σου κλέψω τον ΜΟΡΦΕΑ και να του κάνω ένεση με τον χαρακτήρα κ την τρυφεράδα της ΚΑΛΥΨΟΥΣ (το πρόσεξες το αρχαίον???) Να μου τους φιλήσεις κ τους δύο ρουφηχτά στα μουστάκια.... (Εγώ τους φίλησα τα μουστάκια τους όταν ήρθα σπίτι σου κρυφά σου χε χε). Πραγματικά εγώ τα κόβω τα νυχάκια τους με έναν απλό δικό μας νυχοκόπτη και στα τρία. Τι κούκλος που είναι ο Ιωνας? Τι χρώμα θα γίνει. Σοκολατί?/ Ποιος τον πήρε???Πανέμορφος Click για ανάπτυξη... Καλημέρα αναστασία..Φυσικά σε θέλουμε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:26 Ο πυρροθριξ: #26.453 30-09-08 11:26 Αρχική Δημοσίευση από staman2: ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!! κι από μένα. Καλέ με θέλετε στην παρέα σας???Για όσο μπορώ βέβαια να μείνω γιατί είμαι στη δουλειά. Βρε παιδιά διαβάζω τα νέα σας κι έχω ξετρελλαθεί με τα βιρμανάκια σας. Δεν το πιστεύω πως έχετε γατάκια που χώνονται στην αγκαλιά σας κ είναι τόσο χαδιάρικα. Τα δικα μου κάθονται πολύ λίγο. Και το έχω απωθημένο...Γιούληηηη ΘΕΛΩ να σου κλέψω τον ΜΟΡΦΕΑ και να του κάνω ένεση με τον χαρακτήρα κ την τρυφεράδα της ΚΑΛΥΨΟΥΣ (το πρόσεξες το αρχαίον???) Να μου τους φιλήσεις κ τους δύο ρουφηχτά στα μουστάκια.... (Εγώ τους φίλησα τα μουστάκια τους όταν ήρθα σπίτι σου κρυφά σου χε χε). Πραγματικά εγώ τα κόβω τα νυχάκια τους με έναν απλό δικό μας νυχοκόπτη και στα τρία. Τι κούκλος που είναι ο Ιωνας? Τι χρώμα θα γίνει. Σοκολατί?/ Ποιος τον πήρε???Πανέμορφος Click για ανάπτυξη... λοιπον ναι!!!τα βιρμανακια ειναι φανταστικα και τελικα δεν προκειται ποτε να παρω αλλη ρατσα!!!! τελικα παρηγγειλα ειδικο νυχοκοπτη,ειπα να μην το διακινδυνευσω να τους σκισω τα νυχια...να'ναι καλα η Αννα απο τη Jollypops cattery που μαζι με το ονυχοδρομιο θα μου στειλει και αυτα(που δεν ειναι υποχρεωμενη ,γιατι δεν τα πουλαει η ιδια,θα παει σε pet shop να μου τα παρει) Ο Ιων ειναι της Βασιας,ειναι chocolate point και ειναι κουκλος το ωντι!!!να κι εγω το αρχαιον.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:27 Ο πυρροθριξ: #26.454 30-09-08 11:27 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ναι εδώ εμάς μας μύριζε διαφορετικός μετά την αναισθησία...Φαντάσου στην Ήλια! Click για ανάπτυξη... ναι ε?δεν το ηξερα αυτο!!! αστην,θα συνηθησει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:28 Η katerina10: #26.455 30-09-08 11:28 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ναι ε?δεν το ηξερα αυτο!!! αστην,θα συνηθησει.. Click για ανάπτυξη... Τίποτα πιστεύω μετά τις στειρώσεις θα ηρεμήσουν κάπως τα παιδιά..Υπομονή πρέπει να κάνω!!Μπορώ άραγες??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:29 Ο πυρροθριξ: #26.456 30-09-08 11:29 Αναστασια,τελικα το τριχωμα του τσιντσιλλα μπερδευται και κομπιαζει,οπως στις περσικες?παντα το ειχα απορια αυτο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:30 Ο πυρροθριξ: #26.457 30-09-08 11:30 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Τίποτα πιστεύω μετά τις στειρώσεις θα ηρεμήσουν κάπως τα παιδιά..Υπομονή πρέπει να κάνω!!Μπορώ άραγες??? Click για ανάπτυξη... μπορεις,μπορεις!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:32 Η katerina10: #26.458 30-09-08 11:32 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: μπορεις,μπορεις!!!!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ βρε Δανάη μου το είχα αναγκη αυτό..ξέρει την συμπαράσταση..!!Να σαι καλά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:36 Ο πυρροθριξ: #26.459 30-09-08 11:36 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ευχαριστώ βρε Δανάη μου το είχα αναγκη αυτό..ξέρει την συμπαράσταση..!!Να σαι καλά!!! Click για ανάπτυξη... βρε εγω δεν ξερω?εγω συμπασχω κιολας!!!εχουμε κλεισει μια εβδομαδα και μια μερα με το μικρο και ο μεγαλος αρνειται πεισματικα να μπει στο σπιτι μου.Καθεται στο διπλανο διαμερισμα με την αδερφη μου..Αλλαααα ο επιμενων νικα!!!δεν θα του περασει,δεν θα του περασει!!! καταλαβες?το μπορεις,μπορεις δεν το λεω μονο σε σενα!το λεω να το ακουω κι εγω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.460 30-09-08 11:36 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Αναστασια,τελικα το τριχωμα του τσιντσιλλα μπερδευται και κομπιαζει,οπως στις περσικες?παντα το ειχα απορια αυτο.. Click για ανάπτυξη... Ξέρω πάντως απ΄την Αναστασία ότι μαδάει ελάχιστα... κι ότι είναι μεταξένια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1321 1322 1323 1324 1325 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1323 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1323 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Γιούλη μου ....ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ???Η αδερφή σου θέλει πάλι βοήθεια ..της την παρέχει η ξαδερφη Δανάη αλλά θέλει και αδερφική καλε! Click για ανάπτυξη... για να μην γραφει μαλλον εχει δουλιτσα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:15 Ο πυρροθριξ: #26.446 30-09-08 11:15 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Έχω μία τουαλέτα μόνο...Αυτό είναι το θέμα! Click για ανάπτυξη... νομιζω αν δεν εχουν αμμο οι γατες κρατιουνται για αρκετες ωρες..ετσι ειχα ακουσει,δεν ξερω αν πραγματι ισχυει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:16 Η katerina10: #26.447 30-09-08 11:16 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: για να μην γραφει μαλλον εχει δουλιτσα.. Click για ανάπτυξη... ΜάλλονΑχ Δανάη μου δεν είμαι καθόλου ψυχραιμη....Είχα πάθει σοκ..Δεν έτρωγα τον είχα αγκαλιά και περιφερόμουν σαν την αδικη καταρα χωρις λόγο στο σπίτι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:18 Η katerina10: #26.448 30-09-08 11:18 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: νομιζω αν δεν εχουν αμμο οι γατες κρατιουνται για αρκετες ωρες..ετσι ειχα ακουσει,δεν ξερω αν πραγματι ισχυει Click για ανάπτυξη... Είπα να μην το ρισκάρω αν και με το κολάρο ο Μάπας δεν θα μπορέσει να μπει μάλλον..Αλλά ούτως ή αλλως πρέπει να συνηθίσουν ο ένας τον άλλο..Δηλαδή να καταλάβει η Ήλια ότι είναι ο μεγάλος της αδερφός!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:18 Η staman2 έγραψε: #26.449 30-09-08 11:18 ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!! κι από μένα. Καλέ με θέλετε στην παρέα σας???Για όσο μπορώ βέβαια να μείνω γιατί είμαι στη δουλειά. Βρε παιδιά διαβάζω τα νέα σας κι έχω ξετρελλαθεί με τα βιρμανάκια σας. Δεν το πιστεύω πως έχετε γατάκια που χώνονται στην αγκαλιά σας κ είναι τόσο χαδιάρικα. Τα δικα μου κάθονται πολύ λίγο. Και το έχω απωθημένο...Γιούληηηη ΘΕΛΩ να σου κλέψω τον ΜΟΡΦΕΑ και να του κάνω ένεση με τον χαρακτήρα κ την τρυφεράδα της ΚΑΛΥΨΟΥΣ (το πρόσεξες το αρχαίον???) Να μου τους φιλήσεις κ τους δύο ρουφηχτά στα μουστάκια.... (Εγώ τους φίλησα τα μουστάκια τους όταν ήρθα σπίτι σου κρυφά σου χε χε). Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι με τον ειδικό νυχοκόπτη !αλλά πολλοί μου έχουν πει και ότι ένας κοινός κάνει καλή δουλειά! Click για ανάπτυξη... Πραγματικά εγώ τα κόβω τα νυχάκια τους με έναν απλό δικό μας νυχοκόπτη και στα τρία. Τι κούκλος που είναι ο Ιωνας? Τι χρώμα θα γίνει. Σοκολατί?/ Ποιος τον πήρε???Πανέμορφος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:19 Ο πυρροθριξ: #26.450 30-09-08 11:19 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Είπα να μην το ρισκάρω αν και με το κολάρο ο Μάπας δεν θα μπορέσει να μπει μάλλον..Αλλά ούτως ή αλλως πρέπει να συνηθίσουν ο ένας τον άλλο..Δηλαδή να καταλάβει η Ήλια ότι είναι ο μεγάλος της αδερφός!!! Click για ανάπτυξη... μα τι εχει γινει τωρα?αλλαξε η μυρωδια του Μαπα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:21 Η katerina10: #26.451 30-09-08 11:21 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: μα τι εχει γινει τωρα?αλλαξε η μυρωδια του Μαπα? Click για ανάπτυξη... Ναι εδώ εμάς μας μύριζε διαφορετικός μετά την αναισθησία...Φαντάσου στην Ήλια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:23 Η katerina10: #26.452 30-09-08 11:23 Αρχική Δημοσίευση από staman2: ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!! κι από μένα. Καλέ με θέλετε στην παρέα σας???Για όσο μπορώ βέβαια να μείνω γιατί είμαι στη δουλειά. Βρε παιδιά διαβάζω τα νέα σας κι έχω ξετρελλαθεί με τα βιρμανάκια σας. Δεν το πιστεύω πως έχετε γατάκια που χώνονται στην αγκαλιά σας κ είναι τόσο χαδιάρικα. Τα δικα μου κάθονται πολύ λίγο. Και το έχω απωθημένο...Γιούληηηη ΘΕΛΩ να σου κλέψω τον ΜΟΡΦΕΑ και να του κάνω ένεση με τον χαρακτήρα κ την τρυφεράδα της ΚΑΛΥΨΟΥΣ (το πρόσεξες το αρχαίον???) Να μου τους φιλήσεις κ τους δύο ρουφηχτά στα μουστάκια.... (Εγώ τους φίλησα τα μουστάκια τους όταν ήρθα σπίτι σου κρυφά σου χε χε). Πραγματικά εγώ τα κόβω τα νυχάκια τους με έναν απλό δικό μας νυχοκόπτη και στα τρία. Τι κούκλος που είναι ο Ιωνας? Τι χρώμα θα γίνει. Σοκολατί?/ Ποιος τον πήρε???Πανέμορφος Click για ανάπτυξη... Καλημέρα αναστασία..Φυσικά σε θέλουμε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:26 Ο πυρροθριξ: #26.453 30-09-08 11:26 Αρχική Δημοσίευση από staman2: ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!! κι από μένα. Καλέ με θέλετε στην παρέα σας???