Birman-maniacs

ειδες?με μενα συνεβη εντελως το αντιθετο..καθε φορα που γεννιοταν ενα πιο μικρο ειχαν στο πιο μικρο αδυναμια..:lol::lol::lol:

ελα βρε συ!!θα τα βρουν σιγουρα!!υπομονη και κουραγιο..:)
Το φυσιολογικό είναι αυτόπου συναίβει σε εσένα αλλά εγώ μια ζωή στο πηγάδι!!:blink::mad::lol::lol:

Μακάρι Δανάη μου ..Ανησυχώ μην σκοτωθούνε τώρα που λείπουμε!:/:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γιούλη μου ....ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ???Η αδερφή σου θέλει πάλι βοήθεια ..της την παρέχει η ξαδερφη Δανάη αλλά θέλει και αδερφική καλε!;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μακάρι Δανάη μου ..Ανησυχώ μην σκοτωθούνε τώρα που λείπουμε!:/:
ε δεν το νομιζω!!!
δεν υπαρχει δυνατοτητα να κλεισεις το ενα απο τα 2 καπου?σε αλλο δωματιο εννοω..

ε δεν το νομιζω!!!
δεν υπαρχει δυνατοτητα να κλεισεις το ενα απο τα 2 καπου?σε αλλο δωματιο εννοω..
Έχω μία τουαλέτα μόνο...Αυτό είναι το θέμα!:/:

Γιούλη μου ....ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ???Η αδερφή σου θέλει πάλι βοήθεια ..της την παρέχει η ξαδερφη Δανάη αλλά θέλει και αδερφική καλε!;)
για να μην γραφει μαλλον εχει δουλιτσα..

Έχω μία τουαλέτα μόνο...Αυτό είναι το θέμα!:/:
νομιζω αν δεν εχουν αμμο οι γατες κρατιουνται για αρκετες ωρες..ετσι ειχα ακουσει,δεν ξερω αν πραγματι ισχυει

για να μην γραφει μαλλον εχει δουλιτσα..
Μάλλον:)Αχ Δανάη μου δεν είμαι καθόλου ψυχραιμη....Είχα πάθει σοκ..Δεν έτρωγα τον είχα αγκαλιά και περιφερόμουν σαν την αδικη καταρα χωρις λόγο στο σπίτι...:blink::/:

νομιζω αν δεν εχουν αμμο οι γατες κρατιουνται για αρκετες ωρες..ετσι ειχα ακουσει,δεν ξερω αν πραγματι ισχυει
Είπα να μην το ρισκάρω αν και με το κολάρο ο Μάπας δεν θα μπορέσει να μπει μάλλον..:/:Αλλά ούτως ή αλλως πρέπει να συνηθίσουν ο ένας τον άλλο..Δηλαδή να καταλάβει η Ήλια ότι είναι ο μεγάλος της αδερφός!!!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!! κι από μένα.
Καλέ με θέλετε στην παρέα σας???Για όσο μπορώ βέβαια να μείνω γιατί είμαι στη δουλειά. :lol::lol:
Βρε παιδιά διαβάζω τα νέα σας κι έχω ξετρελλαθεί με τα βιρμανάκια σας. Δεν το πιστεύω πως έχετε γατάκια που χώνονται στην αγκαλιά σας κ είναι τόσο χαδιάρικα. Τα δικα μου κάθονται πολύ λίγο. Και το έχω απωθημένο...Γιούληηηη ΘΕΛΩ να σου κλέψω τον ΜΟΡΦΕΑ και να του κάνω ένεση με τον χαρακτήρα κ την τρυφεράδα της ΚΑΛΥΨΟΥΣ (το πρόσεξες το αρχαίον???) Να μου τους φιλήσεις κ τους δύο ρουφηχτά στα μουστάκια.... (Εγώ τους φίλησα τα μουστάκια τους όταν ήρθα σπίτι σου κρυφά σου χε χε).:up:
ναι με τον ειδικό νυχοκόπτη !αλλά πολλοί μου έχουν πει και ότι ένας κοινός κάνει καλή δουλειά!
Πραγματικά εγώ τα κόβω τα νυχάκια τους με έναν απλό δικό μας νυχοκόπτη και στα τρία.:rolleyes:

Τι κούκλος που είναι ο Ιωνας? Τι χρώμα θα γίνει. Σοκολατί?/ Ποιος τον πήρε???Πανέμορφος

Είπα να μην το ρισκάρω αν και με το κολάρο ο Μάπας δεν θα μπορέσει να μπει μάλλον..:/:Αλλά ούτως ή αλλως πρέπει να συνηθίσουν ο ένας τον άλλο..Δηλαδή να καταλάβει η Ήλια ότι είναι ο μεγάλος της αδερφός!!!
μα τι εχει γινει τωρα?αλλαξε η μυρωδια του Μαπα?:hmm:

μα τι εχει γινει τωρα?αλλαξε η μυρωδια του Μαπα?:hmm:
Ναι εδώ εμάς μας μύριζε διαφορετικός μετά την αναισθησία...:blink:Φαντάσου στην Ήλια!:blink::/:

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!! κι από μένα.
Καλέ με θέλετε στην παρέα σας???Για όσο μπορώ βέβαια να μείνω γιατί είμαι στη δουλειά. :lol::lol:
Βρε παιδιά διαβάζω τα νέα σας κι έχω ξετρελλαθεί με τα βιρμανάκια σας. Δεν το πιστεύω πως έχετε γατάκια που χώνονται στην αγκαλιά σας κ είναι τόσο χαδιάρικα. Τα δικα μου κάθονται πολύ λίγο. Και το έχω απωθημένο...Γιούληηηη ΘΕΛΩ να σου κλέψω τον ΜΟΡΦΕΑ και να του κάνω ένεση με τον χαρακτήρα κ την τρυφεράδα της ΚΑΛΥΨΟΥΣ (το πρόσεξες το αρχαίον???) Να μου τους φιλήσεις κ τους δύο ρουφηχτά στα μουστάκια.... (Εγώ τους φίλησα τα μουστάκια τους όταν ήρθα σπίτι σου κρυφά σου χε χε).:up:

Πραγματικά εγώ τα κόβω τα νυχάκια τους με έναν απλό δικό μας νυχοκόπτη και στα τρία.:rolleyes:

Τι κούκλος που είναι ο Ιωνας? Τι χρώμα θα γίνει. Σοκολατί?/ Ποιος τον πήρε???Πανέμορφος
Καλημέρα αναστασία..Φυσικά σε θέλουμε!!:)

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!! κι από μένα.

λοιπον ναι!!!τα βιρμανακια ειναι φανταστικα και τελικα δεν προκειται ποτε να παρω αλλη ρατσα!!!!:D:D:D
τελικα παρηγγειλα ειδικο νυχοκοπτη,ειπα να μην το διακινδυνευσω να τους σκισω τα νυχια...να'ναι καλα η Αννα απο τη Jollypops cattery που μαζι με το ονυχοδρομιο θα μου στειλει και αυτα(που δεν ειναι υποχρεωμενη ,γιατι δεν τα πουλαει η ιδια,θα παει σε pet shop να μου τα παρει)

Ο Ιων ειναι της Βασιας,ειναι chocolate point και ειναι κουκλος το ωντι!!!να κι εγω το αρχαιον..:lol::lol::lol:

Ναι εδώ εμάς μας μύριζε διαφορετικός μετά την αναισθησία...:blink:Φαντάσου στην Ήλια!:blink::/:
ναι ε?:hmm::hmm:δεν το ηξερα αυτο!!!
αστην,θα συνηθησει..

ναι ε?:hmm::hmm:δεν το ηξερα αυτο!!!
αστην,θα συνηθησει..
Τίποτα πιστεύω μετά τις στειρώσεις θα ηρεμήσουν κάπως τα παιδιά..:)Υπομονή πρέπει να κάνω!!:|Μπορώ άραγες???:hmm:

Αναστασια,τελικα το τριχωμα του τσιντσιλλα μπερδευται και κομπιαζει,οπως στις περσικες?παντα το ειχα απορια αυτο..

Τίποτα πιστεύω μετά τις στειρώσεις θα ηρεμήσουν κάπως τα παιδιά..:)Υπομονή πρέπει να κάνω!!:|Μπορώ άραγες???:hmm:
μπορεις,μπορεις!!!!!:):):)

μπορεις,μπορεις!!!!!:):):)
Ευχαριστώ βρε Δανάη μου το είχα αναγκη αυτό..ξέρει την συμπαράσταση..!!:)Να σαι καλά!!!:):)

Ευχαριστώ βρε Δανάη μου το είχα αναγκη αυτό..ξέρει την συμπαράσταση..!!:)Να σαι καλά!!!:):)
βρε εγω δεν ξερω?εγω συμπασχω κιολας!!!εχουμε κλεισει μια εβδομαδα και μια μερα με το μικρο και ο μεγαλος αρνειται πεισματικα να μπει στο σπιτι μου.Καθεται στο διπλανο διαμερισμα με την αδερφη μου..Αλλαααα ο επιμενων νικα!!!δεν θα του περασει,δεν θα του περασει!!!
καταλαβες?το μπορεις,μπορεις δεν το λεω μονο σε σενα!το λεω να το ακουω κι εγω!!!;):lol::lol::lol:

Αναστασια,τελικα το τριχωμα του τσιντσιλλα μπερδευται και κομπιαζει,οπως στις περσικες?παντα το ειχα απορια αυτο..
Ξέρω πάντως απ΄την Αναστασία ότι μαδάει ελάχιστα... :up:κι ότι είναι μεταξένια! :up:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back