Για όσο μπορώ βέβαια να μείνω γιατί είμαι στη δουλειά. Βρε παιδιά διαβάζω τα νέα σας κι έχω ξετρελλαθεί με τα βιρμανάκια σας. Δεν το πιστεύω πως έχετε γατάκια που χώνονται στην αγκαλιά σας κ είναι τόσο χαδιάρικα. Τα δικα μου κάθονται πολύ λίγο. Και το έχω απωθημένο...Γιούληηηη ΘΕΛΩ να σου κλέψω τον ΜΟΡΦΕΑ και να του κάνω ένεση με τον χαρακτήρα κ την τρυφεράδα της ΚΑΛΥΨΟΥΣ (το πρόσεξες το αρχαίον???) Να μου τους φιλήσεις κ τους δύο ρουφηχτά στα μουστάκια.... (Εγώ τους φίλησα τα μουστάκια τους όταν ήρθα σπίτι σου κρυφά σου χε χε). Πραγματικά εγώ τα κόβω τα νυχάκια τους με έναν απλό δικό μας νυχοκόπτη και στα τρία. Τι κούκλος που είναι ο Ιωνας? Τι χρώμα θα γίνει. Σοκολατί?/ Ποιος τον πήρε???Πανέμορφος Click για ανάπτυξη... λοιπον ναι!!!τα βιρμανακια ειναι φανταστικα και τελικα δεν προκειται ποτε να παρω αλλη ρατσα!!!! τελικα παρηγγειλα ειδικο νυχοκοπτη,ειπα να μην το διακινδυνευσω να τους σκισω τα νυχια...να'ναι καλα η Αννα απο τη Jollypops cattery που μαζι με το ονυχοδρομιο θα μου στειλει και αυτα(που δεν ειναι υποχρεωμενη ,γιατι δεν τα πουλαει η ιδια,θα παει σε pet shop να μου τα παρει) Ο Ιων ειναι της Βασιας,ειναι chocolate point και ειναι κουκλος το ωντι!!!να κι εγω το αρχαιον.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:27 Ο πυρροθριξ: #26.454 30-09-08 11:27 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ναι εδώ εμάς μας μύριζε διαφορετικός μετά την αναισθησία...Φαντάσου στην Ήλια! Click για ανάπτυξη... ναι ε?δεν το ηξερα αυτο!!! αστην,θα συνηθησει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:28 Η katerina10: #26.455 30-09-08 11:28 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ναι ε?δεν το ηξερα αυτο!!! αστην,θα συνηθησει.. Click για ανάπτυξη... Τίποτα πιστεύω μετά τις στειρώσεις θα ηρεμήσουν κάπως τα παιδιά..Υπομονή πρέπει να κάνω!!Μπορώ άραγες??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:29 Ο πυρροθριξ: #26.456 30-09-08 11:29 Αναστασια,τελικα το τριχωμα του τσιντσιλλα μπερδευται και κομπιαζει,οπως στις περσικες?παντα το ειχα απορια αυτο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:30 Ο πυρροθριξ: #26.457 30-09-08 11:30 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Τίποτα πιστεύω μετά τις στειρώσεις θα ηρεμήσουν κάπως τα παιδιά..Υπομονή πρέπει να κάνω!!Μπορώ άραγες??? Click για ανάπτυξη... μπορεις,μπορεις!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:32 Η katerina10: #26.458 30-09-08 11:32 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: μπορεις,μπορεις!!!!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ βρε Δανάη μου το είχα αναγκη αυτό..ξέρει την συμπαράσταση..!!Να σαι καλά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:36 Ο πυρροθριξ: #26.459 30-09-08 11:36 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ευχαριστώ βρε Δανάη μου το είχα αναγκη αυτό..ξέρει την συμπαράσταση..!!Να σαι καλά!!! Click για ανάπτυξη... βρε εγω δεν ξερω?εγω συμπασχω κιολας!!!εχουμε κλεισει μια εβδομαδα και μια μερα με το μικρο και ο μεγαλος αρνειται πεισματικα να μπει στο σπιτι μου.Καθεται στο διπλανο διαμερισμα με την αδερφη μου..Αλλαααα ο επιμενων νικα!!!δεν θα του περασει,δεν θα του περασει!!! καταλαβες?το μπορεις,μπορεις δεν το λεω μονο σε σενα!το λεω να το ακουω κι εγω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.460 30-09-08 11:36 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Αναστασια,τελικα το τριχωμα του τσιντσιλλα μπερδευται και κομπιαζει,οπως στις περσικες?παντα το ειχα απορια αυτο.. Click για ανάπτυξη... Ξέρω πάντως απ΄την Αναστασία ότι μαδάει ελάχιστα... κι ότι είναι μεταξένια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1321 1322 1323 1324 1325 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1323 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1323 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Έχω μία τουαλέτα μόνο...Αυτό είναι το θέμα! Click για ανάπτυξη... νομιζω αν δεν εχουν αμμο οι γατες κρατιουνται για αρκετες ωρες..ετσι ειχα ακουσει,δεν ξερω αν πραγματι ισχυει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:16 Η katerina10: #26.447 30-09-08 11:16 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: για να μην γραφει μαλλον εχει δουλιτσα.. Click για ανάπτυξη... ΜάλλονΑχ Δανάη μου δεν είμαι καθόλου ψυχραιμη....Είχα πάθει σοκ..Δεν έτρωγα τον είχα αγκαλιά και περιφερόμουν σαν την αδικη καταρα χωρις λόγο στο σπίτι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:18 Η katerina10: #26.448 30-09-08 11:18 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: νομιζω αν δεν εχουν αμμο οι γατες κρατιουνται για αρκετες ωρες..ετσι ειχα ακουσει,δεν ξερω αν πραγματι ισχυει Click για ανάπτυξη... Είπα να μην το ρισκάρω αν και με το κολάρο ο Μάπας δεν θα μπορέσει να μπει μάλλον..Αλλά ούτως ή αλλως πρέπει να συνηθίσουν ο ένας τον άλλο..Δηλαδή να καταλάβει η Ήλια ότι είναι ο μεγάλος της αδερφός!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:18 Η staman2 έγραψε: #26.449 30-09-08 11:18 ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!! κι από μένα. Καλέ με θέλετε στην παρέα σας???Για όσο μπορώ βέβαια να μείνω γιατί είμαι στη δουλειά. Βρε παιδιά διαβάζω τα νέα σας κι έχω ξετρελλαθεί με τα βιρμανάκια σας. Δεν το πιστεύω πως έχετε γατάκια που χώνονται στην αγκαλιά σας κ είναι τόσο χαδιάρικα. Τα δικα μου κάθονται πολύ λίγο. Και το έχω απωθημένο...Γιούληηηη ΘΕΛΩ να σου κλέψω τον ΜΟΡΦΕΑ και να του κάνω ένεση με τον χαρακτήρα κ την τρυφεράδα της ΚΑΛΥΨΟΥΣ (το πρόσεξες το αρχαίον???) Να μου τους φιλήσεις κ τους δύο ρουφηχτά στα μουστάκια.... (Εγώ τους φίλησα τα μουστάκια τους όταν ήρθα σπίτι σου κρυφά σου χε χε). Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι με τον ειδικό νυχοκόπτη !αλλά πολλοί μου έχουν πει και ότι ένας κοινός κάνει καλή δουλειά! Click για ανάπτυξη... Πραγματικά εγώ τα κόβω τα νυχάκια τους με έναν απλό δικό μας νυχοκόπτη και στα τρία. Τι κούκλος που είναι ο Ιωνας? Τι χρώμα θα γίνει. Σοκολατί?/ Ποιος τον πήρε???Πανέμορφος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:19 Ο πυρροθριξ: #26.450 30-09-08 11:19 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Είπα να μην το ρισκάρω αν και με το κολάρο ο Μάπας δεν θα μπορέσει να μπει μάλλον..Αλλά ούτως ή αλλως πρέπει να συνηθίσουν ο ένας τον άλλο..Δηλαδή να καταλάβει η Ήλια ότι είναι ο μεγάλος της αδερφός!!! Click για ανάπτυξη... μα τι εχει γινει τωρα?αλλαξε η μυρωδια του Μαπα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:21 Η katerina10: #26.451 30-09-08 11:21 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: μα τι εχει γινει τωρα?αλλαξε η μυρωδια του Μαπα? Click για ανάπτυξη... Ναι εδώ εμάς μας μύριζε διαφορετικός μετά την αναισθησία...Φαντάσου στην Ήλια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:23 Η katerina10: #26.452 30-09-08 11:23 Αρχική Δημοσίευση από staman2: ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!! κι από μένα. Καλέ με θέλετε στην παρέα σας???Για όσο μπορώ βέβαια να μείνω γιατί είμαι στη δουλειά. Βρε παιδιά διαβάζω τα νέα σας κι έχω ξετρελλαθεί με τα βιρμανάκια σας. Δεν το πιστεύω πως έχετε γατάκια που χώνονται στην αγκαλιά σας κ είναι τόσο χαδιάρικα. Τα δικα μου κάθονται πολύ λίγο. Και το έχω απωθημένο...Γιούληηηη ΘΕΛΩ να σου κλέψω τον ΜΟΡΦΕΑ και να του κάνω ένεση με τον χαρακτήρα κ την τρυφεράδα της ΚΑΛΥΨΟΥΣ (το πρόσεξες το αρχαίον???) Να μου τους φιλήσεις κ τους δύο ρουφηχτά στα μουστάκια.... (Εγώ τους φίλησα τα μουστάκια τους όταν ήρθα σπίτι σου κρυφά σου χε χε). Πραγματικά εγώ τα κόβω τα νυχάκια τους με έναν απλό δικό μας νυχοκόπτη και στα τρία. Τι κούκλος που είναι ο Ιωνας? Τι χρώμα θα γίνει. Σοκολατί?/ Ποιος τον πήρε???Πανέμορφος Click για ανάπτυξη... Καλημέρα αναστασία..Φυσικά σε θέλουμε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:26 Ο πυρροθριξ: #26.453 30-09-08 11:26 Αρχική Δημοσίευση από staman2: ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!! κι από μένα. Καλέ με θέλετε στην παρέα σας???Για όσο μπορώ βέβαια να μείνω γιατί είμαι στη δουλειά. Βρε παιδιά διαβάζω τα νέα σας κι έχω ξετρελλαθεί με τα βιρμανάκια σας. Δεν το πιστεύω πως έχετε γατάκια που χώνονται στην αγκαλιά σας κ είναι τόσο χαδιάρικα. Τα δικα μου κάθονται πολύ λίγο. Και το έχω απωθημένο...Γιούληηηη ΘΕΛΩ να σου κλέψω τον ΜΟΡΦΕΑ και να του κάνω ένεση με τον χαρακτήρα κ την τρυφεράδα της ΚΑΛΥΨΟΥΣ (το πρόσεξες το αρχαίον???) Να μου τους φιλήσεις κ τους δύο ρουφηχτά στα μουστάκια.... (Εγώ τους φίλησα τα μουστάκια τους όταν ήρθα σπίτι σου κρυφά σου χε χε). Πραγματικά εγώ τα κόβω τα νυχάκια τους με έναν απλό δικό μας νυχοκόπτη και στα τρία. Τι κούκλος που είναι ο Ιωνας? Τι χρώμα θα γίνει. Σοκολατί?/ Ποιος τον πήρε???Πανέμορφος Click για ανάπτυξη... λοιπον ναι!!!τα βιρμανακια ειναι φανταστικα και τελικα δεν προκειται ποτε να παρω αλλη ρατσα!!!! τελικα παρηγγειλα ειδικο νυχοκοπτη,ειπα να μην το διακινδυνευσω να τους σκισω τα νυχια...να'ναι καλα η Αννα απο τη Jollypops cattery που μαζι με το ονυχοδρομιο θα μου στειλει και αυτα(που δεν ειναι υποχρεωμενη ,γιατι δεν τα πουλαει η ιδια,θα παει σε pet shop να μου τα παρει) Ο Ιων ειναι της Βασιας,ειναι chocolate point και ειναι κουκλος το ωντι!!!να κι εγω το αρχαιον.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:27 Ο πυρροθριξ: #26.454 30-09-08 11:27 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ναι εδώ εμάς μας μύριζε διαφορετικός μετά την αναισθησία...Φαντάσου στην Ήλια! Click για ανάπτυξη... ναι ε?δεν το ηξερα αυτο!!! αστην,θα συνηθησει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:28 Η katerina10: #26.455 30-09-08 11:28 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ναι ε?δεν το ηξερα αυτο!!! αστην,θα συνηθησει.. Click για ανάπτυξη... Τίποτα πιστεύω μετά τις στειρώσεις θα ηρεμήσουν κάπως τα παιδιά..Υπομονή πρέπει να κάνω!!Μπορώ άραγες??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:29 Ο πυρροθριξ: #26.456 30-09-08 11:29 Αναστασια,τελικα το τριχωμα του τσιντσιλλα μπερδευται και κομπιαζει,οπως στις περσικες?παντα το ειχα απορια αυτο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:30 Ο πυρροθριξ: #26.457 30-09-08 11:30 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Τίποτα πιστεύω μετά τις στειρώσεις θα ηρεμήσουν κάπως τα παιδιά..Υπομονή πρέπει να κάνω!!Μπορώ άραγες??? Click για ανάπτυξη... μπορεις,μπορεις!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:32 Η katerina10: #26.458 30-09-08 11:32 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: μπορεις,μπορεις!!!!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ βρε Δανάη μου το είχα αναγκη αυτό..ξέρει την συμπαράσταση..!!Να σαι καλά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:36 Ο πυρροθριξ: #26.459 30-09-08 11:36 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ευχαριστώ βρε Δανάη μου το είχα αναγκη αυτό..ξέρει την συμπαράσταση..!!Να σαι καλά!!! Click για ανάπτυξη... βρε εγω δεν ξερω?εγω συμπασχω κιολας!!!εχουμε κλεισει μια εβδομαδα και μια μερα με το μικρο και ο μεγαλος αρνειται πεισματικα να μπει στο σπιτι μου.Καθεται στο διπλανο διαμερισμα με την αδερφη μου..Αλλαααα ο επιμενων νικα!!!δεν θα του περασει,δεν θα του περασει!!! καταλαβες?το μπορεις,μπορεις δεν το λεω μονο σε σενα!το λεω να το ακουω κι εγω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.460 30-09-08 11:36 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Αναστασια,τελικα το τριχωμα του τσιντσιλλα μπερδευται και κομπιαζει,οπως στις περσικες?παντα το ειχα απορια αυτο.. Click για ανάπτυξη... Ξέρω πάντως απ΄την Αναστασία ότι μαδάει ελάχιστα... κι ότι είναι μεταξένια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1321 1322 1323 1324 1325 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1323 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1323 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: για να μην γραφει μαλλον εχει δουλιτσα.. Click για ανάπτυξη... ΜάλλονΑχ Δανάη μου δεν είμαι καθόλου ψυχραιμη....Είχα πάθει σοκ..Δεν έτρωγα τον είχα αγκαλιά και περιφερόμουν σαν την αδικη καταρα χωρις λόγο στο σπίτι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:18 Η katerina10: #26.448 30-09-08 11:18 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: νομιζω αν δεν εχουν αμμο οι γατες κρατιουνται για αρκετες ωρες..ετσι ειχα ακουσει,δεν ξερω αν πραγματι ισχυει Click για ανάπτυξη... Είπα να μην το ρισκάρω αν και με το κολάρο ο Μάπας δεν θα μπορέσει να μπει μάλλον..Αλλά ούτως ή αλλως πρέπει να συνηθίσουν ο ένας τον άλλο..Δηλαδή να καταλάβει η Ήλια ότι είναι ο μεγάλος της αδερφός!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:18 Η staman2 έγραψε: #26.449 30-09-08 11:18 ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!! κι από μένα. Καλέ με θέλετε στην παρέα σας???Για όσο μπορώ βέβαια να μείνω γιατί είμαι στη δουλειά. Βρε παιδιά διαβάζω τα νέα σας κι έχω ξετρελλαθεί με τα βιρμανάκια σας. Δεν το πιστεύω πως έχετε γατάκια που χώνονται στην αγκαλιά σας κ είναι τόσο χαδιάρικα. Τα δικα μου κάθονται πολύ λίγο. Και το έχω απωθημένο...Γιούληηηη ΘΕΛΩ να σου κλέψω τον ΜΟΡΦΕΑ και να του κάνω ένεση με τον χαρακτήρα κ την τρυφεράδα της ΚΑΛΥΨΟΥΣ (το πρόσεξες το αρχαίον???) Να μου τους φιλήσεις κ τους δύο ρουφηχτά στα μουστάκια.... (Εγώ τους φίλησα τα μουστάκια τους όταν ήρθα σπίτι σου κρυφά σου χε χε). Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι με τον ειδικό νυχοκόπτη !αλλά πολλοί μου έχουν πει και ότι ένας κοινός κάνει καλή δουλειά! Click για ανάπτυξη... Πραγματικά εγώ τα κόβω τα νυχάκια τους με έναν απλό δικό μας νυχοκόπτη και στα τρία. Τι κούκλος που είναι ο Ιωνας? Τι χρώμα θα γίνει. Σοκολατί?/ Ποιος τον πήρε???Πανέμορφος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:19 Ο πυρροθριξ: #26.450 30-09-08 11:19 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Είπα να μην το ρισκάρω αν και με το κολάρο ο Μάπας δεν θα μπορέσει να μπει μάλλον..Αλλά ούτως ή αλλως πρέπει να συνηθίσουν ο ένας τον άλλο..Δηλαδή να καταλάβει η Ήλια ότι είναι ο μεγάλος της αδερφός!!! Click για ανάπτυξη... μα τι εχει γινει τωρα?αλλαξε η μυρωδια του Μαπα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:21 Η katerina10: #26.451 30-09-08 11:21 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: μα τι εχει γινει τωρα?αλλαξε η μυρωδια του Μαπα? Click για ανάπτυξη... Ναι εδώ εμάς μας μύριζε διαφορετικός μετά την αναισθησία...Φαντάσου στην Ήλια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:23 Η katerina10: #26.452 30-09-08 11:23 Αρχική Δημοσίευση από staman2: ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!! κι από μένα. Καλέ με θέλετε στην παρέα σας???Για όσο μπορώ βέβαια να μείνω γιατί είμαι στη δουλειά. Βρε παιδιά διαβάζω τα νέα σας κι έχω ξετρελλαθεί με τα βιρμανάκια σας. Δεν το πιστεύω πως έχετε γατάκια που χώνονται στην αγκαλιά σας κ είναι τόσο χαδιάρικα. Τα δικα μου κάθονται πολύ λίγο. Και το έχω απωθημένο...Γιούληηηη ΘΕΛΩ να σου κλέψω τον ΜΟΡΦΕΑ και να του κάνω ένεση με τον χαρακτήρα κ την τρυφεράδα της ΚΑΛΥΨΟΥΣ (το πρόσεξες το αρχαίον???) Να μου τους φιλήσεις κ τους δύο ρουφηχτά στα μουστάκια.... (Εγώ τους φίλησα τα μουστάκια τους όταν ήρθα σπίτι σου κρυφά σου χε χε). Πραγματικά εγώ τα κόβω τα νυχάκια τους με έναν απλό δικό μας νυχοκόπτη και στα τρία. Τι κούκλος που είναι ο Ιωνας? Τι χρώμα θα γίνει. Σοκολατί?/ Ποιος τον πήρε???Πανέμορφος Click για ανάπτυξη... Καλημέρα αναστασία..Φυσικά σε θέλουμε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:26 Ο πυρροθριξ: #26.453 30-09-08 11:26 Αρχική Δημοσίευση από staman2: ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!! κι από μένα. Καλέ με θέλετε στην παρέα σας???Για όσο μπορώ βέβαια να μείνω γιατί είμαι στη δουλειά. Βρε παιδιά διαβάζω τα νέα σας κι έχω ξετρελλαθεί με τα βιρμανάκια σας. Δεν το πιστεύω πως έχετε γατάκια που χώνονται στην αγκαλιά σας κ είναι τόσο χαδιάρικα. Τα δικα μου κάθονται πολύ λίγο. Και το έχω απωθημένο...Γιούληηηη ΘΕΛΩ να σου κλέψω τον ΜΟΡΦΕΑ και να του κάνω ένεση με τον χαρακτήρα κ την τρυφεράδα της ΚΑΛΥΨΟΥΣ (το πρόσεξες το αρχαίον???) Να μου τους φιλήσεις κ τους δύο ρουφηχτά στα μουστάκια.... (Εγώ τους φίλησα τα μουστάκια τους όταν ήρθα σπίτι σου κρυφά σου χε χε). Πραγματικά εγώ τα κόβω τα νυχάκια τους με έναν απλό δικό μας νυχοκόπτη και στα τρία. Τι κούκλος που είναι ο Ιωνας? Τι χρώμα θα γίνει. Σοκολατί?/ Ποιος τον πήρε???Πανέμορφος Click για ανάπτυξη... λοιπον ναι!!!τα βιρμανακια ειναι φανταστικα και τελικα δεν προκειται ποτε να παρω αλλη ρατσα!!!! τελικα παρηγγειλα ειδικο νυχοκοπτη,ειπα να μην το διακινδυνευσω να τους σκισω τα νυχια...να'ναι καλα η Αννα απο τη Jollypops cattery που μαζι με το ονυχοδρομιο θα μου στειλει και αυτα(που δεν ειναι υποχρεωμενη ,γιατι δεν τα πουλαει η ιδια,θα παει σε pet shop να μου τα παρει) Ο Ιων ειναι της Βασιας,ειναι chocolate point και ειναι κουκλος το ωντι!!!να κι εγω το αρχαιον.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:27 Ο πυρροθριξ: #26.454 30-09-08 11:27 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ναι εδώ εμάς μας μύριζε διαφορετικός μετά την αναισθησία...Φαντάσου στην Ήλια! Click για ανάπτυξη... ναι ε?δεν το ηξερα αυτο!!! αστην,θα συνηθησει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:28 Η katerina10: #26.455 30-09-08 11:28 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ναι ε?δεν το ηξερα αυτο!!! αστην,θα συνηθησει.. Click για ανάπτυξη... Τίποτα πιστεύω μετά τις στειρώσεις θα ηρεμήσουν κάπως τα παιδιά..Υπομονή πρέπει να κάνω!!Μπορώ άραγες??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:29 Ο πυρροθριξ: #26.456 30-09-08 11:29 Αναστασια,τελικα το τριχωμα του τσιντσιλλα μπερδευται και κομπιαζει,οπως στις περσικες?παντα το ειχα απορια αυτο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:30 Ο πυρροθριξ: #26.457 30-09-08 11:30 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Τίποτα πιστεύω μετά τις στειρώσεις θα ηρεμήσουν κάπως τα παιδιά..Υπομονή πρέπει να κάνω!!Μπορώ άραγες??? Click για ανάπτυξη... μπορεις,μπορεις!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:32 Η katerina10: #26.458 30-09-08 11:32 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: μπορεις,μπορεις!!!!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ βρε Δανάη μου το είχα αναγκη αυτό..ξέρει την συμπαράσταση..!!Να σαι καλά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:36 Ο πυρροθριξ: #26.459 30-09-08 11:36 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ευχαριστώ βρε Δανάη μου το είχα αναγκη αυτό..ξέρει την συμπαράσταση..!!Να σαι καλά!!! Click για ανάπτυξη... βρε εγω δεν ξερω?εγω συμπασχω κιολας!!!εχουμε κλεισει μια εβδομαδα και μια μερα με το μικρο και ο μεγαλος αρνειται πεισματικα να μπει στο σπιτι μου.Καθεται στο διπλανο διαμερισμα με την αδερφη μου..Αλλαααα ο επιμενων νικα!!!δεν θα του περασει,δεν θα του περασει!!! καταλαβες?το μπορεις,μπορεις δεν το λεω μονο σε σενα!το λεω να το ακουω κι εγω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.460 30-09-08 11:36 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Αναστασια,τελικα το τριχωμα του τσιντσιλλα μπερδευται και κομπιαζει,οπως στις περσικες?παντα το ειχα απορια αυτο.. Click για ανάπτυξη... Ξέρω πάντως απ΄την Αναστασία ότι μαδάει ελάχιστα... κι ότι είναι μεταξένια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1321 1322 1323 1324 1325 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1323 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1323 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: νομιζω αν δεν εχουν αμμο οι γατες κρατιουνται για αρκετες ωρες..ετσι ειχα ακουσει,δεν ξερω αν πραγματι ισχυει Click για ανάπτυξη... Είπα να μην το ρισκάρω αν και με το κολάρο ο Μάπας δεν θα μπορέσει να μπει μάλλον..Αλλά ούτως ή αλλως πρέπει να συνηθίσουν ο ένας τον άλλο..Δηλαδή να καταλάβει η Ήλια ότι είναι ο μεγάλος της αδερφός!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:18 Η staman2 έγραψε: #26.449 30-09-08 11:18 ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!! κι από μένα. Καλέ με θέλετε στην παρέα σας???Για όσο μπορώ βέβαια να μείνω γιατί είμαι στη δουλειά. Βρε παιδιά διαβάζω τα νέα σας κι έχω ξετρελλαθεί με τα βιρμανάκια σας. Δεν το πιστεύω πως έχετε γατάκια που χώνονται στην αγκαλιά σας κ είναι τόσο χαδιάρικα. Τα δικα μου κάθονται πολύ λίγο. Και το έχω απωθημένο...Γιούληηηη ΘΕΛΩ να σου κλέψω τον ΜΟΡΦΕΑ και να του κάνω ένεση με τον χαρακτήρα κ την τρυφεράδα της ΚΑΛΥΨΟΥΣ (το πρόσεξες το αρχαίον???) Να μου τους φιλήσεις κ τους δύο ρουφηχτά στα μουστάκια.... (Εγώ τους φίλησα τα μουστάκια τους όταν ήρθα σπίτι σου κρυφά σου χε χε). Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι με τον ειδικό νυχοκόπτη !αλλά πολλοί μου έχουν πει και ότι ένας κοινός κάνει καλή δουλειά! Click για ανάπτυξη... Πραγματικά εγώ τα κόβω τα νυχάκια τους με έναν απλό δικό μας νυχοκόπτη και στα τρία. Τι κούκλος που είναι ο Ιωνας? Τι χρώμα θα γίνει. Σοκολατί?/ Ποιος τον πήρε???Πανέμορφος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:19 Ο πυρροθριξ: #26.450 30-09-08 11:19 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Είπα να μην το ρισκάρω αν και με το κολάρο ο Μάπας δεν θα μπορέσει να μπει μάλλον..Αλλά ούτως ή αλλως πρέπει να συνηθίσουν ο ένας τον άλλο..Δηλαδή να καταλάβει η Ήλια ότι είναι ο μεγάλος της αδερφός!!! Click για ανάπτυξη... μα τι εχει γινει τωρα?αλλαξε η μυρωδια του Μαπα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:21 Η katerina10: #26.451 30-09-08 11:21 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: μα τι εχει γινει τωρα?αλλαξε η μυρωδια του Μαπα? Click για ανάπτυξη... Ναι εδώ εμάς μας μύριζε διαφορετικός μετά την αναισθησία...Φαντάσου στην Ήλια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:23 Η katerina10: #26.452 30-09-08 11:23 Αρχική Δημοσίευση από staman2: ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!! κι από μένα. Καλέ με θέλετε στην παρέα σας???Για όσο μπορώ βέβαια να μείνω γιατί είμαι στη δουλειά. Βρε παιδιά διαβάζω τα νέα σας κι έχω ξετρελλαθεί με τα βιρμανάκια σας. Δεν το πιστεύω πως έχετε γατάκια που χώνονται στην αγκαλιά σας κ είναι τόσο χαδιάρικα. Τα δικα μου κάθονται πολύ λίγο. Και το έχω απωθημένο...Γιούληηηη ΘΕΛΩ να σου κλέψω τον ΜΟΡΦΕΑ και να του κάνω ένεση με τον χαρακτήρα κ την τρυφεράδα της ΚΑΛΥΨΟΥΣ (το πρόσεξες το αρχαίον???) Να μου τους φιλήσεις κ τους δύο ρουφηχτά στα μουστάκια.... (Εγώ τους φίλησα τα μουστάκια τους όταν ήρθα σπίτι σου κρυφά σου χε χε). Πραγματικά εγώ τα κόβω τα νυχάκια τους με έναν απλό δικό μας νυχοκόπτη και στα τρία. Τι κούκλος που είναι ο Ιωνας? Τι χρώμα θα γίνει. Σοκολατί?/ Ποιος τον πήρε???Πανέμορφος Click για ανάπτυξη... Καλημέρα αναστασία..Φυσικά σε θέλουμε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:26 Ο πυρροθριξ: #26.453 30-09-08 11:26 Αρχική Δημοσίευση από staman2: ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!! κι από μένα. Καλέ με θέλετε στην παρέα σας???Για όσο μπορώ βέβαια να μείνω γιατί είμαι στη δουλειά. Βρε παιδιά διαβάζω τα νέα σας κι έχω ξετρελλαθεί με τα βιρμανάκια σας. Δεν το πιστεύω πως έχετε γατάκια που χώνονται στην αγκαλιά σας κ είναι τόσο χαδιάρικα. Τα δικα μου κάθονται πολύ λίγο. Και το έχω απωθημένο...Γιούληηηη ΘΕΛΩ να σου κλέψω τον ΜΟΡΦΕΑ και να του κάνω ένεση με τον χαρακτήρα κ την τρυφεράδα της ΚΑΛΥΨΟΥΣ (το πρόσεξες το αρχαίον???) Να μου τους φιλήσεις κ τους δύο ρουφηχτά στα μουστάκια.... (Εγώ τους φίλησα τα μουστάκια τους όταν ήρθα σπίτι σου κρυφά σου χε χε). Πραγματικά εγώ τα κόβω τα νυχάκια τους με έναν απλό δικό μας νυχοκόπτη και στα τρία. Τι κούκλος που είναι ο Ιωνας? Τι χρώμα θα γίνει. Σοκολατί?/ Ποιος τον πήρε???Πανέμορφος Click για ανάπτυξη... λοιπον ναι!!!τα βιρμανακια ειναι φανταστικα και τελικα δεν προκειται ποτε να παρω αλλη ρατσα!!!! τελικα παρηγγειλα ειδικο νυχοκοπτη,ειπα να μην το διακινδυνευσω να τους σκισω τα νυχια...να'ναι καλα η Αννα απο τη Jollypops cattery που μαζι με το ονυχοδρομιο θα μου στειλει και αυτα(που δεν ειναι υποχρεωμενη ,γιατι δεν τα πουλαει η ιδια,θα παει σε pet shop να μου τα παρει) Ο Ιων ειναι της Βασιας,ειναι chocolate point και ειναι κουκλος το ωντι!!!να κι εγω το αρχαιον.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:27 Ο πυρροθριξ: #26.454 30-09-08 11:27 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ναι εδώ εμάς μας μύριζε διαφορετικός μετά την αναισθησία...Φαντάσου στην Ήλια! Click για ανάπτυξη... ναι ε?δεν το ηξερα αυτο!!! αστην,θα συνηθησει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:28 Η katerina10: #26.455 30-09-08 11:28 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ναι ε?δεν το ηξερα αυτο!!! αστην,θα συνηθησει.. Click για ανάπτυξη... Τίποτα πιστεύω μετά τις στειρώσεις θα ηρεμήσουν κάπως τα παιδιά..Υπομονή πρέπει να κάνω!!Μπορώ άραγες??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:29 Ο πυρροθριξ: #26.456 30-09-08 11:29 Αναστασια,τελικα το τριχωμα του τσιντσιλλα μπερδευται και κομπιαζει,οπως στις περσικες?παντα το ειχα απορια αυτο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:30 Ο πυρροθριξ: #26.457 30-09-08 11:30 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Τίποτα πιστεύω μετά τις στειρώσεις θα ηρεμήσουν κάπως τα παιδιά..Υπομονή πρέπει να κάνω!!Μπορώ άραγες??? Click για ανάπτυξη... μπορεις,μπορεις!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:32 Η katerina10: #26.458 30-09-08 11:32 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: μπορεις,μπορεις!!!!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ βρε Δανάη μου το είχα αναγκη αυτό..ξέρει την συμπαράσταση..!!Να σαι καλά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:36 Ο πυρροθριξ: #26.459 30-09-08 11:36 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ευχαριστώ βρε Δανάη μου το είχα αναγκη αυτό..ξέρει την συμπαράσταση..!!Να σαι καλά!!! Click για ανάπτυξη... βρε εγω δεν ξερω?εγω συμπασχω κιολας!!!εχουμε κλεισει μια εβδομαδα και μια μερα με το μικρο και ο μεγαλος αρνειται πεισματικα να μπει στο σπιτι μου.Καθεται στο διπλανο διαμερισμα με την αδερφη μου..Αλλαααα ο επιμενων νικα!!!δεν θα του περασει,δεν θα του περασει!!! καταλαβες?το μπορεις,μπορεις δεν το λεω μονο σε σενα!το λεω να το ακουω κι εγω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.460 30-09-08 11:36 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Αναστασια,τελικα το τριχωμα του τσιντσιλλα μπερδευται και κομπιαζει,οπως στις περσικες?παντα το ειχα απορια αυτο.. Click για ανάπτυξη... Ξέρω πάντως απ΄την Αναστασία ότι μαδάει ελάχιστα... κι ότι είναι μεταξένια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1321 1322 1323 1324 1325 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1323 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1323 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!! κι από μένα. Καλέ με θέλετε στην παρέα σας???Για όσο μπορώ βέβαια να μείνω γιατί είμαι στη δουλειά. Βρε παιδιά διαβάζω τα νέα σας κι έχω ξετρελλαθεί με τα βιρμανάκια σας. Δεν το πιστεύω πως έχετε γατάκια που χώνονται στην αγκαλιά σας κ είναι τόσο χαδιάρικα. Τα δικα μου κάθονται πολύ λίγο. Και το έχω απωθημένο...Γιούληηηη ΘΕΛΩ να σου κλέψω τον ΜΟΡΦΕΑ και να του κάνω ένεση με τον χαρακτήρα κ την τρυφεράδα της ΚΑΛΥΨΟΥΣ (το πρόσεξες το αρχαίον???) Να μου τους φιλήσεις κ τους δύο ρουφηχτά στα μουστάκια.... (Εγώ τους φίλησα τα μουστάκια τους όταν ήρθα σπίτι σου κρυφά σου χε χε). Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι με τον ειδικό νυχοκόπτη !αλλά πολλοί μου έχουν πει και ότι ένας κοινός κάνει καλή δουλειά! Click για ανάπτυξη... Πραγματικά εγώ τα κόβω τα νυχάκια τους με έναν απλό δικό μας νυχοκόπτη και στα τρία. Τι κούκλος που είναι ο Ιωνας? Τι χρώμα θα γίνει. Σοκολατί?/ Ποιος τον πήρε???Πανέμορφος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:19 Ο πυρροθριξ: #26.450 30-09-08 11:19 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Είπα να μην το ρισκάρω αν και με το κολάρο ο Μάπας δεν θα μπορέσει να μπει μάλλον..Αλλά ούτως ή αλλως πρέπει να συνηθίσουν ο ένας τον άλλο..Δηλαδή να καταλάβει η Ήλια ότι είναι ο μεγάλος της αδερφός!!! Click για ανάπτυξη... μα τι εχει γινει τωρα?αλλαξε η μυρωδια του Μαπα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:21 Η katerina10: #26.451 30-09-08 11:21 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: μα τι εχει γινει τωρα?αλλαξε η μυρωδια του Μαπα? Click για ανάπτυξη... Ναι εδώ εμάς μας μύριζε διαφορετικός μετά την αναισθησία...Φαντάσου στην Ήλια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:23 Η katerina10: #26.452 30-09-08 11:23 Αρχική Δημοσίευση από staman2: ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!! κι από μένα. Καλέ με θέλετε στην παρέα σας???Για όσο μπορώ βέβαια να μείνω γιατί είμαι στη δουλειά. Βρε παιδιά διαβάζω τα νέα σας κι έχω ξετρελλαθεί με τα βιρμανάκια σας. Δεν το πιστεύω πως έχετε γατάκια που χώνονται στην αγκαλιά σας κ είναι τόσο χαδιάρικα. Τα δικα μου κάθονται πολύ λίγο. Και το έχω απωθημένο...Γιούληηηη ΘΕΛΩ να σου κλέψω τον ΜΟΡΦΕΑ και να του κάνω ένεση με τον χαρακτήρα κ την τρυφεράδα της ΚΑΛΥΨΟΥΣ (το πρόσεξες το αρχαίον???) Να μου τους φιλήσεις κ τους δύο ρουφηχτά στα μουστάκια.... (Εγώ τους φίλησα τα μουστάκια τους όταν ήρθα σπίτι σου κρυφά σου χε χε). Πραγματικά εγώ τα κόβω τα νυχάκια τους με έναν απλό δικό μας νυχοκόπτη και στα τρία. Τι κούκλος που είναι ο Ιωνας? Τι χρώμα θα γίνει. Σοκολατί?/ Ποιος τον πήρε???Πανέμορφος Click για ανάπτυξη... Καλημέρα αναστασία..Φυσικά σε θέλουμε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:26 Ο πυρροθριξ: #26.453 30-09-08 11:26 Αρχική Δημοσίευση από staman2: ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!! κι από μένα. Καλέ με θέλετε στην παρέα σας???Για όσο μπορώ βέβαια να μείνω γιατί είμαι στη δουλειά. Βρε παιδιά διαβάζω τα νέα σας κι έχω ξετρελλαθεί με τα βιρμανάκια σας. Δεν το πιστεύω πως έχετε γατάκια που χώνονται στην αγκαλιά σας κ είναι τόσο χαδιάρικα. Τα δικα μου κάθονται πολύ λίγο. Και το έχω απωθημένο...Γιούληηηη ΘΕΛΩ να σου κλέψω τον ΜΟΡΦΕΑ και να του κάνω ένεση με τον χαρακτήρα κ την τρυφεράδα της ΚΑΛΥΨΟΥΣ (το πρόσεξες το αρχαίον???) Να μου τους φιλήσεις κ τους δύο ρουφηχτά στα μουστάκια.... (Εγώ τους φίλησα τα μουστάκια τους όταν ήρθα σπίτι σου κρυφά σου χε χε). Πραγματικά εγώ τα κόβω τα νυχάκια τους με έναν απλό δικό μας νυχοκόπτη και στα τρία. Τι κούκλος που είναι ο Ιωνας? Τι χρώμα θα γίνει. Σοκολατί?/ Ποιος τον πήρε???Πανέμορφος Click για ανάπτυξη... λοιπον ναι!!!τα βιρμανακια ειναι φανταστικα και τελικα δεν προκειται ποτε να παρω αλλη ρατσα!!!! τελικα παρηγγειλα ειδικο νυχοκοπτη,ειπα να μην το διακινδυνευσω να τους σκισω τα νυχια...να'ναι καλα η Αννα απο τη Jollypops cattery που μαζι με το ονυχοδρομιο θα μου στειλει και αυτα(που δεν ειναι υποχρεωμενη ,γιατι δεν τα πουλαει η ιδια,θα παει σε pet shop να μου τα παρει) Ο Ιων ειναι της Βασιας,ειναι chocolate point και ειναι κουκλος το ωντι!!!να κι εγω το αρχαιον.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:27 Ο πυρροθριξ: #26.454 30-09-08 11:27 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ναι εδώ εμάς μας μύριζε διαφορετικός μετά την αναισθησία...Φαντάσου στην Ήλια! Click για ανάπτυξη... ναι ε?δεν το ηξερα αυτο!!! αστην,θα συνηθησει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:28 Η katerina10: #26.455 30-09-08 11:28 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ναι ε?δεν το ηξερα αυτο!!! αστην,θα συνηθησει.. Click για ανάπτυξη... Τίποτα πιστεύω μετά τις στειρώσεις θα ηρεμήσουν κάπως τα παιδιά..Υπομονή πρέπει να κάνω!!Μπορώ άραγες??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:29 Ο πυρροθριξ: #26.456 30-09-08 11:29 Αναστασια,τελικα το τριχωμα του τσιντσιλλα μπερδευται και κομπιαζει,οπως στις περσικες?παντα το ειχα απορια αυτο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:30 Ο πυρροθριξ: #26.457 30-09-08 11:30 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Τίποτα πιστεύω μετά τις στειρώσεις θα ηρεμήσουν κάπως τα παιδιά..Υπομονή πρέπει να κάνω!!Μπορώ άραγες??? Click για ανάπτυξη... μπορεις,μπορεις!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:32 Η katerina10: #26.458 30-09-08 11:32 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: μπορεις,μπορεις!!!!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ βρε Δανάη μου το είχα αναγκη αυτό..ξέρει την συμπαράσταση..!!Να σαι καλά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:36 Ο πυρροθριξ: #26.459 30-09-08 11:36 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ευχαριστώ βρε Δανάη μου το είχα αναγκη αυτό..ξέρει την συμπαράσταση..!!Να σαι καλά!!! Click για ανάπτυξη... βρε εγω δεν ξερω?εγω συμπασχω κιολας!!!εχουμε κλεισει μια εβδομαδα και μια μερα με το μικρο και ο μεγαλος αρνειται πεισματικα να μπει στο σπιτι μου.Καθεται στο διπλανο διαμερισμα με την αδερφη μου..Αλλαααα ο επιμενων νικα!!!δεν θα του περασει,δεν θα του περασει!!! καταλαβες?το μπορεις,μπορεις δεν το λεω μονο σε σενα!το λεω να το ακουω κι εγω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.460 30-09-08 11:36 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Αναστασια,τελικα το τριχωμα του τσιντσιλλα μπερδευται και κομπιαζει,οπως στις περσικες?παντα το ειχα απορια αυτο.. Click για ανάπτυξη... Ξέρω πάντως απ΄την Αναστασία ότι μαδάει ελάχιστα... κι ότι είναι μεταξένια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1321 1322 1323 1324 1325 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1323 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1323 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Είπα να μην το ρισκάρω αν και με το κολάρο ο Μάπας δεν θα μπορέσει να μπει μάλλον..Αλλά ούτως ή αλλως πρέπει να συνηθίσουν ο ένας τον άλλο..Δηλαδή να καταλάβει η Ήλια ότι είναι ο μεγάλος της αδερφός!!! Click για ανάπτυξη... μα τι εχει γινει τωρα?αλλαξε η μυρωδια του Μαπα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:21 Η katerina10: #26.451 30-09-08 11:21 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: μα τι εχει γινει τωρα?αλλαξε η μυρωδια του Μαπα? Click για ανάπτυξη... Ναι εδώ εμάς μας μύριζε διαφορετικός μετά την αναισθησία...Φαντάσου στην Ήλια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:23 Η katerina10: #26.452 30-09-08 11:23 Αρχική Δημοσίευση από staman2: ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!! κι από μένα. Καλέ με θέλετε στην παρέα σας???Για όσο μπορώ βέβαια να μείνω γιατί είμαι στη δουλειά. Βρε παιδιά διαβάζω τα νέα σας κι έχω ξετρελλαθεί με τα βιρμανάκια σας. Δεν το πιστεύω πως έχετε γατάκια που χώνονται στην αγκαλιά σας κ είναι τόσο χαδιάρικα. Τα δικα μου κάθονται πολύ λίγο. Και το έχω απωθημένο...Γιούληηηη ΘΕΛΩ να σου κλέψω τον ΜΟΡΦΕΑ και να του κάνω ένεση με τον χαρακτήρα κ την τρυφεράδα της ΚΑΛΥΨΟΥΣ (το πρόσεξες το αρχαίον???) Να μου τους φιλήσεις κ τους δύο ρουφηχτά στα μουστάκια.... (Εγώ τους φίλησα τα μουστάκια τους όταν ήρθα σπίτι σου κρυφά σου χε χε). Πραγματικά εγώ τα κόβω τα νυχάκια τους με έναν απλό δικό μας νυχοκόπτη και στα τρία. Τι κούκλος που είναι ο Ιωνας? Τι χρώμα θα γίνει. Σοκολατί?/ Ποιος τον πήρε???Πανέμορφος Click για ανάπτυξη... Καλημέρα αναστασία..Φυσικά σε θέλουμε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:26 Ο πυρροθριξ: #26.453 30-09-08 11:26 Αρχική Δημοσίευση από staman2: ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!! κι από μένα. Καλέ με θέλετε στην παρέα σας???Για όσο μπορώ βέβαια να μείνω γιατί είμαι στη δουλειά. Βρε παιδιά διαβάζω τα νέα σας κι έχω ξετρελλαθεί με τα βιρμανάκια σας. Δεν το πιστεύω πως έχετε γατάκια που χώνονται στην αγκαλιά σας κ είναι τόσο χαδιάρικα. Τα δικα μου κάθονται πολύ λίγο. Και το έχω απωθημένο...Γιούληηηη ΘΕΛΩ να σου κλέψω τον ΜΟΡΦΕΑ και να του κάνω ένεση με τον χαρακτήρα κ την τρυφεράδα της ΚΑΛΥΨΟΥΣ (το πρόσεξες το αρχαίον???) Να μου τους φιλήσεις κ τους δύο ρουφηχτά στα μουστάκια.... (Εγώ τους φίλησα τα μουστάκια τους όταν ήρθα σπίτι σου κρυφά σου χε χε). Πραγματικά εγώ τα κόβω τα νυχάκια τους με έναν απλό δικό μας νυχοκόπτη και στα τρία. Τι κούκλος που είναι ο Ιωνας? Τι χρώμα θα γίνει. Σοκολατί?/ Ποιος τον πήρε???Πανέμορφος Click για ανάπτυξη... λοιπον ναι!!!τα βιρμανακια ειναι φανταστικα και τελικα δεν προκειται ποτε να παρω αλλη ρατσα!!!! τελικα παρηγγειλα ειδικο νυχοκοπτη,ειπα να μην το διακινδυνευσω να τους σκισω τα νυχια...να'ναι καλα η Αννα απο τη Jollypops cattery που μαζι με το ονυχοδρομιο θα μου στειλει και αυτα(που δεν ειναι υποχρεωμενη ,γιατι δεν τα πουλαει η ιδια,θα παει σε pet shop να μου τα παρει) Ο Ιων ειναι της Βασιας,ειναι chocolate point και ειναι κουκλος το ωντι!!!να κι εγω το αρχαιον.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:27 Ο πυρροθριξ: #26.454 30-09-08 11:27 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ναι εδώ εμάς μας μύριζε διαφορετικός μετά την αναισθησία...Φαντάσου στην Ήλια! Click για ανάπτυξη... ναι ε?δεν το ηξερα αυτο!!! αστην,θα συνηθησει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:28 Η katerina10: #26.455 30-09-08 11:28 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ναι ε?δεν το ηξερα αυτο!!! αστην,θα συνηθησει.. Click για ανάπτυξη... Τίποτα πιστεύω μετά τις στειρώσεις θα ηρεμήσουν κάπως τα παιδιά..Υπομονή πρέπει να κάνω!!Μπορώ άραγες??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:29 Ο πυρροθριξ: #26.456 30-09-08 11:29 Αναστασια,τελικα το τριχωμα του τσιντσιλλα μπερδευται και κομπιαζει,οπως στις περσικες?παντα το ειχα απορια αυτο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:30 Ο πυρροθριξ: #26.457 30-09-08 11:30 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Τίποτα πιστεύω μετά τις στειρώσεις θα ηρεμήσουν κάπως τα παιδιά..Υπομονή πρέπει να κάνω!!Μπορώ άραγες??? Click για ανάπτυξη... μπορεις,μπορεις!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:32 Η katerina10: #26.458 30-09-08 11:32 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: μπορεις,μπορεις!!!!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ βρε Δανάη μου το είχα αναγκη αυτό..ξέρει την συμπαράσταση..!!Να σαι καλά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:36 Ο πυρροθριξ: #26.459 30-09-08 11:36 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ευχαριστώ βρε Δανάη μου το είχα αναγκη αυτό..ξέρει την συμπαράσταση..!!Να σαι καλά!!! Click για ανάπτυξη... βρε εγω δεν ξερω?εγω συμπασχω κιολας!!!εχουμε κλεισει μια εβδομαδα και μια μερα με το μικρο και ο μεγαλος αρνειται πεισματικα να μπει στο σπιτι μου.Καθεται στο διπλανο διαμερισμα με την αδερφη μου..Αλλαααα ο επιμενων νικα!!!δεν θα του περασει,δεν θα του περασει!!! καταλαβες?το μπορεις,μπορεις δεν το λεω μονο σε σενα!το λεω να το ακουω κι εγω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.460 30-09-08 11:36 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Αναστασια,τελικα το τριχωμα του τσιντσιλλα μπερδευται και κομπιαζει,οπως στις περσικες?παντα το ειχα απορια αυτο.. Click για ανάπτυξη... Ξέρω πάντως απ΄την Αναστασία ότι μαδάει ελάχιστα... κι ότι είναι μεταξένια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1321 1322 1323 1324 1325 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1323 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1323 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: μα τι εχει γινει τωρα?αλλαξε η μυρωδια του Μαπα? Click για ανάπτυξη... Ναι εδώ εμάς μας μύριζε διαφορετικός μετά την αναισθησία...Φαντάσου στην Ήλια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:23 Η katerina10: #26.452 30-09-08 11:23 Αρχική Δημοσίευση από staman2: ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!! κι από μένα. Καλέ με θέλετε στην παρέα σας???Για όσο μπορώ βέβαια να μείνω γιατί είμαι στη δουλειά. Βρε παιδιά διαβάζω τα νέα σας κι έχω ξετρελλαθεί με τα βιρμανάκια σας. Δεν το πιστεύω πως έχετε γατάκια που χώνονται στην αγκαλιά σας κ είναι τόσο χαδιάρικα. Τα δικα μου κάθονται πολύ λίγο. Και το έχω απωθημένο...Γιούληηηη ΘΕΛΩ να σου κλέψω τον ΜΟΡΦΕΑ και να του κάνω ένεση με τον χαρακτήρα κ την τρυφεράδα της ΚΑΛΥΨΟΥΣ (το πρόσεξες το αρχαίον???) Να μου τους φιλήσεις κ τους δύο ρουφηχτά στα μουστάκια.... (Εγώ τους φίλησα τα μουστάκια τους όταν ήρθα σπίτι σου κρυφά σου χε χε). Πραγματικά εγώ τα κόβω τα νυχάκια τους με έναν απλό δικό μας νυχοκόπτη και στα τρία. Τι κούκλος που είναι ο Ιωνας? Τι χρώμα θα γίνει. Σοκολατί?/ Ποιος τον πήρε???Πανέμορφος Click για ανάπτυξη... Καλημέρα αναστασία..Φυσικά σε θέλουμε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:26 Ο πυρροθριξ: #26.453 30-09-08 11:26 Αρχική Δημοσίευση από staman2: ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!! κι από μένα. Καλέ με θέλετε στην παρέα σας???Για όσο μπορώ βέβαια να μείνω γιατί είμαι στη δουλειά. Βρε παιδιά διαβάζω τα νέα σας κι έχω ξετρελλαθεί με τα βιρμανάκια σας. Δεν το πιστεύω πως έχετε γατάκια που χώνονται στην αγκαλιά σας κ είναι τόσο χαδιάρικα. Τα δικα μου κάθονται πολύ λίγο. Και το έχω απωθημένο...Γιούληηηη ΘΕΛΩ να σου κλέψω τον ΜΟΡΦΕΑ και να του κάνω ένεση με τον χαρακτήρα κ την τρυφεράδα της ΚΑΛΥΨΟΥΣ (το πρόσεξες το αρχαίον???) Να μου τους φιλήσεις κ τους δύο ρουφηχτά στα μουστάκια.... (Εγώ τους φίλησα τα μουστάκια τους όταν ήρθα σπίτι σου κρυφά σου χε χε). Πραγματικά εγώ τα κόβω τα νυχάκια τους με έναν απλό δικό μας νυχοκόπτη και στα τρία. Τι κούκλος που είναι ο Ιωνας? Τι χρώμα θα γίνει. Σοκολατί?/ Ποιος τον πήρε???Πανέμορφος Click για ανάπτυξη... λοιπον ναι!!!τα βιρμανακια ειναι φανταστικα και τελικα δεν προκειται ποτε να παρω αλλη ρατσα!!!! τελικα παρηγγειλα ειδικο νυχοκοπτη,ειπα να μην το διακινδυνευσω να τους σκισω τα νυχια...να'ναι καλα η Αννα απο τη Jollypops cattery που μαζι με το ονυχοδρομιο θα μου στειλει και αυτα(που δεν ειναι υποχρεωμενη ,γιατι δεν τα πουλαει η ιδια,θα παει σε pet shop να μου τα παρει) Ο Ιων ειναι της Βασιας,ειναι chocolate point και ειναι κουκλος το ωντι!!!να κι εγω το αρχαιον.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:27 Ο πυρροθριξ: #26.454 30-09-08 11:27 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ναι εδώ εμάς μας μύριζε διαφορετικός μετά την αναισθησία...Φαντάσου στην Ήλια! Click για ανάπτυξη... ναι ε?δεν το ηξερα αυτο!!! αστην,θα συνηθησει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:28 Η katerina10: #26.455 30-09-08 11:28 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ναι ε?δεν το ηξερα αυτο!!! αστην,θα συνηθησει.. Click για ανάπτυξη... Τίποτα πιστεύω μετά τις στειρώσεις θα ηρεμήσουν κάπως τα παιδιά..Υπομονή πρέπει να κάνω!!Μπορώ άραγες??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:29 Ο πυρροθριξ: #26.456 30-09-08 11:29 Αναστασια,τελικα το τριχωμα του τσιντσιλλα μπερδευται και κομπιαζει,οπως στις περσικες?παντα το ειχα απορια αυτο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:30 Ο πυρροθριξ: #26.457 30-09-08 11:30 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Τίποτα πιστεύω μετά τις στειρώσεις θα ηρεμήσουν κάπως τα παιδιά..Υπομονή πρέπει να κάνω!!Μπορώ άραγες??? Click για ανάπτυξη... μπορεις,μπορεις!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:32 Η katerina10: #26.458 30-09-08 11:32 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: μπορεις,μπορεις!!!!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ βρε Δανάη μου το είχα αναγκη αυτό..ξέρει την συμπαράσταση..!!Να σαι καλά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:36 Ο πυρροθριξ: #26.459 30-09-08 11:36 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ευχαριστώ βρε Δανάη μου το είχα αναγκη αυτό..ξέρει την συμπαράσταση..!!Να σαι καλά!!! Click για ανάπτυξη... βρε εγω δεν ξερω?εγω συμπασχω κιολας!!!εχουμε κλεισει μια εβδομαδα και μια μερα με το μικρο και ο μεγαλος αρνειται πεισματικα να μπει στο σπιτι μου.Καθεται στο διπλανο διαμερισμα με την αδερφη μου..Αλλαααα ο επιμενων νικα!!!δεν θα του περασει,δεν θα του περασει!!! καταλαβες?το μπορεις,μπορεις δεν το λεω μονο σε σενα!το λεω να το ακουω κι εγω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.460 30-09-08 11:36 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Αναστασια,τελικα το τριχωμα του τσιντσιλλα μπερδευται και κομπιαζει,οπως στις περσικες?παντα το ειχα απορια αυτο.. Click για ανάπτυξη... Ξέρω πάντως απ΄την Αναστασία ότι μαδάει ελάχιστα... κι ότι είναι μεταξένια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1321 1322 1323 1324 1325 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1323 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1323 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από staman2: ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!! κι από μένα. Καλέ με θέλετε στην παρέα σας???Για όσο μπορώ βέβαια να μείνω γιατί είμαι στη δουλειά. Βρε παιδιά διαβάζω τα νέα σας κι έχω ξετρελλαθεί με τα βιρμανάκια σας. Δεν το πιστεύω πως έχετε γατάκια που χώνονται στην αγκαλιά σας κ είναι τόσο χαδιάρικα. Τα δικα μου κάθονται πολύ λίγο. Και το έχω απωθημένο...Γιούληηηη ΘΕΛΩ να σου κλέψω τον ΜΟΡΦΕΑ και να του κάνω ένεση με τον χαρακτήρα κ την τρυφεράδα της ΚΑΛΥΨΟΥΣ (το πρόσεξες το αρχαίον???) Να μου τους φιλήσεις κ τους δύο ρουφηχτά στα μουστάκια.... (Εγώ τους φίλησα τα μουστάκια τους όταν ήρθα σπίτι σου κρυφά σου χε χε). Πραγματικά εγώ τα κόβω τα νυχάκια τους με έναν απλό δικό μας νυχοκόπτη και στα τρία. Τι κούκλος που είναι ο Ιωνας? Τι χρώμα θα γίνει. Σοκολατί?/ Ποιος τον πήρε???Πανέμορφος Click για ανάπτυξη... Καλημέρα αναστασία..Φυσικά σε θέλουμε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:26 Ο πυρροθριξ: #26.453 30-09-08 11:26 Αρχική Δημοσίευση από staman2: ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!! κι από μένα. Καλέ με θέλετε στην παρέα σας???Για όσο μπορώ βέβαια να μείνω γιατί είμαι στη δουλειά. Βρε παιδιά διαβάζω τα νέα σας κι έχω ξετρελλαθεί με τα βιρμανάκια σας. Δεν το πιστεύω πως έχετε γατάκια που χώνονται στην αγκαλιά σας κ είναι τόσο χαδιάρικα. Τα δικα μου κάθονται πολύ λίγο. Και το έχω απωθημένο...Γιούληηηη ΘΕΛΩ να σου κλέψω τον ΜΟΡΦΕΑ και να του κάνω ένεση με τον χαρακτήρα κ την τρυφεράδα της ΚΑΛΥΨΟΥΣ (το πρόσεξες το αρχαίον???) Να μου τους φιλήσεις κ τους δύο ρουφηχτά στα μουστάκια.... (Εγώ τους φίλησα τα μουστάκια τους όταν ήρθα σπίτι σου κρυφά σου χε χε). Πραγματικά εγώ τα κόβω τα νυχάκια τους με έναν απλό δικό μας νυχοκόπτη και στα τρία. Τι κούκλος που είναι ο Ιωνας? Τι χρώμα θα γίνει. Σοκολατί?/ Ποιος τον πήρε???Πανέμορφος Click για ανάπτυξη... λοιπον ναι!!!τα βιρμανακια ειναι φανταστικα και τελικα δεν προκειται ποτε να παρω αλλη ρατσα!!!! τελικα παρηγγειλα ειδικο νυχοκοπτη,ειπα να μην το διακινδυνευσω να τους σκισω τα νυχια...να'ναι καλα η Αννα απο τη Jollypops cattery που μαζι με το ονυχοδρομιο θα μου στειλει και αυτα(που δεν ειναι υποχρεωμενη ,γιατι δεν τα πουλαει η ιδια,θα παει σε pet shop να μου τα παρει) Ο Ιων ειναι της Βασιας,ειναι chocolate point και ειναι κουκλος το ωντι!!!να κι εγω το αρχαιον.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:27 Ο πυρροθριξ: #26.454 30-09-08 11:27 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ναι εδώ εμάς μας μύριζε διαφορετικός μετά την αναισθησία...Φαντάσου στην Ήλια! Click για ανάπτυξη... ναι ε?δεν το ηξερα αυτο!!! αστην,θα συνηθησει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:28 Η katerina10: #26.455 30-09-08 11:28 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ναι ε?δεν το ηξερα αυτο!!! αστην,θα συνηθησει.. Click για ανάπτυξη... Τίποτα πιστεύω μετά τις στειρώσεις θα ηρεμήσουν κάπως τα παιδιά..Υπομονή πρέπει να κάνω!!Μπορώ άραγες??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:29 Ο πυρροθριξ: #26.456 30-09-08 11:29 Αναστασια,τελικα το τριχωμα του τσιντσιλλα μπερδευται και κομπιαζει,οπως στις περσικες?παντα το ειχα απορια αυτο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:30 Ο πυρροθριξ: #26.457 30-09-08 11:30 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Τίποτα πιστεύω μετά τις στειρώσεις θα ηρεμήσουν κάπως τα παιδιά..Υπομονή πρέπει να κάνω!!Μπορώ άραγες??? Click για ανάπτυξη... μπορεις,μπορεις!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:32 Η katerina10: #26.458 30-09-08 11:32 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: μπορεις,μπορεις!!!!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ βρε Δανάη μου το είχα αναγκη αυτό..ξέρει την συμπαράσταση..!!Να σαι καλά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:36 Ο πυρροθριξ: #26.459 30-09-08 11:36 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ευχαριστώ βρε Δανάη μου το είχα αναγκη αυτό..ξέρει την συμπαράσταση..!!Να σαι καλά!!! Click για ανάπτυξη... βρε εγω δεν ξερω?εγω συμπασχω κιολας!!!εχουμε κλεισει μια εβδομαδα και μια μερα με το μικρο και ο μεγαλος αρνειται πεισματικα να μπει στο σπιτι μου.Καθεται στο διπλανο διαμερισμα με την αδερφη μου..Αλλαααα ο επιμενων νικα!!!δεν θα του περασει,δεν θα του περασει!!! καταλαβες?το μπορεις,μπορεις δεν το λεω μονο σε σενα!το λεω να το ακουω κι εγω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.460 30-09-08 11:36 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Αναστασια,τελικα το τριχωμα του τσιντσιλλα μπερδευται και κομπιαζει,οπως στις περσικες?παντα το ειχα απορια αυτο.. Click για ανάπτυξη... Ξέρω πάντως απ΄την Αναστασία ότι μαδάει ελάχιστα... κι ότι είναι μεταξένια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1321 1322 1323 1324 1325 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1323 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1323 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από staman2: ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!! κι από μένα. Καλέ με θέλετε στην παρέα σας???Για όσο μπορώ βέβαια να μείνω γιατί είμαι στη δουλειά. Βρε παιδιά διαβάζω τα νέα σας κι έχω ξετρελλαθεί με τα βιρμανάκια σας. Δεν το πιστεύω πως έχετε γατάκια που χώνονται στην αγκαλιά σας κ είναι τόσο χαδιάρικα. Τα δικα μου κάθονται πολύ λίγο. Και το έχω απωθημένο...Γιούληηηη ΘΕΛΩ να σου κλέψω τον ΜΟΡΦΕΑ και να του κάνω ένεση με τον χαρακτήρα κ την τρυφεράδα της ΚΑΛΥΨΟΥΣ (το πρόσεξες το αρχαίον???) Να μου τους φιλήσεις κ τους δύο ρουφηχτά στα μουστάκια.... (Εγώ τους φίλησα τα μουστάκια τους όταν ήρθα σπίτι σου κρυφά σου χε χε). Πραγματικά εγώ τα κόβω τα νυχάκια τους με έναν απλό δικό μας νυχοκόπτη και στα τρία. Τι κούκλος που είναι ο Ιωνας? Τι χρώμα θα γίνει. Σοκολατί?/ Ποιος τον πήρε???Πανέμορφος Click για ανάπτυξη... λοιπον ναι!!!τα βιρμανακια ειναι φανταστικα και τελικα δεν προκειται ποτε να παρω αλλη ρατσα!!!! τελικα παρηγγειλα ειδικο νυχοκοπτη,ειπα να μην το διακινδυνευσω να τους σκισω τα νυχια...να'ναι καλα η Αννα απο τη Jollypops cattery που μαζι με το ονυχοδρομιο θα μου στειλει και αυτα(που δεν ειναι υποχρεωμενη ,γιατι δεν τα πουλαει η ιδια,θα παει σε pet shop να μου τα παρει) Ο Ιων ειναι της Βασιας,ειναι chocolate point και ειναι κουκλος το ωντι!!!να κι εγω το αρχαιον.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:27 Ο πυρροθριξ: #26.454 30-09-08 11:27 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ναι εδώ εμάς μας μύριζε διαφορετικός μετά την αναισθησία...Φαντάσου στην Ήλια! Click για ανάπτυξη... ναι ε?δεν το ηξερα αυτο!!! αστην,θα συνηθησει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:28 Η katerina10: #26.455 30-09-08 11:28 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ναι ε?δεν το ηξερα αυτο!!! αστην,θα συνηθησει.. Click για ανάπτυξη... Τίποτα πιστεύω μετά τις στειρώσεις θα ηρεμήσουν κάπως τα παιδιά..Υπομονή πρέπει να κάνω!!Μπορώ άραγες??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:29 Ο πυρροθριξ: #26.456 30-09-08 11:29 Αναστασια,τελικα το τριχωμα του τσιντσιλλα μπερδευται και κομπιαζει,οπως στις περσικες?παντα το ειχα απορια αυτο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:30 Ο πυρροθριξ: #26.457 30-09-08 11:30 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Τίποτα πιστεύω μετά τις στειρώσεις θα ηρεμήσουν κάπως τα παιδιά..Υπομονή πρέπει να κάνω!!Μπορώ άραγες??? Click για ανάπτυξη... μπορεις,μπορεις!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:32 Η katerina10: #26.458 30-09-08 11:32 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: μπορεις,μπορεις!!!!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ βρε Δανάη μου το είχα αναγκη αυτό..ξέρει την συμπαράσταση..!!Να σαι καλά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:36 Ο πυρροθριξ: #26.459 30-09-08 11:36 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ευχαριστώ βρε Δανάη μου το είχα αναγκη αυτό..ξέρει την συμπαράσταση..!!Να σαι καλά!!! Click για ανάπτυξη... βρε εγω δεν ξερω?εγω συμπασχω κιολας!!!εχουμε κλεισει μια εβδομαδα και μια μερα με το μικρο και ο μεγαλος αρνειται πεισματικα να μπει στο σπιτι μου.Καθεται στο διπλανο διαμερισμα με την αδερφη μου..Αλλαααα ο επιμενων νικα!!!δεν θα του περασει,δεν θα του περασει!!! καταλαβες?το μπορεις,μπορεις δεν το λεω μονο σε σενα!το λεω να το ακουω κι εγω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.460 30-09-08 11:36 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Αναστασια,τελικα το τριχωμα του τσιντσιλλα μπερδευται και κομπιαζει,οπως στις περσικες?παντα το ειχα απορια αυτο.. Click για ανάπτυξη... Ξέρω πάντως απ΄την Αναστασία ότι μαδάει ελάχιστα... κι ότι είναι μεταξένια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1321 1322 1323 1324 1325 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1323 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1323 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ναι εδώ εμάς μας μύριζε διαφορετικός μετά την αναισθησία...Φαντάσου στην Ήλια! Click για ανάπτυξη... ναι ε?δεν το ηξερα αυτο!!! αστην,θα συνηθησει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:28 Η katerina10: #26.455 30-09-08 11:28 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ναι ε?δεν το ηξερα αυτο!!! αστην,θα συνηθησει.. Click για ανάπτυξη... Τίποτα πιστεύω μετά τις στειρώσεις θα ηρεμήσουν κάπως τα παιδιά..Υπομονή πρέπει να κάνω!!Μπορώ άραγες??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:29 Ο πυρροθριξ: #26.456 30-09-08 11:29 Αναστασια,τελικα το τριχωμα του τσιντσιλλα μπερδευται και κομπιαζει,οπως στις περσικες?παντα το ειχα απορια αυτο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:30 Ο πυρροθριξ: #26.457 30-09-08 11:30 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Τίποτα πιστεύω μετά τις στειρώσεις θα ηρεμήσουν κάπως τα παιδιά..Υπομονή πρέπει να κάνω!!Μπορώ άραγες??? Click για ανάπτυξη... μπορεις,μπορεις!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:32 Η katerina10: #26.458 30-09-08 11:32 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: μπορεις,μπορεις!!!!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ βρε Δανάη μου το είχα αναγκη αυτό..ξέρει την συμπαράσταση..!!Να σαι καλά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:36 Ο πυρροθριξ: #26.459 30-09-08 11:36 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ευχαριστώ βρε Δανάη μου το είχα αναγκη αυτό..ξέρει την συμπαράσταση..!!Να σαι καλά!!! Click για ανάπτυξη... βρε εγω δεν ξερω?εγω συμπασχω κιολας!!!εχουμε κλεισει μια εβδομαδα και μια μερα με το μικρο και ο μεγαλος αρνειται πεισματικα να μπει στο σπιτι μου.Καθεται στο διπλανο διαμερισμα με την αδερφη μου..Αλλαααα ο επιμενων νικα!!!δεν θα του περασει,δεν θα του περασει!!! καταλαβες?το μπορεις,μπορεις δεν το λεω μονο σε σενα!το λεω να το ακουω κι εγω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.460 30-09-08 11:36 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Αναστασια,τελικα το τριχωμα του τσιντσιλλα μπερδευται και κομπιαζει,οπως στις περσικες?παντα το ειχα απορια αυτο.. Click για ανάπτυξη... Ξέρω πάντως απ΄την Αναστασία ότι μαδάει ελάχιστα... κι ότι είναι μεταξένια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1321 1322 1323 1324 1325 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1323 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1323 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ναι ε?δεν το ηξερα αυτο!!! αστην,θα συνηθησει.. Click για ανάπτυξη... Τίποτα πιστεύω μετά τις στειρώσεις θα ηρεμήσουν κάπως τα παιδιά..Υπομονή πρέπει να κάνω!!Μπορώ άραγες??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:29 Ο πυρροθριξ: #26.456 30-09-08 11:29 Αναστασια,τελικα το τριχωμα του τσιντσιλλα μπερδευται και κομπιαζει,οπως στις περσικες?παντα το ειχα απορια αυτο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:30 Ο πυρροθριξ: #26.457 30-09-08 11:30 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Τίποτα πιστεύω μετά τις στειρώσεις θα ηρεμήσουν κάπως τα παιδιά..Υπομονή πρέπει να κάνω!!Μπορώ άραγες??? Click για ανάπτυξη... μπορεις,μπορεις!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:32 Η katerina10: #26.458 30-09-08 11:32 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: μπορεις,μπορεις!!!!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ βρε Δανάη μου το είχα αναγκη αυτό..ξέρει την συμπαράσταση..!!Να σαι καλά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:36 Ο πυρροθριξ: #26.459 30-09-08 11:36 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ευχαριστώ βρε Δανάη μου το είχα αναγκη αυτό..ξέρει την συμπαράσταση..!!Να σαι καλά!!! Click για ανάπτυξη... βρε εγω δεν ξερω?εγω συμπασχω κιολας!!!εχουμε κλεισει μια εβδομαδα και μια μερα με το μικρο και ο μεγαλος αρνειται πεισματικα να μπει στο σπιτι μου.Καθεται στο διπλανο διαμερισμα με την αδερφη μου..Αλλαααα ο επιμενων νικα!!!δεν θα του περασει,δεν θα του περασει!!! καταλαβες?το μπορεις,μπορεις δεν το λεω μονο σε σενα!το λεω να το ακουω κι εγω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.460 30-09-08 11:36 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Αναστασια,τελικα το τριχωμα του τσιντσιλλα μπερδευται και κομπιαζει,οπως στις περσικες?παντα το ειχα απορια αυτο.. Click για ανάπτυξη... Ξέρω πάντως απ΄την Αναστασία ότι μαδάει ελάχιστα... κι ότι είναι μεταξένια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1321 1322 1323 1324 1325 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1323 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1323 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αναστασια,τελικα το τριχωμα του τσιντσιλλα μπερδευται και κομπιαζει,οπως στις περσικες?παντα το ειχα απορια αυτο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:30 Ο πυρροθριξ: #26.457 30-09-08 11:30 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Τίποτα πιστεύω μετά τις στειρώσεις θα ηρεμήσουν κάπως τα παιδιά..Υπομονή πρέπει να κάνω!!Μπορώ άραγες??? Click για ανάπτυξη... μπορεις,μπορεις!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:32 Η katerina10: #26.458 30-09-08 11:32 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: μπορεις,μπορεις!!!!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ βρε Δανάη μου το είχα αναγκη αυτό..ξέρει την συμπαράσταση..!!Να σαι καλά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:36 Ο πυρροθριξ: #26.459 30-09-08 11:36 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ευχαριστώ βρε Δανάη μου το είχα αναγκη αυτό..ξέρει την συμπαράσταση..!!Να σαι καλά!!! Click για ανάπτυξη... βρε εγω δεν ξερω?εγω συμπασχω κιολας!!!εχουμε κλεισει μια εβδομαδα και μια μερα με το μικρο και ο μεγαλος αρνειται πεισματικα να μπει στο σπιτι μου.Καθεται στο διπλανο διαμερισμα με την αδερφη μου..Αλλαααα ο επιμενων νικα!!!δεν θα του περασει,δεν θα του περασει!!! καταλαβες?το μπορεις,μπορεις δεν το λεω μονο σε σενα!το λεω να το ακουω κι εγω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.460 30-09-08 11:36 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Αναστασια,τελικα το τριχωμα του τσιντσιλλα μπερδευται και κομπιαζει,οπως στις περσικες?παντα το ειχα απορια αυτο.. Click για ανάπτυξη... Ξέρω πάντως απ΄την Αναστασία ότι μαδάει ελάχιστα... κι ότι είναι μεταξένια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1321 1322 1323 1324 1325 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1323 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1323 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Τίποτα πιστεύω μετά τις στειρώσεις θα ηρεμήσουν κάπως τα παιδιά..Υπομονή πρέπει να κάνω!!Μπορώ άραγες??? Click για ανάπτυξη... μπορεις,μπορεις!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:32 Η katerina10: #26.458 30-09-08 11:32 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: μπορεις,μπορεις!!!!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ βρε Δανάη μου το είχα αναγκη αυτό..ξέρει την συμπαράσταση..!!Να σαι καλά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:36 Ο πυρροθριξ: #26.459 30-09-08 11:36 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ευχαριστώ βρε Δανάη μου το είχα αναγκη αυτό..ξέρει την συμπαράσταση..!!Να σαι καλά!!! Click για ανάπτυξη... βρε εγω δεν ξερω?εγω συμπασχω κιολας!!!εχουμε κλεισει μια εβδομαδα και μια μερα με το μικρο και ο μεγαλος αρνειται πεισματικα να μπει στο σπιτι μου.Καθεται στο διπλανο διαμερισμα με την αδερφη μου..Αλλαααα ο επιμενων νικα!!!δεν θα του περασει,δεν θα του περασει!!! καταλαβες?το μπορεις,μπορεις δεν το λεω μονο σε σενα!το λεω να το ακουω κι εγω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.460 30-09-08 11:36 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Αναστασια,τελικα το τριχωμα του τσιντσιλλα μπερδευται και κομπιαζει,οπως στις περσικες?παντα το ειχα απορια αυτο.. Click για ανάπτυξη... Ξέρω πάντως απ΄την Αναστασία ότι μαδάει ελάχιστα... κι ότι είναι μεταξένια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1321 1322 1323 1324 1325 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1323 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1323 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: μπορεις,μπορεις!!!!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ βρε Δανάη μου το είχα αναγκη αυτό..ξέρει την συμπαράσταση..!!Να σαι καλά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:36 Ο πυρροθριξ: #26.459 30-09-08 11:36 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ευχαριστώ βρε Δανάη μου το είχα αναγκη αυτό..ξέρει την συμπαράσταση..!!Να σαι καλά!!! Click για ανάπτυξη... βρε εγω δεν ξερω?εγω συμπασχω κιολας!!!εχουμε κλεισει μια εβδομαδα και μια μερα με το μικρο και ο μεγαλος αρνειται πεισματικα να μπει στο σπιτι μου.Καθεται στο διπλανο διαμερισμα με την αδερφη μου..Αλλαααα ο επιμενων νικα!!!δεν θα του περασει,δεν θα του περασει!!! καταλαβες?το μπορεις,μπορεις δεν το λεω μονο σε σενα!το λεω να το ακουω κι εγω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.460 30-09-08 11:36 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Αναστασια,τελικα το τριχωμα του τσιντσιλλα μπερδευται και κομπιαζει,οπως στις περσικες?παντα το ειχα απορια αυτο.. Click για ανάπτυξη... Ξέρω πάντως απ΄την Αναστασία ότι μαδάει ελάχιστα... κι ότι είναι μεταξένια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1321 1322 1323 1324 1325 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1323 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1323 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ευχαριστώ βρε Δανάη μου το είχα αναγκη αυτό..ξέρει την συμπαράσταση..!!Να σαι καλά!!! Click για ανάπτυξη... βρε εγω δεν ξερω?εγω συμπασχω κιολας!!!εχουμε κλεισει μια εβδομαδα και μια μερα με το μικρο και ο μεγαλος αρνειται πεισματικα να μπει στο σπιτι μου.Καθεται στο διπλανο διαμερισμα με την αδερφη μου..Αλλαααα ο επιμενων νικα!!!δεν θα του περασει,δεν θα του περασει!!! καταλαβες?το μπορεις,μπορεις δεν το λεω μονο σε σενα!το λεω να το ακουω κι εγω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.460 30-09-08 11:36 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Αναστασια,τελικα το τριχωμα του τσιντσιλλα μπερδευται και κομπιαζει,οπως στις περσικες?παντα το ειχα απορια αυτο.. Click για ανάπτυξη... Ξέρω πάντως απ΄την Αναστασία ότι μαδάει ελάχιστα... κι ότι είναι μεταξένια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Αναστασια,τελικα το τριχωμα του τσιντσιλλα μπερδευται και κομπιαζει,οπως στις περσικες?παντα το ειχα απορια αυτο.. Click για ανάπτυξη... Ξέρω πάντως απ΄την Αναστασία ότι μαδάει ελάχιστα... κι ότι είναι μεταξένια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.